|
|
#1201 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla porzuconych - część II
Wpadam do Was w przerwie miedzy niezmiernie wciagajacymi zagadnieniami ekonomi
Jamaico gratuluje pieska, koniecznie jutro pokaz ROMCIA tutaj. Ja proponuje imie "Ugryz" jak w pewnej polskiej komedii. Dziewczyny smigamy na lyzwy moze tam czekaja Wasi ksieciuniowie Ja "nauczylam" sie utrzymac pozycje wertykalna na lodzie w zeszlym sezonie, w tym mi jakos gorzej idzie. Mialam wypadek maly i teraz po prostu sie boje chyba. U mnie w miescie lodowisko jest czynne okragly rok, wiec moze bede chodzic bardziej regularnie. Ogolnie to mam mase nauki a moje mysli sa juz na lotnisku...
|
#1202 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bruksellllllllko ja jem :P ale dobrze zrymowalas ![]() DZIEN DOBRY ![]() kurcze,chociaz te imie Romeo jakies dziwne,ale pasuje mi do tego pieska :P kiedys slyszalam jak babka w parku wolala swojego psa imieniem Marek... dziwne ale coz...
|
|
|
|
|
#1203 |
|
Rozeznanie
|
Bry
znowu się nie udało być pierwszą... ![]() miłego dnia ![]() buziaki |
|
|
|
#1204 |
|
Rozeznanie
|
był u Was mikołaj??? ciekawa jestem czy jesteście grzeczne ??
|
|
|
|
#1205 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Bry! Z pracy
(jednak jestem wyspana )Mikołaja u mnie nie było Najwidoczniej nie zasłuzyłam ![]() megi jaki ten kotek sliczny! A co do imienia Michał to prosze się od niego odpimpolić, bo inaczej Jamaico imię Romeo pochodzi od miotu (kolejność) w którym się urodził, przynajmniej tak robią hodowcy ![]() Pies M. miał wpisane w rodowodzie Boss ( wszystkie szczeniaki z jego miotu miały imiona na B, bo to był drugi miot) , on mu zmienił na Diler ![]() Ogólnie na necie są strony gdzie masz wypisane imiona jakie można nadac psom |
|
|
|
#1207 |
|
Zadomowienie
|
Bry
![]() A tak propo imion, kotek mój miał na imie Wasyl , i mam jeszce pieska, ale go nie lubie i mama nazwała go Zuzia Sweet ja poprostu do czasu kiedy nie wyprowadze sie z domu , nie będzie dobrze nawet z moją mama.Ciągłe kłutnie między moja siostra i mną napewno jej nie pomagają, tylko szkodzą. Jej moja mama stała sie tak upierdliwa, że od po 6 rano budzi mnie na uczelnie żebym nie zaspała...:/ Stwierdziła że musze wstąc , bo ona sie denerwuje:/Wrrrrrr Nienawidze byc budzona. Miłego dnia dziewczynki, cały dzien na uczelni apózniej do pracy( musze sie pochwalić , żę znalazłam taka dorywczą )Ja chyba tez na mikołaja nie zasługuje, nie było go ![]()
|
#1208 |
|
Wtajemniczenie
|
Bry!
I co łyzwiaza nie ma!! Ale to nic zadowole sie ROmeoW ten weekend musze zaimprezowac bo od nastepnego to sie skonczy!!! Dobrze ze na sylwestra beda rodzice z siostra to z malcem bedzie miał kto wyjsc ![]() Mikołaju mikołaju przyniesc mi wspaniałego tż którego bede kochac i on mnie teszz ![]() A dla was tez zycze fajnego mikołaja i duzo prezentów!! |
|
|
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się bardzo, musiał nadejśc taki czas ![]() Spotkamy się na kawkę jak będę w Poznaniu ?
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
Rany koculku jak zobaczyłam Ciebie na naszym watku to szok przezyłam przez chwile
Dopóki nie przeczytałam o so chodzi ![]() Wrózka tez mi powiedziała, że pod koniec roku zmienie miejsce zamieszakania, a tutaj klops. Nie dlatego ze nie chciałam, ale poprostu niczego godnego uwagi nie znalazłam Od stycznia zaczynam szukac na nowo
|
|
|
|
#1211 |
|
BAN stały
|
Bry
![]() No właśnie Kamila chyba powoli Ci się wszystko układa... Cieszę się
|
|
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
Układać jak układa. Raz lepiej raz gorzej i na to nie miało wpływu poznanie M. Zresztą ja nie mam tak częstego kontaktu z nim
Tzn. częstszy wirtualny i przez smsy niz w realu
|
|
|
|
#1213 |
|
Zadomowienie
|
Bryyy
![]() Jamaico dzisiaj to pewnie jeszcze nie, ale pod choinkę to już by mógł być łyżwiarz ![]() Kamila - małymi kroczkami do przodu ![]() Iza - jak po rozmowie z M. ? ![]() Magda - mam nadzieję, że ta sytuacja z kłamcą się nie powtórzy... Napewno się nie powtórzy idę zaraz do doktora... Może się w końcu dowiem, co mi jest.. Miłego dnia... ![]() Wiecie, co św. Mikołaj ma w tym worku? Księciunia dla każdej |
|
|
|
#1214 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1215 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1216 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
Rany nie potrafie się dzisiaj skupic na pracy
![]() A troche tego mam
|
|
|
|
#1218 |
|
BAN stały
|
a ja wczoraj w nocy podlozylam moim rodzicom w kuchni dwa czekoladowe mikolaje (jak co roku zreszta) rano sie budze i ide do kuchni a tam kartka "dziekujemy Mikołajowi, Twój Mikołaj sie troche spozni"
(zapomnialo im sie... )
|
|
|
|
#1219 |
|
Zadomowienie
|
Chyba będę miała na kim wypróbować bycie zołzą
Ehehehe ... No ale dobra nie zapeszam . Muszę doczytać do końca . Ciekawe, czy do mnie w ogóle dziś przyjdzie Mikołaj...
|
|
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
A ja troche dzika jestem, czekam na powrót prezesa, musi mi podpisac wazny dokument do przetargu
|
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze nie mam coś dzisiaj humoru
![]() Taka czuje się ciężka i otepiała ![]() Znowu będe musiała dłużej w pracy zostać
|
|
|
|
#1222 |
|
BAN stały
|
Camilo
|
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
Smutno mi
![]() @ ostro daje mi się we znaki ![]() Ja chce do domu |
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie ;] To nie ja :P
Chyba mi się robią jakieś ropniaki w gardle :/ Czyli normalka... Wyleżałam się w łóżku za wszystkie czasy... W dzień śpie, w nocy przewracam się z boku na bok... MA SA KRA! Jedyne co/kto mi poprawia humor to pan P. ![]() Jamaico, śliczny piesek Wychowuj go na porządnego faceta!
|
|
|
|
#1225 |
|
Zadomowienie
|
Juz w domu...jakaś zła , zmęczona .. mama nadzieje , że to przez @
bo sie zbliża.P.S Mikołaju ja tez poprosze księcia, z pałacem który mnie stad zabierze
|
#1226 |
|
Zadomowienie
|
do dupy z takim mikolajem co nic nie przyniesie.. nawet troche dobrego humoru dla chwilowej odmiany swiatopogladu
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w domku
Rwa mi dzisiaj strasznie dokucza, ogólnie czuje się jakby powietrze ze mnie uszło
|
|
|
|
#1228 |
|
Zadomowienie
|
rwa kulszowa?
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1230 |
|
Rozeznanie
|
ja już w domku, chociaż zaraz uciekam...na kawkę ze znajomymi
Kamilka wracaj szybko do zdrowia Ale miałam dzisiaj głupi sen śniło mi się że rodziłam dziecko, bardzo się cieszyłam i nie mogłam się już doczekać kiedy je przytulę, jednak zaskakujące było miejsce, w którym odbywał się poród, moje biuro w pracy a asystowali przy nim moi koledzy, dziwne...zaraz sprawdzę co to oznacza, oby coś dobrego...o mnie mikołaj pamiętał...niestety nie jest wstanie podarować mi tego o czym marzę, czego pragnę...jakoś mi się smutno zrobiło...to chyba ta cholerna @ chcę się przytulić, może ktoś chociaż tak wirtualnie.... ![]() ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.

Ja "nauczylam" sie utrzymac pozycje wertykalna na lodzie w zeszlym sezonie, w tym mi jakos gorzej idzie. Mialam wypadek maly i teraz po prostu sie boje chyba. U mnie w miescie lodowisko jest czynne okragly rok, wiec moze bede chodzic bardziej regularnie. 

ja tez narzekam na moich rodzicow, i marze o tym zeby jak najszybciej sie usamodzielnic, ale widze ze nie doceniam jak wiele im zawdzieczam.... dobrze ze masz Tz na ktorego mozesz liczyc. 

(jednak jestem wyspana
21.IV.2013r.

Ale to nic zadowole sie ROmeo
?
Dopóki nie przeczytałam o so chodzi