![]() |
#1291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Nefre, śliczniutka jesteś. I ta figurka
![]()
![]() |
#1292 |
Zakorzenienie
|
![]()
Agolku a u mnie od rana słoneczko świeci
![]() Ja dziś wreście odbębniłam badania - o dziwo nawet miło było, bo obyło się bez szczykawki ![]() ![]() Nefre śliczności ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Zakorzenienie
|
Nefre wiem, że ja jak zawsze opóźniony zapłon... ale chyba się domyślasz o co chodzi
![]() stabilna_w@o2.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#1294 | ||||
Zakorzenienie
|
ślicznie
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() gratuluję piąteczki ![]() Cytat:
![]() ![]() u mnie też ![]() siostra nie zdała na prawko, no ale cóż, to chyba normalne ![]() przynajmniej teorię ma już z głowy ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1295 | |
Wtajemniczenie
|
ja tez, a to dla mnie bardzo dziwne, bo ja nigdy kawy nie piłam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cala noc?! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dzis musialam wstac o 6 i do tej pory nie mialam chwili zeby usiasc. dopiero co wrocilam, a mam duzo jeszcze do zalatwienia i do zrobienia. nie wiem czy dzis dam rade ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mówili, że za tydzień o tej porze ma być BIAŁO ![]() Hmm.. na samą myśl mi zimno ![]() Ale z drugiej strony.. wierzmy we wszystko co nam gadają, a napewno daleko zajdziemy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Wtajemniczenie
|
Biało to jeszcze całkiem lubie, niestety w moim rejonie snieg bardzo rzadko utrzymuje sie dluzej niz 1 dzien. no, niekiedy w lutym zdarza sie tydzien-dwa sniegu. a tak to ogolnie chlapa, dlatego prosze mnie nie straszyc jakims sniegiem w listopadzie, bo tej chlapy niestety nieznosze
![]() ![]() ![]()
#1298 |
Zakorzenienie
|
Gujanko to ja mam pomysł !
![]() zrobimy zrzutke forumową i zakupimy Ci jakieś śliczne kaloszki ![]() ![]() ![]() A prawde mówiąc, to śnieg, śniegiem- fajny jest, ale ta chlupa to wrrr...
![]() |
#1299 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Podziwiam Was,że macie czas,żeby tu jeszcze tyyle pisać ![]() ![]() ![]() Ja ostatnio zaszalałam od poniedziałku nazbierałam 5z matmy(jako jedyna z klasy),poprawiłam pracę klasową z matmy 2 na 2 ![]() ![]() ![]() Asiek - Gratulję,zdolna jesteś kochana ![]() LoLcia - Jak tak sobie przeczytałam,że dla Ciebie 30zł za puder to nie majątek,to sobie pomyślałam,kiedy ja tak będę mogła powiedzieć ... ![]() Wiecznie mi forsy na coś brakuje ... Wszystkim gratuluję zdobytych ocenek,nawet tych jedynek ![]() Ja mam na razie jedną ![]() ![]() Jak ja nienawidzę jesieni! Chodzę taka przygnębiona,jakaś zamulona niekiedy ... Chcę,żeby już była ładna,biała zima,a nie te takie zamglone,smuutne i szare dni ... ![]() Miłego popołudnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1300 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() ![]() No widocznie nie... A u nas był pierwszy jak kiedyś robiliśmy do 22 remont ![]() ![]() A ja myślałam, że śnieg już wszędzie padał... ![]() ![]() ![]() ![]() Dostałam kolejną 4 z geografii (9/11 pkt.). Niesamowite jaki mamy poziom nauczania ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1301 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dziękuję, do śliczności daleko
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję za komplementy ;D ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nałapałas ocen, łooo - Gratuluję ; ) Niby czasu nie mam aby pisac, ale jak już coś robię na komputerze to od razu na wizaż ![]() Też wiecznie kasy na coś mi brak. Wie-cznie. aaaaa! M. chce się spotkac, aby o czyms pogadac. Boję się! Trzymajcie kciuki eh. Z nauką daje już sobie spokój. Co za duzo to niezdrowo. [ znając życie jak wrócę to jeszcze za angielski się wezmę, ale cóż ]. Yyy.. musiałam pousuwac emoty ... Miłego wieczoru!
![]() |
#1302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ahhh ja tez uwielbiam śnieg i mróz tylko tej wczesniej wspomnianej chlapy jak się rozpuszcza nie lubie, ale to chyba każdy ![]() A wogóle to mam tylko nadzieje, że w święta a dokładniej w Wigilię będzie śnieżek i leżał i padał, uwielbiam ten klimat jest tak, tak,, tak... klimatycznie i romantycznie ! ahhh ![]() Mangolinko, a Ty własciwie jak masz na imię ? ![]() ![]() gratuluje dobrych ocenek ![]() ![]() ![]() ![]() A snieg to faktycznie padał u mnie, ale leżał chwilke i myk, nima ![]() Mam nadzieje, że wkońcu spadnie tak na stałe, tylko niech poczeka do soboty, bo musze sobie jakiś ładny ciepły szaliczek kupic o ! ![]() Musze się uczyć, a mi się nie chce. Boże żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce ... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1303 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do 4 to gratuuluje, bo to jest dobra ocena ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do M. to trzymamkciuki ![]()
![]() |
#1304 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Matematyczka ciągle powtarza, że jak czegoś nie potrafimy, to tylko ze swojej własnej winy... Tylko kto nie potrafi wytłumaczyć tak, żeby każdy zrozumiał? Na szczęście jestem już wyposażona mniej więcej ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mnie szczerze mówiąc oceny "rylają" ![]() Za tak samo wykonane zadanie jedna osoba dostała np. 4pkt, a inna 1. A gdy nie wiedziała co na to powiedzieć, mówiła poprostu: "to nie jest mój problem", "Zofia i tak jest najlepsza i wie o co chodzi"...
![]() ![]() |
![]() |
#1305 | |
Raczkowanie
|
Ludowa już po za biegu? U niej trzeba było hmm trzymać i naciągać policzki aby dostać się do zęba sam zabieg nie bolał bo znieczulenie ale .. 40minut wyrywania i stąd te siniaki
![]() asiek14 gratuluję zdolniacho, napisz jak poszła historia diamentowa a czy zastanawiałaś się nad czymś innym co by cię interesowało - najważniejsze żeby studia, praca sprawiały też przyjemność, wiec jeśli mimo obawa psychologia jest jedynym, w czym sobie siebie wyobrażasz, to próbuj Cytat:
![]() Ale dziś miałam dzień, urlopik - rano byłam w moim przyszłym nowym domku, porozmawiałam o wszystkim ze sprzedająca, potem jeździłam po bankach aby wybrać kredyt .. na całe życie.. a po powrocie do domu odebrałam maila ..odpowiedź na wysłane CV! Ojej ![]()
![]() |
#1306 |
Zakorzenienie
|
dziś czas jedynie na gratulacje dla Aśka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1308 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz usunąć te 4 ósemki, tak? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kurczę, coś marne szanse na ten teatr 2 dni po zabiegu ![]() Dziękuję za informacje ![]() Asiek, czy ja coś przeoczyłam? ![]() ![]() ![]() Nefre, nie lubię porównywać wszystkich czasów ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1309 | |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z Mango całkowicie !
![]() Cytat:
![]() Ale zimy też nienawidzę. Ja chcę już wiosnę... Gratuluję Wam Gwiazdeczki pięknych ocen ![]() Chciałabym być znów w I klasie, tam mogłam sobie do woli bazować na wiedzy gimnazjalnej i oceny były cudne ![]() ![]() Ech, jak zwykle nie zabawie na Plotkowym długo ![]() Dobranoc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1310 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja wlsanie usiadlam przed Tv z miska budyniu waniliowego na zimno ![]() w pracy jakos dzis poszlo, lepiej niz wczoraj. Codziennie mysle o Swietach ![]() milego wieczora kochane ![]()
![]() |
#1311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znaczy, powiem tak. Bardzo się staram i ładnie jadę z TOP-5: polski, matma, angol, niemiecki, historia. Reszta jest milczeniem ![]()
![]() |
#1312 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuję
![]() Ludzia - w poniedziałek pisałam olimpiade z chemii i przeszłam do następnego etapu a dzisiaj pisałam z historii - wyniki nie znane ![]() Jak sobie pomyślę o tym co dzisiaj zjadłam to aż sie ze wstydu czerwienię ![]() ![]() Dorwałam się w końcu do książki i przeczytałam połowę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Zakorzenienie
|
a spotkanie z M.
![]() ![]() Uff, a ja się tak bałam ;D
#1314 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Lepiej,ze jestescie w przyjazni niz mielibyscie byc wrogami. ja ide juz na gore do sypialni czytac ksiazke ![]() ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#1315 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() jeszcze tylko zadanie z matematyki i lulu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Zakorzenienie
|
a ja chyba wezme się za angielski, a co!
z głowy bede miała jutro ; )
#1317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jeśli chodzi o oceny, to cóż, 'nie ma letko' ![]() ![]() kiedyś wydawało mi się, że gimnazjum to taka poważna sprawa, jest dużo nauki i w ogóle 'cisną'. teraz mając porównanie z liceum, to aż śmiać się chce. do niedawna jechało się jeszcze na samych 5 a teraz z niektórych przedmiotów modli się o 3 ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1318 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 |
Zakorzenienie
|
święta świętami, ale świąteczna reklama coli to już lekka przesada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.