Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 20! - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-23, 08:39   #1201
surka
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201

Cytat:
Napisane przez shestiger Pokaż wiadomość
A najbardziej podobała mi się mina pani ginekolog jak mnie badała. Zrobiła wielkie oczy i pytanie "gdzie ślad po cc?!" To jej pokazuje a Ona aż nie dowierzała To było booskie, wszyscy zachwalają robotę chirurga. Teraz jak pytałam mają ciąć na tej ranie, jestem ciekawa czy zszyją równie ładnie jak teraz mam.
To super, że tak nieźle jesteś zszyta:beer:

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Sammi za wizytę. A tam średniaczek, przecież nie musi ważyć 5kg.

Marionette jak sobie słodko śpi.

Baloniku no to za powrót do wagi.

Samantha a to łobuz z Tżta. Dzidzia wynagrodzi Ci wszystkie smutki.

Witajcie.
Dzisiaj mam wizytę, więc bardzo proszę o kciuki. Opuchlizna z nóg po nocy nie zeszła całkowicie, a ciśnienie 141/89. I się martwię. Bardzo Was proszę o magiczne kciuki. Moja ostatnia wizyta przed szpitalem, chciałabym żeby wszystko było dobrze.

I w ogóle za pozytywne wieść z wizyt
Oraz za skończone lub rozpoczynające się tygodnie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 08:47   #1202
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

domciatko: hm..to trzymam kciuki za masaż szyjki! niech sarenka wychodzi

Agrafka: za wizytę!

Perse: przed ciąża brałam 25 w ciąży doszłam do 75, Endo kazała mi brać polowe tego a laktacyjna zmniejszyć o 1/4 i za 4 tygodnie dojść do polowy..ze względu na laktację. Niby drastyczne obniżenie może powodować zanik..a jako ze miałam z tym kryzys to po tygodniu brania połówki wskoczyłam na wersje laktacyjnej..i jest duuzo lepiej. A pierś lapie B.ladnie jak go przystawiam po zdrowej..tak to ciężko..

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 08:49   #1203
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Dzień dobry

Witam się z Franiem na rękach. Młody przespał noc i teraz będzie mi pewnie buszował.
Wczoraj jak padł o 21 tak obudził sie na jedzenie o 1:20 mocnym płaczem (jak to zwykle bywa). W miedzy czasie dostał tylko herbatki i może gdyby nie zle chodzący zegarek Tż to mleczko byłoby po 3h jak to bywa. A tak mąż myślał, że jeszcze nie pora i nie dawał. Chciał mi zagłodzić dziecko dobrze, ze samo się upomniało A potem już standardowe pobudki co 3h.
Dobra, Franek zasypia przy piosence "Zuzia lalka nieduża" Może w końcu zjem śniadanie i Was ponadrabiam.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 09:03   #1204
misiaczka555
Wtajemniczenie

Spałam kiepsko, brzuch mi autentycznie przeszkadza. Do wc wstaje jak 100-letnia babcia...
Idę prysznic wziąć. Mam dzis wizytę u diabetologa, trzymajcie kciuki aczkolwiek kiepsko u mnie z cukrami ostatnio

Co do endo po porodzie. Moj kazał zrobić mi TSH 3 miesiące po porodzie i jeśli będzie w normie to wizyta za rok tylko że ja tabletek nie musiałam brać

aha jest przełom odpadł mi duży kawał czopa
Jutro mam wizytę u gina to zobaczymy co i jak. TZ jest po.srany z przerażenia

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 09:07   #1205
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipco

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Mała już ładnie przybiera waży już ładnie 2558 gram, a przyszliśmy z wagą 2160

piękna waga

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
I tu dla wizażowych cioć, zdjęcie Myszki zrobione właśnie teraz jaka ona jest piękna
Aniołeczek

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Ja też miałam takie przemyślenia...
Ale jak okazało się po fakcie jestem w Młodym zakochana i uważam, że mam śliczne dziecko
Siebie w jakiś sposób się akceptuje (mniej lub bardziej), ze swoim partnerem nie szłoby się do łóżka gdyby nas nie pociągał fizycznie- a dziecko to taka mieszanka rodziców albo mała kopia jednego z nich dlatego własny potomek wydaje się najpiękniejszy pod słońcem
Dokładnie
W sumie to nigdy nie zastanawiałam się jak Młody będzie wyglądał. Jedynie co chciałam aby miał usta Tż i ma

Cytat:
Napisane przez Asiunia1230 Pokaż wiadomość

Piszecie dużo o KTG. Mi gin nie zlecała. Powinno się mieć KTG pod koniec ciąży?
Lekarz mi nie zlecał. Sama poszłam żeby sprawdzić czy wszystko jest w porządku no i od razu zostałam rodzić, bo skurcze ładnie się pisały

Cytat:
Napisane przez paulinka777 Pokaż wiadomość
Relacja:
(...)
KONIEC
śliczny opis i że Tż udało się zdążyć

Franuś
Stary 2013-07-23, 09:12   #1206
tysia222
Raczkowanie

witam się i ogłaszam, że jestem wyspana Tylko 2 razy siku i prawie żadnej zgagi w nocy

Wczoraj miałam kiepski humor cały dzień- chciało mi się płakać, było mi przykro bo czułam się olewana przez tż. No ale dziś już z rana lepsze nastawienie.

Gratuluję kolejnych porodzików i trzymam kciuki za kolejne!

Wczoraj wieczorem znowu miałam skurcze- dziwnie mi z tym. Powiem Wam, że najbardziej to mnie wkurza to, że nie wiem kiedy urodzę- to może być w każdej chwili ale też równie dobrze za 4 tygodnie
tysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 09:14   #1207
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.

śniadanieeee? a co to jeeeest?

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 09:26   #1208
dzoan
Zakorzenienie

Dzień dobry
Tej nocy zupełnie nic się nie działo.. porodzik się nie rozkręca.. tylko z rana takie lekkie okresowe ćmienia..Mały nie ma na razie zamiaru wyjść

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Byłam u lekarza i nic , zero postępu null
Jestem zła jak osa i jak gin mi powiedział, ze nic sie nie dzieje to miałam ochotę przywalic jemu Tz i praktykantowi, z którym gin przyszedł ,ale lipa tak bić z gola kapa.
W pt.kolejna wizyta. Jak nic sie nie bedzie dziać to ja nie wiem. Dygam, ze to sie skończy CC mam takie przeczucie.
Jeszcze jak gin wszedł z tym praktykantem spóźniony ponad 30min.bo miał porod to sie zdezorientowalam i zapomniałam mu powiedzieć , ze mam duszacy kaszel. Czuje , ze mi na przeponie i plecach mały gnomik siedzi.

A Tz gada ja to bym chciał zeby on sie tak urodził kiedy tam mu sie zechce wyjść naturalnie. A ja mysle No w ryj jasne i gadam moze we wrześniu w twoje urodziny
Matko te chłopy to pomyłka i pomyśleć, ze takiego w sobie noszę
no tak..to nie przystoi
Ja też nie mogę się nie uśmiechać, rżeć i śmiać z Twoich opisów wybacz, bo wiem, że na serio masz takiego nerwa, że byś najchętniej powybijała niektóre osoby...

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
Nie bedzie aleksander. Musi być coś bardziej królewskiego. Jakis henry george philip, albo george william henry, albo henry charles .

Będzie pewnie miał z 4 imiona, większość po przodkach.
ufff...

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
hej kobiety!
pora cudna, w sam raz na zwierzenia... komorka z oporami, ale pozwala pisac.

dostaje wlasnie pier*olca, nawlazilo mi komarow, choc swiatlo swiece dopiero jak okno zamkne! i jestem cala pogryziona, nawet na dloniach, na malych palcach mam bable :\

poza tym mam stresa i dziki natlok mysli, kiedy ja sie wyspie...?

pozdrawiam Was, szczegolnie nocne kluby laktacyjne, gratuluje nowych maluszkow i prosze o kciuki dla nas .Kasie dwie mam czuja, ze urodzimy w jeden dzien
a proszę bardzo

Cytat:
Napisane przez yevele Pokaż wiadomość
Cześć,
Witam się w dniu terminu porodu czyli 41 tc?

miałam 2 skurcze takie inne niż zwykle, ale przeszło na razie....
wstałam bo musiałam coś zjeść
ponadrabiam, trochę i do wyrka
lada chwila może ruszyć

Cytat:
A u mnie burza. taka ogromna. Walą pioruny tak głośno, ze sie obudzilam. Jasno co chwilę od błyskawic. No i chłodek przyszedł, świeże powietrze. Da sie oddychać w końcu.
zazdroszczę.. u mnie kolejny dzień upałów i w najbliższych dniach w ogóle nie zapowiadają deszczy czy burz.. tylko coraz wyższą temp...

Cytat:
Napisane przez shestiger Pokaż wiadomość
Witam po weekendzie
Gratuluje kolejnym mamusią, na razie jestem w połowie nadrabiania bo sporo naskrobałyście :P
Wczoraj pół dnia spędziłam z tż w szpitalu ale załatwiliśmy co trzeba, znowu robili ktg i nic nie wychodzi na nim.
Termin cc mam na 29 lipca, czyli następny poniedziałek. Mam się zgłosić 7.15 nad czczo pod izbę przyjęć, większość papierologi mam już za sobą, potem pojechaliśmy do fajnego sklepu co znalazłam z all i dokupiliśmy rzeczy do szpitala i parę innych, więc większość wyprawki też z głowy ^^
Ja wracam do nadrabiania
A jakby Igor miał zamiar wyjść przed poniedziałkiem (na co się nie zapowiada) to mam też skierowanko
gratuluję ustalonego terminu porodu

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Witajcie.
Dzisiaj mam wizytę, więc bardzo proszę o kciuki. Opuchlizna z nóg po nocy nie zeszła całkowicie, a ciśnienie 141/89. I się martwię. Bardzo Was proszę o magiczne kciuki. Moja ostatnia wizyta przed szpitalem, chciałabym żeby wszystko było dobrze.
ciśnienie nieładne, ale spokojnie..wszystko będzie dobrze..daj znać po..

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość

Spałam kiepsko, brzuch mi autentycznie przeszkadza. Do wc wstaje jak 100-letnia babcia...
Idę prysznic wziąć. Mam dzis wizytę u diabetologa, trzymajcie kciuki aczkolwiek kiepsko u mnie z cukrami ostatnio

Co do endo po porodzie. Moj kazał zrobić mi TSH 3 miesiące po porodzie i jeśli będzie w normie to wizyta za rok tylko że ja tabletek nie musiałam brać

za czopa! za diabetologa

ja też do kibelka wstaję w nocy jak babcia.. jakoś ciężko się dźwignąć z łóżka z pozycji leżącej

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 09:28   #1209
mela1234
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
malgosia nie przesypia całej nocy?
Oczywiście, że przesypia. Czasem się obudzi na picie, ale śpi dalej. Tyle, że ja mam załączone coś w głowie, żeby sprawdzić czy się nie odkryła, czy oddycha itd. Świr jakiś.

Właśnie dostałam paczkę. Dziewczyna z końskiego forum chciała się pozbyć wkładek laktacyjnych i kremu Maltan! Dostałam ponad 1,5 paczki wkładek + cały Maltan i mam jej zapłacić całe 16 zł za przesyłkę! No kocham ludzi

Tak w ogóle to dzień dobry
Dziś skończyłam pełny 39 tydzień czyli zaczynam 40! W poprzedniej ciąży Małgoś urodziła się 8 dni przed terminem, ta mała już o 1 dzień się leni
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 09:29   #1210
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:

i za czopa

Cytat:
Napisane przez Marionette18 Pokaż wiadomość
Witam kochane!
My juz z Franiem w domu
urodzil sie 20.07 o godz 12.20. 3940, 56cm.

Jest uroczym, slodziachnym~, cukiereczkiem!
GRATULUJE

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
Mleczko u nas sprawdza się całkiem dobrze i małej smakuje. Z kupką nie ma problemów i codziennie robi. Oczywiście dopajam ją też albo wodą, albo herbatką z rumianku, albo z kopru włoskiego. Jedynym minusem jest to, że szybko się kończy bo Milenka jest strasznie żarłoczna

Gratulacje Super, że już w domku jesteście
co ile karmisz Milenke?

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
Witam

Chwilowo kompletnie nie ogarniam moich dwóch maluchów w związku z czym wpadam tylko się pochwalić że 16 lipca poprzez cc urodził się mój przystojniak Szymon 3720gr i 53cm szczęścia. Od 19 lipca jesteśmy w domu i staramy się jakoś poukładać sobie rytm dnia co niestety przy mojej córce jest cieżkie do zrobienia bo maluchy zwykle jedzą jednocześnie i śpią na zmianę
GRATULUJE

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość

Dziewczyny on dalej płacze już nie wiem co mam robić. Chwila spokoju i za chwile syrena na całego.. Co za masakra
a może te leki na kolkę na niego nie działają. Ostatnio skarżyłam sie położnej, ze Maly plącze i plącze, spytała czy tak przez 3h, bo jesli tak to kolka. Na szczęście czy nieszczęście Franek ma tylko zaparcia. Tylko, ze nawet baczka mu czasem ciężko puścić i plącze z tego powodu.

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Dziewczyny które juz urodziły sn -czy w 3 tygodniu bolała Was jeszcze kapa pod koniec dnia lub przy np. długim siedzeniu lub staniu?
tak, nawet jak źle usiądę to po pewnym czasie czuje ciągnięcie.

Franuś
Stary 2013-07-23, 09:32   #1211
surka
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Witam się z Franiem na rękach. Młody przespał noc i teraz będzie mi pewnie buszował.
Wczoraj jak padł o 21 tak obudził sie na jedzenie o 1:20 mocnym płaczem (jak to zwykle bywa). W miedzy czasie dostał tylko herbatki i może gdyby nie zle chodzący zegarek Tż to mleczko byłoby po 3h jak to bywa. A tak mąż myślał, że jeszcze nie pora i nie dawał. Chciał mi zagłodzić dziecko dobrze, ze samo się upomniało A potem już standardowe pobudki co 3h.
Dobra, Franek zasypia przy piosence "Zuzia lalka nieduża" Może w końcu zjem śniadanie i Was ponadrabiam.
Na szczęście zdrowe dziecko nie da się
zagłodzić i upomni się o swoje.

Cytat:

brawa za czopa

Stary 2013-07-23, 09:34   #1212
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41913332]śniadanieeee? a co to jeeeest?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

to taka bułka na szybko

U mnie jeszcze Tż ma wolne, więc mi pomaga i mogę coś zrobić, ale przyszły tydzień już zostaje sama. Dobrze, że mama blisko więc w razie czego będę prosić o pomoc.

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
Na szczęście zdrowe dziecko nie da się
zagłodzić i upomni się o swoje.

brawa za czopa

tak, tylko on mógłby jeść i jeść a potem mamy problem z brzuszkiem, bo ma zaparcia i nawet przy bączkach plącze. I zawsze mam dylemat, czy dać mu mniej a żeby łatwiej miał się opróżniać - co skutkuje płaczem, czy dać więcej a będzie miał problem z kupką - co też skutkuje płaczem.

Franuś
Stary 2013-07-23, 09:38   #1213
aremalgos
Rozeznanie

Hejo

witam się w w 39 tygodniu

nadrobiłam was o 6 rano z telefonu, ale nie chciało mi się cytować

i ogólnie mam dziś kiepski humor, więc milczę
Stary 2013-07-23, 09:41   #1214
rasha90
Raczkowanie

Dzień dobry w 39 tygodniu

średnio co godzinę (albo i częściej) w nocy wyprawa (bo inaczej już tego nazwać nie można) do toalety, do przekręcania się z boku na bok przydałby mi się dźwig, ale nie wiem, gdzie bym go miała zmieścić...

Oprócz tego, tż w pracy, zakupy zrobione, śniadanie zjedzone, pranie czeka na powieszenie... teściu ma dziś pokój Małej malować - na początek tylko zakrywamy tą piękną czerwień a kolor potem, jak już fototapetę zamówimy
http://www.krainabarw.pl/product-pol...Adventure.html

aż się boję ile to będzie trwało, bo to człowiek z tego rodzaju co wszystko muszą milion razy zmierzyć/sprawdzić/poprawić i zniechęcenie mnie ogarnia na myśl, że co chwilę będę słyszeć 'Asiu a ......' Cieszę się, że to będzie pomalowane w końcu, ale dlaczego akurat tż musi być w pracy?!
Stary 2013-07-23, 09:45   #1215
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe
Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpnio

hej
malo sie udzielam, ale jak nie maly to goscie i tak caly czas dzis planujemy wyjsc an spacer- nasz pierwszy
powiedzcie mi tylko czy jak karmicie dzidzi z butelki to po kazdym uzyciu wyparzacie je? ja juz mam dosyc wyparzania bo non stop wyparzam laktaotr i butelki

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 09:49   #1216
kiss12550
Zadomowienie

Cytat:

za czopa
za wizytę
a co do Tżta, to jak mój jak zaczynamy rozmawiać i wgl o tym to też już trzęsie portkami ale zawsze twierdzi że przy porodzie weźmie sie w garść...no zobaczymy

irmith, marionette - chyba nie gratulowałamWam jeszcze dzieciaczków a więc dużo zdrówka dla nich i dla Was i jak najwięcej przespanych nocy

aremalgos,rasha - za tygodnie

agrafka- za wizytę i oby ciśnienie się polepszyło!

zamówiłam na all przewijak i prześcieradło, już nie moge się doczekać aż przyjdzie.
Uciekam na śniadanko i zajrzę później
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 09:52   #1217
fiazo
Zakorzenienie

Baloniku ja nie musze mierzyc po porodzie.6 tyg po mam krzywa cukrowa.w szpitalu na poczatku kazali mierzyc i bylo ok.

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 09:55   #1218
surka
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sie

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
hej
malo sie udzielam, ale jak nie maly to goscie i tak caly czas dzis planujemy wyjsc an spacer- nasz pierwszy
powiedzcie mi tylko czy jak karmicie dzidzi z butelki to po kazdym uzyciu wyparzacie je? ja juz mam dosyc wyparzania bo non stop wyparzam laktaotr i butelki
Niestety wyparzam po każdym użyciu. Jak wrócę do domu i mała nie wróci do piersi zainwestuje w sterylizator.
Stary 2013-07-23, 09:57   #1219
misiaczka555
Wtajemniczenie

Ale ze mnie ciumok. Czekam aż mi ekspres zrobi kawke i czekam i nic. Polazlam do kuchni a on nawet do prądu nie podłączony

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 09:58   #1220
surka
Zakorzenienie

Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.

Hahaha

Stary 2013-07-23, 09:59   #1221
shestiger
Rozeznanie

Cytat:

no to tylko pozazdroscic takiego lekarza, ze tak pieknie zszyl.
no ale pewnie tez ladnie zroslo bo pewnie masz mloda skóre i tendencje do dobrej, sprężystej skóry.
młoda jesteś, pewnie to też ma znaczenie.
fajnie
Bardzo możliwe że na zrośnięcie wpływ miał młody wiek mam nadzieję że jak teraz przed ponownym rozcięciem zobaczą jak to jest idealnie zrobione to staną na wysokości zadania i postarają się równie dobrze zszyć
Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
she: nO to znasz juz termin,super! Będzie Igor w moje imieniny
Super ciekawa jestem o której mi zrobią cc jak z rana mam być o głodzie a potem jeszcze tyle h bez jedzenia..żebym z głodu nie padła :P
Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
She - fajnie ze juz wiesz kiedy rodzisz. Gratulacje

Cytat:
To super, że tak nieźle jesteś zszyta:beer:
Oby i tym razem tak było :P
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41913332]śniadanieeee? a co to jeeeest?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
Śniadanie to takie coś co zaraz będę szykować :P Wpadasz?

Cytat:
Napisane przez rasha90 Pokaż wiadomość
za tydzień
shestiger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 10:00   #1222
fiazo
Zakorzenienie

Syn dal mi dzis popalic.od 3 do 5 nie chcial spac.jak sie udalo to dopiero sie budzi. 5h walnał a teraz jeszcze kupe smierdzaca he

Synek
Stary 2013-07-23, 10:05   #1223
dzoan
Zakorzenienie

Gratuluję nowych tygodni

Właśnie siostra przyjechała..będę Was podczytywać

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 10:07   #1224
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rasha90 Pokaż wiadomość

średnio co godzinę (albo i częściej) w nocy wyprawa (bo inaczej już tego nazwać nie można) do toalety, do przekręcania się z boku na bok przydałby mi się dźwig, ale nie wiem, gdzie bym go miała zmieścić...

Oprócz tego, tż w pracy, zakupy zrobione, śniadanie zjedzone, pranie czeka na powieszenie... teściu ma dziś pokój Małej malować - na początek tylko zakrywamy tą piękną czerwień a kolor potem, jak już fototapetę zamówimy
http://www.krainabarw.pl/product-pol...Adventure.html

aż się boję ile to będzie trwało, bo to człowiek z tego rodzaju co wszystko muszą milion razy zmierzyć/sprawdzić/poprawić i zniechęcenie mnie ogarnia na myśl, że co chwilę będę słyszeć 'Asiu a ......' Cieszę się, że to będzie pomalowane w końcu, ale dlaczego akurat tż musi być w pracy?!
bardzo fajna

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
hej
ja wyparzam rano i wieczorem

za nowe tygodnie i życzę miłego dnia

Franuś
Stary 2013-07-23, 10:09   #1225
jakierka
Zadomowienie

Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 20!

Witam sie mamusie

U mnie od 5.00 burza z ulewa, piorunami i grzmotem. Jakas czuje sie niewyspana, czesto sie budzilam w nocy i nie moglam zasnac.

She, super, ze juz znasz termin

Agrafko, za wizyte, wszystko bedzie dobrze!

Aremalgos, Evele ( nie wiem czy nie przekrecilam czegos), Rasha i wszystkie inne rozpoczynajace nowe tygodnie dla Was!

Misiaczka, za czopa

Domciatko, widze u Was tez byla burza Weszlam sobie na ten blog co zalaczylas, biedna dziewczynka, mam nadzieje, ze znajda przyczyne jej cierpien

Nie pamietam co jeszcze mialam napisac

Milego dnia wszystkim

Stary 2013-07-23, 10:11   #1226
fiazo
Zakorzenienie

Co do smoczka ja daje tylko w nagłych wypadkach bardzo rzadko bo nie chcemy zeby sie przyzwyczail
Stary 2013-07-23, 10:12   #1227
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Wyparzam przed każdym użyciem, praktycznie nic innego nie robię, tylko karmię Małego, usypiam Małego, siedzę z Małym na rękach, odciągam pokarm lub wyparzam laktator i butelkę.

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-23, 10:13   #1228
Samantha7
Zakorzenienie

E tam dziewczyny ja mam nerwa, ale ciesze sie, ze was moje opisy rozsmieszaja. Wiem ze ja taki mam styl jakos tak samo to mi sie pisze. Wiem ze nie ze sie ze mnie nabijacie czy cos takze luzik

Elaine - szczerze to ja nie oczekuje od Tz pomocy. Wydaje mi sie, ze mimo wieku 32 lat to on nie dorosl do roli ojca. Choc lubi sie zajmowac takimi wiekszymi dziecmi jak 5lat i wiecej i ma rozne pomysly do zabaw, zwlaszcza ruchowe, ale jak moja kolezanka dala mu malego swego 9mcy na rece to Tz sie bal, ze cos mu zrobi i siedzil sparalizowany.

Zobaczymy jak to bedzie. Dobrze choc, ze se sam co ugotuje i mi czasem to choc jedna rzecz. Tzn.on wszystko umie tyle, ze mu to 3razy tyle zajmuje i sie leni :/

Misiaczka- 100letnie babcie sikaja w lozko wiec nie jest tak zle jeszcze

Trzymam za wszystkie wizyty i gratki nowych tygodni

Ja zjadlam tych ostrych warzyw i o malo zgaga mi przelyku nie wypalila. Zjadlam dwa cos ala reni, szybko gryze i zapijam woda bo nie dzierże tego wapnowego smaku fuj.

Lece chyba spac. Milego dzionka

Ciekawe ktory nam sie pierwszy lewek wykluje w tej turze. Nie moge sie doczekac

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 10:21   #1229
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
Witam sie mamusie

U mnie od 5.00 burza z ulewa, piorunami i grzmotem. Jakas czuje sie niewyspana, czesto sie budzilam w nocy i nie moglam zasnac.

.
no ja od 4 nie spie, ale teraz wzielo mnie zmeczenie.
zaraz chyba sie poloze przed tv.

ugotowalam sobie zupe warzywna, jem
dobra.

deszcz minął i dalej parno i dalej gorąco!

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 10:21   #1230
mela1234
Zakorzenienie

Madi gdzie jesteś?

mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości