![]() |
#1201 |
MerDer 4ever
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Nulka dzięki
![]() Sill hahaha ![]() ![]() Współczuje tego bólu ![]() ![]() Minini współczuje tych remontowych problemów, ciagle cos ![]() ![]() Vadi Aa ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jakbym mogla to bym sie spiła dziś z rozpaczy najchetniej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wiem że remonty zawsze trwają dłużej niż sie zakłada, liczylam sie z tym. zła jestem na to że tyle rzeczy mąż musial robic dwa razy albo poprawiać po "fachowcach". on jest taki dokładny i wszystko musi byc idealnie że nie przejdzie u nas mała nierówność czy jakies niedociągnięcie. nawet ścianę na ktorej od podlogi po sufit bedą szafki musiał gładzią robić..
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Znalazłam zdjęcia z końca marca i śmiać mi się chce, bo wydawało mi się wtedy, że jestem w taaaakiej ciąży, a brzucha prawie nie było widać ![]() Cytat:
![]() W załączniku, fotel gratis ![]() Ładnie to poukładałaś, ja też mam te pojemniki. Widzę kierpce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Biedna jesteś dzisiaj z tym bólem ![]() ![]() Cytat:
![]() Dużo ciuszków sobie zostawiałaś? Edytowane przez calineczka3 Czas edycji: 2017-06-28 o 20:57 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Zadomowienie
|
fajny fotel! i ta podusia cudna
![]() dzieki ![]()
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuję za słowa otuchy i komplementy dla pieseła; )
Tż się ogarnął i przeprosił. Ma chłopak szczęście. Do 14 nie rozmawialiśmy ze sobą. Sam widzę, że miałaś ciężką noc ![]() Calineczka ![]() Jon gratuluję! Baw się dobrze!
![]() |
#1208 |
Wtajemniczenie
|
Sill biedna ale Cię wzięło może dziecko uciska jakoś tak boleśnie.
Minini - trzymaj się zobaczysz jeszcze ,że mąż skończy remont zanim urodzisz !! Mała zdrówka dla Tymka !! najlepiej do laryngologa jakiegoś dobrego uderzyć z tym uchem bo rodzinny to leczy na wszystko. Calineczka super brzusio kolejna zgrabna piłeczka! ja byłam z tżtem w biedrze jak on mnie w☠☠☠☠ia ledwo wszedł już skomentował,że będę łazić pewnie i oglądać wszystko nie mogę swobodnie zrobić zakupów bo on sekunde po wejsciu do kasy ciagnie i szybko do domu , w domu ,w domu w domu ciągle by siedział w domu do komputerka i siedzieć aż żeśmy się pożarli w biedronce wiocha jak patusy ale się przypierdala o wszystko za małą torbę wzięłam na zakupy itp itd ale żarł by wszystko co wezmę dlatego ciągle mam pustą lodówkę.Jeszcze kolejny kolega za naprawę kompa przyniósł mu piwo 1,5 l i on chodzi i ale bym sobie wypił ☠☠☠☠a jak dziecko, jak coś jest to zaraz trzeba wychlać ,wyżreć do dna ale mam w☠☠☠☠a dzisiaj ja chyba już nic innego nie będę pisać tylko się żalić...zaraz mu powiem ,żeby całe whychlał a ja sobie do brata zadzwonie jak będę rodzić a on niech sobie śpi jak coś.OJ jak się młody urodzi to wezmę tżta w obroty. Mama się nawet nie odezwała do mnie dzisiaj hehe no ☠☠☠ie wszystkim na dekiel przysięgam. Czerwcówki jeszcze 4 nierozpakowane... nie mam słów razem ze mną 5 hehe może zostanę lipcówką jednak
#1209 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#1210 | ||||
Zakorzenienie
|
Co do Teściowej moja dziś dzwoniła wystraszona bo jej się snilam. Spałam na siedząco, a ona mnie przykrywala kocem
![]() Tez mówię mamo. ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Calineczka zgranie! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja wróciłam z grilla. Moje stopy osiągnęły max objętości. Nigdy jeszcze takie nie były. Brzuch jak kamień! Prysznic i leżę.
![]() |
#1211 |
MerDer 4ever
|
Calineczka super fotel i ta poducha
![]() Nakłoniłam jeszcze Tz zeby złożył fotel ![]() Kierpce tata mi przywiózł jak byli teraz z mama w górach ![]() Morelle dobrze, że Tz sie ogarnął ![]() Chilli tez bym sie wkurzyła na Tz ![]() ![]() ![]() Jak telefon podładuje pokaże Wam szuflady bo w końcu komoda złożona ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1212 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
Devileek fotel przepiękny!
#1214 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Morelle ![]() Ma mąż szczęście, że się ogarnął ![]() Cytat:
![]() Kolejny no! Co się tym facetom dzieje na koniec! ![]() U nas za miesiąc może być więcej nierozpakowanych bo dużo z nas ma terminy na koniec miesiąca ![]() Cytat:
![]() Color Stories ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
MerDer 4ever
|
Uwaga milion zdjec
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
MerDer 4ever
|
Dzięki ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | |
królikoholiczka
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
MerDer 4ever
|
Dzięki! ![]() Zapomniałam o szufladach ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
Zadomowienie
|
Ale mi się dzieć dzisiaj kręci i mi gmera na dole
![]() W ogóle skurcze już mam teraz dużo dłuższe niż wcześniej ![]() Cytat:
![]() Czyżby tapety brakowało? ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | ||
MerDer 4ever
|
Cytat:
Hahahaha ![]() ![]() ![]() Cytat:
Mój sie tak boleśnie wypina we wszystkie strony, że ![]() ![]() Dzięki ![]() ![]() Tapeta jutro o 10 ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj jakis dzien konfliktów z TZ. U nas było miło, bawiliśmy sie z psem i w pewnym momencie pies skoczył w kierunku kota, a kot się przestraszył i zaatakował w obronie łapami. W sumie to nie wiem czy psa dotknął, bo od razu uciekł.
Oczywiście TZ jest po stronie psa, zeby najlepiej koty nie wychodziły. A ja po stronie kotow - one jej nie zaczepiają, nie są wobec niej agresywne, a jedynie przestraszone się bronią. Pies jest nadpobudliwy, niby jak mu sie mówi zeby kota nie ruszał to odpuszcza, ale tez często ekscytacja bierze górę i na koty skacze. Jon Snow - niezłe przeboje miałaś z tymi skurczami jadąc na egzamin. Dobrze, ze juz po i ze wakacje. Mała! Wałcz z szefem o tą prowizje, co to za obcięcie? Devileek - śliczne krzesło. Nonie, Calineczka - śliczne brzuszki, bardzo zgrabne. Nonie, no ja tez nie byłabym zadowolona z nieproszonych gości. Vadi - taka ilośc alko na pewno nie zaszkodzi. Te nasze mamy, kiedyś chyba inaczej sie do tego podchodziło. Ja jak zaszłam w ciąże to mama kilka razy proponowała mi lampkę wina. Myślałam, ze tak tylko dla picu, a okazało sie ze dla niej serio normalne jest ze lampkę wina w ciazy można i ona piła. Sill - brawa za hemo, a tego bólu współczuje. Pewnie coś ci córa mocno uścisnęła i dłużej potrwa zanim puści. Calineczka - śliczne lozeczko i fotel. Morelle - super, ze TZ przeprosił i juz ok. Taedio - pokój świetnie sie zapowiada, a jak jeszcze tapeta dojdzie to bedzie mega. Wozek i fotelik super, do tego kolejny ekstra uszak na wątku. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() Nawet tak spałam dzisiaj nad ranem ![]() ![]() To może rzeczywiście nie Łucja jednak... Jeszcze się martwię czy to nie jakiś zakrzep, zapalenie żyły czy coś, ale ewidentnie zaczęło się od pachwiny/więzadła... Zadzwonię w poniedziałek do gina, głupio mi w weekend zawracać mu głowę... Chciałam tyle rzeczy dziś zrobić i nie mogę ![]() Cytat:
![]() Ale brawa za dzisiaj, bardzo dużo zrobiłaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba nie ![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
My dziś wstawiliśmy do naszej sypialni łóżeczko. Chcieliśmy żeby starszak się oswoił z tym, gdzie będzie spal braciszek. Fajnie pomagał ustawiać łóżeczko
![]()
#1227 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Minini współczuję, kciuki zebyście skończyli jak najszybciej ✊️u mojej teściowej już remont 2 miesiac trwa, miał się skończyć z początkiem lipca, a tam ani podłóg nie ma, łazienka nie skończona, ekipa grzebie się niemiłosiernie. Wszystkiego pilnuje tż i też mam troche stresa, bo to 60km od nas i nie uśmiecha mi się, żeby tam jeździł w lipcu, gdy ja będę na wylocie. Cytat:
Haha miałam to samo ostatnio, śmiech mnie ogarnął jak oglądałam swoje zdjęcia z 6 miesiąca ![]() ![]() Cytat:
Czyli lewa półkula zatrybiła, tylko chwilę czasu potrzebowała, super ![]() Cytat:
Nienawidzę jak ktoś mnie w sklepie pogania brrr nie dziwię się, że sie wkurzyłaś. Cytat:
Super Wam wyszło, widzę, że tapeta nadal czeka. Tez ja mam, ale wkurza mnie bo nie ma antypoślizgowości. Wasza też nie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1228 | ||
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Do tego dopadła mnie pierwsza w życiu zgaga. Winię oczywiście powyższe ![]() Cytat:
![]() Siedzenie na piłce nie powoduje zakrzepicy, to byłby ogromny zbieg okoliczności ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Z tego, co pamiętam, to nie, ale nasza leży w wąskim miejscu w sypialni i okupują ją kotki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
Piękne fotele i pokoje
![]() Chilli ![]() ![]() Minini ![]() Zjadłam na kolację kabanosy, dawno nie jadłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też myślę, że jak stanie łóżeczko to do mnie dotrze, że za chwilę będę mieć dziecko. Super, że starszak tak reaguje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.