|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
Cytat:
|
|
#1202 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nawet nie mam zamiaru brać udziału w takich wyścigach Ale mogę kibicować![]() Cytat:
![]() Cytat:
Podobno rozłąka działa na miłość tak jak wiatr na ogień: gasi świece ale rozpala pożar. ![]() Cytat:
![]() Zania, zdawaj relację Jaka suknia? Na ile osób weselicho?![]() ![]() Cytat:
Cytat:
)![]()
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-07-01 o 00:32 |
||||||
|
|
|
#1203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapewne wyskocza z teoriami o strachu przed zaangazowaniem i porzuceniem grzebiac w mojej rodzinie do 10tego pokolenia wstecz
|
|
#1204 |
|
Zadomowienie
|
Ciekawe co taki psycholog powiedziałby o mojej rodzinie - brat i starsza siostra żonaci/mężaci i dzieciaci - ja i młodsza sis stroniące od takich dóbr
Chyba by wyszło, że rodzice nas mniej kochali
|
|
#1205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oni znaja tysiacpincet stodziwincet sposobow na to, zeby kaaaaazda ich teoria sie potwierdzila. A potrafia delikwenta wymietolic, uderzyc w czule punkty tak ze kazdy w koncu sie przyzna do tego, ze mial ujowe dziecinstwo, a jak nawet tak nie uwazal to zacznie Spoko, czesto maja racje, ale czy to znaczy ze kazdy ma byc 'klepany od szablonu' Takie zachowania mnie zawsze w✂✂✂✂ialy i imo wypaczaja istote tej nauki. Ktora ma przeciez pomagac ludziom jesli ONI tego chca, a nie zmieniac w klona cioci kloci czy sasiada.Ale wiecie (no wiecie bo mowilam nie raz ) ja sie tyle z tej dziedziny nasluchalam, naogladalam i naczytalam, ze zaczelam zauwazac, ze ogromna czesc tego srodowiska to pradziwi megalomani zakochami bez reszty w wyuczonych teoriach. Do tego stopnie, ze nawet z koloru kupy byliby w stanie wyczytac ze cie ojciec molestowal albo mama bila
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-07-01 o 01:33 |
|
|
|
|
#1206 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Słyszałyście o tym panu:http://pl.wikipedia.org/wiki/Bert_Hellinger o jego metodzie ustawień rodzinnych? Czytałam parę artykułów na ten temat i zazwyczaj w trakcie miałam szczękę gdzieś w okolicach podłogi, a oczy jak pięciozłotówki ![]() Ja mam z kolei przyczynę moich odstępstw od ogólnej normy w głębokim poważaniu i nie mam zamiaru babrać się w swoich psychologicznych bebechach Jestem nienormalna, to jestem, nie każdy na tym świecie może być idealny![]() Cytat:
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-07-01 o 01:37 |
|||
|
|
|
#1207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1208 |
|
Konto usunięte
|
bry
![]() nadrobilam Wasze pisanie wczorajszo- dzisiejsze i sie usmialam, humorek od rana dopisuje widze tu jakies zmiany- Zania sie wydaje a czy Ona o tym wie? i czy to znaczy ze niezla impreza sie szykuje ![]() ![]() to z moim rodzenstwem i mna bylby ciezki przypadek dla psychologa- najmlodsze z nas ma lat 29 (sis), jest nas trojka, ilosc dzieci=0, to jak nic wychodzi genetyczno-rodzinno-jakas tam dzieciofobia ![]() ale tylko ja uchronilam sie od weselno-zamazpojsciowego cyrku a wogole to po co gdzies wychodzic, np za maz, jesli mi sie tu podoba wczoraj spedzilam mile 2 godz gadajac przez tel z snowy fajnie sie gada, tylko ucho troche boli ![]() musze dzis szefowi cos oznajmic.... ciekawe jak to przyjmnie
|
|
|
|
#1209 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Halooo, ale żeśta się rozpisały. Ja byłam wczoraj na pub quizie i wygrałam... autograf Tomasza Kuszczaka (pewnie większość z Was nie wie, kto zacz, ale nic to
).Cytat:
Gpissis, ja też, ja też!! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Rilla82 Czas edycji: 2011-07-01 o 09:04 |
||||
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
Może jeszcze dojdzie?
Bo pewnie zwykłym, nie per avion nie prio wysyłałaś? ^^ Bry, ja neskę mam - ej, u mnie by się to zgadzało - lęki z dzieciństwa to i ja się boję być matką - ładnie brzmi? O. I nikt się nie będzie czepiał, że ja mam psychicznie uwarunkowany brak dzieciuff
|
#1211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja brałam cywilny, na który była zaproszona moja mama, ciotka (nie przyszła) i znajomy, który robił fotki. Plus brat z dziewczyną jako świadkowie. I w ogóle się na ten ślub spóźniliśmy - bo nie zajarzyliśmy wcześniej, że będzie gdzie indziej, niż załatwialiśmy formalności. Teraz się z tego śmieję, ale jak pół godziny przed rozpoczęciem okazało się, że nie wiemy gdzie powinniśmy jechać, a nieliczni goście marzną przed zamkniętym urzędem, nie było mi do śmiechu... |
|
|
|
|
#1212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wtedy się nie umiałam postawić. Miałam brzoświniową kieckę, i weselicho do 5 rano na 50 osób, rano się zorientowaliśmy, że właściwie nie ma gdzie spać, bo w naszym mieszkaniu na łóżku śpi teściowa, na materacach szwagry, a nie sorry, wtedy nawet łożka nie mieliśmy no w każdym razie moja ex przyjaciółka odstąpiła nam swój pokój A wesele było, bo moi rodzice stwierdzili "będziemy się bawić, jak nie chcecie, to Was nie musi być na tym weselu" Aaaa nie chwaliłam się Wam. Postawiłam się mojej matce. Nagle jej się przypomniało, że ma dziecko. Ba! Nagle, że są sprawy, o których natychmiast musi pogadać i mieć wsparcie. To jej powiedziałam kilka rzeczy. Ba! Nawet ją opierpapier, za to co zrobiła, a potem jej powiedziałam, że skoro przez 5 miesięcy nie odczuwała potrzeby rozmowy, to po kiego odczuwa ją teraz? Nagłe oświecenie? Możecie być dumne i wspierać, bym wytrzymała jak najdłużej. Ja nie wiem, ale moja matka sztukę manipulacji doprowadziła do perfekcji.
|
|
#1213 | |||||
|
Matka buldoga
|
Bry w ten ponury poranek
![]() Pije juz druga kawe, bo oczy same mi sie zamykaja, chyba przez ta deszczowa pogode ![]() Cytat:
![]() Naf, nordic walking uprawiasz? ![]() Dobrze to ujelas, bawie sie grafika Ot, przerobic, obrobic, wycudowac, wyciac, wyretuszowac itp itd A robie to na PhotoImpact 12, cos jak PS, ale ze nie lubie miec tego co wszyscy to wybralam inny program. Ot, znam go juz prawie od podszewki. Ze 3 miechy temu sciagnelam Photomatix, ale milosci z tego nie bedzie. A 10 lat temu dlubalam w Bryce, a strony robilam sobie w Pajaczku Wogole przydaloby sie, aby mnie ktos kopnal w dupe abym wyladowala na grafice komp polaczonej z fotografika a potem posiasc lustrzanke i robic to co uwielbiam Ale jestem len i jestem, gdzie jestem Cytat:
ja i zamazpojscie? Nie napisze po moim trupie, bo nie chce byc gnijaca panna mloda (nota bene swietny film, uwiebiam filmy Tima Burtona) Brid, mnie tez nikt nie chce ![]() Cytat:
nie ma mnie na zadnym portalu spolecznosciowym.Taa, mi ktos bliski memu sercu powiedzial, ze bylabym fatalna zona, ale mnie to wtedy ubodlo i od razu klotnia, ja: bylabym fantastyczna zona, on: bylabys fatalna zona ![]() Weselicha nie bedzie. Nie trawie tego typu imprez te wszystkie zabawy sa dla mnie obciachowe i nie mam zamiaru w nich uczesniczyc.Kiedys powiedzialam, jezeli by doszlo do mojego slubu to tylko cywilny, ewentualnie biala kiecka, ale z reszty imprezy to ja sie zmywam...a goscie jak chca to niech sie bawa sami ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27858251]bry ![]() widze tu jakies zmiany- Zania sie wydaje a czy Ona o tym wie? i czy to znaczy ze niezla impreza sie szykuje ![]() ![]() to z moim rodzenstwem i mna bylby ciezki przypadek dla psychologa- najmlodsze z nas ma lat 29 (sis), jest nas trojka, ilosc dzieci=0, to jak nic wychodzi genetyczno-rodzinno-jakas tam dzieciofobia ![]() ale tylko ja uchronilam sie od weselno-zamazpojsciowego cyrku a wogole to po co gdzies wychodzic, np za maz, jesli mi sie tu podoba wczoraj spedzilam mile 2 godz gadajac przez tel z snowy fajnie sie gada, tylko ucho troche boli musze dzis szefowi cos oznajmic.... ciekawe jak to przyjmnie [/QUOTE]Zania nic nie wie, pewnie sie zdziwi jak sie dowie Oł jeesss, romans z Nowym kwitnie ![]() Co szefowi oznajmisz? Jestes w ciazy? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2011-07-01 o 12:47 |
|||||
|
|
|
#1214 | |||
|
Zakorzenienie
|
bry
milo na dworze, ze hej ![]() a Kate Moss wychodzi za maz = koniec swiata ![]() Cytat:
Cytat:
![]() faktycznie, tez mi argument ![]() Cytat:
to ja juz wiem, ze po tym dzisiejszym juz w zyciu ze mna do kina nie pojdziesz
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-07-01 o 12:57 |
|||
|
|
|
#1215 |
|
Zadomowienie
|
Nie wzięłam telemarketingu.
Zadzwonili z innego miejsca, mam nadzieję, że z tego coś się wykluje...
|
|
#1216 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak zupełnie ściśle, to i łapacz (bo to bramkarz jest) Ja go kojarzę głównie z tej oto wybitnej akcji: http://www.youtube.com/watch?v=EPEOHEl1VMA
Cytat:
A tak w ogóle - Pinkswan i inne butoholiczki, ponoć na schaffaschoes ma być jutro przecena 50% na wszystko. Mają też w ofercie melisski i huntery. http://www.schaffashoes.pl/producent-Melissa-80 |
|
|
|
|
#1217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
czym autograf, za 10 lat bedzie wart milijony
|
|
#1218 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jakis czas temu, szef widzial moj monitor -zapieprzajce wizazowe rozowe wozki takze pewnie w ciazy jestem ![]() tiaaaa....romans telefoniczno-internetowy ![]() dolaczam do grona wielbicielek kawy ![]() espresso kiedys zalilam sie komus ze nie mam czasu zrobic zakupow, prania, gotowanie to juz dawno odpuscilam, podobnie jak prasowanie, sprzatamie tez kuleje, itd.... mialam jakies pol roku roku niemozlwie zaganiane- uslyszalam odp (od faceta)- eeee... ty to zone potrzebujesz.... ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1219 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Bry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A propos tematów weselnych, to otrzymałam właśnie niedawno zaproszenie na wesele jako osoba towarzysząca Ło matko, ale się nagimnastykować musiałam, żeby się wykręcićCytat:
![]() Ja sobie do tej oryginalnej pianki dorabiam jeszcze jedną porcję Metodą termosową - wstrząsową (też cierpię na brak ekspresu ) Niebo w gębie![]() Uprawiam to za dużo powiedziane Chciałam sprawdzić, czemu się tym ludzie tak zachwycają, pożyczyłam kijki od familii, i jazda Na razie odbyłam z nimi 2 wyprawy i spodobało mi się![]() Cytat:
Może pokażesz nam tu kiedyś którąś z tych przeróbek?![]() Cytat:
U mnie w szkole był jeszcze taki system, że osoby spoza niej mogły sobie wykupić karnet na wybrane przedmioty graficzne (pojedyncze albo kilka różnych), i mogły brać w nich udział przez semestr czy tam rok Bardzo fajna sprawa, nie wychodziło drogo i wiem, że cieszyło się to dużą popularnością, bo można się było sporo nauczyć i skorzystać, a jednocześnie nie było to jakoś szczególnie absorbujące![]() Cytat:
A ja już miałam w głowie wizję, że wszystkie się odstroimy w seksowne kiecki, zrobimy sobie loczki - świderki, usiądziemy za stołem, weźmiemy się pod rączki i...http://www.youtube.com/watch?v=EKiar...eature=related Cytat:
![]() Cytat:
![]() Się zastanawiam, co z Alvestą? Tak jej się ta Grecja spodobała, że postanowiła tam na stałe zostać?
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-07-01 o 13:43 |
||||||||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
Rilla, te 50% to na wsio?!
buciki piekne, az sie sama zastanawiam, gdyby ta przecena zadzialala...mozna u nich placic 'normalnie' czy trza miec PayPale lub kredytowa? i jak jezd z ewnentualna wymiana/zwrotem?
|
#1221 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja tez tak chce![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post27863183 |
|
|
|
|
#1223 | |
|
Zakorzenienie
|
Wcześniej zostaliśmy przebici przez siostrę męża - ona wzięła ślub w tajemnicy przed rodziną, była tylko na i mąż + świadkowie. Babcia ponoć prawie zeszła na zawał, jak się dowiedziała, że wnusia już jest mężatką i nikogo nie zaprosiła. Mój małżonek chciał tak samo, ale nie mogłam tego zrobić mamie...
Cytat:
Odnośnie kawy - kiedy w pracy miałam ekspres, generalnie starcza mi rozpuszczalna - ale kupiłam coś takiego dla męża: http://www.smak-kuchni.pl/Kawiarka-R...zanek-p49.html i w warunkach domowych nieźle się sprawdza. |
|
|
|
|
#1224 |
|
Wtajemniczenie
|
jej.. tylko trochę zaniedbuję wątek a już nie ogarniam
![]() w klubie dałam foty remontowe a teraz grzebię na allegro i licytuję włóczki i płótna będę robić na drutach i wyszywać kiedyś to robiłam na okrągło, ale potem jakoś brakło czasu, były inne zajęcia i przestałam
KLIKA Twój?? *Zaleca się oglądanie co rano oraz powtórzenie dawki gdy zaczynasz odczuwać smutek lub złość Edytowane przez jiuna Czas edycji: 2011-07-01 o 17:41 |
|
|
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja się pilnuję, żeby nie zamówić kilku próbek perfum - już kliknęłam tester Miss Dior Cherie L'eau, i obiecuję sobie, że nic więcej w najbliższym czasie...A jak mi coś bardzo podejdzie, to będę musiała mieć. To jednak poczekam z próbkami...
Chyba jakiś wirus mnie łapie, może od klienta podłapany - brzuch boli, i ogólnie mocno rozbita jestem. I sobie buszuję na forum w poszukiwaniu ciekawostek - i znalazłam - - Co jest zabawniejsze od rzucania małych dzieci w przepaść? - Stanie na dole i łapanie ich na widły. Za✂✂✂iaszcze moim zdaniem... Cytat:
Gorąco polecam: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=67859 płaczę ze śmiechu... Edytowane przez VI4 Czas edycji: 2011-07-01 o 18:57 |
|
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
cześć i czołem, jestem jestem
|
|
|
|
#1227 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zresztą i tak wyjazd przekładamy bo pogodynka mówi, że ma lać a 14stopniowy upał jest nie do zniesienia![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a tobie już doszły meliski number zwei?Alvesta jak wakacje? Nie było problemu z powrotem? Edytowane przez 201609062117 Czas edycji: 2011-07-01 o 19:37 |
||||
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
wakacje standardowo - czyli fajnie acz krótko. A raptem przedwczoraj patrzyłam sobie z tarasu na Morze Jońskie
Wylot mieliśmy nieznacznie opóźniony, w Poznaniu międzylądowanie -wysiadka turystów i dosiadka turystów - oczywiście za nami dosiadła się cała rodzinka z bachorkami, trzech chłopaczków przeżywających pierwszy lot cwaniaczyli, a później słyszałam za plecami:- Iwo, ja się boję -A mnie chce się trochę płakać takie z nich kozaki były. A na koniec (lot do Wrocka to jakieś 20 minut) jeden z nich się zwymiotował ![]() natomiast już we Wrocku się okazało że dalej na razie nie lecą, strefa powietrzna w Grecji zamknięta, strajk, i mają czekać na lotnisku 4 h... także nam się upiekło. |
|
|
|
#1229 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
musze przyznac ze pare podobnych historyjek mi sie tez przytrafilo, szczegolnie jak bylam zmeczona, niewyspana itd.... teraz coraz rzadziej, aczkolwiek uuegla zime wycielam niezly numer ![]() fajnie Cie widziec spowrotem odszukalam w starej poczcie: Jest to fragment autentycznego pamietnika faceta około "30" "Jednym z moich problemów życiowych są skarpety. Problem dziur w skarpetach, singli walających sie po szufladzie, multikolorowości itd. Dość, powiedziałem. Komunizm jest rozwiązaniem. Wyrzuciłem stare zróżnicowane społeczeństwo skarpeciane i wprowadziłem nowe na jego miejsce. Kupiłem 10 par identycznych czarnych skarpet. Dziura, ok, jedna leci do kosza zastępuje ją druga. Brak pary, no problem, wszystkie są biseksualne, mogą być lewymi i prawymi. Nie było już starych panien, dziurawych wyrzutków bez przyszłości w szufladzie. A gówno, powiedziały skarpety i wyszły z pralki w różnych odcieniach czerni i porozciągane z różną intensywnością. O ✂✂✂✂a mać, powiedziałem ja, gdy zobaczyłem to już wysuszone towarzystwo. Zasrani hipisi. Ale się władowałem. Faszyzm, tak faszyzm będzie wyjściem. Ten sam kolor, lepsza jakość i różne serie takich samych skarpet. Było lepiej. Do czasu. Zawsze z tej pieprzonej pralki wychodziły zdekompletowane. I zawsze w liczbie nieparzystej. Było nieźle dopóki nie zostało po jednej z każdej serii. Czy one są kanibalami? A może mi spieprzają oknem? Piszę ten tekst, bo znowu ✂✂✂✂a siedzę w dwóch różnych skarpetach." Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 Czas edycji: 2011-07-01 o 19:58 |
||
|
|
|
#1230 |
|
Wtajemniczenie
|
To ma byc lipiec?????? Masakra! Zimno,leje do ![]() Czesc Alvesta! Bo moje sa w ciuchorach! ![]() A moze wymyslimy sobie jakis slub?I kolejny zlot bedzie pod wezwaniem"Panienskiego" Boshe,jak ja bym tak poimprezowala.Ja mialam okazje byc na takim prawdziwym panienskim.Nawet striptizer byl....I baaardzo niemoralne gadzety
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.

[/COLOR]
Nawet nie mam zamiaru brać udziału w takich wyścigach

Czemu ja nic nie wiem?!
Takie zachowania mnie zawsze w✂✂✂✂ialy i imo wypaczaja istote tej nauki. Ktora ma przeciez pomagac ludziom jesli ONI tego chca, a nie zmieniac w klona cioci kloci czy sasiada.