![]() |
#1201 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Cytat:
![]() Ale widzę, że jest sporo bucików w tym typie na allegro, wcale nie kosztują jakoś dużo (podczas gdy tu taki zakup - szczególnie w sklepie stacjonarnym - to koszt rzędu 23-25€ ![]() Cytat:
![]() a propos prezentów od tatusiów - mój (mąż, nie tatuś ![]() Szału na razie nie zrobiło ![]() Cytat:
![]() Podrzucić Ci cytrynę? ![]() ![]() Cytat:
![]() Kiedyś pomieszkiwałam z przyjaciółką (jeszcze w krakowskich czasach), miała 2,5 letniego synka, sporo się nim zajmowałam. Zawsze nosił body ![]() Ja też mam zamiar ubierać je małej tak długo, jak się da, choćby z tego względu, że mam wiecznie ręce jak bryłki lodu i nie wyobrażam sobie jej nimi macać po gołych pleckach ![]() A kupione przez Ciebie ubranka są rewelacyjne, już na necie oglądałam wyroby tej firmy ![]() Chyba będę musiała też kupić małej coś takiego ![]() ![]() Cytat:
![]() Znów się wyrwałam ![]() Tak, zgadłyście, na zakupy. Nie, tym razem nie do TK Maxxa. Kupiłam małej 5 par spodni ![]() Mandragorka, cieszę się, że zakupy się spodobały i polecam się na przyszłość ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | ||
Zakorzenienie
|
A ja tu kupiłam: http://allegro.pl/ksiega-dzwiekow-br...060997131.html
Cytat:
Ja póki co wszystko gotuję, a rybę upiekłam w piekarniku. Cytat:
![]() Mówisz na zakupach byłaś ![]() Tak, książeczki bardzo mnie zadowoliły. Ta z kropeczkami rewelacja, przetestowana na starczym dziecku. Córcia też do niej dorośnie. Cierpliwie na to poczekam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Udaje skromnego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A właśnie Dep. Czytałaś Cukiernię pod Amorem? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Mamka co do butków. Mamy trampki z H&M 18-19 i Air Maxy 20. I jedne, i drugie mają sporo luzu |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() w przypadku tej nastawiam się raczej na kilka miesięcy ![]() W tej chwili najwyżej ta nadstawka może być ciekawa, cały dół jest jeszcze zbyt skomplikowany ![]() No ale fajnie, że tatuś tak sam z siebie wstąpił do sklepu i wybrał. Bo jednak dotychczas w 100% zdawał się na mnie, raz chciał małej coś kupić, to... kupił bon prezentowy do H&Mu, żebym ja jej coś za to wybrała, obłęd ![]() (w ogóle zazwyczaj jest tak, że jeśli proponuje dokonanie jakiegoś zakupu to albo a) już to mamy, tylko jeszcze schowane b) już dawno wiem, że trzeba to kupić i jaki model wybiorę, więc w ogóle nie ma tematu, moja decyzja jest jedyną słuszną ![]() Cytat:
![]() nie, nie czytałam, klimat trochę nie mój, więc pewnie tak już zostanie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | ||
Rozeznanie
|
hej!
Cytat:
![]() A sam kojec jest spory (105/105 o ile pamiętam) i jest w nim dużo miejsca, składa się do zgrabnej torby i może być też łóżeczkiem turystycznym na czas podróży, bo mam materac. ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Cytat:
![]() Kojec kupiłam tu: http://allegro.pl/baby-design-play-2...042593224.html Nie była to najtańsza cena, bo można 6 złotych taniej, ale nie tam mieli koloru, a ja już nie chciałam czekać niewiadomo ile na ten upatrzony. Zamówiłam w niedziele wieczorem, wczoraj przed południem był. ![]() wystarczy, że z kubkami niekapkami się naczekałam i w końcu i tak inny kolor musiałam zamawiać. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Chyba mi na czole trzecie oko rośnie, ech. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
Hejka jestem wyspana, po kawie i sniadaniu Jedyne co mi psuje dzień to pperspektywa obiadu u teściów
![]() Katharinaaaa pamiętaj że zakupy książkowe to zawsze przez Dep ![]() ![]() Dep trzecie oko zaslonisz grzywka i najwyżej przez dwa dni będziesz siedzieć w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Dziś małżon ma wolne ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nocka standardowa, ujdzie w tłoku ![]() Ale za to pogoda cudowna i jak sie ogarniemy w domu to na długi spacer idziemy ![]()
#1211 |
Rozeznanie
|
Hej u nas nic ciekawego, to nie piszę. Idę dziś do fryzjera zrobić sobie grzywkę.
Odkryłam wczoraj super ciucholand dziecięcy u nas. Wszystko na wieszakach poukładane rozmiarowo z daleka wygląda to jak od linijki. W boksach małe rzeczy typu rajtki skarpety czapki itp. poukładane w kosteczkę, do tego duża półka z zabawkami głownie FP i Lamaze była ośmiornica i Emanuel wszystko czyściutkie.Na szczęście miałam przy sobie tylko 30 zł bo wydałabym znacznie więcej. Agunia kuruj się, bardzo dobrze że wzięłaś Lu do siebie przynajmniej tak jej pomogłaś. Sol musiałaś wklejać tego linka do paputków? No musiałaś?! ![]() A jeszcze odnośnie spacerówek mowa tu tylko o Maclarenach i podobnych cenowo,a na pewno niektóre z Was kupują tańsze macie jakieś upatrzone? Mi się podobają spacerówki Hauck i babyactive potrzebuję takie z troszkę większymi kołami przynajmniej z tyłu żeby w zimie jako tako dały radę bo spacerówka od teraźniejszego wózka do niczego się nie nadaje ciężka duża i źle się prowadzi. Edytowane przez allebazi Czas edycji: 2013-02-27 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Zakorzenienie
|
hej
przez jakis czas pisac nie bede,wiec o mnie nie zapomnijcie
#1213 |
Zadomowienie
|
MY mieliśmy kupić maclarena ale jednak kupiliśmy tanie coneco w dodatku już jego nie produkują model POLO. Kosztowała nas 300 zł. Jest w miarę fajna i ma wszystkie funkcje co chcieliśmy tylko kółka takie sobie ale na równe powierzchnie da radę. Tyle co z niej będziemy korzystać. Głównie centra handlowe i wyjazdy urlopowe.
---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- A bodów to ja teraz szukam takich rozmiarów na dwa trzy latka i jak gdzieś widzę to kupuje. Zimą na pewno małej będę wkładać. Ja sama lubię chodzić w bodach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Rozeznanie
|
A no właśnie co do body to ja bardzo lubię i będę na pewno długo zakładać. Ostatnio nie miałam już wypranych więc założyłam podkoszulek i włożyłam do rajtek. Efekt? Co chwila plecy i brzuch na wierzchu. Dlatego body to moim zdaniem świetny wynalazek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie body to tez super wynalazek, przynajmniej plecy sa zakryte
![]() Prince ![]()
#1216 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() grzywką zasłonięte jest i tak, ale jak boli! ![]() (mam w sumie szczęście, rzadko mi coś wyskakuje, może raz na rok. Ale jak już, to taki okaz, że coś okropnego ![]() Cytat:
![]() Spacerówki Hauck są tu (w Niemczech) bardzo popularne. Swego czasu na kilku polskich stronach wyczytałam (jeszcze przed zakupem jakiegokolwiek wózka), że szału nie robią, że coś tam coś tam, ale tyle ich tu jeździ, że aż nie chce mi się wierzyć, że mogą być złe ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u Aros_pl ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję że się dowiem ![]() Cytat:
![]() A zamiast solarium spróbuj samoopalacza jak koniecznie chcesz mieć złocistą skórę ![]() Dzieki ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Zakorzenienie
|
allebazi zazdraszczam ciuchlandu
![]() ![]() Co do wózka my na razie nie kupujemy. Póki co nada się spacerówka z wózka obecnie posiadanego (mamy tako), do tego dostałam od sąsiadki używaną spacerówkę chyba chicco - ale nie pamiętam jaka jest, bo leży schowana w piwnicy. Owszem spacerówki oglądałam, podobała mi się taka za 1000 - jednak tyle za wózek nie wydam ![]() I przypomniałaś mi, że też muszę iść do fryzjera ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
siemka mala znowu nie pila w nocy krecila sie troszke 2 razy ale dalam smoka i spala dalej /
![]() dalej macie ochraniacze na szczebelki? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aga398 przeczytaj to sobie uważnie. Wiadomo, nie chodzi o to żeby chodzić w poplamionym dresie, ale jeśli już coś robić to dla siebie i być w zgodzie z samą sobą. ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- W ogóle nie miałam ochraniaczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Zadomowienie
|
Hej!
![]() U nas dalej ciężkie noce i dni... W sumie można się przyzwyczaić. Zawsze może być gorzej. Teraz maluch śpi i mam nadzieję, że pośpi trochę i wstanie w dobrym humorze, bo wczoraj była masakra ![]() Karolina bardzo dobrze napisała ![]() ![]() Zazdroszczę, że macie takie fajne miejsca do robienia zakupów ![]() ![]() Chce_byc_mama mamy jeszcze ochraniacze na szczebelki ![]() Już pisałam, ale się powtórzę... Body to świetna rzecz ![]()
http://fajnamama.pl/suwaczki/yz5msxz.png http://s2.pierwszezabki.pl/050/050009970.png Edytowane przez katja_22 Czas edycji: 2013-02-27 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mam nadzieję, że nie zapeszę, ale chyba wychodzimy na prostą. Lu w nocy miała tylko jedną pobudkę (koło 23) ale polulałam chwilkę i usnęła, potem spała do 6.30 u siebie w łóżeczku ![]() ja też się już lepiej czuję, jeszcze mnie odrobinkę tylko gardło boli i mam leciusieński kaszel i katar, ale to nic w porównaniu do ostatnich dni Dziękuję za wszystkie słowa otuchy ![]() tylko z dwóch boków, i tylko po to, żeby Lu nie było zimno od ściany (ściana jest na nieogrzewaną klatkę schodową). Założone z "zewnątrz" łóżeczka, więc Lu ma dostęp do szczebelków
#1224 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No i pokazuję zakupy nic ciekawego w sumie 3 bluzy, spodnie i buty. Wklejam też zdjęcie z przymiarki do krzesełka bo póki co W. jeszcze nie siedzi więc prawie nie używamy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez lubię czasami sie wystroic dla siebie, ale miewam tez dni pod tytułem mam wszystko gdzieś ![]()
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
Hej, wiosna za oknem, więc wybywamy na spacer
![]() KarolinaPW mam sprawę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
Jej jaka tu cisza Pewnie wszystkie jesteście na spacerach i korzystacie z pięknej pogody a my gnijemy u teściów Miodzio
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Sala widzę Cię Co tam u Was? Jak corcia? Pewnie już duza w końcu dwa dni temu skończyła 7 miesięcy ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Sala widzę Cię Co tam u Was? Jak corcia? Pewnie już duza w końcu dwa dni temu skończyła 7 miesięcy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Zadomowienie
|
Fakt... Pięknie dzisiaj
![]() ![]() Allebazi fajne zakupy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Zakorzenienie
|
hej
u nas pogoda wcale nie jest piękna: szaro, buro i pouro, ale i tak zaliczyłyśmy 2,5 h spaceru mała marudzi niesamowicie więc nic więcej nie napiszę ![]() pa! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.