![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w styczniu - Emporio Armani, Real Techniques, Zara, D-Meli-Melo i Topshop
o,jaki odcień ma ten podkład z MAC?
---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- nie widzę żadnej za 219zł ![]() ![]() U Ciebie jeszcze podoba mi się podkład Mac,tylko jaki odcień on ma? ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- czyli jaśniejszy niż ten piaskowy EL DW? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Tak !! To zdecydowanie mój kolor "Essie OFF THE SHOULDER - nówka.". Zapraszam w takim razie na PRIV
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Nooo
![]() ![]() ![]() Strasznie delikatny ten pedzelek robią ![]() ![]()
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Szkoda,bo nie miałam maca,a chętnie bym potestowała
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- A ten scrub do twarzy to enzymatyczny?chociaż mam 2 flaszki Sampara i Dr.Brandta,więc by musiał długo czekać.Co masz z pielęgnacji?szukam pielęgnacji w zasadzie do stylizacji włosów kręconych,masz coś? ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Kurcze tak jak przypuszczałam,zawiera kwasy AHA,ja nie moge,jedyny który mogę to z BU 6%.mam wrażliwą i naczynkową cerę. ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Tzn,że jesteśmy juz po przejściach i bardziej się przykładamy do wymianek ![]() Muszę uciekać>w sumie mam troszkę zapasów i sama nie wiem co mogłabym wziąć jeszcze.Z pewnością PANDORKĘ ![]() Zarezerwuj mi,jakoś dojdziemy do ładu.Piszesz,że masz sporo rzeczy,pewnie będziesz robiła dokładki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałam że dodałaś podkład Maca - oddam pół wątku i całą szufladę za niego ![]() ![]() Będę wdzięczna za odp ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- co do CS to rozumiem... ![]() ![]() A BB kremy albo minerałki za MACa by cię nie interesowały? Widziaąłm że wolisz za inny podkład (vel mazidło do miakijażu dletego proponuje może coś z BB?)? ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- A mogłabyś mi zarezerwować RT i TBS - bo jestem po przeprowadzce i w trakcie remontu i wszystko mam w pudłach i musze zlokalizować ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- A może z Maca by cię interesował podkład Studio Sculpt?? Mam nc15, zuzycie około połowy, wiec bym coś dorzuciła :P ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- A i z rozświtlaczy mam kilka mineralnych albo Bricka Bobbi Brown chyba ROSE - ja nigdy nie pamiętam :P ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Brick ma zuzycie może 1/3... miałąm gdzies foty, mogę wrzucić. Ale nia ma "dziury zuzycia" na środku... jak to bywa przy porządnym uzytkowaniu :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Słuchaj, a czy byłabyś aniołem i dorzuciłabyś mi na pocieszenie jeszcze pomadkę Rimmel? Zgódź się ![]() Jeśli by taka wymiana Ci pasowała, to zapraszam na priv ![]() Jeśli nie, to z bólem serca rezygnuję z pomadki i też zapraszam ![]()
![]() |
#98 |
koci świat
|
hej
![]() Perfumy Zara Woman Fruity ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:29 ---------- mi pasuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Hej może za podkład DW wezmę skórkę i coś dorzucę,tylko na ile wyceniasz skórkę,żebym wiedziała jak wyrównać różnice?
![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- ok,pasuje mi,pasuje Ci tak5do 8ml?(nie wiem jaki mam atomek) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
hej, tego zapachu niestety nie posiadam już bo wymieniłam na innym portalu ale mam wciąż portfel męski Tommy Hilfiger mnie u Ciebie zainteresowała ta szczotka D-Meli-Melo i szminka MAC
![]()
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Wiem, że peelingi tej marki są dość drogie, ale jednak nie oddam perfum za sam peeling ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Heeeej
![]() ![]() Cabana Boy mi sie podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
spin doctor
|
Pytałaś u mnie o Ange ou Demon-niestety nic w wątku nie znalazłam. Może masz jakiś inny zapach?, ewentualnie przygarnęłabym coś z pielęgnacji do cery normalnej/mieszanej(Clarins, Estee Lauder, Biotherm)., lakiery OPI do frencha lub czerwone, wiśniowe, kredka do oczu ciemnobrazowa.
"Wybrałam osobę, którą chcę być, i nią jestem." Edytowane przez Małgosia791 Czas edycji: 2014-02-01 o 07:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo dużo rzeczy mi się u Ciebie podoba, w sumie prawie wszystko, łącznie z butami
![]() ![]() ![]() Wnioskuję, że Tobie u mnie tylko Idylle, niestety ![]() Jakie jeszcze masz lakier Opi ![]() ![]()
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Hej,
coś u mnie za scrub?
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
Za samo Idylle niestety nic
![]()
![]() |
#110 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Chętnie wezmę: A BUTTERFLY MOMENT / POLKA.COM
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Nowy scrub do twarzy White Perfection Melano-Clear Spot Scrub (50ml) - nowy, zafoliowany, cena w USA 96$.
on mi się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Hej,
wcześniej przeglądałam Twój wątek i zastanawiałam się nad różem,czerwoną szminką TBS oraz peelingiem rozjaśniającym... Hm, czy te rzeczy/rzecz oddalabyś za którąś z moich? Jakbyś to widziała? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
chyba zbyt pochopnie podeszłam do tego peelingu- teraz wyczytałam, że w składzie ma kwas glikolowy a ja z moją naczynkową skórą nie tolerujemy go za bardzo... także muszę za niego podziękować, a nic innego nie widzę... czy będziesz robić może jakąś dokładkę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Hej,
ale co byś chciała za te dwie rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
hejka...sorry ze odp tak późno... założyłam nowy wątek, zajrzyj jak masz ochotę... Gucci narazie w pudłach nie zlokalizowałam ale dzis jeszcze bede szukać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
To szminka MAC i OPI A BUTTERFLY MOMENT za Davidoffa?
![]() Jeśli pasuje, zapraszam na priv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
witaj ponownie. zerknij do mnie
![]()
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
a mogę wiedzieć dlaczego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.