![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Calvin Klein EUPHORIA
Cytat:
![]() jeżeli się nie wyjaśni to śmigaj na policję, może się okazać, że nie tylko Ty zostałas oszukana...uwierz wiem cos o tym ...... a póki co trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie i przepraszam za OT |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Co za babiszon. Zatłukłabym gołymi ręcami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=5610534 EDIT: Hmm, ale maile dostaje od osoby sija3 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A swoja droga to babka logowala sie wczoraj,wiec sila rzeczy na pewno odbierala tez poczte....
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
Strasznie mi przykro Lalesiu
![]() ![]() Może z Twoją przesylką też się dobrze wszystko skończy....ale nie kupuj więcej u takich poczatkujących i niepewnych sprzedających...szkody nerwów i kasy. Lepiej dołozyć te parę groszy więcej i mieć przyjemność z zakupu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Przypomina mi się sytuacja, gdy kupiłam Hugo Boss Woman taki czerwony u sprzedającego z siedmioma komentarzami, wysłałam pieniądze dokładnie 125 zł (czyli taka cena jak u super sprzedawców) + przesyłka i nigdy perfum nie zobaczyłam. Skończyło się na oceanie moich łez, ale od tej pory mam uraz i kupuję wyłącznie za pobraniem pocztowym, nie wiem ale jakoś lepiej się z tym czuję, bo gdy przesyłka się spóźnia ja mam pieniądze w portfelu. Lalesiu kochana zobaczymy jeszcze co przyniesie poniedziałek może przesyłka jeszcze dojdzie, widzę że ta pani dostała wczoraj kolejny pozytywny komentarz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Faktycznie, nawet nie zauwazylam, ze dostala kolejny pozytyw. Moze ona jednak nie ma zlych intencji i po prostu w weekend nie ma dostepu do netu. Tylko martwi mnie ten falszywy numer telefonu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje,ze szybko wyjasni sie sprawa przesylki i jej zawartosci.
A pisalas do obslugi serwisu Allegro?bo pamietam,ze po moich mailach dostalam od nich odpowiedzi co sie dzieje i jaka jeste reakcja lub jej brak ze strony sprzedawcy i faktycznie wtedy pomogli ![]() Przegladalam aukcje z Euphoria i faktycznie jest kilka ciekawych licytacji ![]() ![]()
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że masz jakąś fajną okazję na oku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie upolowalam kolejna Euphorie 100ml raz psiknieta za 92zl
![]() ![]() Aha, i caly czas mam nadzieje, ze ta druga przyjdzie, no i odsprzedam ja rowniez na Allegro za korzystna cene ![]() ![]() EDIT: O i prosze, pani od poprzedniej Euphorii sie odezwala. Na moje chyba z 10 maili molesutujacych ja, zeby przeslala mi scan/fotke dowodu nadania i ze zadam informowania mnie na bierzaco o przebiegu sprawy jesli chodzi o jej osobe (mam namysli, zeby informowala mnie o zgloszeniu sprawy na poczta itd) dostalam bardzo tresciwego maila, cytuje: "na pewno zostala nadana" ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=lalesia;2817885]Wlasnie upolowalam kolejna Euphorie 100ml raz psiknieta za 92zl
![]() No, Lalesiu...odważna z Ciebie dziewczyna, ja bym się nie odważyła, bo nieufna jestem okrutnie jeśli chodzi o takie okazje.... Jeśli to oryginał, to niezły interes zrobilaś, bo cena niewiarygodnie niska jak na w miarę nowy zapach raz psiknięty ![]() Jak dostaniesz napisz koniecznie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i oczywiście gratuluję drugiej flaszki E. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | ||
Zakorzenienie
|
[quote=agnieszka1970;28185 50]
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Lalesiu gratuluję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
wąchałam Euphorię ostatnio i nie powiem ,że to jest nieciekawy zapach- jest ładny, słodki i trwały- ale nie mój. za to ma piękny flakon
![]() Lalesiu mam nadzieję,że tym razem otrzymasz flakonik szybko i bezproblemowo.trzymam kciuki. ![]()
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Wyglada na to, ze stalam sie szczesliwa posiadaczka 2 Euphorii
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziekuje wszystkim, ktorzy trzymali kciuki za moja Euphorie i wspierali mnie w tych nerwowych chwilach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A komentarz... myślę, że to zależy od tego, czy woda, którą otrzymasz będzie oryginalna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Generalnie nie ma co rozpamietywac, moze sie troche wyglupilam, ale mialam ogolnie straszny tydzien i mi juz pod koniec nerwy puscily, jak sie wszystkie sprawy skumulowaly ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Lalesiu ciesze się ogromnie,że wszystko skończyło się pomyślnie. a co do komentarza zgadzam się z Homykiem - w zależności czy to jest oryginał czy nie.
![]()
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
![]()
Hahaha,
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
I cala sprawa zaczyna sie od poczatku
![]() Przyslala mi ordynarna podrobe z przezroczystym plynem w srodku (chyba mam racje, ze Euphoria ma fioletowy plyn?), smierdzi na kilometr, ale na szczescie tylko 5min i na dodatek zwyklym listem nie-poleconym i nie priorytetem o wartosci 1.30zl w zwyklej!, niebabelkowej kopercie i bez najmniejszego zabezpieczenia, za ktory zaplacilam 8zl (koszty przesylki paczki priorytetowej, swoja droga zawyzonej o 1.50zl, ale juz niech bedzie, o to bym sie nie klucila), list zostal rozwalony w transporcie i dostalam naklejke (przesylka uszkodzona, 2 podpisy). Napisalam temu babsztylowi, co o tym wszystkim sadze, przedstawilam jej dokladne zarzuty z mojej strony po czym powiedzialam, ze jak jutro pieniadze nie znajda sie z powrotem na moim koncie, to zglaszam sprawe na policje! Czekam teraz na laskawy odzew z jej strony i mam nadzieje, ze nie bedzie mi wciskac kitu, ze dostalam oryginal a chce zwrocic jej podrobke (podobno niektorzy sprzedawcy posuwaja sie nawet do czegos takiego ![]() ![]() Nie wiem szczerze mowiac, czy przypadkiem Euphorii nie podmienili na poczcie, ale za przeproszeniem, gowno mnie to obchodzi, jesli babka wysyla perfumy listem za 1.30zl ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na pewno babie nalezy się opieprz za to, że wysłała perfumy zwykłym listem, w zwykłej kopercie, zwłaszcza, że za przesyłkę zapłaciłaś aż 8,oo zł, gdzie koszt paczki wynosi tylko 6,5o zł. ![]() ![]() Euphoria ma kolor lekko lawendowo-fioletowy. Wiem, bo miałam próbkę, w której był wyraźnie "zaznaczony" kolor perfum. Poza tym kojarzę klimat, że baba się zarzekała, że sprzedaję CI oryginalne perfumy i jak coś będzie z nimi nie tak, to CI odda kasę. Nie mylę się, były takie ustalenia przy okazji zakupu tych perfum? ![]() ![]() Na koniec mogę CI życzyć powodzenia w walce z oszutem i odzyskania pieniędzy oraz więcej ostrożności-przyda się. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A oto co i w czym dostalam ![]() chociaz nie wiem, co to jest ta naklejka "R" i numer na kopercie, takie chyba przyklejaja na polecone ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
R to inaczej List Polecony. W gwarze pocztowej "R-erki" to są inaczej "znaczki" na listy polecone, takie jak Ty masz przyklejone na koperte. ![]() 1.30 to jest opłata za zwykły list w znaczkach pocztowych, czyli prawidłowo ![]() A ta Euphoria to jest jakiś odbarwiony bledzioch. ![]() Tak powinna wyglądać prawdziwa CK E. http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=131159084
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ta "euphoria" dziwna, bo najzwyklejsza w swiecie podroba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Wtajemniczenie
|
Lalesiu, mam Euphorię w domu i z całą pewnością mogę stwierdzić, że ten płyn, który dostałaś, nie jest oryginałem
![]()
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Lalesiu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.