|
|||||||
| Notka |
|
| Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mie軼ie? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjer闚. Wejd i znajd dobrego fryzjera, pole w豉snego. |
| Poka wyniki sondy: . | |||
| . |
|
0 | 0% |
| . |
|
0 | 0% |
| G這suj帷y: 0. Nie mo瞠sz g這sowa w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narz璠zia |
|
|
#1231 | |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 3
|
Dot.: Dobry fryzjer-Bia造stok
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1232 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 148
|
Polecam Asi z Ambasady Urody w budynku Jazz Budu. Robi豉m o niej ju ombre na naturalnych (jasny br您) w這sach, karmelowy blond, a teraz mam blond na poziomie 9; w這sy niezniszczone po takich inwazyjnych farbowaniach, kolor przepi瘯ny, ch這dny- jak chcia豉m
|
|
|
|
|
#1233 | |
|
perfumove love
Wiadomo軼i: 12 640
|
Cytat:
Na jakich kosmetykach pracuj? |
|
|
|
|
|
#1234 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 80
|
Bardzo polecam salon Borys Lipatov w Bia造mstoku- oczywi嗆ie
Pracuje tam Szymon, chyba to jest jego salon. 安ietni 軼ina w這ski, bardzo mi豉 obs逝ga serdecznie polecam, czasem jest problem z terminem ale da si prze篡 Jeszcze nie zda篡這 mi si wyjs z tego slaonu z ''brzydk'' fryzur. ceny nie s strasznie wysokie w這sy si d逝go dobrze uk豉daj. |
|
|
|
|
#1235 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 9
|
[QUOTE=korporacjaNN;361423 92]Witam moje drogie wizazanki!
Jak zwykle pewne wasze hipotezy musze obalic... 1.Blazej to nie zaden fryzjer a jedynie poczatkujacy kursant/stylista ktory dopiero uczy sie tego zawodu. Masz na mysli B豉瞠ja ze studia B? je瞠li o niego chodzi to w zupe軟o軼i si zgadzam, 瞠 瘸den z niego fryzjer. Pocz徠kujacy stylista wg. mnie te jest troche na wyrost. :-/ A kto zna Szoklok? S造sza豉m ostatnio, ze pracuje tam dziewczyna o z這tych r瘯ach. Imienia niestety nie pami皻am. Micha豉 znam osobi軼ie mimo, 瞠 nigdy nie robi豉m u niego w這s闚, mo瞠 dlatego 瞠 mnie troch cennik zniech璚a. Ale teraz chyba w豉郾ie tam p鎩d jak ju mi odrosn w這sy po tym co mi zafundowa B豉瞠j L. Dajcie zna je瞠li kto mia styczno嗆. |
|
|
|
|
#1236 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 705
|
By豉m ostatnio w kameleonie, gdy znajome by造 zachwycone tym salonem, wi璚 postanowi豉m si wybra. Fakt personel jest sympatyczny co jest na du篡 plus, gdy nienawidz si nudzi na krze郵e i przysypia zaraz po rozpocz璚iu 軼inania w這s闚. Efektu wielkiego nie widz, zap豉ci豉m 70 z a m鎩 facet zapyta mnie co fryzjer zrobi z moimi w這sami jak s takie same, przyjaci馧ka te nic nie zauwa篡豉. Fakt zosta造 one troch uniesione do g鏎y i tyle, nigdy wi璚ej 70 z za taki efekt.
|
|
|
|
|
#1237 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 148
|
|
|
|
|
|
#1238 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 280
|
Mo瞠cie polecic jakiego fryzjera, kt鏎y dobrze zrobi dekoloryzacj, nie niszcz帷 przy tym strasznie w這s闚?
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 677
|
Podbijam
bo ja ch皻nie te bym si dowiedziala o dobrym salonie kt鏎y dobrze robi dekoloryzacj
|
|
#1240 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 8
|
|
|
|
|
|
#1241 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 4
|
POMOCY!!!
szukam kontaktu do fryzjerki Marty - nie wiem jak ma na nazwisko. Ostatnio (do pa寮ziernika) pracowa豉 w Bia造mstoku na ul. Przygodnej. Cechy charakterystyczne: Kobieta po 40-stce, bardzo kr鏒kie czarne w這sy, TATUA z ty逝 na szyi i na przedramieniu. Mo瞠 kto wie, gdzie si przenios豉, albo ma kontakt do tej osoby.. |
|
|
|
|
#1242 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 1
|
a ja polecam Salon Day-Spa na lesnej dolinie. ostatnio robi豉m tam dekoloryzacje u fryzjerki Marzenki, pi瘯ny kolor wyszed i dosta豉m mase probek. salon pracuje na kosmetykach Jojco a to super kosmetyki. aaa i dosta豉m taki talon zni磬owy na 30z przy nast瘼nej us逝dze, takze dla mnie bomba
|
|
|
|
|
#1243 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 153
|
Czy kto orientuje si jakie s ceny u SZYMONA na Ko陶徠aja?
|
|
|
|
|
#1244 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 4
|
Strzy瞠nie kr鏒kich w這s闚 30-35 z.
|
|
|
|
|
#1245 | |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 5
|
Cytat:
A z tego co rozmawia豉m z fryzjerk,maj tam dekoloryzacj nie jak w wi瘯szo軼i salon闚 rozja郾iacz,tylko cud 軼i庵acza kt鏎y nie rozja郾ia lecz usuwa stary pigment-nie pytajcie nie mam o tympoj璚ia.Tyle,瞠 po na這瞠niu a ca這嗆 naturalnego koloru nie ruszy(z ciekawo軼i zapyta豉m bo siostrze krusz si w這ski po dekoloryzacji). Dziewczyny w salonie s do siebie bardzo mi貫 i grzeczne co u mnie zdoby這 taaaaakiego plusa.
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#1246 |
|
Przyczajenie
|
Czy wiecie, gdzie teraz pracuje Agnieszka z Kameleona?
|
|
|
|
|
#1247 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 7
|
Witajcie
Ostatnie moje odkrycie- Dominika z Atelier (pracuje u s造nnej Emilki). Przesympatyczna dziewucha, 軼ina r闚no i dok豉dnie. Jestem z niej bardzo zadowolona. Nie wiem jak kolor u niej wychodzi bo ostatnio maluj sama w這ski i nawet nie幢e mi to wychodzi (Loreal preference kolor ombhre...czy jakos tak) i dzi瘯i temu zaoszczedzam sporo kasiorki, kt鏎a mog wyda na cos innego Ps. Wcze郾iej chodzi豉m do Kameleona ale du...py nie urywa wi璚 szuka豉m dalej i trafi豉m na Dominik |
|
|
|
|
#1248 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 24
|
By mo瞠 kto w salonie w Alfie Ralf&Jack ?
|
|
|
|
|
#1249 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 705
|
|
|
|
|
|
#1250 |
|
Przyczajenie
|
Ja chodz do Agnieszki do Avangardy na ul. Wyszy雟kiego. Regularnie chodz do niej podcina w這sy, robi豉m ju balejage i pasemka, fryzur na wesele jak by豉m starsz. Za ka盥ym razem by豉m bardzo zadowolona i nie zamierzam ulec reklamie na Kameleona, gdzie 軼i庵aj kup kasy za to samo. Ceny przyst瘼ne (bo to salon na osiedlu, a nie w centrum), wi璚 nie musz p豉ci za koszt utrzymania salonu ani inne duperele. Koszt za 軼i璚ie w這s闚 鈔ednich to 40-50 z, koloryzacja 80-90 z. Polecam tym, kt鏎zy szukaj naprawd dobrej fryzjerki
|
|
|
|
|
#1251 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 401
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1252 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 22
|
Ja do陰czam si do pochwa je郵i chodzi o Dominiki
od roku chodz do niej na strzy瞠nie, a ostatnio skusi豉m sie na poprawienie mojego ombre ( robi豉 mi je kolezanka) i jestem zachwycona. Strzy瞠nie jak zawsze super, a koloryzacja mega !!! co do farby nie wiem jaka firma, ale w這sy s w lepszej kondycji ni by造, a nie s康zi豉m, 瞠 po koloryzacji to mo磧iwe Gor帷o polecam Dominik z Atelier ㄆkasza tak瞠
|
|
|
|
|
#1253 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 813
|
ja by豉m u niego dwa razy i za ka盥ym razem wychodzi這 160z. farba (plus zostawiali鄉y troch moich pasemek) i 軼i璚ie/podci璚ie a w這sy mam do ramion.
Ale nie wiem czy to wina moich w這s闚 czy u篡tych farb itp ale za ka盥ym razem p owizycie u B豉瞠ja kolor mi 鄴趾nie ;/ I chyba znowu musze zmieni fryzjera - z wojtka K na B豉瞠ja a teraz...? Co powiecie jeszcze o Alfie Ralf&Jack
Edytowane przez paulinkosia Czas edycji: 2012-11-21 o 14:05 Pow鏚: dopisek |
|
|
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 827
|
Mo瞠 kto si orientuje jakie s teraz ceny w salonie Cosmo ?
Chcia豉bym podci望 proste w這sy tak z 8-10cm i nie chc du穎 p豉ci. Do 30z |
|
|
|
|
#1255 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 422
|
Znacie jakis "osiedlowy" salon, gdzie moglabym podciac wlosy za parenascie zlotych?
|
|
|
#1256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.bialystokonline.pl/zapras...89095,9,4.html Chyba si skusze. Chc tylko skr鏂i w這sy, wi璚 chyba nic nie mo積a przy tym zepsu
|
|
|
|
|
|
#1257 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
Dzi瘯i za info
|
|
|
|
|
#1259 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 422
|
No ja chcialam jakiegos najtanszego fryzjera, bo chcialam zaczac 'ciecie kosztow' i oszczedzanie.. ale i tak wkoncu trafilam do Kameleona.. 'bo tam nie umawiam sie, tylko wchodze, scinaja i ide dalej'
|
|
|
#1260 | |
|
perfumove love
Wiadomo軼i: 12 640
|
Cytat:
Raz, 瞠 te baleja瞠 s fatalne, a dwa - dziecko w k帷ie, matka w kuchni, a klientka przyjmowana gdzie w przedpokoju - klimat wyborny ![]() No ale faktycznie je郵i to tylko wycieczka, 瞠by skr鏂i w這sy, to mo瞠 by這by OK. Wiem, 瞠 w kt鏎y dzie tygodnia (鈔oda?) w takim ma造m osiedlowym salonie na Sk這dowskiej (Classic, czy jako tak) dziewczyny 軼ina造 za grosze. Je郵i si nie myl to zap豉ci豉m za podci璚ie d逝gich kud堯w 10 z. Sza逝 nie by這, bo i nie mia這 prawa by ale cena adekwatna do us逝gi.
|
|
|
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.