|
|
#1201 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
_changime
Nikt się nie załamuje ![]() Cieszymy się a dlaczego tylko na chwilkę?? ' W jego oczach było coś dziwnego, coś niepewnego, coś cholernie przyciągającego` Edytowane przez naiwna0 Czas edycji: 2010-07-10 o 18:44 |
|
|
|
#1202 |
|
Rozeznanie
|
i znajdujecie coś w niczym <3 Uwielbiam kiedy jarasz się nadjeżdżającą furą i mówisz ' uaaa ' gdy przejedzie motor, a wiesz co uwielbiam jeszcze bardziej? Kiedy przytulasz mnie i mówisz ' ale mam Ciebie i to oni powinni być zazdrośni ' . Cholerne palanty, niedokończone wątki. I wali mnie to,że nie zauważasz moich aluzji, że moje starania wpadają w błoto. Gdy ktoś Cię kocha, a Ty jak magnes do niego ciągniesz, starasz się być jeszcze bardziej idealna, piękniejsza, szczuplejsza i mądrzejsza. Spaceruję po rozstaju Twoich myśli. - rzuć te fajki, znajdź jakąś motywacje czy cholera wie co jeszcze (...) - a będziesz moją motywacją ? Twoja to może być skarpetka, czy sałatka, ale nie ja. Przypominam nie jestem RZECZĄ! Logice przeczy, a prawdzie przytakuje. Szuraj butem wyszukując monety szczęścia. Cukierkowo czekoladowy świat na kolorowych rolkach głupich pomysłów jednego rządzącego faceta.
|
#1203 |
|
Rozeznanie
|
chciałabym aby: czekolada nie tuczyła, papierosy nie uzależniały, mikołaj istniał, przyjaźń była szczera, nigdy nie spadł śnieg, mieć dla siebie gwiazdkę z nieba, złotą rybkę..... i chciałabym abym była w końcu kimś ważnym dla Ciebie przysięgam, że dałabym mu w twarz. dałabym, gdybym tylko miała pewność, że mi nie odda. jednak od dłuższego czasu jestem pełna obaw, że jest zdolny posunąć się nawet do tak desperackiego kroku, względem mnie. Bliskim mów, gdyby pytali, że chwilowo zmieniałam adres, że w niebie leczę duszę z silnego przedawkowania rzeczywistości. |
|
|
|
#1204 |
|
Zadomowienie
|
'I've got trouble with my friends, trouble in my life, problems.. when You don't come home at night.' Miałam kłopoty z moimi przyjaciółmi, kłopoty w życiu, problemy.. kiedy nie wracałeś na noc do domu. 'I can't be alone, I need You to come on home.' nie mogę być samotna, chcę żebyś wrócił do domu.
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
grise- jesteś wspaniała, dla mnie to zaszczyt być wyróżnioną przez Ciebie.
Asiu, mimo wszystko, podnosisz moją samoocenę Ty mnie również zachwycasz Nie, nie bądź jak lód bo roztopisz się w pierwszym słońcu Jesteś obecny; wzrokiem na jej tyłku ciałem metr ode mnie duszą w siódmym niebie byłam zepchnięta poza margines Twoich wyborów ale manipulację opanowałam na nieskończoność kilomterów nie wiem, czy dziś to czuję bo nie czuję samej siebie Odwiedzę Cię kiedyś w Twoim prywatnym piekle Tęsknię w kilometrach, smsach, telefonach kocham wirtualnie Krzyczała 'nienawidzę Cię', a ile miłości brzmiało wtedy jej głosie
|
#1206 |
|
Raczkowanie
|
Bezsenne noce mam przez pana i przez te rzeczy, o których nie zapomniałam.
Nienawidzę rozmawiać z NIĄ i jednocześnie udawać , że JĄ lubie ze świadomością , że jutro się spotkacie . Czekam aż zaczniesz zachowywać się poważnie . Tak mnie kochasz, że jak nie widzę to z innymi się umawiasz ? Wiesz co . ? mam gdzieś taką miłość . I po czasie mi mówisz "Szkoda , że dopiero teraz zobaczyłem jaka naprawdę jesteś" . ? Myślisz , że to coś da . ? Nic z tego . Wybrałeś przecież ją , wracaj do niej .
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , |
|
|
|
#1207 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
znów jeden z tych co mnie zauroczył oby tak dalejj ;** Popatrz jak rozpadamy się na części i nic nie darady naprawić jak myślisz kogo teraz oszukujesz ? mnie czy siebie? Sam siebie zażenowałeś, lepiej niż ja.
Za każdym razem kiedy widzę twoją twarz wiem , że to prawdziwa miłość Ty wiesz , że cała jestem dla ciebie Ty i Ja weź moją rękę to jest moje przeznaczenie
|
|
#1208 |
|
Raczkowanie
|
O jaa . xD
Humorek mi już wrócił ^^ Dziękuję ; *** _______________________ Są takie momenty w życiu każdego człowieka, że czasami po prostu wolałby nie być, nie żyć, nie oddychać.. Słowa innych bolą, sprawiają, że dusza nie jest już w jednej całości.. Jest rozerwana.. Wtedy szukasz miejsca gdzie nikogo nie ma...zamykasz się w sobie...i chcesz się po prostu zastanowić co ma sens , a o czym trzeba zapomnieć. 22:22 - ahh uwielbiam , ale wiem , że w tym momencie to nie Ty o mnie myślisz...
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , |
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
'To taki moment życia, w którym wyjdę, trzasnę drzwiami,
Nie chcę wiedzieć co będzie, nie chcę wiedzieć co z nami. Nie mam czasu na rozmowę, nie mam czasu na spotkanie' 'pokaże świat - to będzie nasza chwila fakt, jesteś dla mnie jak kokaina ' 'Ty wiesz, że są dni, kiedy pryskają sny A później są wieczory, kiedy budzą się demony Wtedy milczą telefony a mogłabyś ty dzwonić Żeby mnie osłonić przed tym co tak boli '
|
|
#1210 |
|
Raczkowanie
|
Toogether93, z innej bajki, kontrastowa0, grise- Was okradłam jako pierwsze po mojej niezauważonej przerwie.!
Tęsknił ktoś za mną .? `Bo ta Księżniczka chciała być dla kogoś ideałem... ;* `i nagle cola inaczej smakowała tylko dlatego że pili ją z jednej butelki. Bo czego życie chce nas nauczyć przez cierpienie.??Wystarczy, że ludzie sprawiają nam ból.
|
|
#1211 |
|
Raczkowanie
|
' - w pewnym sensie, jesteśmy tym, o czym myślimy.
- w takim razie jestem tobą. '
|
#1212 |
|
Przyczajenie
|
ahh dziękuję bardzo ;**
ja Was nie okradam , najpierw zasłużyć muszę ^^ do waszych pięt jeszcze długa droga mnie czeka ![]() gdy byłam mała wierzyłam że mikołaj przyniesie mi lalke barbie , zając słodycze , a spadająca gwiazdka ześle to o co tylko poproszę . Dziś wiem że mikołaj to kit, zając nie istnieje a spadająca gwiazda niczego nie przynosi - zwykłe ciało niebieskie . mimo to zawsze piszę list do mikołaja i gdy widzę spadającą gwiazdę proszę o tylko jedno - Ciebie . przechodzisz koło mnie obojętnie . czekam na `cześć` , `siema` , nawet czasem śmiem pomarzyć o `co tam` albo `co słychać`. teraz wiem że nie mam na co liczyć . wystarczy mi słodki uśmiech lub jakiś gest , bym zrozumiała że jeszcze coś jest , jeszcze mogę coś zrobić . nie dostałam nic . tylko to pełne bólu spojrzenie , napawające ohydną nadzieją . |
|
|
|
#1213 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
~♥~
Jeżeli Ci na mnie zależy to po prostu spraw aby czuła się przy tobie wyjątkowo, tak jak przy nikim innym. Kiedy zaśniesz ja przyjdę i szeptem opowiem Ci o dziewczynie której spieprzyłeś życie, może Ci się Ona przyśni i przypomnisz sobie że Ciągle istnieję. Przy Tobie jedynie bezpieczny mój sen. Pewnego dnia kiedy spałeś nagrałam jak oddychasz, teraz sobie puszczam i udaje że ciągle jesteś przy mnie. Kiedy odszedłeś myślałam że będę w opłakanym stanie, że ptaki przestaną śpiewać a kwiaty stracą swoją barwę, myliłam się nadal wszystko trwa i ja również żyję, muzyka ciągle posiada piękną melodie a niebo urzeka swoim kolorem. Milczeć i patrzeć w Twoje oczy tylko od czasy do czasu głośno wzdychać. Grymaszę Twoja miłością. Przebudziła się, krzycząc. - Kochanie !! Wychylił szybko głowę z łazienki - Co się stał ?? Jej tętno zwolniło. - Myślałam że to wszystko mi się śniło. - Co ? - Że jesteś tu obok mnie że istniejesz i kochasz mnie swoją miłością.
|
|
|
#1214 |
|
Przyczajenie
|
" Czuję się odarta z uczuć, z moich myśli zgwałcona, mentalnie poniżona, oszukana przez tych, którym swoje życie oddałam i ślepo ufałam. Przez wszystkich moich ludzi, których tak kochałam..."
I love the way that your heart breaks
with every injustice and deadly fate Praying it all be new and living like it all depends on you... Kocham sposób, w który łamie się twoje serce z każdą niesprawiedliwością i nieubłaganym losem Modląc się by wszystko było od nowa I żyjąc jakby to wszystko zależało od ciebie... "Ona kochać chcę, bo po nocy nawet dla niej wstaje dzień..." |
|
|
|
#1215 |
|
Przyczajenie
|
szukając szczęścia zgubiłam się gdzieś pomiędzy butami które zobaczyłam w w centrum handlowym a Tobą .
jesteśmy akurat tam gdzie powinniśmy . Ty - z kolejną dziewczyną u boku , ja - sama zapatrzona w Ciebie . zapomnijmy co było , zapomnijmy nasze kłótnie , zapomnijmy nasze rozstanie . wiesz co robię w wolnych chwilach ? próbuję nie myśleć o Tobie . szliśmy ta drogą pamiętasz ? trzymaliśmy się za ręce , nie przejmowaliśmy się niczym . było nam bardzo dobrze . o kur.wa... to wytwór mojej wyobraźni . nie zapomnę o Tobie . czuję to w kościach ![]() jeszcze niedawno miałam nadzieję , taką maciupcią , że jednak ułoży się między nami . los dawał mi takie niby nic nieznaczące znaki , ale ja wiedziałam że to jest to . widzisz, los czasem lubi pożartować z ludzkich uczuć .
wszystko czego pragnę , czego chcę - spala się . zanim wyciągnę po to ręce... Odpocznijmy... Połóżmy się... Zapomnijmy... Edytowane przez jioio Czas edycji: 2010-07-10 o 21:20 |
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
I możesz mi mówić, że nadzieja jest matką głupich, ale ja wolę być głupia niż nie mieć matki.
“Potrzebuję teraz trochę czasu i trochę samotności, żeby poukładać siebie od nowa... ... Jak dziwnie żyć bez Twojego uśmiechu.
|
#1217 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje Widziałam wczoraj zdjęcie wiesz, te, na którym śmialiśmy się w deszczu pamiętam jak było pamiętam kiedy jeszcze mnie kochałeś Mimo wszystko istniejemy tylko my dwoje 'Tylko kroplą być i znaczyć każdy dzień w ciemną chmurę palce wbić uformować słońcu dźwięk z zimna dobyć ciepły głos z zakamarków życia wziąść to, co chce...' Prawdziwa miłość nie jest upajającym zapachem, który z czasem wietrzeje jest ona pieczęcią - niezniszczalna nawet przez śmierć Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-07-10 o 21:53 |
|
|
|
#1218 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny ; )
mogłabym was o coś poprosić ? czy mogłybyście napisać mi kilka opisów o tym że boję się tego że któregoś dnia mój chłopak mnie zostawi ?. przepraszam jeśli tu nie daje się próśb. a jeśli znacie stronke gdzie sie podaje opisy na rpośby to prosze podajcie . z góry dziękuję ; )
|
|
#1219 |
|
Rozeznanie
|
Ciebie odnajdę nawet w ciemności. Nie po omacku. Sercem. Stwierdziłam że jesteś moim największym błędem ,Błędem wartym popełnienia . po zakurzonych chodnikach pijacko zatacza się śmiech ` Jako rasowa egoistka chcę mieć Ciebie na wyłączność ! ' czasem odzywa się w niej mała dziewczynka , która naoglądała się za dużo bajek. Pisz, dzwoń, właź oknem kiedy Ci będzie tylko źle Musujący hardcore o smaku ostrych przypraw. najgorsze było to że w brutalny sposób staraliśmy wykończyć się nawzajem. '... w kwestii spaprania to trudno być, no wiesz, precyzyjnym. Wydaje ci się, że spaprasz coś tylko trochę, a potem to coś wybucha ci w twarz i okazuje się wielkim spapraniem.' Nie jedz nigdy niczego, co świeci. |
|
|
|
#1220 |
|
Raczkowanie
|
I zawsze mu wybacza słysząc z jego ust: "przepraszam" .
i choć i tak wiem że nie napiszesz odblokowuję telefon ok. 60 razy na minutę Jesteś "dostępny" , ja również - mam nadzieję , że za chwilę napiszesz . Wtedy pojawia się ONA , a ja znikam . Nie mogę znieść tego widoku....
|
|
|
#1221 |
|
Raczkowanie
|
Okradam
Bryczek x3 - dzięks ;* muszę się przyznać, że masakrycznie Cie okradłam --------------------------------------------------------------------- Czasami ktoś wyjątkowy staje się kimś zwyczajnym tylko dlatego by inni zwyczajni stawali się dla nas wyjątkowi I chciałabym dziś mieć już pod nogami peewny grunt , I żyć z toobą - być przy tobie - mieeć coś .. wieedzieć już . Niech będzie szczęśliwa. Jej się to należy. to nie jest ta miłość co błyszczy na okładkach Gali, to jest ta miłość co leczy od tandety. Ci co mówią, że nie mam historii i hulam Będą ją pisać własną krwią na murach. Niech dotyk warg W atłas zmieni świat Zmieni tak by na każdej z nowych gwiazd W tobie był ogień, niech płonie wciąż Wciąż ten sam
|
#1222 |
|
Rozeznanie
|
OoYourDestiny buraka strzelę/ na zdrowie kochana ! ![]() .trochę alkoholu , paczka papierosów , dobrego towarzystwa i patrze na świat całkiem inaczej . |
|
|
|
#1223 |
|
Raczkowanie
|
Wolę kłócić się z Tobą niż kochać z kimś innym. ![]() Kochanie.. Dam Ci coś.. Czego inna dać nie może. - PRAWDZIWĄ MIŁOŚĆ. "I o to właśnie chodzi z tymi mężczyznami - musisz mieć ciarki na plecach, kiedy On jest blisko, gdy na Ciebie patrzy i Cię dotyka. - Jestem z Nim prawie 24h na dobę. I wciąż mi Go mało." Pamiętam, tak doskonale to wszystko pamiętam.. Wtedy bolało z rozkoszy, teraz, że pozostały tylko wspomnienia, nic więcej.. -Kocham go. - Dziewczyno, ogarnij się! Nie widzisz jaki On jest?! Czy Ty naprawdę nie zauważasz Jego wad?! - A czy Ty myślisz, że ja szukam u Niego wad?... Ja ciągle szukam miłości w Jego oczach... I ciągle mam nadzieje, że w końcu ją ujrzę. Przedwcześnie pozbawiona złudzeń r z y g a m na sztuczność uczuć. "I pójdę na najdroższą kawę w mieście, do najpiękniejszej cukierni. będę tam siedziała taka dumna i niezależna. A potem wyjdę na te deszczowe choć ciepłe ulice, włożę w uszy słuchawki i będę delektować się moim ulubionym kawałkiem oraz uśmiechać do wszystkich przechodniów. Poczuje się wolna. Naprawdę wolna. I powiem sama sobie,że świat bez Ciebie też może być kolorowy..." Tak bardzo chcę w myślach Twych już być, czuć oddech Twój, chwytać każdy zmysł.. Choćbym nie wiem jak szukała, to i tak przecież wiem.. Nic nie pachnie i nie smakuje mi tak jak Jego ciało nocą. Zbyt wiele rozczarowań, by uwierzyć od nowa ... `Boję się, że już nigdy nie będę czuła takich dreszczy jak tych, kiedy mnie przytulałeś..` -Weź mnie. -Dwuznacznie brzmi, nie powiem -Żeby nie było niejasności - to była zamierzona dwuznaczność. Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie s z c z ę ś l i w a..`
Pinger Blogspot /Nigdy nie pozwól, by strach przed działaniem wykluczył Cię z dalszej gry. Edytowane przez nkfn Czas edycji: 2010-07-10 o 23:10 |
|
|
|
#1224 |
|
Raczkowanie
|
kontrastowa0 - na zdrowie.
![]() grise - łał. nawet ja się tam znalazłam. odwzajemniam, miśku. bo czasami 1 + 1 daje 69. ♥ ,,Najgorzej jest, gdy widzisz, że tracisz coś bezpowrotnie, a nie starcza ci tchu nawet na żałosne 'kocham cię'." 'a dziś? uśmiecham się tylko emotikonami.'
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
Żegnaj to, co stworzyliśmy we dwoje. Żegnaj szale słowa kocham.
Żegnam - jest bezkresną karocą, ciągniętą przez zmęczone konie, na której odblaski Twojej nieobecności znaczą cień rozkoszy. Żegnam - jest listem od Ciebie, który schowałam w sercu. iluzją Ciebie i mnie. wrażeniem, że żyje się gdzie indziej... Żegnam - jest tylko prawdą przed Bogiem. cała reszta jest listem do tych, którzy powiedzieli sobie - żegnaj kiedy trzeba było się powstrzymać.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#1226 |
|
Wtajemniczenie
|
feelings change,
memories don't uczucia się zmieniają wspomnienia nie. oh shit! again... i'm in LOVE. o cholera! znowu... jestem zakochana. My lips want to kiss u, my eyes want to see u, my hands want to touch u... every part of me wants u, maybe because i was made just for u! ![]() moje usta chcą cię całować, moje oczy chcą cię widzieć, moje dłonie chcą cię dotykać. każda część mnie chce ciebie, może dlatego, że jestem stworzona tylko dla ciebie! ![]() love wisely. kochaj mądrze. I asked God for an angel and he gave me you <3 poprosiłam Boga o anioła i dał mi Ciebie <3
|
#1227 |
|
Rozeznanie
|
łooooo matko, z tysiąc lat mnie tu nie było, będę nadrabiała chyba wieki ;d
<3 __________________ Straszliwe uczucie ta miłość. Nic tylko wepchnąć ją pod kosz różowych pluszowych zabawek.
Ta noc jest martwa. Staje w gardle. A gdybym obudziła się w twoim łóżku, pozwoliłbyś mi zostać w sercu? Moja głowa to krajobraz po bitwie. Wypalone dziury, wystające gwoździe. I nie pier.dol, że rozumiesz. Czy znasz strach zasypiania...? Ciało ogarnia przerażenie, gdyż ziemia się rozstępuje i zaczyna się sen. Mnie też podrap za uchem, a zacznę ci mruczeć... Chwytam gwiazdy z nieba, przytulam je do serca i wypowiadam życzenia. Jako pesymistka proszę o jak najmniej. Lubię się miło rozczarowywać. Wpadnij kiedyś poniszczyć się ze mną. Men are for pleasure. Not for life...!
|
#1228 |
|
Raczkowanie
|
' tylko nie mów mi, że znów mam smutne oczy. ' ` urodzinkowooo ; dddd
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
martwiła ją taka jedna rzecz ..
czy jest z nią szczęśliwy, bo przecież nie raz powtarzał ' to Ty jesteś moim szczęściem' już nie chodzi w wysokich szpilkach. dlaczego ? On odszedł, więc kto ją złapie, gdy się potknie ?
|
|
#1230 |
|
Przyczajenie
|
naiwna0 , without_demur , chocapic - podziwiam panie !
Guziki xD - czyżby koleżanka z magazynu opisów ? jeżeli tak to witam i także gratuluję pomysłowości ![]() dziś daje ci całkowite prawo by zniszczyć moje dotychczasowe życie . tylko zostań już przy mnie... życie to nie komedia romantyczna . on nigdy nie ma zrozumieć że ją kocha , a ona nigdy nie ma mu wybaczyć . przez Ciebie stałam się wrakiem emocjonalnym . nie czuję już niczego oprócz miłości do Twojej osoby . mimo mojego jakże wielkiego optymizmu gdy widzę Ciebie pesymizm wypełnia mnie od czubka głowy po palce u nóg . dziś modliłam się o Twoje szczęście . kiedyś mi podziękujesz . |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.

Ty mnie również zachwycasz 

odwzajemniam, miśku.