Plotkowy dla dietetyczek :) III - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-21, 14:20   #1291
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Nefre, śliczniutka jesteś. I ta figurka

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-21, 14:27   #1292
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Agolku a u mnie od rana słoneczko świeci

Ja dziś wreście odbębniłam badania - o dziwo nawet miło było, bo obyło się bez szczykawki Tylko po wyniki mi się nie chce iść

Nefre ślicznościCudne masz te włoski, takie lśniące
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-21, 14:27   #1293
diamentowa
Zakorzenienie

Nefre wiem, że ja jak zawsze opóźniony zapłon... ale chyba się domyślasz o co chodzi
stabilna_w@o2.pl
diamentowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-21, 14:51   #1294
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość

Ja...
ślicznie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
zaczelyscie juz kupowac prezenty? Ja czekam na wyplate i potem uderze na sklepy
a jeszcze nie zaczęłam bo jestem deczko spłukana ale jak tylko grudzień przyjdzie to się za to zabieram

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
napisałam - wróciłam
totalnie porąbana, podobnie zresztą jak rok temu... no nic,
na pewno poszło Ci dobrze

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Kochane, fotki do wszystkich poszły ; )

Wróciłam ze szkoły i.. jestem niezwykle zmęczona Chyba zaraz lecę się przespać, bo dzisiaj znowu duzo pracy mnie czeka ;(

W ogóle to jestem z siebie dumna - ze sprawdzianiu z gramatyki angielskiej , te wszystkie czasy itd itp dostałam.... 5 jako jedyna z grupy! [ a grupa moja jest zaawansowana ; ) ]. Po prostu duma mnie rozpiera, bo liczyłam na max. 3.
ale jesteś laska
gratuluję piąteczki
Cytat:
No i.. koleżanka stwierdziła, że się alienuję ostatnio I po przemysleniach stwierdziłam, że ma rację. A co najdziwniejsze - sama nie wiem dlaczego ... Wydaje mi sie, że chyba każdy zcasem potrzebuję takiego wyciszenia, odsunięcia się na chwilę od ludzi. Przynajmniej ja tak mam...
może potrzebujesz trochę spokoju też mi się wydaje zę to normalne i że większość tak ma

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
u mnie też

siostra nie zdała na prawko, no ale cóż, to chyba normalne
przynajmniej teorię ma już z głowy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-21, 15:00   #1295
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

W ogóle ostatnio mam straszną kawomanię i bawarkomanię...
ja tez, a to dla mnie bardzo dziwne, bo ja nigdy kawy nie piłam a ostatnio sie rozkoszuje wrecz ale najbardziej mi smakuje moja latte ktora sobie w domu zrobie, jest idealna aczkolwiek w dobrych knajpach tez jest swietna kawa (w Mc to nie wiem,ale moze kiedys przypadkiem sprobuje).

Cytat:
A w weekend tak przez całą noc remontuje
cala noc?! i nikt mu uwagi nie zwrocil?

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Ojj tak cały dzień dziś taki zamglony i smutny, no, ale wkońcu polska jesień
za to dziś rano słyszałam w pogodzie, że za tydzień o tej porze ma padać śnieżek i ma być prawdziwa zima
wzajemnie miłego popołudnia !
Bój się Boga! Jaka zima?! Jaki snieg?!

dzis musialam wstac o 6 i do tej pory nie mialam chwili zeby usiasc. dopiero co wrocilam, a mam duzo jeszcze do zalatwienia i do zrobienia. nie wiem czy dzis dam rade tylko jak nie dzis to kiedy ? jutro musze wkoncu pojawic sie na uczelni na dluzej...

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-21, 15:21   #1296
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
ja tez, a to dla mnie bardzo dziwne, bo ja nigdy kawy nie piłam a ostatnio sie rozkoszuje wrecz ale najbardziej mi smakuje moja latte ktora sobie w domu zrobie, jest idealna aczkolwiek w dobrych knajpach tez jest swietna kawa (w Mc to nie wiem,ale moze kiedys przypadkiem sprobuje).

dzis musialam wstac o 6 i do tej pory nie mialam chwili zeby usiasc. dopiero co wrocilam, a mam duzo jeszcze do zalatwienia i do zrobienia. nie wiem czy dzis dam rade tylko jak nie dzis to kiedy ? jutro musze wkoncu pojawic sie na uczelni na dluzej...
Serio serio
Mówili, że za tydzień o tej porze ma być BIAŁO
Hmm.. na samą myśl mi zimno
Ale z drugiej strony.. wierzmy we wszystko co nam gadają, a napewno daleko zajdziemy
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-21, 15:37   #1297
gujana
Wtajemniczenie

Biało to jeszcze całkiem lubie, niestety w moim rejonie snieg bardzo rzadko utrzymuje sie dluzej niz 1 dzien. no, niekiedy w lutym zdarza sie tydzien-dwa sniegu. a tak to ogolnie chlapa, dlatego prosze mnie nie straszyc jakims sniegiem w listopadzie, bo tej chlapy niestety nieznosze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-21, 15:42   #1298
tamonita
Zakorzenienie

Gujanko to ja mam pomysł !
zrobimy zrzutke forumową i zakupimy Ci jakieś śliczne kaloszki
A prawde mówiąc, to śnieg, śniegiem- fajny jest, ale ta chlupa to wrrr...

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-11-21, 15:51   #1299
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry

Podziwiam Was,że macie czas,żeby tu jeszcze tyyle pisać Aż mnie to dziwi
Ja ostatnio zaszalałam od poniedziałku nazbierałam 5z matmy(jako jedyna z klasy),poprawiłam pracę klasową z matmy 2 na 2,oo z historii mnie w końcu zapytał i 4+ dostałam i z angola z odpowiedzi 5-,a wczoraj 4+ z hiszpana i ... chyba 3 z polskiego,za te cholerne Quo vadis O takie szczegóły pytała na sprawdzianie,że szok ...

Asiek - Gratulję,zdolna jesteś kochana
LoLcia - Jak tak sobie przeczytałam,że dla Ciebie 30zł za puder to nie majątek,to sobie pomyślałam,kiedy ja tak będę mogła powiedzieć ...
Wiecznie mi forsy na coś brakuje ...

Wszystkim gratuluję zdobytych ocenek,nawet tych jedynek
Ja mam na razie jedną

Jak ja nienawidzę jesieni! Chodzę taka przygnębiona,jakaś zamulona niekiedy ... Chcę,żeby już była ładna,biała zima,a nie te takie zamglone,smuutne i szare dni ...

Miłego popołudnia

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-21, 17:32   #1300
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ślicznie
Dziękuję

Cytat:

Mnie ta kawa w Mc donalds'ie bardzo smakuje Wzięłam białą i dodałam odrobinę cukru, taka prawdziwa. Pyszna

No widocznie nie... A u nas był pierwszy jak kiedyś robiliśmy do 22 remont Ale co tam jego remont jak w sobotę wszystko zagłuszała impreza, ehh.

A ja myślałam, że śnieg już wszędzie padał... U mnie już niejednokrotnie było wszystko otulone bielusieńkim grubym śniegiem Ale teraz znowu zaczyna topnieć Jedynym minusem są te śnieżne piguły... masakra.

Dostałam kolejną 4 z geografii (9/11 pkt.). Niesamowite jaki mamy poziom nauczania (a taka kiepska płaca...) Jeden błąd i nie ma szans na 5... Albo chyba nawet na 5 musi być bezbłędnie

Stary 2007-11-21, 17:36   #1301
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Cytat:
Dziękuję, do śliczności daleko , ale coo tam. Figurka jako taka- dalej nad nią pracuję

Cytat:

Ja dziś wreście odbębniłam badania - o dziwo nawet miło było, bo obyło się bez szczykawki Tylko po wyniki mi się nie chce iść

Nefre ślicznościCudne masz te włoski, takie lśniące
U mnie także dzisiaj słońce, aż się zdziwiłam W końcu po badaniach masz - tez musze się wybrać Strzykawka Akysz akysz!
Wiecie, że nigdy nie zwróciłam uwagi na swoje włosy? Jakoś tak.. Mile mnie zaskoczyłyście

Cytat:
Napisane przez diamentowa Pokaż wiadomość
Nefre wiem, że ja jak zawsze opóźniony zapłon... ale chyba się domyślasz o co chodzi
stabilna_w@o2.pl
Już , za chwilę , za momentos ^^

Cytat:
ślicznie

a jeszcze nie zaczęłam bo jestem deczko spłukana ale jak tylko grudzień przyjdzie to się za to zabieram

na pewno poszło Ci dobrze

ale jesteś laska
gratuluję piąteczki

może potrzebujesz trochę spokoju też mi się wydaje zę to normalne i że większość tak ma

u mnie też

siostra nie zdała na prawko, no ale cóż, to chyba normalne
przynajmniej teorię ma już z głowy
Też jestem całkowicie spłukana, ehh Mam nadzieję, że to się zmieni, bo chciałabym chociaż mamie kupić jakiś prezent
Dziękuję za komplementy ;D Z tej 5 to się cieszę jak głuptas jakiś Mysle, że z tym alienowaniem się to chyba nic takiego mi się nie stanie I niech siostra się nie przejmuje - tez nie zdałam ;D

Cytat:

dzis musialam wstac o 6 i do tej pory nie mialam chwili zeby usiasc. dopiero co wrocilam, a mam duzo jeszcze do zalatwienia i do zrobienia. nie wiem czy dzis dam rade . tylko jak nie dzis to kiedy ? jutro musze wkoncu pojawic sie na uczelni na dluzej...
Śnieg! Snieg! Mróz! I aaa Święta! Ja chcę już ^^ Też wstałam o 6 i padam

Cytat:
Serio serio
Mówili, że za tydzień o tej porze ma być BIAŁO
Hmm.. na samą myśl mi zimno
Ale z drugiej strony.. wierzmy we wszystko co nam gadają, a napewno daleko zajdziemy
Tamonita [a imię Twoje... ], ja tam chcę, aby śnieg spadłUwielbiam prawdziwą zimę, z mrozem i w ogóle

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Podziwiam Was,że macie czas,żeby tu jeszcze tyyle pisać Aż mnie to dziwi
Ja ostatnio zaszalałam od poniedziałku nazbierałam 5z matmy(jako jedyna z klasy),poprawiłam pracę klasową z matmy 2 na 2,oo z historii mnie w końcu zapytał i 4+ dostałam i z angola z odpowiedzi 5-,a wczoraj 4+ z hiszpana i ... chyba 3 z polskiego,za te cholerne Quo vadis O takie szczegóły pytała na sprawdzianie,że szok ...

Asiek - Gratuluję,zdolna jesteś kochana
LoLcia - Jak tak sobie przeczytałam,że dla Ciebie 30zł za puder to nie majątek,to sobie pomyślałam,kiedy ja tak będę mogła powiedzieć ...

Wszystkim gratuluję zdobytych ocenek,nawet tych jedynek
Ja mam na razie jedną

Jak ja nienawidzę jesieni! Chodzę taka przygnębiona,jakaś zamulona niekiedy ... Chcę,żeby już była ładna,biała zima,a nie te takie zamglone,smuutne i szare dni ...

Miłego popołudnia
No to Agnes - chodź odprawimy jakieś ługa buga , tańce takie, żeby jesien odeszła i przyszła zima ;D
Nałapałas ocen, łooo - Gratuluję ; )
Niby czasu nie mam aby pisac, ale jak już coś robię na komputerze to od razu na wizaż To jest zue!
Też wiecznie kasy na coś mi brak. Wie-cznie.

aaaaa! M. chce się spotkac, aby o czyms pogadac. Boję się! Trzymajcie kciuki eh.
Z nauką daje już sobie spokój. Co za duzo to niezdrowo. [ znając życie jak wrócę to jeszcze za angielski się wezmę, ale cóż ]. Yyy.. musiałam pousuwac emoty ...

Miłego wieczoru!

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-21, 17:53   #1302
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję, do śliczności daleko , ale coo tam. Figurka jako taka- dalej nad nią pracuję

U mnie także dzisiaj słońce, aż się zdziwiłam W końcu po badaniach masz - tez musze się wybrać Strzykawka Akysz akysz!
Wiecie, że nigdy nie zwróciłam uwagi na swoje włosy? Jakoś tak.. Mile mnie zaskoczyłyście

Już , za chwilę , za momentos ^^

Też jestem całkowicie spłukana, ehh Mam nadzieję, że to się zmieni, bo chciałabym chociaż mamie kupić jakiś prezent
Dziękuję za komplementy ;D Z tej 5 to się cieszę jak głuptas jakiś Mysle, że z tym alienowaniem się to chyba nic takiego mi się nie stanie I niech siostra się nie przejmuje - tez nie zdałam ;D

Tamonita [a imię Twoje... ], ja tam chcę, aby śnieg spadłUwielbiam prawdziwą zimę, z mrozem i w ogóle

No to Agnes - chodź odprawimy jakieś ługa buga , tańce takie, żeby jesien odeszła i przyszła zima ;D
Nałapałas ocen, łooo - Gratuluję ; )
Niby czasu nie mam aby pisac, ale jak już coś robię na komputerze to od razu na wizaż To jest zue!
Też wiecznie kasy na coś mi brak. Wie-cznie.

aaaaa! M. chce się spotkac, aby o czyms pogadac. Boję się! Trzymajcie kciuki eh.
Z nauką daje już sobie spokój. Co za duzo to niezdrowo. [ znając życie jak wrócę to jeszcze za angielski się wezmę, ale cóż ]. Yyy.. musiałam pousuwac emoty ...

Miłego wieczoru!
Nefre jestem Monika (Monii ) Bardzo mi miło, a Ty jak masz na imię ?
Ahhh ja tez uwielbiam śnieg i mróz tylko tej wczesniej wspomnianej chlapy jak się rozpuszcza nie lubie, ale to chyba każdy
A wogóle to mam tylko nadzieje, że w święta a dokładniej w Wigilię będzie śnieżek i leżał i padał, uwielbiam ten klimat jest tak, tak,, tak... klimatycznie i romantycznie ! ahhh

Mangolinko, a Ty własciwie jak masz na imię ?
gratuluje dobrych ocenek Ja dziś tylko 3 z kartkówki z francuskiego dostałam, ale w sumie to i tak dobrze, zakładając, że najlepszą ocena było... 3 i było tylko z 5 ocen POZYTYWNYCH na klase liczącą 29 osób wiem, wiem, że zdolna klase mam
A snieg to faktycznie padał u mnie, ale leżał chwilke i myk, nima
Mam nadzieje, że wkońcu spadnie tak na stałe, tylko niech poczeka do soboty, bo musze sobie jakiś ładny ciepły szaliczek kupic o !
Musze się uczyć, a mi się nie chce.
Boże żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce ...

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-11-21, 17:55   #1303
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję

Mnie ta kawa w Mc donalds'ie bardzo smakuje Wzięłam białą i dodałam odrobinę cukru, taka prawdziwa. Pyszna

No widocznie nie... A u nas był pierwszy jak kiedyś robiliśmy do 22 remont Ale co tam jego remont jak w sobotę wszystko zagłuszała impreza, ehh.

A ja myślałam, że śnieg już wszędzie padał... U mnie już niejednokrotnie było wszystko otulone bielusieńkim grubym śniegiem Ale teraz znowu zaczyna topnieć Jedynym minusem są te śnieżne piguły... masakra.

Dostałam kolejną 4 z geografii (9/11 pkt.). Niesamowite jaki mamy poziom nauczania (a taka kiepska płaca...) Jeden błąd i nie ma szans na 5... Albo chyba nawet na 5 musi być bezbłędnie
oj z takim sasiadem to by u mnie drugi sasiad zrobil na pewno porzadek, jeszcze zanm ja by m sie zorientowala ze cos jest nie tak ale ten Twoj to wyjatkowo niefajny jest... ech.

a co do 4 to gratuuluje, bo to jest dobra ocena a jesli chodzi o 5 to faktycznie, taka szczególna ocena. ale moze to i dobrze aczkolwiek ja tam bym nie przywiazywala nadmiernej uwagi do ocen, bo one nigdy nie byly i nie beda sprawiedliwe. nawet jak w jednej klasie czy szkole nauczyciel bedzie ocenial w miare sprawiedliwie, to nie mozna tych ocen porownywac juz miedzy szkolami i rownymi nauczycielami,bo kazdy ma jednak jakas tam swoja skale.

Cytat:

J

Miłego wieczoru!
śnieg, biel, mróz - tak! ALE zimą narazie jest jeszcze jesien!

a co do M. to trzymamkciuki

Stary 2007-11-21, 18:06   #1304
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Mangolinko, a Ty własciwie jak masz na imię ?
gratuluje dobrych ocenek Ja dziś tylko 3 z kartkówki z francuskiego dostałam, ale w sumie to i tak dobrze, zakładając, że najlepszą ocena było... 3 i było tylko z 5 ocen POZYTYWNYCH na klase liczącą 29 osób wiem, wiem, że zdolna klase mam
A snieg to faktycznie padał u mnie, ale leżał chwilke i myk, nima
Mam nadzieje, że wkońcu spadnie tak na stałe, tylko niech poczeka do soboty, bo musze sobie jakiś ładny ciepły szaliczek kupic o !
Musze się uczyć, a mi się nie chce.
Boże żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce ...
Tak myślałam, że jesteś Moniką (Po nicku ^^). Ja jestem Angelika (wiem, imię takie jakieś... wulgarne?;p). Ech, w tych szkołach na prawdę przeginają. Nauczyciele mają wolnego tyle, że łooo... i pracują tylko ok. 13 godzin tygodniowo... Przykład czystego lenistwa
Matematyczka ciągle powtarza, że jak czegoś nie potrafimy, to tylko ze swojej własnej winy... Tylko kto nie potrafi wytłumaczyć tak, żeby każdy zrozumiał?

Na szczęście jestem już wyposażona mniej więcej Brakuje mi tylko ładnego golfa i czarnych kozaczków Bo w szafie same futrzaki i bąblasy

Cytat:
oj z takim sasiadem to by u mnie drugi sasiad zrobil na pewno porzadek, jeszcze zanm ja by m sie zorientowala ze cos jest nie tak ale ten Twoj to wyjatkowo niefajny jest... ech.

a co do 4 to gratuuluje, bo to jest dobra ocena a jesli chodzi o 5 to faktycznie, taka szczególna ocena. ale moze to i dobrze aczkolwiek ja tam bym nie przywiazywala nadmiernej uwagi do ocen, bo one nigdy nie byly i nie beda sprawiedliwe. nawet jak w jednej klasie czy szkole nauczyciel bedzie ocenial w miare sprawiedliwie, to nie mozna tych ocen porownywac juz miedzy szkolami i rownymi nauczycielami,bo kazdy ma jednak jakas tam swoja skale.
Po prostu wieśniak

Mnie szczerze mówiąc oceny "rylają"... Ostatnio babka z polskiego tak namieszała ze sprawdzianami... raz zaliczała coś, raz nie i obcięła mi punkty jak tylko się dało np. za strzałkę w dół, a nie do góry. Osoba, która owych strzałek w ogóle nie zrobiła dostała za to zadanie max punktów...
Za tak samo wykonane zadanie jedna osoba dostała np. 4pkt, a inna 1. A gdy nie wiedziała co na to powiedzieć, mówiła poprostu: "to nie jest mój problem", "Zofia i tak jest najlepsza i wie o co chodzi"...

Stary 2007-11-21, 18:27   #1305
_Ana
Raczkowanie

Ludowa już po za biegu? U niej trzeba było hmm trzymać i naciągać policzki aby dostać się do zęba sam zabieg nie bolał bo znieczulenie ale .. 40minut wyrywania i stąd te siniaki
asiek14 gratuluję zdolniacho, napisz jak poszła historia
diamentowa a czy zastanawiałaś się nad czymś innym co by cię interesowało - najważniejsze żeby studia, praca sprawiały też przyjemność, wiec jeśli mimo obawa psychologia jest jedynym, w czym sobie siebie wyobrażasz, to próbuj

Cytat:
mój TŻ ma na imię Mateusz więc powinnam na to imię głosować ale tak w ogóle to nie przepadam za imionami na M, jakieś takie pospolite mi się wydają no chyba ze wspomniany Maurycy
Ja ogólnie lubię imiona na M, dziękuje za wszystkie propozycje ale tu jest problem bo albo są całkiem przyjemne tylko pospolite (połowa moich kolegów to Michał lub Marcin..) albo odjechane w stylu Machabeusz

Ale dziś miałam dzień, urlopik - rano byłam w moim przyszłym nowym domku, porozmawiałam o wszystkim ze sprzedająca, potem jeździłam po bankach aby wybrać kredyt .. na całe życie.. a po powrocie do domu odebrałam maila ..odpowiedź na wysłane CV!
Ojej ale się dzieje, czym mnie jeszcze ten rok zaskoczy w końcówce?
_Ana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-21, 18:37   #1306
śnieżka_
Zakorzenienie

dziś czas jedynie na gratulacje dla Aśka
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-21, 18:53   #1307
agatka-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość
dziś czas jedynie na gratulacje dla Aśka
niestety...

gratulacje Asiu
agatka-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-21, 19:32   #1308
Ludowa
Zakorzenienie

Cytat:

Ludzia ja tez mam 8-semke, która postanowiła rosnąć poziomo Poza tą 8 są jeszcze trzy inne, które zamiaru nie mają wyjść i których MUSZĘ także się pozbyć Jedna taka przyjemnośc to tylko 250 zł nie radze czytać opisu zabiegu na forach MASAKRA
Za późno - już czytałam na Kafeterii, poryczałam się przed monitorem.

Musisz usunąć te 4 ósemki, tak? Współczuję Ale zrób to, dobrze radzę... Takie leżące, niewyłażące zęby mogą doprowadzić do stanu zapalnego. Mnie 2 zęby obok bolały wtedy tak, że po chodziłam po suficie, 3 nocki z głowy.

Cytat:
Napisane przez _Ana Pokaż wiadomość
Ludowa już po za biegu? U niej trzeba było hmm trzymać i naciągać policzki aby dostać się do zęba sam zabieg nie bolał bo znieczulenie ale .. 40minut wyrywania i stąd te siniaki
Nie, nie, muszę najpierw skończyć antybiotyk, w poniedziałek będą rwać
Kurczę, coś marne szanse na ten teatr 2 dni po zabiegu
Dziękuję za informacje

Asiek, czy ja coś przeoczyłam? Gratulacje Ucz się ucz, bo w liceum się przyda
Nefre, nie lubię porównywać wszystkich czasów Gratulacje, piątka fajna rzecz

Ludowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-21, 19:45   #1309
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Fotki poszły ; )
Cytat:
Zgadzam się z Mango całkowicie !

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość

Nie Ty jedna...
Ale zimy też nienawidzę.
Ja chcę już wiosnę...

Gratuluję Wam Gwiazdeczki pięknych ocen
Chciałabym być znów w I klasie, tam mogłam sobie do woli bazować na wiedzy gimnazjalnej i oceny były cudne A teraz...

Ech, jak zwykle nie zabawie na Plotkowym długo
Dobranoc
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-21, 19:57   #1310
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Mango całkowicie !

Nie Ty jedna...
Ale zimy też nienawidzę.
Ja chcę już wiosnę...

Ech, jak zwykle nie zabawie na Plotkowym długo
Dobranoc
ja tez nie przepadam za zima. Chyba,ze jest w miare cieplo i bialo i smieg sie utrzymuje w tym kraju oczywiscie sniegu nie bedzie tylko deszcz i deszcz...

ja wlsanie usiadlam przed Tv z miska budyniu waniliowego na zimno
w pracy jakos dzis poszlo, lepiej niz wczoraj.

Codziennie mysle o Swietach juz sie nie mozge doczekac...

milego wieczora kochane
Stary 2007-11-21, 20:01   #1311
Ludowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość

Gratuluję Wam Gwiazdeczki pięknych ocen
Chciałabym być znów w I klasie, tam mogłam sobie do woli bazować na wiedzy gimnazjalnej i oceny były cudne A teraz...
Ja jestem w I klasie, i oceny wcale nie są cudne
Znaczy, powiem tak. Bardzo się staram i ładnie jadę z TOP-5: polski, matma, angol, niemiecki, historia.
Reszta jest milczeniem

Ludowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-21, 20:04   #1312
asiek14
Zakorzenienie

Dziewczyny dziękuję
Ludzia - w poniedziałek pisałam olimpiade z chemii i przeszłam do następnego etapu a dzisiaj pisałam z historii - wyniki nie znane

Jak sobie pomyślę o tym co dzisiaj zjadłam to aż sie ze wstydu czerwienię Muszę sobie zrobić parę dni stricte zdrwego jedzenia bez żadnych odskoczni bo znowu zaczynam mieć wyrzuty sumienia

Dorwałam się w końcu do książki i przeczytałam połowę

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-21, 20:27   #1313
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

a spotkanie z M. hmm.. iście koleżeńskie.. Cieszę się. Bo nie chce z nim tracić kontaktu a rozmowa dzisiaj była.. cudowna. Tak po prostu - ja przyjaciele

Uff, a ja się tak bałam ;D

Stary 2007-11-21, 20:40   #1314
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
a spotkanie z M. hmm.. iście koleżeńskie.. Cieszę się. Bo nie chce z nim tracić kontaktu a rozmowa dzisiaj była.. cudowna. Tak po prostu - ja przyjaciele

Uff, a ja się tak bałam ;D
ciesze sie,ze dobrze poszlozazwyczaj tak jest,ze sie stresujemy a potem sie okazuje,ze niepotrzebnie.
Lepiej,ze jestescie w przyjazni niz mielibyscie byc wrogami.

ja ide juz na gore do sypialni czytac ksiazke caly dzien o tym myslalam

dobranoc
Stary 2007-11-21, 21:04   #1315
asiek14
Zakorzenienie

dobranoc
jeszcze tylko zadanie z matematyki i lulu

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-21, 21:10   #1316
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

a ja chyba wezme się za angielski, a co!
z głowy bede miała jutro ; )

Stary 2007-11-21, 21:13   #1317
phenomena
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez raczej na kosmetykach oszczędzam.. wolę wydawać pieniądze na ubrania ale nie mam nawet czasu na robienie zakupów. zresztą w moim mieście ciężko jest cokolwiek znależć...

a jeśli chodzi o oceny, to cóż, 'nie ma letko' liceum to nie taka prosta sprawa jak by sie wydawało. jestem teraz w drugiej klasie i naprawdę czasami się załamuję. a do tego mam jeszcze beznadziejny rozkład zajęć, w środy i wtorki zaczynam o 14 i kończę po 18 . dzisiaj jestem już padnięta, a jutro lekcje zaczynają sie o 9! aaaa!
kiedyś wydawało mi się, że gimnazjum to taka poważna sprawa, jest dużo nauki i w ogóle 'cisną'. teraz mając porównanie z liceum, to aż śmiać się chce. do niedawna jechało się jeszcze na samych 5 a teraz z niektórych przedmiotów modli się o 3
phenomena jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-21, 21:31   #1318
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
Codziennie mysle o Swietach juz sie nie mozge doczekac...
Nie Ty jedna...
Stary 2007-11-21, 21:44   #1319
phenomena
Zakorzenienie

święta świętami, ale świąteczna reklama coli to już lekka przesada
phenomena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-21, 21:47   #1320
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez phenomena Pokaż wiadomość
święta świętami, ale świąteczna reklama coli to już lekka przesada
wszystkie dekoracje świąteczne (już w pierwszej połowie listopada) ranią moje uczucia >_<
Psują atmosferę świąt.
To wszystko powinno mieć miejsce z początkiem grudnia...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości