Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-08, 13:22   #1201
Natala84
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
A kiedy dostałaś @ ?
no tak, jeszcze to dzisiaj, czyli 08.07.
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 13:28   #1202
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

aaaaaaa Maleństwo zapomniałam jakoś o tym

wiecie co musiałam jechać kupić? normalnie dostałam ochoty na mleczko w tubce takie zagęszczone całe wpierdzieliłam...
Stary 2012-07-08, 13:45   #1203
ButterBear
Zakorzenienie

Dziewczyny, dzieki za kciuki
Oficjalnie ogłaszam, że mam WAKACJEEEEEEEEE

Cytat:
Kathe jak mam Cię przenieść na listę staraczek to skrobaj dane na priv

Reszta dziewczyn tak samo...bo już lipiec jest
Czuję się wywołana proszę mnie na razie nigdzie nie przenosić
Możesz mi ewentualnie zmienić na starania od września

Strong, fajnie, że dobrze się bawiliście na urodzinach....co do zabaw z TŻ, to musisz sie liczyć z tym, że już teraz takie częstsze zabawy mogą powodować skurcze

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 13:47   #1204
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Butter, nooo to gratulacje zasłużyłaś

czemu starania od września?

a no z tymi skurczami i częstszymi zabawami... no nie mogłam się powstrzymać
Stary 2012-07-08, 13:49   #1205
martynka1916
Wtajemniczenie

GG do martynka1916

a ja mysle zeby pojezdzic dzis autkiem.... ale to pod wieczor bo znow parowa sie zrobila...
4.06.2013 Wiktoria

"Zabrać Cię na spacer długi, żeby iść i nic nie mówić, tylko czuć że jesteś obok."
martynka1916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 13:52   #1206
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Butter, nooo to gratulacje zasłużyłaś

czemu starania od września?

a no z tymi skurczami i częstszymi zabawami... no nie mogłam się powstrzymać
Dzięki

Od września, bo sierpień już za chwilkę i chyba jeszcze się wstrzymamy,,,,chociaż mąż mówi, że fajnie byłoby machnąć bobasa w Chorwacji

Hania

Stary 2012-07-08, 14:40   #1207
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Dzięki

Od września, bo sierpień już za chwilkę i chyba jeszcze się wstrzymamy,,,,chociaż mąż mówi, że fajnie byłoby machnąć bobasa w Chorwacji

Ale czemu tak??

Natala zaraz poprawię

Strong o matko!! Ale mi smaka na to zrobiłaś!!!
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-08, 14:48   #1208
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Natalko zdrówka dla malej życzę. Na bank do 4 miesiąca powinno podwoic wagę bo tak mam w książeczce zdrowia napisane.
no ja wlasnie tez tak kojarze

Cytat:
No i wczoraj się zabawiliśmy trochę i dziś rano również... i wiecie co Wam powiem....
coś mi się dziś dzieję, boli mnie kręgosłup, jak wstaję, siadam czy się kładę to mnie ciągnie wszystko, na kibelku jak idę siku to mnie boli ale właściwie nie wiem co... trochę jak na @. :noniwiem:. Może to porzez zabawy, może przez te siedzenie wczoraj i to od kręgosłupa, może to wzdęcia z przejedzenia bo zgagę też mam, no a może mały mi schodzi niżej bo tak też pomyślała jak czułam taki cisnący ból. Ja nie minie do jutra to pojadę do mojej gin, wkońcu powiedziała że jakby mnie coś nie pokoiło to mam przyjechać.
Strong teraz tak juz bedzie...mysle,ze maly powolutku szykuje sie do wyjscia...i zwolnij z tym szalenstwem porzadkowym:cmok :

Natalko super, ze jest lepiej i powodzenia w nastepnym cyklu

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

powiem jedno FACECI

Stary 2012-07-08, 14:48   #1209
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość

Żabciu, niestety drogi Nowy, jeśli kupisz cały zestaw to około 2,700 + fotelik. Ale używany można znaleźć taniej
w takim razie trzymam kciuki zebyscie znalezli fajny uzywany w dobrej cenie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
No niestety takie akcje sie zdarzaja, dlatego najlepiej miec dziecko na widoku. Dobrze ze szybko zareagowalas
Kiedy chrzest?
Kurcze nawet nie wiesz ile sie strachu najadlam
Chrzest 1go albo 8go wrzesnia

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Wróciłam

Jak pewnie zauważyłyście podglądałam...... podczytywałam..... ale i tak nie pamiętam co komu odpisać

Melduję, że od jutra zacznę produkcję postów, bo w tej części mam ich tylko 4..... no sama na siebie z pałą wystartuję chyba i jutro też napiszę co i jak na wakacjach, w podróży wkleję fotki itp.

Miłej niedzieli

To czekamy na foty i relacje

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

matko, wspolczuje przezyc,
trzymam kciuki za owocne poszukiwania lokalu

,

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
dziewczyny, Marysia już lepiej ugotowałam jej wczoraj marchwianke z ryżem i sok z borówek i dziś już ok od rana ma apetyt, bawi się

niestety, ja dostałam @ niby liczyłam się z tym, ze może się nie udać (bo tak właściwie to tylko raz próbowaliśmy, nie było siły i czasu przez te historie z córcią), ale jednak jakoś przykro
super ze Marysia sie lepiej czuje

przytulam , nastepny cykl bedzie udany

Cytat:

Żabcia, to Was Dominik wystraszył, dobrze żę nic się nie stało. A na kiedy planujecie chrzcziny?
Chrzest chcemy zrobic 1go albo 8go wrzesnia

Cytat:
o, i to właśnie miałam na myśli, gdy kilka miesięcy temu dyskutowałyśmy o spaniu z dzieckiem żeby nie było, u mnie było dokładnie to samo, zanim się Marysia urodziła myślałam - tylko łóżeczko! po 2-3 tygodniach potrzeba snu była tak duża, że mi już wszystko jedno było
Z wysypianiem nie ma problemu bo Domino spij w nocy ladnie budzi sie co 5h na jedzenie. Ale jednak lubie go miec na oku , wystarczy ze lekko sie przekreci a ja juz oczy mam jak 5zl i go obserwuje czy nic sie nie dzieje

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 14:52   #1210
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Ale czemu tak??

Natala zaraz poprawię

Strong o matko!! Ale mi smaka na to zrobiłaś!!!
No widzisz... mówiłam, że jak się wpiszę na listę, to będę czuc presję...

Po prostu jeszcze nie - nie wiem czemu tak

Jeżiczku, ale upał niemiłosierny. W nocy była burza, dziś rano tez padało - miałam nadzieję, że będzie lepiej... ale nic się na dworze nie zmieniło.
Ja właśnie wstawiłam do piekarnika sernik i robimy wieczorem raclette - będziemy świętować koniec sesji

Hania

Stary 2012-07-08, 14:53   #1211
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj na osiemnastce, było bardzo fajnie, przyjemnie i mnóstwo jedzenia. Musiałam robić za kierowcę, bo TŻ się rozluźnił trochę ale to nic, raz na jakiś czas może... Klima była więc się nie parzyliśmy no i wróciliśmy koło 22 do domu, był taki gorąc że wychodząc z tej klimy padaliśmy jak kaczki i postanowiliśmy iść do basenu, romantico tak o 22 z TŻ w basenie siedzieć Kamilek powinien być wodnikiem jak ja a nie lewkiem Bolał nie trochę kręgosłup od siedzenia tam ale dałam radę. Noc mieliśmy cieżką. Od 2 w nocy do 3.30 nasz pies dostał jakiegoś ataku i szczekał jak najęty, chyba w lesie ktoś chodził, bo cały czas szczekał na las a i coś tam było słychać. Na 7 jechałam z babcią do kościoła i jak z niego wróciłam poszłam spać i tak spaliśmy z TŻ jeszcze do 11.00. No i wczoraj się zabawiliśmy trochę i dziś rano również... i wiecie co Wam powiem....
coś mi się dziś dzieję, boli mnie kręgosłup, jak wstaję, siadam czy się kładę to mnie ciągnie wszystko, na kibelku jak idę siku to mnie boli ale właściwie nie wiem co... trochę jak na @. :noniwiem:. Może to porzez zabawy, może przez te siedzenie wczoraj i to od kręgosłupa, może to wzdęcia z przejedzenia bo zgagę też mam, no a może mały mi schodzi niżej bo tak też pomyślała jak czułam taki cisnący ból. Ja nie minie do jutra to pojadę do mojej gin, wkońcu powiedziała że jakby mnie coś nie pokoiło to mam przyjechać.
Super ze impreza sie udala Moze Kamilek zaczyna wychodzic na swiat

Cytat:

Zabcia Majka jeszcze nie śpi w łożeczku turystycznym bo dzieci do 3 miesiąca nie powinny ze względu na materac. A wy jaki macie materac?? Taki od turystycznego??
Pierwsze slysze ze do 3 miesiecy dzieci nie moga spac w lozeczku turystycznym Kogo nie zapytam to na poczatku mial dziecko wlasnie w turystycznym obok siebie a pozniej dopiero w swoim lozeczku spalo. Ale to moze u nas w stanach jest normalka tak samo jak wozki bez gondoli. A jaki Ty masz materac w tym koszu? Myslisz ze jest wystarczajaco dobry zeby dziecko w nim spalo? Tak samo materac w lozku rodzicow napewno nie jest tak sztywny jak powinien a jednak dzieci spia z rodzicami.

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-07-08, 15:00   #1212
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Pierwsze slysze ze do 3 miesiecy dzieci nie moga spac w lozeczku turystycznym Kogo nie zapytam to na poczatku mial dziecko wlasnie w turystycznym obok siebie a pozniej dopiero w swoim lozeczku spalo. Ale to moze u nas w stanach jest normalka tak samo jak wozki bez gondoli. A jaki Ty masz materac w tym koszu? Myslisz ze jest wystarczajaco dobry zeby dziecko w nim spalo? Tak samo materac w lozku rodzicow napewno nie jest tak sztywny jak powinien a jednak dzieci spia z rodzicami.
Zaabcia lozeczko turystyczne nie jest zlemale wlasnie chodzi o materac nie jest zdrowy dla tak malutkiego dziecka, zreszta to ciezko nazwac porzadnym materacem, dla mnie to tylko wkladka, a jednak dziecko potrzebuje porzadnego materaca bo caly czas spi

A czemu nie wstawicie do sypialni drewnianego łozeczka?
Stary 2012-07-08, 15:21   #1213
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Zaabcia lozeczko turystyczne nie jest zlemale wlasnie chodzi o materac nie jest zdrowy dla tak malutkiego dziecka, zreszta to ciezko nazwac porzadnym materacem, dla mnie to tylko wkladka, a jednak dziecko potrzebuje porzadnego materaca bo caly czas spi

A czemu nie wstawicie do sypialni drewnianego łozeczka?
Ta wkladka nie jest miekka, jest dosc sztywna. Lozeczko jest juz zlozone w pokoju malego nie "przejdzie" przez drzwi. A myslisz ze wkladka w koszu mojzesza jest lepsza niz w turystycznym?

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-07-08, 15:30   #1214
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Ta wkladka nie jest miekka, jest dosc sztywna. Lozeczko jest juz zlozone w pokoju malego nie "przejdzie" przez drzwi. A myslisz ze wkladka w koszu mojzesza jest lepsza niz w turystycznym?
mysle, ze nie chodzi o to czy miekki materac czy twardy(choc to nie podlega dyskusji,ze powinien byc twardy),ale raczej o jego wypelnienieNapewno taka wkladka nie dorowna prawdziwemu dobremu materacykowi

Mysle,ze te,,wkladki,, sa podobne, aczkolwiek z koszem nie mialam do czynienia
Stary 2012-07-08, 15:42   #1215
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
mysle, ze nie chodzi o to czy miekki materac czy twardy(choc to nie podlega dyskusji,ze powinien byc twardy),ale raczej o jego wypelnienieNapewno taka wkladka nie dorowna prawdziwemu dobremu materacykowi

Mysle,ze te,,wkladki,, sa podobne, aczkolwiek z koszem nie mialam do czynienia
. Bede musiala pomyslec mad tym moze maja specjalne materace do takich lozeczek. Wlasnie tak mi sie wydaje ze te wkladki w lozeczkach turystycznych, koszach mojzesza czy gondolach sa takie same.

Olivia 2.07.2014

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-08, 15:47   #1216
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
. Bede musiala pomyslec mad tym moze maja specjalne materace do takich lozeczek. Wlasnie tak mi sie wydaje ze te wkladki w lozeczkach turystycznych, koszach mojzesza czy gondolach sa takie same.
Zaabcia a z drewnianego lozeczka materac Ci nie wejdzie?Roznia sie rozmiarowo te lozka?Bo tam napewno masz dobry materacNo chyba ze w dzien spi tam, to bez sensu go ciagle wykladac...

ja mialam w Pl u mamy turystyczne ale wlasnie z normalnym materacem
Stary 2012-07-08, 15:51   #1217
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

cześć dziewczyny
melduje się

dzisiaj od rana skrzepy malutkie z krwią mi się pojawiły
teraz lekko brązowe
boli mnie jak na okres całe podbrzusze od samego rana i strasznie zmęczona jestem

cały czas czuję jak mi się brzucholek napina jakby skurcze jakieś się zaczynały
mykam się położyć

Żabcia i Onyks te upały też robią swoje , ale trzeba wytrwać nie ma innej opcji

Strong podziwiam,że masz ochotę na takie częste igraszkiTwój TŻ taki chętny czy Ty bardziej

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 16:53   #1218
agnusek22
Wtajemniczenie

Cześć moje Kochane!!!

WRÓCIŁAM cała i zdrowa i wypoczęta na maksa!!!!!!! Jednak zanim wszystko ogarnę, to chyba znów się zmeczę Nie wiem za co się zabrać, a do Was musiałam zajrzeć! Nawet nie próbuję nadrabiać, więc proszę króciutko o jakieś streszczenie, co się działo?

Jestem złakniona informacji!!!
Tęskniłam za Wami, mam nadzieję, że Wy choć troszkę też!

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 18:09   #1219
Malensstfo
Zakorzenienie

Agnusku super!!

Ja ci nie streszczę, bo też mnie nie było ostatnio

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

I mamy zaproszenie na kolejne wesele! Ale na to już nie pójdziemy raczej
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 18:54   #1220
kaska87
Zakorzenienie

cześć
wrócilismy niedawno z kina, byliśmy na "jak urodzić i nie zwariować" fajny

a teraz oglądam mecz

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 18:56   #1221
martynka1916
Wtajemniczenie

GG do martynka1916

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Cześć moje Kochane!!!

WRÓCIŁAM cała i zdrowa i wypoczęta na maksa!!!!!!! Jednak zanim wszystko ogarnę, to chyba znów się zmeczę Nie wiem za co się zabrać, a do Was musiałam zajrzeć! Nawet nie próbuję nadrabiać, więc proszę króciutko o jakieś streszczenie, co się działo?

pewnie,że tęskniłyśmy
4.06.2013 Wiktoria

"Zabrać Cię na spacer długi, żeby iść i nic nie mówić, tylko czuć że jesteś obok."
Stary 2012-07-08, 19:24   #1222
stokrotka24
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dzieki za kciuki ,
Oficjalnie ogłaszam, że mam WAKACJEEEEEEEEE ,

Czuję się wywołana , proszę mnie na razie nigdzie nie przenosić ,
Możesz mi ewentualnie zmienić na starania od września ,

Strong, fajnie, że dobrze się bawiliście na urodzinach....co do zabaw z TŻ, to musisz sie liczyć z tym, że już teraz takie częstsze zabawy mogą powodować skurcze ,
gratuluję zdanej sesji, super, że masz już wakacje

Cytat:
Cześć moje Kochane!!! ,

WRÓCIŁAM cała i zdrowa i wypoczęta na maksa!!!!!!! Jednak zanim wszystko ogarnę, to chyba znów się zmeczę , Nie wiem za co się zabrać, a do Was musiałam zajrzeć! Nawet nie próbuję nadrabiać, więc proszę króciutko o jakieś streszczenie, co się działo? ,

Jestem złakniona informacji!!! ,
witaj, pewnie, że tęskniłyśmy za tobą. Chcemy jakieś fotki zobaczyć

Cytat:
Agnusku super!! , ,

Ja ci nie streszczę, bo też mnie nie było ostatnio ,

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

I mamy zaproszenie na kolejne wesele! , Ale na to już nie pójdziemy raczej
a ja bym sobie właśnie poszła na wesele ale nikt się akurat nie pobiera. wczoraj widziałam fajną bramę weselną, dwóch łepków ubranych w same kąpielówki koloru pomarańczowego z taką boja ratunkowa jak mają w słonecznym patrolu, muzyka z auta z tego filmu i fajnie tańczyli
Patrzałam na twoją tempkę, ładnie rośnie trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Natalko i jak Marysia po nocy?
Onyks super, ze wozek wybrany

Ciekawe jak tam cykl u Mrowinki..?
też jestem ciekawa, ona na wakacje pojechała więc pewnie dopiero za kilka dni się dowiemy

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Wróciłam ,,

Jak pewnie zauważyłyście podglądałam...... podczytywałam..... , ale i tak nie pamiętam co komu odpisać ,
Melduję, że od jutra zacznę produkcję postów, bo w tej części mam ich tylko 4..... , no sama na siebie z pałą wystartuję chyba , i jutro też napiszę co i jak na wakacjach, w podróży wkleję fotki itp.

Miłej niedzieli ,
fajnie, że jesteś opowiedz nam jutro jak było no i oczywiście czekamy na foty

Cytat:
Wczoraj na osiemnastce, było bardzo fajnie, przyjemnie i mnóstwo jedzenia. Musiałam robić za kierowcę, bo TŻ się rozluźnił trochę ale to nic, raz na jakiś czas może... Klima była więc się nie parzyliśmy no i wróciliśmy koło 22 do domu, był taki gorąc że wychodząc z tej klimy padaliśmy jak kaczki i postanowiliśmy iść do basenu, romantico tak o 22 z TŻ w basenie siedzieć Kamilek powinien być wodnikiem jak ja a nie lewkiem Bolał nie trochę kręgosłup od siedzenia tam ale dałam radę. Noc mieliśmy cieżką. Od 2 w nocy do 3.30 nasz pies dostał jakiegoś ataku i szczekał jak najęty, chyba w lesie ktoś chodził, bo cały czas szczekał na las a i coś tam było słychać. Na 7 jechałam z babcią do kościoła i jak z niego wróciłam poszłam spać i tak spaliśmy z TŻ jeszcze do 11.00. No i wczoraj się zabawiliśmy trochę i dziś rano również... i wiecie co Wam powiem....
powiedz koniecznie ginowi o twoich bólach, może faktycznie to od baraszkowania

Cytat:
Napisane przez tynkusia Pokaż wiadomość
mnie nawet z lekarstwem boli buuu ,

Jak dobrze jest czytac takie wesole wiadomosci ,, ,

Gratuluje !!!! :cmok :

Kochana 3 mam kciuki caly czas za Was!! ,

Kolejna dobra wiadomosc! ,

Podziel sie serniczkieeeem !,,
Moje malenstwo tez mi wieczorami bryka tak, ze hoho - po mamusi ,

Witam sie z Wami w 19 tygodniu!! My - czyli ja , moje ukochane malenstwo i wygodne legginsy idziemy robic porzadki ,
śliczny brzuszek

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Hej,

Witam się zaraz chyba pójdę spać...jak się da,
Mamy przez weekend dni naszego miasta i scena w tym roku jest na stadionie obok naszego bloku. W domu mam tak jakbym pod sceną stała...TV nie da się oglądać, a tam...rozmawiać się nawet nie da taki rumor! O 21.30 mają grać Golce, a porem zabawa do rana..,,

Dziś byliśmy w Poznaniu, trochę na zakupach..kupiłam płaskie buty, (w końcu) i sukienkę (mama mi zafundowała), a małż koszulę, tak że zakupy uważam za udane
I byliśmy w tym sklepie z wózkami gdzie jest Joolz, Objeździliśmy po sklepie czym się dało,
Wypróbowaliśmy między innymi: Musty 4 rider i Evo, Xlandery, Casual Play, Quinny Buzz i nie pamiętamj co tam jeszcze....no i Joolza,
Powiem Wam, że zakochałam się w tym wózku,, lekki, idealny do manewrowania, 1 ręką prowadzi się bez problemu...cudo, Strong, cofam wszystko co o nim mówiłam, że inne mi się bardziej podobają, teraz jestem nim zachwycona, Porównywalnie jeszcze jeździł Mutsy Evo, ale Joolz bardziej mi się podoba, Wszelkie inne niestety za ciężkie jak dla mnie,
Niestety po tej eskapadzie jestem tak padnięta, że ledwo na oczy patrzę,
to ci się dobre miejscówki na imprezy mieście trafiły zawsze się właśnie zastanawiałam jak radzą sobie u nas ludzie, który mieszkają na deptaku gdzie są takie imprezy. Popatrzyłam na ten twój wózek i prezentuje się fajnie tylko drogi jest

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
a juz nie jestem na tej liscie? ;d
fsjnie byloby gdybym sie znow mogla zapisac troche sie stresuje tym.
dzis bylismy u ksiedza i slub 1 wrzesnia wiec za 55 dni jupi
gdyby teraz staranka sie nie udaly to na weselu moglabym troche wypic a jak uda sie to bedzie szczesliwa.
w nowe pracy porobily sie niefajne sytuacje wiec tym bardziej mnie motywuje do dzialania, tym bardziej ze na l4 na dojazd nie bede tracic ok 200zl a praca na pol etatu
witaj z powrotem z nami, fajnie, że mamy kolejną staraczkę na liście życzę oczywiście abyś jak najkrócej na niej była i awansowała na listę zaciążonych

ale gorąco jest, u mnie codziennie wieczorem lub w nocy jest burza, a rano grzanka. Cieszę się, że działki nie muszę podlewać. I jutro w końcu mężuś wraca, stęskniłam się za nim bardzo

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 19:45   #1223
tomalinka
Wtajemniczenie

Agnusek i Bika czeeeeść fajnie, że już do nas wróciłyście
To czekamy na relację i fotki

Natalko dobrze, że z Marysią już wszystko ok I przykro mi z powodu nieudanego cyklu.. Mam nadzieję, że w tym się uda

Strong uważaj na siebie

A to widzisz Stokrotko jakoś przegapiłam informację, że Mrowinka jest na urlopie i tak się zastanawiałam czemu do nas jeszcze nie wpadła.

A ja miałam dzień do d.... Ciesze sie że już się kończy.
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-08, 19:54   #1224
blonde_hair
Zakorzenienie

Bika, Agnusku witam

Tomalinko a co sie stalo?
Stary 2012-07-08, 20:14   #1225
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martynka1916 Pokaż wiadomość
eh rozumiem Cięnie martw się i nie stresuj... dobrze ze zMarysia ok
Cytat:
Natala, przykro mi z powodu malutkiej... tak ją te wirusisko męczy...
Cytat:
Natalko zdrówka dla malej życzę.
Cytat:
super ze Marysia sie lepiej czuje
przytulam , nastepny cykl bedzie udany
Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Natalko dobrze, że z Marysią już wszystko ok I przykro mi z powodu nieudanego cyklu.. Mam nadzieję, że w tym się uda
dziękuje kochane na szczęście Marysia miał dziś super dzień, nic się z brzuszkiem nie dzialo więc chyba zdrowieje
mnie humor też się poprawił, byłam u mamy na imieninach i się rozluźniłam

Zabciu, no właśnie, mnie też się wydaje że materacyk z drewnianego łóżeczka powienien pasować do turystycznego '
a tak przy okazji, próbowałaś jeszcze przystawiać Dominika?

Tomalinko, a co się stało?
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 20:36   #1226
tomalinka
Wtajemniczenie

A małe rodzinne konflikty dziś wystąpiły. Troszkę mi humor to popsuło. Ale staram się już o tym nie myśleć

Edytowane przez tomalinka
Czas edycji: 2012-07-08 o 20:37
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 20:42   #1227
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Zaabcia a z drewnianego lozeczka materac Ci nie wejdzie?Roznia sie rozmiarowo te lozka?Bo tam napewno masz dobry materacNo chyba ze w dzien spi tam, to bez sensu go ciagle wykladac...

ja mialam w Pl u mamy turystyczne ale wlasnie z normalnym materacem
Wlasnie sprawdzalam i z drewnianego lozeczka materac jest wiekszy niz w turystycznym wiec nie da rady Przez dzien maly spij albo wlasnie w drewnianym albo u nas na lozku

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
melduje się

dzisiaj od rana skrzepy malutkie z krwią mi się pojawiły
teraz lekko brązowe
boli mnie jak na okres całe podbrzusze od samego rana i strasznie zmęczona jestem

cały czas czuję jak mi się brzucholek napina jakby skurcze jakieś się zaczynały
mykam się położyć
cos czuje ze to juz niedlugo

Cytat:
Cześć moje Kochane!!!

hej

Cytat:
19:06 ----------

I mamy zaproszenie na kolejne wesele! Ale na to już nie pójdziemy raczej
zazdroszcze wesela

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć
wrócilismy niedawno z kina, byliśmy na "jak urodzić i nie zwariować" fajny

a teraz oglądam mecz
to ten flm o porodach tak?

Cytat:
Zabciu, no właśnie, mnie też się wydaje że materacyk z drewnianego łóżeczka powienien pasować do turystycznego '
a tak przy okazji, próbowałaś jeszcze przystawiać Dominika?
No wlasnie za duzy ten materac nie wejdzie do turystycznego

Tak probuje z cycem caly czas ale jest tak samo jak bylo .. obawiam sie ze maly sie juz przywyczail do butli i jest mu latwiej ciagnac niz z cyca Ale powiem Ci ze sie juz przyzwyczailam do sciagania ... nie jest tak zle.

No i wygralismy!!!!! POLSKA MS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2012-07-08 o 20:44
Stary 2012-07-08, 20:47   #1228
martynka1916
Wtajemniczenie

GG do martynka1916

Dziewczyny ugotowalam chlopakom na jutro zupke ogarnelam mieszkanie i padam.... któras oglądała siatkówkę??

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
Wlasnie sprawdzalam i z drewnianego lozeczka materac jest wiekszy niz w turystycznym wiec nie da rady Przez dzien maly spij albo wlasnie w drewnianym albo u nas na lozku

cos czuje ze to juz niedlugo

hej

zazdroszcze wesela

to ten flm o porodach tak?

No wlasnie za duzy ten materac nie wejdzie do turystycznego

Tak probuje z cycem caly czas ale jest tak samo jak bylo .. obawiam sie ze maly sie juz przywyczail do butli i jest mu latwiej ciagnac niz z cyca Ale powiem Ci ze sie juz przyzwyczailam do sciagania ... nie jest tak zle.

oj tak az milo sie ogladalo
4.06.2013 Wiktoria

Stary 2012-07-08, 20:50   #1229
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

szkoda...

Yeahhhhhhklask i:
Stary 2012-07-08, 20:57   #1230
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Emilko, coś się dzieje u Ciebie, wyraźnie to widać
a u nas z tymi igraszkami, to jakoś tak wychodzi... jedno nakręcone, nakręca drugie

Żabcia, widziałam wkładki w koszu mojżesz i nie są jak normalny materac tylko jak mówisz, też cienki. Moja ciocia 6cioro dzieci na turystycznym odchowała, i żadne z nich wad nie ma kręgosłupa ani nic. Uważam że nie należy przesadzać. Sama byłam na turystyczne zdecydowana, jako łóżeczko dla małego, no ale żyrafka mnie przekonała.

Agnusku, witaj serduszko

Tomalinko, współczuję rodzinnych sprzeczek, u mnie też dziś było kilka docinek.

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Miły dzień mieliśmy, obiad u moich rodziców, potem na basenie siedzieliśmy i na koniec grill. Miło i sympatycznie aczkolwiek pojawiło się parę docinek, bo co za długo to nie zdrowo. Mam na myśli mamusię i TŻ ale nie przejmuje się tym, idę zaraz prasować ciuszki dla małego bo w końcu się ochłodziło.

I zastanawiam się czy iść do tej gin jutro, bo nic się nie dzieje, bóle przeszły, brzuszek nie twardnieje, ja się nawet dobrze czuję. Może to rzeczywiście ten seks mnie tak pobudził. Zobaczę jaka będzie noc i chyba rano postanowię.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości