Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-09-16, 15:27   #1201
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

znowu dzisiaj na bogato - zrobiłam turbo zamiast skalpela

chwile odpocznę i pójdę chyba zrobić muffiny, nie mam nic w domu słodkiego, a na jutrzejszy proanek koelzanka zpaowiedziała się z plotami, a znajac zycie z łóza tak wczas to się raczej nie zwlekę

ja z takich kosmetycznych rezczy na pewno chcę paletę sleek au naturel [ale chyba poczekam 2 meisiace i wtedy kupie hurtowo 3, 1 dla mnie 2 dla kolezanek na urodziny ], korektor jakis pod oczy, żeby zobaczyc jak to w ogole z nim jest, rozwietlacz [w formie żelowej/płynnej]tangle teezer, maskę do włosów biovax [z tej nowej serii, ale dopiero jak skoncze bingo] maskę alterra no i teraz dorzucam do tej listy regenerum
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-16, 15:42   #1202
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992 Pokaż wiadomość

Dobrze że dopiełaś swego i nie dałaś sie zbyć tej babie

Mnie prawie codziennie by ktoś chciał zbyć, jakbym się dawała to co robię w miesiąc by trwało pół roku

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość

ja z takich kosmetycznych rezczy na pewno chcę paletę sleek au naturel [ale chyba poczekam 2 meisiace i wtedy kupie hurtowo 3, 1 dla mnie 2 dla kolezanek na urodziny ], korektor jakis pod oczy, żeby zobaczyc jak to w ogole z nim jest, rozwietlacz [w formie żelowej/płynnej]tangle teezer, maskę do włosów biovax [z tej nowej serii, ale dopiero jak skoncze bingo] maskę alterra no i teraz dorzucam do tej listy regenerum
o tą chodzi?

http://www.florencebeauty.pl/2012/06...ratyna-jedwab/

Ja do dzisiaj nie wiedziałam o jej istnieniu

A w sumie będę musiała kupić jakąś proteinową, bo oprócz resztki waxa mlecznego mam same nawilżające.

A jeśli chodzi o codziennie mycie to którąś z odżywek nawilżających mieszam z proteinową(więcej nawilżającej, trochę proteinowej- teraz jako proteinowe mam 2 isany), taka mieszanka najbardziej moim włosom służy.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-16, 15:48   #1203
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

o tą chodzi?

http://www.florencebeauty.pl/2012/06...ratyna-jedwab/

Ja do dzisiaj nie wiedziałam o jej istnieniu

A w sumie będę musiała kupić jakąś proteinową, bo oprócz resztki waxa mlecznego mam same nawilżające.

A jeśli chodzi o codziennie mycie to którąś z odżywek nawilżających mieszam z proteinową(więcej nawilżającej, trochę proteinowej- teraz jako proteinowe mam 2 isany), taka mieszanka najbardziej moim włosom służy.
tak, o tą mi chodzi jak wpuszczai te maski na rynek, był wysyp recenzji na blogach i youtube, a jako, że miałam juz maskę z tej serii białej, więc teraz mam ochotę te przetestować
Stary 2012-09-16, 16:25   #1204
julianna-p
Wtajemniczenie

kobieto nie wiem dlaczego tak jest, ale podobno to sie sprawdza. po mojej wyprowadzce mama przestawiala lozko i jak przenocowalam tam jedna noc nie dosc, ze nie moglam zasnac to obudzilam sie sie w tragicznym stanie. moze sprobuj feng shui

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-16, 17:05   #1205
la_chica
Raczkowanie

Cześć

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
la_chica żelem pasty niue próbowałam ale ja zawsze używam wybielających past więc... potrzebuje mocniejszego efektu
rozumiem
Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
Są przydatne, jak najbardziej Najbardziej popularny w leczeniu trądziku jest bratek polny Tylko niestety trzeba na początku spodziewać się wysypu bo tak zioła działają- najpierw oczyszczają organizm z toksyn. Pokrzywa i skrzyp polny także dobrze działają na skórę przez zawartość krzemu
ja polecam http://www. doz .pl/apteka/p49987-Herbatka_pomocnicza_w_nie doskonalosci_cery_fix_15_ g_20_szt
można też bratka w kapsułkach
Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
Tz ze zdjec bardzo zadowolony, i z reszty prezentow tez

Cytat:
Ja mam kapsułki Gal i dodaje je do masek albo olejowania na noc i wcieram je wokół paznokci i nie myje rąk pużniej jak najdłużej sie da, tak jakbym miała świerzopomalowane pazurki i są fajne efekty jednak ja nie jeestem zbyt regularna w tym wiec ciągle mamtakie zadziorki ale już nie takie mocne. Zaciekawiłaś mnie tym regeneru chyba sobie kupie ale dopiero po wypłacie
ile kapsułek dodajesz? bo jedna to chyba za mało a zastanawiam się jak bardzo są wydajne
* lśniące włosy
* A6W 6 /42
* 8min. ABS 6, * 8min. buns 6
Dbam o siebie z Wizażankami
la_chica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-16, 17:26   #1206
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez la_chica Pokaż wiadomość
Cześć

rozumiem

ja polecam http://www. doz .pl/apteka/p49987-Herbatka_pomocnicza_w_nie doskonalosci_cery_fix_15_ g_20_szt
można też bratka w kapsułkach

ile kapsułek dodajesz? bo jedna to chyba za mało a zastanawiam się jak bardzo są wydajne
Ja pije pokrzywe i mięte od czasu do czasu i na początku faktycznie miałam lekki wysyp
Ja mam dość krótkie jeszcze włosy i daje zazwyczaj 1 -1,5 kapsółki i 0,5 kapsułki wmasowuje w skórki u dłoni. A jak olejuje to raz dałam 3 i efekt nie był najlepszy bo miałam jakby przeciążone włosy po umyciu.Mam ochote kupić sobie jeszcze inne kapsółki z tej firmy i chyba sobie zamówie takie pod oczy i może jeszcze jakieś inne zobacze

IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-16, 20:18   #1207
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Wczoraj wróciłam dość późno na sptkaniu blogerek było super wszystkie dziewczyny takie sympatyczne i piękne

Wczoraj podcięłam końcówki wreszcie bo już nie mogłam na nie patrzeć

Zaraz Was nadrobię
zazdroszcze
pokazesz wlosy

Cytat:
znowu dzisiaj na bogato - zrobiłam turbo zamiast skalpela

chwile odpocznę i pójdę chyba zrobić muffiny, nie mam nic w domu słodkiego, a na jutrzejszy proanek koelzanka zpaowiedziała się z plotami, a znajac zycie z łóza tak wczas to się raczej nie zwlekę

spooro, ja sie czaje tez na tego biovaxa

Cytat:
Ja myślę co muszę dokupić w najbliższym czasie:

- olej khadi (niestety połowa mi się wylała)
- wodę różaną z helfów x2
- jakąś hennę brązową
-filtr do twarzy (zapewne ten co zwykle z biodermy, albo na dozie jak będzie albo w sp)
-jakiś rozświetlacz
-herome
-olej sezamowy/ryżowy- nie wiem który pierwszy

Moje włosy lubią ostatnio olejek alterra limetka&aloes (dobrze, że kupiłam zapasową buteleczkę, ostatnią jaka leżała na półce) a świeżo po zakupie, zanim użyłam nie byłam do niego przekonana.
No i kupiłam ponownie maskę tołpy jakiś czas temu, którą moje włosy bardzo lubią.

Mam też maski kupione z mydlarni u franciszka, ale najpierw chcę skończyć aloesową nv- jest na może 2 razy, waxa mleczneg- na jedno użycie i maskę tołpy- mam połowę. Moje włosy lubią odmianę, ale też stosowanie 20 rzeczy na zmianę to za dużo szczęścia na raz.
niezle plany

gdzie zakupujesz maske z tolpy?
chcialabym ja wyprobowac, ale nigdzie dostac nie moge.

znowu cos sobie kupilam...tym razem koszule w reserved w kratke bialo-granatowa-czerwona. chyba niebawem odwyk mi sie przyda

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:

Dziekuje Co to za krem dokladnie?

Ja tez na odwyku kosmetycznym Ale nadal poszukuje kremu nawilzajacego na jesien i musze flavo-c kupic. Jakie efekty po regenerum?

Dziekuje

Jakie zakupy
noo udaly mi sie, Tobie widze, ze rowniez

taki krem: klik
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-16, 20:30   #1208
loluska
Zakorzenienie

Hej Ale wy jesteście kochane Dziękuje za życzenia, nie sądziłam że ktoś będzie pamiętał tym bardziej że na fb nie wyświetlało Tym bardziej baaaardzo dziękuje Za komplementy odnośnie włosów również

julianna
za pierwszym razem dałam prawie dwie duże łyżki kallosa za drugim razem juz tylko połowę jednej, a zabieg powtórzyłam po ponad dwóch tygodniach jakoś Ja różnicę widziałam, jednak tak jak pisałam wydaje mi się że efekt jest bardzo krótkotrwały

ParoleParole;
gratulacje

Jak czytam o waszych zakupach jesiennych, sama miałabym na takie ochotę jednak muszę czekać na wypłatę Na pewno muszę zaopatrzyć się w jakąś skóre, buty i koniecznie sweterki i tutaj liczę na sh, zobaczymy czy mi się uda

Poza tym moje spa jest znacznie ograniczone ostatnimi czasy, mam nadzieję że ze 2 tygodnie jak już będe pracować w normalnych godzinach to wszystko wróci do normy

No i zbliża się październik i dwa wesela przede mną Musze zastanowić się nad fryzurami i dodatkami bo sukienki mam.

A teraz idę już spać bo jutro pobudka o 6 i do 21 30 jazda...

Dobranoc

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-16, 20:33   #1209
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cześć dziewczyny
ja juz po dwoch dniach pracy, jutro znowu na praktyki chyba niedlugo zwariuje.

kupilam dzis odzywke do paznokci eveline- moja poprzednia siegnela dna, wiec czas na kolejna. Herome uzywalam jakis czas, po czym dwa kciuki zlamaly mi sie przy samej skorze, nawet nie wiem czemu Nigdzie nimi nie zahaczylam- jeszcze niemal nie bylo czym...
aaa wzielam sobie jeszcze lip smacker (nie mam zadnej pomadki ochronnej ) i powiem Wam, ze ma swietny naturalny sklad to mi sie podoba

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-16, 20:47   #1210
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
ja juz po dwoch dniach pracy, jutro znowu na praktyki chyba niedlugo zwariuje.

kupilam dzis odzywke do paznokci eveline- moja poprzednia siegnela dna, wiec czas na kolejna. Herome uzywalam jakis czas, po czym dwa kciuki zlamaly mi sie przy samej skorze, nawet nie wiem czemu Nigdzie nimi nie zahaczylam- jeszcze niemal nie bylo czym...
aaa wzielam sobie jeszcze lip smacker (nie mam zadnej pomadki ochronnej ) i powiem Wam, ze ma swietny naturalny sklad to mi sie podoba
oo wlasnie herome mi sie konczy, trzeba kupic nowa...

moze byly wczesniej oslabione? mi tak raz herome zrobila na poczatku, ze musialam przez jakis czas rownac paznokcie, az sie wzmocnily, bo byly za slabe na swoje mm za opuszek. moze jeszcze pomoze
Stary 2012-09-16, 20:51   #1211
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
zazdroszcze
pokazesz wlosy
Super było trochę się obawiałam, ale zupełnie niepotrzebnie

Pokażę tylko umyć muszę, postanowiłam ze z cieniowania rezygnuję i obcinam w U siostra Tż mi tak obcięła że z tego cieniowania niewiele zostało

A jak byłam w Kielcach nakupowałam cieni miyo zabijacie mnie tyle cieni ostatnio kupiłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_3467.jpg (54,6 KB, 18 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-16, 21:00   #1212
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Super było trochę się obawiałam, ale zupełnie niepotrzebnie

Pokażę tylko umyć muszę, postanowiłam ze z cieniowania rezygnuję i obcinam w U siostra Tż mi tak obcięła że z tego cieniowania niewiele zostało

A jak byłam w Kielcach nakupowałam cieni miyo zabijacie mnie tyle cieni ostatnio kupiłam
ale zazdro, że miałaś dostep do MIYO. ja sie chyba nie doczekam az jakas drogeria bedzie miała stand tej marki

na blogu widzę, że na spotkaniu dostalyscie upominki, pochwalisz się tez nimi ?
Stary 2012-09-16, 21:06   #1213
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
oo wlasnie herome mi sie konczy, trzeba kupic nowa...

moze byly wczesniej oslabione? mi tak raz herome zrobila na poczatku, ze musialam przez jakis czas rownac paznokcie, az sie wzmocnily, bo byly za slabe na swoje mm za opuszek. moze jeszcze pomoze
pewnie masz racje jak wykoncze ta eveline to sprobuje jeszcze raz z herome

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-16, 21:18   #1214
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
ale zazdro, że miałaś dostep do MIYO. ja sie chyba nie doczekam az jakas drogeria bedzie miała stand tej marki

na blogu widzę, że na spotkaniu dostalyscie upominki, pochwalisz się tez nimi ?
Przed premiera przed notatka na bloga i jeszcze shiny box kto się do mnie przeprowadzi i pomoże mi zużywać
Też się cieszę z Miyo bo u mnie nigdzie nie ma
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_3385.jpg (63,8 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3443.jpg (38,8 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3444.jpg (49,5 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3450.jpg (43,3 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3459.jpg (63,9 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3475.jpg (43,4 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3478.jpg (50,4 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3482.jpg (87,0 KB, 28 załadowań)
Stary 2012-09-16, 21:35   #1215
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Przed premiera przed notatka na bloga i jeszcze shiny box kto się do mnie przeprowadzi i pomoże mi zużywać
łaaaaał, super rzeczy jest tego trochę teraz będzie co testować

LOL, neidziela, pozny wieczór- a ja robię porządek w szafce w biurku, bo już się w niej nadrywają zawiasy z nadmiaru tych gratów
Stary 2012-09-16, 22:10   #1216
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
wow strasznie dużo tych rzeczy, zazdroszcze
ja już po kąpieli peelingu dove, peelingu buzi soraya maseczce malinowej z aa, balsamowaniu, masce na włosy wax z dodatkiem kapsółek gall i do tego naftą z biopierwiastkami i włosy są takie super wygładzone, pomalowałam pazurki na czerwono i położyłam top z my sycret.
Jutro mam chęc wybrać sie do kosmetyczki na pierwszą henne brwi i rzęs z regulacją i do fryzjerki ale nie wiem czy tak bez zapisywania sie da rade czy nie bede musiała tego przełożyć na wtorek lub środe. Wybieram sie do salonu kosmetycznego gałązka oliwna, te które były w kg pewnie przechodziły obok, a mnie koleżanka namówiła bo ona chodzi tam na zabiegi na twarz i jest bardzo zadowolonanwiec postanowilam spróbowac,
miłej nocki piękne

IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-16, 22:40   #1217
la_chica
Raczkowanie

Cytat:
Ja pije pokrzywe i mięte od czasu do czasu i na początku faktycznie miałam lekki wysyp
Ja mam dość krótkie jeszcze włosy i daje zazwyczaj 1 -1,5 kapsółki i 0,5 kapsułki wmasowuje w skórki u dłoni. A jak olejuje to raz dałam 3 i efekt nie był najlepszy bo miałam jakby przeciążone włosy po umyciu.Mam ochote kupić sobie jeszcze inne kapsółki z tej firmy i chyba sobie zamówie takie pod oczy i może jeszcze jakieś inne zobacze
aaa, myślałąm że tak z 5 wrzucasz nie sądziłam, że tak małe kapsułki mogą być tak wydajne i że już 3 mogą przetłuścić włosy na moje dłuższe pewnie 2, 2,5kaps. to max. Dziękuję
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Hej Ale wy jesteście kochane Dziękuje za życzenia, nie sądziłam że ktoś będzie pamiętał tym bardziej że na fb nie wyświetlało Tym bardziej baaaardzo dziękuje Za komplementy odnośnie włosów również
[...]
A teraz idę już spać bo jutro pobudka o 6 i do 21 30 jazda...
Dobranoc
Odpoczywaj Loluśka dobrej nocki

Dziś ze spa prawie nic... tylko podstawa na twarz + ćwiczenia

miłego wieczoru i dobranoc
* lśniące włosy
* A6W 6 /42
* 8min. ABS 6, * 8min. buns 6
Dbam o siebie z Wizażankami
la_chica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-17, 08:52   #1218
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
SPORO tego

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
pewnie masz racje jak wykoncze ta eveline to sprobuje jeszcze raz z herome
pouzywasz, zobaczymy

milego dnia
Stary 2012-09-17, 09:39   #1219
Princesska22
Zadomowienie

Hej! Wybieram sie dzisiaj zakupic krem do twarzy na noc i nie wiem ktory z tych dwoch wybrac:

http://www.nivea.pl/Produkty/Pielegn...cy-krem-na-noc

http://www.nivea.pl/Produkty/Pielegn...KNO-I-SWIEZOSC

Możecie doradzić, ktory lepszy? Bo wg mnie chyba za wiele sie nie rożnią...
Princesska22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-17, 12:37   #1220
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
ja sie zgłaszam faaajne te kosmetyki

dziewczyny dajcie mi jakieś baty bo dziś mnie tak do słodkiego ciągnie że szok..... na dodatek wczoraj ojciec zapełnił kuchnię słodyczami i kuszą.....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-17, 13:51   #1221
ghana
Zakorzenienie

Cytat:

dziewczyny dajcie mi jakieś baty bo dziś mnie tak do słodkiego ciągnie że szok..... na dodatek wczoraj ojciec zapełnił kuchnię słodyczami i kuszą.....
Bacików nie daję, bo sama dzisiaj zjadłam babeczkę, batonika i ciasteczko a pewnie po zakupach mama mnie zaciągnie do maca, to już w ogole p*pa blada

umówiłam się do fryzjera na srodę 10.30 i teraz nawet nie wiem jak ściachać te włosy, żeby jakoś to wyglądało. Nie chce zeby mi cien iowała ani nic z tyc rzeczy, chciałabym, żeby te włosy wyglądały jak normalna fryzura, bo na razie mam takie jakby 2 kaskady przez to, że wczesniej byłam scieta na chłopaka nie wiem czy jasno się wyraziłam
Stary 2012-09-17, 14:03   #1222
samaraNW
Zakorzenienie

hej

miałam fajny weekend - kino, impreza, wypad w góry

Cytat:
a ja jakoś do tego turbo nie mogę się przekonać- tam jest strasznie dużo ćwiczeń angażujących ręce a ja mam je słabe i straaasznie się męcze.... chyba najbardziej killera lubię
ja też miałam bardzo słabe ręce, teraz dzięki killerowi i turbo spokojnie pompki potrafię, a kiedyś to była rzecz awykonalna

Cytat:
ja jestem takim pechowym przypadkiem, któremu ten krem rozjaśnił skórę, a przebarwień nie ruszył

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
w klubie jest data
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-17, 16:11   #1223
CABIN CREW

samara a jak długo ćwiczysz?? zrobić pompkę- moje marzenie.....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2012-09-17, 16:22   #1224
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
Regenerum ładnie nawilża paznokcie i skórki wokół nich- to z nimi mam największy problem. Taką mam pracę, że moje skórki są bardzo wysuszone, podobnie jak dłonie, paznokcie o dziwo się nie rozdwajają (z natury są mocne i szybko rosną ) Regenerum daje radę. Stosuję ok. 3 razy w tygodniu i trzymam na paznokciach od 30 min. do 1,5 godziny. Fajny kosmetyk Mam zamiar kupić jeszcze coś do paznokci, może Biovax Opti Cure albo kapsułki keratynowe Gal lub jakieś masełko do skórek. Może polecicie coś?
Skusze sie jak skoncze balsam 2x5 z Herba Studio. Dziekuje za opinie
Cytat:
pochwalisz się zakupami? muszą być świetne jakie perfumy sobie upatrzyłaś? dziękuję
Upatrzylam sobie Euphorie CK - oklepany zapach ale chyba gust mi sie zmienil bo kiedys mi sie nie podobal a teraz jestem zakochana
Cytat:

Hej dziewczyny czoraj miałam pierwsze zajęcia w szkole i mam fajną klase na zajęciach praktycznych najpierw pogadałyśmy sobie o hennie i robiłyśmy ją na sobie w parach kakaem. A pużniej uczyłyśmy sie masażu twarzy. W ogóle to idziem do tego roku nowym pragramem, najgorsze jest cyba to że na wykładach jest tyllllllllllle pisania
dziś idziemy z TZ do zanjomych wiec zrobie szybko obiadek małe spa i mykamy. miłego dzionka
Z kim masz zajecia praktyczne?
Cytat:

A jaka jest w porównaniu do np zielonej glinki?
Bo zielona jest dla mnie za mocna obecnie, ale jak miałam tłustą skórę bardzo pomagała.
Moim zdaniem dziala jak zielona glinka, jest dosc mocna i niezle oczyszcza - ja mam cere bardzo tlusta.
Cytat:

noo udaly mi sie, Tobie widze, ze rowniez

taki krem: klik
Jak tam pierwsze testy kremu? Zadowolona jestes?
Cytat:
Niezle prezenty

Wkurzam moje zakupy. Niestety jakosc zdjec okropna - mam paskudne swiatlo z pokoju i dodatkowo chyba nie umiem robic zdjec ubraniom Bordowy sweter i kurtka jeansowa z lumpka, reszta z sobotniego wypadu. Wczoraj zebralam sie w sobie i zrobilam porzadki w szafach. Letnie rzeczy juz pochowalam a jesienne wyciagnelam. Musze kupic sobie jakas komode do pokoju, bo razem z tz zaczynamy sie powoli nie miescic Dzisiaj mega spa wieczorem. Musze sie zajac stopami, depilacja, korund i jakas maseczka na twarz tez bedzie na pewno.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 002.jpg (43,2 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 004.jpg (26,9 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 005.jpg (16,6 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 006.jpg (24,0 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 008.jpg (22,3 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 009.jpg (19,8 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 010.jpg (27,1 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 012.jpg (23,3 KB, 20 załadowań)

Blog (początki)
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-17, 17:27   #1225
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
samara a jak długo ćwiczysz?? zrobić pompkę- moje marzenie.....
na pewno ponad miesiąc, ale ile dokładnie, to już nie wiem, bo słaba jestem w datach i liczeniu dni wiem na pewno, że zaczęłam przed pewnym wydarzeniem, a ono miało miejsce już ponad miesiąc temu

z tą pompką to bardziej na własną rękę próbowałam, bo Ewa ich nie robi, tylko wszystko w pozycji pompki, a nie konkretnie one, no ale dzięki temu wzmocniły mi się ręce, popróbowałam wiele razy i nie jest to już straszne pamiętam jak na początku było ciężko, bo ręce się trzęsły, a teraz to już całkiem inny bajka
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-17, 18:29   #1226
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
na pewno ponad miesiąc, ale ile dokładnie, to już nie wiem, bo słaba jestem w datach i liczeniu dni wiem na pewno, że zaczęłam przed pewnym wydarzeniem, a ono miało miejsce już ponad miesiąc temu

z tą pompką to bardziej na własną rękę próbowałam, bo Ewa ich nie robi, tylko wszystko w pozycji pompki, a nie konkretnie one, no ale dzięki temu wzmocniły mi się ręce, popróbowałam wiele razy i nie jest to już straszne pamiętam jak na początku było ciężko, bo ręce się trzęsły, a teraz to już całkiem inny bajka
ja teraz mam tak, ze czesto keidy przegram jakis zakład z TZ'tem czy też tata to za karę muszę robić 10 pompek i da się

Cytat:

Upatrzylam sobie Euphorie CK - oklepany zapach ale chyba gust mi sie zmienil bo kiedys mi sie nie podobal a teraz jestem zakochana

Moim zdaniem dziala jak zielona glinka, jest dosc mocna i niezle oczyszcza - ja mam cere bardzo tlusta.

Niezle prezenty

Wkurzam moje zakupy. Niestety jakosc zdjec okropna - mam paskudne swiatlo z pokoju i dodatkowo chyba nie umiem robic zdjec ubraniom Bordowy sweter i kurtka jeansowa z lumpka, reszta z sobotniego wypadu. Wczoraj zebralam sie w sobie i zrobilam porzadki w szafach. Letnie rzeczy juz pochowalam a jesienne wyciagnelam. Musze kupic sobie jakas komode do pokoju, bo razem z tz zaczynamy sie powoli nie miescic Dzisiaj mega spa wieczorem. Musze sie zajac stopami, depilacja, korund i jakas maseczka na twarz tez bedzie na pewno.
super te zakupy niekótre widziałam dzisiaj w sklepach co do jesiennych porzadków - tez musze to zrobić i może dzisiaj wieczore sie za to zabiore, wlacze jakis film i spedze tak radosnie czas sadze, ze juz ciepło nie bedzie na tyle, zeby nosic np szorty czy jakies zwiewne sukienki, wiec smiało mogę to robić

dzisiaj na zakupach - nic mi się nie podobało, a jak już to nie było juz mojego rozmiaru kolejne podejście zakupowe w czwartek ale chociaż mama skorzystała z kuponu -25% do c&a i kupiła sobie taki ładny, gruby sweter na guziki ja szybko wskakuje w dres i bede robić skalpel dawno nie robiłam, ostatnio tylko turbo i turbo
Stary 2012-09-17, 18:42   #1227
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie zapraszam będziemy się maziać wszystkim po kolei
Cytat:

Niezle prezenty

Super zakupy wszystko w moim stylu

Zrobiłam sobie maskę : biowax+ miód + olej sesa i mam takie cudne włosy w dotyku mam wielki słój miodu oczywiście naturalnego i postanowiłam go jakoś wykorzystać tylko minus może rozjaśniać ale mi to nie przeszkadza.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-17, 18:51   #1228
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość

ja jestem takim pechowym przypadkiem, któremu ten krem rozjaśnił skórę, a przebarwień nie ruszył
mnie zależy na zwężeniu porów głównie

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Dziewczyny, nie wiem czy wiecie ale w elle i in style jest sporo zniżek na weekend 6-7 października

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-17, 19:07   #1229
CABIN CREW

Cytat:
Pewnie zapraszam będziemy się maziać wszystkim po kolei

Super zakupy wszystko w moim stylu

Zrobiłam sobie maskę : biowax+ miód + olej sesa i mam takie cudne włosy w dotyku mam wielki słój miodu oczywiście naturalnego i postanowiłam go jakoś wykorzystać tylko minus może rozjaśniać ale mi to nie przeszkadza.
jak długo tą maskę trzymałaś ???

Cytat:
mnie zależy na zwężeniu porów głównie

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Dziewczyny, nie wiem czy wiecie ale w elle i in style jest sporo zniżek na weekend 6-7 października
nie kuś... ja już teoretycznie mam prawie wszystko co mi na jesień potrzebne ale wiadomo jak to przy zniżkach.... okazja czyni..zakupoholiczkę

dziś odkopałam aerobik z deanne berry - i powiem wam że w porównaniu z Chodakowską to pikuś- zrobiłam cały bez większych problemów- gdzie kiedyś uważałam że to niemożliwe

ZALATANA......
Stary 2012-09-17, 19:17   #1230
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
jak długo tą maskę trzymałaś ???
Ze 3 godz

Muszę sobie glutka lanianego wreszcie zrobić bo kupiłam siemie lniane z miesiąc temu i jeszcze nie ruszyłam

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości