|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacje nad Baltykiem- zbiorczy
Cytat:
ale Świętouść jest piękna jest to pole kempingowe z wielką, prywatną plażą i jest tam przepieknie, są tez domki do wynajecia chyba 50 zl od osoby, ale 4 osobowe chyba (nie wiem do konca) Nawet jesli Ci to nie odpowiada to ja polecam kazdemu z autem, zawsze mozna sie przejechac w bardziej rozrywkowe miejsce chociaz i tam są jakies imprezy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#1202 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Władek zdecydowanie polecam (gdyby nie ceny pojechalibyśmy tak znowu - jak wrócisz z lazurowego to napisz jak było )
|
|
|
|
|
|
#1203 |
|
Przyczajenie
|
A nie myślałyście, by jechać do Rozewia lub do Jastarni?
Wszędzie tylko Władysławowo i Władysławowo....
|
|
#1204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1205 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeździmy zawsze większą grupą i szukamy miejsca z jakimś większym supermarketem i takiego, zeby było gdzie pójść potańczyć wieczorem. Może za kilka lat...... |
|
|
|
|
|
#1206 |
|
Raczkowanie
|
ja w tym roku z moim wybieramy się na kilka dni do Ustki
znalazłam bardzo fajny pokoik w atrakcyjnej cenie jak na takie warunki ale to chyba dlatego że jedziemy w sezonie jeszcze chyba niskim w drugiej połowie czerwa przed rozpoczęciem szkolnych wakacji mam nadzieje na udamy wyjazd ze swojej strony gorąco polecam takie miejscowości jak Dźwirzyno i Kołobrzeg sama w tym roku chciałam tam jechać jednak padło na Ustkę |
|
|
|
|
#1207 |
|
Przyczajenie
|
A za ile znalazłaś mieszkanie w Ustce?
I przyznaję się bez bicia, jeszcze mnie nie było ani w Rozewiu ani w Jastarni, ale ciągnie mnie jak nie wiem ku Kaszubom, dlatego się rozglądam po tych miejscowościach. Ale Władysławowo ze względu na jego... nie wiem... popularność (?) kompletnie mnie nie pociąga. Jastarnia za to jest na półwyspie, to musi być piękna okolica! Do tego znalazłam takie piękne lokum w Jastarni, że ah och ![]() ![]() Tylko szkoda, ze cena jest trochę... hmm.. no cóż, przypuszczam, ze jest adekwantna co do jakości Jastarnia mieszkanko
Szukam skutecznej metody na wybielenie zębów.... Coś ktoś? Edytowane przez Cerf_volant Czas edycji: 2014-05-16 o 13:08 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1208 |
|
Przyczajenie
|
Polecam nadmorskie miejscowości tj: Władysławowo, Ustka, Jarosławiec, Dąbki i Darłowo
Warte oglądania !
|
|
|
|
|
#1209 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Edytowane przez memelody Czas edycji: 2014-05-28 o 10:43 |
|
|
|
|
|
#1210 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
To ja w takim razie poleciłabym Ci przefajne mieszkanko w Rozewiu. Urocze, 500 m od morza, spokojna okolica i sprzyjająca na aktywne spędzenie czasu
|
|
|
#1211 |
|
plum plum
|
|
|
|
|
|
#1212 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, pomóżcie !
Władysławowo czy Ustka? Która opcja lepsza na wakacje we dwoje?
|
|
|
#1213 |
|
Przyczajenie
|
Polecam wybrać się do Władysławowa bo jest tam ładniej niż w Ustce. Ale i tak wszystko zależy od pogody
|
|
|
|
|
#1214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja władysławowo uwielbiam ale przed sezonem - byłam parę razy w sezonie, a w ubiegłym roku w czerwcu - i bez porównania Edytowane przez _czarny_kot Czas edycji: 2014-06-07 o 23:58 |
|
|
|
|
|
#1215 |
|
Przyczajenie
|
Polecam to miejsce ,miło czysto ,bezpiecznie Spędziłem kilka fajnych dni urlopowych w tym miejscu i jestem pełny podziwu dla osób które czuwają nad tym by miło i wygodnie się tam odpoczywało Szczególna dbałość o sanitariaty sprawia że w mojej opinii jest to bardzo dobry Camping za przystępna cenę z wszystkimi udogodnieniami .Szczególne słowa uznania za uśmiech i pracę dla Pana Michała, który dba o to aby wszystko było w porządku. Dziękujemy Wszystkim pracownikom Campingu za gościnność Na pewno tam wrócimy.
|
|
|
|
|
#1216 |
|
Zadomowienie
|
Pomocy
Nie mozemy sie z meżem zdecydowac gdzie jechac...Planujemy raczej okolice Helu bo tej części wybrzeza nie znamy zupelnie...Szukamy czegos co ma klimat podobny do Darłówka (blisko morza i żeby wieczorem gdzieś można bylo wyjść )...Do Darlowka nie chce jechać kolejny raz bo już mi sie trochę znudziło ![]() Poki co myslalam nad Karwia,Leba,Wladyslawowem ,moze Jastarnia?Ew calkiem po prawej Krynica Morska... Poradźciegdzie jest w miarę fajnie bo ja nie znam zupełnie tych miejsc a opinie na necie rożne
|
|
#1217 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja ze swojej strony spokojnie mogę polecić Władek i Łebę, bo tylko tam byłam ![]() wydaje mi się, że we Władku jest więcej miejsc gdzie można wieczorkiem usiąść, wypić piwko i przy okazji się pobawić, bo w Łebie rok temu odniosłam wrażenie, że większość to dyskoteki ;p Władek chcieliśmy w tym roku powtórzyć, ale nie znaleźliśmy nic dla siebie więc wracamy do Łeby Władysławowo jest fajną bazą wypadową na Hel. Chwilka pociągiem, można cały dzień sobie spokojnie Hel pozwiedzać, piwko wypić (Piwo z wiśniami Za to z Łeby możemy sie przespacerować na wydmy - piękne widoki |
|
|
|
|
|
#1218 |
|
Zadomowienie
|
Losowo padlo na Jastrzębią Górę
Ale planujemy odwiedzic i Wladka i Hel i moze Gdańsk na jedna noc... Szukam poki co taniego nocowania w Gdańsku lub Gdyni na termin 6-7 lipiec...Musimy sie gdzies przekimac bo od 7 mamy kwatere w Jastrzebiej wynajeta a chcemy zobaczyc Gdansk i byc moze sopot jak sie uda...
|
|
#1219 |
|
BAN stały
|
My kilka razy byliśmy w Gdańsku. Mieszkaliśmy w apartamencie naprzeciwko tego falowca. Do morza wystarczyło przejść przez ulicę i dalej parkiem na samą plażę. W apartamencie mieliśmy kuchnię, więc można samemu gotować, i mnóstwo sklepów pod ręką.
|
|
|
|
|
#1220 |
|
Zadomowienie
|
Czy polecicie jakiś fajny dom wczasowy, pensjonat w Sianożętach lub Ustroniu Morskim? Chciałabym pokój dwu-osobowy z łazienką, ważne, aby cena nie była wyższa niż 100-110zł za pokój
Szukam, szukam i już sama się gubię, nie byłam nigdy nad polskim morzem dlatego ciężko mi cos znaleźć, nie chciałabym trafić w jakieś beznadziejne miejsce... ewentulanie inne nadmorskie miejscowości, ale niezbyt zatłoczone i w miare fajne cenowo Będę wdzięczna!
|
|
|
|
|
#1221 |
|
Raczkowanie
|
http://catv.retsat1.com.pl/paszczak0...yno/cennik.htm
polecam te pokoje! Ceny bardzo niskie 0d 20 zł za dzieci mniej!,pokoje czyściutkie i łazienki też ,plac zabaw i bardzo milutka pani Mieroszyno malutka wioska,lecz my tam czasu za bardzo nie spędzaliśmy. 5 minut samochodem do Chłapowa,10 na piękne plaże do karwii (bardzo czyste,zero kamieni) i ok.15 min do jastrzębiej góry Polecam byłam już tam 2 razy W tym roku też jedziemy nad morze,ale planujemy teraz zwiedzić coś nowego ;* Pozdrawiam! __________________
|
|
#1222 |
|
Przyczajenie
|
Hej
Znacie jakieś sprawdzone miejsce gdzie można poznać wielu młodych ludzi? Jakiś ośrodek wczasowy może polecacie? Chodzi mi o miejsce, gdzie będzie dużo imprez, ogólnie świetna zabawa |
|
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, macie może namiar na jakiś nocleg w Gdańsku dla pary na ok. 5 dni? Zależy nam żeby było to jakoś w miarę tanio, do 100zł/doba. Jakbyście miały to baardzo proszę
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
|
|
|
#1224 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
#1225 |
|
Przyczajenie
|
Polecam wyjazd do Ustronia Morskiego i zatrzymanie się w https://www.infoliniaturystyczna.pl/...3068486a391626 Ośrodek na prawdę godny polecenia warunki i obsługa bez zarzutów. Spacerkiem do plaży jakieś 150 metrów to nie dużo
Ogólnie to na forach również mało się słyszy o Ustroniu Morskim.
|
|
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
znalazłam fajny nocleg, na dwie rodziny z dziećmi, my z córką i znajomi z dwójką, we Władysławowie, choć bliżej Jastrzębiej Góry. pensjonat Kajan. zarezerwowałam tam nocleg, ale... potem chodziło mi po głowie, że opinii nie poszukałam. ![]() no i zonk, nie ma nigdzie ani jednej. Stąd pytanie do Was, czy ktoś był, czy kojarzy? ewentualnie czyjś znajomy był ? Będę wdzięczna za każde informacje! znajduje się przy ulicy garnizonowej, pisze że 10 minut do morza, ale że nigdy nie byłam w tych okolicach to nie mam pojęcia, czy to dobra lokalizacja, czy lepiej szukać czegoś innego? Do tej pory byłam w Łebie na kampingu, z czego byliśmy bardzo zadowoleni, ale tym razem zdecydowaliśmy się na kwaterę, ze względu, że sama jestem w ciąży a znajomi mają półroczne dzieciątko. Czy ktoś może mi pomóc/doradzić?
|
|
#1227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#1228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedno dziecko pół roczne, drugie 2 letnie, które spało by z nami w łóżku. Ale miejsca nie ma... Zatem czy ktoś może polecić mi jakiś apartament dla dwóch rodzin, najlepiej z kuchnią i łazienką, okolice Łeby/Władysławowa?
|
|
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.apartamentyhallerowo.pl/oferta http://www.sunandsnow.pl/cennik |
|
|
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
Podbijam
Kilka razy z rzędu byłam w Darłówku i teraz też szukam czegoś podobnego. Dotychczas jeździłam poza sezonem (czerwiec lub wrzesień), więc było spokojnie, ale teraz jadę w lipcu i obawiam się, że będzie baaardzo tłoczno. Polecicie coś ala Darłówko, ale spokojniejszego (wiem, że w sezonie będzie ciężko)? Interesuje mnie pokój 2 osobowy do max. 50zł/os., nie musi być bardzo blisko morza, ale 5km odpada (tak do 1 km maksymalnie). Wyjazd byłby w lipcu.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.

ale Świętouść jest piękna 

)