Powiększanie piersi cz.7 - Strona 413 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-21, 12:03   #12361
gwendolinka
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki
strasznie się za Wami stęskniłam... ale nie mogłam niestety tutaj bywać

Nawet teraz ledwo piszę, bo literki uciekają mi spod palców...
Zaczęło się od strasznych zawrotów głowy, poprzez koszmarne wymioty aż do wylądowania w szpitalu
Wymioty minęły, ale zawroty głowy i zachwiania równowagi utrzymują się nadal... prawdopodobnie to zapalenie błędnika, więc można sobie wyobrazić jak się poruszam ( o ile wogóle się podnoszę z łóżka). Jeśli któraś z Was może mi coś doradzić, to poproszę... nie jestem w stanie normalnie funkcjonować... zjedzenie śniadania na siedząco graniczy z cudem...

Co do maluszka, to wynik amniopunkcji brzmi: prawidłowy kariotyp żeński ... będę miała zdrową córeczkę
Ooo to żeby nam rosła piękna i silna
A tego zapalenia błędnika wspołczuje- niech lekarze wymyślaja cos. Od tego są.

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Olivko ... czasami jest tak że sie pokazuje ze jest jakiś problem, ale jeden komantarz sie "przyjął" wiec spokojnie dziękuje za miłe słowa Ile masz mieć ml? Ja bym brala 375 jakbym miała jutro operacje, te 325 to trochę niedosyt. 0.5 cm szersze -chociaz ja mam szeroki mostek wiec pewnie by bardziej szły pod pache niz do srodka ...ale projekcje tak też mogłabym miec wieksza
Ale kiedyś może nastąpić wymianka więc nie ma co płakać Na prawdę nie są duże... pójde dziś oblukać stroje w hm :P

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-21, 12:12   #12362
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
Andzikus a Ty jak ?
Ja spoko, totalny luz Kolejno realizuje plan przygotowan. Wlasnie wrocilam z zakupow, zeby zapelnic lodoweczke, zeby jak juz moj TZ przyjedzie, nie musial juz biegac po sklepach a tylko mna sie zajmowal
A w poniedzialek, rano skromne sniadanko, sunieczke moja na dobe do petsitterki zawioze, a potem wsiadam do pociagu, przyjezdzam do Warszawki, zamykam oczy i... skacze! A jak juz sie obudze, to mam nadzieje zobaczyc siebie z biuscikiem jak sobie wymarzylam Wbrew wszystkiemu i niektorym Czego i Tobie Issabelko zycze

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-04-21 o 12:29
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-21, 12:13   #12363
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Olivko ... czasami jest tak że sie pokazuje ze jest jakiś problem, ale jeden komantarz sie "przyjął" wiec spokojnie dziękuje za miłe słowa Ile masz mieć ml? Ja bym brala 375 jakbym miała jutro operacje, te 325 to trochę niedosyt. 0.5 cm szersze -chociaz ja mam szeroki mostek wiec pewnie by bardziej szły pod pache niz do srodka ...ale projekcje tak też mogłabym miec wieksza
Ale kiedyś może nastąpić wymianka więc nie ma co płakać Na prawdę nie są duże... pójde dziś oblukać stroje w hm :P
O to super jak jeden jest Mysłałam że go nie ma wiec tu napisałamJa bede miała anatomki 440cc albo 485cc ale przed operacja dam do zrozumiemia ze wole te wieksze Dzieci nie planuje narazie i dlugo jeszcze nie. Mam tylko nadzieje ze nie zrobia ze mnie duzej baby
Ja Ci dam niedosytmasz takie sliczne cycunie, ale nie powiem że Cie rozumiem wiadomo apetyt rośnie w miare jedzenia. Ale wszysko przed Toba Za kilka lat wymienisz na inne Byłam ostatnio w hm stroje sliczne stroju nie kupiłam bo nie mam na co ale zakupilam piekny żakiecik

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-21, 12:19   #12364
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Ja spoko, totalny luz Kolejno realizuja plan przygotowan. Wlasnie wrocilam z zakupow, zeby zapelnic lodoweczke, zeby jak juz moj TZ przyjedzie, nie musial juz biegac po sklepach a tylko mna sie zajmowal
A w poniedzialek, rano skromne sniadanko, sunieczke moja na dobe do petsitterki zawioze, a potem wsiadam do pociagu, przyjezdzam do Warszawki, zamykam oczy i... skacze! A jak juz sie obudze, to mam nadzieje zobaczyc siebie z biuscikiem jak sobie wymarzylam Wbrew wszystkiemu i niektorym Czego i Tobie Issabelko zycze
Nie wiem co to znaczy mieć piękny biuścik "wbrew niektórym". Tutaj na pewno wszyscy życzą ci jak najlepiej...
Nie ma co się spinać z ta diagnozą psychologiczną .

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-04-21, 12:24   #12365
Joanna_83
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Witaj
Dawno nie bylo pacjentki od Polaka Ja mieszkam na IOM Bliziutko
Wyjazd do Polski pojawil sie spontanicznie wlasnie w tym okresie tak wiec w tygodniu dzwonie do dr Polaka sie umowic na wizyte.

Postaram sie dlaczyc wkrutce zdjecia moich piersi rozmiar 75B dam znac jak beda chetnie poczytam opinii czy mam dobra wyjscowke czy tez nie... do rozmiaru 75d...

Pozdr Was
Joanna_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-21, 12:25   #12366
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Horo
Co do błędnika nie pomogę, życzę z całego serca szybkiego powrotu do zdrówka. Uważajcie na siebie .
Chciałabym napisać: całuski dla Dzidzi, ale zwolniłam Cię więc proszę pogłaskać czule

Zabciu dzięki , z moją pokręconą naturą to się jeszcze 1500 razy zmieni

No takie mogłyby być . Ale Kasik, one mniejsze wyjdą? Eeee, mi się wydaje, że chyba większe
ee nie nie wyjda wieksze bo teraz te Twoje fikusne heh wkladki masz na cycku a implant jest w srodkupod miesniami nie znam sie ale tyle wiem BEDA mniejsze beda fajne,,ja tam juz chce mojee cyceee))
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-21, 12:27   #12367
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Nie wiem co to znaczy mieć piękny biuścik "wbrew niektórym". Tutaj na pewno wszyscy życzą ci jak najlepiej...
Nie ma co się spinać z ta diagnozą psychologiczną .
Oj tam, oj tam, nie czepiaj sie slowek
Ciesze sie, czekam niecierpliwie i juz. A ze sobie przy okazji troszke podyskutuje to chyba nic zlego? Forum po to jest. Nie sztuka zeby jedna drugiej potakiwala ale zeby dyskutowac bo dopiero w dyskusji ksztaltuja sie prawdzwe poglady
Np. z Twoja poprzednia wypowiedzia dotyczaca konsultacji psychologicznej zgadzam sie prawie w calosci

Stary 2012-04-21, 12:32   #12368
kasikkk87
Zadomowienie

aaa i ja jeszcze nie mam piersi ale juz wiem ze pewnie wolalabym wieksze tak no te 375 o ktorych gwen mowilaale zalezy mi na dr.Skwiercz wiec w sumie wyboru zbytniego nie mam
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-21, 12:35   #12369
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Jeśli któraś z Was może mi coś doradzić, to poproszę... nie jestem w stanie normalnie funkcjonować... zjedzenie śniadania na siedząco graniczy z cudem...
Horo, bardzo mi przykro. Przyczyn zaburzen blednika moze byc wiele. Moga byc zwiazane z Twoim stanem, ale moga rowniez byc spowodowane innymi, niezaleznymi przyczynami. Koniecznie laryngolog i neurolog.

Stary 2012-04-21, 12:38   #12370
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
aaa i ja jeszcze nie mam piersi ale juz wiem ze pewnie wolalabym wieksze tak no te 375 o ktorych gwen mowilaale zalezy mi na dr.Skwiercz wiec w sumie wyboru zbytniego nie mam
No nie masz, ja też nie miałam

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Horo, bardzo mi przykro. Przyczyn zaburzen blednika moze byc wiele. Moga byc zwiazane z Twoim stanem, ale moga rowniez byc spowodowane innymi, niezaleznymi przyczynami. Koniecznie laryngolog i neurolog.
Andzikus, gdy czytam Twoje wypowiedzi, to odnoszę wrażenie, że Ty masz jakiś związek ze służbą zdrowia . Dobrze myślę, czy się mylę?
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-21, 12:39   #12371
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Witajcie dziewczynki
strasznie się za Wami stęskniłam... ale nie mogłam niestety tutaj bywać

Nawet teraz ledwo piszę, bo literki uciekają mi spod palców...
Zaczęło się od strasznych zawrotów głowy, poprzez koszmarne wymioty aż do wylądowania w szpitalu
Wymioty minęły, ale zawroty głowy i zachwiania równowagi utrzymują się nadal... prawdopodobnie to zapalenie błędnika, więc można sobie wyobrazić jak się poruszam ( o ile wogóle się podnoszę z łóżka). Jeśli któraś z Was może mi coś doradzić, to poproszę... nie jestem w stanie normalnie funkcjonować... zjedzenie śniadania na siedząco graniczy z cudem...

Co do maluszka, to wynik amniopunkcji brzmi: prawidłowy kariotyp żeński ... będę miała zdrową córeczkę
GRATULUJE ZDROWEJ CORECZKI
Tobie współczuje i nie mam rady ale pocieszajece ,ze to stan przejściowy i żeby jak najszybciej minął!! Pewnie lekarze zaradzą coś ...
Pozdrawiam
Stary 2012-04-21, 12:50   #12372
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczynki miłgo dnia
Ja uciekam sie zaczynac szykowac bo dzis wieczorem robimy mała popijawke

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-04-21, 12:58   #12373
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Byłam juz na konsultacji u neurologów - dwóch... jeden wysłął mnie od razu na Oddział Neurologiczny, a drugi zdiagnozował zapalenie błędnika... najprawdopodobniej.
Jedyne, co mogą mi zrobić to rezonans... jeśli nic się nie poprawi do poniedziałku. Leki odpadają, bo są zbyt silne jak na mój stan i mogłyby zaszkodzić dziecku
Przeraza mnie tylko to, że mogę zacząć normalnie funkcjonować nawet dopiero po 2-3 tygodniach... a ja już teraz nie daję sobie rady

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-21, 13:06   #12374
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziewczynki miłgo dnia
Ja uciekam sie zaczynac szykowac bo dzis wieczorem robimy mała popijawke
Hahaha Olivka zaczyna sie o 14 szykować na wieczorną popijawkę trzymajcie mnie ! Olivka nie chciałabym z tobą dzielić mieszkania z jedną łazienką:P

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-04-21, 13:08   #12375
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaha Olivka zaczyna sie o 14 szykować na wieczorną popijawkę trzymajcie mnie ! Olivka nie chciałabym z tobą dzielić mieszkania z jedną łazienką:P

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-21, 13:15   #12376
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczynki prosze sie nie smiac Ja robie wszysko wolno i nawet zajrzałam do Was Całe szczescie TZ tyle nie potrzebuje w łazience czasu spedzac co ja wiec nie mamy z tym problemu, gorzej jak rodzina sie zjedzie

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-04-21, 13:21   #12377
issabel1
Raczkowanie

Cytat:
Byłam juz na konsultacji u neurologów - dwóch... jeden wysłął mnie od razu na Oddział Neurologiczny, a drugi zdiagnozował zapalenie błędnika... najprawdopodobniej.
Jedyne, co mogą mi zrobić to rezonans... jeśli nic się nie poprawi do poniedziałku. Leki odpadają, bo są zbyt silne jak na mój stan i mogłyby zaszkodzić dziecku
Przeraza mnie tylko to, że mogę zacząć normalnie funkcjonować nawet dopiero po 2-3 tygodniach... a ja już teraz nie daję sobie rady
Horo z tego co wiem to rezonans tez jest nie wskazany w czasie ciazy jest to bardzo ryzykowne bynajmniej jak ja bylam w ciazy a mialam dziwne bole glowy z przelewaniem jakims to tak mi powiedzial lekarz kurcze no musisz dobrze to wszystko przemyslec zeby niuni nie zaszkodzic
Stary 2012-04-21, 13:29   #12378
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziewczynki prosze sie nie smiac Ja robie wszysko wolno i nawet zajrzałam do Was Całe szczescie TZ tyle nie potrzebuje w łazience czasu spedzac co ja wiec nie mamy z tym problemu, gorzej jak rodzina sie zjedzie
Boziu! Wolno?? ty chyba robisz metamorfoze jakaś z farbowaniem włosów, zabiegiem na twarz,dłonie, stopy , paznokcie, peeling cukrowy, maska nawilzajaca a na koniec "proffesional make up , hair advanced Buahahahaha
Padam....

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-04-21, 13:37   #12379
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Boziu! Wolno?? ty chyba robisz metamorfoze jakaś z farbowaniem włosów, zabiegiem na twarz,dłonie, stopy , paznokcie, peeling cukrowy, maska nawilzajaca a na koniec "proffesional make up , hair advanced Buahahahaha
Padam....
A jak trzeba raz na rok zrobic porzadek z soba

A tak na serio popijawka zaczyna sie o 17 wiec to juz niedlugo. A wieczorkiem idziemy gdzies dalej Miłego dnia uciekam juz malowac wlosy

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-21, 13:47   #12380
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Horo z tego co wiem to rezonans tez jest nie wskazany w czasie ciazy jest to bardzo ryzykowne bynajmniej jak ja bylam w ciazy a mialam dziwne bole glowy z przelewaniem jakims to tak mi powiedzial lekarz kurcze no musisz dobrze to wszystko przemyslec zeby niuni nie zaszkodzic
MAŁE sprostowanie.
Rezonans Magnetyczny (MR) -jest badaniem bezpiecznym dla zdrowia i może być wykorzystywany nawet u kobiet w ciąży, mlutkich dzieci oraz u osób które muszą być diagnozowane bardzo często W odróżnieniu od TOMOGRAFI KOMPUTEROWEJ (często jest mylone z nią) w której są wykorzystywane też prominie rentgenowskie.
W rezonansie magnetycznym się ich nie wykorzystuje, wykorzystuje się natomist pole elektromagnetyczne a więc zjawisko z jakim spotykamy się w codziennym życiu (a więc np. przyciąganie ziemskie, wszelkie urządzenia elektryczne -lodówka, suszarka )

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-04-21, 13:49   #12381
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Andzikus, gdy czytam Twoje wypowiedzi, to odnoszę wrażenie, że Ty masz jakiś związek ze służbą zdrowia . Dobrze myślę, czy się mylę?
Dobrze myslisz. Mam taki maluski zwiazeczek Ale co to to nie, lekarzem nie jestem

Stary 2012-04-21, 13:54   #12382
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Z tego co mówił Dr, to tomograf nie jest zalecany w ciązy, ale rezonans (tylko prawdopodobnie bez kontrastu) nie powinien zaszkodzić...

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-21, 13:54   #12383
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Gdybym ja miala wybierac to wybralabym to pierwsze. w szpitalu zawsze latwiej i szybciej ida dodatkowe konsultacje. No i jest mozliwosc pogadania lekarzy roznych specjalnosci. A Ty z pewnoscia, w seoim stanie, wymagasz szybkiej, doglebnej i delikatnej diagnostyki.

Stary 2012-04-21, 14:19   #12384
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Witam! Nie mam dziś wiele czasu niestety poczytać ale wykąpałam się porządnie i poprzymierzałam staniki sportowe który nazamawiałam w tygodniu.. wrzuciłam do galerii 3 tygodniowe piersi oraz w stanikach! całusy dla was!
Stary 2012-04-21, 14:21   #12385
issabel1
Raczkowanie

Pewnie macie racje kobietki moj lekarz to byl partacz niestety i spie...lil zycie mojej corce i w ogole to mialam ten problem ponad 10 lat temu wiec i tez dobrze nie pamietam . Ja to tak z troski wiec sorrki za pomylke
Stary 2012-04-21, 15:19   #12386
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
ee nie nie wyjda wieksze bo teraz te Twoje fikusne heh wkladki masz na cycku a implant jest w srodkupod miesniami nie znam sie ale tyle wiem BEDA mniejsze beda fajne,,ja tam juz chce mojee cyceee))
Anika napewno nie będą większe niż na Twojej przymiarce wogóle takiej szansy nie ma ani możliwości. będą mniejsze i co najważniejsze dużo delikatniejsze to co tam wepchałaś wygląda topornie ja już widzę, że Ty nawet z tą wodą w staniku dobrze się czułaś i Ci się podobało jeszcze pare dni i będzie decyzja na TAK
a i mężulek widzę front zmienił i zaczyna wspierać
Stary 2012-04-21, 17:44   #12387
jooasi
Wtajemniczenie

materdyla sobotni wieczór a tu nikogusio wszystkie imprezujecie czy cóś?

horo no to Cie mało przyjemna rzecz dorwała, najgorsze, ze niedokońca wiedzą co to jest ale się cieszę, że u naszej fasoleczki wszystko w porządku, jak tak zniknęłaś po tym badaniu to odrazu głupie myśli człowiekowi się plączą i dziewczynke będziemy mieć pierwszą małą forumową, nic innego być nie mogło już teraz pięknych cycuszków jej życze

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-21, 17:49   #12388
anika75
Zadomowienie

Grillują pewnie kobitki
A ja dziś sama jak na złość, mężuś w pracy do rana.W dodatku leń straszny mnie dopadł, nic nie robię, tylko łażę do lodówki i na kanapę .
I jak tu brzuszysko zrzucić, skoro wiecznie głodna jestem
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-21, 18:15   #12389
Joanna_83
Przyczajenie

Witam

Udalo mi sie zrobic szybko zdjecia moich obecnych piersi - rozmiar 75b (po 2 dzieciach). Chce miec rozmiar 75d i napewno zdecydowanie z innym ksztaltem, moze jakies opinie ?
Pozdr
Dzieki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ja.jpg (27,7 KB, 54 załadowań)

Edytowane przez Joanna_83
Czas edycji: 2012-04-21 o 18:21 Powód: zdjecie
Joanna_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-21, 18:27   #12390
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
materdyla sobotni wieczór a tu nikogusio wszystkie imprezujecie czy cóś?
O tak- pogoda pozwala w końcu wyjść z domu choć u mnie popadało toszkę ale na zakupki się z dzieckiem wybrałam. No i sobie przy okazji sandałki zakupiłam tak mi się wiosennie dziś zrobiło Ło mamusiu , ale się schodziliśmy- a w sklepach tłumy.

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Joanna_83 Pokaż wiadomość
Witam

Udalo mi sie zrobic szybko zdjecia moich obecnych piersi - rozmiar 75b (po 2 dzieciach). Chce miec rozmiar 75d i napewno zdecydowanie z innym ksztaltem, moze jakies opinie ?
Pozdr
Dzieki
o witam ciepło i ja
Widziałam , widziałam do kogo się wybierasz
I powiem , że będzie kłopot mały by taki rozmiar osiagnąć
Dla 300cc to Pan dr nie będzie chciał się w ogóle brać za Ciebie
No dobra- a tak poważnie może określ nam inaczej jakie piersi Ci się marzą. Te miseczkowe określenia- zwłaszcza przed opercją- są bardzo niejasne i rożnie można je sobie interpretować. Rozmiar miseczki w staniku to zupełnie co innego niż efekt wizuany określony literką. Może focie jakieś nam wrzuć z piersiami jakie Ci się podobają. No i jeszcze Twoje wymiarki by się przydały- pod biustem, w biuście, wzrost, waga, rozstaw brodawek

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości