|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
A miałaś skurcze? Jakbym miała też by mnie pewnie zostawili, ale cisza
![]() Ciągnie mnie w dole brzucha niesamowicie, może coś się zacznie dziać. ![]() ![]() Bell ![]() ![]() Współczuję problemów, dla mnie wszelkie alergie i astma jest przerażająca
#1172 |
Zakorzenienie
|
Tak, te leki mogą to powodować + sama astma która też daje dodatkowe objawy tego typu. Ja nie mam jeszcze tak źle, kilka lat miałam spokój, ale Ci ludzie, którzy mają częste ataki plus alergię na wszystko.. współczuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję, ale dobrze, że nie jest tak źle, ale mimo wszystko męczy i musisz uważać na siebie ![]() Miki, no u mnie cisza ![]() ![]() Witam się, ale pogoda, ciągle pada ![]()
![]() |
#1175 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
Zmieniła mi leki. I powiedziala ze moge biegać, że to jakaś stara teoria i o ile tylko nie mam napadów po wysiłku to jie rezygnować, bo wysiłek rozszerza oskrzela i w przyszłości na starość regularny ruch będzie na moją korzyść procentował. Oczywiście jeśli mocno źle się czuje to wolniej, mniej no ale wiadomo, mam swój rozum i mam z niego korzystać. Widocznie poprzednia lekarka inny pogląd ma czy coś, albo ta na podstawie mojej historii choroby się kierowała. Niemniej, bardziej kompetentna się wydaje, Zrobiła od razu więcej badań niz tamta, nawet rentgen. Testy, ale nic nie wyszło, co w sumie mnie mocno nie dziwi, bo nigdy nie wychodzilo
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Nor wiem ile zaplacilabym za to prywatnie, pewnie z 200-250, albo ile czekalabym na nfz. |
![]() ![]() |
![]() |
#1176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- W piątek w końcu jadę na testy. Ciekawa jestem czy zagadka się rozwiąże ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 3mam ![]() Oblookałam wczoraj Biedronkową kolorówkę i nic nie kupiłam ![]() ![]() Stwierdzam, że balsam Seboradin z naftą jest genialny ![]() ![]() Bell lekarz kompetentny to podstawa i fajnie, że na takiego trafiłaś. Ech, niestety teraz wszystko kosztuje. Chociaż ja nie wyobrażam sobie pójść np. do dentysty na kasę chorych. Do nefrologa też chodzę prywatnie i facet doskonale się mną zajmuje, naprawdę. Raz, że w ciąży pewnie bardziej zwraca uwagę na wszelkie dolegliwości, ale jest skubany tak dokładny, dużo mówi, oby więcej takich lekarzy u nas w Polsce było. Nie mówię, że na NFZ nie można trafić na dobrego lekarza, absolutnie, ale to czekanie, te kolejki po kilka miesięcy... Tragedia. Jeszcze jak ktoś może pójść prywatnie to okej, ale wielu, wielu ludzi nie stać na to i czekają w kolejce pół roku ![]()
Włosomaniaczka z kilkuletnim stażem ![]() 09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat ![]() Przyszła Pani Magister ![]() Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2014-09-01 o 12:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Średniego. Jednego dnia jest lepiej, innego gorzej. Może silniejszych leków potrzebuję ![]() Mam ochotę na zegarek. Fajne i tanie są na allegro. Nie chcę już nic złotego, bo poprzedni tak szybko się wytarł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Być może, oby testy pokazały szybko co Cię tak uczuliło ![]() Ja też marzę o dużym, ale właśnie złotym zegarku ![]() ![]() ![]() ![]() Miki a jak róż z Rimmel w kremie? Pamiętam, że pisałaś, że masz go, ale jeszcze nie testowałaś. Muszę kupić jakiś koniecznie, a one mają dobre opinie. Jutro po lekarzu chciałabym zajść i coś kupić, może z Essence coś, nie wiem ![]() Pzresyłam Wam na deser ![]() ze śliweczkami.
Włosomaniaczka z kilkuletnim stażem ![]() 09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat ![]() Przyszła Pani Magister ![]() Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2014-09-01 o 13:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1180 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z jednej strony cieszę się, ze nic nie wyszło, ale z drugiej strony wolałabym wiedzieć. Dziś jak czekałam to tylko co chwilę patrzyłam czy nie wychodzi na sierść kota, albo psa. ![]() Cytat:
To chyba dużo zależy od regionu w jakim się mieszka. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1181 |
Zakorzenienie
|
No tak, Seboradiny są drogie, ale aż trudno uwierzyć - naprawdę bardzo wydajne
![]() ![]() Byłam dzisiaj w Naturze i jestem przeszczęśliwa, bo polowałam na kulki Kobo i była promocja, kupiłam za 16zł ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...up-pearls.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...uch-blush.html KOlorówka Maybelline - 40%. Żałowałam, że nie wzięłam tuszu, ale nie miałam już siły stać, Tż jutro wyślę.
#1182 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam ten pieczony ser
![]() tylko użyłam litewskiego twarogu. Jest dużo tłuściejszy i mocniej odciśnięty z wody. Polski twaróg do tego celu trzeba by zawinąć w muślin/pieluchę i przygnieść czymś ciężkim na jakieś 12 h. Inaczej się rozpadnie.
#1183 |
Zakorzenienie
|
Dawaj przepis Kocurze.
#1184 |
Zakorzenienie
|
Dziadek dzisiaj zmarł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1185 |
Zakorzenienie
|
#1186 |
Zakorzenienie
|
#1187 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
Zakorzenienie
|
Miki, jesteśmy z Tobą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1190 |
Zakorzenienie
|
Szukam stancji i nic nie ma
![]()
#1191 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny ... Nie mogę w to uwierzyć, to jakiś koszmar z którego liczę, że zaraz się obudzę
![]() Kupiłam dzisiaj ten krem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...cicalfate.html miała któraś z Was? |
![]() ![]() |
![]() |
#1192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy nie wiem, co napisać w takiej sytuacji. Koszmar jakiś... Myślisz, że to wina lekarzy? Czasami pewnych rzeczy nie da się przewidzieć, a tym bardziej się nie spodziewaliście skoro wszystko po zabiegu było dobrze. Bardzo mi przykro ![]() Ja czaiłam się na ten krem długo, ale jednak nie byłam pewna do końca. Daj znać jak się spisuje, ile płaciłaś?
![]() |
#1193 |
Zakorzenienie
|
Miki, przykro mi
![]() A co do kremu: parafina, gliceryna, triglicerydy- uważaj na zapychanie. Nie wiem,ten skład na kwc jest kompletny? |
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
Konto usunięte
|
Miki, bardzo mi przykro
![]() Co do Cicalfate, był spoko, gdy zimą zrobiła mi się na brodzie mega sucha skóra, tarka dosłownie. W 2 dni sobie poradził, a po 4 już nie było śladu. Nie nakładaj go za dużo w 1 miejscu, bo ciężko się wchłania i może zapchać. |
![]() ![]() |
![]() |
#1195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za krem zapłaciłam około 27 zł. Na DOZ kosztuje 33 zł. Na KWC skład jest kompletny. Jeśli chodzi o zapychanie to fakt może to robić, 3 paskudy na początku. Będę go nakładać tylko na noc i może nie codziennie. Zobaczymy czy w ogóle pomoże. Po nocy skóra jest złagodzona. Wczoraj miałam małą wysypkę, rumień i czerwone, swędzące plamki na szyi. Trochę lepiej jest, ale nadal mnie swędzi. Co jest grane ![]() Trochę mnie denerwuje, że moja dermatolog nie umie określić niczego dosłownie. Zawsze mówi, że to alergiczne. Włosy przetłuszczają mi się w trybie ekspresowym. Czasami po myciu już wyglądają jak tłuste. Ja bym podejrzewała ŁZS, a ona powiedziała, że jest lato i mogą się szybciej przetłuszczać, no ok, szybciej ale nie od razu po myciu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1196 |
Zakorzenienie
|
Miki jakoś się wszystko ułoży, nikt się tego nie spodziewał to tym bardziej pewnie jest to bolesne
![]() ![]() Taki młody człowiek, a takie problemy z sercem.. Ale co się dziwić, takie mamy czasy, pędzimy za pieniądzem, stres i potem wychodzą takie problemy ![]() Takie przetłuszczanie na pewno latem spowodowane nie jest. Wiadomo, wtedy włosy szybciej się przetłsuzczają, ale tak jak napisałaś - nie od razu po myciu. A może spróbuj poszukać innego lekarza, może powie Ci coś innego, więcej się dowiesz? Czasem lepiej skonsultować tym bardziej, że masz jakieś zastrzeżenia. A miałaś kiedyś Emolium? Mnie zimą bardzo pomógł, ale zapycha skubaniec, więc bardzo rzadko teraz stosuję, poza tym buzia tak się poprawiła, że nie muszę nawet ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...specjalny.html Muszę pochwalić ten puder w kulkach z KOBO - dziewczyny, jest boski ![]() ![]()
#1197 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1198 |
Zakorzenienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4799835 6]mnie emolium uczulało. Czułam swędzenie i pękanie skóry :/[/QUOTE]
O widzisz, mnie bardzo pomogło, ale każdemu co innego pasuje ![]() Tylko wkurza mnie, że jest taki tłusty i dość wolno się wchłania, ale pomógł mi, bo miałam na twarzy skorupę ![]() Ale ładna pogoda, od razu nastrój lepszy ![]()
#1199 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() prawda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1200 |
Zakorzenienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4799915 6]ważne by znaleźć coś, co nam pomoże
![]() prawda ![]() Otóż to ![]() W Naturze spore promocje dziewczynki jakby co ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.