|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
Konto usunięte
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4799950 2]o nie, ja poszalałam ostatnio, więc muszę się ograniczać
![]() Ja też ![]() Ale kusi mnie parę rzeczy jeszcze i jak tu się oprzeć ![]()
#1203 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem,czy to placebo,czy mi się wydaje, czy co, ale dziś wydaje mi się, że wreszcie czuję się lepiej? Nie chcę zapeszyć, ale jest na tyle dobrze, że aż rano zapomniałam o dawce leku i wzięłam później.
![]() ![]() ![]() ![]() Ja mam ban na jakiekolwiek zakupy, co człowiek trochę odłoży to bum niespodziewany wydatek i figa z makiem. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Kupiłam wczoraj kakao, jesienne wieczory sprzyjają piciu, nie tylko kakao. ![]() ![]() Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2014-09-04 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
Ja kupuję takie w Lidlu
https://www.google.pl/search?q=kakao...ne%3B630%3B472 Przepyszne, prawdziwe kakao. Uwielbiam je ![]()
#1205 |
Zakorzenienie
|
Natury u mnie nie ma, więc mnie nie kusi. Za to w Biedrze kupiłam dzisiaj płyn micelarny Garnier, świetny jest
![]() Asia a Ty jak się czujesz? Ile jeszcze mamy czekać na niunię? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sama tak czekam i czekam i już mam dość tego czekania ![]()
![]() |
#1207 |
Konto usunięte
|
U mnie już Siostra z Małą w domu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;48016771]U mnie już Siostra z Małą w domu ![]() ![]() Jak się siostra czuje w roli mamy? Ile niunia ważyła? Byłam u alergologa i nic nie załatwiłam, bo żeby zrobić testy muszę odstawić leki na minimum 7 dni. Żebym wcześniej o tym wiedziała to tak zrobiłabym, fuck ![]() ![]() Wypisała mi receptę na maść Elidel. Kosztuje około 100 zł, w niektórych aptekach nawet 120, więc raczej nie kupię. Kazała na razie zmienić pielęgnację na apteczną i obserwować czy jest poprawa. Po tym kremie Avene twarz wygląda lepiej, jest trochę mniej sucha ale to jeszcze nie to. Po nałożeniu makijażu czuję takie nieprzyjemne ściąganie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Widzę, że wiele razy byłam wzywana
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chyba też powinnam sobie kupić prostownicę ![]() ![]() Cytat:
![]() No bardzo przykro, że mnie nie było i nie mogłam pomóc ![]() Cytat:
![]() Bardzo mi przykro ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jaki biustonosz? Ja się obłowiłam przy okazji promocji w esotiq, wyszło super tanio, bo przy zakupach powyżej 400 zł dawali 70% rabatu, ale brakowało dużych rozmiarów, więc stanik wzięłam tylko jeden ![]() No dobra, może nie tyle rozmiarów, co obwodów ![]() Miki, 7 dni to za mało przed testami, odstaw na 14 ![]() Tak myślę o Twojej skórze, próbowałaś odstawić kolorówkę na miesiąc? Pudry, podkłady, róże? Maluj tylko oczy i usta. Na buzie sam krem nawilżający i nic więcej. BB kremów też nie. Spróbuj. Dasz radę ![]()
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2014-09-05 o 22:45 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
Miki ja też odpuściłabym jakikolwiek makijaż twarzy, tym bardziej jeśli zauważyłaś, ze po zmyciu jest gorzej. Ja od czerwca śmigam tylko z tuszem do rzęs, no i pudrem i wcale nie tęsknie za pełną tapetą. Cery idealnej nie mam, jak nie prześpię nocy to dokładam korektor pod oczy, ale chyba nie jest źle bo zdarza się usłyszeć jakieś miłe słowo nie tylko od znajomych. Kobiety zawsze widzą siebie same gorzej niż w rzeczywistości.
![]() Stanik taki http://allegro.pl/biustonosz-secret-...538763362.html. Cielak, nie widać go pod żadną bluzką, obwód spoko, ale miseczki trochę za małe, robi bułki pod pachą, a jak wygarnę to wyłazi biust przodem. Ale zastanowię się, bo te buły są minimalne, dekolt wygląda fajnie i mimo że nie jest idealnie dosyć wygodny jest, chociaż jak zapnę obwód na tę początkową haftkę to się trochę przesuwa na ciele ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2014-09-06 o 07:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
To jeszcze jest aktualne, więc wciąż możesz
![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Miki, to co piszesz jest straszne... Nie wiem, co napisać. ![]() ![]()
![]() |
#1212 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Po Flonidan śpiąca nie jestem, ale ból głowy dość często mi towarzyszy. Pytałam o niego w dwóch aptekach i nie mieli ![]() Ok, to odstawię na 14 dni ![]() Kolorówkę na miesiąc? Nie ma mowy ![]() ![]() Cytat:
![]() Aż tak odważna nie jestem żeby zrezygnować z kolorówki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
Miki, ale tera chyba nie malujesz się często tak czy siak?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
|
Teściowa dała nam kawałek ciasta ze śliwkami, uwielbiam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Zależy. Codziennie nie wychodzę, więc jak siedzę w domu to jestem bez makijażu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
No to i tak skóra odpoczywa trochę. Niemniej nadal myślę, że trochę przesadzasz no ale jak masz sie czuć bardzo niekomfortowo to trudno.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
My z TZ postanowiliśmy nie robić żadnych zakupów, przez miesiąc. Żarcie mi się z szafek i lodówki wylewa, a my ciągle cos dokupujemy. Będziemy kupować tylko mleko do kawy i czasem pieczywo i będziemy sie żywic tym co jest w domu. Podejrzewam że 2 miesiące spokojnie dalibyśmy radę. Cytat:
![]() Cytat:
Może warto by było zmienić chociaż na minerały. Minerały jest ciężko dobrać dla siebie. Niektóre trzeba bardzo ostrożnie nakładać, bo mogą zrobić maskę. Inne się warzą i złażą. Ja już z minerałami przygodę zakończyłam i zupełnie przez przypadek znów do nich wróciłam. I znalazłam swoje ideały. Jeden to E.l.f. a drugi to absolutny numer jeden dla mnie, The Body Shop. W ogóle go nie widać na skórze i cały dzień wygląda idealnie. Cytat:
Najlepszy stanik jaki mam to sportowy z M&S. Mam go 3 lata, noszę na siłownie, piorę w pralce kilka razy w tygodniu i nic się nie rozciąga, druty się trzymają na miejscu. I tak ładni w nim biust wygląda, ze mogłabym go nosić na co dzień. 2 lata temu kupiłąm taki sam i tez jest świetny, a w tym roku kupiłam kolejny i już krój jest minimalnie zmieniony :/ jest 2 cm wyżej zabudowany i źle się układa.
![]() |
#1218 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
Znów TŻ do zamordowania.
Mamy remont. Zakładanie kaloryferów i te sprawy. Ja niestety pracuję i nie mam kiedy nadzorować. Zajmuję się tym TŻ co oczywiście oznacza jedno wielkie nieszczęście. Dzień pierwszy: Kaloryfer w salonie zamontowany w takim miejscu, ze musiałabym zrezygnować z mebli. Zawsze marzyłam o tym, żeby mieć w salonie kaloryfer jako główny punkt dekoracyjny. No bo TZ "nie pomyślał". Dlaczego mnie to nie dziwi. Dzień drugi: Kaloryfer został przesunięty w miejsce wyraźnie oznaczone przeze mnie na ścianie. Tz zaczął wycinanie rowków w ścianach w których mają być rury. W sypialni. Wiadomo, ze przy takiej robocie strasznie sie kurzy. No a tz nie wpadła na to zebye zebrać wszystkie graty, chocby do worka i wynieść. Nie. Po co. Wszystko tak jak było przykrył byle jak szmatami i folią. Książki, aparat fotograficzny, miśki, torebki, które wisiały na szafie, słomiane kapelusze, pościel, wieża stereo, kolekcjonerska lalka i inne są przykryte grubą warstwą kurzu z gipsu. Niektóre rzeczy da się odratowac. Niektóre niestety nie. No bo on nie pomyślał. I teraz ja spędzę cały dzień próbując to doprowadzić do stanu używalności, żebyśmy znów mogli spać w sypialni. A i postanowił trochę posprzątać zanim wrócę z pracy. Postanowił do tego celu użyć mojego nowiutkiego odkurzacza, który kosztował prawie 2 tys. zł Nie wazne zw są 2 stare odkurzacze, które nie były wyrzucone, tylko dlatego, żeby było czym sprzątać podczas remontu. Jutro idę do pracy a on znów zostanie sam z hydraulikami. Jestem przerażona tym co zastane wieczorem. Do zrobienia jest jeszcze jeden pokój, łazienka i kuchnia. ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- A do tego kot jest tak straumatyzowany, że nie chce wracać do domu.
#1220 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Najchętniej wzięłabym urlop i sama nadzorowała. Cały remont nastąpił bardzo niespodziewanie, i nie zdążyłam domu przygotować Przyszli hydraulicy obejrzeć i powiedzieć cenę. Ja byłam w pracy. Ktoś im odwołał robotę więc mieli czas od razu. TŻ zgodził sie na zaczecie natychmiast, bez pytania mnie. Jak wróciłam z pracy to już miałąm grzejnik nie tam gdzie potrzeba. No bo nie można było się umówić na za tydzień, spakować graty, przygotować dom, pozakrywać meble. Nie poco. Przecież ja mogę przez kolejne 3 lata wybierać kurz z zakamarków. I trochę elektroniki się zepsuło, no ale co tam. TZ bogaty, z moją kartą kredytową. Aż mnie boli żołądek jak myślę co mi zrobią jutro. ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Ostatnio zakochałam się w burakach na surowo <3 Kroję w plasterki i mam przekąskę do pracy. Oczywiście wzbudzając sensację. Na nas w ogóle patrzą jak na dziwolągi., Pracuje ze mną jeszcze jedna Polka i obie jemy raczej zdrowo. No a reszta musi mieć czipsy do obiadu i zupkę w proszku. To jest straszne jak syfiaste jedzenie jest tu głęboko zakorzenione.
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie ostatnio też mam ochotę na takie buraczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Paprykę uwielbiam ale nie mogę dużo jeść bo mam po niej wzdęcia ![]() Dobra, łapie się za odkurzacz przemysłowy i do roboty. To może dziś będę spać w łóżku.
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
Zaraz wypluje płuca od tego pyłu
![]()
#1225 |
Zakorzenienie
|
Współczuję bałaganu. Pamiętam jak robili nam pokoje na strychu i pewnego dnia wyryli ogromną dziurę w suficie (pomylili się o jakiś metr)
![]() Nie wiem w czym pierzecie, ale ostatnio za namową babci i cioci kupiłam ten płyn http://www.ceneo.pl/2192783#tab=reviews i jestem zaskoczona strasznie. Płaciłam 4,80 zł, jedno pranie wychodzi po 30 groszy czyli dużo taniej niż jakieś persile itp (w standardowych cenach), a świetnie dopiera plamy, zmiękcza, ładnie i długo pachnie (nie dolewam już płynu do płukania). Jeśli szukacie czegoś nowego do prania to polecam spróbować za te niecałe 5 złotych. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1227 |
Zakorzenienie
|
Jak doprał rzeczy po bieganiu i siłowni domowej (kurz i smary) to już wszystko dopierze.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
Ale maleńka kruszynka! Koleżanka ostatnio wstawiła zdjęcie swojego nowo narodzonego malucha w wózku, taki maluszek, że z trójka takich zmieściłaby się i jeszcze byłby luz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Zakorzenienie
|
Ja też słyszałam o Wirku wiele dobrego
![]() Do prania bardzo lubię Biedronkowego "Kłębuszka", naprawdę świetny ![]() https://www.google.pl/search?q=płyn+....0%3B450%3B450 Dzień dobry ![]() Weekend wymarzony, cały dzień na dworku na fotelu, grillek, wiejskie owoce i aż się wracać nie chciało ![]() A dziś ciepło, ale szaro, buro i ponuro. Miki jaka szkoda z tymi testami ![]() Ja bez podkładu też bym nie mogła, tak samo jak róż. A w tym z Essence, który ostatnio kupiłam jestem zakochana, fantastyczny ![]() Zrobiłam sobie listę must have póki co do ciała i włosów i wyszło ponad 4o produktów, a gdzie twarz? ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Maryś jak wczasy? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.