![]() |
#1201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
u nas praktycznie codziennie jest tak ze TZ przychodzi, robie/robimy obiad, jemy czasem zmywa/czasem nie i kladzie sie na godzinke-dwie. zdaza mu sie przysnac tez...
#1202 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas drzemki występują ale raczej rzadko, sporadycznie ale jeśli Tż by musiał bo byłby zmęczony to no problem ![]() My więcej śpimy zimą a latem jakoś szkoda życia, ja jestem taka że zaraz wymyślam rower,wycieczkę, tamto, siamto... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
dzieki, chyba po prostu wytne tekst i wstawie do worda. tylko to sporo roboty
![]() |
#1208 |
BAN stały
|
A tak przy okazji.Wasi tż-ci rywalizują albo chcą rywalizować ze swoim przyjacielem bądz przyjaciółmi???
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio siedziałam ja i przyjaciel tz-ta w pokoju i mu mowie,że tż wyznał mi,że już dojrzal do roli tatusia,na co M(oni ponoć chcą się starać za rok) jakiś takim niepocieszonym głosem,może i dojrzał. |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja generanie jak tylko zaczynają się cieplejsze dni staram sie jak najmniej czasu spędzac w domu. Wczoraj wpadłam po pracy do domu, w 5 minut zrobilismy obiad, zjedli w 10 ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli Twój TŻ śpi codziennie 2 godziny po pracy, to faktycznie może być denerwujące... albo ma bardzo męczącą pracę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego u was ten ,,problem" nie występuje... ja walczyłam o to żeby właśnie wziął się za siebie, nie spał, był bardziej aktywny, więc piszę to wszystko BO SIĘ BOJĘ. To tak jakbym miała TŻ który obiecywał ze przestanie pić/ćpać itd. a teraz bym Wam napisała że codzinnie strzela sobie piwko.... |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1212 |
Zakorzenienie
|
Sanetko, jest taka opcja, ale dla stron następujących po sobie (chyba tylko tak). Wpisujesz storny z zakresu (np. od 1 do 4). Potem skalowanie strony: wiele stron na arkusz, i wpisujesz, ile chcesz tych stron (jeśli wybierzesz cztery strony, domyślnie ustawi 2, ale można zmienić na 4)
![]() Dziewczyny, dzięki za rady odnośnie ubierania ![]() Marzy mi się jednak od dłuższego czasu jakaś fajna, najlepiej granatowa szmizjerka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no niestety, trochę babrania jest, ale za to nie będziesz musiała drukować wszystkiego a to był chyba spory plik |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My się zastanawiamy co robić żeby nie spać w Egipcie. Szkoda czasu na spanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zaczynam myśleć o jakimś urlopie i jest problem. Może któraś coś poleci fajnego, jakieś noclegi... Chcemy w Polsce, nie chcemy nad morzem, bo morza mamy dostatek, TŻ po górach chodzić nie lubi, więc może Mazury albo może znacie coś ciekawego - to nie będzie długi urlop, tylko my we dwoje, mamy auto, więc jesteśmy niezależni. pomożecie?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chociaż Słowacja też jest za granicą ... hihihi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcemy jednak w Polsce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój eks mąż rywalizował ze swoimi znajomymi, pseudo przyjaciółmi, moim zdaniem to objaw kompleksów ![]() Rozumiem, że każdy chce mieć jak najlepiej, ale żeby od razu kopiowac ślepo czyjeś pomysły , np. w przypadku exa niezaleznie od sytuacji materialnej- on musiał i już - chociażby miał się zapożyczyć czy ukraść - tak w uproszczeniu On zresztą dalej z nimi rywalizuje, nic mu nie minęło....a mnie dalej to drażni mimo, że już nie powinno. ![]() Mój narzeczony nie rywalizuje z nikim, staramy się cieszyć tym co mamy i mamy mieć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
Takiego posta walnęłam o tej rywalizacji i mi go zzarło
![]() Teraz juz mi się nie chce pisać ![]() Generalnie mamy super przyjacioł. Łączy nas wszystkich miłośc do muzyki, szalone młodzieńcze knajpiane zycie i generalnie dosc lekki stosunek do życia. Jedni maja wynajmowane mieszkania inny zyją na garnuszku u rodzicow inni tak jak my spłacaja kredycik. Wszyscy są indywidualistami i poki co skupiaja się na podróżach i korzystaniu z zycia. Tylko my się wyłamalismy i założylismy pełnoprawna rodzinę ![]() Generalnie kazdy zyje wlasnym zyciem a jak potrzeba pomocy jeden telefon wystarczy ![]()
#1224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko pozazdrościć takiej zgranej paczki ![]() Ja czasami zaczynam wątpić w bezinteresowaną przyjaźń, naprawdę skarb ![]() Haniu miałam spyatć- pamiętasz swój pierwszy sen w nowym domu ??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
BAN stały
|
Znaczy się,żeby nie było nie jest to jakeś chora/złośliwa rywalizacja ja będe lepszy od X,ale czasami widze ze sobie dogadują w formie zartów ale jednak.Mi to nie przeszkadza,tylko smiać mi się czasami chce.Całe szczęście to zachowanie ich to rzadkość.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do paczki....nom udała nam się ![]() Ostatnimi czasy pokazali nam ze przyjacioł poznaje się w biedzie ![]() EDIT Uciekam do domku..mąz ma dzis naukę gotowania ![]()
![]() |
#1227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Miskowa, a chcecie sobie poleżeć do góry brzuchem czy bardziej gdzieś pojeździć, spacerować, zwiedzać? Bo jak to pierwsze to chyba rzeczywiscie najlepsze będą Mazury ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 | |||||||||
Zakorzenienie
|
witam popołudniowo
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja tez jestem taki śpioch i na dodatek nocny marek, tz odwrotnie- 10 lezy umyty w łozku, a rano od 5 się wierci ![]() A ja się Wma pochwale moja torebką, bo się wniej zakochałam- skromna, cąłkiem inna i nie zółta czy zielona jak pól miasta no i jest taka inna ![]() Cytat:
![]() ja też rano broje ![]() A burzy u mnie nie było, ino chyba na sląsk dotarła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
cześć
L_V : kupiłam tonik garniera (czysta skóra Z CYNKIEM) I MNIE WYSYPAłO - dlaczego? Za często używam czy jak? Co polecicie do opalania twarzy?? Tyle postów było i już nie wiem.... Hania: nie nadrobiłam wszystkich postów, jeśli były jakieś fotki mieszkania, pokaż koniecznie, odwdzięczę się tym samym! I gratuluję! U mnie fajniee, wczoraj mąż przyleciał z pracy, podbiega, całuje i kwiatki zza pleców wyciąga ![]() Tylko żart jego był zbędny, on ma specyficzne poczucie humoru:P Bardzo poprawiły mi się relacje z rodzicami odkąd nie mieszkam w domu. Mam 30 kartek A4 mojej własnej książki ![]() Tylko, że znowu mam ciążową paranoję, jakieś mdłości mnie dopadły czy co..na dniach się wyjaśni..
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Zakorzenienie
|
madlen aż sie miło czyta,że u Ciebie wszystko w porządku, a mdłości to tylko fantazja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.