![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LUTY - - - - - - - czyszczenie szafy - - - - - - - - - - -
tylko błękitna koszula Stradivarius mi się podoba, mogłabym oddać za nią pudrową sukienkę bez rękawów lub spódnicę z baskinka
pozostałe rzeczy oddam raczej tylko za wish |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Rzeczy, które wybrałaś u mnie są większej wartości... Ja tak liczę po 40zł za każdą koszulkę 4F u Ciebie, więc musiałabyś z czegoś zrezygnować u mnie. Oczywiście mleczko jeżynowe YR oddam taniej -50% ceny sklepowej, więc ok. 10zł.
A czy ta bluzka w róże jest aktualna, czy nadal w rezerwacji? Bo byłabym na nią też chętna jakby co ![]()
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Vedara kosztuje 58zł, Skyn 35... no, nie opłaca mi się wymiana
![]() Mogę oddać Skyn, mleczko YR, żel Mariza... i zamiast Vedary dorzucić coś jeszcze od siebie. Poza wątkiem mam limitowaną wersję Yves Rocher peelingujący żel pod prysznic czarne owoce 200ml (nowy, folia, kosztował 16.90zł) i mogę oddać jeszcze jeden żel pod prysznic Mariza, ale w wersji energetyzujący grejpfrut 200ml (nowy, folia, 10,90zł). Co Ty na to? ![]()
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic dla siebie nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:43.