|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
Pokaż wyniki sondy: Boisz się,że jak osiągniesz wymarzoną wagę,to zajdziesz w ciąże i znów walka z kg? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
28 | 51,85% |
Nie |
5 | 9,26% |
nie myślałam o tym |
21 | 38,89% |
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Raczkowanie
|
Witam
Ja już po pracy mój TŻ i córcia śpią a ja sobie myszkuje po necie. Decyzja podjęta wspomagaczom mówie NIE, dam radę sama pozbyc się tych okropnych kilogramów tzn. z Wami Kochane dam rade ![]() Postanawiam ze od jutra (bo dziś był grzeszek) rzucam słodycze i mam nadzieje ze wytrwam w tym postanowieniu. Miłej nocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Raczkowanie
|
A tu co taka cisza? nie mam co czytac!!! i w sumie o czym pisac bo dietka ma sie dobrze,waga to nie wiem bo juz sporo sie nie wazylam,ale nie licze na wielkie sukcesy bo dopadl mnie taki len,ze juz z tydzien kompletnie nic nie cwiczylam ehhh
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mamcia wróciła była grzeczna poszła spać o 4 wstała przed 11 i dalej ma ochotę spać.Imprezka udana już się mogę doczekać kolejnej po świętach. Na śniadanie jadłam kilka liści kapusty pekińskiej i mały pasztet,a na obiad będzie zupka nie wiem jeszcze jaka chyba kapuśniak,bo coś mi się zdawało,że widziałam dziś w lodówce kapuste kiszoną i rybka z jakimiś warzywkami. Trzymać jutro kciuki po popołudniu idę do okulisty i zobaczymy co będzie soczewkami. To ja idę strzelić kawkę i do robienia obiadu się wezmę. ![]() ![]()
![]() |
#1205 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny , witam
![]() Czytam i czytam i widzę, że dużo grzeszków macie na sumieniu. Ojjj ![]() ![]() Powiem Wam , ze mi tez od weekendu jakoś tak trudniej i momentami ciągnie do czegoś słodkiego ![]() ![]() W ogóle to już zaczął sie 4 tydz bez @, jestem ciekawa jak długo jeszcze,momentami mam wrażenie, że przez to moje hormony szaleją i mam takie różne humory i zachcianki.W ogóle to dziś się jakaś taka głodna czuję strasznie ![]() I dziś to nic mi się nie chce, wstałam o 10ej(bo siedziałam do2.30 w nocy znowu) i mam lenia od rana, wziełam długggąąa kąpiel i ciesze się spokojem na razie bo TŻ pojechał do mojego szwagra.Niestety za godzine przyjdzie syn kuzynki na korki z anglika i koniec błogiego lenistwa. Poza tym wiecie dziewczyny, ja już nie wiem co mam jeść ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Może coś doradzicie, co jest niezwykle sycące, można zjeść mase a mam mało kalorii? bo ja nie wiem jak ja dziś długo wytrzymam....nie daj dopadne w końcu do lodówki to ją całą opóżnie....... Moje dzisiejsze menu: -troszkę sałatki meksykańskiej,1wafel ryz, małe jabłuszko -pół bielucha, 2 łyżki kukurydzy kons., 2łyzki czerwonej fasoli, 1wafel ryż, pół jogurtu nat. Wiem , wiem , ciekawa mieszanka... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Zakorzenienie
|
heeeej
![]() ![]() chciałam wam napisać że kocham herbatki ziołowe gdyz lepiej mi sie po nich załatwia ![]() ![]() a jak na razie idę odsypiać ![]() ![]()
#1207 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Ja dziś drugi dzień na Dukanie i jest strasznie ciężko. Mój organizm domaga sie witamin pomimo przyjmowanych suplementów ![]() To nie jest dieta dla mnie, chyba pociągnę tylko 1 fazę. Dziś w pracy były 2 kawy z mlekiem, mnóstwo herbatek i koktail odchudzający. na obiad zjadłam grillowana piers z kurczaka z sosem jogurtowo czosnkowym i korniszonami. Na kolację chyba wmuszę w siebie jajca ![]() Dziewczyny, mam nadzieję że nie wywalicie mnie za kryptoreklamę, ale dopadłam dziś katalog Oriflame ważny od 1 marca ![]() ![]() ![]() ![]() Ja chyba trochę sie zdrzemnę, miałąm paskudny dzien w pracy i jestem wykończona ![]()
"Ten moment gdy oczy w jego stronę zwrócone z podziwem patrzą one gdy on grzeje oponę, jeszcze chwila i stanie się to co zwykle puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
A ja wcinam dukanowe ptasie mleczko z nutellą
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- fiolka, jeśli masz ochotę na coś słodkiego zawsze możesz zrobić sobie dukanowe ptasie mleczko, ale zamiast słodzika - cukier jakikolwiek. Jest pyszne. O to przepis: ugotuj 1/2 szklanki mleka 0 %. Podczas gotowania mleka białko od jajka ubij na pianę sztywną i wymieszaj delikatnie z żółtkiem. Gdy mleko się zagotuje dodaj do niego 3 łyżeczki żelatyny i wg uznania cukru i aromatu np. waniliowego albo trochę kakao niskotłuszczowego, mieszaj do rozpuszczenia. Do zżelatynowanego i pocukrzonego mleka dodaj pianę wcześniej zrobioną, z białka i żółtka. I na sam koniec, do prawie zrobionej masy dodaj jogurt naturalny. Wstaw do lodówki i po paru godzinach jedz pyszną i u góry puszystą, a od dołu jogurtową piankę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Raczkowanie
|
bardzo fajny przepisik, bede go robic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
Do tej pory nie odkryłam, co to są te muffinki
![]() ![]() Laski. Babka, u której ostatnio pisałam poprawę egzaminu, chce widzieć mnie i parę osób, które miały skrajną liczbę punktów, że prawie, a nie zdałyby. Boję się, boję, boję, boję. Edytowane przez tak Czas edycji: 2010-02-23 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ![]() ![]() ![]() Ale kupiłam je ![]() ![]() ![]() w lodówce same twarogi, serki wiejskie i mleko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Rozeznanie
|
Pysia, oczywiscie bedziemy trzymac kciuki!
![]() ![]() ![]() Tak, powodzenia!! ![]() ![]() Martusia, któreherbatki?? ![]() Camila, ja od jutra zaczne cos ala Dukan. w koncu sie wzielam, zmobilizowalam, zakupki zrobilam. serek, jajka, miesko, jogurt... w sumei duzego wyboru nie ma ![]() ![]() Dzis mialam chwile 'zwatpienia'. juz chcialam rzucic sie na jakies dobre zarcie, najlepiej slodkie ![]() ![]() ![]() Fiolka, dzieki za bata - przydal sie! Jak widze jak sie dzielnie trzymacie, to od razu mi razniej! ![]() ja 'smazylam' cebulke na teflonie - z kropelka oliwy z oliwek (bez nie probowalam)- potem pieczarki,poddusic razem, doprawic. Potem zawinelam w fileciki i do piekarnika. Polecam! ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Sunshine, gratulacje! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestes 'na dukanie'? ktory dzien i jak Ci idzie?? ![]()
unless we have the courage to lose sight of the shore... Edytowane przez misialinana Czas edycji: 2010-02-23 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
sun no to faktycznie motywacja jak nic
![]() ![]() ![]() ![]() misia ja akurat kupiłam zwykłą mięte u mnie w społem za 1,50 ![]() ![]() ![]()
#1214 |
Zakorzenienie
|
misialinana, niee ja nie jestem na Dukanie
![]() ![]() ![]() Chociaż wcinam mnóstwo białka, wg własnorecznie ustalonej diety ![]() ![]() Ja miałam iść na jakieś małe zakupy za miesiąc jak już (mam nadzieje) co wiecej schudnę, ale koleżanka mnie wyciągnęła ![]() ![]() martusia585, nie mam wyboru ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | |||
Wtajemniczenie
|
aż któregoś dnia wypróbuje ten przepisik
muffinki też wypróbuje wiele razy o nich słyszałam ale jakoś nigdy ich nie robiłam Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no nadrobiłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1218 |
Raczkowanie
|
ello po przerwie
![]() Tak jakos wolalam czytac Was niz pisać ale w końcu hehe trzeba dac znak życia że tak powiem. podsumowując okres nieobecnosci ciągneło jak nic do słodyczy tym bardziej ze tak dlugo juz nie jem ale hmm nie dałam się za to nie ćwiczyłam bo nie chciałam i nie miałam ochoty, ponadto przed @ nigdy mi sie nie chce ćwiczyć w trakcie tym bardziej nie ćwiczę bo wtedy boli mi brzuch no ale jakos teraz dziwnie mniej boli hmm moze to przez te witaminy co pije .. ale spokojnie już teraz nie mogę się doczekać jak będzie już po @ i w koncu poćwiczę!. Dietka hmmm wzloty i upadki hehe na dzień spowiedzi niestety nie zważę się dopiero później trochę. Pisałyscie o kopenhaskiej diecie ja zaczynałam 2 razy z ta dietą i nie czułam się na niej źle wszystko w porządku było, za drugim razem czyli jak w podpisie widzicie kiedy hehe ta dieta albo szwedzka (nie pamietam juz bo sa podobne) to tylko dlatego zaczelam zeby miec kopniaka z dalszym jedzeniem i przyzwyczajeniem sie do takiego jedzenia i tylko dlatego chociaz no dobra dla spadku wagi tez heheh, ale glownie dlatego wlasnie zeby sie przyzwyczaic do jedzenia bardziej dietowego. Wiec jesli takie sa zamiary jej stosowania jako kopniak do dalszego odchudzania to ja popieram ją niestety.
#1219 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczór Dziewczyny,
Mi ten Dukan nie służy chyba ![]() Wmusiłam w siebie białkową wczesną kolację ( 2 jajka na twardo z sosem na naturalnym jogurcie) o godzinie 18, a do tej pory ją czuję i jakaś ociężała jestem. Jesli przez tydzień nie schudnę conajmniej 2 kilogramów to wracam do swojej diety. Nie ma sensu się tak męczyc dla 1 czy 1,5 kg, tyle samo schudne odzywiajac sie po swojemu. Dukan to dieta może i skuteczna, ale dla tych którzy lubią mięso... Mój organizm domaga sie czegos innego, w sumie wszystkiego prócz mięsa i jajek ![]()
"Ten moment gdy oczy w jego stronę zwrócone z podziwem patrzą one gdy on grzeje oponę, jeszcze chwila i stanie się to co zwykle puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Już po pracy jestem. ![]() ![]() pysia1711 pewnie każda z nas się boi tego ostatniego dnia miesiąca i wejścia na wagę a Ty jeszcze laniem nas straszysz ![]() Dziewczynki czy Wy w ogóle ziemniaków nie jecie??? ![]() ![]() Idę troszkę Tv pooglądać i spać , a więc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Raczkowanie
|
ja nie jem od 4 stycznia, ale nigdy mnie jakos nie ciagnelo do nich ( chyba,ze mlode z koperkiem i zapiekane w smietance mniammmm) Jem tylko ryz brazowy, makaron ciemny, kuskus- ale to czasami. Mam zacny plan przerzucic sie na soje, zakupiona juz jest, przepisy sa, ale checi jakos brak do gotowania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() Do lumpow tez uwielbiam lazic, w wakacje kupilam full pieknych ciuszkow ![]() Pysia ma m do Ciebie pytanie odnosnie wazenia i do dziewczyn, bo... Ja biore tabletki i nie zrobilam sobie przerwy na okres i ja sie pytam czy ta woda nabrana przed okresem spadnie czy bedzie we mnie do nastepnego okresu? A teraz news z pierwszej reki ![]() ![]()
#1223 |
Raczkowanie
|
Hej lasencej
Ja na razie nie mam czasu pisać za dużo, bo za dużo problemów na głowie. Dziękuję za przepisy.Tak a Twoje ptasie mleczko zrobie zaraz przy najbliższej okazji jak mnie znów najdzie na słodkie. Wczoraj się opanowałam, ale dopiero jak wziełam pudełeczko do rąk i zobaczyłam, ze 100g to 404 kcal!!!!Zjadłam za to nabierę zupu grochowej i jakoś się zasyciłam. Dziewczyny, mam inny problem z całkiem innej beczki i szukam niewielkiej pomocy. Zna się któraś z Was na sadownictwie?może studiuje? Nie chce znowu szukać i latać do adwokata, a potrzebuję wycofać sprawę z sądu i nie wiem jak to napisać.Bo walka z ZuSem to jak walka z wiatrakami, a ja mam juz dość. |
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki
![]() Jak na razie jestem w ciągłym ruch, a tu do sklepu, to znowu sprzątanie, pranie itp. Rano robiłam śniadanie do mamy, siostry i babci i jakoś odechciało mi samej sobie robić, nie chciało mi się jeść, ale się zmusiłam, bo śniadanie to najważniejszy posiłek dnia, zjadłam płatki fitness z mlekiem 0,5% a i tak tego było co kot napłakał. Teraz gotuję obiadek, będzie ryż na gęsto z brokułami, piersią z kurczaka i sosem słodko kwaśnym mniam ![]() marzena22 ja tam ziemniaki jem, nie dajmy się zwariować, jeden większy czy dwa małe ziemniaki nam nie zaszkodzą ![]() fiolka122 chciałabym pomóc, ale niestety nie znam nikogo, kto by się na tych sprawach znał. miiilenka co do tego zastoju wody, wydaje mi się że spadnie, ale mogę się mylić, różnie organizmy reagują na ciągłe branie tabsów. No to trzymam kciuki za Twojego Tż-ta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To fajnie ,ze TZ bedzie "walczyl" z toba, zawsze to latwiej, mozna sie kontrolowac wzajemnie,az zazdroszcze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ja to już w strachu bo za godzinę idę do okulisty i zobaczymy co z moim marzeniem kurcze boję się gorzej tej wizyty niż wizyty i cipologa. Dziś rano nie mogłam patrzeć na siorkę jak wcinała kawałek pizzy,a potem cebularza pizzowego z mikrofali ohyda bleeeeeeeeee najchętniej już bym poleciała do przychodni ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1227 |
Zadomowienie
|
Hehehe TŻ to nawet sie deklaruje jak mu sie stan zdrowia poprawi, ze bedzie ze mna biegal
![]() Co do wody mojej, to mysle ze tez spadnie, ale nie bylam pewna... narazie to mam cyce tak nabrzmiale, ze hohoho ![]() Posprzatalam na dole wstawilam 2 pranie, teraz ograne nasz pokoj i bede przerabiac poszwe od koldry, bo sie zamek zepsul i musze wszyc guziki ![]() Zjadlam wlasnie wiejski z czosnkiem i masakra jakas czuje go caly czas i zagryzam bananem ![]() Pysia trzymam kciuki napewno bedziesz mogla nosic soczewki ![]() ![]() PS. polecam ! http://www.youtube.com/watch?v=e82VE8UtW8A ![]() ![]() ![]()
♥ CIASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach ![]() http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW Edytowane przez miiilenka Czas edycji: 2010-02-24 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny co tu takie pustki ?
Nie wchodziłam przez łikent bo nie było u nas swiatła przez 4 dni Ja z dietą dobrze , choć zgrzeszyłam bo zjadłam małego batona . Dostałam wreszcie @ a 2i 5 tygodnia się spuziniała . Dla tego miałam napad ogresji na słodki Ja zważe się dopiero po @ buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1230 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Fiolka, napisz mi na pw o jakie pismo chodzi.. ja z prawem mam nie wiele do czynienia.. ale mam do czynienia ze znajomym prawnikiem. niczego nie obiecuje, bo on jest 'trudno dostepny'.. ale jak by mi sie udalo zlapac jakos to moglabym sie go podpytac o rade dl aCiebie. Pysiek, trzymamy kciuki za Twoje oczka piekne i czekamy na wiadomosc jak Ci poszlo ![]() Kurcze, rano tak latwo mi trzyamac diete. w ogole jesc mi sie nie chce, tez wlasnie musze sie zmuszac czasem do zjedzenia sniadania.. najgorsze jest to, ze po 16 robie sie strasznie glodna i zawsze mi chodzi po glowie pizza, pierogi, lasagnia, czy ciasto. najgorsze jest to, ze przed odchudzaniem nie mialam takich problemow. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.