Walka z CELLULITEM w miesiąc - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-18, 15:33   #1201
xXSweetestPoisonXx
Raczkowanie

GG do xXSweetestPoisonXx
Dot.: Walka z CELLULITEM w miesiąc

:/:/ oj.. no to kipa ja,jak nie mam juz nic przez np kilka dni to robie peeling kawowy i masuje sie pozniej oliwka z ziaji teraz sie posmarowalam termoaktywnym i grzeje wspaniale i wlasnie teraz kiedy takie zimnoooo brrr :/

Kurde jutro Tz idzie na wku, nie daj boze jak go wezma chyba sie zalamie

8 min Abs, 8 min Buns, całaa resztaa + masaże

DAMY RADE...RACZEJ NIE INACZEJ

xXSweetestPoisonXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 15:36   #1202
Madzia000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xXSweetestPoisonXx Pokaż wiadomość
:/:/ oj.. no to kipa ja,jak nie mam juz nic przez np kilka dni to robie peeling kawowy i masuje sie pozniej oliwka z ziaji teraz sie posmarowalam termoaktywnym i grzeje wspaniale i wlasnie teraz kiedy takie zimnoooo brrr :/

Kurde jutro Tz idzie na wku, nie daj boze jak go wezma chyba sie zalamie
nio ja sie dzisiaj podratuje bańkami chinskimi, syrencią iiii balsamem ujedrniajacym z avonu

nie stresuj sie WKU- moj tz dostal kategorie A :/ ale do konca wrzesnai zapisuje sie do byle jakiej szkoly ;p i go nie wezma <jupi> a w przyszlym roku wojo juz jest nieobowiazkowe wiec EWELINTUALNIE niech Twoj TZ ten 1 roczek tylko "przeboleje" ... mowie EWENTUALNIE bo sie wie ze 3mam kciuki zeby nie dostal kat. A (czy jak to sie tam nazywa )
Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 15:59   #1203
xXSweetestPoisonXx
Raczkowanie

GG do xXSweetestPoisonXx

babo on juz mial wezwanie 2 lata temu jak sie jeszcze nawet nie spotykalismy ale wtedy juz nasciemnial i wtedy dostal juz kat A jaka zla jestem na niego to wr... mowilam mu zeby szedl gdzie badz ale z drugiej strony jakby mial poznac jakas inna laske w tej szkole czy gdzie to wole zeby siedxial w wojsku wiem , jestem okropna jak mi to powiedzial... ehhh... teraz to ma ochote go w leb walnac ze nie umie sie poratowac.. w sumie, sama bym chciala isc do wojska tak szczerze, bo mnie strasznie mundury pociagaja i za 1,5 roku jak dobrze pojdzie bede pania pilicjant...kto wie

Stary 2008-09-18, 17:07   #1204
Madzia000
Zadomowienie

Cytat:
babo on juz mial wezwanie 2 lata temu jak sie jeszcze nawet nie spotykalismy ale wtedy juz nasciemnial i wtedy dostal juz kat A jaka zla jestem na niego to wr... mowilam mu zeby szedl gdzie badz ale z drugiej strony jakby mial poznac jakas inna laske w tej szkole czy gdzie to wole zeby siedxial w wojsku wiem , jestem okropna jak mi to powiedzial... ehhh... teraz to ma ochote go w leb walnac ze nie umie sie poratowac.. w sumie, sama bym chciala isc do wojska tak szczerze, bo mnie strasznie mundury pociagaja i za 1,5 roku jak dobrze pojdzie bede pania pilicjant...kto wie

aaa tak sie sprawa ma ja własnie na siłe ciągnełam mojego tz do szkoły, bo nie wyobrazam sobie ze miesiąc spedze bez niego.. a co dopiero 9

tez sie boje w głebi duszy ze moze jakas poznac, ale sama wyszukałam mu na necie szkoły (informatyka przede wszytskim :P bo mam pewnosc ze niewiele kobiet na tym profilu jest) ale okropna jestem co nie ? Zreszta sama mu powiedzialam ze na inny go nie puszcze i juz

o kurde Pani policjant ;p strach sie bać !
Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 17:44   #1205
xal
Zakorzenienie

że się tak wypowiem w waszym off topicu

"Jeśli coś kochasz, puść to wolno. Jeśli wróci - jest twoje. Jeśli nie - nigdy twoje nie było."

Tak, wiem, łatwo mówić, ale ... sama wyjeżdżam z pracy na kursy 2-3 tygodniowe, chodzimy na imprezki (nie samą nauką człowiek żyje) a mój TŻ mi ufa i nie ma nic przeciwko. Jak to kiedyś powiedział "do miłości i wierności siłą nie zmusisz"

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 17:50   #1206
borntoboogie
Rozeznanie

Cytat:
wTz jest naprawde zachwysony " hym malo powiedziane " ze uda sa gladziutkie i wogole mowi ze jakos pupa jedrniejsza i ze mam sie nie odchudzac bo uwielbia moje cialko i jak schudne to mnie zostawi dziad
Co do TLII rowniez slyszalam ze jest dobra, sama sie zastanawiam od jakiegos czasu nad jej kupnem, szczegolnie ze nie bede miec duzo czasu na cwiczenia bo idzie matura a ja... nemo jakos to bedzie wiec musze zakupic jakiesc "cos" hehe jak Tz uslyszal ze chche kolczyk w pepku to mnie tak... "zrypal" ze szok powiedzial ze w uszach i jezorze mi wystarcza
Mój też tak reaguje na moje chudnięcie Tylko ciągle słyszę "jaka Ty chudziuuutka jesteś, nie chudnij już", a za chwile "ale bosko wyglądasz" itp Oczywiście on przesadza z tym "chudziutka", chodzi w tym bardziej o to, że moje ciało się wyszczupla Ale miło takie teksty słyszeć Przynajmniej wiem, że coś dają te wszystkie ćwiczenia, masaże, dieta... A co do kolczyka w pępku! Też kiedyś coś o tym Tżtowi wspomniałam i na mnie nakrzyczał, że to jest okropne, że mu się nie podoba i żebym sobie to z głowy wybiła - w uszach mi wystarczy Hehe ah te Tżty...
Cytat:
Napisane przez doloresd Pokaż wiadomość
borntoboogie - ale ty dzielna jesteś - podziwiam Cię, mam nadzieję że się pozbędziesz cellulitu, ale jak tak czytam o tych ćwiczeniach, to cellulit po prostu ucieknie z twoich nóg powodzenia w walce !
Oby odszedł i nie wrócił Muszę przyznać, że poprawa jeeest!
Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! niestety mnie też dopadł pan C. Mam więc zamiar troszkę go pognębić i wykurzyć . Czytałam tu o przysiadach harcerskich- ile ich trzeba robić, żeby były jakieś efekty? Chcę też jeździć na rowerku stacjonarnym. Chętnie poćwiczę jeszcze coś innego. Tylko pomysłu brak...
Wkurzaj go, wkurzaj - niech se dziad nie mysli, ze wszystko mu wolno W ćwiczeniach chyba najważniejsza jest regularność, a nie to, ile się robi. Na początku nie rób za dużo, bo możesz się zniechęcić! Z czasem zwiększaj ilość, a na początek rób tyle, ile potrafisz!
Cytat:
dzis silowni 1,5 h... omg jak sie super czuje a cel niech beczy bo teraz zaczynam znow na dobre pozdrowionka dziewczyny
Ja w poniedziałek też dałam czadu ostro i jutro idę znów się wymęczyć
Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
ale nie o maturce mowa byłam ostatnio w naturze i nie widziałam evelinki :/ hm a goodbye mi sie juz skonczyl wczoraj buuuu
Nie wiem, jak Wam, ale mnie się wydaje, że w tej Naturze jest strasznie drogo... Mydło z Ziai, które kupiłam niedawno za 5 zł w Superpharm widziałam pare dni temu w Naturze za 17!!! W ogóle większość produktów jest droższa niż w innych drogieriach:/
Cytat:
teraz sie posmarowalam termoaktywnym i grzeje wspaniale i wlasnie teraz kiedy takie zimnoooo brrr :/
Ja w końcu nie kupuję na razie czerwonej evelinki, bo znalazłam w łazience inny krem wyszczuplający (mama ostatnio musiała kupić) i okazało się, że nie jest chłodzący, więc będę go używać Na razie używam i jest ok! Najpierw go zużyję, bo jak tak nie robię, to po jakimś czasie okazuje się, że mam kilka rozpoczętych i nie skończonych kremów jednego przeznaczenia - tylko kase wydaje niepotrzebnie na następne
Cytat:
ale z drugiej strony jakby mial poznac jakas inna laske w tej szkole czy gdzie to wole zeby siedxial w wojsku
Kochana, nie możesz tak myśleć, bo Tżta w klatce nie zamkniesz Ja też kiedyś tak myślałam, jak Ty, ale doszłam do wniosku, że jeśli jest przeznaczone, że pozna inną, to czego bym nie zrobiła i tak się to stanie I już się tak nie wkręcam od tamtej pory

Moje kochane laseczki trzymam się ładnie mojego planu cały czas! Dietka w 100 % zachowana, a nawet w 200 hehe Niedawno skończyłam ćwiczyć! Dziś 50 brzuszków, 20 minut hula hop, 5 minut skakanki i rozciąganie! Wczoraj 50 brzuszków i 10 minut skakanki + rozciąganie oczywiście! Jutro siłownia Od wczoraj biorę Therm Line II i powiem Wam, że nie czuję żadnych skutków ubocznych, więc na razie jestem b. zadowolona. Zobaczymy, czy pomoże ruszyć cm w połączeniu z moją dietką i ćwiczonkami! BUZIAKIIII

edit: Kochane wiecie co? Zauważyłam, że odkąd zaczęłam dbać o to, co jem, odżywiać się zdrowo i dbać o aktywność fizyczną zmienia się na lepsze wiele innych rzeczy w moim organizmie! Nie tylko kształtuje mi się sylwetka, ciało jest smuklejsze i bardziej wysportowane, ale moje paznokcie ładnie rosną, nie mam już takich problemów z ich łamliwością i zapuszczaniem! Jestem na prawdę pozytywnie zaskoczona tym! Do tego włosy są jakby w lepszej kondycji, też szybciej rosną, skóra się zrobiła bardziej promienna! Wydaje mi się, że to oznacza, że nie mam problemów ze zbyt małą ilością mikro i makroelementów - jak większość osób, które się odchudzają - ale wręcz przeciwnie dostarczam ich dużo!
Jestem już po kąpieli z Syrenką, wsmarowałam w ciałko balsamik i czuję się boskooo

Edytowane przez borntoboogie
Czas edycji: 2008-09-18 o 19:48 Powód: dopisek
borntoboogie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 10:12   #1207
nowakowamonika
Raczkowanie

cześć wszystkim
Przyłączam się do walki z cellulitem
Jestem chuda, mam 167 ważę niecałe 50kg a cellulit mam na pupie i udach :/
Zamierzam ćwiczyć i robić masaże. Dieta będzie w ostateczności, bo po prostu nie umiem się powstrzymać od frytek, mc donaldsow, pizzy i róznych tego typu potraw
Mam nadzieję, że to co robię chociaż trochę ujędrni moje nogi i pupę i chociaż trochę zwalczy cellulit
Wykonuję pewne ćwiczenia tylko nie wiem czy mogę podać linka do nich bo są na innym portalu... ?
Wczoraj zaopatrzyłam się w mleczko do ciała Soraya antycellulit i ujędrnianie. Może przy ćwiczeniach coś da Zamierzam takze masować pupę i uda używając oliwki a później własnie smarować tym mleczkiem...
Jestem strasznie wymęczona po tych ćwiczeniach, czuję że jutro będą zakwasy. Ale jeżeli przez tydzień je opanuje i będą mi przychodziły z łatwością to oczywiście jak jest zalecane zwiększę dawkę )
To nic, spadam masować i wcierać mleczko
Trzeba w koncu się za siebie wziać. Duzo razy juz próbowałam ćwiczyc ale nigdy nie zdażyło się abym dobrnęła do końca ćwiczeń. Dzis nastąpił przełom więc trzeba to wykorzystać i nastawic się pozytywnie do dalszej walki z tym okropieństwem

Aha, przeglądałam ten wątek..oczywiście nie sposób przejżeć każdej strony:/ i jeszcze nie wyświetlają mi się niektóre obrazki ponieważ są dawno dodane :/ i mam takie pytanie.. czego używacie do masażu? słyszałam ze jakiś szczotek, ale kompletnie nie wiem o co chodzi?

Pozdrawiam i zycze wytrwałości w dążeniu do celu
nowakowamonika jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-19, 10:24   #1208
Tancerka Pl
Zadomowienie

Czesc Dziewczyny
Zachecam Was dalszej walki, bo sama wygralam z panem Ce.
Jak wroce i bede miala czas to poczytam o czym pisalyscie.
Gorace pozdrowienia ze skutego mrozem Bstoku
Stary 2008-09-19, 10:26   #1209
nowakowamonika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tancerka Pl Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny
Zachecam Was dalszej walki, bo sama wygralam z panem Ce.
Jak wroce i bede miala czas to poczytam o czym pisalyscie.
Gorace pozdrowienia ze skutego mrozem Bstoku

Cześć
Gratuluje!!!!!!!
czy swoje ćwiczenia opisywałaś w tym wątku ?
Pzdr
Stary 2008-09-19, 11:54   #1210
nowakowamonika
Raczkowanie

Tancerka Pl. znalazlam

Jestem po masażu
Bardzo dużo czasu mi zajął bo masowąłam nie tylko pupę, ale również całe nogi
Masowałam taką podobną szczotką jak na załączonym obrazku tylko, że z rączką
najpierw nałożyłam Olejek Nivea (intensywnie pielęgnujący, skóra bardzo sucha) wymasowałam porządnie tą szczotką później nałoźyłam i wmasowalam mleczko soraya...
Masaż będę wykonywała zawsze po ćwiczeniach. Wtedy jakoś te mięśnie wymasuje i nie będę miała aż takich zakwasów
Co myślicie o tej szczotce? Może zmienić?
Postanowiłam pomęczyć się tak przez dwa tygodnie... ćwiczenia + masaże.. jeżeli za dwa tyg nic się nie zmieni, i cellulit nie zredukuje się chociaż troszke, postanawiam przestać jeść frytki ;( chyba umrę ale trudno... jestem młoda, zgrabna nie chcę mieć takiego czegoś.
Teraz mam w sobie siłę jak nigdy
Nie wiem czy kogokolwiek interesują moje wypociny, ale będę dalej pisać Jakoś łatwiej robić mi to z wizażem

Pzdr.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 325_1171113166_255554.jpg (2,3 KB, 438 załadowań)
Stary 2008-09-19, 12:11   #1211
borntoboogie
Rozeznanie

Tancerka no nie mów?! Udało Ci się?! Suuuper! Dawaj zdjęcia przed i poo
Nowakowamonika pewnie, że nas interesuje Opisuj jak najwięcej swoją walkę z niejakim panem C! Wydaje mi się, że każdy masaż jest dobry, a szczotki, gąbki itp tylko mogą troszkę zwiększyć postępy Ja się masuję zawsze podczas kąpieli gąbką Syreną z Rossmana (UWAGA LASKI! Widziałam ją ostatnio też w Naturze - jakby któraś chciała kupić), dbam o dietę, ruch i pielęgnację w postaci kremów i widzę postępy Powodzenia w walce

Kochane dalej mam zakwasiory od tych 10 minut skakanki przedwczoraj na łydkach i pupie największe! Wczoraj też skakałam, ale 5 minut, bo więcej po prostu nie dałam rady! Miałam taki ból łydki, jakby podczas skurczu, ale nie tak samo mocny, za to długotrwały. Chodzić prawie nie mogłam, aż się przestraszyłam, że coś mi jest? Ale już lepiej, jeszcze dziś się mocno porozciągam (nienawidzę tegooo), bo po tym jest lepiej! Buziaki kochane

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-19, 12:35   #1212
kittykat
Przyczajenie

Kobitki mnie ostatnio takie zniechęcenie dopadło już drugi tydzień prawie nic nie robie, nawet na basen się nie mogę zebrać. W pracy też sobie wolne wzięłam i czekam na natchnienie.....nie wiem co jest mam nadzieję, że wróci mi ochota do walki, bo widzę jak znów nabieram krągłości tu i ówdzie.....
kittykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 12:40   #1213
nowakowamonika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez borntoboogie Pokaż wiadomość
Tancerka no nie mów?! Udało Ci się?! Suuuper! Dawaj zdjęcia przed i poo
Nowakowamonika pewnie, że nas interesuje Opisuj jak najwięcej swoją walkę z niejakim panem C! Wydaje mi się, że każdy masaż jest dobry, a szczotki, gąbki itp tylko mogą troszkę zwiększyć postępy Ja się masuję zawsze podczas kąpieli gąbką Syreną z Rossmana (UWAGA LASKI! Widziałam ją ostatnio też w Naturze - jakby któraś chciała kupić), dbam o dietę, ruch i pielęgnację w postaci kremów i widzę postępy Powodzenia w walce

Kochane dalej mam zakwasiory od tych 10 minut skakanki przedwczoraj na łydkach i pupie największe! Wczoraj też skakałam, ale 5 minut, bo więcej po prostu nie dałam rady! Miałam taki ból łydki, jakby podczas skurczu, ale nie tak samo mocny, za to długotrwały. Chodzić prawie nie mogłam, aż się przestraszyłam, że coś mi jest? Ale już lepiej, jeszcze dziś się mocno porozciągam (nienawidzę tegooo), bo po tym jest lepiej! Buziaki kochane

Dzięki za odpisanie
Też muszę zaopatrzyć się w Syrenę i będę robiła masaże i podczas kąpieli i po i jak najczęściej A w ogóle mój TŻ powiedział,że mi pomoże hahaha będzie mi masował pupę Strasznie się cieszy i jak mu dziś napisałam, że idę się pomasować troszkę, to z przerażeniem odpisał, że nie, że on chce to zrobić później

Wykonuję ćwiczenia (zamieszczone poniżej) ale chyba takze zaopatrzę się w skakankę jeżeli zakwasy są na pupie, to widac, że pracuje więc to jak najbardziej mi się przyda
Oprócz tych ćwiczeń postaram się troszkę biegać... może pora roku nie sprzyja.. strasznie zimno... ale trudno. Nie mogę robić sobie wymówek. Jak już zaczęłam walkę do to końca Nie poddam się))

Ćwiczenia na nogi i pośladki
1.Przysiady
Odgrywają ważną rolę w formowaniu mięśni łydek, ud i pośladków. Będziemy wykonywać trzy rodzaje przysiadów przeznaczonych dla różnych typów mięśni.
Obie stopy położone płasko na ziemi, stykają się.
Stajemy na palcach, lekki rozkrok.
Obie stopy położone płasko na ziemi, zwrócone na zewnętrz, rozkrok
Robienie przysiadów polega na uginaniu kolan i prostowaniu się, bez żadnego manewru stopami. Oczywiście dla poprawienia efektów staramy się wykonać jak najgłębszy przysiad
Każdy z tych przysiadów wykonujemy tyle razy, ile pisze w harmonogramie

2. Wznoszenie łydek
Kształtuje mięśnie łydek. Ćwiczenie wykonujemy najpierw obiema nogami na raz. Potem każdą z osobna. Stajemy na podniesieniu 20-30centymetrów (może to być schodek, kilka książek), na samych palcach. Podnosimy się maksymalnie do góry, a następnie opadamy maksymalnie w dół, poniżej poziomu początkowego (czyli poziomu schodka, książek

3. Ćwiczenia na leżąco
Kształtują głównie mięśnie ud i brzucha
Będziemy wykonywać 2 rodzaje ćwiczeń tego typu. Każde z nich wykonujemy najpierw jedną, a potem drugą nogą.
Układamy się wygodnie na jednym boku, obie nogi wyprostowane. Podnosimy tę leżącą na górze na 15 centymetrów i przez 5-10 sekund wykonujemy obroty najpierw w jedną stroną, potem 5-10 w drugą. Następuje zmiana nóg.
Układamy się wygodnie na jednym boku, obie nogi wyprostowane. Podnosimy nogę leżącą na górze i stawiamy całe podłoże stopy obok kolana drugiej nogi. Następnie wracamy do wyjściowej pozycji.
Oba ćwiczenia wykonujemy po tyle razy, ile pisze w harmonogramie

4. Ćwiczenia w podporze przodem
Podpór przodem to nic innego jak klęknięcie i podparcie się rękami
Ćwiczenia te kształtują mięśni ud i pośladków
Będziemy wykonywać 2 rodzaje ćwiczeń tego typu. Każde z nich wykonujemy najpierw jedną, a potem drugą nogą
Nogi ugięte w kolanach podnosimy do góry na 40-50cm, następnie prostujemy, trzymamy 3 sekundy, uginamy powrotem i wracamy do wyjściowego ułożenia
Nogi ugięte w kolanach podnosimy w bok do utworzenia się kąta rozwartego pomiędzy obiema nogami trzymamy 3 sekundy i wracamy do wyjściowego ułożenia.

Oba ćwiczenia wykonujemy po tyle razy, ile pisze w harmonogramie

5. Wstępowanie
Bardzo dobrze kształtuje mięśnie pośladków.
Do wykonania tego ćwiczenia potrzebujemy krzesła, bądź innego podwyższenia. Idea jest taka, aby po umieszczeniu nogi na tym podniesieniu, kąt, jaki wytworzy się między udami a łydkami był prosty. Dla ułatwienia może być ostry.
Ćwiczenie polega na wybijaniu się w górę nogą umieszczoną na podwyższeniu i zamienianiu w powietrzu nóg
Analogiczne ćwiczenie wykonujemy wchodząc po schodach, przeskakując co 2-4 stopnie. To również bardzo dobre ćwiczenia na pupę.

6. Skip
Skipy wykonujemy w truchcie, z maksymalną szybkością jaką możemy.

Skip A - Polega na podnoszeniu kolan w przód do osiągnięcia kąta prostego
Skip B - Polega na podnoszeniu kolan w przód do osiągnięcia kąta prostego a następnie wyprostowywaniu nóg
Skip C - Polega na uginaniu kolan w tył tak, aby pięty uderzały w pośladki
Wszystkie skipy wykonujemy tyle razy, ile pisze w harmonogramie

7. Krzesełko
Kształtuje bardzo dużo mięśnie brzucha, troszkę pośladków. Nie jest obowiązkowe, ale bardzo pomaga.
Całymi plecami opieramy się o ścianę. Łydki mają być pod kątem prostym z udami, a uda ze ścianą. Ręce opuszczamy swobodnie wzdłuż tułowia.

Pozdrawiammmmmmmmmm)))) )))
Stary 2008-09-19, 13:58   #1214
xXSweetestPoisonXx
Raczkowanie

GG do xXSweetestPoisonXx

dziekuje wam dziewczyny ale ja juz drugiomraz mam taka sytuacje ze chlopak na ktorym naprawde mi zalezy wyjezdza gdzies jak nie studia to wojsko... i jednego juz stracilam in nie chce kolejnego Ps Tz idzie do wojska 5 listopada, chociaz tyle ze do tego czasu moge sie nim nacieszyc, ale dzis w szkole wyłam ehhh.... trudno sie mowi, pojedzie i woric... miejmy nadzieje... mi sie nawet jesc nie chce ani nic... ide zaraz na silownie poszalec troche musze te nerwy wyrzucic z siebie chyba...

Stary 2008-09-19, 14:32   #1215
Putek 15
Raczkowanie

uuu źle że nie chce Ci się jeść bo potem jak dopadnie Cię głód to Pan C bd miał łatwiejszy dostęp do Ciebie ja zaraz zmykam na trening kosza a już w następną środę zaczynają się zajęcia taneczne) już się doczekać nie mogę!!:F
Putek 15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 14:41   #1216
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c
Konto usunięte

laski a ja robie te 8 minut i kurcze brzuch tylko narazie zauważyłam hehehe
ja łykam tabletki to wiem ze bardziej ejstem podatna...;/
mam do was pytanko!! byłam ostatnio u agencji modelek i mi pow ze są zainteresowani tylko najpierw mam popracować nad pupą i udami... nie schudnąć ale "wysmuklić" napiszcie mi jakieś dobre dobre DOBRE cwiczenia żźeby mi sie to jak najbardziej udało... hehe ja sobie te o 8 min rozłożyłam tak :
pon, ś pt -leng i buns
wt czw sob- abs
a jak coś nie zrobie bo coś tam bo w tym tyg robie wszystko codziennie żeby "nadrobić" masuje gąbką i smaruje kremem ale zwykłym... nie mam arazie nic kasy na specyfiki;/ w domu sobie nie poskacze na skakance bo nie dosc ze mam 178 cm to i nie mam gdzie zostaje tylko wf heh
odpiszcie mi prosze
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 17:51   #1217
Putek 15
Raczkowanie

nie znam sie za bardzo na ty ale jedno wiem na pewno... nie biegaj!! znaczy w sensie ze wskakujesz w dres i na polanke czy gdzies bo rozbudujesz czteroglowe i bd to zle wygladalo;d
Stary 2008-09-19, 18:42   #1218
Midi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Putek 15 Pokaż wiadomość
nie znam sie za bardzo na ty ale jedno wiem na pewno... nie biegaj!! znaczy w sensie ze wskakujesz w dres i na polanke czy gdzies bo rozbudujesz czteroglowe i bd to zle wygladalo;d

litości - rozbudować mięśnie od biegania? w dresie na polance??

a dlaczego właściwie rozbudowane mięśnie czworogłowe miałyby źle wyglądać?
Stary 2008-09-19, 21:38   #1219
borntoboogie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kittykat Pokaż wiadomość
Kobitki mnie ostatnio takie zniechęcenie dopadło już drugi tydzień prawie nic nie robie, nawet na basen się nie mogę zebrać. W pracy też sobie wolne wzięłam i czekam na natchnienie.....nie wiem co jest mam nadzieję, że wróci mi ochota do walki, bo widzę jak znów nabieram krągłości tu i ówdzie.....
Mnie też jakiś czas temu dopadł straszny leń, ale już się nawróciłam, Tobie też na pewno wróci motywacja Pomyśl, czy na prawdę nie chcesz mieć extra gładkiej, jędrnej pupy? Wracaj do nas
Cytat:
Napisane przez nowakowamonika Pokaż wiadomość
A w ogóle mój TŻ powiedział,że mi pomoże hahaha będzie mi masował pupę Strasznie się cieszy i jak mu dziś napisałam, że idę się pomasować troszkę, to z przerażeniem odpisał, że nie, że on chce to zrobić później
Mój Tż też tak mówi, ale potem jak przychodzi co do czego, to masowania jest tylko chwilka, a więcej ćwiczeń siłowych haha
Cytat:
dziekuje wam dziewczyny ale ja juz drugiomraz mam taka sytuacje ze chlopak na ktorym naprawde mi zalezy wyjezdza gdzies jak nie studia to wojsko... i jednego juz stracilam in nie chce kolejnego Ps Tz idzie do wojska 5 listopada, chociaz tyle ze do tego czasu moge sie nim nacieszyc, ale dzis w szkole wyłam ehhh.... trudno sie mowi, pojedzie i woric... miejmy nadzieje... mi sie nawet jesc nie chce ani nic... ide zaraz na silownie poszalec troche musze te nerwy wyrzucic z siebie chyba...
Beeeejbe to nic strasznego, zatęsknicie za sobą Takie sprawy często robią dobrze związkowi. I uwierz, że to zleci tak szybko, że nawet nie zauważycie rozłąki
Cytat:
Mnie się też wydaje, że to nie prawda. Właśnie dzięki bieganiu i innym aerobom się spala tłuszcz i wysmukla sylwetkę. Po drugie rozbudować mięśnie wbrew pozorom wcale nie jest tak łatwo! Na pewno nie powinna robić dużo siłowych, a postawić bardziej na aerobowe. I na pewno nie rezygnować z biegania! Ważne też jest to, żeby się po każdym treningu dobrze porozciągać.

Ja niedawno wróciłam z siłowni, czuję się cudownie po treningu Po powrocie do domku zjadłam sobie trochę serka wiejskiego. Zaraz wskoczę pod prysznic, bo syrenka się stęskniła haha I pan krem tak samo Kupiłam dziś też otręby przenne i zjadłam z ciepłym mlekiem, kawałkami jabłka i banana na drugie śniadanie - było pyyyyszne Po weekendzie się zważę, zmierzę i zobaczymy czy ten tydzień coś dał i czy cm ruszyły? Pan C się zmniejsza i baardzo mnie to cieszy BUZIAKI MOJE WALCZĄCEE

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-20, 10:44   #1220
Putek 15
Raczkowanie

ja to usłyszałam od koleżanki która trenuje gimnastykę artystyczną i mi powiedziała że się rozbudują mięśnie a jeżeli dziewczyna mówiła że nie chce schudnąć tylko ujędrnić ciałko no to wiecie... chyba mnie tu ktoś nie zrozumiał albo nie przeczytał problemu tej dziewczyny...
Stary 2008-09-20, 11:14   #1221
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c
Konto usunięte

podbijam pytanie
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-20, 11:35   #1222
borntoboogie
Rozeznanie

Cytat:
ja to usłyszałam od koleżanki która trenuje gimnastykę artystyczną i mi powiedziała że się rozbudują mięśnie a jeżeli dziewczyna mówiła że nie chce schudnąć tylko ujędrnić ciałko no to wiecie... chyba mnie tu ktoś nie zrozumiał albo nie przeczytał problemu tej dziewczyny...
Powtórzę, że rozbudować mięśnie nie jest tak łatwo! Gdyby tak było, to kulturyści nie musieliby się tyle męczyć, żeby tak wyglądać!
Z resztą Midi zna się na tym, jest fachowcem i sama potwierdziła, że od biegania się nic takiego nie stanie. Wiadomo, że gdy ktoś jest zawodowym biegaczem i ma intensywne treningi, biega na prawdę DUUŻO, to ma rozbudowane mięśnie, ale bieganie powiedzmy 2-3 razy w tygodniu nie powinno tego spowodować. Tak mi się wydaje

Kochane pan C powoli się wyprowadza
Stary 2008-09-20, 14:06   #1223
inc0rrect
Zakorzenienie

Witam macie jakieś zdjęcia cellulitu, szukałam niestety nie znalazłam i nadal nie wiem jak wygląda i czy ten problem mnie dotyczy. Mam takie fałdki na udach...niedawno sie pojawiły ale pamiętam kilka lat temu też je miałam ale znikly Byłąbym wdzieczna za zdjęcia jakiegoś początkowego stadium

I jeszcze jedno: czy to prawda, że po tabl antykoncepsyjnych może się on pojawić??/ Dlaczego jaki mają te tabletki wpływ na to?

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-20, 14:47   #1224
borntoboogie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez inc0rrect Pokaż wiadomość
Witam macie jakieś zdjęcia cellulitu, szukałam niestety nie znalazłam i nadal nie wiem jak wygląda i czy ten problem mnie dotyczy. Mam takie fałdki na udach...niedawno sie pojawiły ale pamiętam kilka lat temu też je miałam ale znikly Byłąbym wdzieczna za zdjęcia jakiegoś początkowego stadium

I jeszcze jedno: czy to prawda, że po tabl antykoncepsyjnych może się on pojawić??/ Dlaczego jaki mają te tabletki wpływ na to?
Cellulit to takie nierówności na skórze. Najlepiej w początkowych stadiach widać go, gdy się napnie pośladki na przyklad!
Stary 2008-09-20, 17:52   #1225
xXSweetestPoisonXx
Raczkowanie

GG do xXSweetestPoisonXx

laski jade na impreze musze szales z Tz ile wlezie bo pozniej go zabraknie. Jak tak poczytalam wasze posty do mnie to az lepiej sie czuje i bardzo wam dziekuje i mam nadzieje ze nie bd tak zle... [rzedtem dostalam okres i zdycham ale to nie jest przeszkoda zeby sie dobrze bawic ps, co do cell to jakos tak go mniej chyba

Stary 2008-09-20, 19:16   #1226
doloresd
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez inc0rrect Pokaż wiadomość

Tabletki antykoncepcyjne te starej generacji zawierają dużo estrogenu odpowiedzialnego za powstanie cellulitu - mężczyźni dlatego nie mają cellulitu, bo mają testosteron w sobie nie estrogen co do zdjęć to rzeczywiście w necie ich nie ma pierwsze stadium widać jak ściśniesz skórę palcami pojawiają się takie grudki na powierzchni, skóra nie jest gładka jak przed ściśnięciem.
doloresd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 21:49   #1227
nowakowamonika
Raczkowanie

Cytat:

Mój Tż też tak mówi, ale potem jak przychodzi co do czego, to masowania jest tylko chwilka, a więcej ćwiczeń siłowych haha

hahaha ja mialabym dziś baardzo podobnie ale nie dałam radę jakos go powstrzymać chociaż było ciężko na świętowanie przyjdzie czas pozniej, jak pan C. zniknie...
Kurde.. przez ostatnie dwa dni nic nie robiłam bo kurde straszne zakwasy mialam po tych ćwiczeniach :/ no ale trudno musze jakos to dzis nadrobic

Aha.. co do koleżanki, której TŻ idzie do wojska...
hmmmmmmmmm bedzie lajtowo.. zobaczysz może pierwszy miesiąc będzie się ciągnął...ale pozniej poleci z gorki pojdziesz na przysięgę... zobaczysz jak jest fajnie zresztą teraz to w wojsku mi sie lajtowo wydaje kiedys jak moj pierwszy brat poszedł to widzielismy go tylko pare razy na przepustkach... i tak z dupy trochę było, a jakieś 2 czy 3 lata temu jak szedł moj drugi brat to juz lepiej bylo mogl mieć komorke wiec stale bylismy z nim w kontakcie Twoj TŻ też napewno będzie miał więc laaaaaajt nie przejmuj się jeszcze zobaczysz ze moze i wyjdzie to wam na dobre Trzymaj się

Pzdr laski

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-22, 11:58   #1228
kittykat
Przyczajenie

Cytat:
Mnie też jakiś czas temu dopadł straszny leń, ale już się nawróciłam, Tobie też na pewno wróci motywacja Pomyśl, czy na prawdę nie chcesz mieć extra gładkiej, jędrnej pupy? Wracaj do nas
dzięki wielkie...chcę, chcę....wracam...już się wczoraj zabrałam za siebie 20 min na motylku + 8 minut buns (które zajmuje mi jednak nieco więcej czasu) + rozcięganie + staranny masaż manualny z użyciem olejku antycell i masaż bańką chińską dzis czuję się dużo lepiej i mam zamiar wieczorem zrobić powtórke.
Stary 2008-09-22, 13:54   #1229
xXSweetestPoisonXx
Raczkowanie

GG do xXSweetestPoisonXx

nowakowamonika heh, dziekuje wiem, teraz mozna miec tel ( na szczescie ) a ja chce sama isc do wojska jesli z policja mi nie wypali hehe jakos to bedzie przecież dziekuje wam za wsparcie i slowa otuchy, naprawde mi pomogly, bo moja matka tylko pier* i narzeka i nie umie jakos mnie pocieszyc...

Stary 2008-09-22, 14:19   #1230
kittykat
Przyczajenie

http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,56373,5193762.html

jakby któraś miała ochotę na dodatkową lekturę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości