![]() |
#1171 | |||
BAN stały
|
Dot.: Żony 2011 :)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;31408549]U nas na szczęście nie ma takich problemów K zawsze na czas dostaje wypłatę. Tylko, że znów u nas jest taki problem że K pracuje w kredytach i wypłata jest uzależniona od tego ile w danym miesiącu ich sprzeda. Potrafi jednego miesiąca parę tysięcy zarobić ale następnego tylko podstawę 1tyś 200, a że nie potrafię się jeszcze jakoś nauczyć oszczędzania to czasami jedziemy na minusie. Wogóle to moja mama zawsze się ze mnie śmieje, że powinnam iść na szkołę oszczędzania do mojej babci ![]() Pracowałam kiedyś na honoraria i zwykle wyglądało to tak, że dostawałam gołą podstawę. Omijam teraz szerokim łukiem. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1172 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() W ostatniej pracy TZ miał dostać prowizję coś koło 200 zł i prawie 2 miesiące na Nią czekaliśmy, a to akurat okres przed świętami więc te 200 zł by Nam wiele pomogło. W końcu chyba dzień przed wypłacili, ale czekać 2 miesiące na 200 zł to już przesada...Prezes nie zdaje sobie nawet sprawy, że dla mnie te pieniądze to jedyna szansa na z robienie prezentów czy świąt. Już chciałam do Niego nawet dzwonić i Go opierdzielać, że co ja jestem gorsza od Jego żony...ale TZ mnie powstrzymał :P [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;31408549]U nas na szczęście nie ma takich problemów K zawsze na czas dostaje wypłatę. Tylko, że znów u nas jest taki problem że K pracuje w kredytach i wypłata jest uzależniona od tego ile w danym miesiącu ich sprzeda. Potrafi jednego miesiąca parę tysięcy zarobić ale następnego tylko podstawę 1tyś 200, a że nie potrafię się jeszcze jakoś nauczyć oszczędzania to czasami jedziemy na minusie. Wogóle to moja mama zawsze się ze mnie śmieje, że powinnam iść na szkołę oszczędzania do mojej babci ![]() Ja np. kiedyś mieszkając jeszcze z rodzicami jak nic mnie nie interesowało nie myślałam o tym wcale, a teraz jak TZ zmienił pracę i dostawał psie pieniądze (1000 zł plus jakieś prowizje) nauczyłam się, że da radę za tyle przeżyć. wiadomo bez szaleństw, ale głodna nie chodzę ![]() Cytat:
![]() A u mnie dzisiaj koszmarna pogoda...deszcz ze śniegiem pada...ciemno...zimno...n ic tylko iść spać ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1173 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mo Tż rozmawia z kolegami o tej tygodniówce, komu ile wypada itp, i podchodzi kierownik, pyta o co chodzi itd, to mu mówia, że tygodniówka, a on że nie zauważył nigdy żeby więcej dostał przed świętami. A mój Tż na to, że przy tych tysiącach które dostaje to nawet nie zauważył a oni te pareset złotych to od razu widzą ![]()
![]() |
![]() |
#1175 | ||
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;31408549] Wogóle to moja mama zawsze się ze mnie śmieje, że powinnam iść na szkołę oszczędzania do mojej babci
![]() Prawdopodobnie nie wydaje majatku na przerozne pierdoły, bez ktorych my nie mozemy zyc ![]() Cytat:
![]() No tak, agencja jest ok, ale faktycznie banki tego nie uwzgledniaja, bo nie traktuja tego jako stale zatrudnienie. A cora ma lat ...prawie 12 ![]() Cytat:
Moj maz zarabia wiecej ode mnie, wydajemy na mieszkanie mniej wiecej po rowno, ja zawsze jakies drobiazgi czy ciuchy dla siebie i dla corki kupuje, i na koniec miesiaca zostaje mi wiecej niz jemu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1176 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wynik już znam - wybrano jakąś dziewczynę, która zgodziła się przychodzić na pół etatu o czym ja w ogóle nie zostałam poinformowana, wręcz przeciwnie, mi mówiono o całym etacie. Dziękuję wszystkim dziewczynom za trzymanie kciuków ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Z tego co piszecie, to dość często się powtarzają sytuacje o spóźnieniach w wypłacaniu kasy. Szkoda, że niektórzy ludzie nie rozumieją, że innym ta kasa jest potrzebna po prostu do przeżycia. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1177 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
miłość przyjaźń zaufanie ... kocham ![]() Edytowane przez dorka24 Czas edycji: 2012-01-05 o 19:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1178 |
Zakorzenienie
|
Ewik tak teraz spojrzałam na Twój podpis i w my w tym samym dniu się zaręczyliśmy i wzięliśmy też ślub jak Ty
![]() Dzień dobry ![]() Ja wstałam, Mąż jeszcze śpi. dzwoniła moja mama, że zaprasza Nas na obiad, ja idę, TZ jeszcze nie wie. Mówiłam, żeby poszedł ze mną, ale z drugiej strony po tym co usłyszał od mojej mamy to wcale mu się nie dziwię, że nie chce iść. No zobaczymy. Ja powinnam mieć @ ale pojawiło się tylko plamienie...czekam jeszcze aż się rozkręci a jak nie to chyba trzeba robić test... ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1179 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Moze cos lepszego czeka na Was w niedlugiej przyszlosci... Ja np. jakis czas temu chcialam zmienic prace z pol etatu na caly. Poszlam na pierwsza rozmowe, ktora byla jedna wielka porazka ![]() Kilka tygodni pozniej, kolejna oferta, kolejna rozmowa. Poszlo super ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
Zakorzenienie
|
Cześć,
trzymam kciuki za osoby poszukujące pracę ![]() Co do dziecka już kiedyś pisałam, że w tamtym roku jeszcze nie chcieliśmy, a w tym jesteśmy rozdarci.Cały czas sie zastanawiamy, bo tak jak piszecie nigdy nie będzie odpowiedniego momentu, a czas leci ![]()
![]() |
#1181 |
Rozeznanie
|
Wiem co to znaczy szukac pracy
![]() Czy ktorejs udalo sie sprzedac swoja suknie slubna? tak sie zastanawiam, ile mam szans, zeby odzyskac choc troche kasy...
![]() |
![]() |
#1182 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny;
Ostatnio pytałam Was jak tam u Was z docieraniem się ze swoim mężem. Powiem Wam, że jakoś od tygodnia wiem, że jestem w ciąży i od tego czasu w ogóle się nie kłócimy ![]() Widzę, że rozmawiacie o pracy. Ja póki co z utęsknieniem oczekuje mojej umowy o pracę, która jest mi obiecana, a póki co trzymam wiadomość o ciąży w tajemnicy. Przy okazji pokażę kilka swoich fotek ze ślubu. Niestety mężem się nie pochwale bo raczej nie lubi być wystawiany na publike. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I gratulacje... ![]() Ja właśnie z Mężem walczę czy ma jechać po test. On mówi żeby jeszcze poczekać i wiem, że ma po części rację...ale mnie jakoś korci..i kusi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1184 |
Zakorzenienie
|
A ile Ci się spóźnia okres?
Mojej koleżance jak zrobiła test 3 tygodnie po okresie (chciala wiedzieć czy może pić u mnie na weselu) to wyszedł negatywny. Powtórzyła 2 tygodnie później i wyszedł pozytywny, a u mnie na weselu chyba 2 butelki wina wydudlała sama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1185 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Niezły ma spust ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1186 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a który to juz tydzień ? ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1187 |
Zakorzenienie
|
3 tygodnie po poprzednim okresie robiła test, czyli w sumie przed spodziewanym okresem, więc logiczne, że test nie wyszedł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1189 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
gratuluję ciąży!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1190 |
Rozeznanie
|
Dobry wieczór
![]() zauważyłam, że nie ma takiej strony teraz na tym wątku żeby nie było informacji, nowiny o ciąży ![]() Morenica jak tam z mężem? I okresem? I jak nowy samochód bo ostatnio pisałaś o wymianie, mam nadzieję, że nie macie już problemów.
![]() |
#1191 |
Zadomowienie
|
Agnus21 bardzo ładne zdjęcia miałaś bardzo podobny bukiet do mojego tylko ja miałam herbaciane róże
![]() Zaraz zmienimy tytuł wątku z Żony 2011 ![]() ![]() Gratulacje dla przyszłych mamusi ![]() Aha zobaczcie to może sie przydać http://pl.wikipedia.org/wiki/I.C.E.
![]() |
#1192 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dopiero jak się wpisze w wyszukiwarce I.C.E to wyświetla się artykuł ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1193 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jestem w piątym tygodniu ciąży, ale troszkę się martwię bo nie czuję objawów ciąży. Zanim się dowiedziałam też miałam okazje wypić sporo alkoholu. Dobrze, że przed sylwestrem zrobiłam test, bo pewnie znowu na lampce szampana by się nie skończyło... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1194 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
gratuluje!!! Z tymi Mamusiami to niezly tytuł, może kiedyś i ja dołącze?? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1195 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a myśmy razem robili test :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1197 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Też miałaś w dniu ślubu tak cudowną pogodę? U mnie była wymarzona - bezchmurne niebo, słońce i było tak ciepło ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1198 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Na obiad wczoraj pojechaliśmy razem, nie było żadnej rozmowy o pracy Męża, gadaliśmy jak to się mówi o wszystkim i niczym, ale było ok. A dzisiaj byliśmy u mojego chrzestnego na obiedzie i mój tata mnie zaskoczył. Zapowiedział Nam że od Nowego Roku nie weźmie do ust wódki (problemy zdrowotne i postanowienie takie). My z mamą do tego podchodziłyśmy sceptycznie, bo wiele razy nam obiecywał, a dzisiaj odstawił kieliszek i nic nie wypił :P to ja więcej wypiłam :P Mam nadzieję, że już tak będzie na długo... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1199 |
Rozeznanie
|
ja też dzisiaj robiłam test, bo już tydzień czekam na @ i nic. Test wyszedł negatywny. Nigdy nie miałam z tym problemu, nieraz była to tylko kwestia kilku dni. Nie mam pojęcia co może być przyczyną takiego spóźnienia, może mam jakąś infekcje o której nie mam pojęcia, A MOŻE TO HORMONY TAK BUZUJĄ ŻE WSZYSTKO SIĘ MIESZA?
mam nadzieje ze szybko sie okaze co jest przyczyną albo po prostu przyjdzie, bo czuję sie beznadziejnie jak zawsze przed @ a tu nic.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.