|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
Raczkowanie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
desire ile masz wzrostu jesli moge spytac?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | |
Wieczne Kutango
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
Cytat:
PO drugie- dlaczego ubierasz sie tak 'kiczowato" Wydaje mi sie, ze jakbys troszke [popracowała nad swoim stylem,. wygladałabys naprawde tak hmm.. gwiazdorsko, a nie tandetnie Więc sama widzisz wyzywanie od tandeciar nie służy. Dla mnie to chamstwo i tyle. A jeśli tak lubisz doradzać to zostań stylistką zajmiesz się czymś i nie będziesz durnot tutaj pisać. Coś jeszcze czy już skończyłaś bo na prawdę nie mam ochoty na dyskusję z toba
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli juz nie chcesz ze mna dyskutowac bo tak ci zaszłam za skore to nie wypowiadaj sie tez na moj temat do innych, bo to troche nieladnie tak w 3 osobie o kims sie wypowiac, o kims z kim jak stwierdzilas dyskutowac nie chcesz.. Koniec, kropka. Szczerze mwoiac jakbym wiedziala, ze tak przyjmujesz krytyke to bym olala to jak wygladasz i pisla do innych. Zaoszczedziloby to troche miejsca na tym watku a tak to powstal seitnik bo ty sobie nie zyczys, bo ty stad odchodzisz skoro tak cie oceniaja itd.. Jak widac rzucasz slowa na wiatr pod wplywem emocji. Mam wiec tylko nadzieje, ze po jakims czasie jak juz ochłoniesz zobaczysz, że racji nie mialas.
Edytowane przez sweetish Czas edycji: 2011-08-14 o 21:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Rozeznanie
|
Ja kiedyś też się ważyłam obsesyjnie
![]() ![]() ![]() jedynie dołujące jest, gdy waga rośnie gdy zaczyna się ćwiczyć, ważąc się codziennie można się zniechęcić ![]() sweetish bardzo fajny wątek, te nowoczesne wnętrza ![]() ![]() ![]() zdjęcie; projekt domu Andromeda marzenie... ![]() ![]()
#1205 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewuszki moje
![]() Cos naszej Moniki nie slychac pewno z mezem baluje i dziecmi ![]() ![]() Eldorado wiem ze brak cieplego posilku ale jestem w nowej sytuacji zyciowej, nowe miejsce, praca i musze to pierw troszke ogarnac ![]() Madzia dzisiaj cofnelam sie do twoich zdjec na forum i kurcze zazdroszcze brzuszka ![]() Baletnica i Dzaga jutro u was jestem i oddajecie mi brzuchy razem z Medzik, normalnie patrze na wasze zdj i napawam sie Gosiu dziekuje slicznie za komplement, ze seksownie wygladam, ach dodalas mi skrzydel ![]() Ja staram sie nie wazyc codziennie bo do nie dawna bylo to moja obsesja i mialam tak ze jak pomimo diety widzialam choc wzrost na wadze kilka deko to dieta szla w diably, ale nawet jak widzialam na wadze mniej to sobie mowilam ze moge sobie pozwolic na wiecej zarcia bo i tak schudlam wiec jak troszke mi przybedzie to schudne, wiec dla mnie wazenie codzienne jest zgubne i zgadzam sie z Eldorado, ze powinno sie wiedziec kiedy zastopowac Co do solarki to zawsze bylam przeciwna i sie ciesze, zreszta z powodow zdrowotnych tez nie moge Kaske wole wydac na ciuszki lub kupic cos innym, sprawia mi to radoche ![]()
#1206 |
Zadomowienie
|
kosaciec - 172 cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#1207 | |
Wieczne Kutango
|
Cytat:
Z troski? ![]() ![]() A co do tego wieśniaka to on się nie śmiał tylko stanął jak wryty i z takim tekstem a później cały czas za mną łaził więc raczej mu się spodobałam niż się śmiał ![]() Spokojnie nie zamierzam się więcej o tobie wypowiadać
![]() ![]() |
![]() |
#1208 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Raczkowanie
|
Nienawidze siebie. Rzygac mi sie chce jak na siebie patrze. Dziewczyny jestem taka nazarta jak swinia. Naprawde. Jedzenie mo do gardla podchodzi. Nie bede wymiotowac bo nie chce popasc w jakas chorobe ale zbiera mi sie na wymioty od przejedzenia. A na domiar zlego przed chwila TZ przyniosl mi wielki kawal sernika z czekoladowym spodem, mama nam zapakowala, i calego wsunelam chociaz nie moglam juz. Czy to oznacza, ze ja tez mam te chorobe ED? Jeszcze nigdy nie zdarzylo mi sie tyle wsunac. Szok. Jaka ja jestem ✂✂✂nieta. Jutro pewnie bedzie z 5kg wiecej!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydaje mi sie, że kazda odchudzajaca sie osoba ma za sobą takie dni obżarstwa. To nie musi oznaczac od razu choroby. Spokojnie ![]() Już za chwile nowy dzien i nowy jadłospis. Nie załamuj sie tak jednym dniem. Szkoda nerwów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zadomowienie
|
olaoo87 nie, to raczej nie ED, kazdy czasem sie po prostu nażre jak świnka :P
p.s. mamy identyczną wagę, rok urodzenia i prawie ten sam wzrost ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Raczkowanie
|
Krótkie podsumowanie:
Rano 8min abs, ramiona, nogi, a o pośladkach zapomniałam ![]() I-serek wiejski II-nektaryna III-mała miseczka rosołu, łyżka ziemniaków i schab w sosie (te niedzielne obiadki...) IV-kawałek jabłecznika V-jogurt 7zbóż men Z wagą dziwnie. Od hmm 2tyg staram się stosować do waszych rad, nie jem po 19, piję dużo wody, ograniczyłam słodkie, tłuste i smażone. A waga raz niższa, raz wyższa. Nie wiem czemu...to przez te tabletki anty ;/? Został mi ostatni listek i przejdę chyba na plastry... ![]() ![]()
#1213 |
Raczkowanie
|
Mam straszne wyrzuty sumienia. Okropne
![]() ![]() ![]() ![]() Papa. Powodzenia wam zycze. |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |
Wieczne Kutango
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1215 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no i schudlas 5kg ![]() ![]() a myslisz ze ja czy wiekszosc dziewczyn nie potrafi zjesc za duzo dobrego? niby czlowiek wie ze juz sprobowal, podelektowal sie i wlasciwie to starczy, ale wpycha sie ten 3 kawalek pysznego sernika...no zycie... Edytowane przez kosaciec Czas edycji: 2011-08-14 o 21:47 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 |
amor vincit omnia
|
ja dziś w ramach akcji 'zawsze wyglądam super' robiłam sobie z nudów sukienki z ręcznika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Raczkowanie
|
Ja wiem, ze mam naruszona psychike jesli chodzi o porazki. To zasluga mojego bylego meza. Doprowadzil mnie do takiego stanu, ze czasami nie wiedzialam jak mam na imie. Wiem tez, ze dzisiaj juz zasne, bede non stop sie wazyla i nie mogla sie doczekac jutra kiedy to sie zwaze i zobacze ile przytylam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | |
Wieczne Kutango
|
Cytat:
U mnie to chyba jutro głodówka będzie bo całą lodówkę wyjadłam a sklepy zamknięte ![]()
![]() ![]() 04.12.13 Ostrzyknięcie ust ![]() ![]() Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana Edytowane przez NeverGoodEnough18 Czas edycji: 2011-08-14 o 21:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Raczkowanie
|
ale nie ma mowy o porazce, bo juz odnioslas sukces...schudlas 5kg? schudlas...miedzy zwyciestwem a porazka jest jeszcze czesciowe, ale w gruncie rzeczy satysfakcjonujace zrealizowanie celu...nie warto tak wszystkiego czarno-bialo postrzegac...na zasadzie jak nie schudne 20kg to przegralam...czemu? trzeba sobie powiedziec - schudlam 6,7,8 i to tez jest duzo...
a co wazenia sie to never ma racje!! ani sie waz!! waga skacze jak glupia jak sie wiecej zje..patrz moja pizza, ale nawet jak skoczy o 1kg czy wiecej to to jest fikcja!! bo nie zjadlas 7tys kalorii ZA DUŻO, a tyle trzeba zjesc ( za duzo podkreslam) zeby przytyc 1kg...wiec zrzucenie tego niby przybranego kg nie zajmie tyle czasu ile takiego prawdziwego ![]() Edytowane przez kosaciec Czas edycji: 2011-08-14 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Zadomowienie
|
znów widzę jakieś kłótnie, niedobrze. już nie będę komentowała tego mam nadzieję że nie będziecie tego ciągnąć, ale Never sweet moim zdaniem nie miała złych zamiarów zwróciła Ci uwagę ja bym była jej raczej wdzięczna że jest szczera i mówi jakie jest jej zdanie, masz rację nie musisz się z nim zgadzać ale wystarczy powiedzieć nie ma co się obrażać.
ola nie nie nie, żadnego poddawania się. każda z nas ma takie dni że się nażre jak świnia i nie ma co się załamywać, oczywiście wtedy jest nam okropnie źle ale jutro już będzie inaczej zobaczysz. każdy taki wyskok sprawi że następnym razem będziesz silniejsza ![]() Eldo_rado widzę zrobiłaś sobie domowy wybieg mody ![]() ![]() opowiem Wam co z tą niespodzianką Tż ![]() najpierw poszliśmy na miasto na lody, męczyłam go ciągle co to za niespodzianka ale nic nie chciał powiedzieć, widziałam tylko że ciągle patrzy na zegarek i w niebo. sama nie wiem dlaczego ale palnęłam że na pewno chce mnie zabrać nad jezioro, a on zaczął tak gorączkowo zaprzeczać że wiedziałam że zgadłam! więc chustka do zawiązania mi oczu się nie przydała, bo tak miało być. no nic, pojechaliśmy nad to jezioro i tam stoją ławki z siedzeniami. kazał mi siedzieć w samochodzie i nie patrzeć, w końcu przyszedł po mnie posadził tam i otworzyłam oczy, a tam świeczki (miały być w kształcie serca, jego smutne "zabrakło mi świeczek żeby wyszło" mnie rozczuliło), koc i uwaga - szklanka z sokiem, chipsy, ciastka i żelki! zachciało mi się płakać ze szczęścia i śmiać jednocześnie - mój ukochany facet tak się postarał, zorganizował romantyczne spotkanie no i jak mógłby przygotować coś innego niż takie smakołyki? ![]() ![]() jutro może będę miała wolny dom, to zorganizuję kolację z prawdziwego zdarzenia z kieliszkami od szampana, obrusem, talerzami i parówkami na kolację ![]() ![]() ![]()
#1221 | |
Wieczne Kutango
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
hej kobitki
![]() A tu widzę znowu jakaś kłótnia ... ![]() Proszę Was abyście przestały bo nie chciałabym aby ten wątek zablokowali lub gdzieś przenieśli. U mnie dziś urodzinki się udały ![]() ![]() Teścia nie było ![]() Mąż był grzeczny i mi ciągle pomagał ![]() Tu macie 3 fotki: Obraz 004.jpg Obraz 007.jpg Obraz 009.jpg Tak się bałam tego dnia a okazało się że niepotrzebnie ![]() Po urodzinach poszłam z mężem i dziećmi na spacerek a potem na przejażdzkę samochodem po lasach, jeziorach i wsiach wokół naszego miasta ![]() pogoda dziś cudowna była... upał i słońce w pełni - niebo bez żadnej chmurki. Jutro mieliśmy jechać nad morze ale kuzyn męża zadzwonił i poprosił czy mu jutro pomoże w żniwach..... zgodził się i ja mu na to pozwoliłam bo ten jego kuzyn naprawdę nie ma kogo wziąć do pomocy. Pojedziemy sobie w inny dzień. Dobra muszę uciekać bo mąż czeka, chce jakiś film ze mną obejrzeć. Jutro jak wstanę to napiszę do Was i po odpisuję Wam ;* dobranoc kochane ![]() ![]()
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2011-08-14 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
monis..jaki fajny tort! a kupilas czy masz taki talent cukierniczy? a swoja droga dawno mimio nie bylo, nie? mimio, haloo!! zyjesz? Edytowane przez kosaciec Czas edycji: 2011-08-14 o 22:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Przyczajenie
|
Ależ ja walczę z głodem
![]() Mam nadzieję, że szybko się przyzwyczaję do mniejszych porcji. |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie kłóćcie się
![]() Dorisek Ty też masz śliczny brzuszek i nie masz czego zazdrościć ![]() Ola kochana już trudno, było minęło i nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Na następny raz będziesz silniejsza ![]() ![]() Murka widzę, że Twój Tż zaszalał ![]() ![]() Moniu kochana co tam u Ciebie?? ![]() Baletnica ![]() ![]() A my byliśmy ze znajomymi nad jeziorkiem wypiłam dwa piwa tylko, zjadłam dwa pierogi ruskie i jednego ziemniaka, to była taka kręcona frytka ![]() Spadam spać, bo zmęczona jestem ![]() ![]()
#1226 |
amor vincit omnia
|
u mnie w cukierni można taki sam tort zamówić. mój brat miał urodziny parę dni temu i miał taki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez kosaciec Czas edycji: 2011-08-14 o 22:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
amor vincit omnia
|
teraz wiele odpicowanych tortów można kupić... tylko trzeba mieć $$$
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Raczkowanie
|
Monia no pozazdroscic tortu i fajnej atmosferki, oby tak dalej
![]() Eldorado masz racje na taki tort trza miec kase, ja bym wlasny zrobila, ale dzieci nie mam ![]()
#1230 |
amor vincit omnia
|
Dorisek domowe najlepsze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.