Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka! - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-06-24, 18:19   #1201
taedio
MerDer 4ever

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!

Nulka dzięki

Sill hahaha chyba ta koza Cie nie opuści

Współczuje tego bólu

Minini współczuje tych remontowych problemów, ciagle cos

Vadi Aa No nic, nie martw sie i tak

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2017-06-24, 18:21   #1202
minini
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Minini, przytulam, mam świeżo w głowie przeboje remontowe i ciąża to ciężki czas na to, zwłaszcza pod sam koniec, ja się już bałam, że nie zdążymy przed porodem
ja niestety mam taka wizje że wracam do domu ze.szpitala a łazienka wciąż w rozsypce.. bo kuchnie damy rade zrobic. chyba... ze znow sie cos spier...

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Minini
Nic tylko zacisnać zęby... I czekać, az się skonczy! Za co trzymam kciuki.
ja wiem ze musze zacisnac zęby i wytrzymac bo nie mam innej opcji. ale kur... czemu wszystko sie chrzani i trzeba robic po dwa razy to samo? nosz jakby nie mogło to gładko pójść..
jakbym mogla to bym sie spiła dziś z rozpaczy najchetniej
_________________________ __
minini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-24, 18:22   #1203
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez minini Pokaż wiadomość
ja niestety mam taka wizje że wracam do domu ze.szpitala a łazienka wciąż w rozsypce.. bo kuchnie damy rade zrobic. chyba... ze znow sie cos spier...

ja wiem ze musze zacisnac zęby i wytrzymac bo nie mam innej opcji. ale kur... czemu wszystko sie chrzani i trzeba robic po dwa razy to samo? nosz jakby nie mogło to gładko pójść..
jakbym mogla to bym sie spiła dziś z rozpaczy najchetniej
na pocieszenie - u mnie NIC nie poszło zgodnie z planem, z 2 tygodni zrobiły się 2 miesiące, już na serio miałam ochotę walić głową w ścianę, ale się udało, wierzę, że u Ciebie też tak będzie
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-24, 18:27   #1204
minini
Zadomowienie

Cytat:
na pocieszenie - u mnie NIC nie poszło zgodnie z planem, z 2 tygodni zrobiły się 2 miesiące, już na serio miałam ochotę walić głową w ścianę, ale się udało, wierzę, że u Ciebie też tak będzie
dzieki
wiem że remonty zawsze trwają dłużej niż sie zakłada, liczylam sie z tym.
zła jestem na to że tyle rzeczy mąż musial robic dwa razy albo poprawiać po "fachowcach". on jest taki dokładny i wszystko musi byc idealnie że nie przejdzie u nas mała nierówność czy jakies niedociągnięcie. nawet ścianę na ktorej od podlogi po sufit bedą szafki musiał gładzią robić..
Stary 2017-06-24, 18:28   #1205
calineczka3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość
Też malutki!

Darietta super, że dałaś radę z obiadem! Małymi kroczkami powoli wstaniesz
Mam wrażenie, że wybił
Znalazłam zdjęcia z końca marca i śmiać mi się chce, bo wydawało mi się wtedy, że jestem w taaaakiej ciąży, a brzucha prawie nie było widać

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
:

Calineczka
Poka łóżeczko
W wózku mam kokosowy materacyk nie bede go prała jak tak mowisz
Śliczny brzusio

Chwile przerwy od prasowania Załącznik 7122116Załącznik 7122121

W załączniku, fotel gratis
Ładnie to poukładałaś, ja też mam te pojemniki. Widzę kierpce

Cytat:
Kurrrde, dostałam kawałek tortu i jak się okazało, były w nim wiśnie nasączane w alkoholu, zorientowałam się, jak kawałek połknęłam Chyba nie powinno zaszkodzić w takiej ilości, prawda? :/
Nie martw się, na pewno nie zaszkodzi

Cytat:

Tymon.jednak ma chore ucho... 2 raz z rzedu... masakra, coś.ma w tym.uchu.chyba. Musze mu jakiś wymaz zrobić bo za czesto wraca. :/

Biedny Tymon

Cytat:
Napisane przez darietta Pokaż wiadomość
A to nie wiedziałam ja we wózku mam taką gąbke i na tym jest materiał ktorego się nie zdejmuje. Dlatego wyprałam w całości
Gabkę pewno można

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Zleciłam wybór Tżowi i pewnie dlatego ten zakup został na sam koniec

[/COLOR]Calineczka malutki masz brzuszek, ale odpowiedni do swojej szczupłej sylwetki

To powodzenia, ja też powiedziałam mężowi, że podejmuje decyzję

Cytat:
Napisane przez nulkaa3 Pokaż wiadomość
Któraś pytała o ten spray do mycia wózków i fotelików, wrzucam Wam zdjęcie Załącznik 7122136

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość
Ogarnęłam się trochę w wannie na wypadek gdyby coś zaczęło się dziać. Na początku było bardzo ciężko, potem ból zaczął trochę puszczać. Zjadłam obiad i czuję, że znowu wraca

Calineczka piękny brzuszek

Ojej, zdrówka dla synka...
Co do ciąży to mam te same odczucia...

Biedna jesteś dzisiaj z tym bólem

Cytat:
Napisane przez emilia0508 Pokaż wiadomość
Pięknie!

Cytat:
nadrobilam te 6 stron ktore naklikałyścir od rana, ale nie mam siły odpisywac kazdej z osobna
posprzątalam do końca sypialnie, do tego umylam tam okno. wszystkie ubranka posegregowane rozmiarami. te bardziej zużyte i poplamione wyrzucilam. część oddam kuzynce bo przyniosla mi 2kartony ale az tyle nie potrzebuje, wybralam te fajniejsze tylko.

przygotowalam potem mieso, ziemniaczki i salatke na grila ale taka jestem padnieta że leże.

mąż mial zacząć kłasc plytki w kuchni dzis - ale co??? podloga okazala sie krzywa i musi cos tam skuwać i równać. a była podobno samopoziomująca sie ta wylewka! czy wszystko musi sie pier..lic w tym remoncie? mam dosc.
Oby szybko poszło!
Dużo ciuszków sobie zostawiałaś?

Edytowane przez calineczka3
Czas edycji: 2017-06-28 o 20:57
calineczka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-24, 18:41   #1206
minini
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez calineczka3 Pokaż wiadomość
Oby szybko poszło!
fajny fotel! i ta podusia cudna

dzieki a ubranek zostawilam sobie chyba nawet za dużo. przynajmniej po 10szt. z kazdego rodzaju w kazdym rozmiarze. ale jak mam ich tyle i mam miejsce w szafie to czemu nie?
Stary 2017-06-24, 18:46   #1207
morelle_
Zakorzenienie

Dziewczyny dziękuję za słowa otuchy i komplementy dla pieseła; )

Tż się ogarnął i przeprosił. Ma chłopak szczęście. Do 14 nie rozmawialiśmy ze sobą.

Sam widzę, że miałaś ciężką noc

Calineczka

Jon gratuluję! Baw się dobrze!
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-24, 18:46   #1208
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Sill biedna ale Cię wzięło może dziecko uciska jakoś tak boleśnie.
Minini - trzymaj się zobaczysz jeszcze ,że mąż skończy remont zanim urodzisz !!
Mała zdrówka dla Tymka !! najlepiej do laryngologa jakiegoś dobrego uderzyć z tym uchem bo rodzinny to leczy na wszystko.
Calineczka super brzusio kolejna zgrabna piłeczka!

ja byłam z tżtem w biedrze jak on mnie w☠☠☠☠ia ledwo wszedł już skomentował,że będę łazić pewnie i oglądać wszystko nie mogę swobodnie zrobić zakupów bo on sekunde po wejsciu do kasy ciagnie i szybko do domu , w domu ,w domu w domu ciągle by siedział w domu do komputerka i siedzieć aż żeśmy się pożarli w biedronce wiocha jak patusy ale się przypierdala o wszystko za małą torbę wzięłam na zakupy itp itd ale żarł by wszystko co wezmę dlatego ciągle mam pustą lodówkę.Jeszcze kolejny kolega za naprawę kompa przyniósł mu piwo 1,5 l i on chodzi i ale bym sobie wypił ☠☠☠☠a jak dziecko, jak coś jest to zaraz trzeba wychlać ,wyżreć do dna ale mam w☠☠☠☠a dzisiaj ja chyba już nic innego nie będę pisać tylko się żalić...zaraz mu powiem ,żeby całe whychlał a ja sobie do brata zadzwonie jak będę rodzić a on niech sobie śpi jak coś.OJ jak się młody urodzi to wezmę tżta w obroty.
Mama się nawet nie odezwała do mnie dzisiaj hehe no ☠☠☠ie wszystkim na dekiel przysięgam.

Czerwcówki jeszcze 4 nierozpakowane... nie mam słów razem ze mną 5 hehe może zostanę lipcówką jednak
Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-24, 18:47   #1209
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Kurrrde, dostałam kawałek tortu i jak się okazało, były w nim wiśnie nasączane w alkoholu, zorientowałam się, jak kawałek połknęłam Chyba nie powinno zaszkodzić w takiej ilości, prawda? :/
Mysle że na pewno nie zaszkodzi, nie martw się.

Cytat:
Ja się zmeczylam, krótkim spacerem i też spałam z godzinke... powiedzmy bo chyba dobrze nawet nie przysnełam :/

Normalnie zła jestem że mam te skurcze... zero.intensywnego.wysilku pol ciąży, drugie poł mdlosci :/ dupa jak.szafa.I.jeszcze ciągle coś żrę...

Tymon.jednak ma chore ucho... 2 raz z rzedu... masakra, coś.ma w tym.uchu.chyba. Musze mu jakiś wymaz zrobić bo za czesto wraca. :/

Biedny Tymek :/ Zdrówka!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-24, 18:55   #1210
morelle_
Zakorzenienie

Co do Teściowej moja dziś dzwoniła wystraszona bo jej się snilam. Spałam na siedząco, a ona mnie przykrywala kocem Wystraszyla się, że jestem w szpitalu.
Tez mówię mamo.

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Calineczka zgranie!

Cytat:
Haha łącze sie w "bulu i nadzieji"

Prałyście fotelik samochodowy? I któreś części wózka? wózek wietrzy sie juz kilka dni ale dalej śmierdzi. Metracyk szczególnie ale nie da sie zdjąć poszewki z niego tzn i tak bede kładła pieluszkę/prześcieradełko wiec oprócz smrodu nie ma problemu..

Cytat:
Napisane przez Devileek Pokaż wiadomość
Patrzcie co mam Załącznik 7122046

Ja nie.

Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper Pokaż wiadomość
hej dziewczyny u mnie spokój taki ,że mnie trafia... resztki czopu odchodzą i odchodzą myślałam ,że już wszystko a ciągle coś jeszcze jest.Pozmywałam podłogi w mieszkaniu zrobiłam 3 prania poskakałam na piłce i ciszaaaaa poszłam spać bo noc pewnie znowu prze☠☠☠ana będzie więc chociaż godzinkę podrzemałam na lewym boku i mały cały mi na tym lewym boku się ułożył miałam brzuch z jednej strony płaski i nie mogłam się podnieść tak bolało.Chyba pójdę na schody niedługo biegać bo tż w poniedziałek ma nockę i chyba zwariuje jak do tej pory nie wyląduje na porodówce.

Devileek super fotel.
Nonie cudnie wyglądasz mega laseczka z Ciebie !

Darietta brawo nawet nie wiesz jak się cieszę ,że powoli wracasz do "żywych" !!
Ciężką masz tą końcówkę.

Cytat:
nadrobilam te 6 stron ktore naklikałyścir od rana, ale nie mam siły odpisywac kazdej z osobna
posprzątalam do końca sypialnie, do tego umylam tam okno. wszystkie ubranka posegregowane rozmiarami. te bardziej zużyte i poplamione wyrzucilam. część oddam kuzynce bo przyniosla mi 2kartony ale az tyle nie potrzebuje, wybralam te fajniejsze tylko.

przygotowalam potem mieso, ziemniaczki i salatke na grila ale taka jestem padnieta że leże.

mąż mial zacząć kłasc plytki w kuchni dzis - ale co??? podloga okazala sie krzywa i musi cos tam skuwać i równać. a była podobno samopoziomująca sie ta wylewka! czy wszystko musi sie pier..lic w tym remoncie? mam dosc.
Trzymaj się!

Ja wróciłam z grilla. Moje stopy osiągnęły max objętości. Nigdy jeszcze takie nie były. Brzuch jak kamień!
Prysznic i leżę.
Stary 2017-06-24, 19:03   #1211
taedio
MerDer 4ever

Calineczka super fotel i ta poducha łóżeczko tez super!
Nakłoniłam jeszcze Tz zeby złożył fotel
Kierpce tata mi przywiózł jak byli teraz z mama w górach

Morelle dobrze, że Tz sie ogarnął )

Chilli tez bym sie wkurzyła na Tz co to za glupie teksty i zachowanie od nas!

Jak telefon podładuje pokaże Wam szuflady bo w końcu komoda złożona

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-06-24, 19:06   #1212
AnnaPaula87
Zadomowienie

Cytat:
Mam wrażenie, że wybił

Znalazłam zdjęcia z końca marca i śmiać mi się chce, bo wydawało mi się wtedy, że jestem w taaaakiej ciąży, a brzucha prawie nie było widać

Nie martw się, na pewno nie zaszkodzi

Biedny Tymon

Gabkę pewno można

To powodzenia, ja też powiedziałam mężowi, że podejmuje decyzję

Biedna jesteś dzisiaj z tym bólem

Oby szybko poszło!

Skąd masz ta super poduchę?

Cytat:
Sill biedna ale Cię wzięło może dziecko uciska jakoś tak boleśnie.
Minini - trzymaj się zobaczysz jeszcze ,że mąż skończy remont zanim urodzisz !!
Mała zdrówka dla Tymka !! najlepiej do laryngologa jakiegoś dobrego uderzyć z tym uchem bo rodzinny to leczy na wszystko.

ja byłam z tżtem w biedrze jak on mnie wia ledwo wszedł już skomentował,że będę łazić pewnie i oglądać wszystko nie mogę swobodnie zrobić zakupów bo on sekunde po wejsciu do kasy ciagnie i szybko do domu , w domu ,w domu w domu ciągle by siedział w domu do komputerka i siedzieć aż żeśmy się pożarli w biedronce wiocha jak patusy ale się przypierdala o wszystko za małą torbę wzięłam na zakupy itp itd ale żarł by wszystko co wezmę dlatego ciągle mam pustą lodówkę.Jeszcze kolejny kolega za naprawę kompa przyniósł mu piwo 1,5 l i on chodzi i ale bym sobie wypił a jak dziecko, jak coś jest to zaraz trzeba wychlać ,wyżreć do dna ale mam wa dzisiaj ja chyba już nic innego nie będę pisać tylko się żalić...zaraz mu powiem ,żeby całe whychlał a ja sobie do brata zadzwonie jak będę rodzić a on niech sobie śpi jak coś.OJ jak się młody urodzi to wezmę tżta w obroty.
Mama się nawet nie odezwała do mnie dzisiaj hehe no ie wszystkim na dekiel przysięgam.

Czerwcówki jeszcze 4 nierozpakowane... nie mam słów razem ze mną 5 hehe może zostanę lipcówką jednak
Nie dziwię Ci się ze go opierdzielilas. Mój tez nie lubi zakupów i nigdy mu nic nie potrzeba a potem fajnie zjeść jak ktoś kupił i władował do lodówki. Jak chce oglądać ☠☠☠☠☠☠☠y to jeżdżę sama do biedry tylko jak duże zakupy to z chłopem.
AnnaPaula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-24, 19:13   #1213
morelle_
Zakorzenienie

Devileek fotel przepiękny!
Stary 2017-06-24, 19:33   #1214
calineczka3
Zadomowienie

Cytat:
fajny fotel! i ta podusia cudna

dzieki a ubranek zostawilam sobie chyba nawet za dużo. przynajmniej po 10szt. z kazdego rodzaju w kazdym rozmiarze. ale jak mam ich tyle i mam miejsce w szafie to czemu nie?

Morelle
Ma mąż szczęście, że się ogarnął

Cytat:

ja byłam z tżtem w biedrze jak on mnie w☠☠☠☠ia ledwo wszedł już skomentował,że będę łazić pewnie i oglądać wszystko nie mogę swobodnie zrobić zakupów bo on sekunde po wejsciu do kasy ciagnie i szybko do domu , w domu ,w domu w domu ciągle by siedział w domu do komputerka i siedzieć aż żeśmy się pożarli w biedronce wiocha jak patusy ale się przypierdala o wszystko za małą torbę wzięłam na zakupy itp itd ale żarł by wszystko co wezmę dlatego ciągle mam pustą lodówkę.Jeszcze kolejny kolega za naprawę kompa przyniósł mu piwo 1,5 l i on chodzi i ale bym sobie wypił ☠☠☠☠a jak dziecko, jak coś jest to zaraz trzeba wychlać ,wyżreć do dna ale mam w☠☠☠☠a dzisiaj ja chyba już nic innego nie będę pisać tylko się żalić...zaraz mu powiem ,żeby całe whychlał a ja sobie do brata zadzwonie jak będę rodzić a on niech sobie śpi jak coś.OJ jak się młody urodzi to wezmę tżta w obroty.
Mama się nawet nie odezwała do mnie dzisiaj hehe no ☠☠☠ie wszystkim na dekiel przysięgam.

Kolejny no! Co się tym facetom dzieje na koniec!

U nas za miesiąc może być więcej nierozpakowanych bo dużo z nas ma terminy na koniec miesiąca

Cytat:
Calineczka super fotel i ta poducha łóżeczko tez super!
Nakłoniłam jeszcze Tz zeby złożył fotel
Kierpce tata mi przywiózł jak byli teraz z mama w górach

Cytat:
Napisane przez AnnaPaula87 Pokaż wiadomość
Skąd masz ta super poduchę?
Color Stories
Stary 2017-06-24, 19:39   #1215
taedio
MerDer 4ever

Uwaga milion zdjec w pokoju jeszcze sporo brakuje wiadomo IMG_1498329469.892268.jpgIMG_1498329476.600154.jpgIMG_1498329483.637421.jpgIMG_1498329491.124264.jpgIMG_1498329498.877836.jpgIMG_1498329510.050530.jpgIMG_1498329518.321189.jpgIMG_1498329525.491921.jpgIMG_1498329533.028579.jpg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-06-24, 19:41   #1216
vadi
*sportaddict*

super też mamy 'owieczkę' z Ikei na podłodze
Stary 2017-06-24, 19:42   #1217
taedio
MerDer 4ever

Cytat:

Dzięki macie oryginał czy podróba?

Stary 2017-06-24, 19:42   #1218
emilia0508
królikoholiczka

Super!

Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are
emilia0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-24, 19:44   #1219
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Napisane przez emilia0508 Pokaż wiadomość
Super!

Dzięki!

Zapomniałam o szufladach ale to jak zjem to zrobię foty bo opadłam z sił

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-06-24, 19:47   #1220
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Dzięki macie oryginał czy podróba?
powiem tak - koza to to nie jest ale własnymi (Tżta ) rencyma z Ikei wyniesiona

fajny pokoik

Calineczka bardzo ładnie
Stary 2017-06-24, 19:52   #1221
calineczka3
Zadomowienie

Ale mi się dzieć dzisiaj kręci i mi gmera na dole

W ogóle skurcze już mam teraz dużo dłuższe niż wcześniej

Super! Macie podobny układ do naszego pokoiku, tylko nasz chyba krótszy
Czyżby tapety brakowało?

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:

Calineczka bardzo ładnie
Stary 2017-06-24, 20:06   #1222
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
powiem tak - koza to to nie jest ale własnymi (Tżta ) rencyma z Ikei wyniesiona

fajny pokoik

Hahahaha a może koza!

Cytat:
Ale mi się dzieć dzisiaj kręci i mi gmera na dole

W ogóle skurcze już mam teraz dużo dłuższe niż wcześniej

Super! Macie podobny układ do naszego pokoiku, tylko nasz chyba krótszy

Czyżby tapety brakowało?

Mój sie tak boleśnie wypina we wszystkie strony, że a dupskiem tak po żołądku gmera, że nie wiem co ze sobą zrobić

Dzięki taki typowy blokowy "wagon"
Tapeta jutro o 10 jak nie to pierdziele i mam ja w

Stary 2017-06-24, 20:12   #1223
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Hahahaha a może koza!
nie będę się upierać

U mnie synu też ma identyczny niemalże kształt pokoju
Stary 2017-06-24, 20:15   #1224
xzora
Zakorzenienie

Dzisiaj jakis dzien konfliktów z TZ. U nas było miło, bawiliśmy sie z psem i w pewnym momencie pies skoczył w kierunku kota, a kot się przestraszył i zaatakował w obronie łapami. W sumie to nie wiem czy psa dotknął, bo od razu uciekł.
Oczywiście TZ jest po stronie psa, zeby najlepiej koty nie wychodziły. A ja po stronie kotow - one jej nie zaczepiają, nie są wobec niej agresywne, a jedynie przestraszone się bronią. Pies jest nadpobudliwy, niby jak mu sie mówi zeby kota nie ruszał to odpuszcza, ale tez często ekscytacja bierze górę i na koty skacze.

Jon Snow - niezłe przeboje miałaś z tymi skurczami jadąc na egzamin. Dobrze, ze juz po i ze wakacje.
Mała! Wałcz z szefem o tą prowizje, co to za obcięcie?
Devileek - śliczne krzesło.
Nonie, Calineczka - śliczne brzuszki, bardzo zgrabne. Nonie, no ja tez nie byłabym zadowolona z nieproszonych gości.
Vadi - taka ilośc alko na pewno nie zaszkodzi. Te nasze mamy, kiedyś chyba inaczej sie do tego podchodziło. Ja jak zaszłam w ciąże to mama kilka razy proponowała mi lampkę wina. Myślałam, ze tak tylko dla picu, a okazało sie ze dla niej serio normalne jest ze lampkę wina w ciazy można i ona piła.
Sill - brawa za hemo, a tego bólu współczuje. Pewnie coś ci córa mocno uścisnęła i dłużej potrwa zanim puści.
Calineczka - śliczne lozeczko i fotel.
Morelle - super, ze TZ przeprosił i juz ok.
Taedio - pokój świetnie sie zapowiada, a jak jeszcze tapeta dojdzie to bedzie mega. Wozek i fotelik super, do tego kolejny ekstra uszak na wątku.

xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-24, 20:15   #1225
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:
Siil współczuję bólu, brawo za hemoglobinę

Aż tak masakra!

Cytat:
A probowałaś tej pozycji?

jeśli to córa uciska, to powinna zejść z nerwu
Nawet tak spałam dzisiaj nad ranem Nie przechodzi po tym...
To może rzeczywiście nie Łucja jednak...

Jeszcze się martwię czy to nie jakiś zakrzep, zapalenie żyły czy coś, ale ewidentnie zaczęło się od pachwiny/więzadła...
Zadzwonię w poniedziałek do gina, głupio mi w weekend zawracać mu głowę...

Chciałam tyle rzeczy dziś zrobić i nie mogę

Cytat:

Ech, biedna, współczuję Ci nerwów Wydaje mi się, że z tymi poprawkami to normalne, zwłaszcza jak mąż nie lubi żadnych niedoróbek... Ale rozumiem Twój stres i nerwy, bo u nas jeszcze tyle rzeczy nieskończonych jak bym chciała... I też stres czy zdążymy...
Ale brawa za dzisiaj, bardzo dużo zrobiłaś

Cytat:
Sill hahaha chyba ta koza Cie nie opuści
Chyba nie A taka fajna ta szczotka

Pięknie!
siilmariien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-24, 20:16   #1226
cashmere
Zakorzenienie

My dziś wstawiliśmy do naszej sypialni łóżeczko. Chcieliśmy żeby starszak się oswoił z tym, gdzie będzie spal braciszek. Fajnie pomagał ustawiać łóżeczko Kochany mój <3 Teraz to się stało takie realne że naprawdę za chwilę rodzę!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-24, 20:17   #1227
emmos
Zakorzenienie

Cytat:

Minini współczuję, kciuki zebyście skończyli jak najszybciej ✊️u mojej teściowej już remont 2 miesiac trwa, miał się skończyć z początkiem lipca, a tam ani podłóg nie ma, łazienka nie skończona, ekipa grzebie się niemiłosiernie. Wszystkiego pilnuje tż i też mam troche stresa, bo to 60km od nas i nie uśmiecha mi się, żeby tam jeździł w lipcu, gdy ja będę na wylocie.

Cytat:
Mam wrażenie, że wybił

Haha miałam to samo ostatnio, śmiech mnie ogarnął jak oglądałam swoje zdjęcia z 6 miesiąca Śliczny fotel

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość

Tż się ogarnął i przeprosił. Ma chłopak szczęście. Do 14 nie rozmawialiśmy ze sobą.

Czyli lewa półkula zatrybiła, tylko chwilę czasu potrzebowała, super

Cytat:
ja byłam z tżtem w biedrze jak on mnie wia ledwo wszedł już skomentował,że będę łazić pewnie i oglądać wszystko nie mogę swobodnie zrobić zakupów bo on sekunde po wejsciu do kasy ciagnie i szybko do domu , w domu ,w domu w domu ciągle by siedział w domu do komputerka i siedzieć aż żeśmy się pożarli w biedronce wiocha jak patusy ale się przypierdala o wszystko za małą torbę wzięłam na zakupy itp itd ale żarł by wszystko co wezmę dlatego ciągle mam pustą lodówkę.Jeszcze kolejny kolega za naprawę kompa przyniósł mu piwo 1,5 l i on chodzi i ale bym sobie wypił a jak dziecko, jak coś jest to zaraz trzeba wychlać ,wyżreć do dna ale mam wa dzisiaj ja chyba już nic innego nie będę pisać tylko się żalić...zaraz mu powiem ,żeby całe whychlał a ja sobie do brata zadzwonie jak będę rodzić a on niech sobie śpi jak coś.OJ jak się młody urodzi to wezmę tżta w obroty.
Mama się nawet nie odezwała do mnie dzisiaj hehe no ie wszystkim na dekiel przysięgam.

Nienawidzę jak ktoś mnie w sklepie pogania brrr nie dziwię się, że sie wkurzyłaś.

Super Wam wyszło, widzę, że tapeta nadal czeka.

Cytat:

Tez ja mam, ale wkurza mnie bo nie ma antypoślizgowości. Wasza też nie?

Stary 2017-06-24, 20:21   #1228
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Vadi - taka ilośc alko na pewno nie zaszkodzi. Te nasze mamy, kiedyś chyba inaczej sie do tego podchodziło. Ja jak zaszłam w ciąże to mama kilka razy proponowała mi lampkę wina. Myślałam, ze tak tylko dla picu, a okazało sie ze dla niej serio normalne jest ze lampkę wina w ciazy można i ona piła.
To prawda, wiele osób nadal w to wierzy. Moja mama na szczęście się do nich nie zalicza, po prostu myślała, że wyłapię te cholerne wisienki

Do tego dopadła mnie pierwsza w życiu zgaga. Winię oczywiście powyższe

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość
Jeszcze się martwię czy to nie jakiś zakrzep, zapalenie żyły czy coś, ale ewidentnie zaczęło się od pachwiny/więzadła...
Zadzwonię w poniedziałek do gina, głupio mi w weekend zawracać mu głowę...
Siostro w schizolstwie
Siedzenie na piłce nie powoduje zakrzepicy, to byłby ogromny zbieg okoliczności Do tego miałabyś zasinienie i puchnięcie kończyny, widzisz u siebie coś takiego? Najprawdopodobniej coś naciągnęłaś albo rozluźniłaś miednicę i Łucja się wpakowała jakoś niefortunnie

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
Tez ja mam, ale wkurza mnie bo nie ma antypoślizgowości. Wasza też nie?
Z tego, co pamiętam, to nie, ale nasza leży w wąskim miejscu w sypialni i okupują ją kotki więc nawet nie zwróciłam uwagi. Są specjalne taśmy do podklejania dywanów od spodu, może tego użyjesz?
Stary 2017-06-24, 20:22   #1229
poprostu
Zakorzenienie

Piękne fotele i pokoje

Chilli koniecznie TŻ wychowaj po porodzie żebyś dwójki dzieci nie miała

Minini za szybki remont!

Zjadłam na kolację kabanosy, dawno nie jadłam posmakowalo!
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-24, 20:23   #1230
emmos
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
My dziś wstawiliśmy do naszej sypialni łóżeczko. Chcieliśmy żeby starszak się oswoił z tym, gdzie będzie spal braciszek. Fajnie pomagał ustawiać łóżeczko Kochany mój <3 Teraz to się stało takie realne że naprawdę za chwilę rodzę!

Też myślę, że jak stanie łóżeczko to do mnie dotrze, że za chwilę będę mieć dziecko. Super, że starszak tak reaguje

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości