|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
amor vincit omnia
|
Dot.: Cz. III dietkowania czyli jak przez dwa lata zrzucić 5kg. :D
ja keidyś często zaglądałam jak była fajna ekipa. teraz się powykruszały dziewczyny i już nie jest tak ciekawie... dlatego najczęściej jestem na wspólnym odchudzaniu
|
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
!
'Zanim zaczęłaś się odchudzać już byłaś na skraju niedowagi! Ty się nie odchudzasz Ty wyniszczasz organizm! Chcesz się wychudzić!' I wiele, wiele innych... Nikt nie rozumie, że mam 158 i to nie jest wcale mało jak na ten wzrost...
|
|
#1203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe dlaczego grubym nie piszą,że mają nadwagę albo są otyłe
|
|
|
|
|
#1204 |
|
amor vincit omnia
|
niestety, w internecie nie da się zweryfikować ile kto powinien ważyć, bo nikt nie wrzuca zdjęć sylwetki, pełnych wymiarów itd... dlatego wiele osób się oburza na wagę innych
|
|
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
No wy mnie widziałyście i wiecie, że nioe jestem na skraju wychudzenia
![]() Ejjj, tata mnie załamał Gadamy sobie o różnych rzeczach jakie odwalał jak był mlody no i pytam go co najgłupszego zrobił... A on walnął głupi uśmiech i spojrzał znacząco na mnie!!!
|
|
#1206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mi kieedys tata powiedział ze ja "zrobiłam się" po jakiejś imprezie... A mi kazali być odpowiedzialną |
|
|
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
Wskoczyłyście z poważnymi tematami ![]() ale jak zwykle zgodzę się z Monią ( )- moim zdaniem jest o co walczyć![]() aaaa Ania! Skoro robisz za specjalistkę w dziedzinie butów do biegania, to mam do Ciebie pytanie Ostatnio z jakiejś ulotki w Go Spocie wyczytałam, że są 3 rodzaje butów do biegania, dla osób różnie układających stopy. Ja czuję, że jestem tą, która ma problemy ze śródstopiem Wiesz może, czy w zwykłym sklepie sportowym powiedzą mi, jaki to rodzaj i jakie buty wybrać? Na razie wzięłam pierwsze lepsze, ale czuję, że kolejne będę kupowała rozważniej.
|
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
melduję, że zmądrzałam co do diety... nie będę wchodzic w szczegóły. Miłego dnia
|
#1209 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja na poczatku lipca Gdansk! Ale tylko 3 dni
nie dostane urlopu moge zapomniec. Teraz na dlugi weekend znajomi wyjezdzaja nad jezioro, mialam jechac z nimi ale pracuje Cytat:
wczoraj mialam sie pochwalic grzecznym dniem ale po 21 smazylam naleśniki Cytat:
![]() sliczne imie, mojej siostry malutka ma tak na imie. Tylko ona ma juz pol roczku, jest taaaaaaaaaka urocza! dbaj o siebie![]() zrobilam dzis risotto, ale co z tego jak smazone na oleju, bo na czym mialam to zrobic
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
Formując żelowe wkładki do wybielania zębów naderwało mi się 3/4 zimna (a raczej strupka) więc postanowiłam zerwać do końca
Troszkę krwi poleciało, ale w każdym bądź razie nie wygląda chyba najgorzej Lepiej niż z tym obropiałym strupemMoje spostrzeżenia co do wybielania... Wkładki są bardzo niedyskretne i ciężko się mówi, ale ładnie się uformowały i trzymają się nieźle ![]() W sumie to rozjaśnia 2-5 tonów, a ja mam ten 3... Więc niedużo mam do wybielenia... Obrazek jak obrazek wszystkie zęby wyglądają na nim szaro
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, nie piszcie tak dużo, bo chciałabym wszystkim odpowiedzieć, a nie mam czasu :P.
Nie do końca rozumiem wątek pt "ja muszę być najważniejsza w związku" z jednego powodu - gdybym wiedziała, że mój mężczyzna zrezygnował z największego marzenia dla mnie to poczucie winy zabiłoby mnie w 5 minut :P. Jak się chce to się wszystko da! Oczywiście, partner(ka) ma być w związku najważniejszy(a), ale nie popadałabym w skrajności, bo to nigdy nic dobrego nie wróży . Ale różne są sytuacje w życiu i różne podejścia, tak tylko nieśmiało chciałam napomknąć, że chyba nie powinnyście tak od razu przeklinać biednego marynarza i Jego kobietę . Swoją drogą, ja Wam życzę więcej optymizmu i żeby się jednak udało! Oczywiście więcej postów nie pamiętam tak dokładnie, aby opisać, więc zostawię Was z moim idealistycznym poglądem idyllicznego świata (co? ale bzdury ) . Niech moc odchudzania będzie z Wami! Btw. przypominam, że ja Was wszystkie czytam i wiem co tu się dzieje, także ... nie ukryjecie nic przede mną! Aa i Annobanno, ja nie chcę kupować butów do biegania, jak już Ci kiedyś mówiłam, jeśli zacznę biegać i będę to robić systematycznie to kupię te paskudy z reeboka, bo mają takie fajne dupy na reklamach , a tak na serio to dlatego, że uważam, że te podeszwy są genialne i wygodne bardzo! Natomiast zastanawiałam się co z mojego skromnego zbioru butów sportowych wybrać jako prowizoryczne obuwie do biegania .
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() weź takie, które maja Twoj zdaniem najlepsza podeszwę- żeby amortyzować stawy i sznurowane, żeby dobrze się na stopie trzymały![]() tego co napisałas na początku to nie łapię, bo chyba nie do końca ogarnąłam temat i nie wiem czy ktoś tak napisał |
|
|
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, jak ja nie lubię jak do TŻta mówię 'no to buziaczek', a on mi odpowiada 'nooo, pa'
Aaa, jutro się będę TŻtować
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2011-06-21 o 22:06 |
|
|
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam siły i ochoty tłumaczyć tak rozlegle o co mi chodziło, może dlatego nie rozumiesz , ale na pewno popadanie w skrajności nie pomaga, a też każdą, niby podobną sytuację, trzeba rozpatrywać indywidualnie. Tzn. "rzuć go, bo nie zrobi dla ciebie wszystkiego" tak samo jak "olej to co chcesz w życiu robić, leć za nim" to dla mnie nigdy nie są dobre porady, bo zbyt ogólne i zbyt skrajne ... Ehh mogłam nic nie pisać, bo mam wrażenie, że nie jestem w stanie się wytłumaczyć :P. Zakończmy ten temat. Ja wszystkim życzę wszystkiego dobrego i już . A co do reeboków, poważnie mówisz? Bo tam są różne wersje, właśnie np. do biegania, do jakichśtam konkretnych sportów itd. Jak się przechadzałam po sklepie w nich to mi było bardzo wygodnie z tymi podeszwami , ale ja się nie znam :P, a już na pewno nie na bieganiu . I spoko, ja raczej biegaczem nie zostanę, więc i butów kupować nie trzeba będzie .
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1216 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
Ale już, że okres czy co?
Tzn. na pewno będę się całować, a czy coś to pewnie nie
|
|
#1218 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodziło mi o to, że nie czytałam chyba dokładnie, bo nie wyłapałam takiej opinii, ale jeśli taka była, to się z nią nie zgadzam i podałam swoje własne dramatyczne przejścia ( ), gdzie nie mogłam zrozumiec czemu ktoś mi radzi rezygnację z wlasnych celów.Nie umiem pisać ![]() a że są takie do biegania nie wiedziałam- przekazuję to, o czym czytałam na wątku bieganiowym ![]() chyba, ze chodziło Ci o ten run tone? http://jak-biegac.pl/buty-reebok-eas...e-dla-biegaczy ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- przecież to psyhe psyhe- a co z R, dalej Cię śledzi?
Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2011-06-21 o 22:25 |
|
|
|
|
#1220 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
Ej no nie róbcie ze mnie jakiegoś zboka
Co do R. to nie widzę go... Jak wychodzę z domu to albo z D., albo do jakiejś koleżanki z osiedla itp. Na miasto nie mam potrzeby wychodzić
|
|
#1222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
No niby mam takie nogi, ale jej mi się bardziej podobają
Może są bardziej opalone i jędrniejsze Albo bo to jej nogi? No nie wiem
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Mam D., który jest zabójczy
![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- bś, pfff weź się za odchudzanie, a nie się ze mnie śmiejesz bo cały czas jest 0/6 kg. brzydalu
|
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no, ale -6 to by mi się przydało ![]() I ja się nie śmieję, tylko ciesze Twoim szczęściem, sama jesteś brzydal! co to za laska ze zdjecia, znana jakaś? |
|
|
|
|
#1226 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie zobaczyłam w Twoim podpisie niejedzenie słodyczy- trzymam kciuki
![]() Ale już dobrze, kiedyś na pewno w końcu wezmę się za siebie i zrzucę te parę nieszczęsnych kg, tylko taaaak mi się nie chce
|
|
|
|
#1228 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
fajnie że jest ktoś kto wierzy że mi się uda, bo ja to średnio widzę |
|
|
|
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale coś czuję, że nawet tyle u mnie jest nierealne ![]() Tz mnie wnerwia, z niego to czasem takie dziecko jest |
|
|
|
|
#1230 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:58.

Nikt nie rozumie, że mam 158 i to nie jest wcale mało jak na ten wzrost...
Gadamy sobie o różnych rzeczach jakie odwalał jak był mlody no i pytam go co najgłupszego zrobił... A on walnął głupi uśmiech i spojrzał znacząco na mnie!!!
BLOGUJĘ 
Ostatnio z jakiejś ulotki w Go Spocie wyczytałam, że są 3 rodzaje butów do biegania, dla osób różnie układających stopy. Ja czuję, że jestem tą, która ma problemy ze śródstopiem

nie dostane urlopu moge zapomniec. Teraz na dlugi weekend znajomi wyjezdzaja nad jezioro, mialam jechac z nimi ale pracuje
Lepiej niż z tym obropiałym strupem

chodziło mi o to, że nie czytałam chyba dokładnie, bo nie wyłapałam takiej opinii, ale jeśli taka była, to się z nią nie zgadzam 

ja dałam sobie tydzień na początek