![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo kolorowo u sylwii
rzeczywiście tak napisałam nijak - chyba ze zmęczenia :p
mi na spodniach też tak mocno nie zależy, bo już się w nie nie mieszcze.. Tak więc przydadzą mi się papiloty, olejek albo balsam z drobinkami, coś do włosów może..
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Mam kwasior, także czekam na przekupę i możemy lecieć na priv
![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- No trudno się mówi ![]() Ode mnie miała iść bluzka melanżowa, spodenki, Freyka i kwasior? Jeśli tak, to od Ciebie szanelka, torba, bluza i dysk seforowy w takim układzie. Co byś chciała jeszcze za Opiki? ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Zaklep mi lakiery. Ja muszę obczaić, czy z pudrem nic się nie stało, bo w łazience miałam mały wypadek- spadła mi półka. Zobaczę też, co wyjdzie mi z negocjacji z Luną, bo muszę jej jeszcze podać wymiar sukienki, ale jak nie wyjdzie- puder poleci do Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
amandaniedrich
|
widzę, ze tuniczki juz niea
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- oki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- właściwie chyba będzie sprawiedliwie jak dam Ci ten komplecik za bronzer z podkładem, powiedz mi jeszcze tylko co to za bronzer, jaki odcien? ![]()
![]() |
#95 |
Lady of Harley-Davidson
|
hej,
sorry, ale przemyslałam sprawę i chyba jednak podziękuję. Chyba, że masz coś z mojej wish albo planujesz dokładkę niebawem?
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Mam dla Ciebie kilka fotek
![]() 1. Polówka w ważki GAP, S 2.Spodenki w krateczkę H&M, 36 3. Biała bluzeczka o luźnym kroju, ze wstawkami z koronki, Mango, S 4.Koszulka Hollister, z metki M, ale spoko na S ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Odłożona, Szefowo
![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Jak znajdę pojemniczek, to dam Ci na spróbowanie marokańskiego czarnego mydła, dostałam opakowanie od Pani Stettke ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- A no, przeróżne są ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Jak to się mówi- lepiej późno niż wcale ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
koci świat
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
EDUkator
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Cholera no, gdybym wiedziała, że Ci się spodoba, to koralowa tunika byłaby moja, a tak dopiero się zreflektowałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Może jej się znudzi, to będę polować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
widzisz cos u mnie ?
podoba mi się róż róż DownBoy - the Balm
![]() |
#108 |
amandaniedrich
|
a nie masz w planach jakiś dokladek?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- hm, coś lekko pod eleganckie ![]() ![]() a campery chcesz oddac za co? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- podoba mi się nawet ta pierwsza fioletowa, jej jaki rozmiar? I czy dorzuciłabyś może perfum z beckhama? ( mozesz sobie cos dobrac ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- No to po raz kolejny się dogadałyśmy spodnie lecą w zamian za sukienkę fioletową+perfumy ![]() Adres jeszcze mam hehe więc wyślę jutro, zerknij czy napewno nie chcesz czegoś dobrać ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- ![]()
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
hej,
znajdziesz cos u mnie za: sweterek wykończony koronką -tył dłuższy - over https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1399736765 ? ![]() poza watkiem mam srebrna bizuterie (widzialam, ze poszukujesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
podalabys mi prosze rozmiar sweterka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
koci świat
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
hej,
przepraszam, ale bede musiala zrezygnowac z wymiany .. kolczyki zostaly sprzedane na innym portalu. postaram sie jednak niedlugo dolozyc jakas srebrna bizuterie do watku, wiec moze cos wpadnie Ci w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
oo a pokazalabys mi ich zdjecia?
![]() ja dzisiaj tez postaram sie porobic fotki bizuterii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Wtajemniczenie
|
cos za kulki brazujace i pędzel biżuteryjny?
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
wpadla mi z oko ta pierwsza replika LV (druga torebka ze zdjec, ktore dodalas w moim watku):
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1400952705 zalaczam zdjecia bizuterii (wszystko ze srebra). niestety robilam je przed chwila na szybko telefonem, wiec ich jakosc jest beznadziejna .. (w tej chwili jest u mnie burza i musialam sie ratowac sztucznym swiatlem) jesli cos Cie zainteresuje, to oczywiscie jutro w ciagu dnia moge zrobic lepsze fotki ![]() Edytowane przez kiitty Czas edycji: 2014-05-24 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
c.d.
pierwszy naszyjnik z kuleczkami jest kompletem do bransoletki z poprzedniego postu (druie zdjecie) jeszcze raz przepraszam za jakosc zdjec .. chcialam Ci dzisiaj pokazac ta bizuterie, ale wyszlo jak wyszlo .. moze uda Ci sie cos wpatrzyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Kici kici miau miau
|
niestety nic nie znalazlam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
hej,
zalaczam wyrazniejsze zdjecia kolczykow. dwie pierwsze pary w ogole nie byly noszone. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.