|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
A ja właśnie przymierzyłam suknię z tymi kolczykami i zawieszką, którą wam pokazywałam. Veryyyyyyyy nice to będzie wyglądać, także biżu mam z głowy
|
#1202 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie, nie, na szczęście nie rzucili go wprost na parę młodą, tylko pod nogi i on już był trochę rozbity, więc nie było jakiegoś wybuchu. To była najdziwniejsza rzecz, jaką widziałam na ślubie
![]() Cytat:
Cytat:
dobre foto oj widzę, że będzie tu wesoło ![]() oczywiscie, mam fotkę sukni bratowej, ale nie na niej, ponieważ nie mogę znaleźć takiej typowo prezentującej suknię, tylko wszędzie jest z mężem albo innymi ludźmi. Ale mam model, bo biorę suknię z tego salonu, co ona brała i akurat znalazłam ją na ich stronie. Oto jej suknia. Do tego miała długie rękawiczki, długi welon, naszyjnik dosyć strojny i długie kolczyki. nie powiem, trochę mi było przykro, gdy skrytykowała moją suknię, ale ona jest z natury bardzo złośliwa i nic jej się nie podoba. |
||
|
|
|
#1203 |
|
Raczkowanie
|
o, dzięki za szybką odpowiedź
wiem, że już jest na pewno o 17 ślub po moim na 15 jeśli ta PMka zechce współpracować to będę o dwie czy trzy stówki do przodu:P koszty się kurde mnożą jak kurczaki na wiosnę, a jeśli chodzi o florystykę to chyba sama ze swoich pieniedzy to załatwie, ogólnie bedzie ode mnie mniej gości niz od narzeczonego to troche ich odciąży (bo my mamy taką umowę, ze za talerzyk każdy płaci za swoją rodzinę, a reszta kosztów na pół)a welon to świetny ten drugi co Sztuczka zamieszczała (czyli bombka) za miesiac wybieram się ogladac sukienki, czy macie jakies wskazówki odnośnie sukienek, które pogrubiająi trzeba uważać?wiekszosc z Was juz mierzyła albo ma suknie to juz troche wiecie na pewno figure jesli chodzi o kształt mam regularną raczej, z wcięciem w talii, ale okragła jestem oczywiscie licze, ze troche schudne, ale co najwyżej dwa rozmiary czyli do 36, teraz nosze 40 czasem 38.znalazłam sukienki producenta, który ma zakład produkcyjny pod Radomiem, Impressa, zaraz cos wkleję bo fajne niektóre są i pewnie nie kosztują majątek
|
#1204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, where is CHATKA????????? W lubelskim??? na wakacjach??? w lesie??? a może dalej ma gości i musi się nimi zająć???
|
|
#1205 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
))I dziekuje za dobre slowo o brzoskwince ![]() ![]() Cytat:
To Twoje wesele Jednak ja sie nie spotkalam z tym, zeby mlodzi byli przy takim. Ale najwazniejsze, zebyscie to Wy sie dobrze czuli, wiec kibicowac bede takiemu rozwiazaniu jesli tylko bedziesz sie czula swobodnie
|
||||
|
|
|
#1206 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
mamy sporo fotek, zawsze śmiejemy się, że my to jak tacy turyści z Japonii, wiecznie z aparatami i cykamy focie
tylko coś mi się z kompem porobiło i nie mogę dołączyc fotek wyskakuje mi jakiś błąd![]() jak sie naprawi to wrzucę kilka ![]() Cytat:
padłam, piosenka miażdży http://www.youtube.com/watch?v=-fqJc...eature=related |
|
|
|
|
#1208 |
|
Raczkowanie
|
sto lat maxwelko
zorientowałam się, ze masz urodziny!:Phttp://www.slubne.impressja.com.pl/strona-glowna/ link do strony ponizej te, które daja rade, ale niekoniecznie dla mnie
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1210 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No my się jednak trochę obawiamy dziesięciu blenderów i kompletnie nieprzydatnych kompletów filiżanek, więc wolimy się zabezpieczyć ![]() Cytat:
Moim zdaniem podłużny stół dla młodych nie zwiększa dystansu, bo oni i tak prawie przy nim nie siedzą, tylko cały czas krążą między gośćmi, tak zwykle jest.Cytat:
![]() Na to właśnie liczę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1211 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"zarżnięta świnia" i "tłusty bit" rządzi, nie ma co. Rozumiem wyśmianie konwenansów w tej piosence, ale robienie do tego teledysku ślubnego...
|
|
#1212 |
|
Zadomowienie
|
Od poniedziałku staram się Was nadrobić i nie daję rady.....jestem na urlopiku z TŻtem więc nie spędzam czasu przed komputerem i codziennie po kilka stron czytam, ale więcej nie daję rady....rozumiecie same
ale myślę o Was i pozdrawiam serdecznie wstawię może jakieś foto z naszego wypadu w góry a na razie trzymajcie kciuki żebym się nie zgubiła w wątku ![]() PS. Witam kolejne nowe PMki
|
#1213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1214 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U nas raczej nikt się nie będzie silił na takie prezenty.
|
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze jak szykuję się na jakieś wesele to cały dzień leci![]() mam płytę z wesela siostry ciotecznej TŻ i fajnie jest właśnie teledysk zmontowany już po całym filmie. Fragment piosenki pokazuje dosłownie fragment wesela. Może uda mi się wrzucic na YT to wam pokażę.
Zostaniesz na stałe? Edytowane przez Madziuniusia Czas edycji: 2011-08-09 o 16:40 |
|
|
|
|
#1216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1217 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, hej
tylko na chwilkę wpadłam. Po wczorajszej wizycie u ortodonty umieram. Jutro jadę do domu, więc przed kompem będę dopiero we wtorek. A tak na chwilę wklejam zdjęcie sukni falbankowej PMki, która szyła ją na zamówienie
Edytowane przez jagata Czas edycji: 2011-08-09 o 21:04 |
|
|
|
#1218 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(i znowu tytuł wątku się sprawdził )Cytat:
![]() To trzeba na spokojnie z TŻtem przemyśleć. Przedyskutować wszystkie za i przeciw. W ogóle trzeba sie zastanowić kto miał by z nami przy stole siedzieć.
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
eee nie umiem skrocic pliku.
|
#1220 |
|
Wtajemniczenie
|
Chcesz skrócić plik filmowy? W Movie Makerze możesz łatwo to zrobić. Wystarczy pobawić się osią czasu i zapisać.
|
#1221 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ludzię są naprawdę nienormalni. http://www.youtube.com/watch?v=nObCj...eature=related Szkoda że nie zamieścili jeszcze fotek z nocy poślubnej..
Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2011-08-09 o 16:52 |
|
|
|
|
#1222 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28643445]O temat paznokci- a powiedzcie macie zażelowane czy naturalne? I do ślubu jakie planujecie? Nie chodzi mi o konkretne zdobienia tylko o to czy żel, akryl czy ozdobiona naturalna płytka
[/QUOTE]ja bede miala swoje naturalne moze nie są jakies piękne,ale poprostu w zelowych nie czyje sie swobodnie.. raz tylko mialam i przez te 2 tygodnie tylko sie meczylam, mimo, ze nie byly jakies mega dlugie a od dzisiaj bede o nie dbala o moje ze zdwojoną sila skrzypowit i odzywka ![]() Cytat:
Cytat:
suknia prze-pięk-na!!! Cytat:
Chc jeszcze nigdy nie bylam Ale w pazdzieniku bede chyba pierwszy raz U nas sie slucze butelki i sloiki, nie zadne talerze TZ mi opowiadal jak u Jego siostry bylo, bo Nas to pewnie tez nie ominie, a kompletnie nie wiem jak to zorganizowac![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Moze i my z niego skorzystamy zacytowalam wiecej,lecz sie nie wyswietlilo:/ ale chcialam Wam napisac, ze wielkie lansko Wam sie nalezy, ze 3 godziny mnie nie bylo, a 2 nadrabialam:P |
||||||
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
Lecę dziewczonka, do TŻta, a potem na urodzinową pizzę, na którą zaprasza nas mój tata
![]() Jeszcze raz dzięki wielkie za wszystkie miłe życzonka!!! |
|
|
|
#1224 |
|
Wtajemniczenie
|
Uwaga, uwaga, dostałam smsa od Chatki! Odpisała, że słodko, że za nią tęsknimy i że nie wyjechałaby bez pożegnania
Goście dopiero wczoraj od nich pojechali i od wczoraj nas nadrabia, a teraz dostała jakieś zleconko, więc pracuje. Jednak gdy będzie miała chwilkę to zajrzy na forum. I przesyła wszystkim Laseczkom z naszego wątku całusy!
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję i wzajemnie przesyłam buziaka
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no ten movie maker nie pojdzie na moim kompie...
|
#1227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o dzieeki
|
|
|
|
|
#1228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie że CI napisała bo byśmy tu zgadywały gdzie to się podziała
|
|
#1229 |
|
Wtajemniczenie
|
Movie Makera powinnaś mieć wgranego razem z Windowsem, nie trzeba nic ściągać
Poszukaj sobie czy nie masz gdzieś na dysku C w programach. Tu jest tutorial jak skrócić filmik właśnie w movie makerze: http://www.youtube.com/watch?v=bvpB9RpNTqoTak jak pisałam, wystarczy uciąć oś czasu, zapisać jako nowy plik i gotowe.
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() swoja drogą mój TŻ jakoś ostatnio ma świra na punkcie tej piosenki bo u któregoś kumpla z pracy w samochodzie ją usłyszał i mu się spodobała
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.

Tak jak dziewczyny Ci już pisały - to będzie TWÓJ dzień i wszystko ma być po Twojemu
?
Hehe co prawda w gratisie wpadają jeszcze czekoladki, ale to akurat nie problem - słodyczy nigdy dość
Bosh, że też nikt jej nie nauczył, że nie staje się jak kot sr.aj.ący w puszczy 
30.06.2012