Panny Młode z Krakowa!!! - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-05, 17:55   #1291
ewurka
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode z Krakowa!!!

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Ja nie pytam kto to jest DJ tylko co za Dj bedziesz mieć .
wiedziałam, że Sysunia tak zareaguje mnie też rozśmieszyła ta odpowiedz

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 08:46   #1292
paanti
Raczkowanie

Cytat:
Paanti ja ci polecam studio urody na Wieniawskiego 62 Pania Eweline makijarzystke bierze tyle co wszyscy 100 zł a maluje pieknie . Tak samo tam sobie robiłam fryzure i tam tez chodze teraz do fryzjera. Ja byłam poprostu zachwycona , makijarz mi sie trzymał do popołdnia w niedziele. Dam sobie reke uciac ze bedziesz zadowolona bo ja tam trafiłam dzieki kuzynce która sie malowała do swojego slubu a potem tez na moj. Wczesniej byłam w dwóch innych zakladach tez zapłaciłam 100 zł za sam probny i płakałam zero profesjonalizmu .

A co do kwiaciarni to ja byłam U Pani Agaty mi bukiet zrobiła piekny wszystkim sie podobał zmaściła tylko butonierke bo sie rozleciała w takcie sesji , ale dekoracje samochodu i koscioła zrobiła solidna i piekna.

Ps gratuluje załatwiania spraw No i wiadomo co do sali itp to trzeba wszystkiego dopilnowac najlepiej wszystko spisac na umowie U nas było wszystko super nikt nie zawiódł
.
Sysuniu mi sie tak poprostu zrobiło samo :P ale dziekuje ci pieknie za namiary - z fryzjerem i makijazystka toi bede kombinowac w tarnowie bo stamtad bede jechac do slubu do bochni bo to moja rodzinna miejscowaosc ale Panią Agatkę to z przyjemnością odwiedzę. A dasz mi do niej namiar na priv ? bo nie wiem gdzie mam i czy mam - w tym tygodniu chce załatwić kwiaciarke wiem czego chce wiec mam nadzieje ze sie uda jesli cus

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
Ale po co te koszmary ejjjj myślę, że każda z nas reaguje bardzo dużą dawką emocji na własny ślub, a póżniej po ślubie mówi się, tyle przygotowań a noc mija tak szybko że nawet nie wiemy kiedy w kwiaciarni załatwisz wszystko za jednym razem, tylko musisz być zdecydowana co chcesz mieć, mój bukiet był złamany mój TŻ jakoś go włożył do bagażnika tak że łodygi się połamały wszystko będzie dobrze, zobaczysz tylko musisz wiedzieć co chcesz i jak chcesz Sysunia ma racje z tym studiem urody mnie malowała koleżanka a czesała moja Basia, fryzjerka do której chodzę także było fajnie, czułam się ładnie
evurko ale ja nie wiem skad sie wziely koszmary - ja ich nie chce :P mam do ciebie jeszcze prosbe - bo ty mialas tak pieknie przystrojony kosciol blagam - zgubilam gdzeis namiar na twoja kwiaciarke podasz mi jeszcze raz tym razem na priv ??? ;>

i dzieki dziewczynki - odrazu mi lepiej

a ostalo dokladnie 60 dni dzis ;>
Cytat:
hihih oj tam cezpiacie sie - Rapi sie pewnie denerwuje :P
paanti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 09:06   #1293
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paanti Pokaż wiadomość
Sysuniu mi sie tak poprostu zrobiło samo :P ale dziekuje ci pieknie za namiary - z fryzjerem i makijazystka toi bede kombinowac w tarnowie bo stamtad bede jechac do slubu do bochni bo to moja rodzinna miejscowaosc ale Panią Agatkę to z przyjemnością odwiedzę. A dasz mi do niej namiar na priv ? bo nie wiem gdzie mam i czy mam - w tym tygodniu chce załatwić kwiaciarke wiem czego chce wiec mam nadzieje ze sie uda jesli cus

evurko ale ja nie wiem skad sie wziely koszmary - ja ich nie chce :P mam do ciebie jeszcze prosbe - bo ty mialas tak pieknie przystrojony kosciol blagam - zgubilam gdzeis namiar na twoja kwiaciarke podasz mi jeszcze raz tym razem na priv ??? ;>

i dzieki dziewczynki - odrazu mi lepiej

a ostalo dokladnie 60 dni dzis ;>

hihih oj tam cezpiacie sie - Rapi sie pewnie denerwuje :P
paanti mój kościół był fatalnie przybrany, jakoś nie przywiązywaliśmy wagi do tego, daliśmy siostrom 100zł bo składaliśmy się z innymi parami i mieliśmy najtańsze kwiaty także pogadaj z panią Agatką, ona robi piękne kompozycje. Chyba że widziałaś jak jest ubrany kościół w parafii gdzie bierzesz ślub, to trzeba się po prostu dogadać i zobaczyć. Gdybym ja widziała wcześniej jak ubierają u mnie kościół tym też bym się zajęła...ehh cóż, uczymy się na błędach

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-10-06, 10:21   #1294
Rapi
Raczkowanie

Sorki dziewczyny, przed pisaniem na forum nie stosowałam żadnych używek , hihihi, widocznie czytać nie umiem, nie przeczytałam słówka "za" i też mnie zdziwiło to pytanie A więc nazywa się Grzegorz Guca
Rapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 10:25   #1295
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rapi Pokaż wiadomość
Sorki dziewczyny, przed pisaniem na forum nie stosowałam żadnych używek , hihihi, widocznie czytać nie umiem, nie przeczytałam słówka "za" i też mnie zdziwiło to pytanie A więc nazywa się Grzegorz Guca
hehe śmiesznie to zabrzmiało, fakt ale nie chciałyśmy być ani troszku złośliwe

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-10-06, 12:27   #1296
Rapi
Raczkowanie

Spoko
Stary 2009-10-06, 14:53   #1297
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:

Każdemu sie zdarza

Grzegorz nie słyszałam o nim ale mam nadzieje ze bedzie super prowadził twoje wesele. Bo Koleżanka miała Jacka Kręglickiego jakos tak i wesele jesli chodzi o prowadzenie było klapa , po dwóch godzinach gościu puszczal tylko płyty i słowem sie nie odzywał.

Ja natomiast z mojego Dj byłam zadowolona i teraz znajomi wydzwaniaja za nami o numer tel hehe - Zrobilismy mu nie zła reklame

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Cytat:

Aha rozumiem , tak tylko podałam adresy wrazie czego

A co do Pani Agaty
Wielicka 76
30-552 Kraków

12 655 00 62‎

Zadzwon i powiedz ze chcesz rozmawiac z Agata właścicielka . Ona ci wtedy poda @ i numer komórki bo ja tu w UK nie mam . I jej powiesz co chcesz i sie umówicie. Ona przewaznie siedzi w kwiaciarni tak wiec nie powinno byc problemu z jej zastaniem.

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Cytat:

A jak tam wszystko ok?

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-06, 16:36   #1298
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Każdemu sie zdarza

Grzegorz nie słyszałam o nim ale mam nadzieje ze bedzie super prowadził twoje wesele. Bo Koleżanka miała Jacka Kręglickiego jakos tak i wesele jesli chodzi o prowadzenie było klapa , po dwóch godzinach gościu puszczal tylko płyty i słowem sie nie odzywał.

Ja natomiast z mojego Dj byłam zadowolona i teraz znajomi wydzwaniaja za nami o numer tel hehe - Zrobilismy mu nie zła reklame

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Aha rozumiem , tak tylko podałam adresy wrazie czego

A co do Pani Agaty
Wielicka 76
30-552 Kraków

12 655 00 62‎

Zadzwon i powiedz ze chcesz rozmawiac z Agata właścicielka . Ona ci wtedy poda @ i numer komórki bo ja tu w UK nie mam . I jej powiesz co chcesz i sie umówicie. Ona przewaznie siedzi w kwiaciarni tak wiec nie powinno byc problemu z jej zastaniem.

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

A jak tam wszystko ok?
tak, tak już mi lepiej po tym antybiotyku dzięki

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-10-06, 17:56   #1299
ivonka7
Rozeznanie

handel

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2009-10-27 o 18:11
ivonka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 15:47   #1300
Jaga1111
BAN stały

witajcie kiedys sie tu udzielalam....a teraz...moj maz mnie zdradzil i dupa....

zycze wam szczecia buzka
Jaga1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 17:32   #1301
toskaKrk
Wtajemniczenie

Hej, zaglądam tu do Was od czasu do czasu, chociaż ślub mam nie w Krakowie, a na podkarpaciu

Cytat:
Orkiestry nie znam ale miałam super Dj Bartek Pokładnik Ludzie byli bardzo zadowoleni z tego jak prowadzil wesele , nikt nie narzekał.
Cytat:
Cytat:
Chciałabym prosić o więcej informacji na temat DJ'ów, sposobu prowadzenia imprezy, jakieś namiary i info o kosztach na pw
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-12, 19:38   #1302
Rapi
Raczkowanie

Na imprezie organizuje dużo zabaw, muzę możesz z nim ustalić, cena ok. 1.700 Widzieliśmy go raz "w akcji" i nam sie spodobał

Edytowane przez Rapi
Czas edycji: 2009-10-12 o 19:43
Stary 2009-10-14, 17:20   #1303
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Hecate5 napisała "Czesc, jestem tutaj nowa. Do ślubu jeszcze daleko ( 7 maj 2011) ale czytam to forum aby znaleźć rózne przydatne informacje. Nie jestem z Krk ale bede miała tutaj ślub. Szukam fajnej orkiestry, fotografa i kamerzysty. Może mogłybyście mi kogoś polecić? "

Witaj, zespołu nie mogę polecić, bo mam DJ-a, a kamerzyste mam z firmy Art Pixel Studio (z Krakowa) - wg mnie są super
usunięte przez moderatora

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2009-10-27 o 18:13 Powód: reklama w poście
Emir1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 16:49   #1304
lasoa
Zakorzenienie

a panna mloda - okolice Wadowic moze sie przyłaczyc?
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 12:37   #1305
Rapi
Raczkowanie

Oczywiście !!!! Serdecznie witamy
Stary 2009-10-22, 12:57   #1306
lasoa
Zakorzenienie

witam, sa moze PM z tych rejonów?
Stary 2009-10-22, 22:41   #1307
toskaKrk
Wtajemniczenie

Strasznie tu cicho
Chyba już sezon ślubny się skończył

paanti jak tam przygotowania?
Jestem ciekawa jakie bedziesz mieć buty i co zakładasz na suknię, bo śmiem przypuszczać że raczej zimno będzie
Podziel się pomysłami
Stary 2009-10-22, 22:50   #1308
_eta
Raczkowanie

GG do _eta

Kraków wita Kraków
pozdro krakuski
Stary 2009-10-23, 08:43   #1309
allebazi
Rozeznanie

handel

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2009-10-27 o 18:14 Powód: handel
allebazi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-24, 09:25   #1310
paanti
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Strasznie tu cicho
Chyba już sezon ślubny się skończył

paanti jak tam przygotowania?
Jestem ciekawa jakie bedziesz mieć buty i co zakładasz na suknię, bo śmiem przypuszczać że raczej zimno będzie
Podziel się pomysłami
Hihi u mnie Tosiu sezon w pełni. Na tyle w pełni że nawet nie mam kiedy tu wejsc :P Przygotowania ida pełną parą- narazie wprawdzie potwierdziło mi jedynie 62 gości na 140 no 130 bo na liscie i takie maluszki są ...a odmówiło 20 pare więc w tej kwesti to jestesmy tak w połowie drogi co jeszcze ? hm...Skończyliśmy wizyty w poradnii przedmałżeńskiej i naprawde szczerze polecam spotkania w Kościele Parafii Najświętszego Serca Pana Jezusa w Płaszowie na Saskiej2 . Spotkania są od 20do21 więc przyzwoita pora jak ktoś pracuje cały dzień Pan z poradnii bardzo fajny - fajne podejscie normalne poprostu fajna rozmowa i 3 spotkania strescily sie do 2 super.
Po poradnii podpisalismy 2 czesc protokolu w sensie dostalismy licencje z naszej parafii i teraz jedziemy do Bochnii niedlugo potwierdzil all u księdza proboszcza i dograc sprawy koscielne. NBajbardziej stresujace bedzie jutro - po 4,5 roku nasi rodice wreszczie po przesuwaniu tysiaca razy od poltora roku terminu spotkania sie maja zobaczyc - poprostu z ich strony stres na maxa - my sobie tego nie wyobrazamy ale mam nadzieje ze bedzie oki.
A co do wygladu ? Tosiu ja bede miec wrzosowe butki wieczorowe - juz odebralam bo szylam na wymiar taneczne - sa piekne własnie jesttem na etapie poszukiwania wrzosowej ba lawendowej jasnej biżuterii...Jakby Wan coś Kochane wpadło w oczęta ...to dajcie znać. A na góre? Nie mam pojęcia nie chce nic wielkiego , tak naprawde to bym chciała skórzane futerko tylko z kołnierzykiem i koncowkami rekawkówz futerka - krótkie, dopasowane. Widzialam takie cudo w zeszłym roku w Zakopanem i żałuje że nie wzięłam. Jak patrze na te ślubne to mi się płaać chce. Nic mi się nie podoba. Nie wiem czy sie do Zakopca nie wybiore, bo potem to choć wykorzystam to futerko... Może jeszcze robią takie futerka. A tamto było naprawdę eleganckie i nie wwygladalo sie w nim jak mis polarny.... :P
No i kwiaciarki jeszcze nie zamowilismy i auta ...i mas ejeszcze innych rzeczy ale nie chce sie stresowac wiecnie wymienie ich jeszcze :P

Cytat:
paanti mój kościół był fatalnie przybrany, jakoś nie przywiązywaliśmy wagi do tego, daliśmy siostrom 100zł bo składaliśmy się z innymi parami i mieliśmy najtańsze kwiaty także pogadaj z panią Agatką, ona robi piękne kompozycje. Chyba że widziałaś jak jest ubrany kościół w parafii gdzie bierzesz ślub, to trzeba się po prostu dogadać i zobaczyć. Gdybym ja widziała wcześniej jak ubierają u mnie kościół tym też bym się zajęła...ehh cóż, uczymy się na błędach
uuu to musialam cos pomylic...ale to ty mialas świece wzdłuż chodnika tak ??

Sysunia dziekuje za namiar
paanti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-24, 09:52   #1311
toskaKrk
Wtajemniczenie

paanti super, że odpisałaś

Skoro piszesz, że ta poradnia fajna, to może skorzystamy z Tż, bo nauki mamy zaliczone i właśnie poradnia nam została

A butki gdzie szyłaś? Z materiału są?
Ja bym chciała ze skórki, kremowe lub jasnobeżowe i nie muszą być zdobione.

A okrycie to mój największy problem, bo wybór zimowych okryć malutki, a wszstko takie
Futerka są tandetne i pogrubiają, a bolerko to może być za mało, a nie chce w niedzielę wstać z zapaleniem nerek

Daj znać jak tą kwestię rozwiązałaś a może wrzucisz fotkę o jakim futerku z Zakopanego myślisz?
Stary 2009-10-26, 12:01   #1312
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość

Chciałabym prosić o więcej informacji na temat DJ'ów, sposobu prowadzenia imprezy, jakieś namiary i info o kosztach na pw

Co do mojego DJ to Bartek Pokładnik plus jego partner. My płacilismy 2000 zł ale ja nie załuje tych pieniedzy bo sa tego warci. Pan Bartek prowadzi wesele a wiec nie wyglada to tak ze sa tylko puszczane plyty jak na imprezie. Od pierwszego momentu kiedy pojawiacie sie w restauracji , hotelu , sali weselnej Pan Bartek rozpoczyna wesele. Pieknie wita Pare młodą i gosci jest szaapan itp. W czasie wesela było kila konkretnych zabaw ale to ustalalismy wszystko na spotkaniach , On ma taka wprawe ze od pierwszego naszego tanca ludzie swietnie sie bawili potrafi super zjednoczyc ludzi !!Balismy sie ze jak pojedziemy na plener to goscie beda sie nudzic a tak nie bylo kiedy wrocilismy cala sala w najlepsze sie bawila az zalowałam tego pleneru ze mnie omineło 2 godz zabawy Na swoim weselu wybawiłam sie super nikt nie narzekał ani młodzi ani starsi . Byłam zdziwiona bo myslałam ze wieksza czesc osob starszych bedzie sie rozchodzic do domow okolo 2 w nocy bo tak zakladalismy a tu prawie wszyscy byli do samego rana

Z Dj jak sie na nich zdecydujesz umawiasz sie na spotkanie oni sa z Bielska ale na kazde spotkanie a bylo ich 2 przyjezdzali do nas do Krakowa . Wszystko sobie omówilismy jaka chcemy muzyke zreszta ja byłam na weselu u kuzynki gdzie prowadzili wesele wiec wiedziałam co potrafia i w sumie powiedziałam tylko jaka muzyka ma byc a reszte niech oni dopracuja i jak juz pisałam nie zawiedli . Nawet zapomniałam ustalic piosenke pod tort i sobie o tym przypomniałam dzien przed slubem ale nic im nie mowilam bo juz czasu nie bylo i sami wybrali bardzo ładny odpowiedni kawałek .

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Hihi u mnie Tosiu sezon w pełni. Na tyle w pełni że nawet nie mam kiedy tu wejsc :P Przygotowania ida pełną parą- narazie wprawdzie potwierdziło mi jedynie 62 gości na 140 no 130 bo na liscie i takie maluszki są ...a odmówiło 20 pare więc w tej kwesti to jestesmy tak w połowie drogi co jeszcze ? hm...Skończyliśmy wizyty w poradnii przedmałżeńskiej i naprawde szczerze polecam spotkania w Kościele Parafii Najświętszego Serca Pana Jezusa w Płaszowie na Saskiej2 . Spotkania są od 20do21 więc przyzwoita pora jak ktoś pracuje cały dzień Pan z poradnii bardzo fajny - fajne podejscie normalne poprostu fajna rozmowa i 3 spotkania strescily sie do 2 super.
Po poradnii podpisalismy 2 czesc protokolu w sensie dostalismy licencje z naszej parafii i teraz jedziemy do Bochnii niedlugo potwierdzil all u księdza proboszcza i dograc sprawy koscielne. NBajbardziej stresujace bedzie jutro - po 4,5 roku nasi rodice wreszczie po przesuwaniu tysiaca razy od poltora roku terminu spotkania sie maja zobaczyc - poprostu z ich strony stres na maxa - my sobie tego nie wyobrazamy ale mam nadzieje ze bedzie oki.
A co do wygladu ? Tosiu ja bede miec wrzosowe butki wieczorowe - juz odebralam bo szylam na wymiar taneczne - sa piekne własnie jesttem na etapie poszukiwania wrzosowej ba lawendowej jasnej biżuterii...Jakby Wan coś Kochane wpadło w oczęta ...to dajcie znać. A na góre? Nie mam pojęcia nie chce nic wielkiego , tak naprawde to bym chciała skórzane futerko tylko z kołnierzykiem i koncowkami rekawkówz futerka - krótkie, dopasowane. Widzialam takie cudo w zeszłym roku w Zakopanem i żałuje że nie wzięłam. Jak patrze na te ślubne to mi się płaać chce. Nic mi się nie podoba. Nie wiem czy sie do Zakopca nie wybiore, bo potem to choć wykorzystam to futerko... Może jeszcze robią takie futerka. A tamto było naprawdę eleganckie i nie wwygladalo sie w nim jak mis polarny.... :P
No i kwiaciarki jeszcze nie zamowilismy i auta ...i mas ejeszcze innych rzeczy ale nie chce sie stresowac wiecnie wymienie ich jeszcze :P

uuu to musialam cos pomylic...ale to ty mialas świece wzdłuż chodnika tak ??

Sysunia dziekuje za namiar

Gratuluje ze tak wszystko sprawnie idzie My z tz chetnie bysmy ten dzien przezyli jeszcze raz !!!!

A co do tego futerka z zakopca mysle ze to swietny pomysł , oni zazwyczaj maja piekne płaszczyki tego typu. Tu po salonach sa brzydkie te narzutki futerkowe jak dla mnie taka wiocha w Uk dla pocieszenia tez nic ładnego nie ma .`

Bukiet sobie juz wymysliłaś ????

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
witam, sa moze PM z tych rejonów?
Witaj Załatwiacie juz sale czy narazie tylko termin ustalony ??

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 14:36   #1313
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez allebazi Pokaż wiadomość
dziewczyny gdyby któraś z Was miała do sprzedania suknie Primavera z Madonny proszę się odzywać
A jak ona wyglada?
Cytat:
Witaj Załatwiacie juz sale czy narazie tylko termin ustalony ??
Tak na 8 sierpnia 2011, sala zarezerwowana
Stary 2009-11-03, 18:29   #1314
diaphane
Przyczajenie

Kiedys obiecałam, że wrzucę tu moje zdjecia ze ślubu (19.09.2009.) Więc oto są

<usunięto przez moderatora>

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2009-11-17 o 19:27 Powód: złamanie regulaminu
diaphane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 18:30   #1315
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diaphane Pokaż wiadomość
Kiedys obiecałam, że wrzucę tu moje zdjecia ze ślubu (19.09.2009.) Więc oto są

<usunięto przez moderatora>
śliczna moze i bylabym zainteresowana, ale mam jeszcze kupe czasu Masz moze jej wiecej fotek?

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2009-11-17 o 19:27
Stary 2009-11-03, 19:04   #1316
diaphane
Przyczajenie

i jeszcze kilka zdjęć
Stary 2009-11-03, 19:07   #1317
diaphane
Przyczajenie

Stary 2009-11-03, 19:34   #1318
lasoa
Zakorzenienie

jak Ty z tym ogonem tanczyłaś?
Dziekuje za zdjecia

Mnie chyba nie pasuje taka sukienka bo jestem niska
Stary 2009-11-03, 20:03   #1319
diaphane
Przyczajenie

nie tańczyłam z ogonem, bo ogon do tańca był podpięty pod spód i nie było go widać A tańczyłam tango, więc z ogonem na pewno bym nie dała rady
I na pewno za niska nie jestes:P Moja sukienka jest maksymalnej długosci (w ogole nie była skracana), ale w salonie mi oferowali skrócenie, jeśli by była za długa, bo te sukienki jak najbardziej się skraca. Ja mam 172 cm i miałam obcas 10 cm, więc na mnie pasowała. Ale oczywiście że skrócić się da Gorzej by było, gdybym jak była niska, a sukienkę chciałby ktoś wyższy musiałby sobie dosztukować
pozdrawiam serdecznie

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

i chciałam jeszcze dodać, że moja sukienka jest naprawdę przepiękna i myślę, że piękniejszej nie ma
i z góry przepraszam inne panny młode, ale takie moje zdanie
Jeśli ktoś by chciał zobaczyć ją w całej okazałości, to niech sobie wejdzie na stronę www.maggiesottero.com i wpisze w collection "monalisa", to mu się ukażą zdjęcia Jest naprawdę cudna
Stary 2009-11-07, 10:21   #1320
ysmay1
Raczkowanie

GG do ysmay1

lasoa jeśl szukasz kogoś do śpiewania to polecam Tobie chór Dominikański nam super zaspiewali na ślubie.

ysmay1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości