|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Babciam kiedyś doszłam z moja dobrą koleżanką do podobnego wniosku!!!!Jest coś w tym,że kobiety ,które nie mają córki,mają gorsze relacje ze swoimi synowymi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() Sproboj sobie tez kupic Joanna Naturia odzywke bez splukiwania miod i cytryna - na niektorych dzialala rozjasniajaco. Ja dzis znow poleglam - jestem zmeczona, niedlugo dostane @ ![]() ![]() ![]() Motylka zamowilam, i mam problemy znow z bankiem, nie chce mi przelewu elektronicznego zatwierdzic. Musze do nich zadzwonic w poniedzialek. Glupia bankowa biurokracja ![]() Jutro nowy dzien i trzeba sie zabrac za siebie ostro. Czego i Wam zycze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane!
![]() Ja oczywiscie jestem zawaolna od rana do nocy, jak wracam wieczorem do domu to nie mam doslownie na nic ochoty.. dlatego ostatnio nie pisalam bo kondycyjnie niewyrabiam. Z dieta ok waga wkoncu sie unormowala i oscyluje ku spadkowi, dzisiaj mialam spadek -0.4kg i obecnie wazne najmniej odkad zaczelam diete. Psychicznie tez czuje sie na silach i wiem ze ta diete doprowadze do konca, jeszcze z Waszymi silami to nie mam zadnych watpliwosci. Widze ze temat mezczyn i alkoholu zagoscil na forum wiec i ja doloze swoje trzy grosze w tym temacie... Co do facetow to temat rzeka, lecz nie zmienia to faku ze sa bezwzglednymi dupkami i tego sie nie da w zaden sposob podwazyc. Taka jest prawda ich procesy myslowe sa calkowicie rozbierzne od tych ogolno przyjetych. W moim zyciu bylo wielu mezczyn, z tego kilka powaznych zwiazkow, z tego dwa jak tutaj juz wczesniej wspominano rozpadly sie przez alkohol z czego jeden naprawde dlugi i wspanialy przynajmniej na poczatku tak bylo... Niestety nasza kultura bardzo temu wszystkiemu sprzyja, ciezko sie dzisiaj obejsc bez alkoholu bedac w jakims towarzystwie czy nawet na chwile sie rozerwac. Do tego jestem zdania ze jak facet lubi wypic i widac to na samym poczatku to niestety tak juz bedzie i nic ani nikt tego nie zmieni. Obecnie jestem juz tak zmeczona facetami, chorymi akcjami, chora zazdorscia, agresja, presja i glupota ze w tym momencie dla mnie bycie singlem a jestem sama juz ok 2 lat jest jednym wielkim odpoczynkiem. Choc wciaz mnie otaczaja i na brak powodzenia nie narzekam to gardze nimi w pelnym tego slowa znaczeniu. Ostatnio np. poznalam sie facetem starszym od siebie o 12lat, z jego strony oczywiscie byly deklaracje i to ogromne, do tego byl z Torunia a ja jestem z LBn takze kawal drogi, byl sklonny tu zostac zamieszkac i juz myslalam ze moze tym razem trafil sie unikalny egzemplarz lecz szybko przejrzalam na oczy. Wciaz sa jeszcze telefony lecz to nie dla mnie. Wniosek z tego ze wiek tutaj tez nie odgrywa wiekszej roli bo i tak sa dzieci. Smutna ta prawda... Nie wiem jakiego musialabym spotkac teraz faceta zeby mnie usadzil na tylku i chociaz w jednym 1% przywlaszczyl sobie, bedzie koniec swiata jak taki sie znajdzie odrazu Wam mowie ![]() Moni Skarbie Ty nasz ![]() Co do meza musisz sie mocno do tego zdystansowac i skupic sie tylko na dwoch rzeczach tzn, sobie i dzieciach, reszte zostaw szkoda Twoich nerowow, jestes piekna wspanaiala i silna kobieta , nie daj sie poniesc emocjom. On wie ze juz ma wszytsko Ciebie-wspaniala zone, cudwone dzieci zapedzil sie, moze kiedys to zrozumie ze swoj kwiat trzeba nieustannie pielegnowac bo inaczej zwiednie. Oby nie obudzil sie jak juz wszytsko straci. Masz dwojke przecudnych dzieciaczkow i dla nich zyj w tym Twoja najwieksza sila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
dziewuszki moje dziękuję Wam wszystkim za te piękne pocieszające mnie posty. Jesteście kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1205 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() białaczekoladka masz bardzo fajne podejście do ,,tych'' spraw.Zgadzam się,że faceta dobrze zaobserwować na początku jaki ma stosunek do alko i jak się zachowuje.Ja wogóle praktycznie nie pije alkoholu(nie mam do tego okazji,a poza tym nie smakuje mi -jedyny rodzaj ,który lubię to białe martini ze spritem),mój mąż również od wielkiego dzwonu.Nie wyobrażam sobie,żeby po pijaku robił awantury,krzyczał czy podniósł rękę.ale niestety są kobiety , które maja takie piekło w domu i najgorsze ,że ciężko im wyjść z tego bagna.Mam koleżankę,który po pijaku wrzeszczy ,odstawia jakies chore akcje(oni nie sa po slubie,nie maja dzieci),nawet ja uderzył a do niej nic nie dociera,jeszcze go broni.Sama nie odejdzie bo boi sie byc sama.KOSZMAR!!!! Monia wypoczywaj,wypoczywaj i jeszcze raz wypoczywaj ![]() Zdrówko najwazniejsze |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nic trzeba zyc dalej. Nieukrywam ze tez mam swoje lata i gdzies tam w glebi duszy pragne sie ustatkowac ale patrzac realnie na to wszytsko coraz bardziej dochodze do wniosku ze naprawde lepiej byc samemu niz z byle kim ![]() A u mnie dzisiaj spadeczek kolejny o -0.3kg, niby nie duzo ale cieszy ![]() Niedlugo zmykam do pracy, wlasnie pije kawusie a zaraz bedzie sniadanko i obowiazkowo musli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
Hej ślicznotki ;*
My wczoraj byliśmy ze znajomymi na piwku i hamburgerze ![]() ![]() Jeszcze trochę jak zdam prawko to skończy się piwkowanie, bo dl tej pory to Tż zawsze jest kierowcą ![]() ![]() Ja zawsze po alko mam mniej na wadze ![]() ![]() ![]() Zelka myślę, że taki wielki miś to super prezent ![]() ![]() bialaczekoladka podoba mi się Twoje podejście ![]() ![]() ![]() ![]() Monia wypoczywaj kochana ![]() ![]() A gdzie się podziała nasza Tinek ? ![]()
#1209 |
Zakorzenienie
|
Medzik, białaczekoladka gratulujuę spadku
![]() U mnie też dzisiaj 54,5 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Zadomowienie
|
Czeeeśc Dziewczynyyy ! ; )) aaaaaaa ja dziś wkoncu w Polsce !! ale niestety tylko na week takze jutro wieczorkiem znów wylot .. ;// aleeee kupiłam swojej Chrześnicy faktycznie takiego dużego Misiaaa mam nadzieje że się jeej spodoba . Kurczee myślałam ze choć będzie jakaś ładna pogodna w Pl a tu takie pochmurno i szaro .. !
Aleeeeeeeeeeeeeeeeeeee tu cisza ! pewnie dlatego ze week i wszystkie takie zajęte ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
Cocktail gratuluje spadku
![]() ![]() ![]() zelka na pewno spodoba jej się misiak ![]() ![]() A dziś faktycznie cisza jak nigdy.
#1212 |
Zadomowienie
|
hej, u mnie dieta trzymana, właśnie idę robić ćwiczenia
![]() zelka fajny taki misiek na prezent, sama dostałam takiego od Tż i sprawił mi wielką radość a co dopiero dla małej dziewczynki ![]() monia Dalacin C jest świetny na zatoki, to bardzo silny antybiotyk. ja zawsze biorę go przez tydzień jak zaczynają mi znowu dawać się we znaki i mam spokój, w końcu znalazłam na nie sposób. już jakieś 2 miesiące nic mi nie dolega dzięki niemu.
#1213 | ||||||
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki
![]() pobilam chyba rekord spania.... wczoraj od 18 do 12 dzisiaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
Przeczytałam Twoją historię na temat facetów i na prawdę podziwiam Cię ![]() On nigdy nie zrozumie że o żonę trzeba dbać - on jest wychowany tak, że to kobieta ma dbać o męża i latac przy nim. On jest Bogiem i władcą a kobieta kurą domową. ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dziekuję za komplementy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1214 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poradzić sobie muszę, nie mam wyjścia ![]() Nie zaakceptowałam mu, dopiero dzisiaj potwierdziłam choć nie wiem po co.... ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
Dziekuję ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Nooo troche Wam po odpisywałam.... jakoś dałam radę więc chyba jest poprawa w moim zdrowiu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1215 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Dosyć długo się nie odzywałam bo niestety nie miałam czym się chwalić. Każda z Was pisała o jakimś tam spadku a u mnie waga stała w miejscu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Monika- szczerze Ci współczuję takiego mężczyzny... Jesteś cudowną kobietą! Bardzo podoba mi się to, że nie tracisz przez Niego wiary w siebie, wręcz przeciwnie- znasz swoją wartość. Wiele kobiet załamuje się przez takie traktowanie, ale Ty nie. I to jest wspaniałe. ![]() ![]() ![]() Alexis- powodzenia! ![]() Medzik, Coctailraspberry, Paulownia- dziękuję Wam dziewczyny za rady! ![]() Kamikadze- fajnie, że układa Ci się z mężem ![]() Zelka- ten miś to naprawdę niezły pomysł. ![]() Jeśli chodzi o mnie, to może nie będę nawet się wypowiadać... W dodatku jestem jakaś wewnętrznie zniechęcona, przygnębiona. Ale zrozumiałam coś ważnego... Jestem dla siebie zbyt surowa i wymagająca. Wywieram na sobie presję, co mnie za bardzo frustruje. Jestem perfekcjonistką, co w tej kwestii działa destrukcyjnie. Miłego wieczoru. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Wpadłam tylko a chwilke, dzisiaj miałam sie wazyc ale bateria sie w wadze wyczerpała. Jednak widze bo spodniach, ze są luzniejsze ![]() Diete trzymam, nie mam juz wilczych napadów głodu jak kiedys. Monika, chciałam zyczyc Ci duzo zdrowka ![]() A odnosnie Twojego chłopa to szkoda gadac ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1218 |
Raczkowanie
|
Wpadłam, dziewczynki na chwilkę bo jestem wykończona a jutro rano muszę wcześnie wstać bo idę na uczelnie.
Alexis podejrzewam,że jesteś w najgorszym momencie odchudzania tzn,masz zastój wagi.Tak właśnie się dzieje,kiedy organizm przyzwyczaja się do nowej,niższej wagi ciała.Jeśli więc pilnujesz diety a kilogramy stoją w miejscu to nakpewniej jest zastój.Nic się nie martw kochana! ![]() ![]() Mariposa dobrze ,że jesteś w stanie stwierdzić jakie błędy widzisz w swoim zachowaniu.To pozwala na zmiany na lepsze w życiu.Trzymaj sie ![]() Meedzik jak tam ćwiczenia?Ja dziś rano przed uczelnią nie zdążyłam zrobić porannej części ale wieczorem to nadrobiłam. Monia bierz regularnie lekarstwa ,a z każdym dniem będziesz czuła coraz lepiej. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Raczkowanie
|
Kamikadze- dziękuję Ci
![]() Też zżyłam się z Wami dziewczyny ![]() ![]() A mi przyszło do głowy, żeby sprawdzić czy jestem uczulona na mleko, czy nie... No i mam za swoje, jest mi niedobrze i słabo. ![]() Edytowane przez Mariposa3 Czas edycji: 2011-12-03 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
a ja dalej umieram..... wszystko mnie tak boli, że chyba zwariuję
![]() ![]() Wykapałam się jakos ledwo i idę do łózka. Mąz zadzwonił i przeprosił, przez chwilę było już dobrze a przed chwilą znowu sie pokłóciliśmy... strasznie źle się czuję, uciekam już, jutro Wam po odpisuje ![]() ![]() ![]() ![]()
#1221 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki ;* mnie waga wróciła do normy, czyli znów 48,4 kg a mogło zostać tyle co wczoraj po alko
![]() ![]() Ale wydaje mi się, że mój organizm też się już przyzwyczaił, kiedyś tak fajnie szybko mi spadały kg a teraz za cholerę nie chcą ![]() Kamikadze ćwiczę codziennie, ale też zdarza mi się zapomnieć rano, ostatnio rano nie miałam czasu to ćwiczyłam po obiedzie a później wieczorem ![]() Dziewczyny jak podoba Wam się ta tunika? Zastanawiam się nad nią ![]() http://moda.allegro.pl/showroom-tuni...972784515.html
#1223 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Monika- jejku, ale Cię złapało! Zdrowiej szybciutko ![]() Patiuszka- oj, to widzę, że z tą laktozą sporo ludzi ma problem. Mówisz, ze można się przyzwyczaić, ale po tym jak się wczoraj czułam już chyba nigdy nie spróbuję mleka. ![]() ![]() Medzik- mi się nie podoba ![]() Miłego dnia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Raczkowanie
|
Zebrałam się i jestem, po długiej przerwie...
Zmobilizowałam się. Biorę tabletki cla z zieloną herbatą, staram się jesc 5 posiłków dziennie (chociaz bywa ciężko, bo plan na studiach mam tragiczny!). Kupiłam karnet 12 wejśc na fitness, na razie chodzę na fat burning ![]() ![]() Na studiach jest strasznie. Mimo,że umiem oni i tak mi udowodnią że nie ![]() Z Tż, jednak okej. Rozmawialiśmy długo przez te dwa dni.. I zaczynamy od nowa,z nową siłą. Bo jest co ratowac. Może miał jakiś kryzys, stąd ta cała sytuacja... Jestem dobrej myśli <3. Nie mogę doczekac się świąt. Wreszcie wrócę do domu na dłużej, przy okazji umówię się na 5 egzamin z prawka ![]() ![]() Mam pytanie! Podobają wam się te buty i sukienka? Bo chciałabym zamówic sobie coś na sylwestra, ale jakoś tak się waham.. https://www.deezee.pl/obuwie_damskie...uede_pump.html http://allegro.pl/ds-0198m-rr-cudna-...948187518.html a tu podam Wam przepis na sałatkę, naprawdę jest przepyszna! tortellini grzybowe (ja daję tak z pół paczki, może mniej) 2 papryki czerwone ogórek zielony (ja kupuję takie bardzo długie, wtedy starcza jeden i ze skórką!) 2-3pomidory kukurydza i sos <3 2-3 łyżki majonezu zmieszac z 2-3 łyżkami jogurtu naturalnego 3-4 ząbki czosnku i natka koperku. wyśmienita! Postaram się jakoś nadrobic większośc postów, może mi się uda ![]() Buziaki! ![]()
#1226 |
Zakorzenienie
|
Hej stokroty
![]() U mnie dzisiaj kolejny spadeczek o 0.5kg ![]() Mam nadzieje ze do świat ujrze 6 z przodu i przestane byc najgrubsza na forum ![]() ![]() Ogolnie mam ostatnio dobra passe, nie wiem byc moze aura swiateczna juz mi sie udziela, nie wiem ale jest dobrze ![]() Ostatnio zrezygnowalam z chleba w tym tygodniu ani razu nie jadlam zadnego pieczywa i to chyba jest wlasnie przczyna ladnych spadkow, jem weglowodany owszem ale w innej postaci i widze ze to moze byc klucz do sukcesu. Mysle ze w ogole warto zrezygnowac z chleba na zawsze albo jesc juz naprawde w skrajnych przypadkach. Co do forum, atmosfery tutaj panujacej i Was kochane to tez tutaj czuje wsrod Was fantastycznie ![]() Mysle ze jestesmy naprawde zgrana paczka ![]() Ja wlasnie jestem na etapie doprowadzania sie do porzadku, wykapalam sie wybalsamowalam, ogolilam ![]() ![]() Dzisiaj planuje zjesc normalny obiad tzn. skladajacy sie z kotleta bez panierki i suroweczki oczywiscie w bardzo malych ilosciach. Ponstanowialm ze w moim menu raz w ciagu tygodnia bedzie normalny obiad lecz w mniejszej ilosci niz zawsze, chcialabym ogolnie pozostac przy takim systemie odzywaiania. Niedziela to jedyny dzien kiedy moge zjesc cos cieplego, domowego. |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
amor vincit omnia
|
sunshine te sukienki są śliczne, ale króciutkie
![]() Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2011-12-04 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sukienka tez cudoooo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
amor vincit omnia
|
sama nie dalej jak 2 tyg temu pytałam dziewczyn z innego wątku czy sobie jej nie kupić, bo ta sukienka to cudo
![]() Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2011-12-04 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Raczkowanie
|
Białaczekoladka- właśnie! Zapomniałam odnieść się do Twojego tamtego długiego postu. Życzę Ci żebyś odnalazła kogoś odpowiedniego dla siebie, bo naprawdę istnieją fajni faceci.
![]() ![]() Sunshine- super, że z chłopakiem lepiej. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.