|
|
#1261 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- przykładaliście sodę?
|
|
#1262 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41264621]Bokeh, pójdą jak pójdą, saneczki
[/QUOTE] sanki przynajmniej lajtowo się znosi z 2 pietra :PCytat:
|
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
w końcu jestem na bierząco
![]() pogoda dziś brzydka, pada... miałyśmy iść na spacer, na zakupy, ale deszcz... w planach miałam też pranie, ale na balkon nie wyniosę a w domu nie lubię suszyć..chciałam się do czegoś odnieść, ale oczywiście zapomniałam do czego ![]()
|
|
|
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje slicznie za kciuki!
Kciukasy pomogly bo spotkanie sie odbylo na wariackich papierach, na mega szybko i krotko niestety ale najwazniejsze ze sie udalo! Badzia bardzo fajowa osobka jest! PS. śląsk, co wy na to? ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41264162]eeeej za co kciuki Pstrynia były?[/QUOTE] za spotkanie z badzia ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze juz sie nie moge doczekac jak Hania bedzie bawiła się takimi rzeczami http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10185748/ ![]() Chce mi sie jescccc a nie mam jak zrobić
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2013-06-11 o 14:15 |
|
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzę sobie z małym koło domu i przechodzę koło ogródka i mój wzrok przywiódł krzak truskawki z czymś czerwonym-myślę eee to jeszcze za wcześnie,podchodzę,patrzę TRUSKAWKA.
Zerwałam zjadłam idę dalej. Rozglądam się po drzewach i widzę wśród liści coś czerwonego-podchodzę,patrzę CZEREŚNIE ![]() KURDĘ ŻYĆ NIE UMIERAĆ
|
#1267 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny,
udało się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przyjęli mój wniosek o dodatkowe dwa tygodnie z wyjaśnieniem!!!! i mam łącznie 4 tygodnie tak jak powinno byc!!!!!!! teraz lecę po kaszke holle, później obiad, bede wieczorkiem to sobie spokojnie poczytam. widziałam tylko na szybko, że spotkanko było- super!!
|
|
#1268 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja jakos tak specjalnie nie przepadam, chyba ze z kefirem mniam a czeresnie przy kp mozna?Cytat:
|
|
|
#1269 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1270 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za spotkankoCytat:
|
||
|
|
|
#1271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juuuuuuupi!!!!!!! normalnie aż się wzruszyłam ! cieszę się że sie udało !!! ![]() ![]() Dziewczyny co macie dziś na obiad, myślałam że jak wejde do klubu na wątek kulinarny to będe miała w czym wybierać a tam cicho sza
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Myślimy nad tym stołem do kącika jadalnianego, dużo miejsca tam nie ma, więc takie rozwiązanie byłoby super.... Co myślicie? http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80245659/
|
|
#1273 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie się cieszę jakby to mnie dotyczyło ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Urwałam się dziś z pracy i byłam omówić menu na wesele Także mamy już salę zamówioną, muzykę też Jeszcze tylko fotograf, zaproszenia, ubiór i moje sprawy kosmetyczne Jednak można załatwić wszystko w trzy miesiące
|
|
|
|
|
#1275 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
czarna przyjeżdżasz do NS na dni NS??
razem od - 02.10.2004 zaręczyny - 09.08.2009 ślub - 25.09.2010 Edytowane przez marta00537 Czas edycji: 2013-06-11 o 14:55 |
||||
|
|
|
#1276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale niedlugo beda wisienki i jeszcze jedna czeresnia z tych pozniejszych Cytat:
ale suuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!! !!!!!
|
||
|
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
aaa fajnie, że spotkanie się udało
to było planowane spotkanko czy przy okazji?
|
|
|
|
#1278 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale zostawiam tylko jak musze, lekarz, jakies szybkie duze zakupy, sprawy pracowo-urzedowe. a i tak dziwnie mi jest jak jestem bez niego... jakos ciezko mi byloby go zostawic tylko po to zeby sie zrelaksowac. jak cos to wolalabym go wziac ze soba. ciezko mi by bylo skupic sie na relaxie wiedzac ze w domu maly moze plakusiac za mna... tylko ze ja mam prawie ze zlote dziecko, jakos specjalnie w kosc mi nie daje wiec i jakos bardzo zmeczona nim nie jestem...Cytat:
o wiecej nie prosze ![]() dzieki bogu mam stale lacze i all 24/dobe Cytat:
Tulę i sciskam! ![]() ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41262709]
Debrah, żyjecz bidulko niewyspana? kurde, żałuję że nie mieszkam w Krk, to byśmy ogarniały spacery jakoś ![]() [/QUOTE] A wiesz jak mi się miło zrobiło? Kochana jesteś, na prawdę Cala w deszczu: super!! Pytałyście jak nocka: 10 minut po mojej ostatniej wiadomości dzieć zasnął chyba 2:40 byla? coś jakoś.. Potem wstała o 5:00 na jedzenie, i do 8:50 kimała na mnie - trochę męczył ją brzuch znowu, więc się budziła, prężyla, łapała pierś i spała znowu.. Ale ja jakoś bardziej żywa: ogarnęłam chatę całą już - zrobiłam obiad (jak nie mam czasu na nic wymyślnego to robię jakiś makaron, ostatnio mam fazę na ten ze szpinakiem to jadłam po raz milionowy), powiesiłam i zrobiłam pranie, podmalowałam oko, odkurzone, podłogi pomyte, gary pozmywane, łóżko zaścielone.. teraz dałam sobie czas na rilaks na forum - a potem wracam do pisania raportów... Wiecie - dziecko mi już godzinę śpi - szok! od jakichś 2 tygodni się to nie zdarzyło..chyba budzi się własnie. Silver: przytulam: moja ostatnio też nie śpi w dzień wcale - spacerów ni ma, bo albo leje albo sama nie mogę..więc wiem co czujesz... Wiecie, wczoraj jak o 2 w nocy wiązałam chustę - to mimo, że ją wielbię - stwierdziłam, że chcę tulę, muszę jakoś uzbierać tą kasę... Postaram się odłożyć połowę w tym miesiącu, najwyżej będę jeść tynk ze ściany...;/ Taaak mi się marzy... ![]() Przede wszystkim dlatego, że można łatwo włożyć i wyjąć dziecko, np na spacerze - nie majtając chustą po ziemi. Tak samo jak uśpię w chuście dziecia - ciężko wyjąć bez rozbudzenia go - z Tulą pewnie łatwiej. Szaja: masz już swoją? Kurdę, z tymi spacerami to jest tak, że może i bym wyszła sobie, chociaż rundki dookoła budynku porobić - ale mam podjazd - niby fajny - ale tak profilowany, że o ile zjechać z niego żaden problem, to się boję jak będę wracać. Jadąc pod górkę, żeby się nie wywalić muszę się pochylić do przodu - a dzieć zawiązany w chuście zmienia mi środek ciężkości - boję się cholera, że polecę na plecy. Bez dziecka żaden problem normalnie bym wstała ( a bo to raz już..), z dzieckiem : ekhm.. gorzej. |
|
|
|
#1280 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziś jeszcze na dodatek mnie osiurała jakby mało było atrakcjiCytat:
![]() Cytat:
![]() Dostałam prezent z bobovity, słoiczek marchewki i książeczkę jak rozszerzać dietę, bardzo fajne i w ogóle to pozdrawiamy choć zapewne przez to, że jednak mało się udzielam to niewiele Was mnie kojarzy
|
|||
|
|
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1282 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A teściowie są (przepraszam) nienormalni. Jak Twój tż się z tym czuje, że rodzice robią Wam takie problemy? Współczuję szczerze Cytat:
![]() Cytat:
potem marudzenie i pobudki co 30 minut, uciszała się tylko na rękach (na brzuchu). I za chrzciny Dla Nancy również ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i zawsze dochodzę do wniosku, że poczekam do 6 miesiąca Cała super, że się z macierzyńskim udało! Mój mąż pojechał I oczywiście leje, zawsze jak On gdzieś jedzie dalej to leje, żebym się jeszcze bardziej stresowała nie cierpię być w nocy sama w domu, naprawdę nie znoszę. I zawsze mi się potem śni, że ktoś mi łazi po mieszkaniu i się budzę zeschizowana |
||||||
|
|
|
#1283 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() myk myk i spotkanko gotowe ![]() a w trakcie rozowy wyniklo tyle spraw ktore nas lacza ze w zyciu bym sie nie spodziewala! normalnie szok szok szok!
|
|||
|
|
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
Cała-
![]() Pstryniu,Badzia-fotencje dawać
|
#1286 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wpadłam na chwilke jestem załamana po dzisiejszej wizycie u pediatry szczepienie ok nawet niepecialnie zapłakał ale reszta dramat w miesiąc przybył tylko 140 g wiec tyle co za tydzień powinien mimo kaszki
dostalismy skierowanie na mofroligie usg brzuszka i usg główki mamy zrobic prywatnie siedze i rycze Cała super ze z urlopem sie udało a mojego niunka po bobovicie bananowej tez brzusio bolał teraz kupiłam bezmleczna zobaczymy czy bedzie ok
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
Udalo mi sie skorzystac z drzemki malej i troche sobie odespslam nocke
Spotkanie z Pstryniem bardzo spontaniczne niestety bardzo krotkie ale na pewno nie ostatnie baaardzo milo sie rozmawialo Pstryniu, kto by pomyslal ze tak wiele nas laczy
|
|
|
|
#1289 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Agu miała półtora roku gdy gary dostała i szał był ![]() Cytat:
![]() A u nas koszmarnie LEJE od nocy Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A pomógł ci wtedy ktoś w ogóle? czy totalna znieczulica? |
||||||
|
|
|
#1290 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trzymam mocno kciuki! A te terminy to kpina jakaś, skoro u Was są wskazania to powinni przyjąć Julka od ręki, a nie za miesiąc |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.

). Ojciec tż wrócił z pracy i zaczęła się gadka... Bo oni przez nas nie mają kasy, bo nam pomagają (tak? nic mi o tym nie wiadomo), 2 godziny biadolili jak jest im źle, że na leki nie mają, ale w ich pałacu wieczny remont i ciągle coś kupują, więc powiedziałam teściowej, że jest hipokrytką, bo płacze że są biedni a za chwilę oprowadza po domu i pokazuje co i za ile kupili... Wiecie, nic mi do tego, ale nie znoszę takich ludzi! Na małego czy tżta żałują każdej złotówki, Oli nic od nich nie dostał nigdy. No i dobrze, niech sobie żyją w tym pałacu sami jak paluchy. I ciągle gadka, że brat tż to jest super, bo ma na koncie czy miliuny! A nami pomiatają równobo nie jesteśmy bogaci... Żal mi d.upę ściska normalnie. Chciałam, naprawdę chciałam dobrze, ale po tamtej sytuacji z prądem, wczorajszym dniu i tysiącem innych akcji naprawdę nie chcę ich oglądać. Niech się kiszą na tej wiosze. Nie będę Wam opisywać wszystkiego, bo nie ma sensu ale oni są okropni! Traktują nas jak obcych. Kazali tżtowi podpisać umowę najmu mieszkania w którym mieszkamy (tż od urodzenia tu mieszkał 16 lat) w której zapisali, że wszelkie spory będą rozstrzygać na drodze sądowej, a jak sprzedadzą mieszkanie to mamy 2 tygodnie na opuszczenie lokalu. Wszelkie remonty za pisemną zgodą, a jak coś im się nie spodoba to mogą w trybie natychmiastowym nas wyrzucić. A potem chwalą się każdemu że dostaliśmy od nich mieszkanie... Ręce opadają, obyśmy jak najszybciej mogli się wyprowadzić stąd! A najlepsze jest to, że ten ich ukochany drugi synuś to raczej im wnuka nie da, bo jest gejem! Ojciec by chyba matkę zabił, gdyby się dowiedział, że takiego syna urodziła...A brat tż powiedział do tego wszystkiego, że on nie chce być chrzestnym do małego, bo nie będzie sobie robił problemów! Mimo, że nikt go nawet nie prosił. Pomijam już fakt, że nie widział jeszcze bratanka, mimo, że mieszka parę ulic dalej... Ta rodzina jest po prostu chora. Nie chcę mieć z nimi nic wspólnego, amen.
ale nam potrzeba w sumie takie coś na piśmie, że nam odmawiają tego becikowego, bo jak TŻ w Wiedniu złoży o coś podobnego, to nam się bardziej będzie opłacało;

za spotkanko

urwał ochraniacz, wlazł pod niego....
klask i: ale się cieszę