Calvin Klein EUPHORIA - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-09-30, 12:13   #91
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa
Dot.: Calvin Klein EUPHORIA

Cytat:
Napisane przez lalesia Pokaż wiadomość
Nadal nic

Tak, w mailu konczacym aukcje byl podany rzekomo numer do niej, ale jak dzisiaj zadzwonilam, to odezwal sie jakis facet i na pytanie o ta pania powiedzial, ze to pomylka (i jakos mu wierze ) Juz sie tak wkurzylam, bo czuje, ze coraz bardziej trace szance czy na otrzymanie przedmiotu, czy na odzyskanie kasy kupowalam u babki o nicku sija3. Miala 4 pozytywy, to nie za duzo, ale zadnego negatywu i 2 pozytywy dotyczace sprzedazy. Napisalam juz maila do zarzadu Allegro, ale nie wiem, czy oni maja uprawnienia, zeby cokolwiek w tym kierunku uczynic No i nie wiem, czy jesli juz nawet uda mi sie jakims cudem skontaktowac ze sprzedajaca i jakims jeszcze wiekszym cudem okaze sie, ze nie chciala mnie w konia zrobic i paczke faktycznie nadala, to czy uda mi sie mimo wszystko odzyskac kase...Jesli to w niczym nie pomoze, to jestem nawet gotowa zlozyc sprawe na policje, chociaz z drugiej strony nie wiem, czy bedzie mi sie chcialo szarpac o marne sto-pare zlotych Strasznie mi przykro, bo to juz druga nieprzyjemna przygoda z Allegro w ciagu 2 tygodni
ech...ludzie ostatnimi czasy są naprawde podli, przykro mi bardzo, że wyszła taka sytacja z twoimi perfumkami
jeżeli się nie wyjaśni to śmigaj na policję, może się okazać, że nie tylko Ty zostałas oszukana...uwierz wiem cos o tym ......
a póki co trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie i przepraszam za OT
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-30, 12:17   #92
Kasiulka22
Zakorzenienie

Co za babiszon. Zatłukłabym gołymi ręcami
Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-30, 12:18   #93
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Ale swoja droga nie zastanowilo Cie,ze Ona ma tylko 1 komentrz pozytywny od jednej i tej samej osoby?
O matko, nie dopisala mi sie jedynka chodzi o sija31, ktora ma 4 pozytywne komentarze od roznych osob przepraszam najmocniej za blad, juz poprawiam w poprzednim poscie.

http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=5610534

EDIT: Hmm, ale maile dostaje od osoby sija3
lalesia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-30, 12:21   #94
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
O matko, nie dopisala mi sie jedynka chodzi o sija31, ktora ma 4 pozytywne komentarze od roznych osob przepraszam najmocniej za blad, juz poprawiam w poprzednim poscie.

http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=5610534
Nic sie nie stalo ale tez dziwna sprawa z tym nickiem,chyba za bardzo podejrzliwa jestem.
A swoja droga to babka logowala sie wczoraj,wiec sila rzeczy na pewno odbierala tez poczte....
Stary 2006-09-30, 12:29   #95
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Cytat:
Nic sie nie stalo ale tez dziwna sprawa z tym nickiem,chyba za bardzo podejrzliwa jestem.
A swoja droga to babka logowala sie wczoraj,wiec sila rzeczy na pewno odbierala tez poczte....
Tez juz wpadlam na pomysl, zeby to sprawdzic i wlasnie to mnie najbardziej zaniepokoilo, tym bardziej, ze wysylalam zarowno maile, jak i korzystalam z opcji "zadaj pytanie sprzedajacemu" czekam na reakcje ze strony Allegro, moze im uda sie cos wykombinowac. Teraz jestem na etapie szukania w internetowej ksiazce telefonicznej jej telefonu domowego, bo mam nazwisko i adres (chociaz moze byc lipny ), moze uda mi sie do niej dobic.
Stary 2006-09-30, 13:01   #96
agnieszka1970
Zadomowienie

Strasznie mi przykro Lalesiu ....ja tez kiedyś miałam aferę z przesyłką która "szła" do mnie 3 tygodnie...Okazało się, ze listonosz zostawił wodę u mojej sasiadki, która zapomniała mi ją oddać !!! Horror jakiś....ledwie kobitę znam, a tu listonosz korespondencję u niej zostawia
Może z Twoją przesylką też się dobrze wszystko skończy....ale nie kupuj więcej u takich poczatkujących i niepewnych sprzedających...szkody nerwów i kasy. Lepiej dołozyć te parę groszy więcej i mieć przyjemność z zakupu.
agnieszka1970 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-01, 08:38   #97
Kasiulka22
Zakorzenienie

Przypomina mi się sytuacja, gdy kupiłam Hugo Boss Woman taki czerwony u sprzedającego z siedmioma komentarzami, wysłałam pieniądze dokładnie 125 zł (czyli taka cena jak u super sprzedawców) + przesyłka i nigdy perfum nie zobaczyłam. Skończyło się na oceanie moich łez, ale od tej pory mam uraz i kupuję wyłącznie za pobraniem pocztowym, nie wiem ale jakoś lepiej się z tym czuję, bo gdy przesyłka się spóźnia ja mam pieniądze w portfelu. Lalesiu kochana zobaczymy jeszcze co przyniesie poniedziałek może przesyłka jeszcze dojdzie, widzę że ta pani dostała wczoraj kolejny pozytywny komentarz.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-10-01, 09:56   #98
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Przypomina mi się sytuacja, gdy kupiłam Hugo Boss Woman taki czerwony u sprzedającego z siedmioma komentarzami, wysłałam pieniądze dokładnie 125 zł (czyli taka cena jak u super sprzedawców) + przesyłka i nigdy perfum nie zobaczyłam. Skończyło się na oceanie moich łez, ale od tej pory mam uraz i kupuję wyłącznie za pobraniem pocztowym, nie wiem ale jakoś lepiej się z tym czuję, bo gdy przesyłka się spóźnia ja mam pieniądze w portfelu. Lalesiu kochana zobaczymy jeszcze co przyniesie poniedziałek może przesyłka jeszcze dojdzie, widzę że ta pani dostała wczoraj kolejny pozytywny komentarz.
Tez przykra sprawa z tym Bossem nie udalo Ci sie nic od Allegro wyciagnac?

Faktycznie, nawet nie zauwazylam, ze dostala kolejny pozytyw. Moze ona jednak nie ma zlych intencji i po prostu w weekend nie ma dostepu do netu. Tylko martwi mnie ten falszywy numer telefonu moze rzeczywiscie po prostu poczta zgubila przesylke. Jestem juz tak zrozpaczona, ze dzisiaj sprobuje zapolowac na kolejna Euphorie (tym razem sprzedawca ma naprawde duzo pozytywow) i najwyzej jesli bede miala 2 to ktoras sprzedam lub wymienie.
Stary 2006-10-01, 11:47   #99
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Mam nadzieje,ze szybko wyjasni sie sprawa przesylki i jej zawartosci.
A pisalas do obslugi serwisu Allegro?bo pamietam,ze po moich mailach dostalam od nich odpowiedzi co sie dzieje i jaka jeste reakcja lub jej brak ze strony sprzedawcy i faktycznie wtedy pomogli

Przegladalam aukcje z Euphoria i faktycznie jest kilka ciekawych licytacji ale widze,ze poj.30ml sa w calkiem przyjaznych cenach od sprawdzonych sprzedawcow-chyba ze interesuje Cie od razu 100-tka
Stary 2006-10-01, 12:00   #100
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Tez przykra sprawa z tym Bossem nie udalo Ci sie nic od Allegro wyciagnac?

Faktycznie, nawet nie zauwazylam, ze dostala kolejny pozytyw. Moze ona jednak nie ma zlych intencji i po prostu w weekend nie ma dostepu do netu. Tylko martwi mnie ten falszywy numer telefonu moze rzeczywiscie po prostu poczta zgubila przesylke. Jestem juz tak zrozpaczona, ze dzisiaj sprobuje zapolowac na kolejna Euphorie (tym razem sprzedawca ma naprawde duzo pozytywow) i najwyzej jesli bede miala 2 to ktoras sprzedam lub wymienie.
Lalesiu ja wtedy byłam kompletnie nie kumata i zupełnie tą sprawę odpuściłam.

Super, że masz jakąś fajną okazję na oku jak zapolujesz to koniecznie zdaj relacje, a z ciekawości to sama teraz pójdę zerknąć na aukcje Euphorii.
Stary 2006-10-01, 13:26   #101
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Cytat:
Mam nadzieje,ze szybko wyjasni sie sprawa przesylki i jej zawartosci.
A pisalas do obslugi serwisu Allegro?bo pamietam,ze po moich mailach dostalam od nich odpowiedzi co sie dzieje i jaka jeste reakcja lub jej brak ze strony sprzedawcy i faktycznie wtedy pomogli

Przegladalam aukcje z Euphoria i faktycznie jest kilka ciekawych licytacji ale widze,ze poj.30ml sa w calkiem przyjaznych cenach od sprawdzonych sprzedawcow-chyba ze interesuje Cie od razu 100-tka
Napisalam do Allegro, ale chyba w weekendy nie pracuja, bo odpowiedzi jeszcze od nich nie ma. Jedynie automatycznie wygenerowana z serwisu oznajmiajaca, ze przyjeli moje zgloszenie i rozpatrza jak najszybciej. No, mam nadizeje, ze rozpatrza jak najszybciej

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Lalesiu ja wtedy byłam kompletnie nie kumata i zupełnie tą sprawę odpuściłam.

Super, że masz jakąś fajną okazję na oku jak zapolujesz to koniecznie zdaj relacje, a z ciekawości to sama teraz pójdę zerknąć na aukcje Euphorii.
Ja nie odpuszcze, o nie! Juz raz odpuscilam w tym miesiacu i wystarczy, chociaz z tamtej mi sie kasa wzrocila czesciowo, wiec wiele nie stracilam. Oczywiscie 110zl to nie majatek, ale jak mysle, ze moglabym miec za to jeszcze jedna, inna buteleczke to mnie normalnie trzacha od srodka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-10-01, 13:35   #102
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Wlasnie upolowalam kolejna Euphorie 100ml raz psiknieta za 92zl mam nadzieje, ze nic zlego tym razem sie nie wydarzy, bo wiecej na Allegro chyba nie kupie

Aha, i caly czas mam nadzieje, ze ta druga przyjdzie, no i odsprzedam ja rowniez na Allegro za korzystna cene moze jeszcze zarobie, jak wszystko dobrze pojdzie

EDIT: O i prosze, pani od poprzedniej Euphorii sie odezwala. Na moje chyba z 10 maili molesutujacych ja, zeby przeslala mi scan/fotke dowodu nadania i ze zadam informowania mnie na bierzaco o przebiegu sprawy jesli chodzi o jej osobe (mam namysli, zeby informowala mnie o zgloszeniu sprawy na poczta itd) dostalam bardzo tresciwego maila, cytuje: "na pewno zostala nadana" i na tym koniec nie moge, juz mi sie smiac z tej baby chce, a raczej powinnam plakac jeszcze moment, i doprowadzi mnie do takiej furii, ze naprawde polece na policje, bo wzsystkie jej dane mam (i sa na dodatek prawdziwe, siedzialam wczoraj nad ustaleniem dobre 3 godziny )...
Stary 2006-10-01, 15:41   #103
agnieszka1970
Zadomowienie

[QUOTE=lalesia;2817885]Wlasnie upolowalam kolejna Euphorie 100ml raz psiknieta za 92zl
No, Lalesiu...odważna z Ciebie dziewczyna, ja bym się nie odważyła, bo nieufna jestem okrutnie jeśli chodzi o takie okazje....
Jeśli to oryginał, to niezły interes zrobilaś, bo cena niewiarygodnie niska jak na w miarę nowy zapach raz psiknięty
Jak dostaniesz napisz koniecznie...
agnieszka1970 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-01, 15:46   #104
poissonivy
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, i caly czas mam nadzieje, ze ta druga przyjdzie, no i odsprzedam ja rowniez na Allegro za korzystna cene moze jeszcze zarobie, jak wszystko dobrze pojdzie

EDIT: O i prosze, pani od poprzedniej Euphorii sie odezwala. Na moje chyba z 10 maili molesutujacych ja, zeby przeslala mi scan/fotke dowodu nadania i ze zadam informowania mnie na bierzaco o przebiegu sprawy jesli chodzi o jej osobe (mam namysli, zeby informowala mnie o zgloszeniu sprawy na poczta itd) dostalam bardzo tresciwego maila, cytuje: "na pewno zostala nadana" i na tym koniec nie moge, juz mi sie smiac z tej baby chce, a raczej powinnam plakac jeszcze moment, i doprowadzi mnie do takiej furii, ze naprawde polece na policje, bo wzsystkie jej dane mam (i sa na dodatek prawdziwe, siedzialam wczoraj nad ustaleniem dobre 3 godziny )...
No nie ta baba naprawdę ma tupet... . Wiesz co lalesiu, ja myślę, że ona wysłała może wczoraj tę wodę... i dlatego się nie odzywała. No nic musisz niestety jeszcze poczekać.
No i oczywiście gratuluję drugiej flaszki E.
poissonivy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-01, 18:09   #105
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

[quote=agnieszka1970;28185 50]
Cytat:
Wlasnie upolowalam kolejna Euphorie 100ml raz psiknieta za 92zl
No, Lalesiu...odważna z Ciebie dziewczyna, ja bym się nie odważyła, bo nieufna jestem okrutnie jeśli chodzi o takie okazje....
Jeśli to oryginał, to niezły interes zrobilaś, bo cena niewiarygodnie niska jak na w miarę nowy zapach raz psiknięty
Jak dostaniesz napisz koniecznie...
Do odwaznych swiat nalezy oczywiscie mozna sie przejechac na takich "okazjach", chociaz kupowalam juz naprawde wielokrotnie i tylko raz zdazylo mi sie dostac podrobe, jesli sprzedawca zapewnial, ze to oryginal (oczywiscie jesli nie zapewnia, to nie kupuje, o nie!). Oczywiscie napisze, jak tylko sie u mnie zjawi (mam nadizeje, ze ta sie jednak zjawi i to dosc szybko, bo napisalam, ze zalezy mi na czasie). Ta sprzedajaca to zupelnie inna bajka, bardzo sympatyczna, od razu odpowiedziala na moje zapytania. No mam nadzieje, ze bedzie ok

Cytat:
Napisane przez poissonivy Pokaż wiadomość
No nie ta baba naprawdę ma tupet... . Wiesz co lalesiu, ja myślę, że ona wysłała może wczoraj tę wodę... i dlatego się nie odzywała. No nic musisz niestety jeszcze poczekać.
No i oczywiście gratuluję drugiej flaszki E.
Ma tupet, oj ma! Ja bym tak nei potrafila chamsko ludzi zbywac, ale taki juz mam charakter moze i na tym trace, ale trudno, nie potrafie postepowac tak bezczelnie I dziekuje mimo, iz to byc moze druga moja flaszeczka Euforii, to na pewno sie nie zmarnuje moze jeszcze i na tym zarobie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-10-02, 09:50   #106
Kasiulka22
Zakorzenienie

Lalesiu gratuluję Ty to potrafisz wyszukiwać perełki. Ściskam kciuki żebyś jak najszybciej miała dwie Euphorie
Stary 2006-10-02, 10:47   #107
agaa13
Zakorzenienie

wąchałam Euphorię ostatnio i nie powiem ,że to jest nieciekawy zapach- jest ładny, słodki i trwały- ale nie mój. za to ma piękny flakon

Lalesiu mam nadzieję,że tym razem otrzymasz flakonik szybko i bezproblemowo.trzymam kciuki.
Stary 2006-10-02, 12:42   #108
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Wyglada na to, ze stalam sie szczesliwa posiadaczka 2 Euphorii znalazlam dzisiaj w skrzynce awiso Teraz mi troche glupio, ze tak napadlam na ta sprzedajaca, ale przeciez nie musiala milczec, podawac falszywego numeru telefonu i zbywac mnei jakimis polslowkami, nie mam racji? Dostalam dzisiaj ostatecznie od niej maila o bardzo sympatycznej tresci: "Czy pani zle sie czuje. Nasyła Pani na mnie allegro. paczka wyszla 26 do pani Ewy Wozniakowskiej na Uzdrowiskowa 7." i az mi galy wyszly w ogole jaka bezczelnosc, az mi sie nieprzyjemnie zrobilo Moze niepotrzebnie odpisalam jej przed chwila w podobnym stylu jednak dodalam, ze mimo wszystko dziekuje za transakcje, bo w koncu warunkow umowy dotrzymala o 18 pojade po paczuszke i zobacze, czy aby na pewno wszystko jest w porzadku. Jak myslicie, jaki ja mam jej komentarz wystawic?

Dziekuje wszystkim, ktorzy trzymali kciuki za moja Euphorie i wspierali mnie w tych nerwowych chwilach
Stary 2006-10-02, 13:29   #109
homyk
Zakorzenienie

Cytat:
Wyglada na to, ze stalam sie szczesliwa posiadaczka 2 Euphorii znalazlam dzisiaj w skrzynce awiso Teraz mi troche glupio, ze tak napadlam na ta sprzedajaca, ale przeciez nie musiala milczec, podawac falszywego numeru telefonu i zbywac mnei jakimis polslowkami, nie mam racji? Dostalam dzisiaj ostatecznie od niej maila o bardzo sympatycznej tresci: "Czy pani zle sie czuje. Nasyła Pani na mnie allegro. paczka wyszla 26 do pani Ewy Wozniakowskiej na Uzdrowiskowa 7." i az mi galy wyszly w ogole jaka bezczelnosc, az mi sie nieprzyjemnie zrobilo Moze niepotrzebnie odpisalam jej przed chwila w podobnym stylu jednak dodalam, ze mimo wszystko dziekuje za transakcje, bo w koncu warunkow umowy dotrzymala o 18 pojade po paczuszke i zobacze, czy aby na pewno wszystko jest w porzadku. Jak myslicie, jaki ja mam jej komentarz wystawic?

Dziekuje wszystkim, ktorzy trzymali kciuki za moja Euphorie i wspierali mnie w tych nerwowych chwilach
Wydaje mi sie Lalesiu, że trochę się pospieszyłaś z tymi mailami do sprzedającej. Ja bym słała takie maile dopiero po tygodniu od zamówienia. Wiesz, róznie z Pocztą Polską bywa

A komentarz... myślę, że to zależy od tego, czy woda, którą otrzymasz będzie oryginalna
homyk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-10-02, 13:43   #110
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Cytat:
Napisane przez homyk Pokaż wiadomość
Wydaje mi sie Lalesiu, że trochę się pospieszyłaś z tymi mailami do sprzedającej. Ja bym słała takie maile dopiero po tygodniu od zamówienia. Wiesz, róznie z Pocztą Polską bywa

A komentarz... myślę, że to zależy od tego, czy woda, którą otrzymasz będzie oryginalna
Masz racje, ze troche sie pospieszylam coprawda aukcje wygralam w poprzedni piatek, wiec dokladnie tydzien od pierwszego maila. mysle, ze rozumiesz jak to jest, kiedy placisz za cos, sprzedawca mowi, ze wyslal we wtorek z samego rana priorytetem a w sobote jeszcze nic nie przychodzi to by mnie nawet tak jeszcze nie zaniepokoilo jak fakt, ze numer telefonu, ktory podala, byl niewlasciwi i odzywal sie jakis facet, ktory nie mial pojecia o co w ogole chodzi a babka na 10 maili z mojej strony proszacych o scan dowodu nadania napisala, ze "na pewno zostala nadana" iiii na tym koniec Do Allegro napisalam w zasadzie tylko z pytaniem, czy w razie utraty paczki przez poczte sprzedajaca ma obowiazek zwrocic mi pieniadze, na co odpowiedzi oczywiscie nadal nie dostalam

Generalnie nie ma co rozpamietywac, moze sie troche wyglupilam, ale mialam ogolnie straszny tydzien i mi juz pod koniec nerwy puscily, jak sie wszystkie sprawy skumulowaly
Stary 2006-10-02, 14:29   #111
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Masz racje, ze troche sie pospieszylam coprawda aukcje wygralam w poprzedni piatek, wiec dokladnie tydzien od pierwszego maila. mysle, ze rozumiesz jak to jest, kiedy placisz za cos, sprzedawca mowi, ze wyslal we wtorek z samego rana priorytetem a w sobote jeszcze nic nie przychodzi to by mnie nawet tak jeszcze nie zaniepokoilo jak fakt, ze numer telefonu, ktory podala, byl niewlasciwi i odzywal sie jakis facet, ktory nie mial pojecia o co w ogole chodzi a babka na 10 maili z mojej strony proszacych o scan dowodu nadania napisala, ze "na pewno zostala nadana" iiii na tym koniec Do Allegro napisalam w zasadzie tylko z pytaniem, czy w razie utraty paczki przez poczte sprzedajaca ma obowiazek zwrocic mi pieniadze, na co odpowiedzi oczywiscie nadal nie dostalam

Generalnie nie ma co rozpamietywac, moze sie troche wyglupilam, ale mialam ogolnie straszny tydzien i mi juz pod koniec nerwy puscily, jak sie wszystkie sprawy skumulowaly
Ale dobrze,że wszystko dobrze się skończyło i będziesz miała 2 Euphorie(mam nadzieję,że obie oryginalne)
Stary 2006-10-02, 15:28   #112
agaa13
Zakorzenienie

Lalesiu ciesze się ogromnie,że wszystko skończyło się pomyślnie. a co do komentarza zgadzam się z Homykiem - w zależności czy to jest oryginał czy nie.
Stary 2006-10-02, 15:57   #113
Pomadka
Zakorzenienie

Wink Dot.: Calvin Klein EUPHORIA

Cytat:
Generalnie nie ma co rozpamietywac,
Hahaha, to jest najlepszy tekst na posumowanie całej nerowowej sytuacji.

Cytat:
moze sie troche wyglupilam, ale mialam ogolnie straszny tydzien i mi juz pod koniec nerwy puscily, jak sie wszystkie sprawy skumulowaly
Sama bywa w gorącej wodzie kąpana.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-10-02, 18:49   #114
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

I cala sprawa zaczyna sie od poczatku normalnie brak mi slow na zachowanie tej glupiej baby!

Przyslala mi ordynarna podrobe z przezroczystym plynem w srodku (chyba mam racje, ze Euphoria ma fioletowy plyn?), smierdzi na kilometr, ale na szczescie tylko 5min i na dodatek zwyklym listem nie-poleconym i nie priorytetem o wartosci 1.30zl w zwyklej!, niebabelkowej kopercie i bez najmniejszego zabezpieczenia, za ktory zaplacilam 8zl (koszty przesylki paczki priorytetowej, swoja droga zawyzonej o 1.50zl, ale juz niech bedzie, o to bym sie nie klucila), list zostal rozwalony w transporcie i dostalam naklejke (przesylka uszkodzona, 2 podpisy). Napisalam temu babsztylowi, co o tym wszystkim sadze, przedstawilam jej dokladne zarzuty z mojej strony po czym powiedzialam, ze jak jutro pieniadze nie znajda sie z powrotem na moim koncie, to zglaszam sprawe na policje! Czekam teraz na laskawy odzew z jej strony i mam nadzieje, ze nie bedzie mi wciskac kitu, ze dostalam oryginal a chce zwrocic jej podrobke (podobno niektorzy sprzedawcy posuwaja sie nawet do czegos takiego ). Normalnie rozszarpalabym ja golymi rekami i powyrywala wszystkie kudly z jej tepego lba przepraszam za slowa i generalny ton wypowiedzi, ale jeszcze nigdy nikt mnie tak nie wkurzyl!

Nie wiem szczerze mowiac, czy przypadkiem Euphorii nie podmienili na poczcie, ale za przeproszeniem, gowno mnie to obchodzi, jesli babka wysyla perfumy listem za 1.30zl Jednak sadze, ze zwyczajnie probuje mnie orznac, ale tak latwo sie nie dam, bede walczyc do upadlego
Stary 2006-10-02, 19:12   #115
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
I cala sprawa zaczyna sie od poczatku normalnie brak mi slow na zachowanie tej glupiej baby!

Przyslala mi ordynarna podrobe z przezroczystym plynem w srodku (chyba mam racje, ze Euphoria ma fioletowy plyn?), smierdzi na kilometr, ale na szczescie tylko 5min i na dodatek zwyklym listem nie-poleconym i nie priorytetem o wartosci 1.30zl w zwyklej!, niebabelkowej kopercie i bez najmniejszego zabezpieczenia, za ktory zaplacilam 8zl (koszty przesylki paczki priorytetowej, swoja droga zawyzonej o 1.50zl, ale juz niech bedzie, o to bym sie nie klucila), list zostal rozwalony w transporcie i dostalam naklejke (przesylka uszkodzona, 2 podpisy). Napisalam temu babsztylowi, co o tym wszystkim sadze, przedstawilam jej dokladne zarzuty z mojej strony po czym powiedzialam, ze jak jutro pieniadze nie znajda sie z powrotem na moim koncie, to zglaszam sprawe na policje! Czekam teraz na laskawy odzew z jej strony i mam nadzieje, ze nie bedzie mi wciskac kitu, ze dostalam oryginal a chce zwrocic jej podrobke (podobno niektorzy sprzedawcy posuwaja sie nawet do czegos takiego ). Normalnie rozszarpalabym ja golymi rekami i powyrywala wszystkie kudly z jej tepego lba przepraszam za slowa i generalny ton wypowiedzi, ale jeszcze nigdy nikt mnie tak nie wkurzyl!

Nie wiem szczerze mowiac, czy przypadkiem Euphorii nie podmienili na poczcie, ale za przeproszeniem, gowno mnie to obchodzi, jesli babka wysyla perfumy listem za 1.30zl Jednak sadze, ze zwyczajnie probuje mnie orznac, ale tak latwo sie nie dam, bede walczyc do upadlego
Lalesiu śledzę od początku twoje "euforyczne" zakupy i szczerze pisząc jak zobaczyłam link do tej aukcji, gdzie kupowałaś 1 Euphorię, to od razu miałam jednoznaczne skojarzenia-podróbka. Jenak nic nie pisałam, bo łudziłam się, że trafiła szczęśliwie w owe perfumy i będą jak najbardziej w porządku. Poza tym nie chciałam CI psuć euforycznego nastroju.

Na pewno babie nalezy się opieprz za to, że wysłała perfumy zwykłym listem, w zwykłej kopercie, zwłaszcza, że za przesyłkę zapłaciłaś aż 8,oo zł, gdzie koszt paczki wynosi tylko 6,5o zł. Niby róznica niewielka, ale Sprzedawcy na allegro stali się nadwyraz łapczywi.

Euphoria ma kolor lekko lawendowo-fioletowy. Wiem, bo miałam próbkę, w której był wyraźnie "zaznaczony" kolor perfum.

Poza tym kojarzę klimat, że baba się zarzekała, że sprzedaję CI oryginalne perfumy i jak coś będzie z nimi nie tak, to CI odda kasę. Nie mylę się, były takie ustalenia przy okazji zakupu tych perfum? więc podstawę już masz.
Na koniec mogę CI życzyć powodzenia w walce z oszutem i odzyskania pieniędzy oraz więcej ostrożności-przyda się. Walcz o swoje.
Stary 2006-10-02, 19:16   #116
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Cytat:
Napisane przez Pomadka Pokaż wiadomość
Lalesiu śledzę od początku twoje "euforyczne" zakupy i szczerze pisząc jak zobaczyłam link do tej aukcji, gdzie kupowałaś 1 Euphorię, to od razu miałam jednoznaczne skojarzenia-podróbka. Jenak nic nie pisałam, bo łudziłam się, że trafiła szczęśliwie w owe perfumy i będą jak najbardziej w porządku. Poza tym nie chciałam CI psuć euforycznego nastroju.

Na pewno babie nalezy się opieprz za to, że wysłała perfumy zwykłym listem, w zwykłej kopercie, zwłaszcza, że za przesyłkę zapłaciłaś aż 8,oo zł, gdzie koszt paczki wynosi tylko 6,5o zł. Niby róznica niewielka, ale Sprzedawcy na allegro stali się nadwyraz łapczywi.

Euphoria ma kolor lekko lawendowo-fioletowy. Wiem, bo miałam próbkę, w której był wyraźnie "zaznaczony" kolor perfum.

Poza tym kojarzę klimat, że baba się zarzekała, że sprzedaję CI oryginalne perfumy i jak coś będzie z nimi nie tak, to CI odda kasę. Nie mylę się, były takie ustalenia przy okazji zakupu tych perfum? więc podstawę już masz.
Na koniec mogę CI życzyć powodzenia w walce z oszutem i odzyskania pieniędzy oraz więcej ostrożności-przyda się. Walcz o swoje.
Dziekuje Pomadko, czyli nie mylilam sie co do koloru perfum. Ja rowniez mialam pewne podejrzenia co do autentycznosci, ale prosilam o zdjecia na maila, gdzie dostalam zdjecie jak najbardziej oryginalnego produktu (tyle, na ile mozna ocenic ze zdjecia), w kazdym badz razie byl fioletowy nie wiem, czy zaporzyczyla skads to zdjecie, nie wnikam, mam to w nosie interesuje mnie, ze dostalam podrobe i ze umawialam sie na zwrot kasy w razie czego, do czego masz Pomadko jak najbardziej racje

A oto co i w czym dostalam

chociaz nie wiem, co to jest ta naklejka "R" i numer na kopercie, takie chyba przyklejaja na polecone ale z kolei polecony za 1.30z
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg E1.JPG (23,3 KB, 175 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg e2.JPG (26,3 KB, 174 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg e3.JPG (40,2 KB, 143 załadowań)
Stary 2006-10-02, 19:30   #117
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje Pomadko, czyli nie mylilam sie co do koloru perfum. Ja rowniez mialam pewne podejrzenia co do autentycznosci, ale prosilam o zdjecia na maila, gdzie dostalam zdjecie jak najbardziej oryginalnego produktu (tyle, na ile mozna ocenic ze zdjecia), w kazdym badz razie byl fioletowy nie wiem, czy zaporzyczyla skads to zdjecie, nie wnikam, mam to w nosie interesuje mnie, ze dostalam podrobe i ze umawialam sie na zwrot kasy w razie czego, do czego masz Pomadko jak najbardziej racje

A oto co i w czym dostalam

chociaz nie wiem, co to jest ta naklejka "R" i numer na kopercie, takie chyba przyklejaja na polecone ale z kolei polecony za 1.30z
Lalesiu!
R to inaczej List Polecony.
W gwarze pocztowej "R-erki" to są inaczej "znaczki" na listy polecone, takie jak Ty masz przyklejone na koperte.
1.30 to jest opłata za zwykły list w znaczkach pocztowych, czyli prawidłowo PLUS to R opłata za list polecony, czyli wysłała CI listem poleconym, ale nie priorytetem [jak dobrze widzę] i dlatego to szło tydzień do Ciebie.

A ta Euphoria to jest jakiś odbarwiony bledzioch. Dziwna...
Tak powinna wyglądać prawdziwa CK E.
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=131159084
Stary 2006-10-02, 19:42   #118
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Cytat:
Napisane przez Pomadka Pokaż wiadomość
Lalesiu!
R to inaczej List Polecony.
W gwarze pocztowej "R-erki" to są inaczej "znaczki" na listy polecone, takie jak Ty masz przyklejone na koperte.
1.30 to jest opłata za zwykły list w znaczkach pocztowych, czyli prawidłowo PLUS to R opłata za list polecony, czyli wysłała CI listem poleconym, ale nie priorytetem [jak dobrze widzę] i dlatego to szło tydzień do Ciebie.

A ta Euphoria to jest jakiś odbarwiony bledzioch. Dziwna...
Tak powinna wyglądać prawdziwa CK E.
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=131159084
Tak mi sie wlasnie wydawalo. w takim razie troche przesadzilam z tonem wypowidzi odnosnie jej sposobu wysylania jednak pisala, ze wyslala priorytet na 100%, a priorytet to to nie jest a poza tym miala byc paczka, wiec paczka to to tym bardziej nie jest

A ta "euphoria" dziwna, bo najzwyklejsza w swiecie podroba mam nadzieje, ze jednak kase odzyskam, chociaz ta nadzieje coraz bardziej trace... na policji raczej tez bym takiej sprawy nie wygrala...
Stary 2006-10-02, 20:24   #119
eiri
Wtajemniczenie

GG do eiri

Lalesiu, mam Euphorię w domu i z całą pewnością mogę stwierdzić, że ten płyn, który dostałaś, nie jest oryginałem
Stary 2006-10-02, 20:48   #120
homyk
Zakorzenienie

Lalesiu przykro mi z powodu Twoich nieudanych zakupów Mam nadzieję, że odzyskasz pieniądze
homyk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości