![]() |
#1201 |
Lurker ;)
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Caly dzien u nas leje....
Nie ogarniam glutenu. Te 2 miechy sie testuje/wprowadza ok ale to znaczy, ze nie moge podac sloiczka z glutenem czy np tylko pol ? ![]() ![]() ![]() Meduza mniej wiecej tak ![]() Jestem glodna, pada a TZ spi. Zaraz go obudze niech mi pojdzie po zarlo!
#1202 | ||||||
Zakorzenienie
|
Kurde coś nie umiem się dziś zabrać za te nadrabianie... normalnie nie mam czasu
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do pogrubionego.... Chodzi o to że w poprzednim wątku miałam najwięcej napisanych postów i dziewczyny myślą że mam nianię skoro mam tyle czasu na pisanie.... ![]()
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
Drugi raz to samo sié wyslalo, tzn kot dupskiem wyslal i znow mi wylaczyl polskie znaki! Sorki
![]() Edytowane przez laurka23 Czas edycji: 2013-05-25 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() buahahahahha Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() DZIEWCZYNY jak zwykle rozbawiłyście mnie do łez ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() charlizz, wysłałam Ci zaproszenie na fejsa ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- djerba masz PRZEŚLICZNE CÓRECZKI ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1205 | |||||
Zakorzenienie
|
Znów cytuję na raty że mi nie pozjadało cytatów.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Do tego strasznie cienkie są, zrobione z dziwnego czegoś i tak jak piszesz bez elastycznych boczków!! Jednym słowem TRAGEDIA! DO DU.PY TE PAMPERSY!!! ![]() ![]() Cytat:
DZIĘKUJEMY I TOBIE TEŻ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1206 |
Wtajemniczenie
|
Alle mi nudno
![]()
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-05-25 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 | ||||
Zakorzenienie
|
Łał
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja Daria ma 4 miesiące i 10 dni... - też jak leży na brzuszku to główka jej się chwieje lekko, -też parę razy odwróciła się sama na plecki a teraz jej się nie chce już, -też nie wyciąga rączek do zabawek. Jak jej dam zabawkę do rączki to trzyma i przygląda się jej,ale sama nie sięgnie. Widzisz??? Nie ma się co przejmować. Każde dzieciątko rozwija się w innym tempie. ![]() To na co czekasz?? ![]() ![]() NADROBIŁAAAAAAM ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
Daria dziś jadła kaszkę morelową... Jak widać na załączonym obrazku ---SMAKOWAŁA
![]() ![]()
#1209 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() nie mam jak nadrobić bo dzisiaj mamy znowu imprezkę u nas w domu i muszę posprzątać, porobić jedzonko (nadziewany yorkshire pudding rządzi ![]() ![]() życzę miłego weekendu i póżniej postaram się odezwać i odnieść do Waszych postów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, któraż kiedyś pytała o rekomendacje czy co tam, ja miałam art poszukać - teraz w innym wątku znalazłam:
http://www.zdrowie.annet.pl/zdrowie/...amy-143-2.html tak wygląda rekomendacja właśnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | ||
Zakorzenienie
|
aaaa, to tutaj na bogato
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40988403]Dziewczyny, któraż kiedyś pytała o rekomendacje czy co tam, ja miałam art poszukać - teraz w innym wątku znalazłam: http://www.zdrowie.annet.pl/zdrowie/...amy-143-2.html tak wygląda rekomendacja właśnie ![]() masakra ![]()
![]() |
#1212 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
pluła
![]() ![]()
#1214 |
Wtajemniczenie
|
dadów w biedrze juz nie ma, dobrze ze tżtowi udało sie kupic wczoraj w innej jedno pudło.
dziewczyny, dałam małej troche zupki jarzynowej z bobovity, co prawda za bardzo nie chciała jej jeść, ale teraz sie zastanawiam, bo wczesniej nie dawałam jej ziemniaka, bo tego z dynia nie chciała jesc... hmm... i nie wiem czy dobrze zrobiłam- przerażające jest to rozszerzanie diety ![]() ide teraz do małej później bede robic obiad i sałatke, wiec zajrze dopiero wieczorem i popatrze co tam napłodziłyście ![]() tymczasem.
![]() |
#1215 |
Konto usunięte
|
Cała, ziemniak nie jest jakoś strasznie niebezpieczny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40988403]Dziewczyny, któraż kiedyś pytała o rekomendacje czy co tam, ja miałam art poszukać - teraz w innym wątku znalazłam: http://www.zdrowie.annet.pl/zdrowie/...amy-143-2.html tak wygląda rekomendacja właśnie ![]() Czytalam to juz kiedys, masakra. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam -uff. Jesteście niemożliwe
![]() Jak zwykle rozbawiłyście mnie do łez ![]() Bijkora- udanej podróży ![]() Aha-no i ja też rezygnuje z rumuna ![]() ![]()
#1218 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny ! ja od rana coś robię w ogóle mam pokręcony dzień chciałam upiec ciasto takie brownies, no ale nie mam miksera to se wymyśliłam że taka nakładką do trzepania jajek to wymieszam (mam do blendera) haha jakie było moje zdziwienie jak całą kuchnie miałam w paćkach czekoladowo masłowo jajecznych
![]() ![]() Potem poszłam wyrzucic smieci do sklepu i jak wrocilam chcialam marchewke obrac, okazało się że nie mam obieraka to mi mama zasugerowała że może wyrzuciłam... no i musiałam iść do kontenera i szukać tego obieraka matko ale wstyd.... ale znalazłąm ![]() ![]() ![]() ![]() No a teraz lece jeszcze poodkurzać bo dziś kumpelki przychodzą ![]() ![]() potem ponadrabiam bo musze trochę poogarniać ![]() ;*
#1219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() łał, 1,5 godziny to już jest wyczyn
![]() |
#1220 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Djerba ślicznie Sade wygląda ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byliśmy dziś w Rossmanie i Pepco. Ewcia zachwycona, rozglądała się, a potem zasnęła spokojnie ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40988403]Dziewczyny, któraż kiedyś pytała o rekomendacje czy co tam, ja miałam art poszukać - teraz w innym wątku znalazłam: http://www.zdrowie.annet.pl/zdrowie/...amy-143-2.html tak wygląda rekomendacja właśnie ![]() Śmiech na sali. A z tą wodą-brrr ciarki mi przeszły. I ktoś kupuje to gówno i se myśli ale jestem super, nie kupuję wody z biedronki tylko dobrą-Żywiec Zdrój-psikuuuus ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To dałaś z tym obierakiem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny pękam ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | ||||||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bokeh, 1.5h na macie??? Wow ![]() Meduzza, rozwalasz mnie! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
Nie mam nic przeciwko ![]() Cytat:
yyy dobre ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mama w końcu młodego wzięła na chwilę, to mogę odkurzyć, bo moje włosiska się wszędzie plączą, bleee ![]()
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
Moje dziecko nauczyło się kilka dni temu krzyczeć- od tej pory w domu codziennie wrzask. Moje uszy
![]() Cudowny weekend... Pogoda do du.py, mąż zamiast spędzić z nami trochę czasu to poszedł grzebać w garażu ![]() Szkoda mi dziecka bo jest taki radosny jak mąż go bierze na ręce czy się wygłupia z nim. Ehh ![]() I jeszcze ta wczorajsza sprzeczka (w sumie to mówiłam do siebie) ![]() Mój mąż jest taki że nie mogę mu nic powiedzieć (bo zaraz ma urażoną dumę) nie mogę krzyknąć (bo rodzice słyszą i robię z niego durnia). Wasi też tacy honorowi? Wczoraj to już myślałam że go sięgnę... Karmiłam Oskara a on czytał streszczenia filmów(wiecie co by sobie na wieczór zapodać). I ja go pytam czy może wziąć zabawki z łożeczka bo mały odjeżdża. Odpowiedział tylko mhm. No to ja za chwilę weźmiesz te zabawki i zapłonisz rolety? A ten z pyskiem: nie widzisz że czytam? (bo mu zwróciłam uwagę że nawet nie odpowiada tylko mruczy pod nosem i że jak go o coś proszę to nie mogę się doczekać aż to w końcu zrobi). I tylko tyle z mojej strony-a ten w.☠☠☠☠ niesamowity że on czyta a ja mu przeszkadzam. Kumacie? Potem jeszcze rzucił że go w.kur.wiłam tylko (no faktycznie był powód). Sytuacja nr dwa- wypił piwo,zjadł i położył się na łóżko (ja usypiałam Oskara -z resztą do późna) w spodenkach i koszulce w której chodził po domu. Usnął w tym na dobre więc jak już się kładłam próbowałam go dobudzić żeby się rozebrał i położył się jak człowiek. Raz,drugi,trzeci... ![]() W końcu wydarł pape czemu go budze i że to jemu nie wygodnie a nie mi(chciałam tylko dla niego dobrze ![]() A potem sapał że tylko się go czepiam i szukam dziury w całym ![]() Byłam potwornie zmęczona i już nie chciałam drążyć tematu ale tak jest za każdym razem że nie mogę mu nic powiedzieć ![]() No to tego ![]() ![]()
#1227 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mam nadzieję że zdążyłaś zanim zaschło ![]() mała - no nerwus z tego Twojego TŻta Też nienawidzę jak o coś proszę a mąż nie zrobi tego natychmiast. Zrobiłam kilka razy awanturę to zauważyłam że teraz jak o coś poproszę np. podaj pieluchę a on nie wstanie natychmiast i widzi że ja mam zamiar sama iść po nią z fochem to zrywa się jak poparzony i krzyczy "już idę, już idę" ![]()
![]() |
#1228 |
Zadomowienie
|
Kurka siwa! Moja mama była dziś w biedro i mówi,że blendery były. No i wyhaczyłam, toż 59zł nie majątek, a koktajle mogłabym pyszne robić w tym dla Oli latem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ale mam okropny dzień, spróbuję się wbić w temat.. Wyobraźcie sobie, że zapomniałam indeksu ze sobą wziąć na egzamin. Kapnęłam się dopiero na uczelni. Ale myślę ok, to na następnym egzaminie podejdę do niej po wpis. Uwierzcie mi że nie spodziewalam się co zrobi babsztyl. Na pierwszym egzaminie z nią wszystko cacy miła itp, a dzis lewą nogą wstała, jeszcze taka panna ją wk*rwiła przed bo jej przez ramię do notatek zaglądała. Wchodzę i od razu mówię że nie wzięłam indeksu. A ona że skąd ma wiedziec czy ćwiczenia mam zaliczone. No jak skąd, dostała protokół z ćwiczeń z zaliczeniami od innej babki.. Ale nie. Indeksu nie ma, to dziękujemy - nie dopuściła mnie sucz do egzaminu ![]() A tutaj moje wczorajsze zakupy: http://timidhope.blogspot.com/2013/0...-promocji.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Zakorzenienie
|
Illusion- zazwyczaj też robi od ręki jak poproszę ale wczoraj wyjątkowo był powściągliwy
![]() I najgorsze jest to że nawet się nie kłócimy -jest tylko wymiana słów bo ja przecież nie mogę krzyknąć bo zrobię z niego pośmiewisko w oczach moich rodziców. Z drugiej strony też nie chciałabym kłócić się z nim przy JEGO rodzicach wiec poniekąd go rozumiem. Ja mu mogę dowalić bo wiadomo jestem u siebie a on mi nie bo przecież zaraz będą na niego krzywo patrzeć (prawda) i mimo że wina byłbym po obu stronach rodzice winili by zięcia (no bo kogo by innego? ). Najlepiej winić kogoś kto nie może się bronić. Więc to rozumiem,ale przez to nie mogę mu NIC powiedzieć bo i tak nie możemy się o to pokłócić przecież. Jest krótka wymiana zdań i tyle . W ten sposób on dusi w sobie. Ja duszę w sobie. I każde z nas ma w sobie takiego agresora że bez kija nie podchodź. Czasem widzę po jego zachowaniu jak bardzo dusi w sobie złość i wtedy mu ustępuje bo i tak się nie dowiem o co chodzi (no bo się nie kłócimy) a jakbym zaczęła drążyć temat to tylko bym go jeszcze bardziej rozzłościła i to tyle w temacie. Dlatego ustępuje,on mimo to czasem się obraża i takie są nasze sprzeczki-o nic dosłownie.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:04.