|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj - całoroczny wątek wymiankowy 2014
podoba m się kilka rzeczy m.in. Wibo - kółko korektorów, widzisz coś u mnie?
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
coś za :
Avon Little Red Dress - ubytek widoczny na zdjęciu? |
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
dokładka:
Tigi Bed Head After Party - odlewka 10-15ml Tigi Bed Head Small talk - dodający objętość - odlewka do 30ml Bania Agafii - maseczka w saszetce błyskawiczna coś tam, zostało ok połowy ze 100ml Dove antyperspirant w sprayu natural touch z minerałami. NOWY |
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Playboy dezodorant w spray nowy Avon Ultra Sexy 50ml, 3 psiki zużyte, z kartonikiem ale poocieranym Avon Little Red Dress - ubytek widoczny na zdjęciu (czy poj. wyjściowa to 50 ml?) oraz Essence kredka Long Lasting - morska 09 cool down, używana ale niewiele Edytowane przez mirosek Czas edycji: 2014-05-20 o 11:32 |
|
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
Oddam peeling enzymatyczny organic shop brzoskwinia i mango.
Recenzja Kascysko i beautyhairandfashion: http://www.bloglovin.com/frame?blog=...click=0&user=0 http://beautyhairandfashion.blogspot...ngo-czyli.html Użyty tylko raz. Moja alergiczna skóra źle na niego zareagowała ale jak widać u innych dobrze się sprawdza. W zamian chętnie przygarnę odsypkę peelingu enzymatycznego z e-naturalnie. |
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
cos za ultra sexy?
|
|
#99 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie było mnie bo studiuję i niestety w weekendy mam zjazdy daleko od domu Internetu.---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
też nie jestem znawczynią zapachów
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam,że dopiero teraz-za późno przeczytałam Twój post,żeby sie umówić sensownie na weekend i nie miałam możliwości zajmowania się targowiskiem przez ostatnie dni. Czy w kolejny weekend będziesz również mieć zjazd? Ja chętnie oddałabym żel YR za wspomniany już Neem i próbki: Missha Signature Wrinkle Filler - 2szt, ElishaCoy premium Gold Mineral BB 1szt i dwie próbki O HUI bb essence rich blemish balm. Jestem dyspozycyjna cały weekend prócz niedzieli od 13 do 16.30.
|
|
|
|
|
#103 |
|
Psiejsko czarodziejsko :)
|
hej, czy znalazłabyś coś u mnie za balsam do ciała i maseczkę peel off YR oraz kołko korektorów?
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj!
Za podkład Bourjois przytuliłabym cienie EDM. Najchętniej wszystkie. Poza wymianką mam też Dermedic Hydrain 3 Hialuro zuzyte do połowy, i dwa woski YC (Christmas Eve i Garden sweet pea) też chętnie się ich pozbędę. |
|
|
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
O, byłoby super, ja jestem od niedawna zakochana w minerałkach
![]() Póki co próbuję się już z kimś wymienić na Lolitę, ale jeśli transakcja nie dojdzie do skutku, to się odezwę, dobrze ?---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Pomysl co chcialabys mi oddac za burzuja, dermedica i woski Chetnie tez dorzuce Ci piasek GR, jesli bedziesz chciala ![]() Ja chetnie przyjme wszystkie cienie. Moga tez byc roze i podklady w jasnych zoltych kolorach Spoko, dzieki ze uprzedzasz ze nie bedzie Cie przez weekend byc moze w tym czasie wyjasni sie cos z Lolita |
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś u mnie Cię zainteresuje?
Wstępnie chętnie bym przygarnęła odlewkę Kallos color, róż Sleek, micel Tołpa i antyperspirant Dove. |
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,mogę dojechac do Ciebie-pasuje Ci np jutro po południu? Nocujesz w Warszawie,czy przyjedziesz do niej jutro i możesz zabrać rzeczy? Miniaturkę mogę oddać za bb,napisz,co masz poza wątkiem
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
widze kilka rzeczy, znajdziesz coś u mnie?
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze,to umómy sie na sztywno, 31 maja, godz. 16,podaj mi tylko adres tej uczelni
Tylko ustalmy,za co konkretnie chcemy się wymienić![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Neem i próbki: Missha Signature Wrinkle Filler - 2szt, ElishaCoy premium Gold Mineral BB 1szt i dwie próbki O HUI bb essence rich blemish balm. - pisałam o tym, potem Ty jeszcze chciałaś miniaturę YR. Popatrzę jeszcze w Twój wątek zatem. ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Hera Aquabolic balancing emulsion for combination & oily skin- a co to jest? Do smarowania czy demakijazu? Bo chyba bym to chciała (2 szt.) za miniaturę. Edytowane przez sensualistka Czas edycji: 2014-05-28 o 13:07 |
|
|
|
|
#111 |
|
Wtajemniczenie
|
Lolita nie poszła ale zamiana jej na Lumiere mi się nie widzi, sorki. Chyba, że masz coś spoza wątku co byłoby na mojej wishliście.
Za to nadal chętnie się zamienię za burżuja, połowę dermedica, dwa woski YC i lakier Golden Rose o TEN |
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Ok,dobra,przepraszam,że wprowadzam tyle zamieszania,kombinuję jak koń pod górę
No ja bym to chciała,bo generalnie szukam próbek/miniatur na wyjazd wakacyjny,bo na pokład samolotu nie mogę wnieść płynów powyżej 100ml,więc dla mnie taka emulsja to jak znalazł. Mogłabym zrezygnować z tego neemu,jakoś strasznie mi potrzebny nie jest i moja ostateczna wersja to 4 miniatury tej emulsji i próbki: Missha Signature Wrinkle Filler - 2szt, ElishaCoy premium Gold Mineral BB 1szt i dwie próbki O HUI bb essence rich blemish balm. Chyba,że masz jeszcze jakąś mischę signature wrinkle filler,nawet ciemną,to bym zamieniła te trzy ostatnie próbki na ze dwie mische jeszcze. A jak nie to nie Czyli podsumujmy-próbki bb cremów i 4 miniatury po 5ml za moje małe perfumki YR i pełnowymiarowy nowy żel z olejkiem YR. Mogę przez całą sobotę/w niedzielę do 14 podjechać gdzie trzeba.
|
|
|
|
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka, coś u mnie za Puder jedwabny 1,9g
Lumiere Cashmere Light Medium Warm?
|
|
#114 |
|
:)
|
coś za red dress?
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
odpisałam wszystkim, jak kogoś pominęłam proszę o zwrócenie mi uwagi
![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- dokładka: Inglot Duraline - użyte 3 kropelki (oddam tylko za coś na czym bardzo mi zależy bo sama nie wiem czy chcę go puszczać w świat) |
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
hej, spoko rozumiem- może i przeze mnie, mam malutkie dziecko i zero czasu, wieczorem na spokojnie przejrzę jeszcze raz Twój wątek bo tak na szybko widzę, że masz dużo rzeczy, które mi się podobają to jeszcze raz dam znać może zrobimy większą wymianę
![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
po przejrzeniu wątku interesują mnie : Seri Arganowa - mogę zrobić odlewkę z mojego litrowego baniaczka - co to jest dokładnie ![]() ZiajaPro peeling enzymatyczny, odlewki , tp 05/2015 jaką pojemność odlewki? Yves Rocher - balsam do ciała 400ml malina i kakao, użyty 1 raz Avon Clear Skin pore penetrating maseczka glęboko oczyszczająca pory z glinką i kwasem salicylowym - użyta 2razy Yves Rocher - maseczka oczyszczająca zwężająca pory peel-off - użyta jeden raz na początku marca. Wibo - kółko korektorów - użyty kilka razy czystym palcem możliwe jakieś mini paproszki i to tyle znalazłabyś coś za te rzeczy? ew co byś oddała za te rzeczy, które chcesz ode mnie? już dokładnie nie pamiętam co to było
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Super,to ja chcę tą mischę,tak jak pisałam wcześniej
Chwilowo nie mam nic na zbyciu z YR,ale staram się regularnie coś zamawiać i dostaję jakieś gratisy co jakiś czas. Możeszmi na PW podać adres,pod jaki mam się stawić i napisać kiedy?
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piszę w wątku dla formalności
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Oczywiście irysek mnie interesuje,na wymianę oprócz tego co w wątku mam szampon Biowax do włosów przeciw wypadaniu nowy,miniaturkę neroli nową,szampony z Yves
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.

?