Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010 - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-06, 19:56   #1201
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula
Dot.: Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010

Mrowak teść co roku wysadza choinkę do ogrodu. Dochował się już całkiem niezłego zagajnika i teraz tam się chowa na czytanie książek, tzn w czasie jak pogoda pozwala.
On zawsze kupuje taką żeby była z korzeniami ale niestety zdarzyło mu się kupić oszukaną

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Dziewczyny, za co my nie lubiłyśmy Chicco? Szukam wózka...
Za to ze sprzedawali fotelik, którego pasy wyrywały się przy uderzeniu. Mało tego sprzedawali mimo wiedzy o tej wadzie. Ja się spotkałam z kilkoma sklepami z bardzo obniżoną ceną na te modele
Stary 2013-01-06, 20:00   #1202
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj Igor dotknął palcem gorącego palnika. Ale ma bąbla. Krzyku, płaczu było ponad godzina. Niemal obiad spaliłam, jak go tuliłam, dmuchałam i pocieszałam. Ostatecznie żelki sprawiły, że uwierzył, że będzie dobrze. Teraz chodzi i pokazuje bąbla.
oj ten Guciu nie ma gdzie paluchów wsadzać tak gadam ale niespełna miesiąc temu Maciej też sobie gorący palnik pomacał....
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 20:02   #1203
mloda1989
Zakorzenienie

buuu zadna nie podopowie ktora to pierwsz czesc tego greya

Edytowane przez mloda1989
Czas edycji: 2013-01-06 o 20:53
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 20:19   #1204
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
laski a od ktorego greya zaczynac??

jak wlasnie popijam liptona heh piramidki, biala z imbirem i liczi - mniam
pierwsza część to "50 twarzy Greya"

Cytat:
Aż zazdroszczę tego czytania.
Ja ostatnio tylko przewalam książki o psychologii dziecięcej itp. Teraz kolejną mam do przeczytania prof. Jagody Cieszyńskiej i nową wydaje w marcu. A z tych przyjemnościowych to mam kilka zaczętych i czekają...
A dołujących książek nie czytam. Ja po obejrzeniu filmu "Plac Zbawiciela" przez tydzień miałam doła, to po książce ciężkiej mogę się nie podnieść. Zdecydowanie ostatnio wolę książki, które dają nadzieję.

Dzisiaj Igor dotknął palcem gorącego palnika. Ale ma bąbla. Krzyku, płaczu było ponad godzina. Niemal obiad spaliłam, jak go tuliłam, dmuchałam i pocieszałam. Ostatecznie żelki sprawiły, że uwierzył, że będzie dobrze. Teraz chodzi i pokazuje bąbla.

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Mamusie córeczek - zaczynam was lekko rozumieć z tymi sukieneczkami etc. Ostatnio z kwadrans myślałam, czy kupić Kalinie sukienkę - była prześliczna ale na 12 m-cy Pomyślałam, że jednak się opanuje i niech chociaż ją w pierwsze body ubiorę, to zacznę myśleć, co dalej. Ale swoją drogą w TK Maxx śliczne są ubranka dla dzieci
biedny Igor
Megi trzeba było brać sukienke
ja chyba tylko raz byłam w tym sklepie i to tak na szybko,ale nic nie kupiłam

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
a trzeba było brać tę kieckę na 12 miesięcy-dzieci tak szybko rosną
ja wczoraj kupiłam Ninie to co chciałam,a czego w h&m nie dostałam na allegro w rozmiarze 110/116.
pokaz co kupiłaś

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 20:42   #1205
mloda1989
Zakorzenienie

oo chociaz jedna dziekuje zaraz zamawiam

no co wy takie anty do tego tkmaxu, juz tyle rzeczy tam nakupowalam i nie robia porblemow ze zwrotami do 2tych, i staniki, tezet zawsze bluzy tam wynajduje, spodnie narciarskie, kazda sukienke - ostatnio na sylwka za 49zl tam dorwalam... zabawek sporo od nich bierzemy... na poczatku tez omijalam, ale jak mialam latac po kilkunastu sklepach by cos znalesc to wole tu isc do jednego i szukac buty na precenach z 500 zl za 60zl mozna dostac sporo na sesje tam bierzemy, tylko z dziecymi mam problem chyba raz tylko mlodemu wzielam tam dresik z carsami z adidasa byl bo jak wszedzie to i tam z ciuchami dla chłopców kiepsko..
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 20:53   #1206
monka23
Zakorzenienie

Mloda ja nie anty , polubilam ten sklep bardzo i juz to dla mnie rytuał ze co tydz tam idę , w szmatach nie grzebie może dla tego ze wole inne sklepy i może dla tego ze jest tam przeogromna ilośc tych szmat i trzeba jedna po koleji przeglądać . Tobie akurat na sesje pasuje bo jest wybór i można jakaś perełek wyszukać .
Odrazu kieruje sie na kosmetyki i tam z godzinę siedzę.
Ostatnio zgubilam tam telefon nawet nie zauważyłam , musiałam go odłożyć ale jakaś kochana osoba odniosła do kasy . Ja dopiero po wyjściu skapowalam .
Z reklamacja tez nie ma problemu tak jak piszesz, zreszta wogole w angli nie ma problemu z reklamacja , nie to co w pl . Możesz kupić i oddać bez tłumaczenia.

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2013-01-06 o 20:54
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 21:05   #1207
megi-megi
Zakorzenienie

Monka - a jakie fajne kosmetyki tam są? Bo u nas ostatnio prawie w ogóle nie było - nie wiem o co kaman.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-06, 21:16   #1208
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Nie wiem co dzieciaki mają ale zawsze muszą gorące pomacać
Megi trzeba pilnować żeby nie zainfekować tego bąbla
Stary 2013-01-06, 21:36   #1209
monka23
Zakorzenienie

Megi kolorowki tam nie kupuje, bo jest kijowa, czasem sa jakies pudry, cienie pomadki z Elizabeth Arden ale nie moje kolory, tego widze najwiecej z tych znanych kolorowych .
Zazwyczaj kupuje szampony, odzywki : kadus, jeico, z olejem arganowym , tigi itd - litrowe butelki. Kupuje, kremy, sera, olejki do twarzy, wolosow, maseczki , ampulki do ciala, peelingi, mikrodermabrazje, kremy z retinem itd . Na czuja biore hehe

Duzo mam kosmetykow ktorych firm nie znam .

- http://www.ceneo.pl/12524811
- http://youngfacemask.com/
- http://www.google.pl/search?q=kollag...w=1241&bih=584
- http://www.ritessens.com/en/produits/natural-argan-oil
- http://uk.planethealth.com.au/Our-Pr...Qskin-DNA.aspx
- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ypu-skory.html w zestawie na dzien na noc i serum
- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-peel-off.html Elizabeth arden

Takich kilka przykladow , ktorych nie znalam wczesniej .

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2013-01-06 o 21:43
Stary 2013-01-06, 21:46   #1210
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość

Nataszka no mi kuzynka pisała ze grypa panuje i jej dzieciaki znowu chore a przed świętami byli leczeni , zastrzyki , antybiotyki , a od wczoraj znowu. PORACHA jednym słowem.

Mój mały oglądał teraz reklamę z doda i drze sie LOOK MAMA LOOK LOOK MAMA no ładne ma wyobrażenie o mnie hehehe
no proszę, teraz wiem jak wyglądasz.......
Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość

a już ci mówię skąd-ostatnio weszła mi do łazienki jak się wycierałam, stałam tyłem a ona: "widzę twoją pupę" <i zaciesza>. I żurawia zapuściła na drugą stronę i z obrzydzeniem: "fujjj, jaka brzydka! "

to brzmi tak....tajemniczo i nadprzyrodzenie...
masakra, moja jak widzi pierś i sutka to mówi,
"ale masz ekstra duże cycki, moge ich dotknąć?"
potem na tz sutki atakuje
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 21:47   #1211
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Nie wiem co dzieciaki mają ale zawsze muszą gorące pomacać
Megi trzeba pilnować żeby nie zainfekować tego bąbla
Właśnie tak mi się wydaje, że jak się przerwie, może być problem.
Ale Igor wyluzowany już całkowicie z paluszkiem. Swoją drogą nie wiedziałam, że będzie aż tyle krzyku. Musiało go naprawdę boleć.

Monka - ja też czasem coś fajnego głównie do włosów tam upolowałam.
A Johna Frieda kojarzysz z angielskich sklepów? Kiedyś używałam ich kremu do włosów i za nic nie ma go teraz ani na allegro, ani nigdzie - a pierwszy okaz upolowałam właśnie w TK Maxx. http://alejka.pl/john-frieda-frizz-e...sow-100ml.html Coś takiego albo inne do kręconych. Ten niby prostuje, a ja po nim mam fantastyczne loczki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-06, 21:50   #1212
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
buuu zadna nie podopowie ktora to pierwsz czesc tego greya
ja nie znaju

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Ale Igor wyluzowany już całkowicie z paluszkiem. Swoją drogą nie wiedziałam, że będzie aż tyle krzyku. Musiało go naprawdę boleć.

A Johna Frieda kojarzysz z angielskich sklepów? Kiedyś używałam ich kremu do włosów i za nic nie ma go teraz ani na allegro, ani nigdzie - a pierwszy okaz upolowałam właśnie w TK Maxx. http://alejka.pl/john-frieda-frizz-e...sow-100ml.html Coś takiego albo inne do kręconych. Ten niby prostuje, a ja po nim mam fantastyczne loczki
boli to go nadal?
nie marudzi jak coś w rękę weźnie?
bo moja jak sie przewróciła i skórkę na ręce zdarła to cały dzień chodziła i mówiła że nie może sama papci założyć, że nie może się sama napić, no marudziła tak jakby nie wiem co sobie zrobiła w tą rękę a to było maaaaleńkie.
Stary 2013-01-06, 21:51   #1213
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mamy garazu , jakbym miala to by juz dawno tam silka stala
moja też w garażu zamieszka
Cytat:
Dziewczyny, za co my nie lubiłyśmy Chicco?.
gdzieś dzwonili
Cytat:
lepiej nie, i tak się już na co dzień dygam co ona tam w przedszkolu opowiada
oj dzieci to potrafią

Iza ja byłąm lepsza ,wsadziłam palec do lampki tam gdzie się żarówkę wkręca żarówki nie było po sie akurat spaliła a lampka była włączona ,nieźle mnie wtedy pizło

Wiecie jak wy środowisko zanieczyszczacie tymi kosmetykami
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 21:51   #1214
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Mnie to jakoś sukienki nie ruszają ,całe szczęście że nie mam dziewczynki bo pewnie by chodziła jak chłopak ubrana
Cytat:
Megi nie wiem może ale ja zanim byłam w ciąży to byłam wręcz pewna że będzie chłopak ,nawet nie dopuszczałam myśli że mogłaby być dziewczynka nigdy nie chciałam córki
Mam to samo... Wszyscy mi w ciąży dziewczynkę wmawiali a ja i tak wiedziałam że będzie chłopak, na usg to zaczęłam się śmiać jak mi gin powiedział że siusiaka widzi

Cytat:
a już ci mówię skąd-ostatnio weszła mi do łazienki jak się wycierałam, stałam tyłem a ona: "widzę twoją pupę" <i zaciesza>. I żurawia zapuściła na drugą stronę i z obrzydzeniem: "fujjj, jaka brzydka! "
Hahaha

Megi ucałuj Igorka

Tz rozłożony na cacy, gorączka do 39
Misiek bez gorączki i w sumie ok.

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 21:55   #1215
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
dzięki za info o ceruvicie
no, wiem, że chciałaś dobrze - w naszym kraju trzeba być wierzącym, zaobrączkowanym i najlepiej jeszcze bogatym-wtedy można spokojnie żyć. Inaczej-radź sobie człowieku sam, będzie ci pod górkę-do kościoła nie chodzisz, zyjesz na kocią łapę i krucho z kasą-taki człowiek-nikt.

!
Najlepsze to że nawet Ci nie wierzący płacący podatki finansują ten kościół .

Cytat:
a że tak zapytam na grzyba ci ubezpieczenie w NFZ?, jak prawdopodobnie taniej cię wyjdzie wykupienie pakietu w prywatnej przychodni jakiejś typu luxmed i wszystko bez kolejek i ful wypas

:
Wszystko fajnie dopóki szpitala nie potrzeba .

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
To może kupię. Tylko to z tranem dawać czy juz bez?
A może ten ceruvit jednak?

Misiek dziś ok na szczęści
Ceruwit to tak jakby rutinoscorbin , plus wit C i inne składniki .
A tran to wit D i kwasy Omega 3 . Dwie zupełnie różne rzeczy .

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość

Teraz czytam Greya więc mam nadzieję że mnie nie rozczaruje
Zaraz trzeci tom wyjdzie .

Cytat:
reklama reklamą ale smak mówi za siebie ,np. dilmah też reklamują i tania nie jest a jednak lipton lepsza.A kupiłam kiedyś w lidlu liptona jakiś owocowy chyba takie torebki piramidki to była czarna z cytrusami a teraz nie ma jej a dobra była
też wolę ekspresówki
może u Ciebie efekt placebo zadziałał ,czasem jest silniejszy niż inne specyfiki

)
Ja lubię te liptony bardzo .

Cytat:
Dziewczyny, za co my nie lubiłyśmy Chicco? Szukam wózka...
Za foteliki .
Poszukaj na tablicy używki . Jak przegladałam kiedyś wózki w wawie to naprawdę można kupić fajny wózek jeszcze na gwarancji często za dużo mniejszą kasę . Na ursynowie jest też komis gdzie przyjmują góra 2 letnie wózki . A czasem kosztują tylko lekko ponad połowę ceny nowego .

To ja tej Lilki nie przeczytam
Plac Zbawiciela też mnie ruszył strasznie .
Grey mi się podobał . Zaraz następna część będzie .
Dobrze napisany erotyk .

Olka coś mi kaszle
W dzień mniej ale teraz jak zasypiała .
Muszę jej jutro jakiś syrop nabyć .
Katary ani nic innego nie ma .

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Megi - masz jakieś hity do kręconych włosów ?

Ja w TKmaxx kilka razy kupiłam zabawki . raz dla Olki śliczną dzianinową kieckę za 25 zeta . Sobie kurtkę taką krótką na wiosnę z eco skóry nie dawno kupiłam za 99 zeta .
Coś z bielizny też nie raz kupiłam .
Ale grzebać tam czasem ciężko .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-06, 21:58   #1216
mrowak
Zakorzenienie

Ania, w naszym kraju to rządy mogą upadać, system się zmieniać, ale kościół radzi sobie doskonale-ciekawe czemu, nie?

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Mrowak ja nasza choinke od razu w drugie swieto na dzialke wkopywalam . Bylismy sprawdzic to zielona jest. Pare dni przed przesadzeniem nie podlewalam,latwiej z doniczki wypadla bo piaskowa ziemia sie osypala. Miala dwa dlugie korzenie,nie wiem czy pozniej jej szlag nie trafi,bo roznie moze byc,w razie niepowodzenia wiosna z niej ognisko zaplonie
ja mam problem taki, że u mnie ogródki działkowe mają zamkniętą bramę i nijak nie mogę pod swój podjechać autem, a przecież nie będę choinki ręcznie przenosić. Wnerwia mnie to, bo latem jest otwarta non stop, jesienią w wyznaczone dni, średnio co 2 tygodnie, a teraz zamknięta na cztery spusty, a ja mam stół do przewiezienia, który tak czeka od listopada chyba i zagraca sypialnię. No i teraz ta choinka.
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 22:00   #1217
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
no proszę, teraz wiem jak wyglądasz.......

masakra, moja jak widzi pierś i sutka to mówi,
"ale masz ekstra duże cycki, moge ich dotknąć?"
potem na tz sutki atakuje

haha chciala bym

duze cyce masz? ee to co sie nie pucujesz ,

Cytat:

ejj bo to mega boli , taki maly glupi babel a rwie strasznie

No znam , mam nawet w domu, ale te zwykle, oryginalna formula ,
masz tu stronke zlukaj sobie http://www.boots.com/en/John-Frieda/ , ja teraz ide malego polozc , potem tez sprawdze , bo juz pozno , zawiesilam sie troche .
U nas w tesco tez jest a u was? a moze juz go nie produkuja, albo zmienili opakowanie .Jak cos to zapytam jeszcze w sklepie przy okazji o niego .
Stary 2013-01-06, 22:02   #1218
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Ania, w naszym kraju to rządy mogą upadać, system się zmieniać, ale kościół radzi sobie doskonale-ciekawe czemu, nie?

ja mam problem taki, że u mnie ogródki działkowe mają zamkniętą bramę i nijak nie mogę pod swój podjechać autem, a przecież nie będę choinki ręcznie przenosić. Wnerwia mnie to, bo latem jest otwarta non stop, jesienią w wyznaczone dni, średnio co 2 tygodnie, a teraz zamknięta na cztery spusty, a ja mam stół do przewiezienia, który tak czeka od listopada chyba i zagraca sypialnię. No i teraz ta choinka.
dziwnie, u nas jest dostęp cały rok.
przerzuć przez ogrodzenie i przeskocz
a tak poważnie to może można do kogoś tam zadzwonić albo coś...

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
haha chciala bym

duze cyce masz? ee to co sie nie pucujesz ,

ejj bo to mega boli , taki maly glupi babel a rwie strasznie

masz tu stronke zlukaj sobie http://www.boots.com/en/John-Frieda/ , ja teraz ide malego polozc , potem tez sprawdze , bo juz pozno , zawiesilam sie troche .
U nas w tesco tez jest a u was? a moze juz go nie produkuja, albo zmienili opakowanie .Jak cos to zapytam jeszcze w sklepie przy okazji o niego .
że nie pucuje??? jaśniej poproszę
Stary 2013-01-06, 22:04   #1219
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Mam to samo... Wszyscy mi w ciąży dziewczynkę wmawiali a ja i tak wiedziałam że będzie chłopak, na usg to zaczęłam się śmiać jak mi gin powiedział że siusiaka widzi
jednak nasza kobieca intuicja nas nie zawiodła
dobrze że z Miśkiem lepiej , gorzej że starego rozłożyło bo z nimi to jeszcze lepiej jak z dziećmi
Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Najlepsze to że nawet Ci nie wierzący płacący podatki finansują ten kościół .
.
oj gruba kasa idzie na czarnych czytam czasem "NIE" to niezłe wałki tam opisują

Zrób jej syrop z cebuli ,może pomoże

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-06, 22:05   #1220
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
boli to go nadal?
nie marudzi jak coś w rękę weźnie?
bo moja jak sie przewróciła i skórkę na ręce zdarła to cały dzień chodziła i mówiła że nie może sama papci założyć, że nie może się sama napić, no marudziła tak jakby nie wiem co sobie zrobiła w tą rękę a to było maaaaleńkie.
Nie, już używa rączki zupełnie normalnie - dzielny chłopak.
Stary 2013-01-06, 22:05   #1221
ania p
Zakorzenienie

Cytat:

.
Fenomen normalnie

Nie macie klucza od tej bramy ? Mój wujek ma działkę i tam każdy ma własny klucz i nie ma problemu z wjechaniem
Stary 2013-01-06, 22:06   #1222
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, już używa rączki zupełnie normalnie - dzielny chłopak.
kochany
Stary 2013-01-06, 22:08   #1223
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
.
Przez setki lat to właściwie oni sprawowali rządy w państwie (nie tylko naszym zresztą) od ich decyzji wszystko zależało ,liczyli się z nimi poszczególni władcy i nadal mają mocna pozycję bo wszystkie rządy po kolei są im sługalczo poddane (no za komuny trochę im się urwało i pozabierali im co nie co za to teraz sobie z nawiązką odbieraja co im się należy bo to ich )
rzygać się chce na tą całą obłudę
Stary 2013-01-06, 22:10   #1224
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Megi ucałuj Igorka

Specjalnie od cioci Lind Chociaż on to już jest tak ucałowany i w ogóle poprzytulany i wymiziany, że nie wierzę, że innym matkom z tym też tak odbija.

A Ty Misia ucałuj - oby tatuś go nie zaraził, bo Misiek to wyjątkowego pecha ma do tych choróbsk. A może spróbuj tak swoją drogą póki zdrowy szczepionki na odporność? U nas pomogło. Chociaż ostatnia choroba powaliła Igora, mnie i moich rodziców.
Stary 2013-01-06, 22:12   #1225
Edzia400
Zakorzenienie

odnalazłam sie :d ciagle mam gosci ja to nie wiem co ich do mnie ciagnie :P

u nas caly dzien dzis pada super szkoda tylko ze robi sie ciapa moglby mroz przyjsc 2 godz dzis na sankach bylismy

z siora nawet na dupolotach zjezdzalysmy w ramach zaprawy do cwiczen

co do suplementów napewno wiem ze nie wolno podawac witamin kiedy ma sie antybiotyki

zdówka dla chorowitków

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 22:15   #1226
megi-megi
Zakorzenienie

Lind - jakby co my tę braliśmy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=113260 i naprawdę są efekty.

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
Poszukaj na tablicy używki . Jak przegladałam kiedyś wózki w wawie to naprawdę można kupić fajny wózek jeszcze na gwarancji często za dużo mniejszą kasę . Na ursynowie jest też komis gdzie przyjmują góra 2 letnie wózki . A czasem kosztują tylko lekko ponad połowę ceny nowego .

Megi - masz jakieś hity do kręconych włosów ?

Ja w TKmaxx kilka razy kupiłam zabawki . raz dla Olki śliczną dzianinową kieckę za 25 zeta . Sobie kurtkę taką krótką na wiosnę z eco skóry nie dawno kupiłam za 99 zeta .
Coś z bielizny też nie raz kupiłam .
Ale grzebać tam czasem ciężko .
Przeglądam Tablicę. A co do hitów, to dla mnie właśnie te, co pisałam - cała seria do kręconych. Pewnie w cholerę złych rzeczy zawierają. Ja muszę ostro nawilżać i obciążać też włosy, bo jak nie, to mam sterczące do góry sianowate.
Stary 2013-01-06, 22:15   #1227
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Przez setki lat to właściwie oni sprawowali rządy w państwie (nie tylko naszym zresztą) od ich decyzji wszystko zależało ,liczyli się z nimi poszczególni władcy i nadal mają mocna pozycję bo wszystkie rządy po kolei są im sługalczo poddane (no za komuny trochę im się urwało i pozabierali im co nie co za to teraz sobie z nawiązką odbieraja co im się należy bo to ich )
rzygać się chce na tą całą obłudę
Najgorzej to na wsiach i w małych miejscowościach . Co ksiądz powie , to święte .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-06, 22:17   #1228
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
U nas niedawno do Rossmanna wprowadzili, ale mało produktów i kupowałam w necie, a teraz nawet tam nie mogę dorwać.
Stary 2013-01-06, 22:22   #1229
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
moja też w garażu zamieszka

Wiecie jak wy środowisko zanieczyszczacie tymi kosmetykami
Jak juz zrobisz to daj nacieszyć oko , ja to sobie wyobrażam ze mam takie pomieszczenie , wszędzie lustra , sprzeczki porostawiane o i nawet rurę do striptizu bym zamontowala

No cos na ten ryj trzeba kłaść

Cytat:
Kurde to do roboty jutro nie pójdzie a pisałas ze juz nie może iść na zwolnienie . Bedzie mial duze problemy ?Niech sie kuruje .

Cytat:
No, ze sie nie chwalisz
Stary 2013-01-06, 22:25   #1230
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
dziwnie, u nas jest dostęp cały rok.
przerzuć przez ogrodzenie i przeskocz
a tak poważnie to może można do kogoś tam zadzwonić albo coś...

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Fenomen normalnie

Nie macie klucza od tej bramy ? Mój wujek ma działkę i tam każdy ma własny klucz i nie ma problemu z wjechaniem
u nas klucze każdy ma do furtki, także za ogrodzenie ogródków działkowych to ja ją sobie wstawię tylko, że na sam ogródek mój to muszę iść zupełnie na drugi koniec tego terenu, a choinka jakoś kurcze nóżek nie ma i nie potrupta za mną-do bramy wjazdowej klucze ma jakiś arcy ważny gość, któremu się tyłka ruszyć nie cche z domu żeby optwierać za każdym razem-powinien mieć każdy swój kluczi tyle, a nie teraz czekaj do wiosny

Libra, czy nasionka warzyw z firmy Legutko są dobrej jakości? a jak nie te, to jakie polecasz?
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości