Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 28 - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-10, 10:07   #1201
JossStone
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 28

Cytat:
Napisane przez enamour Pokaż wiadomość
I faktycznie pomaga na brwi? Odrosną włoski w miejscach, gdzie były kilka lat wyrywane?
Jak były wyrwane to nie wiem czy cokolwiek pomoże. Jeżeli jest jakiś cienki włosek to może, ale w sumie te odżywki raczej nie powodują dużego pogrubienia. Jeżeli nie ma żadnego włoska to trochę musztarda po obiedzie.
JossStone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 10:17   #1202
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
I faktycznie jest taka dobra? Trochę droga w porównaniu do regenerum.. Ciekawe, jak składem się różnią, na razie nie mogę tego sprawdzić.
Droga, ale moim zdaniem warto. Na promocji czasem za 40 zł idzie ją dorwać.

Skład AA:
Aqua, Pentylene Glycol, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Bimatoprost, Hydrolyzed Hyaluronate, Pantenol, Allantoin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium Phosphate, Triethanolamine, Methylparaben, Alcohol.

Skład regenerum:

Serum nr 1 z eyelinerem: Aqua, Propylene Glycol, Glycerin / Myristoyl Pentapeptide-17. Glycerin I Myristoyl Hexapeptide-16, Phenoxyethanol / Ethylhexylglycenn, Glycerin / Euphrasia Officinalis Extract. Acrylates IC10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide
Serum nr 2 ze szczoteczka: Aqua, Propylene Glycol, Glycerin / Panthenol / Biotinoyl Tripeptide-1, Polyacrylamide Hydrogenated Polydecene Launeth-7, Aloe Barbadensis Leaf Juice MethytehloroisothiazoUnon e / Methylisothiazolinone, Phenoxyethanol Ethylhexylglycerin, Acrylates C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Dtsodium EDTA Tocopherol, Sodium Hydroxide

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
Napisane przez JossStone Pokaż wiadomość
Jak były wyrwane to nie wiem czy cokolwiek pomoże. Jeżeli jest jakiś cienki włosek to może, ale w sumie te odżywki raczej nie powodują dużego pogrubienia. Jeżeli nie ma żadnego włoska to trochę musztarda po obiedzie.
Wyrywane włoski same odrastają Mogą być cienkie i krótkie, na to zdecydowanie AA działa. Gorzej jak spalone, to może być problem.
201711281030 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 10:20   #1203
enamour
Zakorzenienie

Włoski są, ale nie jest ich dużo, czyli nie mam tych 'krzaczków', włoski są jaśniejsze niż reszta brwi, i nie rosną każdy obok siebie, tylko trochę w większym odstępie. W gimnazjum jak byłam, tak mi radziła pseudo kosmetyczka wyrywać o robiłam to kilka lat, myślałam że tak trzeba Więc mam nadzieję, że będzie lepiej po odżywce, marzy mi się, żeby do ślubu odroslo coś, chce mieć wreszcie normalne brwi. Czyli radzicie kupić AA? Wersje do brwi? Lepsza składowo niż regenerum? I szukać jej w aptece?
Stary 2015-01-10, 10:28   #1204
JossStone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asica_ Pokaż wiadomość
Wyrywane włoski same odrastają Mogą być cienkie i krótkie, na to zdecydowanie AA działa. Gorzej jak spalone, to może być problem.
Odrastają, ale jeżeli cebulka jest mocno uszkodzona to cudów nie będzie. A czasami cebulka po prostu przestaje wypuszczać nowe włoski, jeżeli przez lata były wyrywane.

Cytat:
Włoski są, ale nie jest ich dużo, czyli nie mam tych 'krzaczków', włoski są jaśniejsze niż reszta brwi, i nie rosną każdy obok siebie, tylko trochę w większym odstępie. W gimnazjum jak byłam, tak mi radziła pseudo kosmetyczka wyrywać o robiłam to kilka lat, myślałam że tak trzeba Więc mam nadzieję, że będzie lepiej po odżywce, marzy mi się, żeby do ślubu odroslo coś, chce mieć wreszcie normalne brwi. Czyli radzicie kupić AA? Wersje do brwi? Lepsza składowo niż regenerum? I szukać jej w aptece?
A kiedy ślub?
Szczerze to wątpię, żeby pomiędzy odstępami coś można zdziałać... może trochę pogrubisz te istniejące włoski i będą wzmocnione, ale to też trzeba czekać kilka miesięcy na efekty (po te obecne muszą wypaść i odrosnąć wszystkie nowe, odrośnięte, a czasami po jednym odrośnięciu efekt nie będzie taki jakbyś chciała). Ciężko to ocenić.
JossStone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 10:30   #1205
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
jak są włoski, to powinna pomóc - zagęszcza je, wydłuża, wzmacnia. Zobacz sobie po opiniach na KWC. Do kupienia w aptece albo online
Stary 2015-01-10, 10:31   #1206
enamour
Zakorzenienie

Cytat:
Odrastają, ale jeżeli cebulka jest mocno uszkodzona to cudów nie będzie. A czasami cebulka po prostu przestaje wypuszczać nowe włoski, jeżeli przez lata były wyrywane.

A kiedy ślub?
Szczerze to wątpię, żeby pomiędzy odstępami coś można zdziałać... może trochę pogrubisz te istniejące włoski i będą wzmocnione, ale to też trzeba czekać kilka miesięcy na efekty (po te obecne muszą wypaść i odrosnąć wszystkie nowe, odrośnięte, a czasami po jednym odrośnięciu efekt nie będzie taki jakbyś chciała). Ciężko to ocenić.
Lipiec :-\ Staram się jakoś te brwi malować i jako tako jest. Myślę, że warto kupować jakieś odżywki, na pewno nie zaszkodzą a może akurat coś zdzialaja. Nie wyrywam już tych brwi ponad 2 lata i właśnie pojedyncze włoski tam są. No nic, popatrzę w aptece co tam mają.
Stary 2015-01-10, 10:33   #1207
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
A kiedy ślub?
A to wiadomo, że na efekty trzeba czasu

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
Lipiec :-\ Staram się jakoś te brwi malować i jako tako jest. Myślę, że warto kupować jakieś odżywki, na pewno nie zaszkodzą a może akurat coś zdzialaja. Nie wyrywam już tych brwi ponad 2 lata i właśnie pojedyncze włoski tam są. No nic, popatrzę w aptece co tam mają.
Do lipca spokojnie zaobserwujesz jakiś efekt, czy zadowalający - ciężko powiedzieć. Ale tak jak mówisz, na pewno nie zaszkodzą.
A jeżeli nie będzie tak jak chciałaś, to dobra wizażystka i tak zdziała cuda i w dniu ślubu Twoje brwi będą pięknie wyglądały
Stary 2015-01-10, 10:35   #1208
enamour
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asica_ Pokaż wiadomość
A to wiadomo, że na efekty trzeba czasu

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Do lipca spokojnie zaobserwujesz jakiś efekt, czy zadowalający - ciężko powiedzieć. Ale tak jak mówisz, na pewno nie zaszkodzą.
A jeżeli nie będzie tak jak chciałaś, to dobra wizażystka i tak zdziała cuda i w dniu ślubu Twoje brwi będą pięknie wyglądały
Mam taką nadzieję. ;-) No nic, jak radzicie te AA, to kupię, może na promocję gdzieś trafię. Chciałabym, żeby inne zawsze ładnie wyglądały, mam dość ciągłego ich malowania w miejscu tych włosków. Tak to bym miała hennę i już.

Szukać jej tylko w aptekach?

Edytowane przez enamour
Czas edycji: 2015-01-10 o 10:37
enamour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 10:42   #1209
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez juli_jka Pokaż wiadomość
jeżdżę dwa razy w tygodniu, jak trzeba regio to też pojade,
tym czyms po raz pierwszy i ostatni
fanie było zobaczyć i już. a zachwycać się, bo nowe i czystę nie będę - wszystkie składy powinny być takie (czyste)
mnie nikt o bilet nie pytał przed wejściem, ale kolega mówił, ze 3 razy zanim wsiadł do pociągu zaczepił do steward
zazdraszczam oficjalnie braku przygód. mnie zawsze się coś musi przydarzyć. albo sie czepiam i potrzebuję jedynie ciszy zeby książkę poczytać
Mnie też w sumie nie pytali o bilet, a nastawiałam się na to po przeczytaniu komentarzy dot. pierwszych przejazdów Pendolino. W sumie na naszej trasie to trochę taki gadżet, drogi, ale na trasach, o których wcześniej wspomniałam, fajna sprawa. Ja teraz w czwartek jadę tym międzynarodowym do Waw - leci po 4 rano i jedzie 2,5 godziny, więc tyle co Pendolino. Cena - 23 z groszami, bez łachy kupowania wcześniej Ale słyszałam, że on się bardzo często opóźnia na granicy, zresztą kiedyś nim jechałam, wracając z Offa i był spóźniony godzinę. Kiedyś się Pendolino na pewno jeszcze przejadę, ale bez podniety

Cytat:
Napisane przez Quadesha Pokaż wiadomość
Czy wasze pralki też tak głośno chodzą? Kurczę chciałam włączyć parę ciuchów na odwiorowanie (wiem, wiem super pora), ale po 5 min włączyłam bo boję się, że obudze sąsiadów (o ile już ich nie obudziłam). I tak ta co jakiś czas się psuje, więc zastanawialiśmy się nad nową. Ta ma ponad 10 lat i jestem ciekawa czy te nowsze są cichsze :p
Może łożyska są rozwalone? W domu rodziców właśnie był ten problem, a pralka 5-7 letnia, na szczęście udało się łożyska naprawić.
Ja mam teraz w mieszkaniu 3-miesięczną pralkę i nie słyszę jej właściwie z pokoju przy zamkniętych drzwiach, muszę wyjść na korytarz, by ogarnąć, czy się uprało

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
Mam taką nadzieję. ;-) No nic, jak radzicie te AA, to kupię, może na promocję gdzieś trafię. Chciałabym, żeby inne zawsze ładnie wyglądały, mam dość ciągłego ich malowania w miejscu tych włosków. Tak to bym miała hennę i już.

Szukać jej tylko w aptekach?
Na allegro masz teraz 10 zł rabatu przy MWZ 50 zł, może akurat się przyda? Zakup musi być przez aplikację mobilną na tablecie bądź telefonie.
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 11:09   #1210
juli_jka
now or never

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Mnie też w sumie nie pytali o bilet, a nastawiałam się na to po przeczytaniu komentarzy dot. pierwszych przejazdów Pendolino. W sumie na naszej trasie to trochę taki gadżet, drogi, ale na trasach, o których wcześniej wspomniałam, fajna sprawa. Ja teraz w czwartek jadę tym międzynarodowym do Waw - leci po 4 rano i jedzie 2,5 godziny, więc tyle co Pendolino. Cena - 23 z groszami, bez łachy kupowania wcześniej Ale słyszałam, że on się bardzo często opóźnia na granicy, zresztą kiedyś nim jechałam, wracając z Offa i był spóźniony godzinę. Kiedyś się Pendolino na pewno jeszcze przejadę, ale bez podniety

wracałam Praga - Wawa 45 minut spóźnienia . ale jechał ładnie. cicho i przyjemnie
Stary 2015-01-10, 11:29   #1211
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
wracałam Praga - Wawa 45 minut spóźnienia . ale jechał ładnie. cicho i przyjemnie
On się chyba na tym połączeniu składów tak opóźnia, co nie? Bo łączą składy z Budapesztu i z Pragi. Ja muszę sprawdzić wcześniej, tj. właśnie na wysokości Zebrzydowic, czy nie ma opóźnienia, bo mam kijowy dojazd do dworca na 4, musiałabym iść kawał z buta A tak to pierwszy autobus mam kilka minut po 4, więc odrobina spóźnienia byłaby wskazana.
Stary 2015-01-10, 11:30   #1212
_gatinha_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _gatinha_ Pokaż wiadomość
Podpiszę chyba umowę o praktykę absolwencką na 3 miesiące, wie może ktoś, czy mogę się zapisać na bezrobocie jak już podpiszę tą umowę?
Niestety w ramach tej umowy nie mam ubezpieczenia, a z bezrobocia bym je dostała....Wie któraś z Was coś może na ten temat?

Up up upppp, wie ktokolwiek coś na ten temat może?
Stary 2015-01-10, 11:34   #1213
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _gatinha_ Pokaż wiadomość
Up up upppp, wie ktokolwiek coś na ten temat może?
Wujek Google wie

Cytat:
Na koniec warto wskazać, że umowa o praktykę absolwencką nie stanowi przeszkody do nabycia oraz posiadania statusu osoby bezrobotnej. Niezbędne jest jednak przedłożenie właściwemu powiatowemu urzędowi pracy stosownej umowy. Odbywanie przez bezrobotnego praktyki absolwenckiej stanowi uzasadnioną przyczynę niespełnienia obowiązku zgłaszania się w wyznaczonym przez urząd terminie w celu przyjęcia propozycji odpowiedniej pracy lub innej formy pomocy proponowanej przez urząd lub w innym celu wynikającym z ustawy i określonym przez urząd pracy, w tym potwierdzenia gotowości do podjęcia pracy.
Źródło KLIK
Stary 2015-01-10, 12:07   #1214
cud nie kobieta
Ante Pante

Cytat:
Napisane przez _Aneta Pokaż wiadomość
Na aplikacji klikasz na post który chcesz zacytować i na górze wyskakuje "cytat"
Moj boze, dziekuje
Stary 2015-01-10, 12:22   #1215
Niedopowiedzenia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Quadesha Pokaż wiadomość
Czy wasze pralki też tak głośno chodzą? Kurczę chciałam włączyć parę ciuchów na odwiorowanie (wiem, wiem super pora), ale po 5 min włączyłam bo boję się, że obudze sąsiadów (o ile już ich nie obudziłam). I tak ta co jakiś czas się psuje, więc zastanawialiśmy się nad nową. Ta ma ponad 10 lat i jestem ciekawa czy te nowsze są cichsze :p
Ja mam w domu ośmioletnią i słychać tylko jak się stanie pod drzwiami od łazienki.

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Szukam jakiejś niedrogiej wody toaletowej albo perfumowanej o orzeźwiającym,najlepiej cytrusowym zapachu. Fajnie byłoby,żeby była jako taka trwałość,bo teraz mam coś z adidasa i trzyma się może z godzinę tak,że czuć siedząc koło mnie,ale nie dalej

Nie dbaj o markę ołówka, sprawdź czy jest zatemperowany.

Porozmawiaj z nami o Bułgarii

Od dupy strony, zapraszamy
Niedopowiedzenia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 12:26   #1216
nadi-a
Raczkowanie

Cytat:
[COLOR=Silver]

spróbuj tak: start --> panel sterowania --> i teraz nie wiem co Ci się wyswietli to ALBO programy i funkcje ALBO programy (i takim mniejszym druczkiem) odinstaluj programy.

wyszukaj nazwę i odinstaluj.
problem w tym, że w spisie tych programów nie ma SpyHuntera, a on cały czas się uruchamia...
"ja nie chcę wiele - Ciebie i zieleń, i żeby wiatr kołysał gałęzie drzew... ja nie chcę wiele, ale nie mniej niż wszystko: Ciebie i zieleń, i żeby listkom akacji było wietrznie, i żeby sercu - bezpiecznie"

narzeczona
nadi-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 12:28   #1217
kuki9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niedopowiedzenia Pokaż wiadomość

Szukam jakiejś niedrogiej wody toaletowej albo perfumowanej o orzeźwiającym,najlepiej cytrusowym zapachu. Fajnie byłoby,żeby była jako taka trwałość,bo teraz mam coś z adidasa i trzyma się może z godzinę tak,że czuć siedząc koło mnie,ale nie dalej
A jak bardzo niedroga ma być?
Z opisem kojarzy mi się I love love Moschino, kosztują ok 90zł/100ml (tester w necie).
Ewentualnie Closer Halle Berry - bardzo orzeźwiająca, kolońska nieco.
Ferragamo Tuscan Soul - w necie 40ml/ok 25-30zł

kuki9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 12:31   #1218
kasiencja
Pani Buka

Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 28

Od kilku lat wynajmuję mieszkanie i prawdę mówiąc nie wiem ile będę jeszcze je wynajmować - rok, dwa, trzy.... Na podłodze jest duży dywan, taka wykładzina 3,2x3,2m. Tragicznie już brudna i zniszczona, nie moge na nią patrzeć, nawet czyszczenie tymi specjalnymi odkurzaczami niewiele pomaga. Na allegro koszt takiej samej to około 300zł plus przesyłka. Czy jeśli zależałoby mi na jej wymianie, to czy jest szansa, że właściciel przynajmniej częściowo pokryłby koszty? To nie jest mały stolik czy zasłonki, które potem mogę zabrać do innego mieszkania czy coś. Jako włascicielki mieszkania jak byście zareagowały na taką prosbę?

Edytowane przez kasiencja
Czas edycji: 2015-01-10 o 12:33
kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 12:51   #1219
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
Od kilku lat wynajmuję mieszkanie i prawdę mówiąc nie wiem ile będę jeszcze je wynajmować - rok, dwa, trzy.... Na podłodze jest duży dywan, taka wykładzina 3,2x3,2m. Tragicznie już brudna i zniszczona, nie moge na nią patrzeć, nawet czyszczenie tymi specjalnymi odkurzaczami niewiele pomaga. Na allegro koszt takiej samej to około 300zł plus przesyłka. Czy jeśli zależałoby mi na jej wymianie, to czy jest szansa, że właściciel przynajmniej częściowo pokryłby koszty? To nie jest mały stolik czy zasłonki, które potem mogę zabrać do innego mieszkania czy coś. Jako włascicielki mieszkania jak byście zareagowały na taką prosbę?
Powiedz wlascicielowi,ze poprzednia pralas itd ale efektow nie ma. I ze podobna znalazlas w cenie 300 zl i czy nie ma możliwości np odliczenia jej z czynszu,co miesiąc po 50 zl wiekszosc sie na cos takiego zgadza
Stary 2015-01-10, 13:13   #1220
4e89258bace7037c96b059285119fe847ddc4e93
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Niedopowiedzenia Pokaż wiadomość

Tak jak koleżanka wyżej mogę polecić Moschino I love love. Inne moje propozycje: Moschino Funny, CK One, Salvador Dali Sea&Sun in Cadaques.
Niestety cytrusowe i świeże zapachy mają to do siebie, że nie są tak trwałe, jak jakieś ciężkie korzenne zapachy.
4e89258bace7037c96b059285119fe847ddc4e93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 13:17   #1221
juli_jka
now or never

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
On się chyba na tym połączeniu składów tak opóźnia, co nie? Bo łączą składy z Budapesztu i z Pragi. Ja muszę sprawdzić wcześniej, tj. właśnie na wysokości Zebrzydowic, czy nie ma opóźnienia, bo mam kijowy dojazd do dworca na 4, musiałabym iść kawał z buta A tak to pierwszy autobus mam kilka minut po 4, więc odrobina spóźnienia byłaby wskazana.
pierwszy raz, jak jeżdżę
a to mój chyba 3 przejazd nim

Cytat:
Napisane przez nadi-a Pokaż wiadomość
problem w tym, że w spisie tych programów nie ma SpyHuntera, a on cały czas się uruchamia...
to może po rpstu kliknij na ikonkę tego prawym przyciskiem znajdź folder, w którym masz jest zainstalowany i wtedy coś da ?

albo program

Tam znajdziesz deinstalator
Cytat:
a musisz mieć ten dywan ?
ja kiedys swój zwinęłam wyniosłam na balkon i już.
Stary 2015-01-10, 14:02   #1222
malina885
Zadomowienie

dziewczyny, sprawa wygląda nastepująco:
Umówiłam się kilka dni temu na poniedziałek na cytologię, ale od wczoraj strasznie bolą mnie piersi i za kilka dni powinnam dostać okres , moze za 5, 6 dni( nie jestem w stanie wyliczyć kiedy mogę się go spodziewać, bo spóźnia mi się- chorowałam i brałam leki) W internecie wyczytałam, ze najlepiej iśc na cytologię 4 dni po okresie i 4 dni przed spodziewanym okresem- ja nie jestem w stanie tego teraz obliczyć.

Czy iść normalnie na cytologię jak jestem umówiona? Oczywiście o ile nie dostanę okresu ?

Edytowane przez malina885
Czas edycji: 2015-01-10 o 14:04
malina885 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 14:14   #1223
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
pierwszy raz, jak jeżdżę
a to mój chyba 3 przejazd nim

to może po rpstu kliknij na ikonkę tego prawym przyciskiem znajdź folder, w którym masz jest zainstalowany i wtedy coś da ?

albo program

Tam znajdziesz deinstalator

a musisz mieć ten dywan ?
ja kiedys swój zwinęłam wyniosłam na balkon i już.

Niestety tak, w przedpokoju zwinęłam ale w pokoju nie chcę, bo panele są jasne i wydają się mało odporne na zarysowania, a jednak przesuwa się często fotele czy krzesło.

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 14:49   #1224
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

czemu na stronie polskiego busa można kupić bilet najpóźniej na 26 marca? Już od jakiegoś czasu tak jest, ta data się nie przesuwa.
Kiedy będzie można kupować bilety na kwiecień?
Stary 2015-01-10, 15:07   #1225
Charmain
Zakorzenienie

Ponieważ PB wrzuca bilety pulami i do tego okresu dostępna jest obecna pula biletów. Kiedy wrzucą bilety na dalsze miesiące - nie wiadomo
Charmain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 15:12   #1226
jaksy
Zasiedzenie

Też właśnie czekam, żeby kupić bilet na kwiecień.
Stary 2015-01-10, 15:28   #1227
Angel_00
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety tak, w przedpokoju zwinęłam ale w pokoju nie chcę, bo panele są jasne i wydają się mało odporne na zarysowania, a jednak przesuwa się często fotele czy krzesło.
To może zwiń dywan, a przyklej podkładki filcowe pod meble

Angel_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 15:39   #1228
4e89258bace7037c96b059285119fe847ddc4e93
Konto usunięte

Hej, wiecie może co to są rozliczenia SCR? Chodzi o branżę nieruchomości. Wujek Google nie wyjaśnił mi tego...
4e89258bace7037c96b059285119fe847ddc4e93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 16:00   #1229
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Cytat:
Zgadzam sie z JossStone- po latach wyrywania IMO już nic nie da się zrobić.. sama wyrywałam wiele lat brwi (na szczęście od zawsze lubiłam grubsze łuki) i obecnie w miejscu wyrywania nie rośnie już nic, więc w sumie wcale nie reguluję brwi tylko je podkreślam....

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 16:11   #1230
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez Charmain Pokaż wiadomość
Ponieważ PB wrzuca bilety pulami i do tego okresu dostępna jest obecna pula biletów. Kiedy wrzucą bilety na dalsze miesiące - nie wiadomo
Cytat:
Napisane przez jaksy Pokaż wiadomość
Też właśnie czekam, żeby kupić bilet na kwiecień.
aaaa dzięki
myślałam, że np codziennie data się przesuwa o jeden dzień, albo np co tydzień o tydzień - coś w ten deseń

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości