Powiększanie piersi cz.7 - Strona 403 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-18, 19:23   #12061
sherry.b
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
olivko no chciałabym chciała, ale czy mi takie wejdą i czy Doktor się zgodzi zobaczymy

oo izzi właśnie się zastanawiałam dzisiaj co z nią. Nie pochwaliła się łobuziara mam nadzieję, że tu przyjdzie niedługo

to izzi i mune są z Krakowa?
Izzi miała op 12 kwietnia.
Obie dziewczyny są z Krakowa
sherry.b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 19:23   #12062
mune
Raczkowanie

Dziewczynki dziękuję za wszystkie buziaczki . Jesteście cudowne, więc trzeba sobie pomagać, to nic nadzwyczajnego

Tak, ja i Izzy jesteśmy z KRK
Cycuchy sherry wyszły cudowne, idealnie implanciki wypełniły skórę, cud miód i to już teraz, a będzie już tylko piękniej!!! Trzymaj się kochana
W ogóle w super formie byłaś, zuch dziewczyna! i zaraz po zabiegu interesy dzielnie prowadziła, wonder woman!!!!

Ise ja piję dużo i też mi się baaardzo łuszczyły, oliwką dla niemowlaków jeszcze smarowałam i jest już lepiej. U takich desek ja my bardzo skórę się naciąga, dlatego ona się regeneruje i jest łuszczenie....

teraz trochę mniej czasu mam, ale będę wpadać do Was w miarę możliwości. Buziale dla wszystkich
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 19:25   #12063
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez beatabo1986 Pokaż wiadomość
dziewczyny zobaczcie moją wyjściówkę i powiedzcie czy jak mam rozstaw 16,5 cm między sutkami to jest to naprawdę wąska klatka i czy różnica w implantach 300 a 325 ml wystarczy żeby wyrównać asymetrię??
beata zaraz zerkne w wyjściówke 16,5 cm to bardzo bardzo mało i napewno większe implanty nie wejdą a i te wypełnią mocno klatke
Stary 2012-04-18, 19:29   #12064
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
Dziewczynki dziękuję za wszystkie buziaczki . Jesteście cudowne, więc trzeba sobie pomagać, to nic nadzwyczajnego

Cycuchy sherry wyszły cudowne, idealnie implanciki wypełniły skórę, cud miód i to już teraz, a będzie już tylko piękniej!!! Trzymaj się kochana
W ogóle w super formie byłaś, zuch dziewczyna! i zaraz po zabiegu interesy dzielnie prowadziła, wonder woman!!!!

Ise ja piję dużo i też mi się baaardzo łuszczyły, oliwką dla niemowlaków jeszcze smarowałam i jest już lepiej. U takich desek ja my bardzo skórę się naciąga, dlatego ona się regeneruje i jest łuszczenie....

teraz trochę mniej czasu mam, ale będę wpadać do Was w miarę możliwości. Buziale dla wszystkich
Pocieszyłaś mnie bo już mnie matka chciała do dermatologa gdzieś wieźć a ja mam dosć lekarzy!!!
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 19:29   #12065
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
olivko no chciałabym chciała, ale czy mi takie wejdą i czy Doktor się zgodzi zobaczymy
Napisz do doktorka na pewno odpisze a jeszcze swieza sprawa wiec pisz

Dziewczyny musze sie podzielic z Wami czymsdoszlam do wniosku ze odessam sobie tłuszcz i mam świra na punkcie powiekszenia ustJuz od jakiegos czasu o tym myslalam i nie wiem czy to nie za duzo dla mojego ciala tu odjąc tam dodać

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 19:34   #12066
jooasi
Wtajemniczenie

Ise łuszczenie skóry to chyba po narkozie skutek uboczny, też sucha jak jasczura byłam, oliwka najlepiej pomaga, przejdzie za jakiś czas

Klaudek co ja Ci mam jeszcze radzić kochana 390 - nie, 330 - nie to spotkajnmy się w połowie drogi i bierzmy 350cc

Sherry gratuluje cycuchów i bardzo się cieszę, że taka mocna baba z Ciebie jak mus to mus, ale nie przesadzaj bo ból można sobie samemu rozkręcić nadgorliwością, dziś wciąż na Ciebie narkoza działała oby jutro nie było gorzej.
fajnie że zadowolona z rozmiarku jesteś bo sporo wątpliwości miałaś, czekamy na zdjęcia jak tylko dasz rade

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość

Dziewczyny musze sie podzielic z Wami czymsdoszlam do wniosku ze odessam sobie tłuszcz i mam świra na punkcie powiekszenia ustJuz od jakiegos czasu o tym myslalam i nie wiem czy to nie za duzo dla mojego ciala tu odjąc tam dodać
Olivko masz chyba za dużo pieniędzy i czasu na myślenie o włąsnym ciele. młoda dziewczyna jesteś, jak teraz w to wejdziesz i się zaczniesz przerabiać ze wszystkich stron to co za pare lat bedzie jak sie zmarszczki pojawią i skóra na ciele straci jędrność?? czy to szpila tej "koleżanki" jakaś?

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-04-18 o 19:55
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 19:35   #12067
Gipsy
Raczkowanie

Ło matko, ale żeście dziś naskrobały!

sherry.b - gratuluję! Super, że tak dobrze wszystko znosisz, zuch dziewczyna A jeszcze lepiej, że z efektu zadowolona jesteś! Nie mogę się doczekać aż nam się tu pochwalisz
Nie wiedziałam, że Mune to taki cyckowy wolontariusz Super, że się wspierała. W ogóle fajnie, że się wszystkie spotkałyście. Zazdroszcze, chciałabym kiedyś zobaczyć czyjeś żelki na żywo.
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-18, 19:37   #12068
201711291009
Konto usunięte

Cytat:

mune to może i mnie odwiedzisz pewnego pięknego dnia?
zazdroszczę tego Krakowa...
Cytat:

olivko poczekam aż ustalę termin operacji i wtedy napiszę
Szalona Ty cycki nie wystarczą?

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
ŁZazdroszcze, chciałabym kiedyś zobaczyć czyjeś żelki na żywo.
Ja też!
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 19:48   #12069
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Olivko masz chyba za dużo pieniędzy i czasu na myślenie o włąsnym ciele. młoda dziewczyna jesteś, jak teraz w to wejdziesz i się zaczniesz przerabiać ze wszystkich stron to co za pare lat bedzie jak sie zmarszczki pojawią i skóra na ciele straci jędrność?? czy to szpila tej "koleżanki" jakaś?
Mi głownie chodzi o brzuch bo jest straszny ciagle chodze w wciagnietym brzuchem a o schylaniu moge zapomiec bo taka opona. Schudlam 7 kg ale brzuch zostal wydaje mi sie juz ten tłuszcz wrósł. Pamietam ze Mya miała jakies laserki na brzuch moze takie rozwiazanie było by lepsze?
A jakbym ustka troche powiekszyla to chyba takie straszne to nie jest Z kolezanka juz sie nie widzialam z ponad miesiac ale jakby sie dowiedziala ze chce usta powiekszyc juz by je miała

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
olivko poczekam aż ustalę termin operacji i wtedy napiszę
Szalona Ty cycki nie wystarcza?

Cyckow jeszcze nie mam wiec nie wiem czy mi wystarcza;P ale tak na serio to tak jak napisalam głowie chce zlikwidowac moj brzuchol

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-04-18, 19:52   #12070
mune
Raczkowanie

Cytat:
mune to może i mnie odwiedzisz pewnego pięknego dnia?
zazdroszczę tego Krakowa...

[
pewnie, że tak, jak tylko będę mogła się z pracy urwać bo dziś to naściemniałam i się urwałam...więc mogłam podjechać
Stary 2012-04-18, 19:56   #12071
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Mi głownie chodzi o brzuch bo jest straszny ciagle chodze w wciagnietym brzuchem a o schylaniu moge zapomiec bo taka opona. Schudlam 7 kg ale brzuch zostal wydaje mi sie juz ten tłuszcz wrósł. Pamietam ze Mya miała jakies laserki na brzuch moze takie rozwiazanie było by lepsze?
A jakbym ustka troche powiekszyla to chyba takie straszne to nie jest Z kolezanka juz sie nie widzialam z ponad miesiac ale jakby sie dowiedziala ze chce usta powiekszyc juz by je miała

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cyckow jeszcze nie mam wiec nie wiem czy mi wystarcza;P ale tak na serio to tak jak napisalam głowie chce zlikwidowac moj brzuchol
może znajdziesz jeszcze jakieś mniej inwazyjne metody

Cytat:
pewnie, że tak, jak tylko będę mogła się z pracy urwać bo dziś to naściemniałam i się urwałam...więc mogłam podjechać
mune hehe no to może i ze mną Ci się uda, no ale wiadomo że nie musi A Ty widzę masz ten większy model, na który mnie Dziewczynki namawiają

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-18, 20:04   #12072
jooasi
Wtajemniczenie

Olivko ciało Twoje, kasa Twoja, decyzja Twoja ale ja jestem może z racji podeszłego wieku przeciwniczką zbytnich ingerencji u takich młodych dziewczyn, ten biust to dla mnie maks bo jest atrybutem kobiecości i wiem jak bez niego ciężko. teraz zrobisz brzuch, potem cycki i usta, zaraz się botoks zacznie a to może jeszcze nosek albo kości policzkowe to wciąga jak każdy nałóg ja zaraz po cyckach też takie ciągoty miałam bo brzuch po trzech ciążach ale stwierdziłam, że co za dużo to nie zdrowo i nie można dać się zwariować i w błędne koło wpędzić.

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
może znajdziesz jeszcze jakieś mniej inwazyjne metody

mune hehe no to może i ze mną Ci się uda, no ale wiadomo że nie musi A Ty widzę masz ten większy model, na który mnie Dziewczynki namawiają
Ilove tak tak mune ma i jest pięnie oglądaj i myśl ale Ciebie namawiać nie będę, mune jest wysoką osóbką a Ty przy niej maluszek ale co trzeba wziąć pod uwage ma wąziutką klatke
Stary 2012-04-18, 20:04   #12073
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Olivko ciało Twoje, kasa Twoja, decyzja Twoja ale ja jestem może z racji podeszłego wieku przeciwniczką zbytnich ingerencji u takich młodych dziewczyn, ten biust to dla mnie maks bo jest atrybutem kobiecości i wiem jak bez niego ciężko. teraz zrobisz brzuch, potem cycki i usta, zaraz się botoks zacznie a to może jeszcze nosek albo kości policzkowe to wciąga jak każdy nałóg ja zaraz po cyckach też takie ciągoty miałam bo brzuch po trzech ciążach ale stwierdziłam, że co za dużo to nie zdrowo i nie można dać się zwariować i w błędne koło wpędzić.
joasi ja tak zboczę z tematu na chwilkę. Mune ma ten większy model implantów czyli 370... A jest bardzo drobna i ma rozstaw mniejszy niż ja. I jakoś jej Doktor wcisnął... To może i mi się uda jak myślisz? Mune daj znac jak to z Tobą było? Od razu Ci Doktor zaproponował ten rozmiar czy wywalczyłaś?
Stary 2012-04-18, 20:07   #12074
mune
Raczkowanie

Cytat:
Ty widzę masz ten większy model, na który mnie Dziewczynki namawiają
tak, ale ja jestem duża dziewczynka, zapytaj sherry jak one wyglądają na mnie, są w sam raz, ale u mnie jest 178 i 65 kilo!!! u każdego jest inaczej, u mnie doktorek tylko pokiwał głową i nie było problemu przed samą operacją zwiększyłam rozmiar. No ale nie u każdego jest tak samo. Ja już bym osobiści większych nie chciała, te są idealne, tak samo jak dla sherry te 290, bo drobinka z niej
Stary 2012-04-18, 20:10   #12075
jooasi
Wtajemniczenie

Ilove oczywiście że u Ciebie da się zrobić większe piersi, tylko musisz tego chcieć i mieć w sobie determinacje by przekonać doktora a jeszcze rano słyszłam że 290cc wystarczy chyba tu narozrabiałam i potwora stworzyłam

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Ilove musisz sobie przemyśleć jakiego efektu oczekujesz to co mam mune przy Twoich gabarytach bedzie już mocno widocznym biuścikiem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-18, 20:12   #12076
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
tak, ale ja jestem duża dziewczynka, zapytaj sherry jak one wyglądają na mnie, są w sam raz, ale u mnie jest 178 i 65 kilo!!! u każdego jest inaczej, u mnie doktorek tylko pokiwał głową i nie było problemu przed samą operacją zwiększyłam rozmiar. No ale nie u każdego jest tak samo. Ja już bym osobiści większych nie chciała, te są idealne, tak samo jak dla sherry te 290, bo drobinka z niej
mune ale Ci dobrze...masz idealnie je dopasowane no cud miód i orzeszki No ale to wzrost też ma znaczenie? To chyba tylko takie wizualne bo ważniejsze jest czy się zmieszczą do klaty dobrze ja myślę?

Cytat:
Ilove oczywiście że u Ciebie da się zrobić większe piersi, tylko musisz tego chcieć i mieć w sobie determinacje by przekonać doktora a jeszcze rano słyszłam że 290cc wystarczy chyba tu narozrabiałam i potwora stworzyłam
joasi jesteś kusicielką i tyle no dobra przyznaję, wieczór przyszedł i chcę większe ale pasowałyby mi wizualnie te co ma mune?

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:

Ilove musisz sobie przemyśleć jakiego efektu oczekujesz to co mam mune przy Twoich gabarytach bedzie już mocno widocznym biuścikiem
joasi aa no to widzisz jak mocno widocznym to ja nie mogę... jak tata się skapnie to będę zakałą rodziny i nie, nie przesadzam ale też nie chcę miec jakichś tyci tyci...

Tak na marginesie
http://kwejk.pl/obrazek/1101808/rekl...j,kliniki.html
Stary 2012-04-18, 20:19   #12077
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana juz nie przesadzaj z tym podeszłym wiekiem Mi bez piersi ciezko oj ciezko no ale niedlugo sie doczekamnoska i kosci bym nie zrobila bo nie najgorzej z tym u mnie tak mi sie wydajewłasnie mysle ze po operacji piersi bede miała parcie na nastepne operacje. Moze tego brzucha bym nie cieła ale cos by sie przydało z nim zrobić.

Może Mya jak wejdzie to cos podpowie z tym brzusiem:pr osi:

Ale wiecie dobrze ze ja tu moge wejsc i napisac o swoich problemach Jakbym robiła sobie brzuch nikomu bym nie powiedziała bo by mi sie dostało

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-04-18, 20:20   #12078
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
mune ale Ci dobrze...masz idealnie je dopasowane no cud miód i orzeszki No ale to wzrost też ma znaczenie? To chyba tylko takie wizualne bo ważniejsze jest czy się zmieszczą do klaty dobrze ja myślę?

joasi jesteś kusicielką i tyle no dobra przyznaję, wieczór przyszedł i chcę większe ale pasowałyby mi wizualnie te co ma mune?
Ilove kochana wyluzuj bo skończysz jako nasza forumowa Ciociolina jesteś drobna i to co u Mune wygląda super u Ciebie może być już przesadą a mówiłaś że chcesz takie średnie, przypominam
325 będzie extra i tego się trzymaj
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 20:21   #12079
Olivkaa200
Zakorzenienie

Ilove za pare dni o tych 290 słyszec nie bedziesz chaiala Ja tez jestem za wiekszymi chociaz te 325

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-18, 20:24   #12080
jooasi
Wtajemniczenie

Ilove każdy wymiar ma znaczenie ten sam implant inaczej wygląda na 178cm i 65kg a inaczej na 165cm i 53kg z drugiej strony masz szerszy rozstaw niż mune i zeby uzyskać taki rowek jak ma ona musiałabyś mieć większe od niej implanty. zawsze jest coś za coś i trzeba wyposrodkować sobie
"mocno widoczne" to nie znaczy, że tato sie domyśli ale na basenie zrobisz wrażenie
Stary 2012-04-18, 20:29   #12081
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Ilove kochana wyluzuj bo skończysz jako nasza forumowa Ciociolina jesteś drobna i to co u Mune wygląda super u Ciebie może być już przesadą a mówiłaś że chcesz takie średnie, przypominam
milenko tak mi mów no ale kurczę z jednej strony myślę, że 370 a zaraz myślę, że rzeczywiście to przesada to mnie przerasta
Cytat:
Ilove za pare dni o tych 290 słyszec nie bedziesz chaiala Ja tez jestem za wiekszymi chociaz te 325
oli oli ja już chcę 325

Cytat:
Ilove każdy wymiar ma znaczenie ten sam implant inaczej wygląda na 178cm i 65kg a inaczej na 165cm i 53kg z drugiej strony masz szerszy rozstaw niż mune i zeby uzyskać taki rowek jak ma ona musiałabyś mieć większe od niej implanty. zawsze jest coś za coś i trzeba wyposrodkować sobie
"mocno widoczne" to nie znaczy, że tato sie domyśli ale na basenie zrobisz wrażenie
joasi no kurczę to przecież jakbym wzięła jeszcze większy niż mune to by najpierw szły cycki a potem ja to cholercia z 325 nie będę miała ładnego rowka? martwię się
Chciałabym na basenie robic wrażenie
Stary 2012-04-18, 20:42   #12082
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczynki dobrej nocki Uciekam juz

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-04-18, 20:58   #12083
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Dziewczynki dobrej nocki Uciekam juz
olivko dobranoc
Stary 2012-04-18, 21:08   #12084
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
oszalałam bo właśnie przedstawiła się i firmowo odebrałajakby żadnej operacji nie miała!!!sherry jesteś mocna
Sherry, faktycznie mocna z Ciebie Babka! Wielkie brawa i gratulacje!!!

Cytat:
Napisane przez sherry.b Pokaż wiadomość
Robocop nr 2 to właśnie ja.
Sherry, ale nie przesadzaj za bardzo. Przeciez jestes na srodkach przeciwbolowych!
Jaka Ty narkoze mialas, ze pozwolili Ci jechac samej samochodem? Przeciez nawet po wyrywaniu zebow zabraniaja tego?!

Cytat:
Napisane przez KasiaPolak Pokaż wiadomość
dziewczynki mam wynik crp 3,4 a normajest od 0,0 do 5.0 czy coś jest nie tak?
To znaczy, ze CRP masz w normie

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 21:10   #12085
jooasi
Wtajemniczenie

Ilove masz naturalnie dość szeroki rozstaw i płasko między piersiami więc tu będzie ciężko o mały rowek z niewielkim implantem, u Milenki niby jest podobnie ale ma naturalnie zaznaczone wgłębienie, widać je mimo malutkich piersi.
z implantem 370 napewno nie będzie najpierw cyc potem Ty, Mya jest też takich gabarytów jak Wy dzieczyny a ma 485cc i tego efektu nie osiągnęła
nie wiem na ile więcej zgodzi się Wasz dr więc nie ma co gdybać zabardzo. ja myślę, że możesz walke zacząć od 370 a jak sie nie zgodzi to rozmiarek mniej i wtedy juz łaski nie robi

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-04-18 o 21:20
Stary 2012-04-18, 21:14   #12086
Gipsy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Ech, 325 to moje marzenie... A tak w ogóle, kim jest Ciociolina, bo ja nie w temacie?

Cytat:
Ja u Ciebie jakiegoś wielgachnego brzucha nie widzę, głuptasie Wrośnięty tłuszcz, dobre Kochana, wszytko się da jak się chce! Możesz mieć piękną figure, jeśli tylko włożysz w to trochę wysiłku. Po co się poddawać kolejnym zabiegom skoro można to samo osiągnąć innymi metodami.

Edytowane przez Gipsy
Czas edycji: 2012-04-18 o 21:16
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 21:16   #12087
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Ilove masz naturalnie dość szeroki rozstaw i płasko między piersiami więc tu będzie ciężko o mały rowek z niewielkim implantem, u Milenki niby jest podobnie ale ma naturalnie zaznaczone wgłębienie, widać je mimo malutkich piersi.
z implantem 370 napewno nie będzie najpierw cyc potem Ty, Mya jest też takich gabarytów jak Wy dzieczyny a ma 485cc i tego efektu nie osiągnęła
nie wiem na ile więcej zgodzi się Wasz dr więc nie ma co gdybać zabardzo. ja myślę, że możesz walke zacząć od 370 a jak sie nie zgodzi to rozmiarek mniej
To ja ponowię swoje pytanie sprzed kilku stronek: Cały rozmiarek - ile to jest w mililitrach? Przypuśćmy, że mam implanty 300, a chcę rozmiarek więcej, czyli o ile więcej w ml? 100? 150?
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 21:16   #12088
jooasi
Wtajemniczenie

Andzikus Sherry pewnie pozwoliła sobie sama ona jest jeszcze pod wpływem tego co dostała w żyłe, mnie też pierwszego dnia nie bolało tylko ciężar czułam i nie mogłam doczekac się aż mi wstać pozwolą a 5 godzin odleżeć musiałam.
bardzo mnie to dziwi i niepokoi, że ją po paru godzinach wypuścili po pełnej narkozie, pierwszy raz o takiej praktyce słysze ale mam nadzieję i wierze że wszystko bedzie dobrze i faktycznie szybko do siebie dojdzie.
my tu się możemy cieszyć, że dziewczyna od razu jest na chodzie ale to wcale niedobrze i straszne obciążenie dla jej organizmu. jest operacja powinna być rekonwalescencja.

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-04-18 o 21:19
Stary 2012-04-18, 21:19   #12089
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
nie wiem na ile więcej zgodzi się Wasz dr więc nie ma co gdybać zabardzo. ja myślę, że możesz walke zacząć od 370 a jak sie nie zgodzi to rozmiarek mniej
joasi kurczę teraz nie chcę miec strasznie szeroko między piersiami a chyba mnie to czeka, bo nie wiem czy się zdecyduję na 370. A jak 325 będzie to już w ogóle jeszcze większa odległośc będzie A z tym że najpierw cyc a potem ja to mi chodziło o implanty już większe niż 370 A powiedz mi jeszcze...jak będę nawet miała te 370 to i tak dałoby się ukryc przed tatą? Bo pisałaś, że pokaźny bym miała i tak się zastanawiam czy to aby na pewno chodziło o basen

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
Popieram! Nie dobrze jest popadać z jeden skrajności w drugą. Ech, 325 to moje marzenie... A tak w ogóle, kim jest Ciociolina, bo ja nie w temacie?
gipsy ciociolina to ja myślę, że taka z wielkim cycem ale nie jestem pewna trzeba Autorki zapytac hihi
Jeszcze wszystko przed Tobą kochana
Stary 2012-04-18, 21:20   #12090
issabel1
Raczkowanie

sherry dzielna kobietka z Ciebie gratuluje cycorkow daj mi troche z siebie zebym i ja taka odwazna byla
Jak w ogole dojdzie do operacji cos mi tam z wynikami nie do konca dobrze wyslalam je dr. i czekam co on na to eh... moze to nic takiego ale z drugiej strony boje sie ze bedzie po wszystkim a juz bilety zabukowane i to kilka eh... mam dolka

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości