![]() |
#91 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 620
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: pielêgnacyjnie i kolorowo-kwiecieñ aniszonkka :-)
W takim razie mi równie¿ pasowa³aby mi opcja kasetka z 3 cieniami Inglot oraz ró¿o roz¶wietlacz Bourjois za:
- czekoladkê Bourjois -cieñ ró¿owy Bourjois -dezodorant Scholl - nudziakowy b³yszczyk ( tylko który? ![]() Prosi³aby tylko jeszcze o te zdjêcia w pi±tek i mog³yby¶my "przyklepaæ" wymiankê ![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
tak, jeste¶my dogadane
![]() rezerwuje dla Ciebie te rzeczy i czekam w pi±tek na fotkê ![]() mam tylko pro¶bê, czy mog³abym jednak zamieniæ jeden cieñ w paletcê? ![]() wola³abym jednak od.br±zu 502 zamiast be¿u 356 czyli poprosi³abym o zdjêcie kolorów: 354, 467 oraz 502 dziêkujê ![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
Mo¿e co¶ u mnie za odlewkê Cece -od¿ywka do w³osów suchych i zniszczonych z wit. B i papay± i maskê fructis?
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
hej, dziêki za zdjêcia
![]() ja jestem jak najbardziej zdecydowana- za te rzeczy mogê oddaæ czekoladkê+cieñ Bourjois, dezodorant Scholl i b³yszczyk Essence cookie monster ( napisz tylko który kolorek, ale prawdê mówi±c ró¿ni± siê od siebie tylko minimalnie- jeden wpada bardziej w ró¿yk, a drugi w be¿) je¶li masz jeszcze jakie¶ pytania- ¶mia³o pisz, je¶li nie, to mo¿emy zaklepaæ wymiankê na pw ![]()
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Niestety nic nie znalaz³am, pozdrawiam
![]()
![]() |
#98 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
czerwcowo kosmetykowo :-)
Witajcie J
Rzeczy zarezerwowane bêdê oznaczaæ na zielono, a po wymianie usunê z listy. Ja bêdê odpisywaæ w Waszym w±tku, Wy odpisujcie w moim. Naj³atwiej skusiæ mnie na: wypiekane cienie Bourjois i zapachy Escady kwadratowe wk³ady (nie per³a) Inglota,. Mam lekkiego bzika na ich punkcie, mam sporo cieni poza w±tkiem i w razie czego mogê siê wymieniaæ kolorystycznie albo poszperaæ ,je¶li na czym¶ z Waszego w±tku mi zale¿y-wiêc w razie czego pytajcie Poszukujê te¿ 2 pustych pude³ek po wypiekanych ró¿ach lub cieniach pojedyñczych Burzuja. Bardzo proszê o nie urywanie rozmowy- wystarczy napisaæ, ¿e siê rezygnuje. Nie bêdê odpisywaæ na bezprzedmiotowe pytania „co¶ u mnie?” Jestem otwarta na propozycje, mogê te¿ wymieniaæ kosmetyki na ubrania i odwrotnie (w podpisie link z moim w±tkiem ciuszkowym, niestety ze ¶resdniej jako¶ci zdjêciami). A teraz do rzeczy : Pielêgnacja: Nivea -nawil¿aj±cy balsam do cia³a pod prysznic-mam z wymianki. Nie dla mnie takie eksperymenty, dlatego oddajê. z 250 ml uby³o ok 60 ml (ciê¿ko ustaliæ precyzyjnie) Oral B- Ultra floss- niæ dentystyczna. Z 25 metrów zosta³o ponad po³owê, je¶li nie wiêcej. Biovax- serum wzmacniaj±ce do w³osów A+E- 15 ml. nowe. Fructis "goodbye damage" maska do w³osów. raz u¿yta YR- szampon Reflets naturels- nowy Palette natural colors –farba do w³osów w kolorze sunny blond nr 300 jasny blond-nowa Veet debiut- 4 podwójne plastry do depilacji plus 2 chusteczki Veet – plasterki do w±sików-5 podwójnych (czyli 10) plasterków plus dwie chusteczki (do wymiany plastrów mogê do³o¿yæ oliwki, które zosta³y mi po plastrach do depilacji Joanny) Avon - maseczka z glink± z ³a¼ni tureckiej- nowa. Lactacyd- ¿el do higieny intymnej -zosta³o 3/5 opakowania- nie ma na zdjêciu ,w razie zainteresowania, docykam fotkê. YR -mleczko z tonikiem 2 w 1 Pure camille- zu¿ycie mo¿e 20 ml z 200.- brak zdjêcia. Kallos- maska do w³osów waniliowa- z 275 gr zosta³o ponad po³owa- ok 200? Kallos- odlewka 400 ml. szamponu latte- odlewkê wy¶lê w buteleczce po ¿elu pod prysznic YR. Kolorówka: cienie INGLOT mapka -M3 601doble sparkle, piêkne szaro¶ci - cieñ MIYO 35 ocean, kolor ciemnoniebieski cieñ MIYO 19 glamazon, kolor fioletowy b³yszczyk do ust ESSENCE Stay with me 07 kiss kiss kiss -u¿yty2 razy eyeliner L'oreal blackbuster- u¿ywany ,ale ci±gle mokry. L'oreal - tusz volume milion lashes. u¿ywany, ale ci±gle mokry i sprawny. Oddajê, bo dosta³am nowy. Maybeline- korektor affinitone nr 1 nude beige- zu¿ycie 1/4 Maybeline podk³ad Dream Satin, kolor light honey nr 045. Ok. po³owa zosta³a. Covergirl -korektor- dosta³am nowy, wypróbowa³am tylko kolor na rêku, ale to nie moja tonacja. Eveline- fluid matuj±cy nr 41- mam z wymianki- raz wypróbowany ale nie dla mnie takie specyfiki ;-) Essence –korektor nr 01- u¿yty mo¿e z 4 razy Wibo- ró¿ (dat± do „najlepszego” zu¿ycia jest chyba rok 2012, ale otworzy³am go niedawno i u¿y³am mo¿e z 3-4 razy, nic siê nie wydarzy³o z³ego. Aplikator jest nowy, zafoliowany) Hean- ró¿ puzzle nr 3 gerbera- u¿y³am go z 4 razy. Inglot cieñ nr 793- matowa makowa czerwieñ- spokojnie mo¿na u¿ywaæ jako ró¿u. Bourjois taupe paillette nr 77- tester wypiekanego cienia o kolorze brunatnym z drobinkami. Jest po terminie, ale moim oczom nie zaszkodzi³. Avon-sypki cieñ szaro-srebrny silver sparks (tylko sprawdzi³am kolor, wiêc jest ca³y); GR –bia³a kredka do linii wodnej oka (u¿yta mo¿e 3 razy) Sephora- jasnosrebrzysty eyeliner-my¶lê, ¿e ok. 1/2 opakowania (z wymianki) henna czarna –du¿a pojemno¶æ, raz u¿yta L'occitane -cienie do oczu Pivoine Flora. Pochodz± z limitowanej edycji, s± w piêknym pude³eczku z lusterkiem. my¶lê,¿e po terminie, ale nic siê z nimi nie dzieje. oddam je za co¶ super, bo s± piêkne- niestety, nie moja gama kolorystyczna. dwa nowe lakiery GR Inglot- wk³ady kwadratowe: br±z 329, ³oso¶ 312, turkus 338 i , fiolet R 115. ten ostatni niestety ukruszy³ ,ale dzia³a i pozosta³a czê¶æ jest zwarta. Deborah- br±zer matowy ,bardzo wydajny. ma zepsuty zawias od wieczka, wiêc trzeba go spinaæ gumk±. Inne: telefon Samsung E1150 silver http://www.mobilni-hermes.com/slike_...150-silver.jpg u¿ywany 2 miesi±ce, sprawny i bez wad. Niestety, przez pomy³kê wyrzuci³am pude³ko z gwarancj± :-(
wymianka zapachowa, kolorowa, pielêgnacyjna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1288132 Edytowane przez aniszonekk Czas edycji: 2014-06-27 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Chimay
|
Dot.: czerwcowo kosmetykowo :-)
co¶ za
Biovax- serum wzmacniaj±ce do w³osów A+E- 15 ml. nowe. YR- szampon Reflets naturels- nowy Avon - maseczka z glink± z ³a¼ni tureckiej- nowa?
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
koci ¶wiat
|
co¶ u mnie za szkatu³kê
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
co¶ ode mnie za
- balsam Nivea? - maskê wax? ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Oczywi¶cie nie wax tylko biovax i nie maska a serum :P
![]() |
#104 |
koci ¶wiat
|
hmm my¶lê my¶lê
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
koci ¶wiat
|
czarna czarna a ró¿ neonowy
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- zastanawia³am siê nad torebk± czarn± bo torebek nigdy nie za du¿o ![]() chyba ¿e masz jakie¶ jeszcze poza w±tkiem bardziej letnie ale du¿e ? ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:33 ---------- nie , to ju¿ wolê t± czarn± - bo takich pla¿owych to ju¿ mam multum ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- je¶li nie ma jaki¶ szczególnych zniszczeñ, wad to nie musisz robiæ fot ![]() moje rzeczy prawie nie noszone ale palê wiêc bêd± do wyprania ![]() ![]() je¶li Ci pasuje to czekam na priv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
Hejka, znajdziesz co¶ u mnie za Lactacyd- ¿el do higieny intymnej -zosta³o 3/5 opakowania
YR- szampon Reflets naturels Nivea -nawil¿aj±cy balsam do cia³a pod prysznic ?
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze, je¶li chodzi o ten suchy szampon to raczej poleci do innej wiza¿anki, zapomnia³am zaznaczyæ go na zielono, a pêdzel TBS chcia³am sobie zostawiæ
![]() Mo¿e innym razem uda nam siê wymieniæ...
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
co¶ za
Avon –wysuwana metaliczna kredka fioletowa (zosta³a na oko po³owa) Lancome (?)- szaro-srebrzysta kredka z gumk±- tylko wypróbowany kolor. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 157
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Wrzucam zdjêcia ró¿u i pêdzelka. Wody Vichy s± nieotwierane - maj± niez³amany ten element plastikowy, który pêka przy pierwszym naci¶niêciu
![]() W sumie najbardsiej zale¿a³oby mi na Inglocie 115 i palecie, nawet bez ró¿ów, ale tak to pewnie nie bedziesz chcia³a ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
firma mnie nie krêci
lubiê metaliczne, per³owe i brokatowe, firma nie ma znaczenia mo¿e byæ i ,,rynkowa,, je¶li dobrze siê ni± ma¿e ![]() wa³ki chcesz wszystkie czy które¶ konkretnie? ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- mog³abym oddaæ wszystkie wa³ki i kabaretki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
czyli obie Twoje kredki plus spoza w±tku YR kredka brokatowa (srebrzysta) u¿ywana
za moje wszystkie wa³ki i kabaretki ![]() idê na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
hej, czy znajdziesz co¶ u mnie za:
kredka z AVON glimmerstick saturn grey , d³ugo¶æ wk³adu 2,5cm kredka z AVON glimmerstick starry night blue ,d³ugo¶æ wk³adu 3cm) L'oreal - tusz volume milion lashes. u¿ywany, ale ci±gle mokry i sprawny. Sephora- jasnosrebrzysty eyeliner-my¶lê, ¿e ok. 1/2 opakowania (z wymianki) Essences- kredka do brwi blond rimmel cieñ 246? Najbardziej zale¿y mi na kredkach. ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Mam jeden nowy krem do stóp bebeauty z kwasami owocowymi aha 75ml. ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Kochana, przepraszam Ciê za zamieszanie, krem polecia³ do innej wiza¿anki, zapomnia³am skasowaæ.. ![]() Wszystko ju¿ zaktualizowa³am, zatem pozosta³ mi tylko krem bebeauty. Czyta³am ¿e masz chrapkê na zapaszki Escady, wobec tego chcia³abym Ci zaproponowaæ odlewkê równie s³odkiej Avril Lavigne Wild Rose z flakonu, np. 5ml. Co Ty na to? Wiem, z tajnego ¼ród³a, ¿e dogadujesz siê z miroskiem odno¶nie kredek. To ja jej ![]() ![]() To mo¿e potraktuj te fanty, które Ci proponowa³a jako moje. ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Tuszu nie mam niestety. A powiedz mi, co by¶ chcia³a za same dwie kredki avonu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Veet – plasterki do w±sików-5 podwójnych (czyli 10) plasterków plus dwie chusteczki
Jaka jest tonacja tego ciemniejszego cienia L'occitane? albo masz mo¿e w swojej kolekcji oliwkow±/zgni³± zieleñ opalizuj±c± na z³oto? mo¿e jeszcze bronzer Deborah? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.