Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.III - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-06, 01:46   #1201
Misstic
Wtajemniczenie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Ja to najbardziej lubie grac w ''diamenty'' wiecie w ukladanie min. 3 takich samych wzorow w tym jestem dobra i zawsze daleko zachodze

Lecia meliske wypij i sie zrelaksuj
Ja urzadzilam sobie popoludniowa drzemke a teraz oczy jak 5zl
Juz widze moje poranne wstawanie budzik o 7:30, moze do 8 sie zwleke z lozka. Obym tylko wtrafila moczem do pojemniczka a nie obok hehe

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 02:14   #1202
Latte88
Zakorzenienie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Ja to najbardziej lubie grac w ''diamenty'' wiecie w ukladanie min. 3 takich samych wzorow w tym jestem dobra i zawsze daleko zachodze

Lecia meliske wypij i sie zrelaksuj
Ja urzadzilam sobie popoludniowa drzemke a teraz oczy jak 5zl
Juz widze moje poranne wstawanie budzik o 7:30, moze do 8 sie zwleke z lozka. Obym tylko wtrafila moczem do pojemniczka a nie obok hehe
Nic mi nie pomoże juz chyba pewnie o 6 zachce mi się spać. A trzeba będzie wstawać
kochana trafiaj celnie

---------- Dopisano o 02:14 ---------- Poprzedni post napisano o 02:10 ----------

Moje dziecko ma największą frajdę w nocy i nie śpi tylko się rzuca po brzuchu. A rano na usg będzie znów spało

Edytowane przez Latte88
Czas edycji: 2014-05-06 o 02:18
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 04:30   #1203
Latte88
Zakorzenienie

zaraz świt a ja z boku na bok i nie zapowiada się na sen dobrze macie, że śpicie
Stary 2014-05-06, 06:45   #1204
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
zaraz świt a ja z boku na bok i nie zapowiada się na sen dobrze macie, że śpicie
No niekoniecznie o 5 pobudka i tak sobie żyję do teraz..

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 07:20   #1205
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
No niekoniecznie o 5 pobudka i tak sobie żyję do teraz..
Lepsze to i tak niz moja godzina snu
W życiu się tak nie meczyłam w łóżku
Stary 2014-05-06, 07:45   #1206
etusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale dostaliśmy wiadomość na koniec dnia
Dzwonili do nas z pod firmy i tz dostał się do firmy już na stale i w pod firmie musi złożyć wypowiedzenie a co za tym idzie lepsza kasa ale się cieszymy teraz to mogę być z dzieckiem w domu przez 2 lata a nie jak myślałam rok

A i pokoik malucha już pasiasty i z dywanen, jak skończymy zrobię wam fotki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
gartulacje, chcemy wiecej takich obrych wiesci.

Dziewczynki piękne macie brzuszki

U mnie dziś slonecznie wiec wyjezdzam chyba na miasto na jakies zakupki porzebuje pare rzeczy to pokoi

A i upatrzyłam wózek uzywany ale wygląda na stan bardzo dobry i zastanawiam sie czy nie jechac go dzis obejżec
http://tarnowiak.pl/ogloszenie/58285...eboki-z-budka/

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 07:52   #1207
katiusza1985
Raczkowanie

Hej dziewczywny
ja wkońcu zaczęłam czuc ruchy - i to porządne kopniaczki. takze jestem happy

---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------

Cytat:
Lepsze to i tak niz moja godzina snu
W życiu się tak nie meczyłam w łóżku
A skad u Ciebie taka bezsenność?
Stary 2014-05-06, 08:01   #1208
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katiusza1985 Pokaż wiadomość
Hej dziewczywny
ja wkońcu zaczęłam czuc ruchy - i to porządne kopniaczki. takze jestem happy

---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------

A skad u Ciebie taka bezsenność?
Stres wyszedł jednak przed wizytą, którą mam za 1,5 h
Stary 2014-05-06, 08:01   #1209
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Witam z rana

Moje dziecko jest leniwe w nocy i daje pospać mamusi natomiast w dzień szaleje

Szkoda że nie widzę waszych fotek na telefonie a nie chce kompa włączać bo wsiąkne na dłużej a tu się trzeba teściami interesować

Zaraz dwa wdechy i dzwonię do firmy tz ta umówić się na dziś ci do papierów itd.

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 08:03   #1210
małaPaulina
Wtajemniczenie

Dzięki dziewczyny, po prostu wczoraj to wszystko mnie dobiło... ale nie mozemy wrocic do rodzicow bo jest maly pokoik, bedzie okrutnie ciasno a TZ na rozmowy o prace by musial codziennie jeździc ze 20km...
niby padł wczoraj pomysl ze ja do swoich rodzicow a on do swoich co juz mnie totalnie dobija no ja piep**e
w ciągu 2-3 dni moze cos bedzie wiadomo...

Metamfetaminax no ale gdzie ty mieszkasz kobieto, musialabys do centralnej Polski przyjechac

Latte88 ale bęc

Dziewczyny wczoraj wpadlam do decathlonu i kupilam getry za kolana...
poddałam się bylam wczoraj na fitnessie w tych krotkich gaciach to jak zobaczylam swoj cellulit na udach to myslalam ze zemdleje... i mam schize ze wszyscy kolesie z silowni patrza sie na moj cellulit
Ogolnie nogi mam naprawde spoko,nawet zgrabne ale w spodniach bądź rajtach lato to pora roku ktora przestaje dla mnie istniec
wiem wiem ciagle wam tu marudzę i macie mnie dosc ale juz mi sie ryczeć chce z tego wszystkiego
a kolezanka (170cm waga ze 40kg) na basen mnie wyciąga ale niestety nie mam takiego stroju do nurkowania co zakrywal by mnie całą tylko zwykle bikini takze juz to widze

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty bo widzę że troche ich jest

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 08:10   #1211
Misstic
Wtajemniczenie

Czesc babeczki

Ale bym sobie jeszcze pospala..
No nic ide celowac prosto do pojemniczka hehe

Lecia trzymam kciuki mocno, mocno napewno bedzie wszystko dobrze

Milego dnia

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 08:20   #1212
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Czesc babeczki

Ale bym sobie jeszcze pospala..
No nic ide celowac prosto do pojemniczka hehe

Lecia trzymam kciuki mocno, mocno napewno bedzie wszystko dobrze

Milego dnia
Celuj Kochana Celuj
Dziękuję ja dziś odpuściłam kujki, jutro pojadę na spokojnie

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

Paulinka dzięki dzięki
Kurcze mam nadzieje,ze coś się u Was wyklaruje na dniach, żeby tż dostał prace dobrą będę za to mocno trzymać kciuki.
Stary 2014-05-06, 08:31   #1213
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Nie martw się ja też nie mam co urządzać... Nawet jak wynajmiemy to za bardzo nie mamy czym urządzić,bo w sumie wynajmowanego nie opłaca się remontować a dwa też z kasą będzie lipa,bo raczej do września nic się nie zmieni.... I jest mi przykro,że moje dziecko nie będzie miało ładnego pokoiku,ale kiedyś to wynagrodzę
Możemy zamieszkać razem Wydatki mniejsze i nasi Tż by się pewnie bardzo dogadali :P
W końcu karta się odwróci i wtedy urządzisz pokoik
Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
My też mamy w tej chwili dołek finansowy.
My może w tym momencie nie mamy dołka,ale żyliśmy już w 3+kot z jednej pensji(wcale nie małej)i było tak sobie,także przerabiałam już tematTeraz obawiam się,że będzie jeszcze trudniej,bo dojdzie do naszej rodzinki synek,ale damy radę,bo kto jak nie my?

Dzisiaj o 18.00 mam usg połówkowe-koszt 260zł+cytologia-50zł-ile ja bym kupiła za te pieniądze,ech,ale wybrałam tę prywatną przychodnię, bo od samego początku mojej ,,kariery ginekologicznej" do niej chodzę i wiem czego się po nich spodziewać
Mam nadzieję,że mama będzie mogła zostać z córcią, no i że mąż zdąży z pracy.

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 08:44   #1214
ircha06
Raczkowanie

Cytat:
Nie, no pięknie Was wywaliło Fajny brzuszek.
Bidulko, widzę, że nocka była zarwana. Mnie wczoraj ciągle męczyła myśl, co to dzisiaj będzie, czy wszystko OK, czy się dowiem o płci... Ja odpadłam około północy, nad ranem już mnie siusiu zbudziło, potem kręciłam się w łóżku, ale o 7 wstałam umyć włoski i teraz muszę podumać w co się ubrać, bo niby słonko, ale pewnie na dworze brrrr

golgie udanej wizyty i samych dobrych wieści

aa2 śliczne fotki, ładny brzusio
ircha06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 08:48   #1215
88Ekaterina88
Zakorzenienie

No ciekawa co wasze polowkowe wizyty przyniosą

Czekamy z niecierpliwoscia

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 08:48   #1216
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Witam i ja
Wczorajszy wieczór był koszmarem. Nigdy tak źle się nie czułam. Mózg mi uszami wychodził. Głowa tak strasznie bolała że widziałam już wszystko w szarości jak otworzylam oczy. I tak 4 godziny. Nie byłam w stanie wstać i ruszyć głową bo aż mi nie dobrze było i myślałam że pawia puszczę. Koszmar jakiś przeżyłam. Ale dzisiaj już jest dobrze i mam nadzieję że sir to nie powtórzy bo wtedy to już umrę na bank......

Jutro też mam polowkowe i też prywatnie. Koszt koło 200 zł i zaraz zadzwonie zapytać czy za nagranie jakoś dodatkowo się płaci... Moja gin też nie może dopatrzeć się płci więc mam nadzieję że raz wydam tyle pieniędzy i dostanę zdjęcie co maluch kryje między nogami
Mykam zjeść bułkę i z psem bo mnie zje zaraz

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 08:51   #1217
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale dostaliśmy wiadomość na koniec dnia
Dzwonili do nas z pod firmy i tz dostał się do firmy już na stale i w pod firmie musi złożyć wypowiedzenie a co za tym idzie lepsza kasa ale się cieszymy teraz to mogę być z dzieckiem w domu przez 2 lata a nie jak myślałam rok

A i pokoik malucha już pasiasty i z dywanen, jak skończymy zrobię wam fotki

Ale super,gratulacje!!!
My też niedługo będziemy przenosić córcię do jej pokoiku,tylko musimy też tam wszystko ogarnąć i coś pourządzać,bo do tej pory była tam suszalnia prania i garderoba

Cytat:
Napisane przez DorissiriD Pokaż wiadomość
Witam po raz pierwszy na nowym wątku

Żyję, choć intensywnie Święta w rozjazdach, weekend majowy w rozjazdach i tak zleciało, a Wy siedzicie i każda coś skrobnie to ja już odlatuję!

Cieszę się, że do Was wracam, choć łatwo mi nie będzie znowu wejść w rytm forumowy.

Zacznę od wiadomości, że jutro idę na wizytę.

A dziś jeździłam na rowerze z córką w foteliku i drugą w brzuchu. Taki dzień pod tytułem "na rowerze z dwójką dzieci"
Ja też dziś wizytuję
No to przewiozłaś dziewuchy

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
zapomniałam napisac ze rodziłam bez znieczulenia
a po porodzie cos mi sie stało i dostałam mega powera i trajkotałam jak nakręcona-jakie ja głupoty gadałam to do dziś sie z meżem smiejemy
lekarzowi powiedziałąm ze ma szczeście ze sie wyrobił (obiecał mi ze w ten dzien urodzimy i sie wyrobilismy bo po 22 urodziłam)
połoznym gadałam ze ciesze sie ze urodziłam w tym szpitalu bo w sumie jest obskurny , ale towarzystwo na porodówce fajne to nei mam czego żałowac
no mówie wam szał pał
Ja miałam identycznie,w trakcie porodu były momenty, że byłam całkowicie zrezygnowana, tuż przed nim jakbym dostała zastrzyk z adrenaliny-zmobilizowałam się, jedno parcie i córa na świecie, a ja zaczęłam gadać jak nakręcona,też coś o super personelu i w ogóle bla blabla

Cytat:
Napisane przez tymiina Pokaż wiadomość
Witam ja po majóweczce dopiero teraz nadrobilam zaległości...

Widzę że kilka z was jutro idzie na wizytę to i ja się dołączam jeśli wszystko pójdzie gładko to koło 11:00 będę wiedziała co za aliena w środku mam. Powodzenia jutro wszystkim na wizytach

Ja mam to samo, zero przejęcia, stresu, czy w ogóle myślenia na ten temat, takie w sumie podejście - przecież mnie to nie ominie to po co się zadręczać. Będzie gładko. Musi być łatwo i przyjemnie - innej wersji nie przyjmuje do wiadomości.
No i tak trzymaj

Cytat:
Tak nas dzisiaj wywalilo
Faajny brzuszek

Cytat:
kurde cięzko wybrac cos zeby dokładnei pokazywało, musze cyknąc fote brzucha i odpowiednio sie ustawic bo te co wam pokaze to albo jak ide i jak biegne z młodocianym
tak wiec zdjecia nic specjalnego ale cos tam widac
Sexy mamuśka

Cytat:
Napisane przez Denaris Pokaż wiadomość
Ni bebzonik masz już widoczny Ale Ty młodziutko po twarzy wyglądasz! Nie rzucają komentarzy typu dzieci mają dzieci?

Ja wczoraj usłyszałam... noo się szalało, to teraz będzie się męczyć wtf? Mnie to bliżej do 30 niż 18 Ale podciągnęłam to pod komplement, że młodo wyglądam
To jak kompelement
Mi raczej nikt tak nie mówił i nie mówi, bo raczej wyglądam na swoje 34 lata,taki los

Cytat:
u mojej kolezanki to dopiero w okolicach 7 miesiaca cos zaczeło byc widac

ja ogólnie mam z brzuchem tak ze nawet jak w ciazy nie jestem to brzuch jest, wszytko mi sie odkłada w tych okolicahc
Mi,niestety,też

Moja fragrantica

WYMIANA
Stary 2014-05-06, 08:56   #1218
Ana***
Zakorzenienie

Dziewczyny powodzenia na wizytach!!!! KCIUKI!

Latte, aa piękne brzuszki i zgrabne laseczki

hej!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 08:59   #1219
Agulaa84
Raczkowanie

Hej Kochane. Ja tez mam polowkowe dzisiaj za pol godziny i strasznie sie stresuje moj Tz nie mogl ze mna przyjsc ze wzgledu na prace, wiec tym bardziej jest mi smutno. Trzymajcie kciuki.

Trzymam kciuki za pozostale Mamusie. Niech moc bedzie z nami

Agulaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 09:00   #1220
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny, po prostu wczoraj to wszystko mnie dobiło... ale nie mozemy wrocic do rodzicow bo jest maly pokoik, bedzie okrutnie ciasno a TZ na rozmowy o prace by musial codziennie jeździc ze 20km...
niby padł wczoraj pomysl ze ja do swoich rodzicow a on do swoich co juz mnie totalnie dobija no ja piep**e

Metamfetaminax no ale gdzie ty mieszkasz kobieto, musialabys do centralnej Polski przyjechac

Latte88 ale bęc

poddałam się bylam wczoraj na fitnessie w tych krotkich gaciach to jak zobaczylam swoj cellulit na udach to myslalam ze zemdleje... i mam schize ze wszyscy kolesie z silowni patrza sie na moj cellulit
Ogolnie nogi mam naprawde spoko,nawet zgrabne ale w spodniach bądź rajtach lato to pora roku ktora przestaje dla mnie istniec
wiem wiem ciagle wam tu marudzę i macie mnie dosc ale juz mi sie ryczeć chce z tego wszystkiego
a kolezanka (170cm waga ze 40kg) na basen mnie wyciąga ale niestety nie mam takiego stroju do nurkowania co zakrywal by mnie całą tylko zwykle bikini takze juz to widze

Ojej,to nieciekawie,oby się ułożyło.
A z tym cellulitem,to jestem pewna,że przesadzasz i wyglądasz pięknieNo niestety,ciało w ciąży i po niej może się trochę zmienić,ale osobiście mam to w d...eNajważniejs ze,że będziemy mamami, a to nie byle co

Moja fragrantica

WYMIANA
Stary 2014-05-06, 09:10   #1221
ZygaEffka
Zadomowienie

Hejka laseczki...noc z dupy... kaszel suchy męczący co 5 sek. tż wstawal robić mi herbe z miodem cytryna i malinami ale na wiele to nie pomagało mam oberwany brzuch aż od kaszlu i młoda znów sie nie rusza , do tego znów twardnieje mi macica , ja sie wykoncze chyba zaraz jade do endokrynologa z wynikami plus umowilam sie do internisty na 12,15 wiec zajde sobie do pracy na pogaduchy po wizycie u endo która mam na 10,15 ...oszaleje jak sie okaże ze to zapalenie płuc albo oskrzeli a całkiem możliwe ... czuje się jak młoda gówniara która nabawiła sie zbędnego przeziebienia w ch..wą pogodę ... Jestem nie odpowiedzialna 30 letnią debilką , jeśli coś sie stanie mojej dzidzi to sie zabiję !

Trzymam kciuki za wasze połówkowe

i chciałam napisać że macie śliczne brzuszki mój dzis od rana tez spuchnięty a zazwyczaj jest tylko popołudniami .
nasz kawałek nieba

ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 09:11   #1222
Latte88
Zakorzenienie

Dziewczynki wyjeżdżam trzymajcie kciuki za nas proszę a ja myślę o was
Stary 2014-05-06, 09:39   #1223
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość

Latte88 ale bęc

Napewno szybko się wszystko ułoży.
I znajdź sobie jakieś zajęcie, może przestaniesz myslec o tym.

Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość
Hejka laseczki...noc z dupy... kaszel suchy męczący co 5 sek. tż wstawal robić mi herbe z miodem cytryna i malinami ale na wiele to nie pomagało mam oberwany brzuch aż od kaszlu i młoda znów sie nie rusza , do tego znów twardnieje mi macica , ja sie wykoncze chyba zaraz jade do endokrynologa z wynikami plus umowilam sie do internisty na 12,15 wiec zajde sobie do pracy na pogaduchy po wizycie u endo która mam na 10,15 ...oszaleje jak sie okaże ze to zapalenie płuc albo oskrzeli a całkiem możliwe ... czuje się jak młoda gówniara która nabawiła sie zbędnego przeziebienia w ch..wą pogodę ... Jestem nie odpowiedzialna 30 letnią debilką , jeśli coś sie stanie mojej dzidzi to sie zabiję !

Trzymam kciuki za wasze połówkowe

i chciałam napisać że macie śliczne brzuszki mój dzis od rana tez spuchnięty a zazwyczaj jest tylko popołudniami .
Nic sie nie stanie dzidzia jest dobrze chroniona w twoim brzuszku
Stary 2014-05-06, 09:41   #1224
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cześć dziołszki

3mam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i czekam z niecierpliwością na nowiny co do kolejnych dziewczynek i chłopczyków, wierzę, że wszystkie już dziś będziecie wiedzieć co nosicie w brzucholach

Latte, aa2
śliczne macie te brzucholki, takie okrągluśkie

Latte po tej wizycie padniesz chyba na twarz, współczuję zarwanej nocy Ale pierw koniecznie pochwal się wynikami

Ekaterina brawa dla męża Super się złożyło Też muszę się pochwalić, mój dostał 500zł podwyżki Już od maja będzie się liczyła tak się cieszę, ten to ma szczęście

Monika ja tez mam jutro wizytę, któraś jeszcze? Ja jutro dopiero na 16 bo chcę jechać z moim mężem a on do 14 w pracy.

I coś jeszcze miałam napisać ale znowu zapomniałam chyba sobie będę robić notatki jak Was nadrabiam
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 09:46   #1225
Ana***
Zakorzenienie

Dodałam fotorelację z Bieszczad do klubu
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 10:02   #1226
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Ja mam na 18:40...... Tak późno bo też chce zabrać Tżta a on w pracy. Mam nadzieję że zdąży
Dzisiaj sprzatam sypialnie i przeglądam ciuchy masakra ile niepotrzebnych rzeczy jest w szafach

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 10:10   #1227
NATALUSIA14
Rozeznanie

Piękną mamy dziś pogodę

Trzymam kciuki za wszystkie dziewczynki które mają dziś wizytę, dajcie znać co i jak. Czekamy!

Ślub: 28.08.2010
Emma jest z nami 15.09.2014

NATALUSIA14 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-06, 10:18   #1228
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
Dziewczynki wyjeżdżam trzymajcie kciuki za nas proszę a ja myślę o was
Zaciśnięte i za Ciebie i za inne
Wszystkie macie ranne terminy,a ja dopiero na 18.00
Dobrze,że już dawno wiem co za jeden we mnie siedzi, bo i naczej nie wytrzymalabym do 18.00

Moja fragrantica

WYMIANA
Stary 2014-05-06, 10:19   #1229
katiusza1985
Raczkowanie

Trzymam kciuki za połówkowe :0
Katerina super Wam sie ułożyło
Stary 2014-05-06, 10:21   #1230
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
Ja mam na 18:40...... Tak późno bo też chce zabrać Tżta a on w pracy. Mam nadzieję że zdąży
Dzisiaj sprzatam sypialnie i przeglądam ciuchy masakra ile niepotrzebnych rzeczy jest w szafach

ooo-jednak jest ktoś na jeszcze późniejszą godzinę

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46321235]Cześć dziołszki

3mam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i czekam z niecierpliwością na nowiny co do kolejnych dziewczynek i chłopczyków, wierzę, że wszystkie już dziś będziecie wiedzieć co nosicie w brzucholach

Latte, aa2
śliczne macie te brzucholki, takie okrągluśkie

Latte po tej wizycie padniesz chyba na twarz, współczuję zarwanej nocy Ale pierw koniecznie pochwal się wynikami

Ekaterina brawa dla męża Super się złożyło Też muszę się pochwalić, mój dostał 500zł podwyżki Już od maja będzie się liczyła tak się cieszę, ten to ma szczęście

Monika ja tez mam jutro wizytę, któraś jeszcze? Ja jutro dopiero na 16 bo chcę jechać z moim mężem a on do 14 w pracy.

I coś jeszcze miałam napisać ale znowu zapomniałam chyba sobie będę robić notatki jak Was nadrabiam [/QUOTE]
Super

Moja fragrantica

WYMIANA
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości