|
|
#1201 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Bokeh, P. miał te same obawy, ale... wiesz, drugie dziecko taniej wychodzi - po starszym wiele rzeczy zostaje jednak.
|
|
|
|
#1202 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Niestety moja ciężka praca, moc wyrzeczeń poszły w samochód. Trudno Już teraz nic nie poradzę. Wczoraj spłakałam się jak bóbr ![]() Niunia śpi, zaraz mamy gości, Mariusz kończy obiad, więc poczytam co u Was ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=misiaeel;49308257 cudny dzień dzisiaj miałam z Hanią a na koniec przy zasypianiu mnie zawołała i powiedziała mamuś razem i pokazała na łóżko. położyłyśmy sie i zasnęła wtulona![]() [/QUOTE] ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
![]() Będę pamiętac jakby co ![]() Cytat:
Niestety miejmy nadzieję, że kolejny rok będzie dla nas lepszy ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1203 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A macie tam ogrzewanie, żeby wszystko lepiej schło?Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
Oleńko sto lat! Cytat:
|
||||
|
|
|
#1204 |
|
Wtajemniczenie
|
☠☠☠☠a dziewczyny mam dość dość dość
czemu na nas tylko ostatnio spad:a???wczoraj Ania do stała ospy i myślałam, że to już koniec, ale nie. Mój t. miał udar, nie ma z nim kontaktu A teraz to wszystkie plany wyjścia na prostą z nowotworem przepadły. No i jeszcze nei wiadomo jak głęboki jest udar, jak to będzie dalej wyglądało mam dość, naprawdę... ile jeszcze można znieść??? ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#1205 | ||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||||||
|
|
|
#1206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możemy jakoś pomóc?![]() ------------------- Ale Was zaspamowałam ![]() Moja Blanka właśnie mówi "tata sikuj obiad, niuia głodna, chcie jeśc! tatuś sikuj sibko, pic niunia teź chce. Tak, właśnie tak! " Jedyna moja radośc ostatnio, to rozmowy z Blanką. Muszę Wam ja nagrac kiedyś. Ona powtarza po nas każde słowo |
|
|
|
|
#1207 |
|
Zadomowienie
|
hej
![]() Podczytuje Was dzielnie ale nie mam kiedy pisać a jak juz się znajdzie chwila spokoju to ide spać, noce już się w miare unormowały Kajtkowi ale za to mamy problemy z karmieniem, pokarmu mam wystarczającą tylko Kajtuś pije chwile po czym zaczyna się krztusić jak już sie uspokoi to przy każdym przełknięciu płacze, on się meczy i ja, nie wiem co mam robić z tym. silver, fewciu, ewulko trzymam mocno kciuki za Was aby Wam się wszytko udało i opuścił Was pech Odnośnie ilości dzieci to zawsze chciałam 3 albo 4 ( czwórke ?
|
|
#1208 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
O kurde Trzymajcie sie, ciezki czas dla meza Fewciu to nie dziala w ten sposob. Na poczatku deklaruje sie ilosc godzin ( minimum 8), oplaty naliczane sa z gory za godzine + wyzywienie, jak dziecka nie ma w danym dniu to odliczaja od kwoty w nastepnym miesiacu. Aktualnie rozmow nie mam WCALE, wiec nie musialabym w ogole jej przyprowadzac ale jesli nie bede jej zaprowadzac, to po prostu nas wyrzuca( po co dziecko ma zajmowac miejsce skoro nie chodzi i zlobek nie zarabia), a jak nas wyrzuca to nie mam co szukac pracy, bo nie bede miec dla malej opieki wiec kolo sie zamyka .
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
Fewciu na 99 % ma byc dziewczynka
Sent from my GT-S7560 using Wizaz Forum mobile app
|
#1210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie, strasznie mi przykro ((
|
|
#1211 | |
|
Zakorzenienie
|
hej!
Cytat:
o kurde, zdrowka!!! i przykro mi z powodu t. zdrowia rowniez!!! fewcia - czyli jednak studia wypalily? nie pisalas nic.... |
|
|
|
|
#1212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
Ewulka bardzo mi przykro......
![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mialam byc Paulina, a jestem Karolina :P
EWULKA, ehhhh ![]() zdrowia dla t.i Anusi!!LADY, co jest z TZ? Na pewno chwilowe, niedlugo napiszesz, ze jest cudnie
|
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć . Nie było mnie wczoraj najpierw fryzjer :p potem byłam u jednej babci i drugiej. Wieczorem mieliśmy wyjście na piwo ze znajomymi i tak zleciało. Wróciliśmy o 2 w nocy wiec dziś ciężko dzisiaj. W dzień Antonio łaskawie spał 3
godziny wiec i my skorzystaliśmy![]() Mała i Ewulka Zdrówka dla dzieci. Ewulka zdrowia tez dla t. Kurde tyle niedibrego się w ostatnim czasie dzieje. .. przykro i smutno. .. SILVER dacie radę z remontem spokojnie
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Neti, czy Ty się zafarbowałaś na ciemno?
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1218 |
|
Wtajemniczenie
|
ewulko strasznie mi przykro
![]() neti o to samo miałam pytać
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
Ewulko przytulam faktycznie za duzo na Was spadlo ostatnio
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewulka tulę ![]()
|
|
|
|
|
#1221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie parka ![]() Nie pisałam? Wydawało mi się że tak Wypalily i to na miejscu, więc chociaż koszt dojazdu odchodzi.Cytat:
|
||
|
|
|
#1222 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
z tej samej półkiBardzo mi się podoba, dużo bardziej niż w jasnych
|
||
|
|
|
#1223 |
|
Zadomowienie
|
Fewciu, Ewulko współczuję... Ale jak już jest tak źle to może osiągnęłyście apogeum i teraz będzie już tylko lepiej?
Gojka kanapka super, zastanawiam się czy u Ciebie takiej nie zamówić ale nie wiem czy młoda by się tym bawiła, ona chce robić tylko to co Grześ i w związku z tym przechodzą u nas głównie samochody i klocki. No i Czereśniowa ale też najpierw musiał Grześ zaakceptować Cenowo się nie znam, nie wiem ile takie coś mogłoby kosztować. 40 zł raczej na pewno, może trochę więcej? Nie otwiera mi się ten link z allegro więc nie mam porównania...O bostonkę się nie martw, upierdliwe świństwo ale najgorsze jest pierwsze kilka dni, w święta będzie już raczej ok. Ellmi gratulacje! Najlepsze życzenia urodzinowe dla Oleńki Edytowane przez Kija80 Czas edycji: 2014-12-14 o 21:37 |
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Fewciu,Ewulko tule mocno
Nawijko ale mieliscie wyprawe ![]() Mika dziewczynka Powiem Wam,ze ja bym chciala,zeby Kubus mial juz rodzenstwo
|
|
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49343879]
Bardzo mi się podoba, dużo bardziej niż w jasnych [/QUOTE]Dzięki . Wczoraj tez usłyszałam sporo komplementów wiec jestem sama zadowolona. Czasem potrzeba zmian
|
#1226 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
S., jak sama kiedyś napisałaś, ma już swój świat, gitare i dziewczynę , nie potrzebuje już tak Waszej bliskości, jest "dorosły" w porównaniu do Leosia i Marinki. Leo pojawił się po wielu latach starań, problemów, był wyczekany, pewnie stęskniliście się za takim bobasem i po pojawieniu się małego, po takim czasie, te wszystkie uczucia "wybuchły" na nowo. A Marinka jest zaraz po nim, więc trochę jesteście przyzwyczajeni do takiego małego człowieka, niedawno to "przerabialiście", więc nie ma takiego wielkiego "wow", jak to było przy Leosiu.No, trochę chyba zakręciłam, ale myślę, że wiesz, o co mi chodziło? ![]() Cytat:
Pewnie się Wam odmieni ok. 40stki ![]() Ciotka 6 lat temu adoptowała synka, teraz ma 38 lat i właśnie się zaczęli starać o adopcję dziewczynki, no bo jej się "zachciało" Druga ciotka ma już córki 18 i 11 lat, i jak dziś pamiętam z 10 lat temu jej słowa, że "już nigdy nie będzie się babrać w pieluchach", a teraz mówi, że dwójka dzieci to za mało, że jeszcze kolejną dwójkę by chciała mieć, no ale nie chce już takiej dużej przerwy. Trzecia zaś ma dwie córki 9 i 3 lata, i do niedawna tez mówiła, że koniec, a dzisiaj u niej byliśmy i stwierdziła, że jak wyremontują dom i zrobią pokoje dla dziewczyn, to może się zdecydują na trzecie ![]() Jedna znajoma mamy kiedyś powiedziała, że jakby tylko miała z kim, to by sobie trzecie dziecko zrobiła, bo tak jej się zachciało ![]() A jak pisałam, mama też jeszcze 5 lat temu chciała, ale jej przesło już, a teraz tata ją męczy ![]() Cytat:
Cytat:
Nie chwaliłam się Wam chyba. Przez 2 tyg. nie mieliśmy pralki Dobrze, że ciotka mieszka 20 m od nas, no ale głupio tak było do niej z pindziesiątym praniem przychodzić... więc trzeba było się przeprosić z franią Zrobiłam tylko 6 prań, a powiem Wam, że byłam tak wytyrana, że Naprawdę wole nie myśleć, jak to było w czasach naszych mam, a już o babciach nie wspomnę... ![]() Ale i tak znowu trzeba będzie gościa do naprawy zwoływać, bo ją tak skręcił, że nie dość, że chodzi jakby z kałacha strzelali, to jeszcze łazi po całej łazience Chyba bęben źle przykręcił.
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-12-14 o 23:46 |
||||
|
|
|
#1227 |
|
Zadomowienie
|
hop hoop?
![]() Czy jest tu jeszcze jakaś 'nocna marka'
|
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1229 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki. .
A spać nie mogę. Chłopaki śpią obok a ja nie mogę usnac ![]() A TY?
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.

Niestety moja ciężka praca, moc wyrzeczeń poszły w samochód. Trudno
Już teraz nic nie poradzę. Wczoraj spłakałam się jak bóbr 

a na koniec przy zasypianiu mnie zawołała i powiedziała mamuś razem i pokazała na łóżko. położyłyśmy sie i zasnęła wtulona
fajny burdel tam muszą mieć 

Spieszyło mi się, założyłam sztywną koszulę zdjętą z kaloryfera i tak się jakoś niefortunnie ułożyła + do tego moja wada postawy i masz babo placek. 

godziny wiec i my skorzystaliśmy

Chyba bęben źle przykręcił.