Powiększanie piersi cz.7 - Strona 412 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-20, 22:03   #12331
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
Mya topless i mnie wyprowadza w kaftanie

Aha wiec czesc juz mam no to spoczko dziekuje kochana :Cmok
Tia już zaraz wyprowadzą. Oni Cię nie wypuszczą

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 22:20   #12332
jooasi
Wtajemniczenie

malinko ja byłam we wrocławskim i dupa do nas chyba trafia to co za granicami się nie sprzeda, stroju nie było ani jednego, z bielizny lipa czyli miseczki od A do D a w ciuchach nie grzebałam bo już się wkurzyłam, że tak słabo to wygląda. i ceny też takie sobie żadna rewelacja.

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Ilove ja się też bardzo cieszę że jesteś z nami dzisiaj buziaczek

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
wiecie co zmierzylam dlugosc od wewnetrzenej brodawki wyszlo mi 16 cm...to dobrze czy zle przy tym implancie 325??
kassik nie mierz od brodawek bo to nic nie mówi każda ma inne, zmierz od środeczka do środeczka suteczka
słabo czytałam i już znalazłam 18cm i to jest super rozstaw do tego rozmiaru centymetr szerzej niż u mnie to super bo mi jest ociupine ciasno na klacie

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Mya dla Ciebie niemożliwie wielki całus, może być z języczkiem za wsparcie tu i na mailiku

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-04-20 o 22:16
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 22:24   #12333
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość

Ilove ja się też bardzo cieszę że jesteś z nami dzisiaj buziaczek
joasi nikt mnie stąd nie wygoni o nie
podczytuję sobie Was trochę ale oczyska mi się już zamykają. No właśnie, horo nie ma i mirabelki też. Dziewczyny tęsknimy
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 22:33   #12334
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
[/COLOR]Mya dla Ciebie niemożliwie wielki całus, może być z języczkiem za wsparcie tu i na mailiku

Ty sie z tym jezykiem nie rozpedzaj Kiedys mi dziewczyna jedna powiedziala, ze po 30stce to lasa zaczyna miec rozne grzeszne mysli z dziewczynami Tak mi sie teraz to przypomnialo

Mya a klamerka teraz jest za duza i musze cos innego tam przyklepac
Stary 2012-04-20, 22:34   #12335
jooasi
Wtajemniczenie

Ilove i nikt nawet próbował nie będzie mam nadzieję, ze Milenka też do nas wróci bo dla mnie już w komplecie jesteście z tymi bliźniaczymi figurami
Stary 2012-04-20, 22:46   #12336
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
joasi nikt mnie stąd nie wygoni o nie
podczytuję sobie Was trochę ale oczyska mi się już zamykają.
No to skoro jesteś i chcesz być
to porównałam te Twoje wkładeczki
Przy Twoim rozstawie 325 będzie super -extra ,a 290 extra
Skok jest spory między tymi rozmiarkami -i to nie w projekcji a szerokości i długości.
Uśmiechaj się ślicznie o te większe- no ale jeśli się nie da to i tak będzie fajnie U Ciebie trzeba pamięatć o tej małej trudności wynikającej z anatomii - dlatego nie ma co napierać za mocno jeśli Pan dr będzie widział jakieś przeciwskazania

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Ty sie z tym jezykiem nie rozpedzaj Kiedys mi dziewczyna jedna powiedziala, ze po 30stce to lasa zaczyna miec rozne grzeszne mysli z dziewczynami Tak mi sie teraz to przypomnialo

Mya a klamerka teraz jest za duza i musze cos innego tam przyklepac
No jak za duża ja chcę klamerkę

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Jooasiu Ty jesteś przecież nasze Serce i do tego jakie waleczne

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 22:59   #12337
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Ilove i nikt nawet próbował nie będzie mam nadzieję, ze Milenka też do nas wróci bo dla mnie już w komplecie jesteście z tymi bliźniaczymi figurami
a milenka chyba nigdzie nie uciekła, bo nic takiego nie pisała i musi tu byc żebym mogła zobaczyc jej cycolki z moją (mam nadzieję) wkładeczką

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
No to skoro jesteś i chcesz być
to porównałam te Twoje wkładeczki
Przy Twoim rozstawie 325 będzie super -extra ,a 290 extra
Skok jest spory między tymi rozmiarkami -i to nie w projekcji a szerokości i długości.
Uśmiechaj się ślicznie o te większe- no ale jeśli się nie da to i tak będzie fajnie U Ciebie trzeba pamięatć o tej małej trudności wynikającej z anatomii - dlatego nie ma co napierać za mocno jeśli Pan dr będzie widział jakieś przeciwskazania
Mya oo to będę robic chyba maślane oczy i prosic o 325 ale tam jest chyba 0,5cm różnicy to to aż tak dużo?
Stary 2012-04-20, 23:22   #12338
jooasi
Wtajemniczenie

mnie się wydaje że różnice w szerokości bardziej widać niż tą w projekcji a że wkładeczki sa dwie to mamy już centymetr i to widać w szerokości na mostku.
i tak jak Mya pisała przy małych wkładkach to 10% w różnicy objętości, dla jednych tylko dla drugich aż

---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ----------

Cytat:

Jooasiu Ty jesteś przecież nasze Serce i do tego jakie waleczne
no, no, no właśnie i jakby tu Rozum bez Serca poradził a waleczne to serce jak owca w wilczej skórze

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-04-20 o 23:23
Stary 2012-04-20, 23:42   #12339
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Moje możesz zobaczyć klikając na mój link w podpisie, który jest pod każdym moim postem.
klikam na ten link i mnie przerzuca w inne miejsca na forum do poprzednich lat

---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ----------

A, że nie mogłam patrzeć na swoje konto, bo co je otworzyłam to moje cycki z albumu na pierwszym planie, takie smutne klapciochy to je zasłoniłam i zrobiłam sobie cuuudną okładkę....
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-21, 00:00   #12340
jooasi
Wtajemniczenie

zgadza się przerzuca na starsze strony i zjedź tam troche w dół to masz zdjęcia i kolejne linki

belseno zerknęłam na Twoją wyjściowke, do najłatwiejszych nie należy ale z pewnością uda się coś z nią zrobić i osiągnąć zadowalający efekt bez zaszywania dziur po brodawkach nie wiadomo czym Mya musi koniecznie zerknąć bo ona się zna na tych fałdach podpiersiowych i innych niewykonalnych rzeczach

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-04-21 o 00:07
Stary 2012-04-21, 00:13   #12341
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Grzeszne? hmmm - a mi kiedyś jeden facet powiedział, że z kobietą to nie grzech

---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ----------

Cytat:
zgadza się przerzuca na starsze strony i zjedź tam troche w dół to masz zdjęcia i kolejne linki

belseno zerknęłam na Twoją wyjściowke, do najłatwiejszych nie należy ale z pewnością uda się coś z nią zrobić i osiągnąć zadowalający efekt bez zaszywania dziur po brodawkach nie wiadomo czym Mya musi koniecznie zerknąć bo ona się zna na tych fałdach podpiersiowych i innych niewykonalnych rzeczach
Dziękuję Wysłałam fotki do Mya i udało mi się na wtorek umówić konsultację to już troszkę mądrzejsza będę.

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-04-21 o 00:25
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-21, 06:16   #12342
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Andzikus każdy ma inne podejście, ja bym nie chciała żeby za mnie decydował psycholog o moich potrzebach, zresztą jak by był rzetelny to powinie stwierdzić, że nie są mi one potrzebne
Jooasi, psycholog nie ma decydowac za pacjentke, a jedynie ocenic czy nie ma emocjonalnych lub mentalnych przeszkod do wykonania zabiegu.

Cytat:
gdyby to było standardowe badanie u wszystkich lekarzy faktycznie zlecane jak morfologia to jeszcze bym może przełknęła ale jest ono potrzebne tylko u jednego doktora z tych o których się mówi.
Nigdzie nie napisalam, ze ocena psychologiczna jest rutynowym badaniem stosowanym przy augmentacji. Napisalam, ze jest to taka sama procedura diagnostyczna jak kazda inna
Potrzebne do zabiegu badania zleca lekarz na podstawie oceny stanu pacjentki. To lekarz i tylko on ocenia jakie badania u tej konkretnej pacjentki sa uzasadnione a jakie nie. Wyniki badan sa przeciez jednym z waznych czynnikow warunkujacych powodzenie zabiegu, pewne sa rutynowymi a inne dodatkowymi. Badanie psychologiczna nalezy wlasnie do tych dodatkowych.
Za powodzenie zabiegu uwazam nie tylko efekt wizualny, ale rowniez zachowanie zdrowia pacjentki, przy czym czlowiek to nie tylko cialo ale rowniez sfera psyche, prawda?
Mysle, ze teraz wszystko jest jasne i nie ma sensu posadzac kogos o zle intencje lub chec dodatkowego zysku, prawda?

Cytat:
No widzisz my się chyba nie rozumiemy
Temat psychologa nie jest wart już pogłębiania, tym bardziej że wiąże się z tematem który mnie w ogóle nie interesuje.
MyaDiva, rozumiem. Masz prawo interesowac sie czym chcesz
Natomiast zaluje troche, ze nie ustosunkowalas sie do mojej poprzedniej wypowiedzi dotyczacej operowania objetoscia wkladek jako podstawowym czynnikiem decydujacym o uzyskanym efekcie koncowym. Przeciez sprawa nie jest za tak prosta i czasami mam wrazenie, ze Dziewczynki, ktore o tym nie wiedza, moga zostac wprowadzone w blad

Zmieniajac temat, za 2 dni bede juz miala swoj wlasny biuscik!!!
Wczoraj wieczorem dzwonila pani z lecznicy z zapytaniem czy wszystko w porzadku, czy czasem nie przyszlo mi do glowy zazywac aspiryne i czy pamietam, ze na 6 godzin przed zabiegiem mam juz niczego nie jesc. W tym momencie poczulam, jakby moja wyliczanka wlasnie sie rozpoczela
Jeszcze tylko ostatnie sprawy do zalatwienia, moja sunia do petsitterki, paznokietki zmyc, nozki i paszki ogolic, zakupy do lodoweczki zrobic, obiadek w poniedzialek rano ugotowac i jazda!!!

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-04-21 o 06:27
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-21, 07:29   #12343
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Sorki ze wogole nie na temat ale muszę to napisać ...dałam gumy mojemu maluchowi 2,5 i mówię do niego...daj mamusi jedna ...a on do mnie...nie dam co bo ci bedą śmierdzily robaki na języku...tak to wyszło ,ze pękłam ze śmiechu:h ahaha:
Hihihi, bystre dzieciątko, dobrze wie, że gumy mamusi zaszkodzą

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
klikam na ten link i mnie przerzuca w inne miejsca na forum do poprzednich lat
proszę https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=921
pootwieraj też linki

Andzikus, super

Dziewczynki, wrzuciłam foteczki z przymiarek, nie wiem, czy takiego efektu się spodziewać, czy innego . Fotki niestety tylko z bliska, bo ja nie jestem w stanie opanować umiejętności obsługi samowyzwalacza w aparacie .
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-21, 08:41   #12344
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Jooasi, psycholog nie ma decydowac za pacjentke, a jedynie ocenic czy nie ma emocjonalnych lub mentalnych przeszkod do wykonania zabiegu.

Nigdzie nie napisalam, ze ocena psychologiczna jest rutynowym badaniem stosowanym przy augmentacji. Napisalam, ze jest to taka sama procedura diagnostyczna jak kazda inna
Potrzebne do zabiegu badania zleca lekarz na podstawie oceny stanu pacjentki. To lekarz i tylko on ocenia jakie badania u tej konkretnej pacjentki sa uzasadnione a jakie nie. Wyniki badan sa przeciez jednym z waznych czynnikow warunkujacych powodzenie zabiegu, pewne sa rutynowymi a inne dodatkowymi. Badanie psychologiczna nalezy wlasnie do tych dodatkowych.
Za powodzenie zabiegu uwazam nie tylko efekt wizualny, ale rowniez zachowanie zdrowia pacjentki, przy czym czlowiek to nie tylko cialo ale rowniez sfera psyche, prawda?
Mysle, ze teraz wszystko jest jasne i nie ma sensu posadzac kogos o zle intencje lub chec dodatkowego zysku, prawda?

MyaDiva, rozumiem. Masz prawo interesowac sie czym chcesz
Natomiast zaluje troche, ze nie ustosunkowalas sie do mojej poprzedniej wypowiedzi dotyczacej operowania objetoscia wkladek jako podstawowym czynnikiem decydujacym o uzyskanym efekcie koncowym. Przeciez sprawa nie jest za tak prosta i czasami mam wrazenie, ze Dziewczynki, ktore o tym nie wiedza, moga zostac wprowadzone w blad

Wczoraj wieczorem dzwonila pani z lecznicy z zapytaniem czy wszystko w porzadku, czy czasem nie przyszlo mi do glowy zazywac aspiryne i czy pamietam, ze na 6 godzin przed zabiegiem mam juz niczego nie jesc. W tym momencie poczulam, jakby moja wyliczanka wlasnie sie rozpoczela
Jeszcze tylko ostatnie sprawy do zalatwienia, moja sunia do petsitterki, paznokietki zmyc, nozki i paszki ogolic, zakupy do lodoweczki zrobic, obiadek w poniedzialek rano ugotowac i jazda!!!
Andzikus a jesteś tego całkiem pewna?? pytam o pierwsze zdanie, ja przerobiłam wątek K. na różowym i niektóre dziewczyny inaczej o tym pisały. ja rozumiem całą Twoją argumentacje i ją przyjmuje. ale wciąż nie wiem dlaczego stosuje to tylko jeden chirurg i wcale nie "na podstawie oceny stanu pacjentki" tylko wszystkim standartowo jak leci. a to co jeszcze bardziej mi się nie podoba to to, że ten świstek wcale nie jest wymagany bo bez niego też Cie zoperuje tylko masz poprostu doliczone do i tak wysokich cen 23%vat i jak płacisz z vatem to Twój stan psychiczny przestaje być ważny dla doktora.

no ale nas to nie dotyczy i już niedługo z Twoich cycuniów będziemy mogły się cieszyć
Stary 2012-04-21, 09:20   #12345
zabulek1
Wtajemniczenie

Dziendoberek

Pogoda ladna znowu mi sie szykuje, wiec juz obiad sie robi, zeby potem wyfrunac z domu poswiecic dekoldem

ANIKA kochana widze, ze temat operacji powrucil Pozytywne nastawienie i przymiarki Ja mam nadzieje, ze w wakacje juz bedziesz sie cieszyc biuscikiem

Dziewczyny wiecie, ze sok z burakow daje kopa i energi??? Ja postanowilam go pic od wczoraj, bo znalazlam go po 4 latach na tej wsi W Polsce wszedzie go mozna kupic, a tutaj niestety nie I w jedynym sklepie ze zdrowa zywnoscia wyczailam jedna butelke, ale pan mi juz wiecej zamowil I jak sie wczoraj dopadlam to poszlo do dna i dopiero przed 4 zasnelam A dzisiaj dla odmiany na ubikacje biegam jak szalona hehehehe

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-21, 09:24   #12346
kicia_nh
Zadomowienie

Andzikus 23.04 - 3
issabel1 24.04 - 4
KasiaPolak 24.04 - 4
ania1919 27.04 - 7
beatabo 02.05 - 12
MILENKA2012 14.06 - 55
Olivkaa200 12.07 - 83
klaudeczka2010 03.09 - 136

Dzień dobry laski Ehh ja ostatnio cierpię na brak czasu, ale za to coraz bardziej szczęśliwa TŻ już na pięcie chodzi w tej chorej nóżce, wczoraj mechanik mi moje kochane autko przywiózł, za 2 tygodnie do Polski śmigam
Oj tu widzę, że ostatnio niezbyt przyjemnie się zrobiło Mam nadzieję, że wszystko się już uspokoi, bo aż przykro się robi jak się takie rzeczy czyta. W końcu ten wątek słynie z ciepłej, rodzinnej atmosfery i oby tak było dalej Oj cosik mi się wydaje, że to taka pogoda kiepskawa troszkę dołuje, zważajać uwagę na to, że o tej porze już pięknie, cieplutko i słonecznie powinno być. Ale w końcu będzie
A ja też się już zorientowałam gdzie w krk można znaleźć to Tkmaxxx i sama chętnie luknę co tam ciekawego mają, bo Żabulek tak chwali, że grzechem byłoby tam nie zajrzeć

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-04-21 o 09:37
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-21, 09:33   #12347
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Andzikus a jesteś tego całkiem pewna?? pytam o pierwsze zdanie [...]
Jestem pewna Dlaczego? Bo to tak samo jak z wynikami krwi. Albo sa dobre i lekarz zdecyduje sie zrobic Ci zabieg albo sa zle i Cie odesle zebys sie najpierw przeleczyla. Ty chcesz zrobic piersi wiec lekarz zleca stosowne badania
Natomiast nie sadze, ze moze byc tek, ze psycholog opiniuje, ze tej pacjentce piersi sa potrzebne a tej nie. W to, wybacz, ale nie uwierze. Uwierze natomiast w to, ze to raczej moze chodzic wlasnie o ten VAT. Byc moze jest tak, ze VAT dolicza sie tym pacjentkom, ktore nie maja zadnych wad anatomicznych a tylko taka "fanaberie" zeby sobie powiekszyc piersi (tych jest pewnie bardzo malo), a te, ktore maja problemy tego VAT- nie musza placic. Nie mam pojecia czy tak to dziala czy nie, ale tak sobie podejrzewam

Cytat:
no ale nas to nie dotyczy i już niedługo z Twoich cycuniów będziemy mogły się cieszyć
Pewnie, ze nas to nie dotyczy, to tylko dyskusja na temat, ktory sie pojawil w naszym watku Nie znam tego pana jako lekarza, nie orientuje sie w jego sytuacji rodzinnej, nie nigdy nie mialam z nim kontaktu, wiec moge tylko teoretyzowac. Mune pisala, ze zona tego doktora nie jest psychologiem. Z kolei doliczenie VAT do ceny zabiegu raczej niczego w dochodach lekarza nie zmienia, wiec tak sobie rozmyslam, jakie moga byc powody kierowania pacjentek na taka konsultacje? Raczej nie finansowe. A skoro nie finansowe to naprawdopodobniej medyczne, w szeroko rozumianym tego slowa znaczeniu A poniewaz czytalam gdzies o takiej mozliwosci, wiec nie jest to nic wymyslone przez tego wlasnie lekarza tylko widocznie takie rzeczy sie zdarzaja. A, ze akurat ten, byc moze, robi to nagminnie? Nie wiemy czy np. nie zdarzylo sie kiedys cos co sklania go teraz do takiego postepowania. Ja bym tak od razu nie ferowala wyrokow i nie stawiala podejrzen, ze ma cos zlego na mysli
No to juz chyba wszystko w tym temacie, wiecej argumentow nie mam

A co do moich cycuniow to jak na razie stresu zadnego. Raczej ekscytacja, ze to juz tak niedlugo

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Dziewczyny wiecie, ze sok z burakow daje kopa i energi???
wiecie, wiecie

Cytat:
A dzisiaj dla odmiany na ubikacje biegam jak szalona hehehehe
Jak widac nie tylko energii dodaje
Zabulku, taki soczek mozna sobie samej w domu robic, nie trzeba kupowac. A ja nawet nie soczek pije tylko w termomixie przecier z jabluszkiem i innymi warzywkami, owocami, siemieniem i orzeszkami robie. Mowie Ci, pyszooootkiiii

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-04-21 o 09:48
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-21, 09:47   #12348
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
mnie się wydaje że różnice w szerokości bardziej widać niż tą w projekcji a że wkładeczki sa dwie to mamy już centymetr i to widać w szerokości na mostku.
i tak jak Mya pisała przy małych wkładkach to 10% w różnicy objętości, dla jednych tylko dla drugich aż
joasi no to będę prosic o 325

Cytat:
Stary 2012-04-21, 10:00   #12349
issabel1
Raczkowanie

Witam kobietki

Alez ja juz zestresowana z tego wszystkiego hehe zalalm sobie kawe ale zamiast w kubku to zalalam w pojemniku gdzie trzymam kawe i wsio poszlo sie ... AAAA i chyba niunia ospy nie ma bo te krostki zniknely

Wiecie co tylko jak zwykle dalej sie zastanawiam czy te 333 380cc beda naprawde u mnie ladnie wygladac chce juz miec to za soba Andzikus a Ty jak ? KasiaPolak zniknela cos ostatnio mam nadziej ze wszystko z nia ok

Ja dzisiaj tez depilatorek w ruch nozki przejechac

Edytowane przez issabel1
Czas edycji: 2012-04-21 o 10:03
issabel1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-21, 10:17   #12350
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Witajcie dziewczynki
strasznie się za Wami stęskniłam... ale nie mogłam niestety tutaj bywać

Nawet teraz ledwo piszę, bo literki uciekają mi spod palców...
Zaczęło się od strasznych zawrotów głowy, poprzez koszmarne wymioty aż do wylądowania w szpitalu
Wymioty minęły, ale zawroty głowy i zachwiania równowagi utrzymują się nadal... prawdopodobnie to zapalenie błędnika, więc można sobie wyobrazić jak się poruszam ( o ile wogóle się podnoszę z łóżka). Jeśli któraś z Was może mi coś doradzić, to poproszę... nie jestem w stanie normalnie funkcjonować... zjedzenie śniadania na siedząco graniczy z cudem...

Co do maluszka, to wynik amniopunkcji brzmi: prawidłowy kariotyp żeński ... będę miała zdrową córeczkę

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-21, 10:23   #12351
issabel1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki

Zaczęło się od strasznych zawrotów głowy, poprzez koszmarne wymioty aż do wylądowania w szpitalu
Wymioty minęły, ale zawroty głowy i zachwiania równowagi utrzymują się nadal... prawdopodobnie to zapalenie błędnika, więc można sobie wyobrazić jak się poruszam ( o ile wogóle się podnoszę z łóżka). Jeśli któraś z Was może mi coś doradzić, to poproszę... nie jestem w stanie normalnie funkcjonować... zjedzenie śniadania na siedząco graniczy z cudem
Co do maluszka, to wynik amniopunkcji brzmi: prawidłowy kariotyp żeński ... będę miała zdrową córeczkę
No to super ze wsio w porzadku u malenstwa tak sie tu wszystkie martwilysmy o Was a masz juz core ?

A co do zaburzen z blednikiem to nie mam pojecia no ale co lekarze na to ? ze co masz robic albo brac ?
Stary 2012-04-21, 10:54   #12352
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Hihihi, bystre dzieciątko, dobrze wie, że gumy mamusi zaszkodzą

proszę https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=921
pootwieraj też linki

Andzikus, super

Dziewczynki, wrzuciłam foteczki z przymiarek, nie wiem, czy takiego efektu się spodziewać, czy innego . Fotki niestety tylko z bliska, bo ja nie jestem w stanie opanować umiejętności obsługi samowyzwalacza w aparacie .
ANIK A chcialbys takie jak z przymiarki??i tak mniejsze wyjda)nie sa mega ale fajne

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Witajcie dziewczynki

Wymioty minęły, ale zawroty głowy i zachwiania równowagi utrzymują się nadal... prawdopodobnie to zapalenie błędnika, więc można sobie wyobrazić jak się poruszam ( o ile wogóle się podnoszę z łóżka). Jeśli któraś z Was może mi coś doradzić, to poproszę... nie jestem w stanie normalnie funkcjonować... zjedzenie śniadania na siedząco graniczy z cudem...

to super wiesci horodbaj o siebie
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-21, 11:11   #12353
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
dziewczeta ktorych skladnikow w oragnizmie brakuje jak sie ma mnostwo bialych palmek na paznokciach???bo konkretnie nie wiem a ciagle je mam
cynku masz mało
a jak byłam mała to mama mnie kłamała, że za dużo czekolady zjadłam i to dlatego

Cytat:
no to cudownie trzymałam kciuki za wyniki.
co do zaburzeń błędnika ja chyba mam z tym problem, bo mnie czasem ściąga na lewo i zazwyczaj bieda jest, żeby normalnie przejść przez drzwi ale widzę, że Ty masz dość poważnie z tym. a co lekarze na to? wiadomo, że z lekami trzeba uważać..
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-21, 11:17   #12354
Joanna_83
Przyczajenie

Witam dziewczyny.

Czytam i widze ze czesc z Was mieszka w Anglii. Ja mieszkam w Liecester, moze jest ktos z tego miasta ... ...

Pod koniec maja jade na pierwsza konsultacje do dr P0laka (mam nadziej ze bedzie mial czas).... i szczeze nie moge sie juz doczekac uslyszec co mi doradzi, powie...

Pozdrawiam Was wszytkie
Joanna_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-21, 11:43   #12355
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Witajcie dziewczynki

Horo
Co do błędnika nie pomogę, życzę z całego serca szybkiego powrotu do zdrówka. Uważajcie na siebie .
Chciałabym napisać: całuski dla Dzidzi, ale zwolniłam Cię więc proszę pogłaskać czule

Cytat:
Dziendoberek

Pogoda ladna znowu mi sie szykuje, wiec juz obiad sie robi, zeby potem wyfrunac z domu poswiecic dekoldem

ANIKA kochana widze, ze temat operacji powrucil Pozytywne nastawienie i przymiarki Ja mam nadzieje, ze w wakacje juz bedziesz sie cieszyc biuscikiem

Dziewczyny wiecie, ze sok z burakow daje kopa i energi??? Ja postanowilam go pic od wczoraj, bo znalazlam go po 4 latach na tej wsi W Polsce wszedzie go mozna kupic, a tutaj niestety nie I w jedynym sklepie ze zdrowa zywnoscia wyczailam jedna butelke, ale pan mi juz wiecej zamowil I jak sie wczoraj dopadlam to poszlo do dna i dopiero przed 4 zasnelam A dzisiaj dla odmiany na ubikacje biegam jak szalona hehehehe
Zabciu dzięki , z moją pokręconą naturą to się jeszcze 1500 razy zmieni

Cytat:
ANIK A chcialbys takie jak z przymiarki??i tak mniejsze wyjda)nie sa mega ale fajne
No takie mogłyby być . Ale Kasik, one mniejsze wyjdą? Eeee, mi się wydaje, że chyba większe
Stary 2012-04-21, 11:48   #12356
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Jestem pewna Dlaczego? Bo to tak samo jak z wynikami krwi. Albo sa dobre i lekarz zdecyduje sie zrobic Ci zabieg albo sa zle i Cie odesle zebys sie najpierw przeleczyla. Ty chcesz zrobic piersi wiec lekarz zleca stosowne badania
Natomiast nie sadze, ze moze byc tek, ze psycholog opiniuje, ze tej pacjentce piersi sa potrzebne a tej nie. W to, wybacz, ale nie uwierze. Uwierze natomiast w to, ze to raczej moze chodzic wlasnie o ten VAT. Byc moze jest tak, ze VAT dolicza sie tym pacjentkom, ktore nie maja zadnych wad anatomicznych a tylko taka "fanaberie" zeby sobie powiekszyc piersi (tych jest pewnie bardzo malo), a te, ktore maja problemy tego VAT- nie musza placic. Nie mam pojecia czy tak to dziala czy nie, ale tak sobie podejrzewam

Pewnie, ze nas to nie dotyczy, to tylko dyskusja na temat, ktory sie pojawil w naszym watku Nie znam tego pana jako lekarza, nie orientuje sie w jego sytuacji rodzinnej, nie nigdy nie mialam z nim kontaktu, wiec moge tylko teoretyzowac. Mune pisala, ze zona tego doktora nie jest psychologiem. Z kolei doliczenie VAT do ceny zabiegu raczej niczego w dochodach lekarza nie zmienia, wiec tak sobie rozmyslam, jakie moga byc powody kierowania pacjentek na taka konsultacje? Raczej nie finansowe. A skoro nie finansowe to naprawdopodobniej medyczne, w szeroko rozumianym tego slowa znaczeniu A poniewaz czytalam gdzies o takiej mozliwosci, wiec nie jest to nic wymyslone przez tego wlasnie lekarza tylko widocznie takie rzeczy sie zdarzaja. A, ze akurat ten, byc moze, robi to nagminnie? Nie wiemy czy np. nie zdarzylo sie kiedys cos co sklania go teraz do takiego postepowania. Ja bym tak od razu nie ferowala wyrokow i nie stawiala podejrzen, ze ma cos zlego na mysli
No to juz chyba wszystko w tym temacie, wiecej argumentow nie mam

A co do moich cycuniow to jak na razie stresu zadnego. Raczej ekscytacja, ze to juz tak niedlugo
Właśnie dokładnie jest tak: Psycholog jest po to żeby opiniował czy ci jest operacja potrzebna czy nie. Kiedy opodatkowali operacje plastyczne dodali do usatwy zapis o możliwosci zwolnienia od podatku.
wklejam"
Droższe operacje plastyczne będą już od nowego roku. Według opinii lekarzy zapis nowej ustawy podatkowej umożliwia zwolnienia z podatku tych operacji plastycznych, które wpływają na poprawę zdrowia lub ratują przed jego utratą np. korekta skrzywionej przegrody nosowej lub zmiażdżonego nosa po wypadku."
Powiekszanie Piersi nie bardzo sie mają do tego ratowania życia. Kasprzyk najwidoczniej się zabezpiecza w postaci diagnozy od psychologa że wyglad twoich piersi pwooduje u ciebie zly stan psychiczny/ depresje/ myśli samobójcze czy cokolwiek innego. Wtedy to ma sens. Operacja jest zwolniona od podatku i nikt tym sobie głowy nie zawraca. Oczywiscie nie wiem co tam w tym opiniach psychologicznych jest bo nigdy takiej nie dostałam... Ale troska o pacjentke to śmieszny argument jeśli wziąć pod uwage, że bez tego RÓWNIEŻ CIĘ ZOPERUJE.
Odprowadzanie Vatu w jakiś sposób zawsze będzie wpływało na kwestie finansowe. Nie jestem księgową ale to dosyć oczywiste, prowadzenie rozliczen vatu naliczonego i należnego wpływa później na bilans co za tym idzie zwrotu części kosztów uzyskania przychodu wynikających z prowadzenia działalnosći szczególnie jesli przewyzszaja one same przychody etc...
Podejrzewam, że inni lekarze po prostu w cenach mają juz wliczony 23% VAT - stąd po 2011 była podwyżka chyba u wiekszosci , ale ręki uciać sobie nie dam. Kasprzyk i tak Vatem dodatkowo obciąża pacjentki więc wiekszej roznicy nie robi ale na koszty wpływa dosyć znacznie. Tak jakby daje ci jasny wybór - udowodnienia że jest ci ta operacja potrzebna , żeby uniknać od opodatkowania . Ja to widzę tak.
Nie chciałam nikogo urazić. Nawet nie uważam, że to jest coś "nie halo".
Na pewno nie ma to żadnego wpływu na jego umiejetnosci czy podejscie do pacjentek. Wg mnie wynika to z pobudek czysto finansowych.
TAKIE JEST MOJE ZDANIE.OBIEKTYWNE

a CO DO OPERACJI ciesz sie kurde bo juz nie dlugo bedziesz miala biuscik i mam nadzieje ze sie nim pochwalisz nam

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-21, 11:53   #12357
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Witajcie dziewczynki

Witaj
I my sie za Toba stesknilysmy Ciesze sie, ze masz dobre wyniki i gratuluje dziewczynki, ktora w Tobie rosnie
Niestety nic nie poradze madrego na zapalenie blednika, bo nie wiem co to jest Trzymaj sie cieplutko i wracaj szybko do pelni sil
Stary 2012-04-21, 11:55   #12358
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

Widze atmosfera milsza cieszy mnie to bardzo

Gwen nie mogłam dodac wczoraj nic u Ciebie w albumiku Nie wiem dlaczego Ale cycunie zjawiskowe kiecke zostaw w szafie przyda sie nie raz

horo witaj kochana Ciesze sie ze u Ciebie wszysko ok i u corciTo co teraz wybieramy imie dla corci?

Joanno witamy na forum Jest tu duzo dziewczyn do dr Polaka Napisz do niego na pewno odpisze i bedziesz wiedziała czy bedzie miał czas w maju

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-21, 11:56   #12359
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Joanna_83 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny.

Czytam i widze ze czesc z Was mieszka w Anglii. Ja mieszkam w Liecester, moze jest ktos z tego miasta ... ...

Pod koniec maja jade na pierwsza konsultacje do dr P0laka (mam nadziej ze bedzie mial czas).... i szczeze nie moge sie juz doczekac uslyszec co mi doradzi, powie...

Pozdrawiam Was wszytkie
Witaj
Dawno nie bylo pacjentki od Polaka Ja mieszkam na IOM Bliziutko
Stary 2012-04-21, 11:56   #12360
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Joanna_83 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny.

Pozdrawiam Was wszytkie
Witaj Joasiu . Nie bardzo rozumiem: mam nadziej ze bedzie mial czas, czy to znaczy, że nie jesteś z nim umówiona? Jedziesz w ciemno?
A dr Polak robi fajne, duże piersi . Często już na stole w trakcie operacji wkłada dziewczynkom większe, niż zaplanował na konsultacji
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości