![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LUTY: pêdzle, minera³y, kosmetyki azjatyckie itd.
S³uchaj, popatrzy³am na to opakowanie Blusche i wychodzi mi na to, ¿e jest nieco mniej ni¿ po³owa, mniej wiêcej pomiêdzy 1/3 a 1/2 pude³ka-trochê trudno to oceniæ, bo poziom proszku nie uk³ada siê równo . To i tak jest na d³uuugo, ale musia³am Ciê uprzedziæ . Je¿eli pasuje za Misshê, to zapraszam na pw
![]()
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Hej,
Odno¶nie wymiany za: Szampon Objêto¶æ i Nawil¿enie dla w³osów suchych Próbka ró¿u mineralnego Annabelle Minerals, kolor Romantic Yves Rocher, Trio Degrade Mat Chcia³abym: Organic shop peeling enzymatyczny mango & morela Filtr Skin79 white reviving skin i próbki Meow na kilka u¿yæ plus, który¶ z Amilie, o ile s± dosyæ jasne, wpadaj±ce w ¿ó³te tony. Co Ty na to? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Podsumowanie wymianki
![]() Tusz max factor Odlewka bazy pod cienie Ró¿ Nick Nack Pó³ kostki Allepo Maseczka Jadwiga 50 ml, Peeling kawowy Organic shop za: Lumiere Puder diamentowy Roz Oh la la Myde³ko Tuli Aussie Labiotica Pozdrawiam ![]()
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Wstêpnie interesuje mnie Holika holika 3 second starter vita complex (ale wiêksza odlewka), próbka Etude house bb cream cotton fit, plus mo¿e mia³aby¶ poza w±tkiem co¶ wiêcej z azjatyckiej pielêgnacji do podzielenia siê?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Wymiana pêdzli, minera³ów i nie tylko ![]() Edytowane przez K_cieciorka Czas edycji: 2014-03-06 o 19:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
Hej, cos u mnie za rozswietlacz Tony Moly i odsypki Dr Jart i Innisfree?
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
No niestety nic nie wyszuka³am
![]() Pozdrawiam ciep³o ![]() Ania
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Poza w±tkiem mam MNY Taupe z minimalnym ubytkiem. nie wiem o czym piszesz, poza tym nic
Ca³kowite lekcewa¿enie wszelkich zagro¿eñ sprawia³o jako¶, ¿e zagro¿enia zniechêca³y siê, rezygnowa³y i znika³y.Terry Pratchett Do¶wiadczenie jest szko³±, w której lekcje drogo kosztuj± ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarañcz te¿ szukaj± nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2014-03-09 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 581
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic
![]() |
#103 |
perfumove love
|
Hej
![]() Dermedic hydrain 3 hialuro krem pod oczy, Perfumy Christan Lacroix Absynthe, zosta³a ponad po³owa Ecotools mineral powder brush, stan bardzo dobry. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#106 |
perfumove love
|
Nad ¿urawink± do k±pieli siê zastanowiê
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
podoba mi siê dermoprotektor i myde³ko aleppo
![]() |
#109 |
perfumove love
|
Super, dziêkujê za zdjêcie
![]() ![]() Opowiesz mi jeszcze o tych glinkach? Chêtnie wymieniê sól do k±pieli za jak±¶ fajn± glinkê ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
perfumove love
|
Wieczorem poczytam o tych glinkach i jutro ustalimy szczegó³y wymianki, ok?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, ¿e tak d³ugo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
perfumove love
|
OK, to ju¿ wszystko wiem. Co prawda mam jeszcze maskê z bia³ej glinki, ale co tam
![]() ![]() OK, czyli mój podk³ad LRP i od¿ywka do w³osów Tigi oraz sól do k±pieli TBS za krem pod oczy Dermedic, Lacroix Absynthe, pêdzel Ecotools oraz odsypki glinek. Jeszcze je¶li siê zgodzisz to chêtnie wypróbujê paski oczyszczaj±ce pory The face shop Black head EX charcoal - sama zadecyduj ile konkretnie. Je¶li siê wszystko zgadza, zapraszam na PW ![]() Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2014-03-11 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Balsamy na propolise ju¿ mam. Ewentualie mo¿e zainteresuje Ciê wymiana 2 rzeczy, które chcia³a¶ za:
- Holika holika 3 second starter vita complex - odlewka 40 ml - Balsam barwi±cy do ust Palladio w kolorze Champagne - Paski oczyszczaj±ce pory The face shop Black head EX charcoal [u¿y³am jednego, zosta³o sze¶æ - próbka Etude house bb cream cotton fit ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Hej, Nars mnie interesuje
![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Tak, chêtnie myd³o i nie wiem.... 1/3 Narsa bêdzie ok? Nie wiem, czy on jest wydajny, czy du¿o go jest? ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Ciê¿ko mi okre¶liæ, ile bazy zosta³o. Na moje oko ok. 1/3. By³a otwarta na wakacje zesz³ego roku. Jak Tobie pasuje to mo¿e byæ czê¶æ myd³a oraz 1/4 pudru. Niestety, nic wiêcej nie widzê ![]() Edit. Zrobiê dok³adniejsze zdjêcia bazy i zadecydujesz, ok? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
hej co¶ u mnie za cetaphil i odsypkê (mo¿e byæ nawet ma³a ilo¶æ na spróbowanie) podk³adu era minerals flawless golden light?
![]()
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Ok, a wiêc ostatecznie:
- Planeta Organica, Oczyszczaj±ca fito-emulsja do twarzy Anti-Age - Korres, Queen Isabella, Mleczko do cia³a Cynamon i pomarañcza, zosta³o 50-60% - 5 minut Express Effect odm³adzaj±ce serum do twarzy, odlewka 15-20 ml za - Holika holika 3 second starter vita complex - odlewka 50 ml - Balsam barwi±cy do ust Palladio w kolorze Champagne - Paski oczyszczaj±ce pory The face shop Black head EX charcoal - 6 szt - próbka Etude house bb cream cotton fit Zapomnia³am dopisaæ, ¿e emulsja PO jest nowa, z minimalnym ubytkiem testowym. Je¶li wszystko si,ê zgadza mo¿emy przej¶æ na pw. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.