Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-24, 14:28   #1261
201606240916
Konto usunięte

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI

Ex nam się podobają kuchnie tradycyjne, nie nowoczesne. I wybraliśmy coś w takim typie. Tylko tu jest pokazane aby kawałeczek. Nam potrzeba na 3 ściany z narożnymi szafkami.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_20140123_005.jpg (77,7 KB, 65 załadowań)
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 14:29   #1262
Agatau88
Zakorzenienie

EX bylabym sklonna zaowic takie butyale 15,5 cm...toz to się chodzic w tym nie da

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Napisane przez ankaa86 Pokaż wiadomość
Ex nam się podobają kuchnie tradycyjne, nie nowoczesne. I wybraliśmy coś w takim typie. Tylko tu jest pokazane aby kawałeczek. Nam potrzeba na 3 ściany z narożnymi szafkami.
Ja uwielbiam tradycyjne, u mnie wdomu rodzinnym same stare meble itd.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 14:38   #1263
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
ja z kolei na odwrót wole nowoczesny styl
rzecz gustu
treningi z Ewą Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA
Lavia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 14:46   #1264
201606240916
Konto usunięte

Dokładnie, rzecz gustu
Stary 2014-01-24, 15:43   #1265
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Ja już wróciłam od weta.
Obmacała go i stwierdziła,że ma twardy pęcherz,czyli to jest zapalenia pęcherza po prostu,dlatego nie mógł sobie miejsca znaleść
Za bardzo sie do panci upodobnił biedaczek
Dostał dwa zastrzyki i antybiotyk do domu,we wtorek do kontroli
ale powiedział,że o kastracji też mozna juz pomyśleć

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Matko,jaki ja mam odrost
az mnie kusi farbe samej naciapać na łeb...
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 15:47   #1266
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
BUNNY-USG dowcipne ma sens ale tez zależy kiedy będziesz chciała mieć dzieci. jeśli wkrótce powinnas zrobić, jeśli nie-nie przymusowo, szczególnie ze przecież nic Ci nie dolega.
Ja robiłam z ciekawości, chciałam zrobić po prostu dla siebie.

Przyczyn wydluzonego cyklu może być wiele. Zakladajac ze zazwyczaj amsz regularne. Mowa o 2 fazie bo pierwsza jest zmienna. Przyczyny-idiopatyczne-bez powodu, po prostu.
Cykl bezowulacyjny, stres, bole reumatyczne nawet na pogode...cokolwiek. Nie ma się co martwic
dziekuje agatko uspokoilas mnie, co ja bym zrobila bez ciebie

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
Ja już wróciłam od weta.
Obmacała go i stwierdziła,że ma twardy pęcherz,czyli to jest zapalenia pęcherza po prostu,dlatego nie mógł sobie miejsca znaleść

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Matko,jaki ja mam odrost
widzisz czyli jednak pecherz mu doskwieral
swoja droga zawsze mnie zastanawia skad take zwierzaki domowe biora zapal pecherza przeciez nie marzna, maja czyste warunki zycia itp. jeszcze samice to wiadomo- to zapalenie "okołocieczkowe", ale samiec
ja mam 2 tygodniowy i tez mnie kusi bo wlosy mi sie tluszcza i sa jak rude na odroscie
Stary 2014-01-24, 15:49   #1267
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
widzisz czyli jednak pecherz mu doskwieral
swoja droga zawsze mnie zastanawia skad take zwierzaki domowe biora zapal pecherza przeciez nie marzna, maja czyste warunki zycia itp. jeszcze samice to wiadomo- to zapalenie "okołocieczkowe", ale samiec
ja mam 2 tygodniowy i tez mnie kusi bo wlosy mi sie tluszcza i sa jak rude na odroscie
może pod oknem jak leżał w nocy,bo ja na noc okno otwarte zostawiam,bo nahajcowane w domu mam i spac w nocy nie mogę

ja ma 4-tygodniowy
Stary 2014-01-24, 16:07   #1268
shizaxa
Wtajemniczenie

Dobrze że to tylko pęcherz. Antybiotyk i będzie dobrze

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
jest (październik'13)-50cm
będzie-55cm

Farbuję: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 16:37   #1269
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

z ciekawości przez poniedziałkowym farbowaniem umyje włosy Isaną niebieska
Stary 2014-01-24, 16:52   #1270
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

paskuda
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20140124_164829.jpg (72,4 KB, 67 załadowań)
Stary 2014-01-24, 17:10   #1271
201606240916
Konto usunięte

Cytat:
paskuda
Widywało się większe
Stary 2014-01-24, 17:14   #1272
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Widywało się większe
wiem,masakra, a później będę płakać "Bunny,farba mi nie równo wyszła"
Stary 2014-01-24, 17:54   #1273
201606240916
Konto usunięte

Cytat:
Hehe... bunny to się z nami ma
Stary 2014-01-24, 18:01   #1274
kitkulka
Zakorzenienie

Hej

Czytam ze cos kiepsko u Was ze spaniem ostatnio... Moja Tosia spala wczoraj od 20 do polnocy, dostala jesc, z 10 minut pomiętoliła mi cyca i zasnela. Ale jak sie obudzila o 5 to bawic jej sie zachcialo, humor wysmienity, ciagle usmieszki, nawet nie mogla sie skupic na cycu ale zarzadzilam dalsze spanie, polozylam ja kolo siebie, wlaczylam pozytywke i zasnelysmy tyle ze ona spala sobie do 9 a ja do 7:30 teraz spi dresiara, w koncu bo w ciagu dnia juz trzeba hrabine zabawiac

Bylysmy dzisiaj u lekarza, tzn wczoraj pediatra byl u nas, zbadal ja i dzisiaj bylismy pobrac probke do wymazu, byla dzielna zaskrzeczala tylko jak przebil bąbel i dalej zasnela wyniki w poniedzialek. Mialysmy juz jutro wracac do domu do Gd ale przeciagnie sie do srody.

Powiem Wam ze moi rodzice pomogli nam przeeeebardzo ale juz sie nie moge doczekac az bedziemy sami z TZ i Tosia. Na pewno beda sytuacje ze bedzie mi ciezko i nie bede wiedziala w co wlozyc rece ale takie zycie moja mama troche za bardzo przywiazala sie do Tosi i bedzie bardzo cierpiala jak wyjedziemy... ale dlatego tez im szybciej wrocimy tym lepiej.

Bunny wspolczuje takich @ mowia ze po urodzeniu dziecka takie miesiaczko przechodza, jak juz dostane swoja to Ci opowiem ja do gina ide jutro, pierwszy raz po urodzeniu Tosi, wlasciwie po wyciagnieciu jej z mego brzucha

kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 18:35   #1275
milka_m
Rozeznanie

Cytat:
Piękny
Cytat:
super tylko cos ciemno
Dzięki w rzeczywistości jest trochę jaśniej ale najważniejsze, że równo pokryło odrosty

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Mój maluch dzisiaj co chwile podchodzi do mnie i ciumka buzią żeby mu buziaka dać Jak ja go kocham Do tego powiedział pierwszy raz bardzo wyraźnie "kto to"
Kochany mały, takie dzieci są słodkie

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość
nice pokaz z bużką !
Dzięki Jak tylko zrobię normalne zdjęcie, to pokaże

Cytat:
W ogóle nie chwalilam się Wam - wczoraj była dyskusja z Tż-tem o naszym slubie i postanowlismy ze chcemy go wziążć w 2015 ! Musimy tylko termin zaklepać w kościele i wybrać jakąś restaurację, a ja sie w tym kompletnie nie orientuje....
Na pewno nie będzie wesela, tylko jakieś skromne przyjęcie w restauracji... jak przeliczylismy to wyszlo nam jakos kolo 40 0sób. Ale kaskę musimy już zacząć odkładać....
Super, nam może się uda w tym roku, też skromnie, zdecydowaliśmy, że nie będziemy robić wesela

Cytat:
ja z kolei na odwrót wole nowoczesny styl
rzecz gustu
Ja też wolę nowocześnie, taki nowoczesny ale przytulny minimalizm

Cytat:
paskuda
Mój był gorszy, Bunny widziała, okropny był

Blog

milka_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 19:01   #1276
asiabb1983
Zakorzenienie

Cytat:

W ogóle nie chwalilam się Wam - wczoraj była dyskusja z Tż-tem o naszym slubie i postanowlismy ze chcemy go wziążć w 2015 ! Musimy tylko termin zaklepać w kościele i wybrać jakąś restaurację, a ja sie w tym kompletnie nie orientuje....
Na pewno nie będzie wesela, tylko jakieś skromne przyjęcie w restauracji... jak przeliczylismy to wyszlo nam jakos kolo 40 0sób. Ale kaskę musimy już zacząć odkładać....
o to super
Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
Bunny Luna chyba coś zezarla na spacerze. Dostała 3zastrzyki i cos do buzi na baterie. Tak płakała przy zastrzykach wiec nie dziwię sie Kylie że się martwisz o swoje koty bo ja tak samo mam z psem. Oby wszystko poszło sprawnie. Pociesze Cie że kastracja jest mniej inwazyjna niz sterylizacja więc powinien Twoj kocurek szybko dojść do siebie.
Dla mnie revlon colorstay jedt idealny. Dobre krycie i długo się trzyma

pamiętam jak Perła własnie też coś capnęła z ulicy i to tak szybko ze nie zdążyłam jej z psyka wyjąć na drugi dzień tak mi żygała, że masakra wszędzie były żygawinki, a póżniej to juz taka piana , tylko leżała i trzęsła się cała nie chciała wyjść spod łóżka ale na drugi dzień już jej przeszło i apetyt wrócił.
Cytat:
Ja już wróciłam od weta.

Matko,jaki ja mam odrost
to dobrze że dostał leki szybciej mu przejdzie .
Cytat:
cicho ...nie gadać o farbowaniu bo mi dzis farbka przyszła , ale pofarbuje dopiero za tydzień w sobote
Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
Hej

Czytam ze cos kiepsko u Was ze spaniem ostatnio... Moja Tosia spala wczoraj od 20 do polnocy, dostala jesc, z 10 minut pomiętoliła mi cyca i zasnela. Ale jak sie obudzila o 5 to bawic jej sie zachcialo, humor wysmienity, ciagle usmieszki, nawet nie mogla sie skupic na cycu ale zarzadzilam dalsze spanie, polozylam ja kolo siebie, wlaczylam pozytywke i zasnelysmy tyle ze ona spala sobie do 9 a ja do 7:30 teraz spi dresiara, w koncu bo w ciagu dnia juz trzeba hrabine zabawiac

Bylysmy dzisiaj u lekarza, tzn wczoraj pediatra byl u nas, zbadal ja i dzisiaj bylismy pobrac probke do wymazu, byla dzielna zaskrzeczala tylko jak przebil bąbel i dalej zasnela wyniki w poniedzialek. Mialysmy juz jutro wracac do domu do Gd ale przeciagnie sie do srody.

Powiem Wam ze moi rodzice pomogli nam przeeeebardzo ale juz sie nie moge doczekac az bedziemy sami z TZ i Tosia. Na pewno beda sytuacje ze bedzie mi ciezko i nie bede wiedziala w co wlozyc rece ale takie zycie moja mama troche za bardzo przywiazala sie do Tosi i bedzie bardzo cierpiala jak wyjedziemy... ale dlatego tez im szybciej wrocimy tym lepiej.
no widzisz to masz co robić teraz z małą
jak się przeprowadzicie mama pewnie będzie dzwonić co godzine, żeby się dowiedzieć co i jak?
ale dobrze, że masz kogoś kto Ci w każdej chwili pomoże przy małej

ja robie od jakiegoś czasu wyprawke dla szwagierki bo ma mieć córe i tak się rozkochałam w tych maleńkich ciuszkach , że aż samej mi się zachciało mieć znów bobasa
moje dzieciaki już takie duże (10lat i prawie 7lat ) więc często wracam pamięciom jak oni byli takimi bobasami , ale chciałabym jeszcze mieć taką kruszynke znowu się opiekować i karmić i przewijać
ups...musze przestać o tym myśleć bo mi strzeli coś i se zrobie

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 20:35   #1277
Agatau88
Zakorzenienie

Bunny na mnie zawsze możesz liczyc co wiem powiem

Kitka domyślam się co mama będzie przezywala...ale tak chyba już będzie,w końcu ma wnuczke przy sobie od początku.

Asia a co stoi na przeszkodzie?
Stary 2014-01-24, 21:50   #1278
Eibhlin_
Przyczajenie

Ogólnie ostatnio znalazłam cytat: Na końcu wszystko jest dobrze, jeśli nie jest dobrze to znaczy, że to jeszcze nie koniec To tak dla Was tu wszystkich, którzy mają tu jakieś chwilowe negatywne przeboje

W ogóle chyba można mi przyznać jakieś odznaczenie naczelnego marudy i wyróżnienie w kategorii niezdecydowania, bo im dłużej zastanawiam się co z tymi włosami jest nie tak dochodzę do wniosku, że one nie są tylko za złote, ale też za żółte ogółem, co chyba jest zwyczajnie "winą" poziomu 9. No i boję się, że 8 z 7 wyjdzie za ciemno, teraz, że 9 z 8 wciąż będzie za żółto, więc chyba zamówię samo 8 x 2. Chyba ta 8 też będzie wyglądać jak naturalny, trochę ciemniejszy blond od tego co mam teraz bez złotego połysku i żółtego odcienia...? Ogólnie chciałam dodać zdjęcia żeby było bardziej obrazowo, ale ten kolor na nich wychodzi dla mnie jakoś rudo, a koleżanka, która je robiła mówi, że na zdjęciach to jest brąz z złotym połyskiem czyli coś co w ogóle nie oddaje rzeczywistego XD

Eh, widząc te moje włosy w lustrze też tylko mi pozostaje wierzyć, że na końcu wszystko musi być dobrze
Eibhlin_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 22:19   #1279
Renatka89
Zakorzenienie

Dobry wieczór

ex- moja mała takich atrakcji mi tez juz RACZEJ nie funduje, ALE idą jej górne piątki- zębole, a ona zawsze tak zeby przeżywała.. nie boli, nie płacze, nie marudzi, ale nie śpi
I tak ją kocham, swoja drogą my też lubimy sobie dawac buziaki Moja D. to mnie jeszcze próbuje przekupywac- ja jej,że coś "nie może" np a ona leci mi z tym dziubkiem i krzyczy "mmm"! Uwielbiam byc mamą

Kitka- masz rację, co na swoim to na swoim. Ja tez czasem nie wiem w co ręce włozyc, szczególnie gdy długo nie ma TŻ, ale cenie sobie ten stan baaardzo i nie wiem co musiałoby sie stac,żebym zmieniła zdanie..
Wciąż trzymam za Tosię!
Stary 2014-01-25, 12:16   #1280
Agatau88
Zakorzenienie

BUNNY mam pytanko-kupiłam sobie szampon
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...omplex-la.html

Co o nim myślisz?

J&J lawendowy-kiedys miałam ale co myślisz o rumiankowym?

I kupiłam sobie taka maseczke

http://wloskikloski.blogspot.com/201...uracja_25.html

zobaczymy jak działa.
Stary 2014-01-25, 12:45   #1281
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Agatko ja tak na szybko,bo w pracy jestem
Szampon to tzw. rypacz, czyli mocny do oczyszczania raz na tydzień-dwa, zalezy jak włosy potrzebują, a skład maski tez wg. mnie pozostawia wiele do życzenia Alkohol denat. na trzecim miejscu,wszystkie lepsze składniki po zapachu wiec ich ilosc jest minimalna
nich mnie ktoś poprawi jeśli źle pisze
Stary 2014-01-25, 13:21   #1282
exclusivee
Zakorzenienie

Hej

Wstałam dziś o 6, a w szkole byłam już o 8:20 mimo że szkolenie miało być na 9 (tż podwiózł mnie autem bo zimno dziś, a mógł akurat wtedy wyrwać się z pracy) no i co? Okazało się że przez śnieg nauczycielce auto nie odpaliło i nie dojedzie do nas Ja to mam pecha

Po szkoleniu (którego nie było ) wybrałam się na mini szoping i kupiłam podkład ingrid w tubce, farbę do włosów i krem/bazę pod podkład, taką o: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...normalnej.html Ciekawa jestem czy się sprawdzi.

Bunny i tu pytanko do Ciebie. Kupiłam na promo londę 16 (za jedyne 9,99zł ), bo patrząc na próbnik obawiałam się że ciemny blond wyjdzie mi za ciemno. Czy wymieszanie tej londy z płukanką srebrną z delii ma sens? Pomoże mi ona zneutralizować ewentualne rudości? Czy tylko mixton się sprawdzi w takiej sytuacji i płukanek nie wolno używać razem z farbą?

Cytat:
Ja znowu wolę nowoczesne, ale ta co pokazałaś też jest fajna Mi się podobają takie jak w załączniku.

Cytat:
paskuda
Ja mam większy i się nie chwalę

Cytat:
Hej

Bunny wspolczuje takich @ mowia ze po urodzeniu dziecka takie miesiaczko przechodza, jak juz dostane swoja to Ci opowiem ja do gina ide jutro, pierwszy raz po urodzeniu Tosi, wlasciwie po wyciagnieciu jej z mego brzucha

Oj pewnie pierwszy moment po rozstaniu będzie ciężki a potem rodzice się przyzwyczają Moim dziadkom też brakowało małego a teraz przyzwyczaili się że przychodzę z nim raz na jakiś czas i jest ok To zdrowe dla obydwu stron.

Ja mam dalej męczące @, ale to może być akurat wina tabsów

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

ex- moja mała takich atrakcji mi tez juz RACZEJ nie funduje, ALE idą jej górne piątki- zębole, a ona zawsze tak zeby przeżywała.. nie boli, nie płacze, nie marudzi, ale nie śpi
I tak ją kocham, swoja drogą my też lubimy sobie dawac buziaki Moja D. to mnie jeszcze próbuje przekupywac- ja jej,że coś "nie może" np a ona leci mi z tym dziubkiem i krzyczy "mmm"! Uwielbiam byc mamą
Ja już zapomniałam co to wyrzynające się ząbki hehe Mój f robi identycznie! Ja mu na coś nie pozwalam a ten albo się wkurza, albo stroi minki, wygłupia się, albo właśnie buziaki daje i próbuje odwrócić uwagę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 9-Molnigt.jpg (33,6 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 24212_20140123_internet__DSC2970_1_2_3_4_tonemapped-Edit.jpg (80,9 KB, 34 załadowań)

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 13:50   #1283
exclusivee
Zakorzenienie

Swoja drogą- nie wiem czy dobrze kojarzę ale ostatnio któraś z Was szukała płukanki różowej? Przeglądając kwc znalazłam taką: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...do-wlosow.html .

Bunny mam jeszcze jedną sprawę. Jak będziesz napisz proszę, z jaką wodą użyć tej londy, i czy nakładać od razu na całość i trzymać powiedzmy pół godz, czy na odrosty i potem przeciągnąć na resztę i ile na odrostach wtedy? (Włosy mam w różnych odcieniach brązu + popielaty odrost).

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Jak mi to farbowanie nie wyjdzie to na następne biorę na pewno tą farbę: http://www.pro-fryz.pl/chantal-farba...-ciemny-blond/

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 14:05   #1284
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Agatko ja tak na szybko,bo w pracy jestem
Szampon to tzw. rypacz, czyli mocny do oczyszczania raz na tydzień-dwa, zalezy jak włosy potrzebują, a skład maski tez wg. mnie pozostawia wiele do życzenia Alkohol denat. na trzecim miejscu,wszystkie lepsze składniki po zapachu wiec ich ilosc jest minimalna
nich mnie ktoś poprawi jeśli źle pisze
Czyli szampon raz na jakiś czas... maseczke kupiłam-saszetke nie patrząc na skład...szkoda jej do kosza
Stary 2014-01-25, 17:02   #1285
Agatau88
Zakorzenienie

Mam do Was jeszcze pytanie upatrzyłam sobie buty w ccc na wiosne w sumie, Lasocki za ok 200zł, ponoć skora. Czy ktoras z Was zna te buty i ma rozeznanie? ccc zawsze mi się kojarzyło z gorsza jakoscia bo mi buty stamtąd się rozpadaly, dziś weszłam i zdziwiłam się-kącik z butami za 200-300zł skora...bardzo mi się podobają, botki. odlozylam sobie do jutra.
Stary 2014-01-25, 17:03   #1286
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Mam do Was jeszcze pytanie upatrzyłam sobie buty w ccc na wiosne w sumie, Lasocki za ok 200zł, ponoć skora. Czy ktoras z Was zna te buty i ma rozeznanie? ccc zawsze mi się kojarzyło z gorsza jakoscia bo mi buty stamtąd się rozpadaly, dziś weszłam i zdziwiłam się-kącik z butami za 200-300zł skora...bardzo mi się podobają, botki. odlozylam sobie do jutra.
Mi sie nigdy nic nie działo z ich butami.
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 17:34   #1287
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Hehe... bunny to się z nami ma

Cytat:
Hej

Kitka ty sie nie ciesz bo to dotyczy porodow naturalnych po cc wszystko zostaje, wiem po mamie.
Cytat:
Napisane przez Eibhlin_ Pokaż wiadomość
Ogólnie ostatnio znalazłam cytat: Na końcu wszystko jest dobrze, jeśli nie jest dobrze to znaczy, że to jeszcze nie koniec To tak dla Was tu wszystkich, którzy mają tu jakieś chwilowe negatywne przeboje

W ogóle chyba można mi przyznać jakieś odznaczenie naczelnego marudy i wyróżnienie w kategorii niezdecydowania, bo im dłużej zastanawiam się co z tymi włosami jest nie tak dochodzę do wniosku, że one nie są tylko za złote, ale też za żółte ogółem, co chyba jest zwyczajnie "winą" poziomu 9. No i boję się, że 8 z 7 wyjdzie za ciemno, teraz, że 9 z 8 wciąż będzie za żółto, więc chyba zamówię samo 8 x 2. Chyba ta 8 też będzie wyglądać jak naturalny, trochę ciemniejszy blond od tego co mam teraz bez złotego połysku i żółtego odcienia...? Ogólnie chciałam dodać zdjęcia żeby było bardziej obrazowo, ale ten kolor na nich wychodzi dla mnie jakoś rudo, a koleżanka, która je robiła mówi, że na zdjęciach to jest brąz z złotym połyskiem czyli coś co w ogóle nie oddaje rzeczywistego XD

Eh, widząc te moje włosy w lustrze też tylko mi pozostaje wierzyć, że na końcu wszystko musi być dobrze
Wez samo 8 bo 9 to zolty poziom.
Cytat:
BUNNY mam pytanko-kupiłam sobie szampon
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...omplex-la.html

Co o nim myślisz?

J&J lawendowy-kiedys miałam ale co myślisz o rumiankowym?

I kupiłam sobie taka maseczke

http://wloskikloski.blogspot.com/201...uracja_25.html

zobaczymy jak działa.
Szampon dobrze domywajacy. Takie na raz w tygodniu inaczej koncowki trzebaby zabezpieczyc przed wysuszeniem.

J&j wszystkie sa podobne bo sklad prawie jednakowy.
Ale rumiankowego nie uzywalam bo ociepla blond tzn. Zazolca go a stosowany na popielate wlosy da zielen.

Maseczka skladem tragiczna taki ulepek ale pewnie da gladki efekt od mycia do umycia.

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Hej

Wstałam dziś o 6, a w szkole byłam już o 8:20 mimo że szkolenie miało być na 9 (tż podwiózł mnie autem bo zimno dziś, a mógł akurat wtedy wyrwać się z pracy) no i co? Okazało się że przez śnieg nauczycielce auto nie odpaliło i nie dojedzie do nas Ja to mam pecha

Po szkoleniu (którego nie było ) wybrałam się na mini szoping i kupiłam podkład ingrid w tubce, farbę do włosów i krem/bazę pod podkład, taką o: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...normalnej.html Ciekawa jestem czy się sprawdzi.

Bunny i tu pytanko do Ciebie. Kupiłam na promo londę 16 (za jedyne 9,99zł ), bo patrząc na próbnik obawiałam się że ciemny blond wyjdzie mi za ciemno. Czy wymieszanie tej londy z płukanką srebrną z delii ma sens? Pomoże mi ona zneutralizować ewentualne rudości? Czy tylko mixton się sprawdzi w takiej sytuacji i płukanek nie wolno używać razem z farbą?

Ja znowu wolę nowoczesne, ale ta co pokazałaś też jest fajna Mi się podobają takie jak w załączniku.

Ja mam większy i się nie chwalę

Oj pewnie pierwszy moment po rozstaniu będzie ciężki a potem rodzice się przyzwyczają Moim dziadkom też brakowało małego a teraz przyzwyczaili się że przychodzę z nim raz na jakiś czas i jest ok To zdrowe dla obydwu stron.

Ja mam dalej męczące @, ale to może być akurat wina tabsów

Ja już zapomniałam co to wyrzynające się ząbki hehe Mój f robi identycznie! Ja mu na coś nie pozwalam a ten albo się wkurza, albo stroi minki, wygłupia się, albo właśnie buziaki daje i próbuje odwrócić uwagę
Nie rozumiem...chcesz dolac plukanki do farby?...

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Mi sie nigdy nic nie działo z ich butami.
Mnie tez nie, chodzilam 4-6 sezonow i nic.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-25, 17:40   #1288
Agatau88
Zakorzenienie

Ciesze się ale mówicie o lascokim? Czy ogolnie ccc?
Stary 2014-01-25, 17:55   #1289
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Ciesze się ale mówicie o lascokim? Czy ogolnie ccc?
ogólnie
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-25, 18:01   #1290
blond bunny
Zakorzenienie

agatko ogolnie.

o lasockim, o jennifer, o nylon red itp. markach ccc.

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości