![]() |
#1261 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Z tobą za ręke.
Pójdę wszędzie ![]() - On mnie nawet nie widzi ! - A moze to ty tak na prawdę, nie widzisz jego ? - Moja droga ... - ''Ja wcale nie jestem droga, ale ty tego nie widzisz - pomyślała'' Tańcuch <3 Ratatańcuch <3 ' Pójdę , popatrzę . Podpatrzę moze zobacze jak miłosć wygląda? O_o
#1262 |
Przyczajenie
|
`..I stali na środku ulicy, zapatrzeni w siebie,
nie istniał dla nich świat.. .Iskra, która w krótkiej chwili tak szybko daje blask. -Co to jest miłość.? -tego nie da się wytłumaczyć .. `Człowiek w życiu musi walczyć nie tylko ze światem, ale również z samym sobą . __________________ `Life is Beautiful < , 3 |
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
Raczkowanie
|
wow, strasznie mi się podoba
![]() od dziś będziemy chodzić nad rzekę , trzymać się za ręce i całować do utraty tchu , dobrze? ____________ widziałam nowe życie, machało rękami i bogami, krzyczało 'a grr ' bo nie potrafi jeszcze 'daj cyca Mamo' <3
[*] |
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Raczkowanie
|
To jest ostatnia noc na ziemi przed wielkim podziałem It's the last night on earth before the great divide
Ręce mi się trzęsą, czas nigdy nie był po naszej stronie My hands are shaking time was never on our side I nie ma takiej rzeczy jak piękne pożegnanie And there's no such thing as a beautiful goodbye Jak zwykły dzień, modliłam się o ciebie tysiące razy As an ordinary day I prayed for you a thousand times Nigdy dość It's never enough Nie ważne jak wiele razy usiłowałam ci powiedzieć że to miłość no matter how many times I tried to tell to tell you this is love \ Jeśli jutro zapadnie w sen czy możesz mnie najpierw przytulić If tomorrow falls asleep can you hold me first Zamierzam cię kochać tak jakby była to ostatnia noc na ziemi I'm gonna love you like it's the last night on earth Czy nadal będziesz mój will you still be mine |
![]() ![]() |
![]() |
#1265 |
Zadomowienie
|
Magari91
![]() odwrócić się plecami..może to jakiś sposób. pusta, szara rzeczywistość. na każdym kroku.
![]() |
#1266 |
Zakorzenienie
|
Robię wszystko za uśmiech.
i coraz mniej rzeczy mnie naprawdę interesuje. i wszystko, co chcę usłyszeć, to dźwięk nadchodzącej wiadomości. Aspiryna, kawa, seks i sen. Poczucie odpowiedzialności nie pozwala mi się schlać, a zbyt długa trzeźwość źle robi na moją psychikę. Na parapecie melodię wygrywa deszcz. Potem znów zaświeci słońce. |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() *
300 panoramicznych i trójpak Desperadosa. tak żałośnie wygląda sobotni wieczór bez Ciebie. na skrzyżowaniu ulic Sercowej i Łamanej widziałam Cię z nią. bądź co bądź, po prostu obok bądź. *
![]() |
#1268 |
Rozeznanie
|
Maragertta_1 - Ty też zachwycasz, Perełko!
![]() takdaleko - dziękuję Iskierko! <3 grise - moja mnie pochwaliła! ![]() muszę pójść spać, muszę się umyć, oddychać muszę. i mówił do mnie: Moja Ty Poziomko! tak mnie to wtedy irytowało. teraz irytuje jeszcze bardziej - nie mogę już nawet jeść poziomek! i topi oczy w mojej tęsknocie. śpimy tylko z otwartymi oczami, wymykamy się swemu losowi tylko w tych rzadkich chwilach, kiedy nasza rana - z pozoru zamknięta - otwiera się nagle w nocy, krwawi nieszczęśliwą miłością. niby zniknęły klasy społeczne, ale zrozum. taka panienka jak ja nie będzie się zadawała z takim chłopakiem jak ty. niby nie padało, ale w każdym miejscu czyhała opasła mgła i opłakiwała coś, co miało dopiero nadejść. wtedy nie zdawałam sobie z tego sprawy i może całe szczęście, bo byłam szczęśliwsza o pół oddechu dłużej. miłość bowiem żąda odrobiny przyszłości, a myśmy mieli tylko marną chwilę.
#1269 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() _________________ nie milczysz, ale pyskujesz o Bogu.
chcesz być kochany, ale sam nie umiesz kochać!
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
Zakorzenienie
|
Magari91 - ja ? jejku.. dziękuję słonko
![]() Marikab - kradnij, kradnij . ![]() _
jesteś jak narkotyk. mój ciężki grzech. mimo to, nie zrezygnuję z Ciebie ;* bo ja potrafię namalować tęczę ołówkiem.. z otwartej dłoni kilka razy uderzyłam się w czoło z największą siłą na jaką było mnie stać i dopiero kiedy poczułam pulsujący ból zrozumiałam, że w taki sposób nigdy nie usunę Cię ze swoich myśli. i śmiejesz się za każdym razem, gdy widzisz w moich oczach łzy i mówisz jak żałośnie teraz wyglądam. Boże jak ja nienawidzę ludzi. Najjaśniejszą gwiazdę nazwała jego imieniem, by każdej nocy zaglądał do jej okna. |
![]() ![]() |
![]() |
#1271 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() _________________________ _____ everyone isn't my friend and my friend isn'y everyone
(ang.każdy nie jest moim przyjacielem i mój przyjaciel nie jest każdym) my life is so empty without you (ang.moje życie jest tak puste bez Ciebie) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1272 |
Raczkowanie
|
![]() co teraz zrobimy? to przecież nic nadzwyczajnego. czy TO jest to, czego się tak baliśmy, tak skutecznie broniliśmy i uciekaliśmy?! niektóre kobiety nie dają o sobie zapomnieć cały świat odwrócił się nagle do góry nogami, a ona poczuła, jakby się coś z niej wyrwało i zostało w tyle.
#1273 |
Raczkowanie
|
SweetSexyLady - okej, nie ma problemu
![]() Wnikaj aż stracisz oddech. Wykorzystaj moje szaleństwo. Jak wiesz wielka przepaść dzieli móc i chcieć. Ktoś rzucił urok bo, bo mi odbiera głos. Brak mi twojego dwukropka i gwiazdki . Lubię być z tobą sam na sam. Miłości nie ma między nami. zahipnotyzowana . Idealni bo o sobie nic nie wiemy. To nie hit z telenoweli w stylu ona i on. Osłaniając drugą osobę nawet kosztem siebie.. ona go widzi i spostrzega, że on zauważa, że ona patrzy.. To człowiek tworzy metamorfozy.
![]() |
#1274 |
BAN stały
|
Magari91- DZIĘKUJE bardzo, bardzo, bardzooo
![]() marikab- cieszy mnie to ![]() Kiedy Cię nie ma nie spełniają się marzenia
Myślami często wracam do tamtych dni… dni niedomkniętych przez czas |
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
Raczkowanie
|
if they don't have chocolate in heaven, i ain't going.
jeśli w niebie nie mają czekolady, ja nie idę. if you want breakfast in bed, sleep in the kitchen, honey. jeśli chcesz śniadania w łóżku, śpij w kuchni, skarbie. her new boy's name is.. oh, whatever. jej nowy chłopak ma na imię... oh, nieważne. hm... bycie niczyją, nie motywuje do codziennego wstawania z łóżka. gdybym powiedziała Ci teraz całą prawdę - płakałbyś. najtrudniej jest wtedy, gdy drą się stare ulubione spodnie. najtrudniej jest wtedy, gdy widzisz ukochane oczy wpatrzone gdzie indziej, a Ty czekasz i tęsknisz gdzieś bardzo bardzo daleko. |
![]() ![]() |
![]() |
#1276 |
Zadomowienie
|
oddech zachwytu zdmuchnął wspomnienia
uczynił miejsce nowym życzeniom by nie wspominać lecz marzyć Są wspomnienia które tak mocno tkwią korzeniami w pamięci że nikt wymazać ich nie potrafi jeśli uporasz się z tym ciężarem szczęście niebawem napotkasz czasem gdy coś mówię milczę lecz najczęściej w ogóle tego nie słyszycie
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Rozeznanie
|
perełki
![]() opisy z listy ( nie mojego autorstwa ) świat byłby lepszy,
gdybyśmy o żywych mówili tak dobrze jak o umarłych * Nie daj się manipulować, zawsze masz o jedno wyjście więcej, niż Ci się wydaje. * Liczyłam, że tym razem będzie inaczej.Znowu się przeliczyłam. * ` i niby nie pisaliśmy o niczym ważnym, ale podnosił mi się poziom endorfin we krwi, kiedy widziałam jak świeci się okienko z Twoim imieniem na pasku zadań. ![]() * I wykrztusiła to wreszcie z najbardziej sztucznym uśmiechem na jaki było ją stać ` Naprawdę ślicznie razem wyglądacie * ale Ty jak zawsze okazałeś się tym typem, który chce wykorzystać i zranić dziewczynę. * nie jeden raz zawiodłeś, jesteś dla mnie nikim, ale marzę by ktoś wyprodukował cukierki o smaku Twoich pocałunków, to mi całkowicie wystarczy...
![]() |
#1278 |
Raczkowanie
|
przegladam tyle waszych czesci opisow
szukam odpowiedniego na ta chwile ale nie moge znalezc ![]() prosze was bardzo o pomoc ![]() potrzebuje opisu wesolego, odzwierciedlajacego moj dobry humor, i to jak bardzo kocham mojego chlopaka .. takie polaczenie : ) cos w stylu ' bo szczęście ma kolor niebieski ' <- z wizażu bądź ' kocham na Ciebie patrzeć ' <- rowniez z wizazu prosze bardzoo o pomoc ![]()
![]() |
#1279 |
Raczkowanie
|
Masz też tak?
Czekasz z niecierpliwością na telefon od Niego, planujesz rozmowę, uśmiechasz się sama do siebie na myśl co może odpowiedzieć. A gdy w końcu wyświetla się w telefonie, nie odbierasz. Boisz się, że zabraknie Ci słów. To nie tak, że Cię nie kocham. Po prostu nie mogę z Tobą być. Tak, też nie rozumiem. To niesamowite jak Ona potrafi kłamać Mu prosto w oczy. Brakuje mi Ciebie jak deszczy na pustyni, jak gorącego słońca podczas zimy, jak orzechów w czekoladzie. Chciałabym obdarzyć Cię uczuciem swoim. Do zobaczenia za 2 tygodnie.! Trzymcie kciuki, pleas ![]()
#1280 |
Zadomowienie
|
'mam ochotę zakochać się ze wzajemnością.
' za oknem wiosna, a w środku mnie ciągle zima. 'zamknięty rozdział z rzeką kłopotów. 'Chcę to przeżyc... 'pozytywnie. do odwołania. 'mała zapomnij... 'i nagle zapragneła jego. " Dawniej przyjaźń, dziś tylko ' co tam? ' "
#1281 |
BAN stały
|
ty rzucasz kośćmi, wypada siódemka. piliśmy nasze słodkie przeznaczenie. co wczoraj pytaniem, dziś odpowiedzią.
popatrz na mnie tak jakby to miał być ostatni raz. rzeczywistość jest prozą. uśmiechnij się - jutro może być gorzej. mówię kocham : a dla ciebie to zwykłe dziecięce bla bla bla . cześć, jestem paulina i mam 15 i pół lat, kota Janka i w głowie kota. na twoim punkcie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Raczkowanie
|
`. Bo mój pocałunek ma smak malinowej mamby;D Chcesz spróbowac?;p
`.nie szukaj niczego co wytłumaczy dlaczego jestesmy tak paranoicznie w sobie zakochani i uzależnieni od siebie. Po prostu jestesmy sobie pisani!;*
![]() ![]() `.ile razy smierc może przegrac walke??.`
#1283 |
Zakorzenienie
|
i siedząc w wannie, spowiadam się pralce z miłości do Ciebie.
#1284 |
Zadomowienie
|
;*******
to dziwnym a jak piękny przypadek, widzę, że obie w sobie gustujemy! ;*
cieszę się, że się spodobało ;-) ![]() Ty też swym talentem przypominasz istotę nie z tej ziemi ![]() _________________ za moimi drzwiami jest morze zakochanych, a ja taka sucha.. dziewczyny mówią: jesteś ładna i mądra, kurvva, widać co na to faceci -,- mam nadzieję, że kiedyś poczuję napływ krwi i uczucie wyczerpania na brzegu twego ramienia nie stać cię na miłość dłuższą niż tydzień?? Długo oczekiwałam wiosny, zakochania i co? Znowu wygrałam w dziedzinie naiwności -,- Powitaj wyuzdanie, pożegnaj niewinność, złap mi kropelkę rosy.
#1285 |
Zakorzenienie
|
Magari91 -
![]() Czasem głowa ciąży. Czasem serce puste. Czasem słowa nic nie dają. Umiem walczyć, ale nie mogę wciąż okładać przeciwności losu po mordzie, bo pękną mi kostki. Trzymaj się. Dla mnie. Gdy muzyka się kończy, trzyma głowę tak nisko, że widzi spód fotela. Zastanawiam się, ile razy dziennie umiera.
#1286 |
Raczkowanie
|
` Szła na spotkanie z nim w butach na wysokich obcasach, potykając się o własne nogi . Obcisła sukienka bezlitośnie ściskała żebra, a ona sama ledwo mogła oddychać . Nie była sobą . Ale tylko w takiej wersji ją akceptował .
` Zrobię wiosenne porządki w moim sercu . ` To już nie jest to samo . To nie miłość . To już tylko przykry rytuał , którego żadne z nas nie potrafi skończyć .
#1287 |
Raczkowanie
|
Pozostały wieczory nienamacalne,noce nieprzyzwoicie kuszące i zamglone poranki.
-Płakałaś? -Skąd wiesz? -Rozmazał Ci się smutek pod oczami.
wgłębi duszy o tym wiem, że gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się. Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się.. Edytowane przez bad_romance Czas edycji: 2010-04-15 o 16:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1288 |
Zadomowienie
|
Skąd, mam na dłoniach nieba ślad?
Nie pytaj mnie. Jak mogłam zgubić się wśród ulic, które znam? Nie pytaj mnie. O czym w środku dnia potrafię śnić? Nie pytaj mnie. Gdy wśród przechodniów nagle staje, zamiast iść. Nie pytaj mnie. Czuje, że sama sobie tego nie zmyśliłam, Kolejnej z dróg, szukając znów. Czuję jak w moim sercu rodzi się nadzieja, Gdy biegnę już, kolejną z dróg. Skąd ja twoje tajemnice znam? Nie pytaj mnie. I o czym myślę kiedy patrzę w twoją twarz. Nie pytaj mnie. Kto mnie uczył zatrzymywać czas? Nie pytaj mnie. I czemu nocą czarne słońca w oczach mam? Nie pytaj mnie. Piosenka z serialu "Majka" -Ala Boratyn.
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Raczkowanie
|
Dziękuje za pochwały smerfy, bo coś mi tam mignęło ;** ♥ Ciekawe czy Sam potrafi zamienić się w kurę, znieść jajo a następnie je zjeść? Dziwnie zjeść coś co wyszło przed chwilą z ciebie... Przez głowę przebiega mi myśl, że ta chwila mogłaby trwać wiecznie... Łzy, smutek, cierpienie w tej chwili są tak odległe, codzienność niewiele znaczy, świat jakby się zatrzymał i kręcił wokół nas... Ciepły dotyk palców, pocałunki, te delikatne i te coraz bardziej zachłanne... Uśmiechamy się do siebie, bo dzieliliśmy moment, który będzie trwał do końca, choćby w naszej pamięci... Po raz pierwszy mam wielką ochotę poczuć, co to jest wielka, prawdziwa miłość. Chcę poczuć smak jego zmysłowych ust, chcę tonąć w jego objęciach, chcę, żeby był moim własnym narkotykiem, moją własną odmianą heroiny... ![]() ![]()
Edytowane przez Maniuuur Czas edycji: 2010-04-15 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Przyczajenie
|
dontgivemenames - spadłam z krzesła
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________ już mnie dawno nie ma w Twoich planach. a mówili, że miłość jest taka łatwa. mylili się. dobrze jest się bać. to oznacza, że ciągle masz coś do stracenia. płynęłam w szklance szczęścia, gdy nagle zaczełam się topić. - kochasz mnie? - tak. - dlaczego? - bo inaczej nie umiem. - no ale czemu? - bo tak. - jak to? - tak to. - wyjaśnij mi to. - jesteś jak powietrze.. - powietrze jest niewidoczne. - ale zawsze przy Tobie.. - nieodczuwalnie. - zawsze Cię otula.. - eh.. nadal nierozumiem. - a umisz żyć bez powietrza?!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.