![]() |
#91 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe - część II
Cytat:
Cytat:
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Butterfly20 obie ciąży z in vitro pierwsza za pierwszym podejściem druga już niestety za 3 i to krwią na początku ale teraz już wszystko u niej ok
![]() Lola2828 mnie też się cudem udało dostać do endo bo mamy jedną panią sławna na całe Pomorze i ma tyle ludzi ze zostawiła sobie tylko stałych pacjentów. ja miałam tsh 2.9 a Pani powiedziała mi jak jej spytałam czy wszystko w porządku będzie z moim Maleństwem bo tak późno odkryłam to tsh powiedz,żebym nie czytała nic na necie bo tam wiele nieprawdziwych informacji i złe doinformowanych osób i żebym się nie martwiła tylko brała tabletki regularnie i wszystko powinno być ok ![]()
#93 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
teraz musi być dobrze ![]() Mój mąż chce być przy porodzie ale nie wiem czy to dobry pomysł , bo mdleje na sam widok krwi ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#94 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przybijam piątkę ja tez jutro do pracy. Ale ja przez te 6h w sumie troche odpoczywam w porównaniu do biegów i wyścigów na placu zabaw z córa ![]() W USA tez przynoszą ful żarcia ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
No i ma racje. Internet to zło ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
U mnie tak samo ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
Ja jak juz dostalam znieczulenie to w ogole o jedzeniu nie myslalam, tylko zeby juz urodzic
![]() Ja zrobilam wczoraj kluski leniwe ze szpinakiem, takie ladne sa zielone ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
Uff... dopiero nadrobiłam, po obiedzie zrobiłam faworki, bo jakoś naszła mnie ochota no i goście wpadną, to niech mają
![]() A teraz to kimnęłabym się na chwilę chętnie ![]() Witam się w nowym wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Ja kimam praktycznie cały dzień. Glowa mnie boli niemilosiernie....Lilka spi od 14, Mikolaj się bawi...teraz mówi o spaniu ale to juz za późno na drzemkę...
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
O matko alescie naskrobaly!!
Wspolczuje dziewczynom ktore mialy badz maja problemy z zajsciem w ciaze. Ja nie bede sie wypowiadac gdyz my wpadlismy nie planowalismy w ogolw bylo nam nie po drodze z dzieckiem a sCzegolnie mi... Mam zaganiaby dzien jak nie zapraszamy na slub to jeszcze przygotowania do pogrzebu. A od poniedzialku jeszcze praktyki w szkole. A tak mi sie nie chce nic :-\
#100 |
Raczkowanie
|
Dużo tu się dzieje!
![]() Bardzo dziękuję za miłe słowa, zamierzam trzymać dzieciaki jak najdłużej w brzuchu! ![]() NanaR też choruję na tarczycę, wizyty co 3 tyg, ale na razie TSH na poziomie 2,0 i mam nadzieję, że tak zostanie. 2,9 to nie jest źle, a jeśli uda ci się obniżyć to 2,5 to już w ogóle będzie super. Lola uważam, że chociaż prywatnie ktoś powinien cię przyjąć... W Polsce lekarz rodzinny w razie nagłej potrzeby może przepisać euthyrox, ale trzeba dostarczyć zaświadczenie o leczeniu. |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
A ja sie kimnelam I mi z tym dobrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do ubranek, to ja miałam na początek dla chłopców po kilka (ok 5 szt) body z krótkim rękawem i pajacyków w jednym rozmiarze, do tego kilka par ciepłych skarpetek, 2-3 szt rożków, 1-2 sweterki, 2 pary spodenek albo półśpiochów, minimum 20szt pieluch tetrowych, flanelowych 2-3 szt. Nasze dzieci będą zimowe, więc te najmniejsze pajacyki 56 i 62 po 2 szt planuję kupić welurowe. Taki maluch łatwo marznie na początku. To też zależy jak masz ciepło w domu, my preferujemy chłody 18-19 stopni więc mam cieplejsze ubranka. No i kombinezon zimowy, ze 2-3 cieńsze kocyki, 1-2 grube. Z takie bardziej "fikuśnymi" czy wizytowymi ubrankami warto poczekać aż maluch odrobine podrośnie. Nie przychodzi mi nic więcej teraz do głowy, ale mam nadzieję że byłam pomocna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#103 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
No juz myslalam ze Was nie znajde
![]() ![]() A czemu watek jest podzielony na czesci? Bo ja jeszcze nie kumata jestem ![]() Edytowane przez Vivien26 Czas edycji: 2015-09-13 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
O mamoooo jakie nudy...jutro z rańsza musimy iść do sklepu bo w lodówce to niedługo samo światło zostanie...mam zamiar kupić chleba na zapas bo mam cała dużą szufladę w zamrażalniku wolną
![]() Jutro może zrobię placki ziemniaczne ze śmietaną...albo z cukini placki...zobaczymy co mi się uchce ![]() Edytowane przez agaczilla21 Czas edycji: 2015-09-13 o 18:10 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
Jak robisz leniwe, to tak samo tylko trzeba dodac usmazonego z czosnkiem szpinaku do ziemniakow. A jak nie robisz to daj znac na priv to Ci wszystko napisze, bo nie chcialabym watku zasmiecac ![]() Z ubrankami nie pomoge. Jestem mego niezorganizowana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Nadrobię potem. Padam z nóg. Tymczasem Tusia częstuje tortem i babeczkami
![]() ![]()
#108 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny powiecie jak się dostać na tą listę na początku wątku??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Na wizażu po przekroczeniu 5000 postów zamyka się wątek:sly:
#110 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Motyl WOW co za tort I babeczki, super. Najlepszego dla corci ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=marciar7;52751783]O matko alescie naskrobaly!!
Wspolczuje dziewczynom ktore mialy badz maja problemy z zajsciem w ciaze. Ja nie bede sie wypowiadac gdyz my wpadlismy nie planowalismy w ogolw bylo nam nie po drodze z dzieckiem a sCzegolnie mi... U nas Tusia pomimo,że po ślubie to nie była planowana. A raczej powiem tak- była planowana, ale pół roku później ![]() ![]() Cytat:
![]() A nas dzisiaj wszyscy męczyli o płeć. Podobno najbardziej ciągle wypytuje koleżanka mojej szwagierki, bo ma 3 worki ciuchów chłopczykowych i chciałaby nam dać. Kurczaki, pewnie piękne te ciuszki bo ta dziewczyna jest z tych dzianych, ogólnie taka z niej niby "celebrytka":rolleyes : No ale, najwyżej się obejdziemy smakiem hehe ![]()
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i sto lat dla Tusi ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To tak jak i ja ![]() ![]()
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Dziękujemy
![]() Cytat:
![]() Pewnie,że się cieszyła ![]()
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Butterfly20 wszystkiego najlepszego dla Tusi ! Piękny tort
![]()
#117 | |||
Rozeznanie
|
Witam się w Wami Mamuśki w nowym wątku
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
ale przede wszystkim ![]() ![]()
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Butterfly sto lat dla Tusi a tort i babeczki świetne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
butterfly20 - wszystkiego naj naj naj dla córeczki
![]() Skrobiecie jak szalone, ledwo dałam radę nadrobić z czytaniem:p Ja tak jak marciar7 - zupełnie ciąży nie planowałam, moje maleństwo jest totalną wpadką... Rozstaliśmy się z Tż, przez jakiś czas byliśmy w" separacji", wróciliśmy do siebie ale tak" na próbę" i nie wiadomo jak nie wiadomo kiedy okazało się, że jestem w ciąży ![]() ![]()
#120 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry 😊 u nas juz dzień...wykapalam się i od razu lepiej się czuje. Za godzinę na zakupy spożywcze a potem siedzenie w domu z katarem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.