Dziewczyna odmawia seksu z braku depilacji - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-10-17, 15:16   #91
Shira Yuki
Zakorzenienie

Dot.: Dziewczyna odmawia seksu z braku depilacji

Cytat:
Napisane przez Hikaru Pokaż wiadomość
Na krosty polecam sudocrem, ten dla dzieci
nie dziala na stałe ,ponieważ krosty pojawiają się non stop po goleniu i odrastaniu wlosów.
on tylko łagodzi sąd .
jesli ktoś dodatkowo ma wrażliwą cerę,to zapalenie meszków włosowych to norma przy goleniu na zero
Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu.
Jestem jak dziki Mustang.
Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja
.
Shira Yuki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-17, 15:40   #92
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mitasa Pokaż wiadomość
Oczywiście, że ma prawo tego wymagać. Włosy w tych miejscach u mężczyzny mnie osobiście obrzydzają i odpychają oraz są niehigieniczne. Mamy XXI wiek człowieku... Od kobiet wymaga się makijażu, noszenia szpilek, latania do fryzjera, depilacji pach, nóg, rąk, wąsa, okolic intymnych, wyregulowanych brwi, wymalowanych paznokci... itd itp. A facet jak jest czysty i ogolony to już jest dobrze - a Ty masz z tym problem ? Nie bądź śmieszny, tylko usuń zbędne owłosienie.
A co ma wiek do tego ?

Kto od ciebie wymaga szpilek czy depilacji?

Od partnera można co najwyżej oczekiwać a nie wymagać i nie golenia sie na zero a ogólnej higieny.

Depilacja wbrew pozorom nie jest taka super zdrowa. Faceci maja pod tym wzgledem "lepiej" bo ich penisy nie sa owłosione.

Owłosienie wystarczy przystrzyc, skrócić i nie ma problemu odrastania, podrażnienień, itp.

Jeśli szukasz męskości w owłosieniu czy innych cechach fizycznych to współczuję.

Kiedys przeczytałam wrażenia jakies dziewczyny, że była z facetem ogolonym w miejscu intymnym na totalne zero, penis na tle takiego zera wygladał jak oskubany gołąb, szczególnie po seksie

Edytowane przez paula78
Czas edycji: 2013-10-17 o 15:41
paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-17, 16:03   #93
nairdazalg
Raczkowanie

przytnij się tylko zostaw sobie kilka mm wtedy mimo owłosionej reszty wszystko wygląda spoko
nairdazalg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-17, 16:40   #94
Hikaru
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shira Yuki Pokaż wiadomość
nie dziala na stałe ,ponieważ krosty pojawiają się non stop po goleniu i odrastaniu wlosów.
on tylko łagodzi sąd .
jesli ktoś dodatkowo ma wrażliwą cerę,to zapalenie meszków włosowych to norma przy goleniu na zero
No nie wiem, ja posmaruję zaraz po goleniu i osuszeniu sudo i nic mi nie wyskakuje
.
Hikaru jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-17, 16:44   #95
Mevianne
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Patrk Pokaż wiadomość
ok odrosną. Serio wam się wizualnie podoba wzgórek na zero a dookoła włosy, brzuch nogi?
No mnie się nie podoba, ale każdy ma inny gust.

Cytat:
on tylko łagodzi sąd .

Cytat:
Napisane przez zakonna Pokaż wiadomość
ja bym nie ogoliła się pod presją, że albo zero włosów albo zero seksu. Raczej bym padła ze śmiechu i pana pożegnała, gdyby chciał na mnie coś takiego wymusić. nie, golenie włosów łonowych to NIE jest żaden standard i NIE ma nic wspólnego z higieną. Włosy łonowe NIE przeszkadzają w miłości oralnej, w żadną stronę.
Dokładnie. Ja w ogóle nie wyobrażam sobie jak można w ten sposób załatwiać sprawę. Jeszcze jakby samego orala odmówiła to jakoś bym to zrozumiała, że się może brzydzić, a tak to jest zwyczajny szantaż.
Ja bym się zastanowiła czy to nie jest tak, że teraz są włoski, potem będzie kup mi coś tam, bo nie będzie seksu, potem jednak nie chce seksu bez ślubu.

Hikaru to ciesz się, że masz taką cerę. U mnie depilacja dowolnej części ciała to szaleństwo. Już o goleniu nie mówię...
Mevianne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-17, 17:49   #96
3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285
Konto usunięte

Cytat:
wy tak na serio??? ha ha ha, dzieci internetu. Dorośli ludzie mają owłosienie łonowe, jego golenie to kwestia osobistych preferencji, które nie mają nic wspólnego z higieną ani zdrowiem.
Zgadzam się.

Cytat:
Napisane przez _Matilde_ Pokaż wiadomość
Nie musisz sie depilowac jesli nie chcesz. Ale z drugiej strony Ty wolisz jak ona jest wydepilowana. No sorry, mamy równouprawnienie, jak czegoś wymagasz to zacznij od siebie. Nie możecie sie jakoś dogadac, np. ze bedziesz przycinal włoski zeby były krótkie, nie bedziesz sie czul jak dziecko i nie bedziesz miał nieestetycznej dżungli
Z tym też się zgadzam.

Cytat:
Napisane przez aKatia Pokaż wiadomość
Każdy ma inny gust. Ja wolę mojego faceta owłosionego, uważam że tak wygląda bardziej męsko i seksownie. Nie chciałabym żeby się golił i nie przeszkadza mi to w seksie oralnym.
Może pójdźcie na kompromis i tylko przycinaj włosy na krótko?
Tak też wygląda u mnie. Nie wyobrażam sobie mojego faceta ogolonego jak pipka, ma on swoje własy jak każdy dorosły człowiek.
Włosy nie przeszkadzają w utrzymaniu czystości.
3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-17, 19:08   #97
ancooora
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
To chyba mamy inną definicję słowa "kompromis" . I wydaje mi się, że chyba właśnie nie na tym związek polega .

Nie na kompromisach? To na czym? Na żarciu się jak dwa psy o jakieś głupstwa (w tym przypadku o włosy łonowe?). Dawniej dla sportu pewnie bym taką taktykę przyjęła, że o takie coś bym była cholernie zła i wściekła, ale teraz po latach w związku uważam, że warto na pewne małe rzeczy przymykać oko. Po co mam tracić na coś czas i dobrą energię.. Życie jest za krótkie. Takie coś jak ogolić się tam czy nie to po prostu zwyczajny brak problemów, takie jest moje zdanie na ten temat. To nie jest temat do jakiś konwersacji, choć sama w nich biorę czynny udział, co jest normalne ale i martwi mnie trochę

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:
To chyba mamy inną definicję słowa "kompromis" . I wydaje mi się, że chyba właśnie nie na tym związek polega .
To Twoje podwójne "chyba" mnie zastanawia, czy oby na pewno ?

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Dziś znowu rozmawiałem z nią na ten temat. Powiedziała, że ją te włosy brzydzą i nie chcę nawet oglądać ich a co mówić dopiero aby przykładała tam głowę. Przycięcie to za mało powiedziała, bo nie chcę dotykać językiem, ustami nawet krótkich. Postanowiłem się poświęcić, bo szkoda związku, a jak wiadomo związek bez seksu jest bez przyszłości. Tylko martwi mnie właśnie ta jedna sprawa. Jak to będzie wyglądać łysy wzgórek i dookoła włosy na brzuchu i nogach. Czy nie jest to śmieszny, czy żałosny widok? Czy to normalne? Nie wykluczam, że nago będą mnie także widzieli inne osoby, choćby lekarz, podczas badań okresowych które odbywają się nago, takie są wymogi w moim zawodzie. I nie chcę wyglądać śmiesznie.

Hmm no to faktycznie ta Twoja laseczka jakaś dziwna, o co jej chodzi, że taka jest wrażliwa na tym punkcie? Może słuchaj, miała kogoś przed Tobą, z kim się kochała i ten kolo miał tam kłaki a ona się do tego zraziła i teraz unika włosów jak ognia? Jakoś tak mi się nasunęło, żee kto wie o co jej chodzi, może ją zapytaj tak dokładnie DLACZEGO akurat włosy ją tak obrzydzają, bo ja też mam do nich obrzydzenie, ale nie aż tak wielkie!

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Cytat:
ja bym nie ogoliła się pod presją, że albo zero włosów albo zero seksu. Raczej bym padła ze śmiechu i pana pożegnała, gdyby chciał na mnie coś takiego wymusić. nie, golenie włosów łonowych to NIE jest żaden standard i NIE ma nic wspólnego z higieną. Włosy łonowe NIE przeszkadzają w miłości oralnej, w żadną stronę.

Tak, jasne W ogóle, super są, mniaaaam

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Napisane przez nonetheless Pokaż wiadomość
Czytam, czytam i normalnie juz nie moge... Niewyobrazam sobie zeby moj facet mial nieogolone wlosy lonowe. Oczywiscie nie mowie o tym, ze cale lono na zero, ale przynajmniej jajka i najblizsze okolice penisa. Jak dla mnie to normalne, dla niego zreszta tez.
A po za tym nie rozumiem stwierdzenia ze "penis nie ma wlosow". Z tego co wiemy wlosy pokrywaja 90% naszego ciala, penisa tez

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zuch Dziewczyna ! Brawo ! Polać Jej
Pasjonatka fotografii i przyrody
Kocham zwierzęta a ludzi tylko lub

Edytowane przez ancooora
Czas edycji: 2013-10-17 o 19:09
ancooora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 19:09   #98
Hibiku
Zakorzenienie

Ancooora, obawiam się, że chodziło raczej o twoje stwierdzenie "jej się nie podobają włosy - więc się ogól" za kiepski kompromis. Zwłaszcza, że najwyraźniej chłopakowi ten pomysł baaardzo nie odpowiada, a dziewczyna świata poza tym nie widzi. Nie mniej - zgadzam się, że dla mnie temat też jest na tyle błahy, że wolałabym odpuścić niż za wszelką cenę walczyć o swoje - acz podejście dziewczyny bardzo mi się nie podoba. Każdy ma swój gust, to że tobie przeszkadza owłosienie łonowe, nie tworzy z tego ogólnoświatowego aksjomatu.

Swoją drogą, twoja pewność, że każdy facet woli ogoloną... obawiam się, że taka ankieta dałaby bardzo różny efekt w różnych grupach wiekowych, więc lepiej nie opierać osądów tylko na zdaniu swoim i najbliższych znajomych.

Co do widoku tak ogolonego partnera... no cóż. Ja bym omijała z daleka i bym się nie zbliżyła, ale opieranie całej swojej męskości na podejściu "a co jak lekarz to zobaczy" jest mocno dziecinne. Lekarz widział nie takie rzeczy, serio. Szczerze wątpię, czy zapamiętałby taki widok na dłużej niż kilkanaście minut. Spróbuj się ogolić i sprawdź jak się sam z tym czujesz... i na czym Ci bardziej zależy.

Edytowane przez Hibiku
Czas edycji: 2013-10-17 o 19:32
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-17, 19:15   #99
ancooora
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
Ancoora, obawiam się, że chodziło raczej o twoje stwierdzenie "jej się nie podobają włosy - więc się ogól" za kiepski kompromis. Zwłaszcza, że najwyraźniej chłopakowi ten pomysł baaardzo nie odpowiada, a dziewczyna świata poza tym nie widzi. Nie mniej - zgadzam się, że dla mnie temat też jest na tyle błahy, że wolałabym odpuścić niż za wszelką cenę walczyć o swoje - acz podejście dziewczyny bardzo mi się nie podoba. Każdy ma swój gust, to że tobie przeszkadza owłosienie łonowe, nie tworzy z tego ogólnoświatowego aksjomatu.

Swoją drogą, twoja pewność, że każdy facet woli ogoloną... obawiam się, że taka ankieta dałaby bardzo różny efekt w różnych grupach wiekowych, więc lepiej nie opierać osądów tylko na zdaniu swoim i najbliższych znajomych.

Co do widoku tak ogolonego partnera... no cóż. Ja bym omijała z daleka i bym się nie zbliżyła, ale opieranie całej swojej męskości na podejściu "a co jak lekarz to zobaczy" jest mocno dziecinne. Lekarz widział nie takie rzeczy, serio. Szczerze wątpię, czy zapamiętałby taki widok na dłużej niż kilkanaście minut. Spróbuj się ogolić i sprawdź jak się sam z tym czujesz... i na czym Ci bardziej zależy.
No i Amen

PS. Jak już coś to AncooOra
Stary 2013-10-17, 19:31   #100
Hibiku
Zakorzenienie

Wybacz, już poprawiam jak się wymawia to też trzeba potrójnie o przeciągać?
Stary 2013-10-17, 19:35   #101
ekrystal
Raczkowanie

Jak bym słyszała Jasiu jak nie bedziesz grzeczny nie dostaniesz lizaczka... Ej no sorry ile wy macie lat ?!

A potem będzie jak się bedziesz masturbował to brak seksu czy jak?!

Związek to połączenie miłości i kompromisu jak dla mnie i stawianie tak sprawy = szantaż totalny = jest nie do pomyślenia.

PS. Ale żeby nie było jak ty robisz co ci sie podoba to ona też ma prawo do tego co jej pasuje.

PS2. Jeżeli nie umiesz dogadać się z lubą lepiej znajdz osobe która bedzie podzielac twoje poglady w tej kwestii bo wyniknie z tego tylko wiczne niezadowolenie i wypominanie.
ekrystal jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 19:40   #102
ancooora
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
Wybacz, już poprawiam jak się wymawia to też trzeba potrójnie o przeciągać?

Daj spokój, tak dla hecy napisałam, aby przeciągnąć dialog
Stary 2013-10-17, 20:17   #103
DopplegangerEddarda
BAN stały

Co do stwierdzenia, że ogolony wygląda jak gołąbek, mam przykrą wiadomość. O ile wygolona bułka wygląda w miarę ładnie to wydepilowany motylek wygląda jak jakaś dziupla. Musi być co najmniej paseczek. ( moje osobiste zdanie).

Twoja dziewczyna ma prawo nie chcieć orala skoro mogą jej włazić łonowce do buzi. Ja na twoim miejscu bym je po prostu skrócił. Ja w wakacje je skracam ponieważ za gorąco jest ale tak jak ty mam spore owłosienie ( krzyż na ciele haha) i pewnie by to śmiesznie wyglądało hah.

Ktoś coś pisał o goleniu ?
http://www.youtube.com/watch?v=cT8PTueslLY

Edytowane przez DopplegangerEddarda
Czas edycji: 2013-10-17 o 20:28
DopplegangerEddarda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-17, 21:47   #104
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ancooora Pokaż wiadomość
Nie na kompromisach? To na czym? Na żarciu się jak dwa psy o jakieś głupstwa (w tym przypadku o włosy łonowe?). Dawniej dla sportu pewnie bym taką taktykę przyjęła, że o takie coś bym była cholernie zła i wściekła, ale teraz po latach w związku uważam, że warto na pewne małe rzeczy przymykać oko. Po co mam tracić na coś czas i dobrą energię.. Życie jest za krótkie. Takie coś jak ogolić się tam czy nie to po prostu zwyczajny brak problemów, takie jest moje zdanie na ten temat. To nie jest temat do jakiś konwersacji, choć sama w nich biorę czynny udział, co jest normalne ale i martwi mnie trochę

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

To Twoje podwójne "chyba" mnie zastanawia, czy oby na pewno ?
Nie na kompromisach - para powinna się dobrać pod względem ważnych dla siebie rzeczy, by nie trzeba było kompromisów .

A kompromis polega na tym, że każda ze stron ustępuje trochę ze swoich racji. A nie na tym, że on się ogoli dla świętego spokoju i seksu. Widzisz tu kompromis? Bo ja tylko uległość i postawienie na swoim. Słowo było w cudzysłowie ze względów gramatycznych .

W ramach kompromisu to ona równie dobrze może dać sobie spokój i kochać się z nim nieogolonym.
SdC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-17, 22:17   #105
Hikaru
Zakorzenienie

Albo niech oboje się nie golą, zobaczymy kto będzie bardziej zadowolony

.
Hikaru jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-17, 23:04   #106
meg67
Raczkowanie

Cytat:
Nawet nie wiem, czy mojej dziewczynie będzie to się podobalo. Z tego co wiem jej poprzedni chłopak golił się tam, ale on także nie miał z natury wlosów na brzuchu i klacie. Może paść ze smiechu jak zobaczy wszędzie wlosy a tam pustynia. Fakt nikt inny nie będzie widział, ale nawet mi samemu będzie przeszkadzała, że brzydko się komponuje, w końcu to moje ciało.
Myśle, że najlepszym rozwiązaniem - kompromisowym, będzie to, jak podetniesz sobie te włosy troche nożyczkami. Będą krótsze, nie bedą przeszkadzały w oralu, a Ty będziesz mógł zachować chociaż część owłosienia łonowego Mój były TŻ tak robił i było naprawde ok
meg67 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-18, 09:09   #107
Shira Yuki
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet nie wiem, czy mojej dziewczynie będzie to się podobalo. Z tego co wiem jej poprzedni chłopak golił się tam, ale on także nie miał z natury wlosów na brzuchu i klacie. Może paść ze smiechu jak zobaczy wszędzie wlosy a tam pustynia. Fakt nikt inny nie będzie widział, ale nawet mi samemu będzie przeszkadzała, że brzydko się komponuje, w końcu to moje ciało.
Jeśli twoja kobieta zaczęła by się śmiać to znaczy , ze jest niedojrzala i czas uciekać.

Wysłane z mojego GT-I9300
Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu.
.
Stary 2013-10-18, 09:26   #108
ancooora
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie na kompromisach - para powinna się dobrać pod względem ważnych dla siebie rzeczy, by nie trzeba było kompromisów .
Albo nie jesteś w związku i nigdy nie byłeś/aś, albo jesteś z kimś, kto boi się wyrazić własne zdanie, co musi być bardzo smutne i nudne za razem.

Nie spotkałam się z taką parą, która jest wg Ciebie dobrana pod tym względem, czyli są w 100% idealni Każdy by chciał, aby świat i ludzie byli idealnie zaprogramowani, ale życie pokazuje, że tak nie jest. Nie wiem w jakim żyjesz środowisku, ale w moim przy odrobinie kompromisu (zrozumieniu, nie uleganiu!) da się zrozumieć i żyć jak ludzie a nie jak obcy ludzie czy co gorsza roboty.

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
Jeśli twoja kobieta zaczęła by się śmiać to znaczy , ze jest niedojrzala i czas uciekać.

Wysłane z mojego GT-I9300

Otóż to, jeśli coś takiego śmieszy Twoją dziewczynę, ale coś mi mówi, że nie ją, tylko CIEBIE, to ktoś tutaj ma problem i to chyba nie jest ONA..
Stary 2013-10-18, 10:55   #109
Vallarr
Raczkowanie

GG do Vallarr Send a message via Skype™ to Vallarr

Cytat:
Moja dziewczyna namawia mnie do depilacji miejsc intymnych. Ja odmawiam, ponieważ nie przeszkadzają mi moje włosy łonowe, lubię je, i czuję się z nimi męsko. Moja K powiedziała, że dopóki nie ogolę się w tym miejscu seksu nie będzie. Twierdzi, że w seksie oralnym jej przeszkadzają, i obrzydzają nawet w klasycznym ją obrzydzają i nie chce się ze mną kochać. Czy ma prawo tego ode mnie wymagać? Czy może męska depilacja jest już standardem jak u kobiet i ja jestem staroświecki?
Depilacja nie. Jeśli ktoś by do mnie podszedł z depilatorem, to odpalają mi się odruchy bezwarunkowe. Ale trymer i obciecie na bardzo krotko - tak, to standard. Nie, nie wygląda dziwnie, normalna sprawa.
Natomiast wykorzystywanie seksu jako sposobu do przekonania Cię - to jest słabe. Nie chce się kochać to nie, jej strata, jak ją obrzydza i chce Cię zmuszać w ten sposób, to krzyż na drogę i miłej depilacji następnego. Ma prawo Ci powiedzieć jak woli, ma prawo się z Tobą nie kochać, ale wymagać - za cholerę.
Vallarr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-18, 12:06   #110
inmypocket
Raczkowanie

W seksie klasycznym włosy mogą ją nie tyle obrzydzać, co zwyczajnie drapać/podrażniać.
Pójdź na kompromis i skróć je choć trochę.
inmypocket jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-18, 13:00   #111
Patrk
BAN stały

Postanowiłem ogolić się albo przyciąć, znalazłem w domu taką starą maszynkę do włosów philipsa, może nią przyciąć? Nigdy jej nie używałem, bo zawsze chodzę do fryzjera, a ją dostałem kiedyś w prezencie. Bez nasadki obcina na około 1 mm, ale jest także możliwość z nasadką i wtedy są opcję, 3,7, 11,15, 19 mm. Jaką polecacie ustawić długość aby było ok?
Patrk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-18, 13:43   #112
kikunga
Zadomowienie

Zgól,odrosną i tak.Zobaczysz Jej reakcję i już.

Ps.Szerze inne niż czarne włosy w tym miejscu dla mnie nie wyglądają sexy a jak krzaki takie coś się po stepach turlają

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
Postanowiłem ogolić się albo przyciąć, znalazłem w domu taką starą maszynkę do włosów philipsa, może nią przyciąć? Nigdy jej nie używałem, bo zawsze chodzę do fryzjera, a ją dostałem kiedyś w prezencie. Bez nasadki obcina na około 1 mm, ale jest także możliwość z nasadką i wtedy są opcję, 3,7, 11,15, 19 mm. Jaką polecacie ustawić długość aby było ok?
1mm i 3mm może być drażniące przy odrastaniu dla Niej.
Stary 2013-10-18, 13:55   #113
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ancooora Pokaż wiadomość
Albo nie jesteś w związku i nigdy nie byłeś/aś, albo jesteś z kimś, kto boi się wyrazić własne zdanie, co musi być bardzo smutne i nudne za razem.

Nie spotkałam się z taką parą, która jest wg Ciebie dobrana pod tym względem, czyli są w 100% idealni Każdy by chciał, aby świat i ludzie byli idealnie zaprogramowani, ale życie pokazuje, że tak nie jest. Nie wiem w jakim żyjesz środowisku, ale w moim przy odrobinie kompromisu (zrozumieniu, nie uleganiu!) da się zrozumieć i żyć jak ludzie a nie jak obcy ludzie czy co gorsza roboty.
Absolutnie popieram. W najważniejszych życiowych kwestiach trzeba być dopasowanym...ale litości, chyba ilości owłosienia w pewnych miejscach nie uznasz za kluczowe przekonania życiowe;p Zawsze są rzeczy które trzeba dogadać i dopasować.

Cytat:

Jestem niedojrzała... na szczęście mój partner chyba też, bo potrafi się śmiać w łóżku z rzeczy idiotycznych. ;p
Stary 2013-10-18, 14:31   #114
nonetheless
Zakorzenienie

Zwykle glupie wlosy lonowe a taka dyskusje wywolaly...

Stary 2013-10-18, 15:16   #115
Shira Yuki
Zakorzenienie

Cytat:
zgól ją bez nasadki,ale z włosem .dla mnie będzie to kompromis.
dziewczynie powinno to pasować,bo nie będzie włosów,a ty nie będziesz podrazniony i okrościały
.
Stary 2013-10-18, 15:53   #116
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chris84 Pokaż wiadomość
Jezu człowieku serio? są jeszcze jacyś faceci z niewygolonym wacem ? Szok pewnie że ma prawo tego wymagać. Stary w tych czasach bez depilacji to jesteś niczym buszmen mi by nawet do głowy nie przyszło iść z laską do łóżka z owłosionym wackiem ogól se tam ziomek wszystko i to jak najszybciej mamy XXI wiek !!!
Mój mąż jest i mi nie przeszkadza

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Na zero, gładko nie goli ale podcina.
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-18, 17:20   #117
ancooora
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nonetheless Pokaż wiadomość
Zwykle glupie wlosy lonowe a taka dyskusje wywolaly...

No nie?!
Stary 2013-10-18, 17:25   #118
Ola-zz
Rozeznanie

Trudna sprawa. Mam szczęście, że mam partnera który lubi być kładki (pod pachami, jak i okolice intymne). Z kolei on nie tolerował by u mnie owłosienia łonowego. Ja także uwielbiam być tam gładka. Mój partner zawsze goli się świeżą, nową jednorazówką wtedy duże prawdopodobieństwo że nic nie wyskoczy. Przed goleniem polecam umyć okolice intymne najlepiej żelem do higieny intymnej. Mój partner bierze go bo jak to twierdzi wtedy ma pewność, że nie dostanie uczulenia. Po ogoleniu znów się umyć i nałożyć krem żel po goleniu trochę chłodzący, zmniejsza podrażnienie i skóra się nie poci. My używamy męskiego żelu Vichy ale można innej firmy. Wtedy małe prawdopodobieństwo że coś zacznie wyskakiwać. Patrk ja rozumiem twoją partnerkę, że nie chce orala bo też by się nie uśmiechało wyciągać z buzi włosków .Ble Jeśli chodzi o klasyczny oj to perfidnie manipuluje tobą. Jeszcze jedno moim zdaniem owłosiona klata brzuszek pięknie współgrają z gładką skórą jaka to zostaję ukryta pod materiałem bokserek. Zawsze można spróbować a jak się nie spodoba to wszystko szybko odrośnie.
Ola-zz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-18, 17:33   #119
ancooora
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ola-zz Pokaż wiadomość
Trudna sprawa (...)
O nie, to jest proste jak budowa cepa, tylko wiele opinii i pewnie dlatego taka błaha rzecz urosła do rangi tragedii narodowej

Edytowane przez ancooora
Czas edycji: 2013-10-18 o 17:34
Stary 2013-10-22, 14:17   #120
ingula
Raczkowanie

...miałam podobny problem jakiś czas temu...facet uważał, że to wbrew jego naturze żeby golić jajka (zwolennik korwina-mikke więc to wiele wyjaśnia...nawet jego penis przechylał się na prawo...) i ja tak sobie myślę...jeżeli facet czuje się w pełni męski to nie ujmie mu męskości ogolenie jajek albo korekcja brwi czy nawet maseczka raz na jakiś czas, którą będzie chciała nałożyć mu jego kobieta....a jeżeli facet jest cipką to niestety nawet przycięcie włosków na wzgórku będzie problemem...
ingula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości