![]() |
#1291 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode z Krakowa!!!
wiedziałam, że Sysunia tak zareaguje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() i dzieki dziewczynki - odrazu mi lepiej ![]() a ostalo dokladnie 60 dni dzis ;> hihih oj tam cezpiacie sie - Rapi sie pewnie denerwuje :P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1293 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Raczkowanie
|
Sorki dziewczyny, przed pisaniem na forum nie stosowałam żadnych używek , hihihi, widocznie czytać nie umiem, nie przeczytałam słówka "za" i też mnie zdziwiło to pytanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Raczkowanie
|
Spoko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdemu sie zdarza ![]() Grzegorz nie słyszałam o nim ale mam nadzieje ze bedzie super prowadził twoje wesele. Bo Koleżanka miała Jacka Kręglickiego jakos tak ![]() Ja natomiast z mojego Dj byłam zadowolona i teraz znajomi wydzwaniaja za nami o numer tel hehe - Zrobilismy mu nie zła reklame ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
![]() A co do Pani Agaty Wielicka 76 30-552 Kraków 12 655 00 62 Zadzwon i powiedz ze chcesz rozmawiac z Agata właścicielka . Ona ci wtedy poda @ i numer komórki bo ja tu w UK nie mam . I jej powiesz co chcesz i sie umówicie. Ona przewaznie siedzi w kwiaciarni tak wiec nie powinno byc problemu z jej zastaniem. ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
![]() A jak tam wszystko ok?
![]() |
#1298 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1299 |
Rozeznanie
|
handel
http://www.suwaczki.com/tickers/ug37cbxmqsll1h4j.png http://suwaczki.slub-wesele.pl/200503293538.html Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-10-27 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
BAN stały
|
witajcie kiedys sie tu udzielalam....a teraz...moj maz mnie zdradzil i dupa....
![]() ![]() zycze wam szczecia buzka |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej, zaglądam tu do Was od czasu do czasu, chociaż ślub mam nie w Krakowie, a na podkarpaciu
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1302 |
Raczkowanie
|
Na imprezie organizuje dużo zabaw, muzę możesz z nim ustalić, cena ok. 1.700 Widzieliśmy go raz "w akcji" i nam sie spodobał
![]() Edytowane przez Rapi Czas edycji: 2009-10-12 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-10-27 o 18:13 Powód: reklama w poście |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Zakorzenienie
|
a panna mloda - okolice Wadowic moze sie przyłaczyc?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Raczkowanie
|
Oczywiście !!!! Serdecznie witamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1306 |
Zakorzenienie
|
witam, sa moze PM z tych rejonów?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Wtajemniczenie
|
Strasznie tu cicho
![]() Chyba już sezon ślubny się skończył ![]() paanti jak tam przygotowania? Jestem ciekawa jakie bedziesz mieć buty i co zakładasz na suknię, bo śmiem przypuszczać że raczej zimno będzie ![]() Podziel się pomysłami ![]()
#1308 |
Raczkowanie
|
Kraków wita Kraków
![]() pozdro krakuski
#1309 |
Rozeznanie
|
handel
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-10-27 o 18:14 Powód: handel |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1310 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Po poradnii podpisalismy 2 czesc protokolu w sensie dostalismy licencje z naszej parafii i teraz jedziemy do Bochnii niedlugo potwierdzil all u księdza proboszcza i dograc sprawy koscielne. NBajbardziej stresujace bedzie jutro - po 4,5 roku nasi rodice wreszczie po przesuwaniu tysiaca razy od poltora roku terminu spotkania sie maja zobaczyc - poprostu z ich strony stres na maxa - my sobie tego nie wyobrazamy ale mam nadzieje ze bedzie oki. A co do wygladu ? Tosiu ja bede miec wrzosowe butki ![]() ![]() ![]() No i kwiaciarki jeszcze nie zamowilismy i auta ...i mas ejeszcze innych rzeczy ale nie chce sie stresowac wiecnie wymienie ich jeszcze :P Cytat:
Sysunia dziekuje za namiar ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Wtajemniczenie
|
paanti super, że odpisałaś
![]() Skoro piszesz, że ta poradnia fajna, to może skorzystamy z Tż, bo nauki mamy zaliczone i właśnie poradnia nam została ![]() A butki gdzie szyłaś? Z materiału są? Ja bym chciała ze skórki, kremowe lub jasnobeżowe i nie muszą być zdobione. A okrycie to mój największy problem ![]() ![]() Futerka są tandetne i pogrubiają, a bolerko to może być za mało, a nie chce w niedzielę wstać z zapaleniem nerek ![]() Daj znać jak tą kwestię rozwiązałaś ![]()
#1312 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do mojego DJ to Bartek Pokładnik plus jego partner. My płacilismy 2000 zł ale ja nie załuje tych pieniedzy bo sa tego warci. Pan Bartek prowadzi wesele a wiec nie wyglada to tak ze sa tylko puszczane plyty jak na imprezie. Od pierwszego momentu kiedy pojawiacie sie w restauracji , hotelu , sali weselnej Pan Bartek rozpoczyna wesele. Pieknie wita Pare młodą i gosci jest szaapan itp. W czasie wesela było kila konkretnych zabaw ale to ustalalismy wszystko na spotkaniach , On ma taka wprawe ze od pierwszego naszego tanca ludzie swietnie sie bawili potrafi super zjednoczyc ludzi !!Balismy sie ze jak pojedziemy na plener to goscie beda sie nudzic a tak nie bylo kiedy wrocilismy cala sala w najlepsze sie bawila az zalowałam tego pleneru ze mnie omineło 2 godz zabawy ![]() ![]() Z Dj jak sie na nich zdecydujesz umawiasz sie na spotkanie oni sa z Bielska ale na kazde spotkanie a bylo ich 2 przyjezdzali do nas do Krakowa . Wszystko sobie omówilismy jaka chcemy muzyke zreszta ja byłam na weselu u kuzynki gdzie prowadzili wesele wiec wiedziałam co potrafia i w sumie powiedziałam tylko jaka muzyka ma byc a reszte niech oni dopracuja i jak juz pisałam nie zawiedli . Nawet zapomniałam ustalic piosenke pod tort i sobie o tym przypomniałam dzien przed slubem ale nic im nie mowilam bo juz czasu nie bylo i sami wybrali bardzo ładny odpowiedni kawałek . ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
Gratuluje ze tak wszystko sprawnie idzie ![]() A co do tego futerka z zakopca mysle ze to swietny pomysł , oni zazwyczaj maja piekne płaszczyki tego typu. Tu po salonach sa brzydkie te narzutki futerkowe jak dla mnie taka wiocha ![]() Bukiet sobie juz wymysliłaś ???? ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Witaj ![]()
![]() |
#1313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak na 8 sierpnia 2011, sala zarezerwowana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1314 |
Przyczajenie
|
Kiedys obiecałam, że wrzucę tu moje zdjecia ze ślubu (19.09.2009.) Więc oto są
![]() <usunięto przez moderatora> Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-11-17 o 19:27 Powód: złamanie regulaminu |
![]() ![]() |
![]() |
#1315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
I ja bloguję ![]() BEE NATURAL Pomegranate 100% Denko kosmetyczne luty i marzec Walka o długie włosy: podsumowanie drożdżowej kuracji Ubranka dla psów Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-11-17 o 19:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Przyczajenie
|
i jeszcze kilka zdjęć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1318 |
Zakorzenienie
|
jak Ty z tym ogonem tanczyłaś?
![]() Dziekuje za zdjecia Mnie chyba nie pasuje taka sukienka bo jestem niska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1319 |
Przyczajenie
|
nie tańczyłam z ogonem, bo ogon do tańca był podpięty pod spód i nie było go widać
![]() ![]() I na pewno za niska nie jestes:P Moja sukienka jest maksymalnej długosci (w ogole nie była skracana), ale w salonie mi oferowali skrócenie, jeśli by była za długa, bo te sukienki jak najbardziej się skraca. Ja mam 172 cm i miałam obcas 10 cm, więc na mnie pasowała. Ale oczywiście że skrócić się da ![]() ![]() pozdrawiam serdecznie ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- i chciałam jeszcze dodać, że moja sukienka jest naprawdę przepiękna i myślę, że piękniejszej nie ma ![]() ![]() ![]() i z góry przepraszam inne panny młode, ale takie moje zdanie ![]() Jeśli ktoś by chciał zobaczyć ją w całej okazałości, to niech sobie wejdzie na stronę www.maggiesottero.com i wpisze w collection "monalisa", to mu się ukażą zdjęcia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
Raczkowanie
|
lasoa jeśl szukasz kogoś do śpiewania to polecam Tobie chór Dominikański nam super zaspiewali na ślubie.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.