Płaski brzuch - walczymy razem :) - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-12-22, 18:58   #1201
aanik
Raczkowanie

Dot.: Płaski brzuch - walczymy razem :)

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Wiec tak - brzuch bez tluszczu i plaski zapewnia sie przede wszystkich dzieki dobrej diecie i cwiczeniom - silowym i interwalom/lub aerobom. Zeby miec niezly brzuch, wlace nie trzeba brzucha cwiczyc.
To nawet dobrze, bo zależy mi bardziej na zmniejszeniu oponki i płaskim brzuchu - nie jakimś umięśnionym, jesli już to tylko lekko. Ogólnie dziwna sprawa z tym brzuchem, bo wydaje mi się, że poza nim nie mam z czego chudnąć. Także skakanka pójdzie w ruch, bym sobie chętnie jeszcze hula-hopem pokręciła.

Cytat:
1000kcal to niezdrowa, niedobra pseudodieta wg mnie to glodzenie sie. Zrob lekka redukcje, a nie cos takiego, bo pozniej bekniesz za to efektem jojo.
Ok, może rzeczywiście te 3 kg, które chcę schudnąć niewarte są głodzenia się i efektu jojo. Postaram się ograniczyć używki, chociaż ostatnio i tak nie mam za wiele z nimi do czynienia.
aanik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-22, 18:59   #1202
neheszta
Zakorzenienie

ja po raz kolejny się dołączę Płaski brzuch mam ale chciałabym mieć super umięśniony
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-23, 09:20   #1203
fifiorek
Wtajemniczenie

Cytat:
Hm, wzdecia masz czy cos w tym guscie?
a cholerka wie...
zobaczymy jak się będzie miała sprawa jak znowu zacznę w miarę regularnie ćwiczyć
chociaż jak mi dowalą takie służby jak wczoraj - czyli 8 godzin łażenia w śniegu po kolana to i ćwiczenia nie będą potrzebne po powrocie na jednostke pot mi się po tyłku lał i czułam wszystkie mięśnie
fifiorek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-23, 10:29   #1204
orisha
Zakorzenienie

Hej!

Ja tez powracam. Moj brzuch nidy nie był idealny, ale ostatnio urosła oponka ma

Dietę zmieniam - przede wszystkim dla mnie zgubne jest pieczywo - czyje sie napchana i zupełnie mi nie służy... A bez pieczywa jestem w stanie zyc.

No i dodaje kolejne zajęcia aerobowe plus cwiczenia na brzuch Gdyby śnieg łaskawie nie topniał, to szybciej na deskę bym skoczyła

Motywacja: Lady 2 be FIT
orisha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-27, 11:40   #1205
katarina2500
Przyczajenie

Ojoj. xD
Wy to wymiatacie, jejciu. Ja poswiecam na cwiczenia dziennie okolo 20 minut. Wlaczam sobie muzyke z komorki i na kazda jedna piosenke ( nie ustalam tej specjalnej do cwiczenia, poprostu - cwicze co mi sie podoba w rytm przypadkowej muzyki ) jedno cwiczenie. I tak z 5 cwiczen. Najpierw obroty tulowia na talie, potem twister, potem brzuszki i na koniec polbrzuszki. Hah. Efekty sa nawet dobre, tylko nie wiem, czy to duzo, srednio czy malo. W 2 miesiace zeszlam z wagi 65 do 59. Mysle, ze to tak w sam raz. Ale niestety, brzuszek i talia mnie bardzo krepuja. Mniej niz z przed 2 miesiecy, ale nadal. I tak. Widze, ze chodzicie sobie na fitness, no, a ja kurcze nie mam jak, bo wymiekam po szkole. Doradzilybyscie mi jakies dodatkowe cwiczenia na brzuch i szczegolnie na talie? Raz w tygodniu robie sobie przerwe i nie cwicze. A potem ostro, do roboty. Nie powiem, podjadam sobie slodkosci i cukierki, potem mam straszne wyrzuty sumienia, ale one sa takie dobre.. xD
Wspomniane wyzej bylo, ze uzywanie kawy podczas kapieli jest skuteczne.W 100 % to popieram, bo pozbylam sie celulitu z posladkow ;D
katarina2500 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-28, 09:47   #1206
fifiorek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katarina2500 Pokaż wiadomość
Ojoj. xD
Wy to wymiatacie, jejciu. Ja poswiecam na cwiczenia dziennie okolo 20 minut. Wlaczam sobie muzyke z komorki i na kazda jedna piosenke ( nie ustalam tej specjalnej do cwiczenia, poprostu - cwicze co mi sie podoba w rytm przypadkowej muzyki ) jedno cwiczenie. I tak z 5 cwiczen. Najpierw obroty tulowia na talie, potem twister, potem brzuszki i na koniec polbrzuszki. Hah. Efekty sa nawet dobre, tylko nie wiem, czy to duzo, srednio czy malo. W 2 miesiace zeszlam z wagi 65 do 59. Mysle, ze to tak w sam raz. Ale niestety, brzuszek i talia mnie bardzo krepuja. Mniej niz z przed 2 miesiecy, ale nadal. I tak. Widze, ze chodzicie sobie na fitness, no, a ja kurcze nie mam jak, bo wymiekam po szkole. Doradzilybyscie mi jakies dodatkowe cwiczenia na brzuch i szczegolnie na talie? Raz w tygodniu robie sobie przerwe i nie cwicze. A potem ostro, do roboty. Nie powiem, podjadam sobie slodkosci i cukierki, potem mam straszne wyrzuty sumienia, ale one sa takie dobre.. xD
Wspomniane wyzej bylo, ze uzywanie kawy podczas kapieli jest skuteczne.W 100 % to popieram, bo pozbylam sie celulitu z posladkow ;D
niezły wynik - 6 kg w dwa miesiące
właśnie ja zaczynam walczyć z taką ilością zbędnych kg stosowałaś konkretną dietę? jak możesz to napisz coś więcej

ja tymczasem zajadam się dużymi ilościami gotowanych warzyw /brokuły, marchewka, groszek itp./ zamiast innych cięższych rzeczy
wolałabym je gotować na parze bo mają lepszy smak, ale najpierw muszę znaleźć czas żeby wyskoczyć po specjalny garnek
kumpel niedawno kupił fajną ławeczkę do brzuszków / efekt mojego gadania, że brzuch robi mu się jak u piwnego kawalera /, ale jak przypuszczałam i tak z niej nie korzysta więc ją zawinę do siebie
fifiorek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-28, 14:03   #1207
sallie
Rozeznanie

dziewczyny podziwiam Was

moje pytanie: mam okropną oponke na brzuchu, strasznie już ją widać, więc postanowiłam coś z tym zrobić.. wcześniej próbowałam troche z nią walczyć , lecz bez efektu.. więc tym razem za motywację wybrałam sobie ważną imprezę, które mam nadzieje mnie zmotywuje.. moje pytanie brzmi : mam 18 dni, czy da sie w tym czasie cos z tym zrobić? nie chodzi mi o super płaski brzuch, jednak chce "schować tą oponkę" tak aby nie odbijała się tak strasznie we wszystkich tych bluzkach.. 18 dni.. to możliwe? jaki zestaw polecacie? może w połączeniu z dietą SB?
sallie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-28, 15:49   #1208
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Cytat:
Napisane przez sallie Pokaż wiadomość
dziewczyny podziwiam Was

moje pytanie: mam okropną oponke na brzuchu, strasznie już ją widać, więc postanowiłam coś z tym zrobić.. wcześniej próbowałam troche z nią walczyć , lecz bez efektu.. więc tym razem za motywację wybrałam sobie ważną imprezę, które mam nadzieje mnie zmotywuje.. moje pytanie brzmi : mam 18 dni, czy da sie w tym czasie cos z tym zrobić? nie chodzi mi o super płaski brzuch, jednak chce "schować tą oponkę" tak aby nie odbijała się tak strasznie we wszystkich tych bluzkach.. 18 dni.. to możliwe? jaki zestaw polecacie? może w połączeniu z dietą SB?
Nie ,niemozliwe.
To znaczy, mozliwe dla osob, ktore maja bardzo wysoki poziom sprawnosci i wycwiczone miesnie. Takie osoby jesli sie "zapuszcza" chwile to moga sie doprowadzic szybkko (w 18 dni) do lepszego stanu. Ale skoro ty zadajesz takie pytanie, to jasne jest, ze jestes raczej amatorka. 3 tygodnie to ci sie jeszcze miesnie beda "budzic" zdezorientowane "osochosi", ze nagle je zmuszasz do ruszania. Zapomnij o jakims efekcie. Oczywiscie nie zmienia to faktu, ze jesli masz oponke to kazdy dzien jest dobry na rozpoczecie regularnego treningu.

PS motywacja pt "impreza" to lipa. Nie kieruj sie takimi motywacjami, bo NIGDY nie osiagniesz efektow. Cwiczysz dla siebie, nie dla innych - zalezy ci na znajomych ,ktorzy sie koncentruja na twojej oponce? Oponka jest wazniejsza niz ZDROWIE? Nie kieruj sie oponka, bo to bez sensu. Kieruj sie checia poprawienia swojej sprawnosci. DLA SIEBIE. DLa SWOJEGO ZDROWIA. Lata temu jak zaczynalam cwiczyc to najbardziej motywowalo mnie to, ze chodzilam na bieznie czy szlam na fitness i po 10 mintach padalam trupem zdyszana. Myslalam: no tak byc nie moze, zeby zdrowa osoba i nei stara miala taka wytrzymalosc, to niezdrowe. I stawalam i sie ruszalam. I na nastepnych zajeciach juz moglam 13 minut wytrzymac, a na nastpnych 16 itd.

Santosowa rzezba ;-)

nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage

Edytowane przez santos
Czas edycji: 2009-12-28 o 15:51
santos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-28, 16:05   #1209
eifersucht
Zadomowienie

Czy ja wiem czy się nie da...w 18 dni da radę zrzucić nawet i 3-4 cm. Aczkolwiek ja proponuję się nie nastawiać na imprezę, a na całkowite zrzucenie oponki w dłuższym okresie. Btw. często jest tak, że myślimy, że w te przykładowe 18 dni i tak się nie uda zrzucić jej całej, więc jeszcze bardziej się objadamy w nadziei, że po imprezie zaczniemy się odchudzać - tego proponuję nie praktykować xD

eifersucht jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-28, 16:44   #1210
sallie
Rozeznanie

dziękuję za odpowiedzi motywację już mam i nie muszę czekać do nowego roku, aby było to postanowieniem noworocznym od jutra zaczynam chodzic na basen.. a jakie ćw proponowałybyście na początek ... hmm.. 8 min ?
sallie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-28, 16:49   #1211
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Cytat:
Napisane przez sallie Pokaż wiadomość
dziękuję za odpowiedzi motywację już mam i nie muszę czekać do nowego roku, aby było to postanowieniem noworocznym od jutra zaczynam chodzic na basen.. a jakie ćw proponowałybyście na początek ... hmm.. 8 min ?
Jedyna, najlepsza i najwspanialsza...... wyszukiwarka!!! Watkow bylo juz tysiace, xxx jest podiweszone.

Z reszta bez jakis podstawowych informacji ci nic nie poradzimy. Jaki jest twoj poziom sprawnosci? Ile razy w tyg i po ile godz/minut jestes w stanie cwiczyc? Jaki masz dostep do sprzetu, silowni itd? Gdzie masz w zwiazku z tym zamiar cwiczyc? I tak dalej. Zanim zaczniemy cos radzic, czy zanim ty sama zaczniejsz myslec o treningu, musisz sobie odpowiedziec na te pytania.

Bardzo ogolnie to: na spalenie tluszczu najlepszy silowy+kardio, do tego dietka, jak zawsze i po wsze czasy

Santosowa rzezba ;-)

nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-02, 10:57   #1212
monisia02
Zadomowienie

GG do monisia02

Cześć! mogę się przyłączyć? Też walczę o płaski brzuch. Mam nadzieję, że do wakacji będzie ładny, płaski i lekko umięśniony. Jak na razie ćwiczę dużo brzuszków, skakanka, bieganie, hula hop. W ferie mam zamiar na basen chodzić. Chcę kupiś stepper i jeszcze ab rocket. Zobaczymy czy pomoże mi to coś. I ćwiczę siłowo z ciężarkami.

Ostatnio natrafiłam na filmik z ćwiczeniami na płaski brzuch. W komentarzach pod nim piszą, że przynoszą one efekty i po miesiącu ładny brzuszek jest. Czy może któraś z was testowała je? Ja od czwartku zaczęłam. Za miesiąc powiem jak z efektami.
A tu te cwiczenia są:
http://www.*******/filmy/cwiczenia_d...rzuch,552.html
monisia02 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-02, 13:15   #1213
KasiaCehak
Przyczajenie

GG do KasiaCehak

gdzieś czytałam że 400 brzuszków dziennie i masz płaski brzuch, ja zrobię zaledwie 20 i już mnie skurcze łapią jestem miękka
KasiaCehak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-02, 14:26   #1214
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Cytat:
Napisane przez kasiacehak Pokaż wiadomość
gdzieś czytałam że 400 brzuszków dziennie i masz płaski brzuch, ja zrobię zaledwie 20 i już mnie skurcze łapią jestem miękka
od brzuszkow sie nie chudnie

Santosowa rzezba ;-)

Stary 2010-01-02, 14:31   #1215
anniaa

Dziewczyny jak weźmiecie się za zdrowe odchudzanie to po tygodniu będą już efekty a czas poświęcony na brzuszki poświęćcie na aeroby bądź trening siłowy.

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-02, 14:33   #1216
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak weźmiecie się za zdrowe odchudzanie to po tygodniu będą już efekty a czas poświęcony na brzuszki poświęćcie na aeroby bądź trening siłowy.
fakt ja przeszłam na dietę i biegałam, w tydzień schudłam 3kg tylko potem wyglądałam jak anorektyczka (wg innych) ale mi się podobało i bardziej mięśnie brzucha mi się uwydatniły
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-02, 15:03   #1217
ImmortalLover
Zakorzenienie

chciałam kiedyś biegać,ale... wyszło jak zawsze :/
z nowym rokiem przyszło postanowienie-ćwiczyć.

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-02, 15:13   #1218
anniaa

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
fakt ja przeszłam na dietę i biegałam, w tydzień schudłam 3kg tylko potem wyglądałam jak anorektyczka (wg innych) ale mi się podobało i bardziej mięśnie brzucha mi się uwydatniły
w tydzień 3 kg to pewnie jadłaś za mało. bo na tydzień prawidłowe chudnięcie to 0,5-1kg.

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-02, 16:08   #1219
Mini82
Zakorzenienie

GG do Mini82

Cytat:
Napisane przez santos Pokaż wiadomość
od brzuszkow sie nie chudnie
Santos Ty jeszcze masz sile nawracac zblakane owieczki?
przeciez pewnie te wszystkie posty o chudnieciu poprzez brzuszki snia Ci sie biedactwo po nocach

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-02, 18:14   #1220
SailorMoon
Zadomowienie

Z checia przylacze sie do Waszej walki Chcialabym miec twardszy i jedrniejszy brzuch. Zdrowo sie odzywiajac i biegajac zgubilam opone, ale brzuch pozostawia wiele do zyczenia. Zaczynam od cwiczen 8 min. ABS, brzuszkow i jakiegos rozciagania, niestety moje miesnie nie sa na tyle silne, by od razu katowac je A6W, nie widze tez sensu wykonywania tych cwiczen niedokladnie, wlasnie z tego powodu. Zobaczymy co mi z tego wyjdzie, poki co staram sie przebrnac przez ten watek i poczytac rady bardziej doswiadczonych
Stary 2010-01-02, 18:38   #1221
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SailorMoon Pokaż wiadomość
Z checia przylacze sie do Waszej walki Chcialabym miec twardszy i jedrniejszy brzuch. Zdrowo sie odzywiajac i biegajac zgubilam opone, ale brzuch pozostawia wiele do zyczenia. Zaczynam od cwiczen 8 min. ABS, brzuszkow i jakiegos rozciagania, niestety moje miesnie nie sa na tyle silne, by od razu katowac je A6W, nie widze tez sensu wykonywania tych cwiczen niedokladnie, wlasnie z tego powodu. Zobaczymy co mi z tego wyjdzie, poki co staram sie przebrnac przez ten watek i poczytac rady bardziej doswiadczonych
O Ty niedobra, a o naszym wątku się zapomniało hmmm? No ładnie

A żeby nie było OT. Mój TŻ dostał od mało zorientowanego Mikołaja hantelki - 2x1,5kg No i się mnie pyta czy z tym czymś da się poćwiczyć brzuch? Jeśli tak to jak? Bo ja nie wpadłam na żadnej pomysł
Stary 2010-01-02, 19:01   #1222
SailorMoon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gohs Pokaż wiadomość
O Ty niedobra, a o naszym wątku się zapomniało hmmm? No ładnie

A żeby nie było OT. Mój TŻ dostał od mało zorientowanego Mikołaja hantelki - 2x1,5kg No i się mnie pyta czy z tym czymś da się poćwiczyć brzuch? Jeśli tak to jak? Bo ja nie wpadłam na żadnej pomysł
Zaraz tam zajrze choc troche sie wytlumaczyc ;p A co do cwiczen na brzuch z hantelkami to babeczka na aerobiku kazala nam np. trzymac jedna hantle w rece za szyja (tak jak normalnie trzyma sie do brzuszkow itp.) i reszta cwiczenia normalnie. Pewnie tak samo mozna robic w cwiczeniu na miesnie skosne, czyli w rece hantelka i przyciagasz do niej przeciwna noge
Stary 2010-01-02, 22:21   #1223
SweetAboutMe
Zakorzenienie

GG do SweetAboutMe

Witam.
Ja także zaczynam walke o ładny brzuszek. Zaczynam ćwiczyć. Mam
zamiar codziennie wieczorem ćwiczyć. I tu moje pytanie: tłuszcz moge
spalić tylko poprzez skakanke i bieganie czy są jeszcze jakieś inne sposoby? Do biegania nie mam zapału w zimie,ale skakanka jest w porządku.
Mam nadzieje się zbyt szybko nie poddać.

'Komm und hilf mir fliegen.'

Edytowane przez SweetAboutMe
Czas edycji: 2010-01-02 o 22:22
SweetAboutMe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-02, 22:49   #1224
SailorMoon
Zadomowienie

SweetABoutMe, tluszcz spalisz cwiczeniami aerobowymi, ale to pewnie wiesz procz tego co wymienilas nadaje sie jeszcze rowerek stacjonarny, czy orbitrek, ale to wiadomo wymaga sprzetu. Skoro nie zniecheca Cie skakanka i masz gdzie skakac to do dziela, szybko i dosc przyjemnie;d spala sie kalorie.
Stary 2010-01-03, 13:23   #1225
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SailorMoon Pokaż wiadomość
Zaraz tam zajrze choc troche sie wytlumaczyc ;p A co do cwiczen na brzuch z hantelkami to babeczka na aerobiku kazala nam np. trzymac jedna hantle w rece za szyja (tak jak normalnie trzyma sie do brzuszkow itp.) i reszta cwiczenia normalnie. Pewnie tak samo mozna robic w cwiczeniu na miesnie skosne, czyli w rece hantelka i przyciagasz do niej przeciwna noge
podoba mi się to ćwieczenie

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2010-01-04, 00:16   #1226
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KasiaCehak Pokaż wiadomość
BZDURA

(a co, pokrzycze sobie )

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-07, 10:41   #1227
malenstfo24
Rozeznanie

Znowu wracam do Was z paskudną oponą mam pytanie, nie chce robić reklamy więc nie podam nazw, ale na rynku są preparaty naturalne, które zapobiegają odkładaniu się tłuszczu, usprawniają prace jelit, redukują wzdęcia-coś jak activia widziałam dwie takie reklamy w gazecie, ale się waham bo drogie stówa za 30 tabletek zastanawiam się, więc czy ten brzuchol po tym schudnie czy tylko mój portfel schudnie próbowałyście takich wynalazków?

6 Lipiec 2013
<3<3

14.08.2016 Bartek moj Najwiekszy Skarb

malenstfo24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-07, 12:09   #1228
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Cytat:
Napisane przez malenstfo24 Pokaż wiadomość
Znowu wracam do Was z paskudną oponą mam pytanie, nie chce robić reklamy więc nie podam nazw, ale na rynku są preparaty naturalne, które zapobiegają odkładaniu się tłuszczu, usprawniają prace jelit, redukują wzdęcia-coś jak activia widziałam dwie takie reklamy w gazecie, ale się waham bo drogie stówa za 30 tabletek zastanawiam się, więc czy ten brzuchol po tym schudnie czy tylko mój portfel schudnie próbowałyście takich wynalazków?
NIE MA cudownych sposobow odchudzania i magicznych dopalaczy. Trzeba isc na silownie, wziac ciezarki w rece i sie spocic, to po raz. Po dwa, nie wrzucac w siebie jak w smietnik beznadziejnego zarcia. Ot, i cala filozofia.

Nie bede sie szczegolowo odnosic do pytania, czy aktivia odchudza itd , po prostu "witki mi opadly"......

Santosowa rzezba ;-)

Stary 2010-01-07, 15:52   #1229
ImmortalLover
Zakorzenienie

Trzeba jeszcze mieć siłownie
miałam własnie pytać o jakieś 'wspomagacze', ale już wszystko wiem

Stary 2010-01-07, 16:27   #1230
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Trzeba jeszcze mieć siłownie
miałam własnie pytać o jakieś 'wspomagacze', ale już wszystko wiem
100% potrzebnych ci cwiczen mozesz wykonnywac w domu. A jak nie masz ciezarkow, kub dwie male butelki wody min z przewezeniem i wypelnij czyms ciezkim (np piaskiem). I masz handelki :P
Z reszta nawet bez sie da

Santosowa rzezba ;-)

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości