|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.
Ja to najbardziej lubie grac w ''diamenty'' wiecie w ukladanie min. 3 takich samych wzorow
w tym jestem dobra i zawsze daleko zachodze Lecia meliske wypij i sie zrelaksuj Ja urzadzilam sobie popoludniowa drzemke a teraz oczy jak 5zl ![]() Juz widze moje poranne wstawanie budzik o 7:30, moze do 8 sie zwleke z lozka. Obym tylko wtrafila moczem do pojemniczka a nie obok hehe
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.
Cytat:
pewnie o 6 zachce mi się spać. A trzeba będzie wstawać ![]() ---------- Dopisano o 02:14 ---------- Poprzedni post napisano o 02:10 ---------- Moje dziecko ma największą frajdę w nocy i nie śpi tylko się rzuca po brzuchu. A rano na usg będzie znów spało
Edytowane przez Latte88 Czas edycji: 2014-05-06 o 02:18 |
|
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz świt a ja z boku na bok i nie zapowiada się na sen
dobrze macie, że śpicie |
|
|
|
#1204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o 5 pobudka i tak sobie żyję do teraz..
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
|
|
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1206 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczynki piękne macie brzuszki ![]() U mnie dziś slonecznie wiec wyjezdzam chyba na miasto na jakies zakupki porzebuje pare rzeczy to pokoiA i upatrzyłam wózek uzywany ale wygląda na stan bardzo dobry i zastanawiam sie czy nie jechac go dzis obejżec http://tarnowiak.pl/ogloszenie/58285...eboki-z-budka/
|
|
#1207 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczywny
ja wkońcu zaczęłam czuc ruchy - i to porządne kopniaczki. takze jestem happy ![]() ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- A skad u Ciebie taka bezsenność?
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() Moje dziecko jest leniwe w nocy i daje pospać mamusi natomiast w dzień szaleje ![]() Szkoda że nie widzę waszych fotek na telefonie a nie chce kompa włączać bo wsiąkne na dłużej a tu się trzeba teściami interesować Zaraz dwa wdechy i dzwonię do firmy tz ta umówić się na dziś ci do papierów itd. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1210 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny, po prostu wczoraj to wszystko mnie dobiło... ale nie mozemy wrocic do rodzicow
niby padł wczoraj pomysl ze ja do swoich rodzicow a on do swoich co juz mnie totalnie dobija no ja piep**e w ciągu 2-3 dni moze cos bedzie wiadomo... Metamfetaminax no ale gdzie ty mieszkasz kobieto, musialabys do centralnej Polski przyjechac ![]() Latte88 ale bęc ![]() Dziewczyny wczoraj wpadlam do decathlonu i kupilam getry za kolana... poddałam się Ogolnie nogi mam naprawde spoko,nawet zgrabne ale w spodniach bądź rajtach wiem wiem ciagle wam tu marudzę i macie mnie dosc ale juz mi sie ryczeć chce z tego wszystkiego a kolezanka (170cm waga ze 40kg) na basen mnie wyciąga Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty bo widzę że troche ich jest
|
#1211 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc babeczki
![]() Ale bym sobie jeszcze pospala.. No nic ide celowac prosto do pojemniczka hehe Lecia trzymam kciuki mocno, mocno ![]() Milego dnia
|
#1212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ja dziś odpuściłam kujki, jutro pojadę na spokojnie ![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Paulinka dzięki dzięki ![]() Kurcze mam nadzieje,ze coś się u Was wyklaruje na dniach, żeby tż dostał prace dobrą będę za to mocno trzymać kciuki. |
|
|
|
|
#1213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My może w tym momencie nie mamy dołka,ale żyliśmy już w 3+kot z jednej pensji(wcale nie małej)i było tak sobie,także przerabiałam już temat Teraz obawiam się,że będzie jeszcze trudniej,bo dojdzie do naszej rodzinki synek,ale damy radę,bo kto jak nie my?Dzisiaj o 18.00 mam usg połówkowe-koszt 260zł+cytologia-50zł-ile ja bym kupiła za te pieniądze,ech,ale wybrałam tę prywatną przychodnię, bo od samego początku mojej ,,kariery ginekologicznej" do niej chodzę i wiem czego się po nich spodziewaćMam nadzieję,że mama będzie mogła zostać z córcią, no i że mąż zdąży z pracy. |
|
|
|
|
#1214 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bidulko, widzę, że nocka była zarwana. Mnie wczoraj ciągle męczyła myśl, co to dzisiaj będzie, czy wszystko OK, czy się dowiem o płci... Ja odpadłam około północy, nad ranem już mnie siusiu zbudziło, potem kręciłam się w łóżku, ale o 7 wstałam umyć włoski i teraz muszę podumać w co się ubrać, bo niby słonko, ale pewnie na dworze brrrr golgie udanej wizyty i samych dobrych wieści ![]() aa2 śliczne fotki, ładny brzusio
|
|
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
No ciekawa co wasze polowkowe wizyty przyniosą
![]() Czekamy z niecierpliwoscia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1216 |
|
Rozeznanie
|
Witam i ja
![]() Wczorajszy wieczór był koszmarem. Nigdy tak źle się nie czułam. Mózg mi uszami wychodził. Głowa tak strasznie bolała że widziałam już wszystko w szarości jak otworzylam oczy. I tak 4 godziny. Nie byłam w stanie wstać i ruszyć głową bo aż mi nie dobrze było i myślałam że pawia puszczę. Koszmar jakiś przeżyłam. Ale dzisiaj już jest dobrze i mam nadzieję że sir to nie powtórzy bo wtedy to już umrę na bank......Jutro też mam polowkowe i też prywatnie. Koszt koło 200 zł i zaraz zadzwonie zapytać czy za nagranie jakoś dodatkowo się płaci... Moja gin też nie może dopatrzeć się płci więc mam nadzieję że raz wydam tyle pieniędzy i dostanę zdjęcie co maluch kryje między nogami ![]() Mykam zjeść bułkę i z psem bo mnie zje zaraz Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1217 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też niedługo będziemy przenosić córcię do jej pokoiku,tylko musimy też tam wszystko ogarnąć i coś pourządzać,bo do tej pory była tam suszalnia prania i garderoba ![]() Cytat:
No to przewiozłaś dziewuchy ![]() Cytat:
Cytat:
Faajny brzuszek Cytat:
Cytat:
Mi raczej nikt tak nie mówił i nie mówi, bo raczej wyglądam na swoje 34 lata,taki los Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny powodzenia na wizytach!!!! KCIUKI!
Latte, aa piękne brzuszki i zgrabne laseczki ![]() hej!
|
|
|
|
#1219 |
|
Raczkowanie
|
Hej Kochane. Ja tez mam polowkowe dzisiaj za pol godziny i strasznie sie stresuje
moj Tz nie mogl ze mna przyjsc ze wzgledu na prace, wiec tym bardziej jest mi smutno. Trzymajcie kciuki. Trzymam kciuki za pozostale Mamusie. Niech moc bedzie z nami ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tym cellulitem,to jestem pewna,że przesadzasz i wyglądasz pięknie Najważniejs ze,że będziemy mamami, a to nie byle co |
|
|
|
|
#1221 |
|
Zadomowienie
|
Hejka laseczki...noc z dupy... kaszel suchy męczący co 5 sek. tż wstawal robić mi herbe z miodem cytryna i malinami ale na wiele to nie pomagało
mam oberwany brzuch aż od kaszlu i młoda znów sie nie rusza , do tego znów twardnieje mi macica , ja sie wykoncze chyba ![]() zaraz jade do endokrynologa z wynikami plus umowilam sie do internisty na 12,15 wiec zajde sobie do pracy na pogaduchy po wizycie u endo która mam na 10,15 ...oszaleje jak sie okaże ze to zapalenie płuc albo oskrzeli a całkiem możliwe ... czuje się jak młoda gówniara która nabawiła sie zbędnego przeziebienia w ch..wą pogodę ... Jestem nie odpowiedzialna 30 letnią debilką , jeśli coś sie stanie mojej dzidzi to sie zabiję !![]() Trzymam kciuki za wasze połówkowe ![]() i chciałam napisać że macie śliczne brzuszki
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki wyjeżdżam trzymajcie kciuki za nas proszę a ja myślę o was
|
|
|
|
#1223 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I znajdź sobie jakieś zajęcie, może przestaniesz myslec o tym. Cytat:
dzidzia jest dobrze chroniona w twoim brzuszku
|
|
|
#1224 |
|
Konto usunięte
|
Cześć dziołszki
3mam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i czekam z niecierpliwością na nowiny co do kolejnych dziewczynek i chłopczyków, wierzę, że wszystkie już dziś będziecie wiedzieć co nosicie w brzucholach Latte, aa2 śliczne macie te brzucholki, takie okrągluśkie Latte po tej wizycie padniesz chyba na twarz, współczuję zarwanej nocy Ale pierw koniecznie pochwal się wynikami ![]() Ekaterina brawa dla męża Super się złożyło Też muszę się pochwalić, mój dostał 500zł podwyżki ![]() Monika ja tez mam jutro wizytę, któraś jeszcze? Ja jutro dopiero na 16 bo chcę jechać z moim mężem a on do 14 w pracy. I coś jeszcze miałam napisać ale znowu zapomniałam |
|
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
Dodałam fotorelację z Bieszczad do klubu
|
|
|
|
#1226 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam na 18:40...... Tak późno bo też chce zabrać Tżta a on w pracy. Mam nadzieję że zdąży
Dzisiaj sprzatam sypialnie i przeglądam ciuchy masakra ile niepotrzebnych rzeczy jest w szafach Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1227 |
|
Rozeznanie
|
Piękną mamy dziś pogodę
![]() Trzymam kciuki za wszystkie dziewczynki które mają dziś wizytę, dajcie znać co i jak.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkie macie ranne terminy,a ja dopiero na 18.00 ![]() Dobrze,że już dawno wiem co za jeden we mnie siedzi, bo i naczej nie wytrzymalabym do 18.00
|
|
|
|
|
#1229 |
|
Raczkowanie
|
Trzymam kciuki za połówkowe :0
Katerina super Wam sie ułożyło
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46321235]Cześć dziołszki 3mam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i czekam z niecierpliwością na nowiny co do kolejnych dziewczynek i chłopczyków, wierzę, że wszystkie już dziś będziecie wiedzieć co nosicie w brzucholach Latte, aa2 śliczne macie te brzucholki, takie okrągluśkie Latte po tej wizycie padniesz chyba na twarz, współczuję zarwanej nocy Ale pierw koniecznie pochwal się wynikami ![]() Ekaterina brawa dla męża Super się złożyło Też muszę się pochwalić, mój dostał 500zł podwyżki ![]() Monika ja tez mam jutro wizytę, któraś jeszcze? Ja jutro dopiero na 16 bo chcę jechać z moim mężem a on do 14 w pracy. I coś jeszcze miałam napisać ale znowu zapomniałam Super ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

w tym jestem dobra i zawsze daleko zachodze 

zaraz jade do endokrynologa z wynikami plus umowilam sie do internisty na 12,15 wiec zajde sobie do pracy na pogaduchy po wizycie u endo która mam na 10,15 ...oszaleje jak sie okaże ze to zapalenie płuc albo oskrzeli 
Ale pierw koniecznie pochwal się wynikami