|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#12331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#12332 | |
Wtajemniczenie
|
malinko ja byłam we wrocławskim i dupa
![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Ilove ja się też bardzo cieszę że jesteś z nami dzisiaj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
![]() słabo czytałam i już znalazłam 18cm i to jest super rozstaw do tego rozmiaru ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Mya dla Ciebie niemożliwie wielki całus, może być z języczkiem ![]() ![]()
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-04-20 o 22:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12333 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#12334 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ty sie z tym jezykiem nie rozpedzaj ![]() ![]() ![]() Mya a klamerka teraz jest za duza i musze cos innego tam przyklepac ![]()
![]() |
#12335 |
Wtajemniczenie
|
Ilove i nikt nawet próbował nie będzie
![]() ![]()
#12336 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to porównałam te Twoje wkładeczki Przy Twoim rozstawie 325 będzie super -extra ,a 290 extra ![]() Skok jest spory między tymi rozmiarkami -i to nie w projekcji a szerokości i długości. Uśmiechaj się ślicznie o te większe- no ale jeśli się nie da to i tak będzie fajnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Jooasiu Ty jesteś przecież nasze Serce ![]() ![]()
![]() |
#12337 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#12338 |
Wtajemniczenie
|
mnie się wydaje że różnice w szerokości bardziej widać niż tą w projekcji
![]() i tak jak Mya pisała przy małych wkładkach to 10% w różnicy objętości, dla jednych tylko dla drugich aż ![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- no, no, no właśnie i jakby tu Rozum bez Serca poradził ![]() ![]()
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-04-20 o 23:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#12339 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- A, że nie mogłam patrzeć na swoje konto, bo co je otworzyłam to moje cycki z albumu na pierwszym planie, takie smutne klapciochy to je zasłoniłam i zrobiłam sobie cuuudną okładkę.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12340 |
Wtajemniczenie
|
zgadza się przerzuca na starsze strony i zjedź tam troche w dół to masz zdjęcia i kolejne linki
![]() belseno zerknęłam na Twoją wyjściowke, do najłatwiejszych nie należy ale z pewnością uda się coś z nią zrobić i osiągnąć zadowalający efekt bez zaszywania dziur po brodawkach nie wiadomo czym ![]() ![]()
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-04-21 o 00:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#12341 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-04-21 o 00:25 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12342 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Potrzebne do zabiegu badania zleca lekarz na podstawie oceny stanu pacjentki. To lekarz i tylko on ocenia jakie badania u tej konkretnej pacjentki sa uzasadnione a jakie nie. Wyniki badan sa przeciez jednym z waznych czynnikow warunkujacych powodzenie zabiegu, pewne sa rutynowymi a inne dodatkowymi. Badanie psychologiczna nalezy wlasnie do tych dodatkowych. Za powodzenie zabiegu uwazam nie tylko efekt wizualny, ale rowniez zachowanie zdrowia pacjentki, przy czym czlowiek to nie tylko cialo ale rowniez sfera psyche, prawda? Mysle, ze teraz wszystko jest jasne i nie ma sensu posadzac kogos o zle intencje lub chec dodatkowego zysku, prawda? Cytat:
![]() Natomiast zaluje troche, ze nie ustosunkowalas sie do mojej poprzedniej wypowiedzi dotyczacej operowania objetoscia wkladek jako podstawowym czynnikiem decydujacym o uzyskanym efekcie koncowym. Przeciez sprawa nie jest za tak prosta i czasami mam wrazenie, ze Dziewczynki, ktore o tym nie wiedza, moga zostac wprowadzone w blad ![]() ************************* ************************* *************** Zmieniajac temat, za 2 dni bede juz miala swoj wlasny biuscik!!! ![]() Wczoraj wieczorem dzwonila pani z lecznicy z zapytaniem czy wszystko w porzadku, czy czasem nie przyszlo mi do glowy zazywac aspiryne i czy pamietam, ze na 6 godzin przed zabiegiem mam juz niczego nie jesc. W tym momencie poczulam, jakby moja wyliczanka wlasnie sie rozpoczela ![]() Jeszcze tylko ostatnie sprawy do zalatwienia, moja sunia do petsitterki, paznokietki zmyc, nozki i paszki ogolic, zakupy do lodoweczki zrobic, obiadek w poniedzialek rano ugotowac i jazda!!! ![]()
Niczego nie żałuję!!! ![]() ![]() ![]() Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-04-21 o 06:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#12343 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pootwieraj też linki ![]() Andzikus, super ![]() Dziewczynki, wrzuciłam foteczki z przymiarek, nie wiem, czy takiego efektu się spodziewać, czy innego ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#12344 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ale nas to nie dotyczy i już niedługo z Twoich cycuniów będziemy mogły się cieszyć ![]()
![]() |
#12345 |
Wtajemniczenie
|
Dziendoberek
![]() Pogoda ladna znowu mi sie szykuje, wiec juz obiad sie robi, zeby potem wyfrunac z domu poswiecic dekoldem ![]() ANIKA kochana widze, ze temat operacji powrucil ![]() ![]() ![]() Dziewczyny wiecie, ze sok z burakow daje kopa i energi??? Ja postanowilam go pic od wczoraj, bo znalazlam go po 4 latach na tej wsi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12346 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzień dobry laski ![]() ![]() ![]() Oj tu widzę, że ostatnio niezbyt przyjemnie się zrobiło ![]() ![]() ![]() A ja też się już zorientowałam gdzie w krk można znaleźć to Tkmaxxx i sama chętnie luknę co tam ciekawego mają, bo Żabulek tak chwali, że grzechem byłoby tam nie zajrzeć ![]()
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-04-21 o 09:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#12347 | |
Raczkowanie
|
Jestem pewna
![]() ![]() Natomiast nie sadze, ze moze byc tek, ze psycholog opiniuje, ze tej pacjentce piersi sa potrzebne a tej nie. W to, wybacz, ale nie uwierze. Uwierze natomiast w to, ze to raczej moze chodzic wlasnie o ten VAT. Byc moze jest tak, ze VAT dolicza sie tym pacjentkom, ktore nie maja zadnych wad anatomicznych a tylko taka "fanaberie" zeby sobie powiekszyc piersi (tych jest pewnie bardzo malo), a te, ktore maja problemy tego VAT- nie musza placic. Nie mam pojecia czy tak to dziala czy nie, ale tak sobie podejrzewam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No to juz chyba wszystko w tym temacie, wiecej argumentow nie mam ![]() A co do moich cycuniow to jak na razie stresu zadnego. Raczej ekscytacja, ze to juz tak niedlugo ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- wiecie, wiecie ![]() Jak widac nie tylko energii dodaje ![]() Zabulku, taki soczek mozna sobie samej w domu robic, nie trzeba kupowac. A ja nawet nie soczek pije tylko w termomixie przecier z jabluszkiem i innymi warzywkami, owocami, siemieniem i orzeszkami robie. Mowie Ci, pyszooootkiiii ![]()
Niczego nie żałuję!!! ![]() ![]() ![]() Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-04-21 o 09:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12348 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#12349 |
Raczkowanie
|
Witam kobietki
![]() Alez ja juz zestresowana ![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie co tylko jak zwykle dalej sie zastanawiam czy te 333 380cc beda naprawde u mnie ladnie wygladac ![]() ![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj tez depilatorek w ruch nozki przejechac ![]()
24/04 godz 14-30 dr. J.J Wroclaw MENTOR ANATOMKI CPG333 380cc 12cm/11,5cm/5.8 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez issabel1 Czas edycji: 2012-04-21 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#12350 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki
![]() strasznie się za Wami stęskniłam... ale nie mogłam niestety tutaj bywać ![]() Nawet teraz ledwo piszę, bo literki uciekają mi spod palców... Zaczęło się od strasznych zawrotów głowy, poprzez koszmarne wymioty aż do wylądowania w szpitalu ![]() Wymioty minęły, ale zawroty głowy i zachwiania równowagi utrzymują się nadal... prawdopodobnie to zapalenie błędnika, więc można sobie wyobrazić jak się poruszam ( o ile wogóle się podnoszę z łóżka). Jeśli któraś z Was może mi coś doradzić, to poproszę... nie jestem w stanie normalnie funkcjonować... zjedzenie śniadania na siedząco graniczy z cudem... Co do maluszka, to wynik amniopunkcji brzmi: prawidłowy kariotyp żeński ![]() ![]()
#12351 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do zaburzen z blednikiem to nie mam pojecia no ale co lekarze na to ? ze co masz robic albo brac ?
![]() |
#12352 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#12353 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a jak byłam mała to mama mnie kłamała, że za dużo czekolady zjadłam i to dlatego ![]() Cytat:
![]() co do zaburzeń błędnika ja chyba mam z tym problem, bo mnie czasem ściąga na lewo i zazwyczaj bieda jest, żeby normalnie przejść przez drzwi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#12354 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny.
Czytam i widze ze czesc z Was mieszka w Anglii. Ja mieszkam w Liecester, moze jest ktos z tego miasta ... ![]() Pod koniec maja jade na pierwsza konsultacje do dr P0laka (mam nadziej ze bedzie mial czas).... i szczeze nie moge sie juz doczekac uslyszec co mi doradzi, powie... Pozdrawiam Was wszytkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12355 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do błędnika nie pomogę ![]() ![]() Chciałabym napisać: całuski dla Dzidzi, ale zwolniłam Cię więc proszę pogłaskać czule ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#12356 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wklejam" Droższe operacje plastyczne będą już od nowego roku. Według opinii lekarzy zapis nowej ustawy podatkowej umożliwia zwolnienia z podatku tych operacji plastycznych, które wpływają na poprawę zdrowia lub ratują przed jego utratą np. korekta skrzywionej przegrody nosowej lub zmiażdżonego nosa po wypadku." Powiekszanie Piersi nie bardzo sie mają do tego ratowania życia. Kasprzyk najwidoczniej się zabezpiecza w postaci diagnozy od psychologa że wyglad twoich piersi pwooduje u ciebie zly stan psychiczny/ depresje/ myśli samobójcze czy cokolwiek innego. Wtedy to ma sens. Operacja jest zwolniona od podatku i nikt tym sobie głowy nie zawraca. Oczywiscie nie wiem co tam w tym opiniach psychologicznych jest bo nigdy takiej nie dostałam... Ale troska o pacjentke to śmieszny argument jeśli wziąć pod uwage, że bez tego RÓWNIEŻ CIĘ ZOPERUJE. Odprowadzanie Vatu w jakiś sposób zawsze będzie wpływało na kwestie finansowe. Nie jestem księgową ale to dosyć oczywiste, prowadzenie rozliczen vatu naliczonego i należnego wpływa później na bilans co za tym idzie zwrotu części kosztów uzyskania przychodu wynikających z prowadzenia działalnosći szczególnie jesli przewyzszaja one same przychody etc... Podejrzewam, że inni lekarze po prostu w cenach mają juz wliczony 23% VAT - stąd po 2011 była podwyżka chyba u wiekszosci , ale ręki uciać sobie nie dam. Kasprzyk i tak Vatem dodatkowo obciąża pacjentki więc wiekszej roznicy nie robi ale na koszty wpływa dosyć znacznie. Tak jakby daje ci jasny wybór - udowodnienia że jest ci ta operacja potrzebna , żeby uniknać od opodatkowania . Ja to widzę tak. Nie chciałam nikogo urazić. Nawet nie uważam, że to jest coś "nie halo". Na pewno nie ma to żadnego wpływu na jego umiejetnosci czy podejscie do pacjentek. Wg mnie wynika to z pobudek czysto finansowych. TAKIE JEST MOJE ZDANIE.OBIEKTYWNE a CO DO OPERACJI ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12357 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I my sie za Toba stesknilysmy ![]() ![]() Niestety nic nie poradze madrego na zapalenie blednika, bo nie wiem co to jest ![]() ![]()
![]() |
#12358 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Widze atmosfera milsza cieszy mnie to bardzo ![]() Gwen nie mogłam dodac wczoraj nic u Ciebie w albumiku ![]() ![]() ![]() ![]() horo witaj kochana ![]() ![]() ![]() Joanno witamy na forum ![]() ![]() ![]()
#12359 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dawno nie bylo pacjentki od Polaka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12360 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A dr Polak robi fajne, duże piersi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.