![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II
eweden gdzieś mi kiedyś mignął ten wózek na allegro, ale na żywo nigdzie go nie widziałam, a może widziałam, tylko nie wiedziałam, że to ten
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() gratuluję 22 tc ![]() no to mamy trzecią chętną ![]() ![]() A ja wróciłam ze szkoły wkurzona na maksa ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45163358]
A ja wróciłam ze szkoły wkurzona na maksa ![]() ![]() ![]() ![]() Na pewno będzie dobrze ![]() może wielki pan dziekan potraktuje wszystkich ulgowo przez to swoje zapominalstwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
Super wizualnie ten wózek camarelo wygląda. I fajne kolory są.
Wątek od wczoraj działa a już 4 strony. Jak takie tempo utrzymamy to może uda się 3 część założyć. Co do wyprawki- my raczej też nic w spadku nie dostaniemy, wszystko musimy kupić. Myślę że jeszcze max miesiąc i zacznę kompletowac . Bo plan taki mamy że pierwsza łazienke robimy później auto kupujemy i wtedy wyprawka . A ją teraz siedzę w knajpce przy stoku z koleżanka. Pijemy gorąca czekoladę a nasi panowie na nartach jeżdżą. Chętnie bym dołączyła do nich ale wytrzymam. A czuje że brzuch mi się teraz szybko powiększa bo skóra co raz bardziej się naciąga. Nawet mąż dziś powiedział że jednak w tej ciąży to dziwnie się wygląda z dużym brzuchem. A i dziś na "boczkach" nad biodrami dojrzalam rozstepy
#95 |
Zakorzenienie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45163358]
no to mamy trzecią chętną ![]() ![]() [/QUOTE] Można by zamieścić informację na pierwszej stronie o osobach dyżurujących ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
Berenika- będzie dobrze
![]() ![]() _Sylwia_88-z brzuchem mam podobnie ![]() ![]() ![]() pewnie smaczna czekoladka ![]()
#97 | ||
Wtajemniczenie
|
Byliśmy w kinie, myślała że mała będzie fikać bo nie lubi jak długo siedzę ale o dziwo była spokojna
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jaki przydatny ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#98 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym nie kupowała drugich, zobaczysz jak się sprawują, jak będą do niczego to skoczysz i kupisz i tak na początku nie obcina się dziecku tych pierwszych paznokci tylko czeka aż się same zetrą. Brawa za 22 tydzień ![]() Cytat:
![]() Brawa dla tz ![]() Wczoraj mój był w biedronce i mówił, że koleś przed nim kupował cały zestaw startowy - czekoladki, wino i kondony ![]() Mój mi kupił z okazji porodu także możesz powiedzieć, że taki jest obyczaj ![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45163358] no to mamy trzecią chętną ![]() ![]() [/QUOTE] Ja proponuję inaczej, bo nie wiem kto chce, a kto nie, a też nie chcę tak rozdawać telefonu na prawo i lewo jak nie ma takiej potrzeby. Także same zdecydujcie komu chcecie wysłać czy jednej, , czy też nam trzem. Także ja czekam na info na pw i wtedy powysyłam. Możecie mi wysłać swój to Was zapiszę, żeby nie było akcji, że ktoś mi wyśle sms, że rodzi, w emocjach zapomni się podpisać, a ja nie będę wiedziała kto ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Cały czas myślę o tym wózku carera
![]() A i ja mam neta w telefonie więc mi numery nie potrzebne ![]() Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
Ależ mnie wkurzył mój mąż za 3 grosze!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#103 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() https://wizaz.pl/najlepsze-dla-dziec...hp?produkt=340 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
Raczej relacja z pola bitwy, ja kontra Tż, bo nie wyobrażam sobie żeby był przy porodzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | ||||||
Zakorzenienie
|
Witam się w nowym wątku i ja
![]() Zawsze w weekend był taki spokój a tu tyle stron? W końcu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na czym byliście w kinie? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() śliczne macie brzuszki dziewczynki ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#107 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Po remoncie, jak je złożymy i wyszorujemy to zrobię zdjęcia ![]()
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
Już mi przeszło, wypłakałam się, pojadłam czekoladek i jest dobrze
![]() ![]() Jeśli chodzi o poród, to mój strasznie się boi, ale ja z kolei nie wyobrażam sobie,żeby go nie było...on chyba myśli,że będzie musiał mi się w krocze patrzeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tak naprawdę to chciałabym żeby był ale wolę nie ryzykować i urodzić w spokoju ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zadomowienie
|
Witam się i ja
![]() ![]() Bazile dzięki za poprzedni wątek ![]() ![]() ![]() Berenika, trzymam kciuki za Twoje panowanie na nowym ![]() Cytat:
![]() My wróciliśmy od znajomych, super nam weekend mija, teraz dalej sobie spokojnie będziemy odpoczywać ![]() Zapomniałam.... witam nową mamusię ![]() Edytowane przez pater86 Czas edycji: 2014-02-15 o 22:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, zastanawiałyście się już nad aranżacją pokoju/kącika dla Malucha? Ja niestety ze wzgl. na małą powierzchnię będę urządzać kącik i zastanawiam się nad naklejkami na ścianę. Znalazłam kilka i teraz się zastanawiam. Nigdy nie miałam do czynienia z takimi naklejkami, nie wiem czy to jest coś warte i czy w rzeczywistości tak ładnie się prezentuje
![]() 1. http://allegro.pl/naklejki-na-sciane...963226643.html ![]() 2. http://allegro.pl/naklejki-scienne-n...977719396.html 3. http://allegro.pl/naklejki-na-sciane...952339812.html ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- pater z tego co pamiętam, to nie Ty jedna kłóciłaś się z tż przy remoncie/przeprowadzce, także jak czytałam Wasze przeżycia to widziałam siebie za jakiś czas. Wiedziałam, że u mnie nie będzie kolorowo ze względu na to, że bardzo się różnimy z mężem i jemu podoba się to, na co ja nigdy nie zwróciłabym uwagi ;/ Nawet jak pytałam się go, proponowałam coś, żeby uzgodnić razem np kolor ścian to nie dało się dojść do porozumienia. W końcu powiedział, żebym robiła co chcę i tego się trzymam ![]() Zastanawiam się, co się dzieje z Monica80. Od kilku dni cisza... Edytowane przez poziomkka Czas edycji: 2014-02-15 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
![]() https://wizaz.pl/najlepsze-dla-dziec...dukt=92&next=1 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Poziomka-super pomysł z tymi naklejkami
![]() ![]()
![]() |
#114 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
To znaczy nie wiem czy dobrze to ujelam jak juz sa konkretne skurcze to nie wiem czy to taki przyjemny widok w sensie patrzenia na partnerke jak sobie z nimi radzi ale w kazdym razie jest to ta czesc gdzie za bardzo nic nie widac. Choc podejrzewam ze jak juz bedzie przy tej pierwszej fazie to moze byc tak ze zostanie na drugiej przy partych Zapytaj czy nie chcialby przecinac pepowiny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
O dzizas dziewczyny, no tego to nie nadrobie zebym sie zesrała ...
![]() ![]() Poziomeczko dzieki za pamiec ![]() Mialam tydzien rodzinny moje drogie Panie ![]() ![]() Czy ktos mi moze strescic o czym nawijalyscie przez ostatni tydzien???? ![]() U mnie ciaza spokojnie sobie przebiega, tylko zadyszke mam coraz wieksza, sprzatanie to juz naprawde nie lada wyczyn ... Brzuch rosnie w strasnzym tempie, nie wiem co to bedzie do czerwca... I jestem juz 3 kg na plusie wiec tempo zwiekszam... heh Mam juz wszystkie ubranka dla Małej! Jupiii ![]() ![]() ![]() Moj brzuchol: Edytowane przez Monica80 Czas edycji: 2014-02-15 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
Monica No nareszcie
![]() ![]() ![]() ![]() Streścić Ci tematy omawiane przez tydzień? Hmm.. przy mojej sklerozie jest to niewykonalne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja w nowym wątku
![]() matko jak sie rozkręciłyście z postami ! witam nową mamusie Izetka ![]() ![]() jezu dziewczyny zazdroszcze Wam tych małych brzuszków.... mi to już jest naprawdę ciężko powoli z moim brzucholem ![]() ![]() ![]() co do internetu w telefonie to ja mam nieograniczony dostęp więc jakbym urodziła to chyba dam rade Was powiadomić a mogę być nawet pierwsza ![]() Berenika_26 obcinaj włosy ![]() ![]() ![]() ![]() wstawiłabym Wam może tez fote ale muszę zrobić więc może jutro ![]()
#119 |
Zakorzenienie
|
Chocolate ja też ściełam włosy na boba kilka dni temu
![]() A tak w ogóle nie napisałam Ci że imię Borys to moje ukochane ![]() ![]() Monica80 dobrze że się odezwałas! Ale usprawiedliwienie masz mocne. Zdrówka dla całej rodzinki! Na wątku szał zakupowy ![]() ![]() Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
Poziomka - też podobają mi się takie naklejki na ścianę. Dużo nie trzeba w pokoju zmieniać a już innaczej to wygląda.
Monica80 fajnie że się odezwałaś i że wszystko dobrze u Was. A brzuch piękny i jaki już duży ![]() choc0late- super avatar. Przez twój poprzedni ubzdurałam sobie że Ty blondynką jesteś. I swiętną masz fryzrurkę. Sama bym tak obiciełą włosy ale już widzę co mój mąż na to. Wg niego mam mieć długie i najlepiej czarne włosy. Na czarne w życiu się nie zgodzę. Teraz i tak mam najdłuższe od kąd pamiętam, ale jest ich tyle że już mi bardzo ciężko nad nimi zapanować. No i nudne są już. Więc chetnie też bym obcieła. Kucyk_Truskawkowy zazdroszczę ściecia włosów. Może pochwalisz się fryzurką ![]() Ja nie śpię już od ponad godziny. Raczę się poranną kawką. Kolejna ciężka noc za mną. Do mocnego bólu głowy nasila się z dnia na dzień co raz bardziej ból w biodrze. Mam nadzieję że nie unieruchomi mnie do końca ciąży bo nie wiem co wtedy. Ciężko mi się już ruszać.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.