|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień. nowe klasyczne skórzane szpilki zara rozm 28 , nowa sukienka. Zara, M
Niestety poza wątkiem na wymianę nie posiadam już torebek
![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Jakbyś się zdecydowała na coś konkretnego, to podaj swoją propozycje wymiany i zdradź wartość bucików, to może jakoś uda Nam sie dogadać
|
|
|
|
|
#92 |
|
koci świat
|
Dot.: Kwiecień. nowe klasyczne skórzane szpilki zara rozm 28 , nowa sukienka. Zara, M
balsam już prawie na wylocie a za sam bronzer to mi nic nie dasz bo mi oczywiście biustonosze się podobają
![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- mam drugi balsam w zanadrzu bronzer ten duży mineralny do twarzy i ciała ???---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- no to jak ci pasuje to mi tym bardziej |
|
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
Mogłabym oddać:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1397383359 i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1397383359 za Twoją kopertówkę i wypełniacz do koka
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm, koturny z bershki chętnie oddam, jestem w nich zakochana, ale jednak są dla mnie troszkę za wysokie, a szkoda, żeby leżały i tylko cieszyły moje oko swoim wyglądem
![]() Co do spodni, o które chodzi? bo mam kilka par. Te czerwone z pull jednak sobie zostawiam, założyłam je wczoraj i przekonałam się do nich ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Ok, piszę się na taką wymianę ![]() Co do czerwonych, to trochę też mam do nich sentyment, zdałam nową teorię na prawko za pierwszym razem i chyba dlatego tak je lubię Głupie ze mnie babsko, no ale chyba przynoszą mi szczęście ![]() Jeszcze teraz mnie podkusiło i sprawdziłam pod butem, to jest 39 rozmiarowo, ale 39 w tego buta nie wejdzie... ja noszę standardową 38, i są idealne. Stopa o rozmiarze 39, chyba szorowałaby palcami po chodniku, buty mają jeszcze na spodzie naklejkę nie do końca zdrapaną, więc widać, że założone były tylko raz i to na dosłownie 40 minut
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
może jak zrobisz dokładkę
![]() jak na razie to nie ma w czym wybierać - pusto tu
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
Hmm, ok, w takim razie PM?
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Maj, zara
Zapraszam
![]() Skórzane klasyczne szpilki z Zary Skóra naturalna Nowe z metkami Są prześliczne, oddam tylko za coś o podobnej wartości. rozm. 38 Edytowane przez LadyJagoda Czas edycji: 2014-05-02 o 14:52 |
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj, zara
Nowa koszula Zara Woman
100 % jedwab Rozm XS. Na mnie jest za mała, dlatego tak tragicznie wygląda na zdjęciu ![]() Jest naprawdę prześliczna i porządna ( jak to jedwab ) Nie umiem zrobić dobrego zdjęcia. ciężko zrobić dobre zdjęcie. KOLOR PRZEKŁAMANY! PLAMY to wina lustra. Koszula jest nowa, bez wad. Jest z kolekcji jesień/zima, kupiłam ją w nowy roku i jeszcze nigdy nie ubrałam. nie wymienie za byle co, kosztowała 290zł Edytowane przez LadyJagoda Czas edycji: 2014-05-03 o 11:00 |
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
yves rocher Naturelle
Stan jak na zdjęciu |
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za skórzany crop top i kamizelkę Reserved?
|
|
|
|
|
#105 |
|
:)
|
coś za naturelle?
|
|
|
|
|
#106 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za skórzaną kamizelkę?
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Hej coś u mnie za
Śliczna skórzana kamizelka Reserved
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
cos za obie kopertówki?
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Z rzeczy, które wymieniłaś:
-spódnicę negocjuję -Guessa prawdopodobnie zostawiam sobie Reszta jest ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- A no i LVEB odpada, bo miniaturka została zalicytowana
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
hej, coś za naturelle?
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Na ryzyko mogłabym jeszcze przygarnąć szpilki Zary, jeśli pasowałoby Ci coś takiego:
-kamizelka, szpilki, crop top Stradi od Ciebie za: City Rush Glamour, Avon, mam kartonik, ubytek psika testowego- niestety nie polubiliśmy się *Marc Jacobs - Biscotti *J. del Pozo- In White *2 fiolki Escady Ocean Lounge *Pure DKNY *Cartier Concentree *roletka Vera Wang Princess *Jil Sunder Sun + coś z tych rzeczy, jeśli by Cię zainteresowało-jeśli nie- szukam dalej :-szminki Rimmel: 050 Paradise i Airy Fairy -szminka Lancome Color Fever 258 -róż i brązer W7 Double Act -podkład Revlon Photoready w odcieniu 003 Shell -pogrubiający puder do rzęs Essence -kredka Clinique Chubby Stick w kolorze Orange Oversized -baza Benefit dr Feelgood (po terminie, ale nic się nie zmieniło) Oczywiście stopień zużycia ukażę na zdjęciach. |
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
No dobrze, w takim razie chętnie przygarnę top i kamizelkę. Za zapachy +konturówkę?
|
|
|
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za szpile?
![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- nic nie widze, kopertowek nie lubie, a koszula bedzie za mala na mnie ![]() moze masz ciekawego poza watkiem? ;3 ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Oki, to jakby co to czekam
|
|
|
|
|
#117 |
|
:)
|
podoba mi się jeszcze kopertowka atmo.
|
|
|
|
|
#118 |
|
Wtajemniczenie
|
Cos za koszulkę Zara?
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam, pamiętam ale już rozstałam się z tym małym koszmarkiem
Nie znajdziesz nic innego?
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za koszulę?
![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Szczerze mówiąc, to te dwie rzeczy nie są tyle warte Perfumy kosztowały 79zł, torebka 120zł no i jest używana, więc co by nie było traci na wartości... ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Pamiętam, pamiętam ale już rozstałam się z tym małym koszmarkiem Nie znajdziesz nic innego? ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Lakier jeszcze mam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

)