|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Nefre, śliczniutka jesteś. I ta figurka
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
Agolku a u mnie od rana słoneczko świeci
![]() Ja dziś wreście odbębniłam badania - o dziwo nawet miło było, bo obyło się bez szczykawki Tylko po wyniki mi się nie chce iść Nefre śliczności |
|
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
Nefre wiem, że ja jak zawsze opóźniony zapłon... ale chyba się domyślasz o co chodzi
![]() stabilna_w@o2.pl |
|
|
|
#1294 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ślicznie
Cytat:
ale jak tylko grudzień przyjdzie to się za to zabieram ![]() Cytat:
Cytat:
gratuluję piąteczki Cytat:
też mi się wydaje zę to normalne i że większość tak ma u mnie też ![]() siostra nie zdała na prawko, no ale cóż, to chyba normalne ![]() przynajmniej teorię ma już z głowy
|
||||
|
|
|
#1295 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez, a to dla mnie bardzo dziwne, bo ja nigdy kawy nie piłam
a ostatnio sie rozkoszuje wrecz ale najbardziej mi smakuje moja latte ktora sobie w domu zrobie, jest idealna ![]() aczkolwiek w dobrych knajpach tez jest swietna kawa cala noc?! i nikt mu uwagi nie zwrocil? Cytat:
![]() dzis musialam wstac o 6 i do tej pory nie mialam chwili zeby usiasc. dopiero co wrocilam, a mam duzo jeszcze do zalatwienia i do zrobienia. nie wiem czy dzis dam rade tylko jak nie dzis to kiedy ? jutro musze wkoncu pojawic sie na uczelni na dluzej... ![]()
|
|
#1296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mówili, że za tydzień o tej porze ma być BIAŁO ![]() Hmm.. na samą myśl mi zimno ![]() Ale z drugiej strony.. wierzmy we wszystko co nam gadają, a napewno daleko zajdziemy
|
|
|
#1297 |
|
Wtajemniczenie
|
Biało to jeszcze całkiem lubie, niestety w moim rejonie snieg bardzo rzadko utrzymuje sie dluzej niz 1 dzien. no, niekiedy w lutym zdarza sie tydzien-dwa sniegu. a tak to ogolnie chlapa, dlatego prosze mnie nie straszyc jakims sniegiem w listopadzie, bo tej chlapy niestety nieznosze
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
Gujanko to ja mam pomysł !
![]() zrobimy zrzutke forumową i zakupimy Ci jakieś śliczne kaloszki ![]() ![]() A prawde mówiąc, to śnieg, śniegiem- fajny jest, ale ta chlupa to wrrr...
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Podziwiam Was,że macie czas,żeby tu jeszcze tyyle pisać Aż mnie to dziwi![]() Ja ostatnio zaszalałam od poniedziałku nazbierałam 5z matmy(jako jedyna z klasy),poprawiłam pracę klasową z matmy 2 na 2 ,oo z historii mnie w końcu zapytał i 4+ dostałam i z angola z odpowiedzi 5-,a wczoraj 4+ z hiszpana i ... chyba 3 z polskiego,za te cholerne Quo vadis O takie szczegóły pytała na sprawdzianie,że szok ... ![]() Asiek - Gratulję,zdolna jesteś kochana LoLcia - Jak tak sobie przeczytałam,że dla Ciebie 30zł za puder to nie majątek,to sobie pomyślałam,kiedy ja tak będę mogła powiedzieć ... ![]() Wiecznie mi forsy na coś brakuje ... Wszystkim gratuluję zdobytych ocenek,nawet tych jedynek Ja mam na razie jedną ![]() Jak ja nienawidzę jesieni! Chodzę taka przygnębiona,jakaś zamulona niekiedy ... Chcę,żeby już była ładna,biała zima,a nie te takie zamglone,smuutne i szare dni ... ![]() Miłego popołudnia
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1300 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Cytat:
Wzięłam białą i dodałam odrobinę cukru, taka prawdziwa. Pyszna![]() No widocznie nie... A u nas był pierwszy jak kiedyś robiliśmy do 22 remont Ale co tam jego remont jak w sobotę wszystko zagłuszała impreza, ehh.![]() A ja myślałam, że śnieg już wszędzie padał... U mnie już niejednokrotnie było wszystko otulone bielusieńkim grubym śniegiem Jedynym minusem są te śnieżne piguły... masakra.![]() Dostałam kolejną 4 z geografii (9/11 pkt.). Niesamowite jaki mamy poziom nauczania (a taka kiepska płaca...) Jeden błąd i nie ma szans na 5... Albo chyba nawet na 5 musi być bezbłędnie![]()
|
|
|
#1301 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, do śliczności daleko
, ale coo tam. Figurka jako taka- dalej nad nią pracuję Cytat:
W końcu po badaniach masz - tez musze się wybrać Strzykawka Akysz akysz! ![]() Wiecie, że nigdy nie zwróciłam uwagi na swoje włosy? Jakoś tak.. Mile mnie zaskoczyłyście ![]() Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że to się zmieni, bo chciałabym chociaż mamie kupić jakiś prezent ![]() Dziękuję za komplementy ;D Z tej 5 to się cieszę jak głuptas jakiś Mysle, że z tym alienowaniem się to chyba nic takiego mi się nie stanie I niech siostra się nie przejmuje - tez nie zdałam ;DCytat:
![]() Cytat:
], ja tam chcę, aby śnieg spadłUwielbiam prawdziwą zimę, z mrozem i w ogóle Cytat:
Nałapałas ocen, łooo - Gratuluję ; ) Niby czasu nie mam aby pisac, ale jak już coś robię na komputerze to od razu na wizaż To jest zue! Też wiecznie kasy na coś mi brak. Wie-cznie. aaaaa! M. chce się spotkac, aby o czyms pogadac. Boję się! Trzymajcie kciuki eh. Z nauką daje już sobie spokój. Co za duzo to niezdrowo. [ znając życie jak wrócę to jeszcze za angielski się wezmę, ale cóż ]. Yyy.. musiałam pousuwac emoty ... Miłego wieczoru!
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Bardzo mi miło, a Ty jak masz na imię ? Ahhh ja tez uwielbiam śnieg i mróz tylko tej wczesniej wspomnianej chlapy jak się rozpuszcza nie lubie, ale to chyba każdy ![]() A wogóle to mam tylko nadzieje, że w święta a dokładniej w Wigilię będzie śnieżek i leżał i padał, uwielbiam ten klimat jest tak, tak,, tak... klimatycznie i romantycznie ! ahhh ![]() Mangolinko, a Ty własciwie jak masz na imię ? ![]() gratuluje dobrych ocenek Ja dziś tylko 3 z kartkówki z francuskiego dostałam, ale w sumie to i tak dobrze, zakładając, że najlepszą ocena było... 3 i było tylko z 5 ocen POZYTYWNYCH na klase liczącą 29 osób wiem, wiem, że zdolna klase mam ![]() A snieg to faktycznie padał u mnie, ale leżał chwilke i myk, nima ![]() Mam nadzieje, że wkońcu spadnie tak na stałe, tylko niech poczeka do soboty, bo musze sobie jakiś ładny ciepły szaliczek kupic o ! ![]() Musze się uczyć, a mi się nie chce. Boże żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce ...
|
|
|
#1303 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ten Twoj to wyjatkowo niefajny jest... ech.a co do 4 to gratuuluje, bo to jest dobra ocena aczkolwiek ja tam bym nie przywiazywala nadmiernej uwagi do ocen, bo one nigdy nie byly i nie beda sprawiedliwe. nawet jak w jednej klasie czy szkole nauczyciel bedzie ocenial w miare sprawiedliwie, to nie mozna tych ocen porownywac juz miedzy szkolami i rownymi nauczycielami,bo kazdy ma jednak jakas tam swoja skale. Cytat:
narazie jest jeszcze jesien! ![]() a co do M. to trzymamkciuki
|
|
#1304 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(Po nicku ^^). Ja jestem Angelika (wiem, imię takie jakieś... wulgarne?;p). Ech, w tych szkołach na prawdę przeginają. Nauczyciele mają wolnego tyle, że łooo... i pracują tylko ok. 13 godzin tygodniowo... Przykład czystego lenistwa Matematyczka ciągle powtarza, że jak czegoś nie potrafimy, to tylko ze swojej własnej winy... Tylko kto nie potrafi wytłumaczyć tak, żeby każdy zrozumiał? Na szczęście jestem już wyposażona mniej więcej Brakuje mi tylko ładnego golfa i czarnych kozaczków Bo w szafie same futrzaki i bąblasy![]() Cytat:
![]() Mnie szczerze mówiąc oceny "rylają" ... Ostatnio babka z polskiego tak namieszała ze sprawdzianami... raz zaliczała coś, raz nie i obcięła mi punkty jak tylko się dało np. za strzałkę w dół, a nie do góry. Osoba, która owych strzałek w ogóle nie zrobiła dostała za to zadanie max punktów...Za tak samo wykonane zadanie jedna osoba dostała np. 4pkt, a inna 1. A gdy nie wiedziała co na to powiedzieć, mówiła poprostu: "to nie jest mój problem", "Zofia i tak jest najlepsza i wie o co chodzi"...
|
|
|
#1305 | |
|
Raczkowanie
|
Ludowa już po za biegu? U niej trzeba było hmm trzymać i naciągać policzki aby dostać się do zęba sam zabieg nie bolał bo znieczulenie ale .. 40minut wyrywania i stąd te siniaki
![]() asiek14 gratuluję zdolniacho, napisz jak poszła historia diamentowa a czy zastanawiałaś się nad czymś innym co by cię interesowało - najważniejsze żeby studia, praca sprawiały też przyjemność, wiec jeśli mimo obawa psychologia jest jedynym, w czym sobie siebie wyobrażasz, to próbuj Cytat:
![]() Ale dziś miałam dzień, urlopik - rano byłam w moim przyszłym nowym domku, porozmawiałam o wszystkim ze sprzedająca, potem jeździłam po bankach aby wybrać kredyt .. na całe życie.. a po powrocie do domu odebrałam maila ..odpowiedź na wysłane CV! Ojej
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
dziś czas jedynie na gratulacje dla Aśka
|
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz usunąć te 4 ósemki, tak? Współczuję Ale zrób to, dobrze radzę... Takie leżące, niewyłażące zęby mogą doprowadzić do stanu zapalnego. Mnie 2 zęby obok bolały wtedy tak, że po chodziłam po suficie, 3 nocki z głowy.Cytat:
![]() Kurczę, coś marne szanse na ten teatr 2 dni po zabiegu Dziękuję za informacje Asiek, czy ja coś przeoczyłam? Gratulacje ![]() Nefre, nie lubię porównywać wszystkich czasów Gratulacje, piątka fajna rzecz
|
|
#1309 | |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z Mango całkowicie !
Cytat:
![]() Ale zimy też nienawidzę. Ja chcę już wiosnę... Gratuluję Wam Gwiazdeczki pięknych ocen ![]() Chciałabym być znów w I klasie, tam mogłam sobie do woli bazować na wiedzy gimnazjalnej i oceny były cudne A teraz...![]() Ech, jak zwykle nie zabawie na Plotkowym długo ![]() Dobranoc |
|
|
|
|
#1310 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w tym kraju oczywiscie sniegu nie bedzie tylko deszcz i deszcz... ja wlsanie usiadlam przed Tv z miska budyniu waniliowego na zimno w pracy jakos dzis poszlo, lepiej niz wczoraj. Codziennie mysle o Swietach juz sie nie mozge doczekac...milego wieczora kochane
|
|
#1311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znaczy, powiem tak. Bardzo się staram i ładnie jadę z TOP-5: polski, matma, angol, niemiecki, historia. Reszta jest milczeniem
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuję
Ludzia - w poniedziałek pisałam olimpiade z chemii i przeszłam do następnego etapu a dzisiaj pisałam z historii - wyniki nie znane ![]() Jak sobie pomyślę o tym co dzisiaj zjadłam to aż sie ze wstydu czerwienię Muszę sobie zrobić parę dni stricte zdrwego jedzenia bez żadnych odskoczni bo znowu zaczynam mieć wyrzuty sumienia ![]() Dorwałam się w końcu do książki i przeczytałam połowę |
|
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
a spotkanie z M.
hmm.. iście koleżeńskie.. Cieszę się. Bo nie chce z nim tracić kontaktu a rozmowa dzisiaj była.. cudowna. Tak po prostu - ja przyjaciele ![]() Uff, a ja się tak bałam ;D
|
#1314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lepiej,ze jestescie w przyjazni niz mielibyscie byc wrogami. ja ide juz na gore do sypialni czytac ksiazke caly dzien o tym myslalam![]() dobranoc
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() jeszcze tylko zadanie z matematyki i lulu
|
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
a ja chyba wezme się za angielski, a co!
z głowy bede miała jutro ; )
|
#1317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie mam nawet czasu na robienie zakupów. zresztą w moim mieście ciężko jest cokolwiek znależć...a jeśli chodzi o oceny, to cóż, 'nie ma letko' . dzisiaj jestem już padnięta, a jutro lekcje zaczynają sie o 9! aaaa!kiedyś wydawało mi się, że gimnazjum to taka poważna sprawa, jest dużo nauki i w ogóle 'cisną'. teraz mając porównanie z liceum, to aż śmiać się chce. do niedawna jechało się jeszcze na samych 5 a teraz z niektórych przedmiotów modli się o 3
|
|
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
święta świętami, ale świąteczna reklama coli to już lekka przesada
|
|
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:01.

Tylko po wyniki mi się nie chce iść

no nic,

Jedynym minusem są te śnieżne piguły... masakra.
], ja tam chcę, aby śnieg spadłUwielbiam prawdziwą zimę, z mrozem i w ogóle