![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy ze wsi
ja na spacer jak już coś to pójdę po 12 około 13 jak mała będzie miała drugie spanie
i spaceru nie bedszie bo wiart p****i że oj
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png Edytowane przez dorcia2120 Czas edycji: 2013-10-29 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ale u nas dzisiaj pięknie 23 stopnie w cieniu ![]() ![]() Kurdeeee sąsiad liście pali a ja wszystkie okna w domu mam pootwierane wrrrrr ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() We Francji podobno do 170 km na godzinę wiatr wiał ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Z deszczem w butach
|
Dziewczyny, ledwo ten wątek powstał, a ja już Was uwielbiam
![]() Trzymajcie za mnie kciuki, bo dziś po wizycie u gin dostałam skierowanie do szpitala... żeby mi "przepłukali wątrobę", jak to określiła lekarka, mam poleżeć kilka dni pod kroplówką i mam nadzieję, że na tym się skończy i dadzą mi jeszcze wrócić do domu... Także dziś testowanie jednego z wybranych szpitali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
hejo
![]() ![]() Cytat:
![]() jak pierś? lepiej trochę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
lepiej, opanowana juz. dzis odwiedzilam nie nasza juz dzialke ogrodowa bo szwagier ja przejal, ale nadal tam nasze rzeczy sa. corcie sie dotlenily i teraz wariuja
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Potwierdzam dziś było tak pięknie, korzystałam do tej pory, narobiłam córce zdjęć przy okazji, bo synio do 15 był w przedszkolu. Ja już skończyłam walkę z liśćmi, a miałam tego oj miałam ![]() Z rana też w końcu wybrałam się z Tż do KRUS-u i załatwiłam na siebie tą zniżkę na ubezpieczenie, więc trochę mniej będzie teraz mi szło. Przy okazji trochę zakupów, bo trzeba coś upiec zanim na 1 zjedzie się pół Lublina ![]() monarika a Ty z której strony od Hrubieszowa mieszkasz ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
Pewnie jutro te wichry i kiepska pogoda dotrze i do nas, na lubelszczyznę
![]() ![]() ![]() ![]() My na 1 jedziemy do rodziców ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mieszkam jakieś 15 km od Hr. w stronę Zamościa ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A ta wieś to przypadkiem nie chce mieć praw miejskich ? ![]() Chyba, że to trochę dalej jak ta miejscowość. No to ja w drugą stronę całkiem jakieś 18 km od Hr, już prawie powiat chełmski, ale jeszcze się łapiemy na tą stronę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kurczę już nie mam pomysłu na usypianie mojego synka. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie, nie mieszkam w Werbkowicach jeszcze kawałek dalej ![]() Cytat:
![]() Nie wiem co to będzie jak zechcę ją odstawić, a moment ten zbliża się wielkimi krokami ![]() A orzechy mam gratis rzeczywiście ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To jak jeszcze dalej to nie dziwie się, że rodziłaś w Zmsc, bo mi akurat nie po drodze ![]() A za takie darmowe orzechy to można fajny biszkopt orzechowy upiec,ja taki mam zamiar teraz ![]() A orzechy to mam też od sąsiada, bo go nie ma teraz, a tak by się pomarnowały ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Ja to orzechy mam swoje, oczywiście czeka nas łupanie ale na razie nie wiem kiedy bo Tż nie ma czasu rozbijać.
Co do zasypiania dzieciów, to moja sama w łóżeczku zasypia, sama ale stoje obok śpioewam kołysankę itp. Nawet nie iwme jak to się stało, po prostu pewnego wieczora odłożyłam do łużeczka, byłop troszkę marudzenia ale zasnęła, kolejnego tez i tak poszło. Dzisiaj nocka super, obudziąłm się o 4:40 i uświadomiłam sobie że Oli jeszcze nie jadła, poszłam zrobić mleko, zjadła no ale już mocno nie zasnęła i o 5:30 już Tż musiał do niej wstać.
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
bardzo fajnie że córa sama zasypia. Moja Andzia ma 2 lata i w zasadzie od maluśkiej zasypiała u siebie, czuję się taka wolna wieczorami
![]() Co do pory wstawiania to u nas jest tragedia, Ania od zmiany czasu wstaje o 5-5:30 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
u nas wstawanie bez zmian... o 6
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
U nas też poranna pobudka po staremu, czyli ok 7, a raz na jakiś czas o 6 (na przykład dziś
![]() No i pada..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
scotasia u mnie coś też deszczyk polatuje
![]() No i moje dzieci też się jeszcze nie przestawiły, bo już chcą się kąpać o 18, po 19 tak marudzą, że trzeba kłaść spać i pobudka dzisiaj o 5.30 ;/ za to moja córka (tfu, tfu) śpi już 6 noc bez jakiegoś płaczu i ponownego usypiania ![]() Piszcie co szykujecie na obiad dla siebie, bo szukam jakiegoś pomysłu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
Roksape u mnie szału z obiadem nie będzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie obiad tez bez szału: gulasz z wczoraj ![]()
![]() |
![]() |
#112 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chciałam Aleksandrę ale za to moj mąż ma alergie na to imię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba skrzeczek sie budzi.Zajrze w wolnej chwili ![]()
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Hej!
Moja córka też sama zasypia w łóżeczku ![]() ![]() Zawsze wstawała o 7, od zmiany czasu budziła się nawet o 5...dziś na szczęście o 6. Jednak myślę , że nie będę jej przeciągać wieczorem żeby spała do 7 bo jak mąż się szykuje do pracy to często ją budził więc nie ma sensu dlatego będę ją kłaść o godzinę szybciej niż dotychczas czyli o 18:30 ![]() ![]() ![]()
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() u nas pobudka o 6 i o 10 już drzemka też zaliczona ![]() Ja na obiad robię dziś barszcz czerwony (bo tżt cały dzień w pracy a że barszczu nie znosi więc skorzystam ![]() ![]() Pewnie z części usmażę kotlety a z części zrobię klopsiki żeby Oti też zjadła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
na obiad? dzieci placki ziemniaczane z wczoraj bo lubia, ja chyba znowu bulke z dzemem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
Hejo!Kolejny wieśniak się wita
![]() ![]() Ula mama 5 letniego Kamila i ponad rocznych bliźniaków Oliwii i Huberta. Na wsi od urodzenia,nie wyobrażam sobie mieszkać w mieście ![]() Z Monariką i Kajają już się znamy z mamuś sierpniowo wrześniowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Witam nowe mamuski eh i koniec pieknej pogody a ja dzis firany popralam i jutro czeka mnie mycie okien.
Ja tez z tych usypiajacych corke przy cycu ale z drugim tak sie nie dam ![]()
![]() |
#119 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny przyszła mi decyzja z KRUSu juz ![]() ![]() ale tak sobie przemyślałam, że to jest ubezpieczenie do zapłaty za październik, listopad i grudzień a ja mam decyzję o finansowaniu tej składki od dnia 21 października (czyli od daty złożenia wniosku) czyli chyba policzyli mi to ubezpieczenie emerytalne za 21 dni?? A później już go nie będzie? Dobrze myślę? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
hej hej miałam byc rano ale nie dawno do domu wróciłysmy bo u moich rodziców byłyśmy przez co przegapiłam paczke z aquaslimale dogadałam się z kurierem że jutro przywiezie... po głosie jakis młody hehe
![]() a tak po za tym ... sprzatnełam na cmentarzu kupiłam chryzantemy i butki dla córci pośmiałam się z ojca i dwa kilo które straciłam pijąc aquaslim zapewne wróciły po wizycie u mamusi. I zostałam dzis pod glądywana w lesie przez zająca
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.