![]() |
#1201 |
Gang Iren
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Witam.Widzę,że dużo tu uczących się dziewczyn.Ale bym pochodziła sobie do szkoły,dla samej radości kupowania szkolnych gadżetów,kolorowych zeszytów,długopisów itp.To były czasy...
![]()
#1202 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() dawno nic tu nie pisalam, tylko podczytywalam z ukrycia ![]() ![]() Agolek wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia ![]() ![]() ![]() ![]() milego dnia Wam wszystkim ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | ||||
Zakorzenienie
|
słuszna uwaga
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() szkoda ze nie będziesz nam relacjonować bezpośrednich przygotowań, bo normalnie ja tak się wzruszam Twoim ślubem jakby moja bliska koleżanka za maż wychodziła ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wgryzaj sie wgryzaj
![]() ![]() wróciłam przed chwilą od TŻ-a, trochę sobie zaspaliśmy ![]() miłego dzionka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
Agolku wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dziekuje sloneczko ![]() dziewczyny dziekuje za zyczenia. Jestescie niezastapione...Mam nadzieje,ze cala ceremonia przebiegnie bez problemow,nie zemdleje przed oltarzem itp itd. a najwazniejsze,ze 20min temu zaxczelam dostawac okres!!!! ![]() ![]() a ze smutnych wiadomosci tos ie rani dowiedzialam,ze moja matka chrzestna,wujek i kuzynka nie przyjada bo Ciocia dostala borelioze ![]() zagadam do was w nedziele napewno wiec do zobaczenia ![]() ![]()
![]() |
#1206 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ehh nie wiem co robić ![]() ![]()
![]() |
#1207 |
Raczkowanie
|
Agolku, nie ma się co przejmować. Grunt że Ty będziesz no i TŻ. Rodzice... Nikt więcej nie jest niezbędny
![]() ![]() ![]() ![]() A co do cioci to faktycznie kiepska sprawa z tą boleriozą.. Super, że okres nadszedł ![]() Udanej podróży ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
Witam,wpadłam się przywitać
![]() Agolku - wszystkiego naj na nowej drodze życia!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia^^ ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ech na serio nie ma Wam co tu pisac...przeciez nie bede szkola zanudzac... dzien podobny do dnia i tyle. ![]() Moge napisac ze bylam u spowiedzi bo w maju bierzmowanie;D A jeszcze nie mam trzeciego imienia. Cytat:
![]() Moge liczyc w przyszlosci na pomoc? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
? Cytat:
![]() Widzisz? Okres jest i nie ma sie co przejmowac ![]() ![]() Z borelioza nieciekawa sprawa... ![]() Ale z tym psem to juz przesada normalnie ![]() Wiem ze to nudne agolku ,ale ja rowniez dolaczam sie do zyczen ![]() Zycze Ci wszystkiego co najlepsze, duuużo milosci , zdrowia, szczescia...a w przszlosci slicznych dzieciakow ![]() No i zebys jako mezatka dalej sie tu nam udzielala ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
żeś na to nie wpadła wcześniej
![]() ![]() Baby nie żartuję. Mam dziadka fizyka to po 1. Po drugie zdawałam fizykę na maturze. Po 3 mam studia związane z techniką fizyką i informatyką więc siedzę w tym cały czas. Jak będę umiała pomóc to oczywiście ![]()
#1211 |
Zakorzenienie
|
Również przyłączam się do życzeń
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Zakorzenienie
|
Agolku, również się przyłączam do życzeń;* Szczęścia!
![]() ![]() Cichutkie jesteście dziś ![]() Się pośmiałam dzisiaj ![]() ![]() Takim oto sposobem życzę Wam dobrej nocy ![]() Jutro idę na dni mojej dzielnicy ![]() ![]() (Muszę się śmiać ile wlezie, bo mam niewiele powodów do radości i ch**&^$ plan zajęć...)
![]() |
#1213 |
Raczkowanie
|
Ewusia, widzę Cię nocny Marku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super by było jakbyś sie jeszcze odezwała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja wybrałam trzecie imię w dzień kiedy trzeba było je podać katechetce ![]() ![]() ![]() ooooooooo,zguba się znalazła ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a z czego się tak śmiałaś dziś ![]() w ogóle dziś nie miałam weny do nauki, byle co mnie rozpraszało ![]() ![]() poza nieudaną nauką u mnie nic ciekawego ![]() idę chyba zaraz spać ![]() miłych snów Skarby ![]() edit: yerba - no ja jak zawsze na posterunku ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Raczkowanie
|
Ewusia, szkoda że się musisz uczyć (i wysypiać), urządziłoby się teraz ten wieczór panieński...
![]() ![]() ![]() Dobranoc, też się kładę ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 | |||
Zakorzenienie
|
Czesc Wam
![]() Upały niesamowite u mnie ![]() U Was tez? Cytat:
![]() Musisz byc bardzo madra ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zycze dzisiejszej mobilizacji w nauce ![]() Miłego dnia Wam słoneczka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja próbuje się nie załamać co to dla mnie wykuć z 200słówek do tego poniedziałku ![]() Miłej soboty ![]()
![]() |
#1218 |
Zakorzenienie
|
bry
![]() zaraz wypadałoby się wziąć za naukę ![]() ale dziś w planach jeszcze zakupy, więc może nie będzie taki tragiczny ten dzień ![]() miłego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Ewuś do kiedy u Was można składać indeksy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1220 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry!
ja wlasnie wstalam i zaraz sie zbieramy z TZ na lotnisko. ![]() ![]() jestescie kochane! trzymajcie sie cieplutko i 13go o 16.30 trzymajcie kciuki za mnie.. ![]() postaram sie jutro odezwac jeszcze.Buuuziaki!
#1221 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a dziękuję, dziś mobilizacja obowiązkowa ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie indeksy można składać do 20-któregoś (dokładnie nie pamiętam) więc spokojnie się możesz jeszcze polenić ![]() Cytat:
![]() ![]() aaaaaaaaa, zaspałam ![]() ![]() miłej soboty Kochane ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Może ja odpowiem ![]() ![]() ![]() ![]() A ja nie mogłam dziś spać. Serce mi biło i wogóle... ![]() ![]() EDIT: Ewusia, no widzisz, można było balować i może nie miałabym później problemu z zaśnięciem... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja właśnie wróciłam ze spacerku z psem,na którym spotkałam koleżankę ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1224 | |
Zakorzenienie
|
teraz już będziesz wiedzieć, rondelek warzywka i pana do rondelka
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bedziesz miala juz męza niedługo,fajnie Ci ![]() Tak sie zastanawiam, czy nmie kto kiedys bedzie chciał za żone ![]() ![]() A ja siedze ciuchutko nie pisze wiele bo u mnie nic ciekawego sie nie dzieje ![]() W tym tygodniu byłam w krk,na ap z tymi papierami jakies dowiezc złozylam podanie o akademik,stypendium i cos tam jeszcze,ogóleni nawet nie było duzo kolejek. Nie sposobali mi sie tam ludzie ![]() ![]() Jak mi nie podejdzie studiowanie zawsze moge zrezygnowac ![]() Od poniedziałki jestem sama w domku,bo bratowa z bratanicą( ![]() ![]() Ale moze Tz u mnie zamieszka na ten czas,cobym sie nie bała spac sama ![]() Wstałam o 6, poszłam na zakupy,wykupiłam 5danio warzywnych czyli tyle ile było w sklepie hihi ![]() ![]() w ogóle musze sie Wam pochwalic ze cwicze codziennie i jestem z siebie dumna ![]() i tez jestem szczesliwa,bo mam wszytskie ząbki zdrowe,ostatnio jak byłam u dentysty zrobił mi dwie plomby( a myslałam ze mam wiecej dziur) i mam zdrowe ząbki ![]() jeszcze 3 tyg i bede sie wprowadzac do akademika ![]() Kurcze,wiecie co,sama nie wiem czy sie ciesze... Ja ogólnie nie lubie jak jest dookoła mnie duzo ludzi,a juz zwłaszcza takich jakich spotykałam na uczelni ![]() Boje sie nowego srodowiska przyznaje.. Ale najwazniejsze ze moja siostra tam studiuje( na 4roku) wiec bedzie mi razniej ![]() To ja sobie powizażuję z racji tego ze jest ciepło i duszno,i w ogóle chyba burza będzie ![]()
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
U mnie też mega duszno
![]() ![]() Orzeszku - zobaczysz,dasz radę na studiach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Zakorzenienie
|
no nie wiem czy dam rade...ja jestem ze tak powiem wiejska dziopa
![]() ![]() ![]()
#1228 |
Zakorzenienie
|
![]()
Oj staram się, staram
![]() ![]() Dzięki dziewczyny za odpowiedzi uczelnianie ![]() ![]() ![]() Edit: Orzeszku a na jaką krakowską uczelnie się dostałaś?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zadzwoń i będziesz spokojna ![]() Orzeszku, Twoje obawy co do nadchodzących zmian (przeprowadzka i nowe środowisko) są jak najbardziej naturalne. Ale nie martw się, studia są naprawdę świetne. Niewiele znam osób, którym by się nie podobało czy coś.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() składałam na stosunki miedzynarodowe tez,no ale sie nie dostałam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.