|
|
#91 |
|
Kazar Lady
|
Dot.: Wymienię Kwiecień pacco rabanne,kerastase,loreal i wiele innych
niestety nic
|
|
|
|
#92 |
|
koci świat
|
interesowałby mnie camel i arbuz - za wszystko co wymieniłaś chciałabym np po 2 sztuki obu smaków ???
---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- może być 50ml i 30ml Camel |
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nic, dziękuję :roza
|
#94 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Moze cos za męską wodę "motocykl"i One million?
Poza watkiem mam nowiutką bez psiuka Cool Water Davidoff50 ml |
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Miniatura givenchy- 30 zł
Dwie probki jadore- 12 zł Olejek gliss kurr- ok. 20 zł Zel manuka- 8 zł Zestaw mini clinique męski-40 zł -miniaturki The Body Shop- nowe, żel pod prysznic i balsam- truskawka, po 60 ml- ok. 30 zł -żel pod prysznic 250 ml The Body Shop Moringa- nowy x2 ok. 2x25 zł -masło The Body Shop Moringa- 200 ml- ok. 40 zł -nowy żel pod prysznic Avon Naturals- figa- 6 zł Daj znać jak to widzisz Wyceniałam trochę po cenach z ceneo i trochę Allegrowych
|
|
|
|
#96 |
|
koci świat
|
żaden problem
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Jak pisałam do Ciebie posta, akurat komputer mi się wyłączył. Boże broń nie wyceniam co do złotówki, tylko nie miałam pojęcia jakby tę wymianę ugryźć, dlatego poprosiłam Cię o wycenę i chciałam, żebyś miała jasny obraz wartości moich rzeczy
|
|
|
|
#103 |
|
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Hej, niestety nic nie znalazłam
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Już jestem
Czyli ode mnie za perfumy byłaby:Miniatura givenchy, próbka J'adore, Olejek gliss kurr, Zel manuka, miniaturki The Body Shop- nowe, żel pod prysznic i balsam- truskawka, po 60 ml- ok. 30 zł, żel pod prysznic 250 ml The Body Shop Moringa- nowy i masło The Body Shop Moringa- 200 ml? Chętnie przygarnęłabym też od Ciebie błyszczyk Dandelion. A co do Dermablenda- może masz jakiś zapach z mojej wish za niego? Nie mogę przeboleć tego Gucciego
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, coś za:
perfum męski w kształcie motocykla idealny na prezent kolo przednie zapach na dzień 30ml kolo tylne zapach na noc 50ml NOWE ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Nie znam kompletnie wartości Twojego zapachu, mogłabyś jakoś go podlinkować ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Ja akurat Revlona kupiłam w SP w promocji, hmmm a nie dobrałabyś czegoś innego zamiast karty podarunkowej ? Bo jej wymiana to dla mnie taka ostateczność za coś wow, mogę ją w końcu sama zużyć
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, raczej nic już nie upatrzę
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam już, ale z Twojej wish mam nowe opakowanie wacików Cleanic 120 sztuk, mam też odżywkę wygładzającą do włosów YR, myślę, że jest jej co najmniej połowa, mogłabym dorzucić do Revlona
![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Mam szampon Pharmaceris H 125 ml (połowa normalnego opakowania) NOWY, szampony mam też z YR, ale dla babci zamówiłam i są odłożone dla niej na prezent, miceli sama szukam, bo mam mało obecnie Może ten szampon byś chciała ?
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukam wieczorem, czy mam jakąś czarną
No i wieczorkiem też się odezwę- muszę skompletować rzeczy
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm nowy syrop na kaszel Herbapect (zapieczętowany), olejek do włosów z YR, tak 1/3 opakowania, utwardzacz do lakieru Wibo, użyty 2 razy, świeżutki, trochę mniej niż połowa mydła jaśminowego w kostce Khadi (wyjściowo 125 g, cena 14 zł), może cośz tego?
![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Octanisept ? Nie mam nic takiego Hmm a odlewka 50 ml wody różanej ?---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Aaaa doczytałam że to Ty byś ten octanisept kupiła z karty ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Kurde to średnio mi pasuje, bo chciałabym resztę w oryginalnym opakowaniu wymienić To może nowy płyn do intymnej vagisil o zbalansowanym ph ?---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Ja teraz wychodzę, będę wieczorem, zatrzymaj mi proszę motorek na pewno się dogadamy
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
|
#112 |
|
koci świat
|
Dawaj na priv jeśli Ci pasuje ☺
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, pogrzebałam jeszcze i płyn mam ostatni już, więc sobie bym go zostawiła
Mam jeszcze micel nowy Perfecta Beauty cera sucha i wrażliwa 200 ml co bys powiedziala na niego i Revlon za motorek ?---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Super Ok, dołożę waciki, no i oczywiście Revlon To zapraszam na priv
|
#114 |
|
:)
|
Podoba mi się u Ciebie
roz mary kay pearls użyty z 8 razy na policzki taki: zestaw 8 minilakierow z sephory niektóre raz użyte takie: Puder skin 79 diamond powder sun 1/4 opakowania Kąpiel szampon kerastase dyscypline dyscyplinuje włosy uwrażliwione 3x10ml=30ml Kąpiel szampon kerastase reflection do wlosow koloryzowanych 4x10ml=40ml i męski paco rabbane one million. Co proponujesz? ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- To może Twoje Puder skin 79 róż mary kay zestaw mini lakierów Kąpiel szampon kerastase dyscypline dyscyplinuje włosy uwrażliwione 3x10ml=30ml Za moje bokserka z dzetami nietoperz beżowy Bluzeczka cameieu (ona jest lekko skoszona w opisie mam,n nie wiem czy czytałam ale jest nowa) podklad w musie Co Ty na to? jeśli Ci nie odpowiada czekam na Twoja propozycje. |
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
To ja
Wypadł mi nocleg u rodziców, ale mam jeszcze pytanie- czy będzie przeszkadzał Ci sfatygowany kartonik od olejku Gliss Kur, czy raczej nie zwracasz na to uwagi? Tak pobieżnie się zorientowałam w rzeczach swoich na szybko i chciałam spytać
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, jaki odcień Clinique even better Cię interesuje ?
|
#118 |
|
|
No nie koniecznie. Tak mi nie odpowiada.
Łososiowa ta na gorze z wątku nietoperz beżowy czerwona cameieu czarna bokserka lady gaga podklad w musie Za róż mary kay lakiery sephory Puder skin 79 paco rabbane one million. Te próbki do wlosow to na nich nie zależy mi. najbardziej przyda mi się róż i puder którego jest 1/4 |
|
|
|
#119 |
|
|
ubrania tak samo jak kosmetyki kosztują
![]() To może tak: Lady Gaga Beżowy nietoperz Czarna bokserka Czerwona Camaieu Za Puder Skin 79 Lakiery Syfora Róż Mary kay i te poczwórne cienie Co Ty na taka kombinacje? |
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Oj ale za te rzeczy nic sobie nie znajdę
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

Wyceniałam trochę po cenach z ceneo i trochę Allegrowych