|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Cytat:
![]() Na marginesie oglądałam kiedyś filmik(juz go pewnie nie znajdę) Jak młodzi uparli się puszczac te lampiony w czasie wiatru... Mówię Wam! Same od siebie zaczeły się palić, zatrzymywały się gdzieś na krzakach i wogóle jakaś masakra! Nie wiem czemu sobie nie darowali... Dlatego jeśli będzie wiać to radzę spróbować puścić symbolicznie dwa, jak się uda to dobrze, a jak nie to nie kazać gościom robić tego samego... Bo to niebezpieczne jest a i efekt..... no brak słów. ooo mam link. to chyba ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=vijFZv-ElM0 (chociaz jak patrze to takiego wielkiego wiatru nie ma... ale widać goście nie bardzo wiedzieli ze musza dobrze nagrzać te lampiony...)
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-08-29 o 12:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo bezpieczeństwo najważniejsze ![]() ![]() i wymyśliliśmy że przed puszczeniem lampionów nasz Pan ze zespołu poinformuję przez mikrofon co i jak w jaki sposób taki lampion puścić w powietrze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kindziulindzia Czas edycji: 2011-08-29 o 12:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje że u Nas też wypali ten pomysł z lampionami...
![]() |
#1206 |
Rozeznanie
|
my zamiast lampionów (u nas nie byłoby za bardzo gdzie ich puścić) będziemy mieli białe gołębie do puszczenie przed Kościołem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- fixing powder z artdeco, błyszczyk w odcieniu nude z BU - kępki rzęs i klej również z artdeco (będę testować i wam tu relacje składać, bo same superlatywy o tym duecie słyszałam) - róż do policzków bobbi brown (no za niego trochę musiałam dopłacić) ogólnie zaoszczędziłam 120 zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1209 |
Rozeznanie
|
byle było tak:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | |
Zakorzenienie
|
w grupie zawsze przyjemniej
![]() Cytat:
![]() ![]() Za to blisko mojej sali jest dużo pól i nie chciałabym szkód narobić. Muszę o tym wcześniej z właścicielką porozmawiać.
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Rozeznanie
|
a nie tak :
![]() Edytowane przez M_ilkaa Czas edycji: 2011-08-29 o 12:37 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i znając moje szczęście to by mnie obsrały ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli któraś z dziewczyn chce lecieć w maju lub czerwcu to zaznaczam, że trzeba czekać na lasty. Ceny w tych terminach zawsze spadają i można złapać typowe last minute. Lipiec czy sierpień to faktycznie drogi termin - najlepiej rezerwować wcześniej (jak pojawiają się oferty letnie na koniec zimy) We wrześniu oferty na Karaiby (np. Dominikana, Kuba, Meksyk) maja tak zwany okres huraganowy. Huragany przeważnie omijają te przepiękne regiony i bardzo duża liczba osób spokojnie w tym terminie leci na wypoczynek. Ja osobiście uważam, ze nie ma się, czego bać. Dodam, że wiele z tych miejsc ma podręcznikowa porę deszczowa a w rzeczywistości deszcze nie ma w ogóle lub pada po 15 minut. Hotele są dobrze przygotowane na ewentualność huraganów (miałam w tym okresie sporo klientów i raz trafił się huragan. Hotele pozamykane jak schrony a klienci maja wciąż opcje All inclusive) Po huraganie z godziny na godzinę wyszło piękne słoneczko i wszyscy wrócili na plażę. Jeśli pada deszcz to także z 10-15 min a później jest piękne słoneczko. Szczepienia nie są wymagane ( chyba, że chcecie jechać np. do Zanzibaru) Dodam jeszcze, że lecąc z Berlina, Lipska czy Drezna oferty wychodzą nawet o połowę taniej niż z przelotem z Pl. Do tego lot z Polski trwa ok. 15 godzin a z Niemiec zaledwie 9,5. Mogłabym tu książkę napisać na ten temat, ale tylko tak podaje info w przybliżeniu. Warto wybrać dobre biuro i osobę, która się na tym zna . To sie rozpisałam... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Rozeznanie
|
też się trochę boję tego obsrania
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() też myślałam o tych kępkach, podobno one są dobre. Chodzi za mną również błyszczyk i baza pod makijaż. Milka, albo tak: http://www.smog.pl/wideo/29429/dzien...ie_ale_wpadka/ obejrzyj ![]() Edytowane przez kilianna Czas edycji: 2011-08-29 o 12:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1216 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jednak to prawda ![]() no cóż, jak widać taka niewinna atrakcja a może spowodować wiele szkód. trzeba na pewno rozsądnie do tego podejść
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() My też mamy zgodę managera sali, więc nie będzie problemu, pod warunkiem oczywiście, że pogoda będzie ładna... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w jakiej sali będziecie robić wesele?
![]() |
#1222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() osz kurcze, kolejna, która kusi zakupem. Jesli później przyjdą mi jakieś wezwania do zamówienia (jak w klubie świata ksiązki), to Was zaduszę ![]() ![]() ![]() Milka, z tym gołębiem, to oczywiście był taki żarcik, mam nadzieję, że się nie gniewasz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Wtajemniczenie
|
Ojej, masakra z tymi lampionami jak jest wiatr. U nas nie będzie, gołębi też nie. Za to być może pomysł lampionu wykorzystamy w naszym video-zaproszeniu, które chcemy nakręcić do końca roku!
![]() ![]() I właśnie tu mam pytanie odnośnie studia filmowego ze Słowacji. Pamiętacie, jakiś miesiąc-dwa temu bodajże Dotk4 wklejała tutaj właśnie studio filmowe, co miało kamerować ślub jej koleżanki Słowaczki i duży zachwyt wzbudziły te produkcje. Któraś z Was pamięta może jak się nazywało to studio albo ma zapisanego jakiegoś linka? ![]()
#1225 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wy ? ![]() Cytat:
![]() Za mną baza od jakiegoś czasu chodziła i postanowiłam spróbować ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
![]() Byłam na wycieczce zorganizowanej jeszcze w liceum i to był koszmar bo pani przewodniczka nas dosłownie przegoniła po Paryżu. Nie było czasu poczuć klimatu, najlepiej wspominam dzień, w którym wyjątkowo mieliśmy więcej czasu wolnego, wtedy można było rozejrzeć się po mieście na spokojnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
kasia kuku gotowe za sztukę krzesełka jakoś po 1,50 zł. Najmniej, tak mi sie kojarzy. Na all tego jest pełno tusiu byłam w Mosznej, piękny zamek tam jest, taki Disney'owski. Tylko jak my akurat byliśmy, to robili renowację z zewnątrz i było widać tylko rusztowania, szkoda. Seagirl to czekamy na jakieś fotki z tego pleneru ![]() Milka a kiedy będziesz mogła zrobić fotki? Karolinka83 fajna sukienka, a cień na oczy chciałaś perłowy? Lubcia fajnie ci wyszły te zawieszki ![]() maxwellka ładnie ci w tej fryzurce i w ogóle ślicznie wyglądasz bez okularów ![]() maruda80 może akurat wam się udało mimo pękniętej gumki ![]() Co do lampionów, widziałam takie na żywo z oddali i cudownie to wyglądało, tylko, że ja koło lokalu gdzie mam mieć wesele, mam drzewa i obawiam się, że właścicielka się nie zgodzi. A tak bym chciała
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1228 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() O, ten by był idealny: http://allegro.pl/pascal-przewodnik-...788902408.html ![]() Edytowane przez maxwelka Czas edycji: 2011-08-29 o 13:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dołączam do klubu kupujących w Douglas ![]() ![]()
![]() |
#1230 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym zdarza się często, że hotele są na przedmieściach Paryża, ale już za obwodnicą paryską, czyli mówiąc wprost na strasznym zadupiu, gdzie nawet metro nie dojeżdża, a wokół hotelu nie ma nic, nawet sklepu. I czasami po prostu 3 godziny z dnia jest tracone na sam dojazd do centrum Paryża. Dlatego ja bym polecała wybrać się we własnym zakresie: czyhać na okazje w tanich liniach lotniczych i zarezerwować miejsce w jakimś hotelu bądź hostelu w samym Paryżu. Co do przelotu czasami w Wizzairze można upolować nawet za 80zł bilet w jedną stronę (tylko bez bagażu rejestrowanego, ale możesz spokojnie wziąć jako podręczny małą walizkę). Paryż ma tak rozbudowaną sieć metra, że bez problemu podjedziesz pod każdą atrakcję turystyczną. Jak będziecie już konkretnie planować to mogę Wam podpowiedzieć gdzie jaką linią dojechać, bo dla osób które pierwszy raz będą podróżować metrem w Paryżu może się ono wydawać nieco skomplikowane: http://www.eioba.org/files/user3/paris_metro.jpg W każdym razie służę pomocą ![]() kooocur, dzięki za info o destynacjach, czyli Dominikanę w lecie jak najbardziej możemy planować, skoro nawet Ty nie bałabyś się wtedy tam jechać ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.