|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
Raczkowanie
|
Dot.: Walka z CELLULITEM w miesiąc
:/:/ oj.. no to kipa
![]() ![]() ![]() Kurde jutro Tz idzie na wku, nie daj boze jak go wezma chyba sie zalamie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1202 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie stresuj sie WKU- moj tz dostal kategorie A :/ ale do konca wrzesnai zapisuje sie do byle jakiej szkoly ;p i go nie wezma <jupi> ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1203 |
Raczkowanie
|
babo on juz mial wezwanie 2 lata temu jak sie jeszcze nawet nie spotykalismy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1204 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
aaa tak sie sprawa ma ![]() ![]() tez sie boje w głebi duszy ze moze jakas poznac, ale sama wyszukałam mu na necie szkoły (informatyka przede wszytskim :P bo mam pewnosc ze niewiele kobiet na tym profilu jest) ale okropna jestem co nie ![]() ![]() o kurde ![]() ![]()
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
że się tak wypowiem w waszym off topicu
![]() "Jeśli coś kochasz, puść to wolno. Jeśli wróci - jest twoje. Jeśli nie - nigdy twoje nie było." Tak, wiem, łatwo mówić, ale ... sama wyjeżdżam z pracy na kursy 2-3 tygodniowe, chodzimy na imprezki (nie samą nauką człowiek żyje) a mój TŻ mi ufa i nie ma nic przeciwko. Jak to kiedyś powiedział "do miłości i wierności siłą nie zmusisz" ![]()
#1206 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Moje kochane laseczki trzymam się ładnie mojego planu cały czas! Dietka w 100 % zachowana, a nawet w 200 hehe ![]() ![]() ![]() edit: Kochane wiecie co? Zauważyłam, że odkąd zaczęłam dbać o to, co jem, odżywiać się zdrowo i dbać o aktywność fizyczną zmienia się na lepsze wiele innych rzeczy w moim organizmie! Nie tylko kształtuje mi się sylwetka, ciało jest smuklejsze i bardziej wysportowane, ale moje paznokcie ładnie rosną, nie mam już takich problemów z ich łamliwością i zapuszczaniem! Jestem na prawdę pozytywnie zaskoczona tym! Do tego włosy są jakby w lepszej kondycji, też szybciej rosną, skóra się zrobiła bardziej promienna! Wydaje mi się, że to oznacza, że nie mam problemów ze zbyt małą ilością mikro i makroelementów - jak większość osób, które się odchudzają - ale wręcz przeciwnie dostarczam ich dużo! Jestem już po kąpieli z Syrenką, wsmarowałam w ciałko balsamik i czuję się boskooo ![]()
8.01.09 -> egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem ![]() maturzystka - w oczekiwaniu na wyniki AKCJA: będę ekstra laską na lato! ![]() Edytowane przez borntoboogie Czas edycji: 2008-09-18 o 19:48 Powód: dopisek |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Przyłączam się do walki z cellulitem ![]() Jestem chuda, mam 167 ważę niecałe 50kg a cellulit mam na pupie i udach :/ Zamierzam ćwiczyć i robić masaże. Dieta będzie w ostateczności, bo po prostu nie umiem się powstrzymać od frytek, mc donaldsow, pizzy i róznych tego typu potraw ![]() Mam nadzieję, że to co robię chociaż trochę ujędrni moje nogi i pupę i chociaż trochę zwalczy cellulit ![]() Wykonuję pewne ćwiczenia tylko nie wiem czy mogę podać linka do nich bo są na innym portalu... ? Wczoraj zaopatrzyłam się w mleczko do ciała Soraya antycellulit i ujędrnianie. Może przy ćwiczeniach coś da ![]() Jestem strasznie wymęczona po tych ćwiczeniach, czuję że jutro będą zakwasy. Ale jeżeli przez tydzień je opanuje i będą mi przychodziły z łatwością to oczywiście jak jest zalecane zwiększę dawkę ![]() To nic, spadam masować i wcierać mleczko ![]() Trzeba w koncu się za siebie wziać. Duzo razy juz próbowałam ćwiczyc ale nigdy nie zdażyło się abym dobrnęła do końca ćwiczeń. Dzis nastąpił przełom więc trzeba to wykorzystać i nastawic się pozytywnie do dalszej walki z tym okropieństwem ![]() Aha, przeglądałam ten wątek..oczywiście nie sposób przejżeć każdej strony:/ i jeszcze nie wyświetlają mi się niektóre obrazki ponieważ są dawno dodane :/ i mam takie pytanie.. czego używacie do masażu? słyszałam ze jakiś szczotek, ale kompletnie nie wiem o co chodzi? ![]() Pozdrawiam i zycze wytrwałości w dążeniu do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Zadomowienie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Zachecam Was dalszej walki, bo sama wygralam z panem Ce. ![]() Jak wroce i bede miala czas to poczytam o czym pisalyscie. Gorace pozdrowienia ze skutego mrozem Bstoku ![]() ![]()
#1209 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Raczkowanie
|
Tancerka Pl. znalazlam
![]() Jestem po masażu ![]() Bardzo dużo czasu mi zajął bo masowąłam nie tylko pupę, ale również całe nogi ![]() Masowałam taką podobną szczotką jak na załączonym obrazku tylko, że z rączką ![]() najpierw nałożyłam Olejek Nivea (intensywnie pielęgnujący, skóra bardzo sucha) wymasowałam porządnie tą szczotką później nałoźyłam i wmasowalam mleczko soraya... ![]() Masaż będę wykonywała zawsze po ćwiczeniach. Wtedy jakoś te mięśnie wymasuje i nie będę miała aż takich zakwasów ![]() Co myślicie o tej szczotce? Może zmienić? Postanowiłam pomęczyć się tak przez dwa tygodnie... ćwiczenia + masaże.. jeżeli za dwa tyg nic się nie zmieni, i cellulit nie zredukuje się chociaż troszke, postanawiam przestać jeść frytki ;( chyba umrę ale trudno... jestem młoda, zgrabna nie chcę mieć takiego czegoś. Teraz mam w sobie siłę jak nigdy ![]() Nie wiem czy kogokolwiek interesują moje wypociny, ale będę dalej pisać ![]() ![]() Pzdr. |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Rozeznanie
|
Tancerka no nie mów?! Udało Ci się?!
![]() ![]() Nowakowamonika pewnie, że nas interesuje ![]() ![]() ![]() ![]() Kochane dalej mam zakwasiory od tych 10 minut skakanki przedwczoraj na łydkach i pupie największe! Wczoraj też skakałam, ale 5 minut, bo więcej po prostu nie dałam rady! Miałam taki ból łydki, jakby podczas skurczu, ale nie tak samo mocny, za to długotrwały. Chodzić prawie nie mogłam, aż się przestraszyłam, że coś mi jest? Ale już lepiej, jeszcze dziś się mocno porozciągam (nienawidzę tegooo ![]() ![]()
#1212 |
Przyczajenie
|
Kobitki mnie ostatnio takie zniechęcenie dopadło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki za odpisanie ![]() Też muszę zaopatrzyć się w Syrenę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wykonuję ćwiczenia (zamieszczone poniżej) ale chyba takze zaopatrzę się w skakankę ![]() ![]() ![]() Oprócz tych ćwiczeń postaram się troszkę biegać... może pora roku nie sprzyja.. strasznie zimno... ale trudno. Nie mogę robić sobie wymówek. Jak już zaczęłam walkę do to końca ![]() ![]() Ćwiczenia na nogi i pośladki 1.Przysiady Odgrywają ważną rolę w formowaniu mięśni łydek, ud i pośladków. Będziemy wykonywać trzy rodzaje przysiadów przeznaczonych dla różnych typów mięśni. Obie stopy położone płasko na ziemi, stykają się. Stajemy na palcach, lekki rozkrok. Obie stopy położone płasko na ziemi, zwrócone na zewnętrz, rozkrok Robienie przysiadów polega na uginaniu kolan i prostowaniu się, bez żadnego manewru stopami. Oczywiście dla poprawienia efektów staramy się wykonać jak najgłębszy przysiad Każdy z tych przysiadów wykonujemy tyle razy, ile pisze w harmonogramie 2. Wznoszenie łydek Kształtuje mięśnie łydek. Ćwiczenie wykonujemy najpierw obiema nogami na raz. Potem każdą z osobna. Stajemy na podniesieniu 20-30centymetrów (może to być schodek, kilka książek), na samych palcach. Podnosimy się maksymalnie do góry, a następnie opadamy maksymalnie w dół, poniżej poziomu początkowego (czyli poziomu schodka, książek 3. Ćwiczenia na leżąco Kształtują głównie mięśnie ud i brzucha Będziemy wykonywać 2 rodzaje ćwiczeń tego typu. Każde z nich wykonujemy najpierw jedną, a potem drugą nogą. Układamy się wygodnie na jednym boku, obie nogi wyprostowane. Podnosimy tę leżącą na górze na 15 centymetrów i przez 5-10 sekund wykonujemy obroty najpierw w jedną stroną, potem 5-10 w drugą. Następuje zmiana nóg. Układamy się wygodnie na jednym boku, obie nogi wyprostowane. Podnosimy nogę leżącą na górze i stawiamy całe podłoże stopy obok kolana drugiej nogi. Następnie wracamy do wyjściowej pozycji. Oba ćwiczenia wykonujemy po tyle razy, ile pisze w harmonogramie 4. Ćwiczenia w podporze przodem Podpór przodem to nic innego jak klęknięcie i podparcie się rękami Ćwiczenia te kształtują mięśni ud i pośladków Będziemy wykonywać 2 rodzaje ćwiczeń tego typu. Każde z nich wykonujemy najpierw jedną, a potem drugą nogą Nogi ugięte w kolanach podnosimy do góry na 40-50cm, następnie prostujemy, trzymamy 3 sekundy, uginamy powrotem i wracamy do wyjściowego ułożenia Nogi ugięte w kolanach podnosimy w bok do utworzenia się kąta rozwartego pomiędzy obiema nogami trzymamy 3 sekundy i wracamy do wyjściowego ułożenia. Oba ćwiczenia wykonujemy po tyle razy, ile pisze w harmonogramie 5. Wstępowanie Bardzo dobrze kształtuje mięśnie pośladków. Do wykonania tego ćwiczenia potrzebujemy krzesła, bądź innego podwyższenia. Idea jest taka, aby po umieszczeniu nogi na tym podniesieniu, kąt, jaki wytworzy się między udami a łydkami był prosty. Dla ułatwienia może być ostry. Ćwiczenie polega na wybijaniu się w górę nogą umieszczoną na podwyższeniu i zamienianiu w powietrzu nóg Analogiczne ćwiczenie wykonujemy wchodząc po schodach, przeskakując co 2-4 stopnie. To również bardzo dobre ćwiczenia na pupę. 6. Skip Skipy wykonujemy w truchcie, z maksymalną szybkością jaką możemy. Skip A - Polega na podnoszeniu kolan w przód do osiągnięcia kąta prostego Skip B - Polega na podnoszeniu kolan w przód do osiągnięcia kąta prostego a następnie wyprostowywaniu nóg Skip C - Polega na uginaniu kolan w tył tak, aby pięty uderzały w pośladki Wszystkie skipy wykonujemy tyle razy, ile pisze w harmonogramie 7. Krzesełko Kształtuje bardzo dużo mięśnie brzucha, troszkę pośladków. Nie jest obowiązkowe, ale bardzo pomaga. Całymi plecami opieramy się o ścianę. Łydki mają być pod kątem prostym z udami, a uda ze ścianą. Ręce opuszczamy swobodnie wzdłuż tułowia. Pozdrawiammmmmmmmmm ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Raczkowanie
|
dziekuje wam dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1215 |
Raczkowanie
|
uuu źle że nie chce Ci się jeść bo potem jak dopadnie Cię głód to Pan C bd miał łatwiejszy dostęp do Ciebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Konto usunięte
|
laski a ja robie te 8 minut i kurcze brzuch tylko narazie zauważyłam hehehe
ja łykam tabletki to wiem ze bardziej ejstem podatna...;/ mam do was pytanko!! byłam ostatnio u agencji modelek i mi pow ze są zainteresowani tylko najpierw mam popracować nad pupą i udami... nie schudnąć ale "wysmuklić" napiszcie mi jakieś dobre dobre DOBRE cwiczenia żźeby mi sie to jak najbardziej udało... hehe ja sobie te o 8 min rozłożyłam tak : pon, ś pt -leng i buns wt czw sob- abs a jak coś nie zrobie bo coś tam bo w tym tyg robie wszystko codziennie żeby "nadrobić" ![]() odpiszcie mi prosze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Raczkowanie
|
nie znam sie za bardzo na ty ale jedno wiem na pewno... nie biegaj!! znaczy w sensie ze wskakujesz w dres i na polanke czy gdzies bo rozbudujesz czteroglowe i bd to zle wygladalo;d
|
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() litości - rozbudować mięśnie od biegania? w dresie na polance?? ![]() a dlaczego właściwie rozbudowane mięśnie czworogłowe miałyby źle wyglądać? ![]()
![]() |
#1219 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja niedawno wróciłam z siłowni, czuję się cudownie po treningu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1220 |
Raczkowanie
|
ja to usłyszałam od koleżanki która trenuje gimnastykę artystyczną i mi powiedziała że się rozbudują mięśnie a jeżeli dziewczyna mówiła że nie chce schudnąć tylko ujędrnić ciałko no to wiecie... chyba mnie tu ktoś nie zrozumiał albo nie przeczytał problemu tej dziewczyny...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Konto usunięte
|
podbijam pytanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Z resztą Midi zna się na tym, jest fachowcem i sama potwierdziła, że od biegania się nic takiego nie stanie. Wiadomo, że gdy ktoś jest zawodowym biegaczem i ma intensywne treningi, biega na prawdę DUUŻO, to ma rozbudowane mięśnie, ale bieganie powiedzmy 2-3 razy w tygodniu nie powinno tego spowodować. Tak mi się wydaje ![]() Kochane pan C powoli się wyprowadza ![]() ![]()
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() I jeszcze jedno: czy to prawda, że po tabl antykoncepsyjnych może się on pojawić??/ Dlaczego jaki mają te tabletki wpływ na to? ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1224 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#1225 |
Raczkowanie
|
laski jade na impreze musze szales z Tz ile wlezie bo pozniej go zabraknie. Jak tak poczytalam wasze posty do mnie to az lepiej sie czuje i bardzo wam dziekuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1226 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hahaha ![]() ![]() ![]() Kurde.. przez ostatnie dwa dni nic nie robiłam bo kurde straszne zakwasy mialam po tych ćwiczeniach :/ no ale trudno musze jakos to dzis nadrobic ![]() Aha.. ![]() ![]() hmmmmmmmmm bedzie lajtowo.. zobaczysz może pierwszy miesiąc będzie się ciągnął...ale pozniej poleci z gorki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pzdr laski ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Raczkowanie
|
nowakowamonika heh, dziekuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1230 |
Przyczajenie
|
http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,56373,5193762.html
jakby któraś miała ochotę na dodatkową lekturę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:19.