|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No i ja właśnie szukam butów ale tak mi sie nie chce wyjść i gdzieś łazić w poszukiwaniu że nie mogę ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Zadomowienie
|
Ja byłam, ale nie pamiętam co było
![]() ![]() No właśnie wszędzie są z okrągłym przodem ale do tego jest okropny obcas!! Kowbojki odpadają ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ratujcie! Musze trafić pod szkołe podst. 24 na niecałej. Po której str. ta szkoła jadąc dolna 3 maja w lewo --> Rdziwiłłowska w lewo --> Niecała. Daleko mam jechać tą niecałą? Gdzie ta szkoła? ![]() Musze zdążyć na 18 ![]() No to jade w nieznane ![]() Edytowane przez wskazówka Czas edycji: 2006-11-04 o 16:34 Powód: czas |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Zadomowienie
|
Jak byłam ostatnio, widziałam kozaki w przedziale ok 150-350. Za 150 były takie do połowy łydki i troche nizsze, ale nie jestem pewna czy skórzane, 350 to kozaki do mniej więcej kolan, ocieplane, duzo prostych i oficerek. Te najdroższe, na które zwróciłam uwagę były firm Szydłowski i Caprice. Caprice polecam, mam kozaki z poprzedniej zimy, piękne, proste, bez żadnych udziwnień, na małym obcasie, którego sie wogóle nie czuje podczas chodzenia
|
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
ktoś chyba kiedyś pytał o kulki vollare. Widziałam dziś w "sawanie" na czechowie po 10,50zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Zadomowienie
|
W przyszły poniedziałek nasza 4 rocznica
![]() No i szukam prezentu. Wiem, że kupię mu na pewno koszulkę i czapkę- ale to wiem gdzie. Poza tym chciałabym sprawić mu jakiś inny prezent. A mianowicie: poszewka na poduchę z pikantnymi wyznaniami :P napisanymi ręcznie, przeze mnie. I stąd pytanie: Gdzie znajdę poszewkę na poduchę- białą, albo po prostu w jakimś jasnym, jednolitym kolorze? No i pisaki. Wiem, że w Empiku (przynajmniej w Poznaniu) są pisaki do pisania po tkaninach, które się nie spiorą, pójdę sprawdzić rzecz jasna, ale może Wy coś wiecie na temat ich istnienia w lubelskim Empiku?
#1215 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
Jak jeszcze nie kupiłyscie butów to są fajne nowe w Heavy Duty tak wlasnie do 250-300 zł a nawet za 149 ocieplane materialem. Poza tym to albo są hiperdrogie albo brzydkie, albo i to i to
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zgadzam sie w 100% ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
![]()
moja kumpela kupila niedawno na allegro fajne butki zimowe bez obcasa plaskie ale bardzo ladne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1220 |
BAN stały
|
gdzie kupie białą kurtke, alaske, z futerkiem tylko w miare niedrogą? nie wiecie czy są może w outlecie bo wybierałam się tam dzisiaj i nie wiem czy jest sens jechać
![]() bo w szkole ukradli mi dzisiaj ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, gdzie można kupić taką kurtkę, ale może zjarzyj do Modo, w Pałacu Parysów tam widziałąm jakiś czas temu kurtki futerkiem podsztye, ale chyba nie białe...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() poszewki moża czasem znaleźć na stoiskach z pościelą obok PKS - może znajdziesz jednolitą, czasem bywają tez w hipermarketach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
Czy w lbn kupię taki balsam? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=4161
|
![]() ![]() |
![]() |
#1224 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
Szukam płaszcza na zimę, jakby to powiedzieć, najkrócej mówiąc i kolokwialnie "nie dla starej baby". Dla młodej dziewczyny, dopasowany, niezbyt oficjalny, ale elegancki płaszcz. Ewentualnie bardziej elegancka kurtka. Raczej dłuższe.
Istnieje coś takiego?? I gdzie to mogę dostać??
#1227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ogólnie to bida z nędzą jeżeli chodzi o kupno butów ![]() wszedzie czuby i szpile albo z materiału zamszopobnego a takich to ja nie chcę ![]() no na allegro wybór jest duzy i ceny przyzwoite ale kurcze boję się że coś będzie nie tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
aha
![]() ![]() zauważyłam że mnóstwo butów, któe są teraz w sklepach są ocieplane w środku takim materiałem (kocem obuwniczym jak to ładnie nazwała sprzedawczyni ![]() to to są buty zimowe czy jesienne? nigdy nie miałam butów z takim ocieplaczem i nie wiem czy to się nadaje na zime? gorsze jest od tradycyjnego furterka? już zgłupiałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
Heavy Duty - gdzie to jest?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.