Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-11, 13:39   #1201
sanetka
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
chwilkę, czyli około 2 godziny...
czyli rozumiem że wszyscy TŻ leżakują tzn. śpią po pracy godzinę, dwie, trzy...
nie wiem czemu ale reaguję na to taką paniką, że w przyszłości będe miała lenia... no niestety z tym mi się to kojarzy....
u nas praktycznie codziennie jest tak ze TZ przychodzi, robie/robimy obiad, jemy czasem zmywa/czasem nie i kladzie sie na godzinke-dwie. zdaza mu sie przysnac tez...

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 13:41   #1202
atka83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez caperucitaroja Pokaż wiadomość
Sie zgadzam
Gratuluje!!
A co do testow, to mysle jak Twoj TZ. Zreszta jak zobaczycie ile kosztuja to Wam sie odechce. A kolezanka niech glupot nie mowi, bo od HIV do ADIS jest dluga droga.
Najlepiej idzcie do stacji krwiodawstwa. Zrobia badania i jakis pozytek z tego bedzie.
A mi się zdaje,że można kupić w aptekach testy na hiv/aids.Nie jestem pewna,ale coś kiedyś mi się obiło o uszy.

Cytat:
nie wiem czemu ale reaguję na to taką paniką, że w przyszłości będe miała lenia... no niestety z tym mi się to kojarzy....
Mój eks taki był,przychodził z pracy,szedł spać po południu,potrafił spać do wieczora nawet. Przyjeżdzał do mnie, to popołudniami drzemał,na początku to trawiłam później już niezbyt.A już nie wspomne o week'endach,spał do południa aż obiadu. ( za to becny tż to ranny ptaszek )
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 13:45   #1203
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atka83 Pokaż wiadomość
Mój eks taki był,przychodził z pracy,szedł spać po południu,potrafił spać do wieczora nawet. Przyjeżdzał do mnie, to popołudniami drzemał,na początku to trawiłam później już niezbyt.A już nie wspomne o week'endach,spał do południa aż obiadu.
O kurcze..no takie spanie wyprowadziloby mnie z rownowagi. Rozumiem drzemkę poobiednią sobie walnąć, ale życie przesypiać..o nie .
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 13:55   #1204
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
taki sposob to znam.

ale to jest pdf i otwierany w acrobat reader
można wyciąć z pliku pdf część i wkleić nap do painta albo worda i tylko to wydrukować, a jeśli chodzi o drukowanie 4 pdfów na stronie, to trzeba to ustawić w opcjach drukowania, tam jest dupleks itd.
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 13:57   #1205
atka83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
O kurcze..no takie spanie wyprowadziloby mnie z rownowagi. Rozumiem drzemkę poobiednią sobie walnąć, ale życie przesypiać..o nie .
A no,nie raz właśnie mialam nerwy przez niego/eksa.Chciałam np iść na spacer w niedziele po południu,a jemu się nie chciało bo śpiący i chce sobie podrzemać. Dzięki Bogu to się skończyło. Wspólczuje jego żonie.
Stary 2008-06-11, 13:58   #1206
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe śmiac mi się chce, zaczęłyśmy dzien dzisiaj od tematu spania i tak kończymy
U nas drzemki występują ale raczej rzadko, sporadycznie ale jeśli Tż by musiał bo byłby zmęczony to no problem
My więcej śpimy zimą a latem jakoś szkoda życia, ja jestem taka że zaraz wymyślam rower,wycieczkę, tamto, siamto...
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 13:59   #1207
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
można wyciąć z pliku pdf część i wkleić nap do painta albo worda i tylko to wydrukować, a jeśli chodzi o drukowanie 4 pdfów na stronie, to trzeba to ustawić w opcjach drukowania, tam jest dupleks itd.
dzieki, chyba po prostu wytne tekst i wstawie do worda. tylko to sporo roboty

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-11, 14:07   #1208
atka83
BAN stały

A tak przy okazji.Wasi tż-ci rywalizują albo chcą rywalizować ze swoim przyjacielem bądz przyjaciółmi??? Mój tż ma przyjaciela od lat przedszkolnych aż do dzisiaj. Razem mieszkamy w UK.Noi ów przyjaciel chce z narzeczoną wybudować dom,na co moj tż raz do niego,a my mamy już mieszkanie.Noi się zaczela gadka,a co z tego że macie bla bla bla.Też wolałabym wybudować dom niż mieszkać w bloku. Była taka opcja aby kupić działke koło M(przyjaciela) ale chyba nie zdzierżyła bym takich sąsiadów i od czasu do czasu słuchać wrzaski,kłotnie i jej wołanie Marciiiinnnn. wystarczymi to,że teraz z nimi mieszkamy,choć aż tak nienarzekam.
Ostatnio siedziałam ja i przyjaciel tz-ta w pokoju i mu mowie,że tż wyznał mi,że już dojrzal do roli tatusia,na co M(oni ponoć chcą się starać za rok) jakiś takim niepocieszonym głosem,może i dojrzał.
Stary 2008-06-11, 14:07   #1209
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Hehe śmiac mi się chce, zaczęłyśmy dzien dzisiaj od tematu spania i tak kończymy
U nas drzemki występują ale raczej rzadko, sporadycznie ale jeśli Tż by musiał bo byłby zmęczony to no problem
My więcej śpimy zimą a latem jakoś szkoda życia, ja jestem taka że zaraz wymyślam rower,wycieczkę, tamto, siamto...
To się zgadza...zimą drzemka pod ciepłym kocykiem to jest to, ale latem już nie
Ja generanie jak tylko zaczynają się cieplejsze dni staram sie jak najmniej czasu spędzac w domu. Wczoraj wpadłam po pracy do domu, w 5 minut zrobilismy obiad, zjedli w 10....i do północy uprawialismy spacering (przez co nie pomalowałam paznokci. Dzis muszę to zrobić)
Stary 2008-06-11, 14:09   #1210
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
W moim przypadku nie jest tak, że codziennie śpimy 2, 3 godziny. Zdarza się to raz na jakiś czas, tak jak napisałam, zazwyczaj 40 minut, godzinka.
Jeśli Twój TŻ śpi codziennie 2 godziny po pracy, to faktycznie może być denerwujące... albo ma bardzo męczącą pracę

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 14:13   #1211
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
W sumie to się nie boję . Do tej pory pamiętam jak przed podcięciem żył myłam nóż bo wcześniej wbiłam go w rękę przyjaciela... Jaka ja przezorna.
normalnie nie wiem co napisać. Poemi...

Cytat:
Dlatego u was ten ,,problem" nie występuje... ja walczyłam o to żeby właśnie wziął się za siebie, nie spał, był bardziej aktywny, więc piszę to wszystko BO SIĘ BOJĘ. To tak jakbym miała TŻ który obiecywał ze przestanie pić/ćpać itd. a teraz bym Wam napisała że codzinnie strzela sobie piwko....

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-11, 14:13   #1212
asiuk
Zakorzenienie

Sanetko, jest taka opcja, ale dla stron następujących po sobie (chyba tylko tak). Wpisujesz storny z zakresu (np. od 1 do 4). Potem skalowanie strony: wiele stron na arkusz, i wpisujesz, ile chcesz tych stron (jeśli wybierzesz cztery strony, domyślnie ustawi 2, ale można zmienić na 4)

Dziewczyny, dzięki za rady odnośnie ubierania Ja generalnie swoich nóg nie lubię, nie chodzę w niczym krótkim, w żadnych spódnicach.
Marzy mi się jednak od dłuższego czasu jakaś fajna, najlepiej granatowa szmizjerka

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 14:14   #1213
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie śpię w dzień, bo jakbym się położyła, na pewno już zmarnowałabym resztę dnia na spanie - aż do wieczora. Ja też raczej kombinuję spacer, zakupy, sprzątanie itp.

Cytat:
dzieki, chyba po prostu wytne tekst i wstawie do worda. tylko to sporo roboty
no niestety, trochę babrania jest, ale za to nie będziesz musiała drukować wszystkiego a to był chyba spory plik
Stary 2008-06-11, 14:15   #1214
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
To się zgadza...zimą drzemka pod ciepłym kocykiem to jest to, ale latem już nie
Ja generanie jak tylko zaczynają się cieplejsze dni staram sie jak najmniej czasu spędzac w domu. Wczoraj wpadłam po pracy do domu, w 5 minut zrobilismy obiad, zjedli w 10....i do północy uprawialismy spacering (przez co nie pomalowałam paznokci. Dzis muszę to zrobić)

My się zastanawiamy co robić żeby nie spać w Egipcie. Szkoda czasu na spanie
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 14:18   #1215
miskowa
Zakorzenienie

Dziewczyny, zaczynam myśleć o jakimś urlopie i jest problem. Może któraś coś poleci fajnego, jakieś noclegi... Chcemy w Polsce, nie chcemy nad morzem, bo morza mamy dostatek, TŻ po górach chodzić nie lubi, więc może Mazury albo może znacie coś ciekawego - to nie będzie długi urlop, tylko my we dwoje, mamy auto, więc jesteśmy niezależni. pomożecie?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-11, 14:18   #1216
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
A tak przy okazji.Wasi tż-ci rywalizują albo chcą rywalizować ze swoim przyjacielem bądz przyjaciółmi??? Mój tż ma przyjaciela od lat przedszkolnych aż do dzisiaj. Razem mieszkamy w UK.Noi ów przyjaciel chce z narzeczoną wybudować dom,na co moj tż raz do niego,a my mamy już mieszkanie.Noi się zaczela gadka,a co z tego że macie bla bla bla.Też wolałabym wybudować dom niż mieszkać w bloku. Była taka opcja aby kupić działke koło M(przyjaciela) ale chyba nie zdzierżyła bym takich sąsiadów i od czasu do czasu słuchać wrzaski,kłotnie i jej wołanie Marciiiinnnn. wystarczymi to,że teraz z nimi mieszkamy,choć aż tak nienarzekam.
Ostatnio siedziałam ja i przyjaciel tz-ta w pokoju i mu mowie,że tż wyznał mi,że już dojrzal do roli tatusia,na co M(oni ponoć chcą się starać za rok) jakiś takim niepocieszonym głosem,może i dojrzał.
Mój nie rywalizuje... bo nie ma za bardzo z kim... reszta jego kolegów to faceci 27-29 letni bez ,,stałych" dziewczyn/ żon/mieszkania z ewnetualnym samochodem i taką sobie pracą

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 14:24   #1217
atka83
BAN stały

Cytat:
Dziewczyny, zaczynam myśleć o jakimś urlopie i jest problem. Może któraś coś poleci fajnego, jakieś noclegi... Chcemy w Polsce, nie chcemy nad morzem, bo morza mamy dostatek, TŻ po górach chodzić nie lubi, więc może Mazury albo może znacie coś ciekawego - to nie będzie długi urlop, tylko my we dwoje, mamy auto, więc jesteśmy niezależni. pomożecie?
Na Mazurach pewnie jest pięknie.Pisze pewnie bo tam jeszcze niebyłam.Lubie jeżdzić do Karpacza,pomimo tego że byłam pare razy. Wejdz może na podforum-podróże,poczytaj gdzie teraz jeżdzą ludziska,bo ja np się nie orientuje.

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
My się zastanawiamy co robić żeby nie spać w Egipcie. Szkoda czasu na spanie
Robicie już plany pobytu.

Cytat:
Mój nie rywalizuje... bo nie ma za bardzo z kim... reszta jego kolegów to faceci 27-29 letni bez ,,stałych" dziewczyn/ żon/mieszkania z ewnetualnym samochodem i taką sobie pracą
A to pewnie dlatego,że nie ma przykładu.Mój tak,on chce wziąć przykład z brata,który szybko się ożenił,bo twierdzi po co czekać skoro się czuje,ze to jest to itd Ma kolegów żonatych,dzieciatych.Napa trzył się poprostu i dojrzał do tych decyzji. Wczoraj tż powiedział,że chciałby wyprzedzić przyjaciela,bo chce mu pokazać,że nie trzeba tyle być ze sobą i dopiero brać slub. Eh ta rywalizacja,dobrze że zdrowa.
Stary 2008-06-11, 14:29   #1218
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Robicie już plany pobytu.
Ja od podpisanie umowy nic innego nie robię tylko planuję . TŻ mówi, że najpierw musi zdać egzaminy i znaleźć pracę. Taki rozsądny, nie to co ja . W każdym razie to, że nie możemy spać to nasza wspólna wersja
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 14:30   #1219
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Na Mazurach pewnie jest pięknie.Pisze pewnie bo tam jeszcze niebyłam.Lubie jeżdzić do Karpacza,pomimo tego że byłam pare razy. Wejdz może na podforum-podróże,poczytaj gdzie teraz jeżdzą ludziska,bo ja np się nie orientuje.
Patrzyłam właśnie, niczego nie znalazłam takiego, co by mnie zainteresowało. Mam wrażenie, że ludzie jeżdżą tylko za granicę, albo nad morze a ja chcę co innego
Stary 2008-06-11, 14:37   #1220
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Patrzyłam właśnie, niczego nie znalazłam takiego, co by mnie zainteresowało. Mam wrażenie, że ludzie jeżdżą tylko za granicę, albo nad morze a ja chcę co innego
Nie wiem czy taka opcja Cię zainteresuje, ale ja byłam 2 lata z rzędu na Słowacji, w ciepłych źródłach, to w Tatrach... jest tam bardzo fajnie Polecam
Chociaż Słowacja też jest za granicą ... hihihi

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 14:40   #1221
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Nie wiem czy taka opcja Cię zainteresuje, ale ja byłam 2 lata z rzędu na Słowacji, w ciepłych źródłach, to w Tatrach... jest tam bardzo fajnie Polecam
dziękuję, byłam na Słowacji wiele razy, tez mi się tam podoba i mogę polecić, zresztą inne rejony słowackie też.
Chcemy jednak w Polsce
Stary 2008-06-11, 14:40   #1222
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

Mój eks mąż rywalizował ze swoimi znajomymi, pseudo przyjaciółmi, moim zdaniem to objaw kompleksów ...
Rozumiem, że każdy chce mieć jak najlepiej, ale żeby od razu kopiowac ślepo czyjeś pomysły , np. w przypadku exa niezaleznie od sytuacji materialnej- on musiał i już - chociażby miał się zapożyczyć czy ukraść - tak w uproszczeniu
On zresztą dalej z nimi rywalizuje, nic mu nie minęło....a mnie dalej to drażni mimo, że już nie powinno.

Mój narzeczony nie rywalizuje z nikim, staramy się cieszyć tym co mamy i mamy mieć Najważniejsze, że mamy siebie, tego mu zazdroszczą koledzy, że się dogadujemy, że jest O.K
Stary 2008-06-11, 15:15   #1223
hania811
Zakorzenienie

Takiego posta walnęłam o tej rywalizacji i mi go zzarło
Teraz juz mi się nie chce pisać
Generalnie mamy super przyjacioł. Łączy nas wszystkich miłośc do muzyki, szalone młodzieńcze knajpiane zycie i generalnie dosc lekki stosunek do życia.
Jedni maja wynajmowane mieszkania inny zyją na garnuszku u rodzicow inni tak jak my spłacaja kredycik. Wszyscy są indywidualistami i poki co skupiaja się na podróżach i korzystaniu z zycia. Tylko my się wyłamalismy i założylismy pełnoprawna rodzinę.

Generalnie kazdy zyje wlasnym zyciem a jak potrzeba pomocy jeden telefon wystarczy
Stary 2008-06-11, 15:18   #1224
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Takiego posta walnęłam o tej rywalizacji i mi go zzarło
Teraz juz mi się nie chce pisać
Generalnie mamy super przyjacioł. Łączy nas wszystkich miłośc do muzyki, szalone młodzieńcze knajpiane zycie i generalnie dosc lekki stosunek do życia.
Jedni maja wynajmowane mieszkania inny zyją na garnuszku u rodzicow inni tak jak my spłacaja kredycik. Wszyscy są indywidualistami i poki co skupiaja się na podróżach i korzystaniu z zycia. Tylko my się wyłamalismy i założylismy pełnoprawna rodzinę.

Generalnie kazdy zyje wlasnym zyciem ale jak potrzeba pomocy jeden telefon wystarczy

Tylko pozazdrościć takiej zgranej paczki
Ja czasami zaczynam wątpić w bezinteresowaną przyjaźń, naprawdę skarb

Haniu miałam spyatć- pamiętasz swój pierwszy sen w nowym domu ???
Stary 2008-06-11, 15:19   #1225
atka83
BAN stały

Znaczy się,żeby nie było nie jest to jakeś chora/złośliwa rywalizacja ja będe lepszy od X,ale czasami widze ze sobie dogadują w formie zartów ale jednak.Mi to nie przeszkadza,tylko smiać mi się czasami chce.Całe szczęście to zachowanie ich to rzadkość. A pytałam się z ciekawości oczywiscie.A najbardziej śmiać mi się chce,jak przyjaciel mojego tż-ta żartami wkurza,bo jest o mnie zazdrosny. Wkońcu znają się od pieluch aż do teraz i wiedzą na co mogą sobie pozwolić a co nie.
Stary 2008-06-11, 15:22   #1226
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
[/b]

Tylko pozazdrościć takiej zgranej paczki
Ja czasami zaczynam wątpić w bezinteresowaną przyjaźń, naprawdę skarb

Haniu miałam spyatć- pamiętasz swój pierwszy sen w nowym domu ???
Właśnie nie pamiętam....bo się wińska z koleżanką opiłam i zasnęłam bardzo głębokim snem.

Co do paczki....nom udała nam się
Ostatnimi czasy pokazali nam ze przyjacioł poznaje się w biedzie

EDIT
Uciekam do domku..mąz ma dzis naukę gotowania
Stary 2008-06-11, 15:29   #1227
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Ze mną jest dokładnie tak samo latem też wcześniej wstaję, dzisiaj np. wstałam godzine wczesniej i przed sniadaniem jeszcze usiadlam sobie na balkonie i przegladalam gazety chce sobie w ten sposob troche wydłużyć tę ulubiona pore roku .

Miskowa, a chcecie sobie poleżeć do góry brzuchem czy bardziej gdzieś pojeździć, spacerować, zwiedzać? Bo jak to pierwsze to chyba rzeczywiscie najlepsze będą Mazury . A jak to drugie to moglibyście sobie zrobic jakas tematyczną objazdówkę po Polsce . Np. najciekawsze zamki, najfajniejsze miasta, parki narodowe... Kazdy nocleg gdzie indziej . To na pewno ciekawa forma spedzenia urlopu, ale chyba raczej nie da sie na niej porządnie odpocząć .

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-11, 17:16   #1228
lemoorka
Zakorzenienie

witam popołudniowo

Cytat:
witam z rana...

jakos spac ostatnio nie moge- wstaje tak po 5 wypoczeta

byl nas prosic TZa brat. no brawo...1,5 tyg do wesela. wygladalo to mniej wiecej tak:

- ten, macie te....- i rzucil zaproszenia na lawe
TZ siostra ze moglby ladniej i powiedziec o co chodzi to on- czytac nie umiecie.

potem dowiedzielismy sie ze bus do nich jest ale nie zabierzemy sie. powrotu nie zalatwia bo ma to gdzies. na nocleg nie ma co liczyc, moze co najwyzej namiot rozlozyc ( i to za 40zl od osoby-taki zarcik) a wodke kupuja byle jaka bo to goscie sie struja a nie on...

wszystko to jego slowa, po takim zapraszaniu stwierdzilismy ze nie siedzimy tam dluzej jak do 22. a jak nas cos najdzie to tak jak on prosil tak wreczymy kwiaty pod kosciolem-rzucimy w nich
Przepraszam ale to przykład korpiela czyli nieszlachetnej odmiany buraka Jak można wygadywac takie rzeczy i tak załatwiac slub

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

ja to strój juz od miesiąca mam hehe
ale choc udało sie cos kupic??
A ja nie wiem w czym iść

Cytat:
Napisane przez pzs1 Pokaż wiadomość
Anitko no właśnie między nami jest tak jakoś.... kurcze dziwnie nie potrafię dokładnie tego wytłumaczyć jest inaczej. Obydwoje jesteśmy ostatnio bardzo zmęczeni i zdarza nam się np spotkać u TŻ, zjeść obiad porozmawiać chwilę i zasnąć.

U mnie w 50% libido spadło przez plastry a w następnych 20 jest hamowane przez moje kompleksy, których nigdy się nie pozbędę.
Co Wy macie z tymi kompleksami, gdybyście znali mój, który ukrywam nieuścmiechajac się

Cytat:

zazdroszczę tego, że ludzie potrzebują mało snu, mi zawsze na wszystko czasu brakuje, bo muszę spać jakieś 9 godzin na dobę i nic nie pomaga, żeby się odzwyczaić, próbowałam już wiele razy i nic także regularnie jestem niewyspana i nieprzytomna, w pracy to się nawet przyzwyczaili, że generalnie do 10 to ja nie za bardzo kumam, co się dzieje.

Ja bym chyba nie poszła na takie wesele, jeśli ktoś robi łaskę, że mnie zaprasza i ma takie podejście. Daj spokój...
Cytat:
To możemy sobie podać rękę, też jestem śpiochem, kocham spać, to dla mnie lek na całe zło , na zmęczenie, na stres, na chore przemyślenia Uwielbiam spać ale cóż muszę wstawać o 6, 6.30 najpóźniej więc w weekendy zdarza nam się wstać o 11, czy 12 albo i dłużej
!

ja tez jestem taki śpioch i na dodatek nocny marek, tz odwrotnie- 10 lezy umyty w łozku, a rano od 5 się wierci

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny!

ja nadal czekam na paczki wysłane 31 maja.
A ja się Wma pochwale moja torebką, bo się wniej zakochałam- skromna, cąłkiem
inna i nie zółta czy zielona jak pól miasta no i jest taka inna

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość

Ja nie mam żadnej sukienki na lato Nie chodzę też w spódnicach. Zostają mi tylko spodnie. Mam zbyt duze kompleksy na punkcie moich klockowatych, białych nóg

Powiem Ci, że u mnie chyba rano też jest lepiej, niż wieczorem Rzadko śpię z TŻ, ale jak już się to zdarzy, to coś przeważnie rano nabroimy
Podobno faceci lubią bardziej rano, a kobiety wolą wieczorem, a ja podobno posiadam cechy męskie (za wyjątkiem popędu, niestety...)

Chyba muszę komputer wyłączyć, bo burza idzie
Co za życie- ja bym chciała, a nie moge klupić sukienki- jutro jade połazić po orsayu w Katowicach i kolezanka poleciła mi fajnego lumpka. CHodzicie do lumpków?? To będzie mój pierwszy raz

ja też rano broje

A burzy u mnie nie było, ino chyba na sląsk dotarła

Cytat:
gdyby nie to, ze podczas naszej ostatniej ,,kłótni" kiedy chciałam juz odejść nie prosił, błagał zebym została, ze on się zmieni i będzie się uczył i nie będzie spał... i.... to bym na to machnęła ręką tak jak rok temu...
A ty nigdy nie jesteś padnienta??

Cytat:
Ja jestem wieszakiem i bardzi z tego powodu się cieszę.... lubię byc wieszakiem.
.
ja też, czuje się przez to młodo

Cytat:
u nas praktycznie codziennie jest tak ze TZ przychodzi, robie/robimy obiad, jemy czasem zmywa/czasem nie i kladzie sie na godzinke-dwie. zdaza mu sie przysnac tez...
To jest zrozumiałe, bo pracuje fizycznie i musi sie zregenerować
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 18:07   #1229
Madlen__18
Zakorzenienie

cześć
L_V : kupiłam tonik garniera (czysta skóra Z CYNKIEM) I MNIE WYSYPAłO - dlaczego?
Za często używam czy jak?

Co polecicie do opalania twarzy??
Tyle postów było i już nie wiem....

Hania: nie nadrobiłam wszystkich postów, jeśli były jakieś fotki mieszkania, pokaż koniecznie, odwdzięczę się tym samym!
I gratuluję!

U mnie fajniee, wczoraj mąż przyleciał z pracy, podbiega, całuje i kwiatki zza pleców wyciąga
Tylko żart jego był zbędny, on ma specyficzne poczucie humoru:P
Bardzo poprawiły mi się relacje z rodzicami odkąd nie mieszkam w domu.
Mam 30 kartek A4 mojej własnej książki

Tylko, że znowu mam ciążową paranoję, jakieś mdłości mnie dopadły czy co..na dniach się wyjaśni..
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 18:13   #1230
lemoorka
Zakorzenienie

madlen aż sie miło czyta,że u Ciebie wszystko w porządku, a mdłości to tylko fantazja

lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości